coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,7 Lees 42297 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3465 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,7

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Fam van den ende 31-03-2018 Via de website gekocht

TOPPIEEEEE

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De bezorgers belde héél netjes op: toppieee
Mijn Grote Complimenten aan de jonge mannen, die het allemaal moeten klaren bij de klant, zo'n zware koelkast uit de wagen, naar binnen brengen, etc....
Het enige waar Coolbleu wel een beetje rekening mag houden (planning) dat er een beetje Extra tijd bij geplant mag worden, dit ivm met evt uitlopen van werkzaamheden/ bezorging onderweg.
Maar ondanks alles is het héél goed verlopen, we zijn er zeer tevreden over alles.
Er zij ooit iemand: "Vooral Doorgaan"

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Etienne 31-03-2018 Via de website gekocht

Zeer goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik ben al jaren klant bij Coolblue en dit naar volledige tevredenheid, ze leveren heel snel, een heel goede service, goede hulp aan de telefoon.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wasmachien 31-03-2018 Via de website gekocht

Producten en levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Stipte leveringen en beleefd en behulpzaam, reeds vier producten gekocht en nog altijd
tevreden, voor herhaling vatbaar.

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

De Vries 31-03-2018 Via de website gekocht

Super service, zeer klantgericht.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik had een tweedekkers besteld.
(Klik aan klik uit) Deze was niet in orde en wedt zonder problemen snel geruild voor een nieuw product, zonder meerkosten.
Top service!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ruud 30-03-2018 Via de website gekocht

Geweldig besrijf

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Geweldig bedrijf waar mensen werken die weten wat klantvriendelijkheid is en verstand hebben van hetgeen ze verkopen. Kan Coolblue bij iedereen aanbevelen!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anoniem 30-03-2018 Via de website gekocht

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Fijn dat alles voor je werd gedaan van aangesloten tot aan de oude voor je meegenomen. Ook dat ze het voor je aan huis komen bezorgen en alles ook voor je kunnen aansluiten.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

P.v.O. 30-03-2018 Via de website gekocht

Snelle levering, prima klantservice.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik had deze radio besteld op een zaterdag en per ongeluk de verkeerde kleur opgegeven...met een telefoontje zonder wachttijd was het meteen geregeld en had ik de radio zondag om 18:00 in huis met de gewenste kleur.Prima en betrouwbare shop, veel keuze, snelle levering, goede klantenservice.

Pluspunten

  • Levertijd

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Stefan 30-03-2018 Via de website gekocht

Top

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Snelle service! Super duidelijk! Beter dan de winkel van ons allemaal!! 5 voor 12 besteld, dag erna om 12.00 u. Bezorgd.

Pluspunten

  • Levertijd

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

George 30-03-2018 Via de website gekocht

Snel en efficient

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De omschrijving was meer dan voldoende met veel afbeeldingen. Keuze uit vele produkten met diverse maten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

C. Eshuis 30-03-2018 Via de website gekocht

Top online bedrijf !!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Alles daar bij hun klopt !! Het aanbod, het bestelproces, de klantenservice en al met al blijft het allemaal zeer persoonlijk voor de klant !

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Theo 30-03-2018 Via de website gekocht

Snelle levering en goede service.

Algemene score

9,0
Geen gedoe binnen de garantietermijn.
Zeer snelle levering.
Koekast/wasautomaat worden de trap omhoog gebracht.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

J.A.Vuisje 30-03-2018 Via de website gekocht

goede service en klantvriendelijk

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede webshop en overzichtelijk. En prijs kwaliteitverhouding is erg goed.
En wat ik ook goed vindt is de Revieuws.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend

Reageer

M.Huirne 30-03-2018 Via de website gekocht

Goed product. Prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Snelle levering, handig, ruime keus en veel reviews. Goede prijs/kwaliteit verhouding. Prima zaak. Ik beveel hem aan

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Caroline 30-03-2018 Via de website gekocht

Zeer goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De bezorging is top geregeld op tijd en netjes. Een echte aanrader. Ook is het product naar volle tevredenheid.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marloes 30-03-2018 Via de website gekocht

Snel en goed

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke informatie, beter dan op de site van TomTom zelf. Daarom goede vergelijking kunnen maken tussen verschillende navigatiesystemen. Snelle levering. Het openen van de verzenddoos is een hele belevenis op zich en zorgt dat je met een smile aan het gebruik van het bestelde product begint.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Annie 30-03-2018 Via de website gekocht

zeer goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke site, met een goede prijs kwaliteit en de levering is super. Je kunt het op een dag laten leveren die jou uitkomt en je krijgt vlak voor de levering nog een telefoontje.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Kristof 30-03-2018 Via de website gekocht

Perfecte webwinkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vlotte, overzichtelijke website, snelle levering en altijd een heel correcte dienst na verkoop die snel reageert.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

GUIDO vandewalle 29-03-2018 Via de website gekocht

Bezorgers zijn super !! En zeer snel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik vind de site super gemakkelijk , zeer zeer snel en de bezorging super , de mannen waren niet bang om de droogkast te verzetten en dan terug terug op de wasmachine te zetten , kortom alles was perfect !!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Larry 29-03-2018 Via de website gekocht

Top!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Twee weken geleden een iPad bestelt, volgende dag netjes thuis. helaas problemen met de werking van het scherm. Product geretourneerd en 2 dagen later al bericht dat ze het de volgende dag komen brengen. Kwam er achter dat het product inmiddels 40 euro goedkoper was en heb het zo terug gekregen! Toppie

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ropje Pom 29-03-2018 Via de website gekocht

Snelle levering a la Max

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Vanwege de snelle levering en - volgens de reclame - het installeren van de apparatuur. Dat laatste gebeurde niet, overigens. Was ook niet echt nodig bij een tv, al kan ik me voorstellen dat niet alle mensen die zelf kunnen installeren. Maar de snelle levering maakt niet iedere (web)winkel waar, maar Coolblue wel. Kon ik toch op mijn eigen tv F1 kijken.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

Rob 29-03-2018 Via de website gekocht

Snelle levering, zelfs op zondag!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
aansluitend op een eerdere bestelling (TomTom) nog wat toebehoren nodig. En dat wordt dan keurig cfm planning bezorgd! Super.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

tevreden klant 29-03-2018 Via de website gekocht

Gewoon geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Aanvankelijk wilde ik liever klant blijven bij de lokale middenstand. Toch ben ik na een aantal klant-onvriendelijke ervaringen overstag gegaan en heb ik besteld bij Coolblue. Ik kan niet anders zeggen dan dat het mij zeer goed bevallen is. Geen mitsen, maren, onder voorbehoud enz.. gewoon leveren, plaatsen en alles snel én met een glimlach.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

l lentink 29-03-2018 Via de website gekocht

Geweldige service

Algemene score

10,0
Via mijn dochter gehoord over cool blue, ze bestelde een tv, zij was zo te spreken over deze zaak. Daarna mijn zoon een was/droog combinatie bij coolblue en zeer tevreden. Toen ook ik. En idd een hele fijne snelle service. Hele fijne jongens die de boel kwamen bezorgen en aansluiten. Zoals de reclame het laat zien zo is het ook!! Ik ben fan!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bolletje 29-03-2018 Via de website gekocht

Wat een top service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De bestelling gaat zeer gemakkelijk. Na ontvangst bleek dat 1 van de lampen er een onderdeeltje ontbrak. Mail gestuurd naar klantenservice en persoonlijke mail terug ontvangen. de volgende dag een hele nieuwe lamp ontvangen. Wat een topservice van dit bedrijf

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

schaar 29-03-2018 Via de website gekocht

hoera

Algemene score

10,0
hoera wij hebben een vriezer lieve knapen die het ding kwamen afleveren alleen de stekker er nog in en nu vullen maar ! groetjes uit balkbrug

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wilma 29-03-2018 Via de website gekocht

Ook in het echt vrolijke chauffeurs.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vlotte levering, netjes op de hoogte gehouden van het bestelmoment tot de levering, wasmachine aangesloten en daardoor gelijk te gebruiken, vriendelijke chauffeurs.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bob van Winkel 29-03-2018 Via de website gekocht

snelle levering

Algemene score

9,0
overzichtelijke website goede beschrijving over het artikel. snelle actie en informatie super! prima apparaat en geschikt voor grote boterhammen. degelijke uitvoering

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nelleke 29-03-2018 Via de website gekocht

Top, top ,top, geweldig, lijkt de reclame wel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Gewoon zeer goed! Ze doen wat ze beloven!
Zou zeggen: gewoon bestellen bij Cool Blue.
Top! Top! Top!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

CW 29-03-2018 Via de website gekocht

Heel goed geholpen ondanks late betaling

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Gekozen voor CoolBlue.nl omdat de betreffende oven die ik wilde bestellen hier te krijgen was en ik veel positieve reacties van andere mensen had gehoord over deze winkel. Zij adverteren met voor 23:59 besteld, volgende dag in huis. Ondanks dat mijn betaling later verwerkt was, toch nog een gratis avondlevering aangeboden gekregen. We kregen zelfs een verjaardagskaart omdat tijdens het gesprek viel dat onze dochter jarig was. Waar maak je dit soort service nog mee?!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

d'Hulst 29-03-2018 Via de website gekocht

Nog nooit teleurgesteld in de snelle adequate levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een getest product in de krant was de aanleiding om het product bij cool blue aan te schaffen. Alles is tot in de puntjes gegaan. Prima verkoopprijs en snelle service.
Precies waar cool blue voor staat.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

jozef 29-03-2018 Via de website gekocht

niks op aan te merken

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
is gewoon goed wat je mag verwachten van een online winkel
is gewoon goed wat je mag verwachten van een online winkel

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

joris 29-03-2018 Via de website gekocht

Coolblue gevoel!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik wil heb het al over het "Coolblue" gevoel, een geweldige service en communicatie. Communiceren met Humor en toch duidelijk, niet te veel maar zeker niks te weinig.
Website snel en overzichtelijk.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ed 29-03-2018 Via de website gekocht

Wat een mooie club!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik vind het prettig om bij Coolblue te shoppen. Prettige, snelle website en afspraak is afspraak bij die club!

Prijzen zijn ook ok.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob 29-03-2018 Via de website gekocht

Coolblue een TOPPER!!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede en duidelijke website,waar een uitstekende en uitgebreide beschrijving van het product staat.Snelle levering,Coolblue belooft wat ze schrijven !!!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

may 29-03-2018 Via de website gekocht

Super goede service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prijs is erg goed. Je kan zelf aangeven wanneer je het product geleverd wilt hebben. Daarnaast geven ze een tijdsbestek van 1 uur levering aan. Daarna bellen ze 15 minuten van te voren. En het mooiste is. Het klopt ook allemaal precies. Ze sluiten de machine aan, nemen de oude mee. Heel goed. Vrolijke bezorgers.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J. de Lange 29-03-2018 Via de website gekocht

Eerlijk, snel en betrouwbaar

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Vandaag besteld en een dag later in goede orde ontvangen. Duidelijke instructies en snelle response bij vragen. kort samengevat, eerlijk, snel en betrouwbaar.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Desmet Franciane 28-03-2018 Via de website gekocht

De goede service,snelle levering,het aanbod

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De site is gebruiksvriendelijk, vriendelijke personeel bij het telefoneren, het geleverde product altijd goed en netjes verpakt, dus met zorg. ook de prijs is ok.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Stefan 28-03-2018 Via de website gekocht

Goede winkel.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede winkel. goede service. snelle goede bezorging. pakket kwam lekker snel aan. heb voorderest niks negatiefs.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Koen 28-03-2018 Via de website gekocht

Niks op aan te merken

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
‘S avonds na het eten besteld, de volgende dag al in huis. Betalen was zonder probleem (met uitzondering voor mij portemonnee ;)).

De enige reden waarom ik geen 10 geef is omdat ik de servicedesk niet kon testen; dat was nergens voor nodig.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Marianne 28-03-2018 Via de website gekocht

Goede service snelle levering nette jongens een aanrader

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik zocht gewoon een goede koelkast en was uitermate verrast door de snelle levering en service en netheid van de jongens

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ben M. 28-03-2018 Via de website gekocht

Accuraat van bestelling tot en met levering!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer tevreden over dienstverlening Coolblue! Goede webwinkel met een breed aanbod. Je krijgt wat je besteld in sneltreinvaart geleverd. Goede kwaliteit/prijsverhouding. Bezorgmoment exact aangegeven en gerealiseerd. Geen tijdsblokken van 3, 4 of meer uren.... en maar wachten!
Vriendelijke en in ons geval ter zake kundige medewerkers. Wij komen terug!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bas 27-03-2018 Via de website gekocht

Snelle levering en goede communicatie

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Van bestelling tot levering alles duidelijk en goed gecommuniceerd. Wasmachine naar zolder en oude mee terug binnen 10 minuten geregeld. Helemaal top!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Gert 27-03-2018 Via de website gekocht

Super bedrijf!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Voor de 1e keer iets besteld bij Coolbleu, verrassend gemakkelijk om aan te melden en een voortreffelijke informatie over de rest van het proces tot de aflevering aan toe.
Zeer zeker een aanrader.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rem2492 27-03-2018 Via de website gekocht

Snelle service, duidelijke website en uitgebreid aanbod

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik zou een 10 willen geven, maar Coolblue verliest punten vanwege de verpakking. Mijn artikel zat in een doos van de producent. Die doos zat in een 2e doos met ongeveer dezelfde grootte. Vervolgens was het weer in een 3e doos verpakt die 2 á 3 keer zo groot was. Om de verpakking in de papiercontainer te krijgen ben ik zeker 10 minuten bezig geweest om het in stukken te snijden. Tijdsverspilling waar ik niet op zit te wachten en dat doet wel af aan de shopbeleving.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

jan 27-03-2018 Via de website gekocht

prima zaak

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
de levering is altijd snel en goed en je hebt genoeg bedenktijd. prijs en garatie zijn ook in orde .

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dagmar de Meza-Martens 27-03-2018 Via de website gekocht

Heel fijne service en super duidelijke communicatie!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Alles klopte bij ons. Van het opzoekproces online tot de levering. Heldere en duidelijke communicatie over alles, ook op een leuke klantvriendelijke manier gebracht! Echt een aanrader!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kees 27-03-2018 Via de website gekocht

Doen wat ze beloven

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De internetsite, prijs en aflevering is wat je ervan mag verwachten. Prima dus. Coolblue onderscheidt zich hiermee van andere websites die de klant niet zo hoog in het vaandel hebben.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J.Komen 27-03-2018 Via de website gekocht

fantastische levering op zondag

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Breed assortiment met kwaliteitsartikelen. Topservice. Levering in het weekend. Heldere leveringsinformatie en communicatie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hoogerheiden 26-03-2018 Via de website gekocht

Blijft voor mij al jarenlang een topleverancier.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Cool Blue heeft al een goede naam en maakt dat voor mij ook altijd waar.
Door die ervaring ben ik geneigd een gewenst artikel eerst bij hun te zoeken en daarna te kijken of ze ook concurrerend zijn.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sigrid 26-03-2018 Via de website gekocht

Hele fijne website

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Coolblue heeft een overzichtelijke website met handige filtermogelijkheden en ook de mogelijkheid om meerdere producten met elkaar te vergelijken. Er wordt altijd snel geleverd en wat betreft prijs is Coolblue ook vaak de beste koop. Kortom een hele fijne webshop die zeker aan te raden is.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews