coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,7 Lees 42303 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3453 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,7

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

A Miedema 18-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Prima website

Service
Tijdens telefoongesprek werd de oplossing al in de mail gestuurd.

Assortiment
Completer kan bijna niet.

Aanbeveling
Een enkele keer mis je fysiek contact met een product.

Extra toelichting
-

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Weojv 18-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Voor de computer alles bestellen

Assortiment
Volledige keuze aan producten. Zelfs teveel waar nodig

Aanbeveling
Zeker aan te bevelen. Ze lossen hun vooropgestelde doelen ruimschoots in.

Extra toelichting
Ik kan enkel maar de goede zaken herinneren omdat er voorlopig geen slechte zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M de More 18-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
via online heel gemakkelijk te bestellen

Service
indien nodig staan de mensen voor je klaar

Assortiment
zeer ruim assortiment

Aanbeveling
de service en bestel gemak is gewoon super en dan de levering meestal binnen 24 uur, echt geweldig

Extra toelichting
nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hanning jg 18-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Gemak dient de mens is hier op zijn plaats

Service
Prima service, al duurde de aflevering langer dan wordt gesteld.

Assortiment
Ruime keuze, al maakt dat de uiteindelijke keuze er niet makkelijker op.

Aanbeveling
Ben zeer tevreden en beveel de winkel dan ook van harte aan.

Extra toelichting
De levering liet langer op zich wachten dan aangegeven. Verder ben ik uitermate tevreden over de webwinkel en kan ik deze iedereen aanraden. Alhoewel ik de stofzuiger pas enkele dagen in mijn bezit heb ben ik erg content met de aankoop

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jo 18-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Supermakkelijk en duidelijk

Service
Emails met updates over de bestelling, duidelijke afleveringstijd (window van 2u), en die klopte ook.

Assortiment
Genoeg keus en vergelijkingsmateriaal.

Aanbeveling
Top.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Marian 18-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Super geregeld, wij willen een koffiezetapparaat , dat uit verkocht was, we hebben ons Mail-adres door gegeven, en Kregen bericht, toen hij weer vooradig was.

Service
Stap voor stap op de hoogte gehouden, net zo Lang tot hij bij ons bezorgd werd

Assortiment
Keuze genoeg, maar wij wilden specifiek de kitchen-aid in amandel- kleur.

Aanbeveling
Verder niks meer,het is ons gewoon super bevallen, dank je wel!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bmaegerman 18-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Zeer gemakkelijk en handig om vanaf je iPad een bestelling te kunnen plaatsen zonder je te moeten verplaatsen

Service
Service zéér goed. Vandaag bestellen en morgen al geleverd !

Assortiment
Zéér veel keuze van producten

Aanbeveling
Het is gewoon handig en snel

Extra toelichting
Je kan online bestellen, snelle levering. De afbeelding op de site klopt steeds met het ontvangen product. Géén extra verzendingskosten te betalen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

dofe13 18-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Over de service valt geen slecht woord te zeggen.

Assortiment
Ruim assortiment.

Extra toelichting
Ik ben tevreden van de service en het aanbod van de winkel. Indien ik met vragen zit, staat de klantendienst altijd klaar (ervaring uit het verleden). In dit geval was de lader snel bij mij, gisteren besteld en vandaag in mijn bezit.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ellie 18-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
duidelijke website

Service
Je wordt als klant goed geïnformeerd over je bestelling.

Assortiment
Ruim assortiment

Aanbeveling
Duidelijke website, na het plaatsen van een order krijg je duidelijke informatie over het verdere verloop.

Extra toelichting
nee

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

hmareen 18-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijk en to the point.

Service
Bij problemen vriendelijke mensen met een goede oplossing.

Assortiment
Kan voor sommige (minder belangrijke) zaken gerust wat breder zijn met goedkopere alternatieven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Janine 18-09-2015 In de winkel gekocht
Amsterdam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Via de winkel uitgebreid geholpen en geadviseerd

Service
Geduldig, proactief, aardig

Assortiment
Niet alles op voorraad. Wel veel keuze

Aanbeveling
Snel, vriendelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Tatari 18-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
1 uur zitten vergelijken en tobben, maar in 7 minuten besteld !

Service
Van het moment van de bestelling tot het leveren zijn er 12 uur verstreken en 3 mails verstuurd om te zeggen dat alles OK verloopt. TOP

Extra toelichting
Super comfortable en snel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

mimi 18-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
ik zocht een desktop. Zo gevonden

Service
Gebeld omdat ik iets niet kon aansluiten. Gaven me raad en het was voor elkaar

Assortiment
keuze genoeg

Aanbeveling
komen hun beloftes na. Volgende dag was de bestelling in huis

Extra toelichting
nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ralph 18-09-2015 In de winkel gekocht
Utrecht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Mogelijkheid om artikelen op te halen en advies en uitleg te krijgen, klein minpuntje is de parkeergelegenheid in Utrecht.

Service
Goed advies en persoonlijk contact.

Assortiment
Assortiment in winkel is beperkt maar online is zeer uitgebreid.

Aanbeveling
Coolblue is een prettig en professioneel bedrijf, betrouwbaar goede service en aftersale ruim assortiment.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wverme 18-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
duidelijke website, met goede keuzes

Service
Snelle beantwoording van mail. Indien dit niet op tijd kan krijg je keurig een mail waarin staat dat het ze spijt dat het niet op tijd afgehandeld kan worden en dat er aan gewerkt wordt.

Assortiment
ruime keuze.Soms moeilijk om te kiezen

Aanbeveling
Gewoon goede service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Heavyuser 18-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Click en buy methodology

Service
voor 23u59 besteld...zelfs op zondag geleverd...wow !

Assortiment
Zeer uitgebreid en scherp geprijsd

Aanbeveling
Ik ben echt overweldigd van de service, gemak en de prijzen van Coolblue...a delight to order with them.

Extra toelichting
Makkelijk te bestellen, goede website, scherp geprijsd, zeer groot aanbod en voor 23u59 besteld de volgende dag in huis. Wow ... Thanks Coolblue

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

servertje 18-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Producten zijn makkelijk te vinden. duidelijke omschrijvingen en specificaties.

Assortiment
Je kunt er werkelijk alles kopen.

Aanbeveling
Makkelijker online winkelen kan bijna niet.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Danboy 18-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Vanuit uw luie zetel kiezen, bestellen en betalen.

Service
Vlekkeloos

Assortiment
Zeer groot aanbod.

Aanbeveling
Voor mij DE winkel

Extra toelichting
Dringend iets nodig en geen tijd om naar de winkel te hollen? Effe achter de PC, kiezen, eventueel reviews lezen en bestellen en betalen. Meestal de dag erna uw product al thuis! Makkelijker kan toch niet?

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stubbe.Jens 18-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer snelle levering die je overigens kunt volgen alsook zeer makkelijke betaling.

Service
Ze waren in staat om mijn pakket 15 uren na de bestelling te leveren.

Assortiment
Praktisch de enige verkoper van de general mobile android one smartphone in België.

Aanbeveling
Zeer vlotte en professionele site.

Extra toelichting
Vlotheid en professionaliteit staan hier hoog aangeschreven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sander Zijlstra 17-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Via Google of een directe zoekterm is de website van Coolblue erg gemakkelijk te vinden. De homepage is overzichtelijk, de website is prettig om te bekijken, producten zijn daardoor makkelijk te vinden. In elke productgroep kun je makkelijk je zoekopdracht verfijnen aan de hand van criteria zoals merk, grootte, etc. Het bestelproces verloopt erg snel. Informatie over de voorraad is goed in orde. Persoonlijk vind ik het fijn dat je bij Coolblue de producten ook kan afhalen in één van de winkels.

Service
Klantenservice van Coolblue is makkelijk bereikbaar en klantvriendelijk. Ik had een aantal vragen over het product voorafgaand aan mijn bestelling. Mijn vragen werden naar voldoening beantwoord.
Ik had mijn product besteld om 21.00u op de avond. Het product werd netjes op de volgende dag bezorgd door PostNL. Coolblue houdt je tevens goed op de hoogte wat betreft de ontwikkelingen tijdens het bestelproces, zoals orderpicken, inpakken, versturen, etc.

Assortiment
Coolblue biedt een breed en diep assortiment aan. Je kunt vele productgroepen vinden op de website. Alle nieuwe producten zijn te bestellen en dat tegen een scherpe prijs. Voor mij is een prijs/leveringsverhouding belangrijker dan de laagste prijs. Dit is bij Coolblue goed in orde.

Aanbeveling
Ik heb meerdere keren bij Coolblue producten aangeschaft. Tot op heden hebben ze mij nog nooit teleurgesteld. Het aanbod is goed, de prijs is goed, de informatievoorziening is goed en de levering is uitstekend.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Teun 17-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Makkelijk om te bestellen.

Service
Top service kreeg zelfs een sms.

Assortiment
Veel producten.

Aanbeveling
Makkelijk snel en een groot assortiment.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Yanni van de vijvere 17-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Ik had het dezelfde dag nog voor maar 9,95 extra wat zeer makkelijk is aangezien ik elke dag pas na 6 uur thuis ben

Assortiment
Het stuur dat ik wou de logitech g27 was bijna nergens meer te vinden maar gelukkig had coolblue er nog genoeg klaarliggen

Aanbeveling
Ben nu voor mijn broer een gsm aan het kiezen

Extra toelichting
Deze winkel is uitermate gemakkelijk, alleen spijtig dat sommige prijzen wel zeer hoog liggen tegenover een gewone winkel, op dit ene minpuntje na een geweldige winkel 11/10 would buy again

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

gert 17-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
goede en duidelijke website

Service
goede en duidelijk

Assortiment
volop keuze

Extra toelichting
goede duidelijke site en van alle goederen voldoende keuze.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JoshYx 17-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Na 5 muisklikken ben je bij het product dat je moet hebben, en 2 minuten later is het besteld. Zeer overzichtelijke website!

Service
De dag na mijn bestelling werd mijn pakket aan huis geleverd, het hele verwerkingsproces is dus zeer snel. Van de naverkoopservice heb ik nog geen gebruik moeten maken, omdat mijn pakketje (tot zover) altijd in perfecte staat toekwam.

Assortiment
Er is altijd ruime keuze, maakt niet uit waar je naar zoekt. Belangrijk is ook dat zelfs de goedkoopste producten van goede kwaliteit zijn.

Aanbeveling
Ik beveel deze winkel aan iedereen aan, van technisch analfabeet tot professioneel nerd. Alles verloopt gewoon zeer vlot, er valt niks op te zeggen.

Extra toelichting
Ik heb helemaal niks negatief te zeggen op coolblue, het is een zeer fijne winkel om bij te shoppen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mike v N 17-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De webpagina was makkelijk te bedienen en bevatte qualitatieve hoogstandjes ondermeer producten voor de lagere prijsklasse en de hogere prijsklasse.

Service
Lekkere snelle levering en een nette benadering richting de klant over het aangeschafte product.

Assortiment
Het arsortiement is rijkelijk gevuld en zo zeer handig te gebruiken om te vinden wat je zoekt.

Aanbeveling
Het is een nette en zeer directe site met een zeer goed geregeld beleid en een zeer snelle bezorging.

Extra toelichting
Het is een aanrader om hier iets te kopen een snelle levering en een fantastische prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

OutBurst 17-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer goede website en overzichtelijk!

Service
Topservice, altijd spoedig laten weten waar mijn pakketje was en de dag erna meteen geleverd!

Assortiment
Zeer groot assortiment, ik had veel keuze om te kiezen.

Aanbeveling
Deze winkel is gewoonweg TOP!

Extra toelichting
Alles verliep zeer goed bij deze bestelling zonder enige minpunten!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cecilia Uitermark 17-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Vandaag bestellen, morgen in huis.

Service
Altijd op tijd, geen vertraging of pakketjes die toch niet in het magazijn aanwezig zijn.

Assortiment
Genoeg keuze.

Aanbeveling
Ook de klantenservice is heel vriendelijk en bereid om te helpen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Roos 17-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
De website was heel duidelijk ik had binnen enkele seconden een rugzak die bij mij pasten, goede kwaliteit, en een goede prijs

Service
Thuisbezorgd op een datum naar keuze. Ik vind dat persoonlijk een hele goede service

Assortiment
het is redelijk groot assortiment en ook een duidelijke indeling. Je kan makkelijk vinden wat je zoekt.

Aanbeveling
De meeste producten zijn hier goedkoper dan bij andere webshops en met dezelfde kwaliteit.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

valentijnv 17-09-2015 Via de website gekocht

Algemene score

6,7

Gemak
Probleem is dat er geen voorziening is voor betaling met PayPal. Dat zou voor jullie ook meer verkoop betekenen aangezien PayPal de enige mogelijke weg is waarvoor je niet moet goedkeuren met digitale handtekening via de bank. Bvb bij bestellingen on the Road via smartphone zou dit Super handig zijn voor mij!

Assortiment
Geen Dell producten zoals bij centralpoint

Extra toelichting
Zie andere motivaties hierboven. Voor de rest een prima UI in de website!

Review criteria:

Onvoldoende
Goed
Voldoende
valentijnv 17-09-2015

Sorry was zelf verkeerd. PayPal wel aanwezig. :):) blijft jammer van zo weinig Dell producten in het assortiment.

Reageer

Nelly 17-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Snelle levering, zelfs op zondag. en goede informatie over de status van de bestelling

Assortiment
Heel uitgebreid.

Extra toelichting
Gebruik/review van artikel via YouTube filmpjes is heel prettig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

besselink 17-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Mooie site en erg overzichtelijk.
De printer was de goedkoopste van de andere sites en winkels in nijmegen en omstreken

Assortiment
Veel verschillende printers van hp,en eerlijke prijzen.

Aanbeveling
Een printer gevonden en besteld,gelijk een mail retour wanneer en waar we de printer wilden laten bestellen of ophalen.
Voor 24.00 besteld de volgende dag geleverd of ophalen,top

Ook op zondag mogelijk om te bezorgen,top en gratis.

Extra toelichting
Bij een volgende aankoop ,eerst op jullie site kijken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jim 17-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijk en snel

Service
Snel en goede afhandeliing

Assortiment
Perfect

Aanbeveling
Mooi en overzichtelijk

Extra toelichting
Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan 17-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gemakkelijk en overzichtelijk

Service
Tot heden toe heb ik helemaal geen klachten

Assortiment
Hij werkt perfect en is heel makkelijk in gebruik ik kan hem iedereen aanraden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R ter Velde 17-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
veel keus

Service
houd zich aan afspraak

Assortiment
veel keus

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roy 17-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
zijn verschillende winkels

Service
Snel levering

Assortiment
veel keuze

Aanbeveling
Al paar keer wat gekocht 1 maal problemen gehad en in no time opgelost apparaat werd probleemloos omgeruild

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

josdebos 17-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zo vanuit de luie stoel.

Service
Is wel goed.

Assortiment
Volgens mij een groot assortiment.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Irene Butijn 17-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
zeer makkelijk en vertrouwd

Service
een zeer goede service. werd heel goed op de hoogte gebracht van de ontwikkelingen

Assortiment
Wat een ruime sortering voor ieder wat wils. heel goed

Aanbeveling
Er is altijd wel iets voor een ieder te koop

Extra toelichting
Helemaal top en zeer overzichtelijk ook de service vindt ik perfect

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mooniebug 17-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
uidelijkesite die de keuze vergemakkelijkt

Service
Accurate en goede advisering. Je wordt ook als klant gezien en zodanig benaderd.
Aflevering super. voor 23:59 besteld is ook inderdaad volgende dag geleverd.

Assortiment
Ruim voldoende voor een keuze te maken

Aanbeveling
Heb regelmatig hier aankopen gedaan. Nooit teleurgesteld. Aleen maar enthousiast

Extra toelichting
Geen punten van kritiek

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hempenius 17-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Website is duidelijk en overzichtelijk

Service
Bellen was onbegonnen werk, dan maar per e-mail. Beantwoording zou binnen 3 uur moeten plaatsvinden meen ik mij te herinneren. Dit is niet gelukt, kreeg een e-mail dat het langer zou gaan duren. Echter het contact en afwikkeling is uitstekend geweest, daarvoor hulde. Dit had dus een 9 kunnen zijn!!

Assortiment
Na de recente aankoop van een ssd nog een tablet 7" gekocht, netjes en op tijd geleverd. Het totale assortiment vind ik te moeilijk om te beoordelen.

Aanbeveling
Per saldo een 8,

Extra toelichting
Nee

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Lineke 17-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Klik klik klik😀

Aanbeveling
T mooiste is als er staat je heb t de andere dag in huis dan is t er ook

Extra toelichting
Zooooo BLIJ

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Peuksken 17-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De mogelijkheid om tot 23:59 iets online te kopen en dat de dag nadien reeds in huis te hebben, is gewoonweg zalig.

Service
Snelle levering, stevige doos en gratis verzending is absoluut een winnaar!

Assortiment
Van alles kan je wel wat vinden, wat het zeer leuk maakt om de website eens te verkennen. Je gaat heel erg snel van het ene assortiment naar het andere, zonder enige problemen.

Aanbeveling
Super qua service, bestelmogelijkheid, assortiment en gebruiksgemak.

Extra toelichting
Lijkt me beetje overbodig om hier nog eens een volledige beoordeling te schrijven; daar alle bruikbare informatie reeds bij de *** staat :-)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

rudy baele 17-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Extra toelichting
niet de eerste maal dat we van de diensten cool-blue gebruik maken, en andermaal vlugge bediening zonder een enkel probleem

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ik ben benieuwd 17-09-2015 Via de website gekocht

Algemene score

6,0

Gemak
je blijft droog, want je hoeft niet die regen in voor een bestelling; bestelling is zo gedaan

Service
helemaal niet de volgende dag in huis, ook niet de dag daarna; nu 4 dagen verder; pakket niet bij post.nl aangekomen......, zeggen ze en lees ik ook. ik bloedchaggerijnig en een medewerkster die daar begrip voor heeft, dat dan weer wel

Aanbeveling
ik moet wel even bijkomen van dit gedoe en wacht af of mijn bestelling nu wel morgen binnen komt

Extra toelichting
de opening van het telefoongesprek is te popiejopie, zeker als het allemaal niet in orde is. verder wil ik als ik in de wacht sta niet elke paar seconden weer een mededeling-dezelfde- krijgen; ik wacht rustig af en vertrouw erop dat ik zo te woord wordt gestaan

Review criteria:

Goed
Onvoldoende

Reageer

Hans 17-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
De wijze van bestellen is eenvoudig en snel

Service
Je wordt goed op de hoogte gehouden van het bestelproces. De belofte over de levertijd wordt waar gemaakt.

Assortiment
Het assortiment is uitgebreid en de voorraad wordt aangegeven. De informatie per product is goed.

Aanbeveling
Op basis van mijn ervaringen geheel geen klachten en alles netjes op tijd geleverd.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Annely 17-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
voor 23:59 besteld, volgende dag in huis > super!

Service
via sms bevestiging van verzenden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frank 17-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
Zoekvak invullen en direct naar de juiste winkel en dan keuze uit meerdere producten en kwaliteiten

Assortiment
Soms te veel van het goede, dan zie je door de bomen het bos niet meer. Voor elk wat wils!!!!

Aanbeveling
Zoveel verschillende producten in " één" winkel en dan ook nog zoveel keuze uit een bepaald product.
Geweldig !!!

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

edcleer 17-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Je kan moeilijk ontkennen dat de bestelling niet vlug geleverd wordt. Voor 23u bestellen en de volgende dag geleverd.

Service
Hangt deels samen met het gemak. De service van levering is bewonderenswaardig.

Assortiment
Je hebt niet alles in het grote assortiment.

Aanbeveling
Aan te bevelen. oede en correcte levering!

Extra toelichting
Ik ben tevreden met wat ik ontvangen heb.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

marykey 17-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Assortiment
Ik zoek een toner voor mijn Samsungprinter maar die staat niet in het assortiment

Aanbeveling
Het gemak van levering is een groot voordeel.

Extra toelichting
Ik vind geen negatieve punten behalve dan dat je niet alles kan bestellen (doch wel zeer veel)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

fgeurink 17-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Goede site navigatie. Makkelijk bestellen. Veel betaalmogelijkheden. Bezorging op zelf gekozen afhaalpunt in de buurt.

Service
Je kunt de status van de bestelling gedetailleerd volgen via je eigen account en je krijgt ook voldoende status e-mails. Bezorging op tijd.

Assortiment
Ruim voldoende keuze qua wifi producten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Elice 17-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Website is overzichtelijk, snel en uitgebreid

Service
Je kunt zelf de dag van bezorging kiezen. En na aankoop krijg je een wagonlading met mails met de status van je bestelling. En allemaal super betrouwbaar, ook van de partners zoals Post NL en Dynalogic.

Assortiment
Door de diverse winkels die met Coolblue zijn verbonden, is er een groot assortiment.

Aanbeveling
Uitgebreid, makkelijk, snel en betrouwbaar.

Extra toelichting
Eerste kennismaking met Coolblue. Zeer goed bevallen, ga t zeker vaker doen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews