coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,7 Lees 42297 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3465 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,7

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Paul ritzen 17-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Goede keus en heel duidelijk

Service
Alles staat netjes vermeld op de site

Assortiment
Mag iets meer keuze zijn . Maar dan wordt het nog moeilijker om te kiezen

Aanbeveling
Gewoon toppie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Dennis 17-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De site is lekker simpel precies zoals het hoort

Service
Zonder meer is Coolblue hier de beste in. Vorige bestelling was gewoon TE snel geleverd;) Super

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sven 17-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zeer overzichtelijk én vooral veel productinformatie

Service
Levering en levertijden tiptop in orde

Assortiment
Het assortiment mag misschien hier en daar wat uitgebreid worden. Qua prijs is coolblue altijd net dat euro'tje of 2 goedkoper dan z'n concurrenten

Aanbeveling
Heb ik iets nodig? Coolblue en dan pas de prijs vergelijken met de concurrent, resultaat = Coolblue goedkoper. Uitstekende service, levering, leveringstijden, productinformatie,....

Extra toelichting
Misschien wanneer het mogelijk is de Ecocheque's aanvaarden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Westdiek 17-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Snelle levering
Makkelijk, online
De site is duidelijk weergegeven

Service
Snelle levering

Assortiment
Ik had meer producten verwacht, maar was blij met de producten die er waren

Aanbeveling
Goede service
Goede prijs-kwaliteit verhouding
Veel informatie over de producten

Extra toelichting
Goed, omdat er een goede service is. Ook is de prijs-kwaliteit verhouding erg goed. Ik ben blij dat ik mijn product hier heb gekocht, omdat het hier tenminste leverbaar was(op andere sites niet), de levering was snel en de informatie was zo goed, duidelijk en genoeg, wat me overtuigde om deze telefoon te kopen. Een aanrader!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Peter 17-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidlijke, overzichtelijke winkel, zonder poespas

Service
Vooral de mogelijkheid om de leverdatum zelf te kiezen is een 10 waard

Assortiment
meer dan ruim voldoende

Aanbeveling
coolblue steekt qua service en levergemak ver boven concurrentie uit!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Heiko 17-10-2015 Via de website gekocht

Algemene score

8,0

Service
Tot nu toe ging alles goed, NOG geen problemen gehad.

Extra toelichting
Ben nog niet in een CoolBlue winkel geweest

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Stephane D 17-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Snel en gemakkelijk. Zeer duidelijke site. Vlotte betaling met genoeg mogelijkheden.

Service
Artikel besteld zaterdag 1700, geleverd zondag namiddag rond 1500.
Ideaal!

Assortiment
Alles naar wens. Zeer competitieve prijzen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hinske 17-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Snelle website

Service
Ook hier via snelle site het betreffende onderwerp gevonden

Assortiment
Voldoende om een goede keuze te maken

Aanbeveling
Betrouwbare afhandeling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

DennisAldenkamp 17-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Duidelijke beoordeling en een goede beschrijving zorgen ervoor dat je verschillende producten met elkaar kan vergelijken zodat je het product kan kiezen dat het beste aansluit bij u noden.

Service
Het is duidelijk wanneer het product wordt geleverd en ik heb nog geen problemen ondervonden want ik heb nog geen producten moeten terugsturen.

Assortiment
Prijs kwaliteit zijn uitstekend en er is een groot assortiment waardoor je uit veel verschillende producten kan kiezen.

Aanbeveling
Voor de service, het assortiment en de juistheid van levering zou ik coolbue aan iedereen van mijn omgeving aanraden.

Extra toelichting
Het assortiment en de duidelijke uitleg bij elk product waardoor je een duidelijke en juiste vergelijking maken tussen de verschillende producten. De klantenservice staat altijd klaar om je bij te staan bij beslissingen en bij problemen. De levering is snel en volledig waardoor je het product dadelijk kan gebruiken.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Daria S 17-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Grote keuze, vergelijking mogelijk

Service
Heeeeeel snelle levering

Extra toelichting
Heel leuke doos :) Super computer, zowel design als werking. Heel snel, geschikt voor al mijn 3D-tekenprogramma's. Bovendien zat er in de doos een luidsprekertje: geweldig geluid! Aanradertje ;)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

DOMINICK DERUYCK 17-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
OVERZICHTELIJK AANBOD

Service
BESTELLING WERD ZEER NAUWKEURIG AFGEHANDELD .

Assortiment
VAN ALLES TE VERKRIJGEN

Aanbeveling
ER IS TOTAAL NIETS VERKEERD GEGAAN EN IK WERD GOED OP DE HOOGTE GEHOUDEN VAN MIJN BESTELLING. PAKJE GELEVERD IN CORRECTE VERPAKKING ZONDER BESCHADIGING
VOOR HERHALING VATBAAR...

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jolbro 17-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
snel besteld, snel in huis.

Assortiment
genoeg keuze in het product dat ik zocht.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Michel uit Brugge 17-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke en overzichtelijke website

Service
Bij problemen is er altijd een medewerker bereikbaar die perfect op de hoogte is van het aan te kopen of aangekochte product

Assortiment
Keuze te over in de verschillende winkels

Aanbeveling
Coolblue, met al zijn onderverdelingen, is een webwinkel waar je kan aankopen zonder angst om bedrogen te worden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kapellen 17-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
De webshop is overzichtelijk

Assortiment
Uitgebreid assortiment

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Frenk kwakman 17-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Je kan bijna alles makkelijk vinden

Service
Je krijgt snel antwoord op je vragen

Assortiment
Ze hebben bijna alles wat je wilt hebben

Aanbeveling
Ik ben niet zo van het aanbevelen van iets maar dit is een goede site

Extra toelichting
Je kunt alles krijgen wat je wilt en het is goedkoper dan de meeste sites, de site ziet er naar mijn mening betrouwbaar uit. De levering van producten gaat ook heel snel, en daar zijn veel mensen heel blij mee.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Chriss 17-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Veel informatie over de producten zodat vergelijken mogelijk is

Service
Duidelijke communicatie over bezorging. Snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Blokje70 17-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Gebruiksvriendelijke site waar je duidelijk kunt zien welke produkten jouw interesse hebben

Service
Bestellen, betalen, levering. Simpeler kan het niet. Niet tevreden? Gratis terugsturen.

Assortiment
Groot assortiment. Kan natuurlijk altijd meer, maar dat is muggenzifterij.

Aanbeveling
Ik heb alleen maar goeie ervaringen met Coolblue, dus er is niets dat me er van weerhoud om dit kenbaar te maken bij familie en vrienden.

Extra toelichting
Coolblue levert gewoon wat het belooft. Dat is in deze tijd een verademing.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Smans François 17-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goede en snelle afhandeling van de bestelde waren

Service
Valt weinig op aan te merken, de beloofde bestelling komt aan zoals beloofd.

Assortiment
Via pc Heb je een enorme keuze uit producten, van lage tot hoge prijsklasse.

Aanbeveling
Ik heb bij coolbleu al verscheidene bestellingen gedaan en steeds snel geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ramon 16-10-2015 In de winkel gekocht
Utrecht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Online besteld en afgehaald in de winkel (omdat ik de bestelde mobiele hotspot (MiFi met ingebouwde router!) de volgende dag al nodig had en geen tijd had om op PostNL te wachten.

Service
Na telefonisch contact met de klantenservice van (voorafgaand aan het bestellen) heeft CoolBlue op verzoek de meegeleverde accu alvast opgeladen in de winkel. Ook bevestigden zij dat er in elke winkel een kniptang is om een normale data-simkaart (die ik al had) naar een micro simkaart te knippen. De volgende ochtend kon ik het artikel ophalen en heeft een medewerker in de winkel de simkaart geknipt en met de opgeladen accu in het apparaat geplaatst. Direct gebruiksklaar het apparaat meegenomen en onderweg naar huis al gebruikt. Topservice!

Assortiment
Het bestelde product was slechts via enkele webshops te bestellen (vaak niet uit voorraad). Cool Blue had de 'Netgear AirCard 785S' wel op voorraad en was ook de goedkoopste.

Aanbeveling
Goed advies door behulpzame klantenservice, Eenvoudig Online besteld, Gemakkelijke afhaalservice in de winkel, Alles top!

Extra toelichting
:-D !!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

SL 16-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Overzichtelijke website,per categorie

Service
Snelle levering,s avonds had ik iets besteld en de volgende ochtend werd het al aan huis geleverd!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Alexander 16-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Ben heel tevreden over alles. Er was een kleine vertraging met de levering, maar dat was te danken aan Apple zelf! Ik vond het heel goed dat Coolblue mij op de hoogte heeft gehouden van de vorderingen van de levering!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tomtom Runner 16-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
allemaal lekker makkelijk

Service
hartstikke goed. Ik ben dik tevreden

Assortiment
Jullie hadden precies wat ik nodig had.

Aanbeveling
Plezierig.
Makkelijk was ook het ophalen bij de primera. Het is niet nodig om thuis te blijven.
Snelheid van levering is goed.

Extra toelichting
Jullie aanpak spreekt mij aan. Ook de omgang met de klant. Vooral de leuke opmerkingen. Goede reclame.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Philippe 16-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Coolblue site is eenvoudig en helder van structuur en opzet. Makkelijk om producten te zoeken, vergelijken en aan te kopen.

Service
Tot nog toe nooit problemen gehad met de aankopen. Hierdoor kan enkel een mening geven over de afhandeling van de order en de levering. Hierover niets dan tevredenheid. Coolblue werkt zeer transparant en komt zijn afspraken voor de volle 100% na.

Aanbeveling
Waarom nog de wagen nemen om je aankopen te doen? Vanachter de computer aanloggen op de site van coolblue, je producten bekijken en selecteren, dit werkt toch zoveel makkelijker...

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paulie 16-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
makkelijk vanalles te vinden

Assortiment
zeer divers assortiment

Aanbeveling
snelle, nette levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

delahaye stefan 16-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
zeer goed, geen klachten

Service
zeer goed,geen klachten

Assortiment
zeer goed,geen klachten

Aanbeveling
je vind er alles wat je nodig hebt

Extra toelichting
nee niet echt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J van Dijk 16-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Goed productvergelijk mogelijk. Plus het voordeel van de diverse reviews

Service
Super. Vandaag besteld morgen in huis. Ze maken het ook echt waar. Was wat misgegaan met het retour nemen van de wasmachine. Dit is zonder problemen netjes en snel opgelost. Echt een top service

Assortiment
Meer dan voldoende keuze.

Aanbeveling
Top winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jean pierre 16-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
-zeer duidelijke webwinkel, goed onderverdeeld en direct naar wat je zoekt, ook terugblik naar vorige zoekjes is handig
-zeer duidelijke omschrijving van producten , je moet niet blijven zoeken
-zeer correcte handeling bij klachten dit heb ik zelf ervaren ,zelfs al is die klacht een beetje onterecht. Mijn ervaring " had klacht omwegens te hoge prijs ,bleek een beetje onterecht van mijn kant > cool blue heeft me een prijsgarantie gegeven van 30 € !!!
-bestellen is heel duidelijk en snel geleverd
-betaling gemakkelijk en correct.

Service
heel correct en snel

Assortiment
mijn ervaring , ik vond op een bepaald iets de prijs te hoog , het wasd reeds betaald maar je hebt me 30 € teuggestort; tof !!

Aanbeveling
heel handig en overzichtelijk en prijslijk

Extra toelichting
zoals het nu gaat , alles tip Had me graag een microscoop aangeschaft, maar hier was de keuze echt te klein , heb gekocht bij speciaalzaak EXPERT , alhoewel BrESSER LCD wel goed op de markt ligt bij hobbyisten (koi vissen )

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bart Callewaert 16-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
selectie criteria gebruiksvriendelijk

Service
snelle levering

Assortiment
goed in vergelijking met ander webwinkels maar niet beter

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

FS 16-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ik kon gemakkelijk vinden wat ik zocht met de op te geven selectiecriteria

Service
De bestelling werd volgens afspraak de volgende dag bezorgd en was goed verpakt

Assortiment
Het assortiment is groot, in elk geval groter dan bij bijv. Wehkamp of Bol in de categorie (laptops) waarin ik zocht, en ook betaalbaarder

Aanbeveling
Ik vertel het door aan familie, vrienden en collega's

Extra toelichting
Ik vind het prettig dat geen verzendkosten worden berekend, zoals bijv. bij Wehkamp wel het geval is, en dat het assortiment actueel is (bij anderen zie je nog veel laptops met oude versies van Windows)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mark 16-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Goede, makkelijke site die tot nu altijd zelfde gemak biedt

Service
Altijd dezelfde goede service!

Assortiment
Zeer veelzijdig

Aanbeveling
Zal het iedereen aanraden.

Extra toelichting
Jullie verkopen Coolblue door een goede Service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Christiaan 16-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Aankopen zijn makkelijker dan in een winkel, ruim overzicht om je aankoop in alle rust te beslissen.

Service
Steeds een perfecte en snelle service bij Coolblue.

Assortiment
Ruim over-voldoende, als je hier je gading niet vind, vind je ze nergens.

Aanbeveling
Kan ik aan iedereen aanbevelen, wat ik ook al gedaan heb, ook wegens de scherpe prijzen.

Extra toelichting
Koop al lang bij Coolblue en dit zal niet anders blijven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Shine aung 16-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
De personeel is super vriendelijk en aardig. Ook zijn ze heel geduldig en willen goed alles uitleggen. Alleen de wachttijd was een beetje lang. Maar er waren wel genoeg dingen te bekijken tijdens het wachten.

Service
Echt geweldig! super personeel en de digitale service is ook heel goed. Vandaag besteld en de volgende dag thuis is echt het beste. Ook is het heel fijn dat jullie telefonisch tot zo laat beschikbaar is.
Als er iets fout gaat tijdens het bestellen, is het in een paar minuten opgelost.

Assortiment
Breed assortiment en goed prijzen!

Aanbeveling
Alles was goed. Dit is alles wat je wil hebben in een elektronica winkel.

Extra toelichting
nehh

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MTO 16-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Overzichtelijk en een goede zoekfunctie

Service
Snelle levering

Assortiment
Ruim assortiment

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Marijke 16-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Gemakkelijk vanaf de bank bestellen en snel in huis

Service
Helemaal tevreden

Assortiment
Genoeg keuze voor elk wat wils

Aanbeveling
Prettig online shoppend bij cool bleu

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jonathan 16-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Erg gemakkelijk producten vinden en deze te vergelijken

Service
Goede maar ook snelle service

Assortiment
Heeft alles wat je zoekt

Aanbeveling
Bestelde items volgende dag in huis, goeie prijzen, producten zijn gemakkelijk te vinden

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Astrid 16-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Website is duidelijk en gemakkelijk.

Service
De volgende dag al gratis bezorgd!

Assortiment
Breder assortiment, en dede prijzen zijn duidelijk lager.
In een woord; Top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Van Dijk 16-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MarjonS 16-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gewoon van achter je buro bij een overzichtelijke webshop winkelen, super!

Service
Prima, alles ging goed, bestelling was de dag erna al in huis in een deugdelijke verpakking. Via e-mail (die zeer zeker van humor getuigden) werd ik uitstekend op de hoogte gehouden van het verzendproces.

Assortiment
Te veel keuze ;-) Goede uitgebreide keuze in diverse prijsklasses.

Aanbeveling
Kan er niet anders dan en 10 voor geven, alles verliep perfect.

Extra toelichting
Ik zal in de toekomst zeer zeker weer gebruik maken van Coolblue.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pauline 16-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Heel makkelijk te bestellen en duidelijk overzicht.

Aanbeveling
Klantvriendelijk,duidelijke uitleg,veel informatie over het product.

Extra toelichting
Dinsdagavond het product besteld en woensdagmorgen had ik het al binnen,super!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jozef 16-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Bestellen gaat nergens zo snel en simpel als bij coolblue

Service
De vervoerder van coolblue heeft de wasmachine 3 dagen te laat geleverd. Maar dit was niet te wijten aan coolblue. Zij hebben me hierin overigens goed te woord gestaan en de zaken goed gemonitord.

Assortiment
Ruime keuze en goede productfilters en vergelijkingsmogelijkheden

Aanbeveling
We zijn erg blij met onze siemens wasmachine. Tevens is 6 jaar extra all-in garantie voor 129 euro echt top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Six Etienne 16-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
zeer groot overzicht en uitleg van het gekozen produkt

Service
vlotte en op de beloofde data geleverd

Assortiment
voor ieders wat wils

Aanbeveling
als er iet gekocht moet worden, dan best eens kijken op het internet naar cool blue

Extra toelichting
graag bezoek ik jullie website en een aanbeveling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Didier 16-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Service
Snelle en correcte service

Extra toelichting
Ook de eventuele naservice is heel vlot en correct

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R Krauwer 16-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Het bestelproces is vlot en voorzien van stapsgewijze afwikkelinjngsmails, zodat de situatie goed actueel is.
Jammer is dat het tijdstip van verwachte levering door Dynalink niet gerealiseerd werd. Ook werd die trace link op hun site de hele dag niet bijgewerkt.

Service
Het artikel werd zoals beloofd, de volgende dag geleverd. De wasmachine Indecit werd helemaal uitgepakt, gecontroleerd, geïnstalleerd en uitgetest en ook nog waterpas gezet. Deze geweldige service hadden we nog nooit eerder ervaren. Zeker niet bij PostNL en sommige anderen vragen veel geld extra om het door hun dienst te laten leveren tot op de plaats van bestemming in huis.

Assortiment
Er is veel aanbod, er zijn gemakkelijk selecties te maken m.b.v. makkelijk filterwerk en ook nog fijne aanbiedingen met grote korting.

Aanbeveling
Er is veel aanbod, er zijn gemakkelijk selecties te maken m.b.v. makkelijk filterwerk en ook nog fijne aanbiedingen met grote korting.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Patricia W 16-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Keuzes kun jezelf selecteren zo komt het handigste apparaat voor jou eruit. Daarna kun je de recensies lezen.

Service
De volgende dag al in huis.

Assortiment
ruim genoeg

Extra toelichting
Aanbiedingen of combi korting

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gbosgoed 16-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Aanbeveling
Direct response, vlotte afhandeling, snel bezorgd!

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Gerards 16-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Makkelijk overzichtelijk menu

Service
Had een verkeerd product gekocht, opgebeld en het werd zo geruild voor het juiste product!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anne 16-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Service
Snelle levering op de afgesproken tijd. Dit was een dag van te voren bekend, dus er kon rekening mee gehouden worden.

Aanbeveling
Goede winkel, snelle, betrouwbare service! Soms duurt het wat lang voordat producten weer in voorraad zijn, maar dan heb je het wel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Engelien 16-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Via de webshop keuze gemaakt. Beschrijving van de machine staat duidelijk bij het apparaat.
Reviews gelezen en vergeleken.
Bestelling heel gemakkelijk en wordt supersnel geleverd.

Service
Even via Whats App een vraag gesteld en heel vlug een duidelijk antwoord.
Ook even telefonisch contact gezocht en werd vriendelijk, correct en vlug op mijn vraag gereageerd.
Ook het bijhouden van aflevering is goed en overzichtelijk weergegeven.

Assortiment
Uitgebreide keuze.
Gesorteerd qua prijs en zeker ook wat je verwacht van de machine.
Mocht er een product, dat je wilt bestellen, niet op voorraad zijn, kan je aangeven dat je een mailtje kals het weer op voorraad is.

Aanbeveling
Kan niets anders zeggen dat ik ontzettend tevreden ben over Cool Blue.
Vanaf het begin van de bestelling tot en met het plaatsen (en meenemen van de oude machine)van onze wasmachine.

Extra toelichting
Kan iedereen Cool Blue aanbevelen. Heel betrouwbaar, grote keuze en geweldige service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JPvS 16-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

DriesBa 16-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Heel goed onderverdeeld in subcategorieën, makkelijk vind- en vergelijkbaar

Service
enkel levertijd is relevant voor wat ik heb gedaan, deze was perfect

Assortiment
Alles zeer goed :)

Extra toelichting
Heel overzichtelijke site, goede levertijden en prijzen, goede kwaliteit, ...

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews