coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,0 Lees 42588 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2204 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Aan te bevelen 27-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
De wijze en mogelijkheden van betalen en de support daarbij

Service
Zou vanaf 16.00 klaar staan, maar was 4 uur eerder al op te halen bij het ophaalpunt.

Assortiment
Ruim genoeg voor een goede en juiste keuze.

Aanbeveling
Service, ondersteuning, hulp en scherpe prijs ervaar ik nergens anders

Extra toelichting
Beveel iedereen het aan naar Coolblue te gaan. Sinds ik daar wat aanschaf al jaren, nog nooit ontevreden geweest.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pamelakvs 27-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Super gemakkelijk als je iets snel nodig hebt en geen tijd hebt om naar een fysieke winkel te gaan. Tegen een heel schappelijke bijbetaling, smidsags rond 13u besteld en dezelfde dag nog geleverd!!

Service
Top! Je krijgt netjes een track en trace email waarin je via een link kan zien hoe ver de bezorger nog van je huis af is. Ook krijg je op tijd een SMS met de verwachtte leveringstijd.

Aanbeveling
Als alle bestellingen worden afgehandeld als in mijn laatste ervaring is het helemaal top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jakke 27-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Super gemakkelijk

Aanbeveling
Gemakkelijk een bestelling te plaatsen en een heel snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Marcel 27-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Webshop is duidelijk

Service
Snelle levering

Assortiment
Meer dan voldoende keuze en makkelijk te vergelijken

Extra toelichting
Zaterdag besteld en zondag geleverd. Geweldige service

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

herozen 27-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Is erg gemakkelijk en snel

Service
Er wordt zelfs op Zondag geleverd.

Assortiment
Ruim voldoende keus

Aanbeveling
Zeer snelle en goede levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Patricia 27-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Website is zeer mooi opgesteld en is overzichtelijk.

Service
Zeer goede en snelle levering. Bovendien een vriendelijke persoon dit mijn aangekocht product op zondag ! leverde.

Assortiment
Veel producten, gemakkelijk terug te vinden op de website.

Aanbeveling
Ik ben zeer tevreden over elke stap: van het zoeken van het product, naar de info ervan, naar de bestelwijze, en de leveringmethode.

Extra toelichting
Gewoon verder doen, zoals jullie nu doen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter v 27-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke navigatie

Service
Supersnelle gratis levering

Assortiment
Uitgebreid

Aanbeveling
Levering en prijs/kwaliteit onevenaarbaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Stromrijder 27-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Uit je zetel bestellen en snel geleverd

Service
zie boven

Assortiment
verscheidenheid merken mocht groter

Extra toelichting
Op website wordt vermeld, zondag tussen 12u en 18u bezorgd, de post stond er reeds om 8.45u, gelukkig was ik thuis, maar toch heb ik liever dat men vasthoud aan afgesproken uren

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

nele 27-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Extra toelichting
zeer tevreden over webshop en levertijd. Niets op aan te merken!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Dick T 27-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Service
Concrete en relevante informatie per mail.
Zelf kunnen kiezen van aflevertijd.

Aanbeveling
Makkelijk, goedkoop en snel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marc 27-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Een overzichtelijke site, waarbij ik makkelijk alle categorieën kan vinden.

Service
Snelle levering, producten op voorraad. Gratis retourzendingen. Wasmachine de volgende dag geleverd en gelijk aangesloten door de bezorgers en getest. Super.

Assortiment
Hele ruime keus uit verschillende producten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bob Hendriks 27-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Snel zoeken en bestellen

Service
Onmiddellijke terugmeldingen over de bestelling en verzending

Assortiment
Er valt redelijk wat uit te kiezen.

Aanbeveling
Doet het gewoon goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Rick 27-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Deblaere Danielle 27-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Zeer gemakkelijk. Je bestelt online en betaalt ook online.

Service
Goeie service.

Assortiment
Zeer veel keuze.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Axel 27-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goed ingerichte webshop. Duidelijke informatie. Makkelijk, intuïtief verloop van keuze tot betaling.
Eventueel kan de informatie van het product nog wat uitgebreider. (bv technische kenmerken)

Assortiment
Uitgebreid assortiment met dito keuzemogelijkheden.

Aanbeveling
Zaterdagmiddag besteld, zondag om 10 uur geleverd.
Deal is gewoon perfect verlopen, van keuze, over betaling, tot levering, en dat in minder dan 24 uur.
(Bovendien was de prijs van het artikel de beste van alle webshops, met nog een gratis artikel er bovenop)

Over service en garantieafhandeling kan ik niets zeggen omdat ik hier nog nooit gebruik heb van moeten maken.

Extra toelichting
Voor mij hoeft levering op zondag niet perse, maar het toont wel aan hoe klantvriendelijk jullie policy is.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Jacob 27-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Eerst in winkel uitgebreid bekeken en goede uitleg gekregen, dan is kiezen makkelijker.

Service
Vlot geleverd!

Assortiment
Had al een duidelijke voorkeur dus is assortment niet zo van toepassing.

Aanbeveling
Goed bereikbaar, parkeren iets minder(genoeg ruimte bij de buurman).Een goede zakelijke uitleg en toch persoonlijk gericht!

Extra toelichting
Goede en fijne medewerkers, die van wanten weten. Zal zeker terug komen voor andere zaken!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ronny 27-10-2015 In de winkel gekocht
Boomse steenweg.
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goed georganizeerde beurtrol in de winkel

Service
Vriendelijk personeel. Kennis van zaken. Niet opdringerig.

Aanbeveling
De algemene service.

Extra toelichting
Doe zo voort!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

vdZee 27-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Via Google het gezochte product gevonden op Coolblue, de info was voor mij duidelijk, en gezien de ervaringen die ik eerder had met Coolblue wederom gekozen voor Coolblue

Aanbeveling
Ik was geinteresseerd in een smartphone, deze was direct verkrijgbaar op de site, uiteraard ook andere sites bezocht maar gekozen voor Coolblue, ook omdat ik eerder goede ervaringen had. Scherpe prijs,goede recensies, en geweldig dat ik deze smartphone op Zaterdagavond bestelde en deze op Zondag rond het middaguur al werd afgeleverd ! Perfect !

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

Bart Hendriks 27-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Je aanschaf eenvoudig aan te klikken op de site

Service
Onmiddellijk na mijn bestelling ontving ik een bevestiging met informatie over de levering incl. tijdstip levering

Assortiment
Voor vrijwel iedere categorie bestaat een ruime soortering

Aanbeveling
Ik zou niet weten hoe een aanschaf eenvoudiger zou kunnen

Extra toelichting
Prima, ga zo door.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

diny 27-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
perfecte bezorging en groot assortiment

Service
Zeer goede service

Assortiment
Groot assortiment

Aanbeveling
Iedereen zou bij Cool Blue moeten kopen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arco van Peer 27-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer overzichtelijke website

Service
Super service!!!

Aanbeveling
Bijna alles te vinden qua elektro

Extra toelichting
Al jaren tevreden klant

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerard 27-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
goede vergelijking

Assortiment
veel keuze en keuze vergelijking

Aanbeveling
duidelijk

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Natalie 27-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke site

Service
Steeds zoasl afgesproken

Assortiment
Grote keuze en mogelijkheid om te vergelijken

Aanbeveling
Gebruiksgemak

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Brigitte 27-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Overzichtelijk en makkelijk. Zeker fijn dat er een optie bestaat om prodicten te vergelijken.

Service
Altijd proberen te helpen en een goede kennis van zaken.

Assortiment
Coolblue heeft bijna alles :) behalve een ruime keuze aan smartwatches en assecoires

Aanbeveling
Gewoon doen :)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Mark 27-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Service
Snelle levering en snel contact.

Assortiment
Veel aanbod van artikelen.

Aanbeveling
Duidelijk, snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Gustave Sohie 27-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cecile 27-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
overzichtige site, gemakkelijke betaling. Goede uitleg en opvolging. Pakket verzenden + tracking. Alles OK

Assortiment
grote keuze aan producten

Aanbeveling
ook professioneel al vaker via Coolblue bestelligen gedaan - loopt altijd correct

Extra toelichting
Er zou nog een verkooppunt bij mogen komen voor mij. Kanten van Leuven ofzo... :-)

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Anke F 27-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Alles was duidelijkst je moest doen als je iets wou bestellen

Service
Ik heb mijn pakketje zaterdag om half 11 's avonds besteld en de volgende dag, op een zondag, om 13uur al voor mijn deur. Super blij om!

Extra toelichting
Ik ben heel blij met de service. De beloftes die jullie maken, maken jullie ook waar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Koen 27-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Snel en makkelijk

Service
Retour geen probleem

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Bruno De Meyer 27-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
als je voor 24.00 u besteld dan heb je bestelling s'anderdaags netjes aan huis.

Service
al het geen dat je besteld is correct verpakt.

Assortiment
je kan er zowat alles vinden wat betreft tv laptop enz.

Aanbeveling
al de bestellingen die ik bij coolbleu gedaan heb zijn correct geleverd .

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Alfred 27-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Keuze kan makkelijk gemaakt worden

Service
Zaterdagavond besteld en zoals beloofd de volgende dag bezorgd

Assortiment
Zeer ruim

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Peter 27-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Vanuit je luie zetel bestellen en leveren... het kan nauwelijks beter!

Service
Een goede opvolging waar mijn pakketje zit

Extra toelichting
Een vergelijking van producten kan maar met maximaal 3 producten? Een beetje vreemd...

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Vergauwen Linda 27-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Eenvoudig op te zoeken

Service
snelle service zonder meerkost !

Extra toelichting
ondanks ik weinig op internet koop, heeft mijn dochter me overtuigd om bij jullie te kopen. En dit is me zeer goed bevallen. Weinig poespas, en de volgende dag al geleverd !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ronald 27-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
snel gevonden wat ik zocht.
bestellen ook eenvoudig.

Service
geweldig die bezorging op Zondag.

Assortiment
een breed assortiment.
en een redelijke prijs voor het gekochte product.

Aanbeveling
veel te krijgen en snelle bezorging.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Thomas L 27-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zeer vlotte service, gemakkelijk in het oog te houden waar je pakje zich bevind. Handige mails/berichten die ook nog is zeggen in welke fase je pakje zit.

Service
Heel vlot en gemakkelijk.(Eerste keer dat ik iets online bestelde)

Aanbeveling
Zeer goed systeem (voor online dingen te bestellen).

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Joop 27-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snel bestellen, snel in huis.

Assortiment
Altijd alles kunnen vinden wat ik nodig had.

Aanbeveling
Goede communicatie, zeer nette en snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Will 27-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Alles is duidelijk te vinden

Service
Wordt vriendelijk en deskundig geholpen

Assortiment
Alles is te krijgen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Korné 27-10-2015 In de winkel gekocht
groningen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
We werden prima geholpen en we kregen een kopje koffie tijdens het wachten.

Service
Hij bestelde het product en maakte alle opties duidelijk. Werkte prettig.

Assortiment
Daarom kom ik bij jullie!

Aanbeveling
Prima, netjes, duidelijk en heel snel. Koffie was nog niet op en we stonden al weer buiten. Toppie

Extra toelichting
Goede prijs, voor een goed product en prima service. Aan te raden dus.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Jenny 27-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De webshop is gebruiksvriendelijk en een bestelling is zo geplaatst.

Service
Geen contact gehad met de klantenservice, maar de bestelling was mooi op tijd.

Assortiment
Prima, ik wist welke telefoon ik wilde hebben en geen enkele fysieke winkel waar ik was binnen gestapt had die - Coolblue had hem gewoon.

Aanbeveling
Prima webshop, goede berichtgeving, leuke wacht-therapie na bestelling, niks op aan te merken ;)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Esther 27-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Hun site is duidelijk en overzichtelijk, ook het bestellen op zich gaat zeer duidelijk en gemakkelijk.

Service
Mijn vragen zijn duidelijk beantwoord. En wat hij niet wist heeft hij meteen voor mij opgezocht.

Assortiment
Zeer uitgebreide en overzichtelijke site.

Aanbeveling
Volgende dag in huis is ook echt volgende dag in huis. Alles keurig verpakt. Ik ben een tevreden klant!

Extra toelichting
Ik ben tevreden en vind dit een betrouwbare site. Ik kan jullie deze site/winkel zeker aanbevelen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter 27-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Lekker thuis in je luie stoel uitzoeken en bestellen terwijl het buiten regent, geweldig.

Assortiment
Kan het niet helemaal beoordelen, maar voor het koffiezetapparaat waar wij naar op zoek waren was de keuze overweldigend.

Aanbeveling
prima assortiment, goede prijs, lekker gemakkelijk en gewoon de volgende dag in huis. Wat zou je nog meer willen ?

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

caerels hendrik 27-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
eenvoudig te bestellen

Service
perfect uitgevoerd

Assortiment
ruim aanbod

Aanbeveling
bestelling en levering correct en s'anderdaags.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerrit 27-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goed producten kunnen vergelijken. een aankoop hulp werkt prima.

Service
Snelle levering. Een eerdere ervaring met een product dat stuk ging was 100% tevredenheid door een bijzonder snelle reparatie.

Assortiment
Veel producten en is iets uit productie komt er een prima alternatief tevoorschijn

Aanbeveling
ben al jaren klant bij CoolBlue en niets dan lof. Ook de adviezen zijn uitstekend. Niet altijd de goedkoopste maar 100% service is ook wel wat waard.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

nettie zaar 27-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Er is voldoende keuze en verschillende prijsklasse

Service
Goede service is iets niet naar je zin word er niet moeillijk over gedaan, ruilen of geld terug prima

Assortiment
voor ieder wat wils

Extra toelichting
nee alles is gezegd

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Steven Vermeersch 27-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
What you see is what you get.

Service
Zeer snelle levering na bestelling

Assortiment
Alles ter beschikking wat ik wilde

Aanbeveling
ideaal !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Philip 27-10-2015 Via de website gekocht

Algemene score

4,0

Gemak
De bestelservice zou makkelijk moeten zijn maar gaat stroef, werknemers werken niet mee via de telefoon en het kost erg veel tijd. Zie andere opmerkingen

Service
Klantenservice duurt lang en niet erg cooperatief. Enorme bureaucratie. Niet gebeld dat ze niet konden komen, afspraken vergeten. Heb zelf voorgesteld om hem zelf te komen halen maar dat kon ook niet...

Aanbeveling
Het zou snel moeten gaan maar met deze omgang heb ik 3 dagdelen voor niets zitten wachten. Heb nu nog geen wasmachine

Extra toelichting
Bestelling zou op zaterdag tussen half 9 en half 12 komen. Om half 12 gebeld. Het zou er om half 1 zijn. Mijn vader is gekomen om het op te wachten. Ze konden het niet bij hem afzetten wat 2 straten verder op is. Ook konden ze hem niet bellen als ze er bijna waren, dat kon alleen op mijn telefoon. Ook heeft de mevrouw van de klantenservice mij twee keer per ongeluk opgehangen. Om een uur waren ze er nog niet, weer gebeld. Ze konden niet meer komen door overmacht van de bestuurder. Had een berichtje erg op prijs gesteld. Meteen een nieuwe afspraak gemaakt voor maandag tussen 8 en 1. Die avond krijg ik een mailtje dat ze het niet hebben kunnen leveren omdat er niemand thuis getroffen is, dit is niet waar en volgens de eerdere dame bij de klantenservice was dit ook niet zo. Maandacht kijk ik bij mijn bestelling staat er geen afspraak gemaakt, ik heb wel nog het mailtje met de afspraak bevestiging voor maandag. Weer voor niets tijd gemaakt en vroeg opgestaan. Nu komen ze woensdag avond, maar ik moet het nog zien......

Review criteria:

Onvoldoende
Slecht
Voldoende

Reageer

Romijn 27-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Makkelijk in opzoeken, erg duidelijk.

Service
Je wordt supergoed op de hoogte gehouden van bestellen tot de levering.

Assortiment
Veelzijdig

Aanbeveling
Ik kan een heel verhaal gaan vertellen maar in een woord grandioos

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erik 27-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Problemen met niet te klonen router. Oplossing helder en eenvoudig.

Assortiment
Diep en breed assortiment waardoor je veel te kiezen hebt

Aanbeveling
Het meeste wat je zoekt heeft een winkel van coolblue.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ruud Arkenbout 27-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Goed bedrag en producten super makkelijk te vinden op de site

Service
De andere dag het product al thuis geleverd

Assortiment
Zeer uitgebreid

Aanbeveling
Alles te krijgen en makkelijk te vinden en supersnel geleverd

Extra toelichting
Ga zo door

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hilde 27-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Onmiddellijk gevonden wat ik zocht via opzoekopties

Service
Snelle levering, mooi ingepakt

Assortiment
Voldoende keuze.

Aanbeveling
Tevreden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews