coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,3 Lees 42505 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2756 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,3

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

HBM 23-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
klikken betalen en klaar

Service
op tijd bezorgd, goed verpakt

Assortiment
er is gewoon heel veel keuze

Aanbeveling
erg prettig zijn de negatieve en positieve punten.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

feunie 23-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
's avonds online besteld volgende morgen gratis geleverd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

folkfan 23-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
seer gemakkelijk,mooi overzicht van de produckten.top

Service
tja als je iets dringend nodig hebt,je bestel om 10u s'avonds en de dag erop om 9u smorgens in huis!!!wat wil je nog meer.

Assortiment
enorm assortiment,goed geklasseerd,onmiddelijk gevonden wat ik nodig had.nice

Extra toelichting
heb eigenlijk geen opmerkingen?top gewoon,mooi voorbeeld van hoe online shoppen zou moeten zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tevreden klant 23-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
duidelijke weergave specs

Service
snel antwoord op mijn vragen over retourneren van het product

Assortiment
was eigenlijk opzoek naar een asus. Asus assortiment is nog een beetje beperkt.

Uiteindelijk bij een acer beland die in juli in de aanbieding was. Na de zomervakantie (eind augustus) was deze gelukkig nog steeds in de aanbieding en heb ik heb besteld.

Aanbeveling
Bestelling snel geleverd. Zeer eenvoudige site. Goede weergave product informatie. Winkel staat open voor retourzending zonder al te veel gedoe.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Linda 23-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke webshop!

Service
Snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hilde 23-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Via de site alles te vinden en te bestellen

Service
Medewerkers hebben mij thuis prima geholpen!

Assortiment
Veel te krijgen.

Aanbeveling
Prima webshop met allerlei producten

Extra toelichting
Een bestelling is voor herhaling vatbaar.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Wietsevanes 23-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Van uit je huis van af de bank

Extra toelichting
Snelheid,en precisie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

TomA94 23-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
De meest gebruiksvriendelijke webwinkel van Nederland. Alle relevante informatie is duidelijk aanwezig.

Service
Je wordt op de hoogte gehouden van waar in de logistieke keten je product zich bevindt.

Assortiment
Aanwezig wat ik nodig heb, maar dit geldt niet altijd voor andere producten.

Aanbeveling
Goed assortiment, heldere webwinkel en vooral een perfecte service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Lins 23-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Alle producten die je zoekt zijn gemakkelijk te vinden

Service
Je wordt geweldig op de hoogte gehouden en de koerier is stipt op tijd! Service waar je van op aan kunt!

Assortiment
Uitgebreid assortiment!

Aanbeveling
Super service, uitgebreid assortiment!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Brigitte 23-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
prima en duidlijk

Service
makkelijk alles te vinden en eventueel te vergelijken

Assortiment
meer dan voldoende voor mijn wensen

Aanbeveling
ook als je bijna zeker wil wat je precies wil kan je toch nog vergelijkende modellen vinden zodat je echt bewust kan kiezen

Extra toelichting
betaling, mail en aflevering is zoals gewoonlijk prima

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

GD ZIJD 23-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
alles wordt goed toegelicht

Assortiment
voor mijn zelf kan er ook andere electriche apparaten bij

Aanbeveling
het geen wat prijs en kwaliteit aan gaat

Extra toelichting
mooie levertijd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paul Gerritsen 23-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Goede navigatie, snel en duidelijk. Bestellen is echt simpel en makkelijk.

Service
2 zendingen ontvangen. Super communicatie.

Assortiment
Mooie overzichtelijke en uitgebreid assortiment.

Aanbeveling
Ik zou coolblue bij iedereen jong en oud willen aanbevelen.

Extra toelichting
Ook al ben je geen frequente online besteller, hier kan het simpel, makkelijk en vertrouwd. Een aanrader voor iedereen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Rene 23-08-2015 In de winkel gekocht
eindhoven
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
geweldig

Service
super uitleg was echt goed

Assortiment
ze hebben alles

Aanbeveling
super

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Koekie 23-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Aanbeveling
Snel, duidelijk en eenvoudig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

lacrymarosa 23-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Zeer gemakkelijk om op de website te browsen en te bestellen. Ook een hele goede service en gratis verzending.

Service
Zeer snelle service, houden je goed op de hoogte.

Assortiment
Goed assortiment.

Aanbeveling
Ik zou zeker mijn vrienden aanbevelen om hier te bestellen! Super gemakkelijk, super snel en zonder enige problemen!

Extra toelichting
De website is redelijk gemakkelijk om dingen te vinden. In mijn geval was ik een smartphone aan het zoeken, ik vond het enkel vervelend dat de verschillende kleuren versies van dezelfde gsm ook apart in het lijstje stonden. Beter gewoon de gsm per type in de lijst zetten, en dan een keuze van kleur bij de pagina met info over de gsm zelf geven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AlwaysOnTheRun 23-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
goede organisatie met een mooi assortiment en kundige medewerkers.

Service
Alles staat in het teken van de klant

Extra toelichting
Gemotiveerd personeel met een goede technische achtergrond. Alles staat in het teken van de klant. In een woord geweldig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MrLugar45 23-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
Met een paar muiskliks en een simpele debetkaart heb je je product de volgende dag in huis. Gemakkelijker kan niet.

Service
Zeer snelle service. Reeds om half 9 's morgens op de dag na bestelling had ik mijn pakketje.

Aanbeveling
Nagenoeg perfecte online aankoop ervaring. Enige minpunt: de 5 euro korting die ik zou krijgen bij het inschrijven op de coolblue nieuwsbrief heb ik nooit gekregen.

Extra toelichting
Motivatie zie hier boven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Piet Kooistra 22-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
sàvond besteld volgende dag geleverd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

John 22-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
website is duidelijk en product gemakkelijk te vinden.

Assortiment
zeer ruime keuze als aanbod

Aanbeveling
snel en goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ctb 22-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
een klik is voldoende!

Service
Beloften worden waargemaakt

Assortiment
Correcte informatie en recensies waren in overeenstemming met het product

Aanbeveling
Je krijgt wat je verwacht en wat je beloofd wordt: wat wil je nog meer....

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jurgen 22-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Extra toelichting
Het is een accu voor een oud model fototoestel, maar het is er nog.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paul 22-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
snel gevonden en besteld

Service
lekker snel in huis en je wordt goed op de hoogte gehouden van de levering en de tijd

Assortiment
bijna alles wat ik tot nu toe online heb besteld, komt van Coolblue

Aanbeveling
zelf alleen maar goede ervaringen en hoor ook van anderen alleen maar positieve geluiden

Extra toelichting
ook het prijsniveau is gunstig maar soms ben ik zelfs bereid meer te betalen omdat je verzekerd bent van snelheid en goede service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Suzan 22-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Site werkt makkelijk

Service
De producten werden de volgende dag al geleverd

Assortiment
Ruime keud

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marc Verboeket 22-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijke site

Service
Zeer snelle en goede levering

Assortiment
Uitgebreid

Aanbeveling
Snelle levering, overzichtelijke site

Extra toelichting
Product info mag wat uitgebreider

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Goossens Urbain 22-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gemakkelijk, thuis vanuit de zetel kiezen uit een ruim aanbod.
Het gekochte artikel was duidelijk beschreven en geïllustreerd met foto's.

Service
Rond 22u30 besteld en morgens om 10 u geleverd door de post, sneller is onmogelijk denk ik.

Assortiment
Mijn vrouw heeft in de loop van de dag in het Wijnegem shopping center rond gekeken voor een leren gsm hoesje voor het type nokia lumia 635 en niets gevonden in diverse winkels.
Bij cool bleu hadden we de keuze tussen 17 st.
Dit zegt genoeg.

Aanbeveling
Gewoonweg aan iedereen, simpel ,gemakkelijk en vlot.

Extra toelichting
Een echte aanrader, ruime keuzen duidelijk en snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

TheFrenz 22-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Zeer goede website

Service
Snelle reactie van CoolBlue als iets besteld is. En snelle levering. Ook goede bezorgsevice en goede info over de tijd van aanbieden van pakket.
Bij CoolBlue kan je zelfs de bestelling nog dezelfde dag laten bezorgen! ( nog nooit eerder gezien!).

Assortiment
Zeer uitgebreid assortiment.

Aanbeveling
Goede produkten met uitgebreid assortiment. En snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mike 22-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Productinformatie op de website was niet correct, ik moest het aanvullend op de website van de fabrikant nakijken. Achteraf bleek dat de productinformatie op de website van Coldblue niet goed ingevoerd te zijn.

Service
Betaling ging goed, status van de bestelling zeer duidelijk, bezorging via PostNL was volgens afspraak.

Extra toelichting
Niet de goedkoopste webwinkel

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stef 22-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
De site werkt goed en is overzichtelijk.

Service
Levertijd, aankondiging van levering, de levertijd zelf en retour nemen oude wasmachine en verpakkingsmaterialen was prima geregeld.

Assortiment
Voldoende keus.

Aanbeveling
Het lijkt allemaal prima te werken!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ehv 22-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Uitgebreide zoek opties, makkelijk vergelijken.

Service
Uitstekend! Netjes gebeld voor afspraak, wasmachine werd naar boven gesjouwd, aangesloten en getest en verpakkingsmateriaal werd weer mee genomen.

Assortiment
Van wasmachines tot sd-kaartjes.

Extra toelichting
Bestellingen plaatsten kan zonder zo'n zinloos account aan te maken. Dat is een service die alle winkelsites aan zouden moeten bieden! Super van CoolBlue!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marc 22-08-2015 Via de website gekocht

Algemene score

7,5

Gemak
Teveel keuze, verschillen pas duidelijk als je de producten tot in de detail hebt bekeken.

Service
Regelmatig status updates, maken afspraken qua levering absoluut waar.

Assortiment
Veel, gewoon heel erg veel.

Aanbeveling
Op basis van webshop alleen zouden ze hoger scoren. Maar een bezoekje aan de fysieke winkel knalt de waardering omlaag.
Je kunt nog zo goed zijn online, maar als je totaal geen eisen stelt aan het winkelpersoneel kun je de fysieke winkels beter sluiten.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

Conny 22-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
In een paar klikken gevonden wat ik nodig had

Service
Met mijn verjaardag een kapotte pepermolen geleverd gekregen en in no time omgeruild.

Assortiment
Ze hebben in ieder geval wat ik nodig had

Aanbeveling
Dat lijkt me duidelijk uit mijn eerdere opmerkingen. Fijne website, super snelle levering en goede service

Extra toelichting
Nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

chantal macharis 22-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
je hoeft u niet te verplaatsen en kan gerust vergelijken met de concurent

Service
snel en keurig geleverd

Assortiment
heb nog maar enkele producten bekeken

Aanbeveling
het is up to date

Extra toelichting
het is praktisch , snel en betrouwbaar.Enige min puntje is mischien de levering die zo snel is dat je het moeilijk kan plannen in u agenda.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Flow 22-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Zelfs op zondag bezorging thuis! Verrassend!

Service
Snelle levering zonder problemen

Assortiment
Voldoende keuze v.w.b. product waar ik in geïnteresseerd was.

Aanbeveling
Het blijft internetshoppen, blijf ik altijd spannend vinden. Het product heb ik niet vooraf in handen gehad of bekeken. Maar ben iig zeer tevreden over Coolblue

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Daniel Koll 22-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Je hoeft zelf niets te doen. De bezorgers zetten de wasmachine op de plek en nemen de oude mee. Ook sluiten ze hem aan.

Service
Vriendelijke, nette jongens. Snel geleverd.

Assortiment
Genoeg keuze

Aanbeveling
Deze winkel maakt waar wat ze toezeggen. Goed product, goede snelle levering, helemaal top!

Extra toelichting
Doen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MichGill 22-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Enkele muisklikken volstaan

Service
's avonds besteld en de dag nadien al geleverd, sneller kan m.i. niet

Assortiment
Meer dan uitgebreid assortiment

Aanbeveling
Om al de reeds aangehaalde redenen

Extra toelichting
Ik vind geen verbeteringspunten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kostenriks 22-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Vanuit je stoel uitzoeken. Heerlijk.

Service
Geboden service wordt steeds waargemaakt.

Assortiment
Zeer ruime keuze.

Aanbeveling
Klantvriendelijk en goede service.

Extra toelichting
Neen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dylfaras 22-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Makkelijk te bestellen en snelle, effectieve levering.

Service
Snelle en duidelijke antwoorden op vragen of verzoeken. Ze houden wel degelijk rekening met klantvriendelijkheid.

Assortiment
goed assortiment, niet te veel, niet te weinig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

joke Spijker 22-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Rijdt heel gemakkelijk en toen ik hem wou oppakken wou ik hem bovenaan oppakken, tot ik opeens zag dat hij plat liggen ook een handvat Had om hem op te pakken en dat was voor mij als rugpatient heel fijn, het gewicht verdeeld en hij is ook niet zwaar. Gemakkelijk in elkaar in mekaar te zetten zonder boekje te bekijken.

Service
Ik kan niet anders zeggen, ik heb rond 23u besteld, en werd steeds op de hoogte gebracht van hoever mijn bestelling stond. En 's morgens om half 9 had ik mijn stofzuiger. Dan heb je toch niets te klagen

Assortiment
Eigenlijk vind je bij jullie alles en ik heb de prijzen vergeleken met bol.com en jullie kwamen net met een paar euro ronder.

Aanbeveling
Ik heb nu al verschillende apparaten bij jullie gekocht en ik ben over alle tevreden, als het nog niet goed lukt lig het aan mij, bv mijn laptop, die als review goed gekeurd was.

Extra toelichting
Ik ken Coolblue eigenlijk nog niet zo lang, mijn psychologe heeft mij jullie door gegeven voor mijn laptop. En dan daarna zag ik jullie op tv en als reclame in de straat. Maar ik ben heel blij dat ik Coolblue heb leren kennen. Ik bekijk eerst de prijzen in de winkels en dan bekijk ik het op coolblue. Nee voor prijs/kwaliteit en gemak geef mij maar Coolblue.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Danielle 22-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Alles was goed vindbaar en het bestelproces verliep vlot.

Service
Goed en duidelijk retour beleid

Assortiment
Ik had niet verwacht dat de B+W polarisatie filters hier voor zo'n goede prijs te vinden waren.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Johan_Q 22-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Tis makkelijk, bestellen online en laten leveren of zelf langsgaan

Service
Prima service.

Assortiment
ruime keuze

Extra toelichting
lensfilter is prima alleen het het geleverde SDHC card Ultra van sandisk heeft maar een capaciteit van 28.5 GB in plaats van de aangegeven 32 GB. Kaartje volledig opnieuw geformatteerd zonder resultaat. Het blijft 28,5 GB.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Hans 22-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Snelle afhandeling van bestelling

Service
Nog geen ervaring omdat ik nog bezig ben met het product en nog niet weet of er iets aan mankeert

Assortiment
Grote hoeveelheid producten zodat je het bijna altijd vindt

Aanbeveling
Goede ervaring gehad in verleden

Extra toelichting
Neen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jesse Noorland 22-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
gebruiksvriendelijk en aardige werknemers die tijd voor je nemen

Service
ze hebben geen haast en hebben verstand van datgene waar ze mee bezig zijn

Assortiment
alles op voorraad en anders is het te bestellen

Aanbeveling
dit cijfer hebben ze echt verdiend! niet te lange wachttijden goede hulp enz.

Extra toelichting
n.v.t.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Leo 22-08-2015 Via de website gekocht

Algemene score

6,0

Gemak
Je kon simpel een wasmachine kopen via de website

Service
Het bestellen ging prima maar de juiste tijd planning was heel slecht ik heb een paar keer gebeld en zou terug gebeld worden dat moet nog gebeuren.De avond voor levering zou ik gebeld worden over tijd stip levering. Ook dit is niet gebeurt.Ik moest namelijk zelf ook inplannen omdat ik 70 KM moest rijden. De levering op zich met de chauffeur was perfect en ook het plaatsen deden ze prima.

Extra toelichting
Slecht tel. bereikbaar lang wachten voor je aan de beurt bent en tel. afspraken niet nakomen.

Review criteria:

Goed
Slecht

Reageer

aljosha23 22-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Service
had op de avond besteld. Levering kwam de ochtend daarop al aan. Supersnelle levering!

Assortiment
Heel groot en gevarieerd assortiment

Aanbeveling
assortiment is groot. levering is supersnel. Prijzen zijn naar mijn mening altijd evenwaardig of lager dan andere winkels en/of online winkels voor hetzelfde product. Aanrader!

Extra toelichting
snel, efficiënt en goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fien Bon 22-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Alles ging goed en vlot, en de volgende dag had ik het pakketje al.

Extra toelichting
Er was een filmpje te zien over hoe het product werkt, wat je er allemaal kan mee doen, hoe het werkt en een demonstratie. Als je het dan thuis moet installeren kun je gewoon het filmpje bekijken en volgen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Karin Retera en Sip Ouwerkerk 22-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke website waar het benodigde artikel eenvoudig is te vinden. Korte en heldere doorlinks. Het zoeken en bestellen kostte minder dan 5 minuten.

Service
De uitstraling van het bedrijf is vriendelijk, helder en zeer gericht op het gemak voor de klant.

Aanbeveling
Ik kan geen motivatie bedenken om een cijfer lager te geven dan de 10. Alles klopte. Van het bestellen tot het afleveren aan huis.

Extra toelichting
Coolblue is voor mij het ultieme gemak voor online winkelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Leistra 22-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Via internet de goedkoopste gezocht, en dat wad Coolbleu

Service
Keurig op de hoogte worden gehouden van alle stappen zoals op voorraad, moment van versturen, keuze van bezorgdatum en melding wanneer poststuk bezorgd wordt en werd

Assortiment
Op de website staat nog veel meer interresants

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Laurens Barroo 22-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gemakkelijke betaling en een duidelijke uitleg.

Service
Zeer snelle levering , goed verpakt.

Assortiment
Zeer ruime keuze van betaalbaar tot topprodukten in de duurdere klasse.

Aanbeveling
Aan iedereen raad ik coolblue aan , snel , voordelig en goeie service.

Extra toelichting
Snel , gemakkelijk en scherpe prijzen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

August Lenaerts 22-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
De artikelen worden goed beschreven en beoordeeld.Men kan de artikelen ook bekijken.

Service
Het was binnen de 24 uur geleverd,dus voor mij is dit in orde.

Assortiment
Keuze is voor iedereen anders, maar het aanbod is in orde.

Extra toelichting
Vooral dat de levering zeer snel verloopt en dat de prijsverhouding ook goed is.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Michel 22-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke en overzichtelijke website, met voldoende produktinformatie

Service
Waardering betreft bestel- en afleveringsprocedure. Voor het overige hoop ik geen service nodig te hebben.

Aanbeveling
Goed en snel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews