coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,6 Lees 42317 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3407 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,6

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Rotzooi007 20-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
23.45 besteld en volgende dag in huis! Zo snel had ik het niet verwacht, was niet thuis de volgende dag. Pakket werd afgeleverd bij de buren en ook dat werd per mail netjes mede gedeeld!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eveline 20-08-2015 Via de website gekocht

Algemene score

10,0

Gemak
Gaat simpel en snel

Service
Goede communicatie via email

Assortiment
Alle modellen zijn er zowel nieuw als oud

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Koetje de koe 20-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Je kan makkelijk bestellen

Service
Bezorgservice is top!

Assortiment
Ik had niet zo heel veel te kiezen

Aanbeveling
Vooral de aflevering wordt uitstekend en snel geregeld, waarbij je ook goed op de hoogte wordt gehouden.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Lotte 20-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Het was heel makkelijk om bij jullie te bestellen

Service
Goede mailtjes, ook fijn dat er winkels zijn waar je langs zou kunnen, voor persoonlijke advies of iets.

Assortiment
Het assortiment is heel groot en dat is heel fijn.

Aanbeveling
Ik vond het fijn om bij jullie te bestellen en heb het meteen tegen andere mensen gezegt, volgende keer als ik iets nodig heb, kijk ik zeker als eerst bij jullie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ewent 20-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
alles is makkelijk te vinden

Service
prima

Aanbeveling
snel geleverd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

LED 20-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Overzichtelijke website

Service
zeersnelle en goede verzending.

Assortiment
veel keuze

Aanbeveling
zie bovenstaande

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

pat66rick 20-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Bestelling is zo gebeurd , makkelijk en eenvoudig

Service
Zaterdag besteld om 16u, zondag om 10.30 voor de deur ... gemakkelijk toch zo vanuit de luie stoel :)

Assortiment
heel veel keuze , makkelijk is ook om de vergelijking te maken tussen bepaalde keuzes bij twijfel
Dit heeft zeker geholpen bij mijn keuze bij mijn aankoop

Aanbeveling
Ik beveel CoolBlue aan iedereen aan vanwege de betrouwbaarheid en easy shoppen

Extra toelichting
Bij de aankoop van mijn laptop heb ik alleen maar positieve punten ondekt bij coolblue Ik kom hier zeker terug

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Angela Hogervorst van Bennekom 20-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Savonds laat bestellen, thuis aan tafel. Alle producten overzichtelijk gerangschikt.

Service
Alkes voor een glimlach. Zelfs op m'n bedank e-mail ontving ik dezelfde dag een reactie 😉

Assortiment
Heb niet het hele assortiment bekeken. Echter in de categorie waarin ik zocht was voldoende keus.

Aanbeveling
Zoveel gemak en zoveel service....bij cool blue begrijpen ze de term: klant is koning👍🏼

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Johanflikweert 20-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Super gebruiksvriendelijke (mobiele) website!

Service
Op heel veel manieren wordt je hulp en ondersteuning aangeboden (uiteindelijk geen gebruik van gemaakt)

Assortiment
Ze hebben echt alles!

Aanbeveling
Gewoon een topwinkel!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hancoppens 20-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
supergemakkelijk vanaf je zetel achter de pc. Geen verplaatsingen meer of drukte achter een kassa

Service
beter kan niet ! thuis geleverd de dag erna

Aanbeveling
is alreeds gebeurt aan vrienden en familie

Extra toelichting
ik kan momenteel op geen negatieve punten komen. levering : perfect , met een mail en een telefoontje van de leveraar ben ik steeds op de hoogte van het uur prijs/kwaliteit : na vergelijking is het bij jullie echt de goedkoopste

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Perret 19-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Website is erg praktisch waardoor je gelijk de populairste artikelen kan selecteren

Service
Ik had net voor 23.00 besteld en de stofzuiger werd gelujk de volgende dag gelverd, top!

Assortiment
Veel keuze en merken en ook helder welke artikelen het meeste verkocht worden.

Aanbeveling
Alleen maar positieve ervaring!

Extra toelichting
Nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

leo 19-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijk

Service
Goed

Assortiment
Prima

Aanbeveling
Need I say more?

Extra toelichting
Geweldig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Saskia 19-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
In de webshop vergelijken van modellen werkt makkelijk. De aankoop is zo geregeld en betaald.

Service
Er komen een aantal bevestigingsmailtjes na elkaar over de levering zodat je weet wanneer je het produkt gaat ontvangen.

Assortiment
Alle bekende merken / produkten aanwezig.

Aanbeveling
Makkelijke en snelle levering, ook na de verkoop, een keer moeten terugvallen op de service. Dat verliep toen ook prettig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter 19-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Duidelijk overzicht.

Service
Zeer snel geleverd,op zondagavond besteld en maandag al in huis...super !

Assortiment
Veel keuze

Aanbeveling
Zeer betrouwbaar .

Extra toelichting
Super snelle leveringen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Loek 19-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijk assortiment en beoordeling door klanten

Service
Levertijd is conform verwachting

Aanbeveling
Groot assortiment, goede prijs/kwaliteit verhouding en klantvriendelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

dewin89 19-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer overzichtelijk, dankzij de vergelijkingsoptie.

Service
De avond voordien besteld, de volgende ochtend geleverd.

Assortiment
Ruim assortiment aan voordeligere prijs

Aanbeveling
Zeker en vast

Extra toelichting
Uitgebreide keuze, gebruiksgemak, toegankelijk, betrouwbaar, correcte klantenservice

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jonas960423 19-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Niet opdringerig, mooie lay-out van de site. Blauw is rustgevend, vind ik.

Service
Er wordt aan het woord gehouden, niets is te laat, houden zo.

Assortiment
Heel breed en diep tegelijk. Een mooie ruime keuze!

Aanbeveling
Omdat ik hem zelf al een keertje heb gebruikt, en er goede ervaringen uit heb gehaald, ga ik hem zeker aanraden aan andere mensen.

Extra toelichting
Ik vind alle punten toch heel goed, dat wilt zeggen dat er naar mijn mening een topservice geleverd is omtrent het product dat ik bestelde. Er wordt ook meegedeeld wanneer en hoe het pakje verzonden is, als je via het internet koopt, wat ook de betrouwbaarheid naar omhoog haalt!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kunta1978 19-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
de website is overzichtelijk met een ruime keuze.

Service
Op een mum van tijd van online bestellen tot levering.

Assortiment
keuze in overvloed

Extra toelichting
De ruime keuze aan producten die je onderling makkelijk kan vergelijke is voor mij een plus punt. De snelle en correcte levering maakt het helemaal top.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marco 19-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Duidelijke webpagina, snel bestelproces.

Service
Prima. Op tijd geleverd en vantevoren een e-mail en sms mbt de levertijd.

Assortiment
Veel keus.

Aanbeveling
Nmi 1 van de beste aanbieders.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wilma Schuurman 19-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk bestellen, snelle levering

Service
Keurig nette chauffeurs, waardoor je een half uur van te voren wordt gebeld op de dag van levering

Aanbeveling
Snelle, correcte levering

Extra toelichting
Als klap op de vuurpijl, lag er een dag na levering een persoonlijk bedankje op de deurmat d.m.v. een ansichtkaartje.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Allard 19-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Gemakkelijk te vinden

Service
Top

Assortiment
Genoeg

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lara 19-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Service
Ik had meerdere dingen besteld en 1 van de producten zat niet bij de levering. Bij het postbedrijf was iets misgegaan, omdat Coolblue niet vond dat ik daar op moest wachten had ik mijn bestelling de volgende dag alsnog in huis. Prima service!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Webshop 19-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Bereikbaar en duidelijk

Service
Zaken worden snel afgewerkt zoals beloofd

Assortiment
Ruim assortiment

Aanbeveling
Eerste kennismaking alleen maar positief

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nathalie 19-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Voucher was er niet bijgeleverd. Een mail verstuurd en de volgende dag de voucher ontvangen met een leuke hand geschreven kaart erbij helemaal top!!

Aanbeveling
Een fijne webwinkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Margo Buelens-Terryn 19-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Erg gebruiksvriendelijke site en duidelijke informatie!

Service
Erg snelle levering en mails die je op de hoogte houden van je levering: super

Assortiment
Genoeg keuze en verschillende prijscategoriën

Aanbeveling
Niks op aan te merken

Extra toelichting
Geen negatieve opmerkingen te bedenken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

frieda van der eycken 19-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
heel snel en makelijk om te bestellen

Service
heel snel thuis

Extra toelichting
heel erg goed snellen levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

LowieSteenwelle 19-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snel gevonden wat ik nodig had

Service
Was niet eens nodig! Kon het erg makkelijk vinden en bestellen!

Assortiment
Perfect! Heb gevonden wat ik nodig had door het ruime assortiment.

Aanbeveling
Als je wat nodig hebt, zelfs op zondag, dan bestel je bij CoolBlue! Niets van gelogen!

Extra toelichting
Had binnen 5 minuten gevonden wat ik nodig had. Werkt uitstekend en ziet er ook nog eens goed uit! De softboxen waren goed en stevig ingepakt zodat er niets kan gebeuren tijdens de rit van de bezorger. Echt perfect!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans Kattouw 19-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Bestellen is heel eenvoudig te doen

Service
Snel en goed contact n.a.v. de te late levering door PostNL. En ter compensatie een vergoeding van € 10,00 bij een volgende bestelling.

Assortiment
Alles wat je nodig kunt hebben is aanwezig bij CoolBlue

Aanbeveling
Voor de service van CoolBkue durf in te staan bij mijn vrienden

Extra toelichting
Ik ben tevreden over CoolBlue. De bestelling verliep correct ondanks de vertraging bij PostNL. Verder kan ik het niet beoordelen, omdat ik pas een paar dagen in het bezit ben van mijn bestelde TV

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kasteel1979 19-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Gaat echt vanzelf. Duidelijke website en ook op zondag leveren is echt perfect. Vind het concept van de volgende dag leveren dus ook op zondag perfect en dat zonder extra kosten!

Service
Goed! Bij de 1e bestelling die ik deed ging er iets fout. De betaling was gedaan maar dat verscheen niet op mijn pagina. Heb contact opgenomen met de helpdesk van Coolblue en werd netjes en goed geholpen. Leveringstijd was ook goed door de Post.nl aangegeven tijd.

Assortiment
Meer dan genoeg.

Aanbeveling
Beloven gewoon wat ze zeggen en een goede helpdesk die je netjes te woord staat en helpt.

Extra toelichting
Jij hebt veel webwinkels tegenwoordig die ook hetzelfde als Coolblue bieden, maar niet alle bieden zo'n goede service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

DeltaUnit38 19-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Ik voelde mij direct op mijn gemak wanneer ik mijn product had aangekocht. Er werd snel een mail gestuurd wanneer mij aankoop verpakt werd (via mail en sms). Wat ik ook goed vind is dat er reviews van hun zelf bij bepaalde producten.

Service
Persoonlijk vind ik de klantenservice van Coolblue goed en ze zijn ook direct verkrijgbaar wanneer ze open zijn.

Assortiment
Er is voldoende assortiment verkrijgbaar en het is allemaal goed verdeeld op hun andere websites.

Aanbeveling
Omdat ik zelf al goeds heb gehoord van Coolblue en ik heb zelf het gevoel dat ze vertrouwhaar zijn.

Extra toelichting
Ze zijn duidelijk over wat ze met het product aan het doen zijn. Ze reageren ook snel bij klantenservice wanneer deze open is en ze hebben ook een rijke assortiment die verdeeld is op verschillende websites van hun. Ook al heb ik maar één product er gekocht, zelf had ik het gevoel dat ze iets betrouwbaarder zijn dan andere online winkels, omdat er bv. reviews zijn van hun op bepaalde gekende producten staan wat ik goed vond. Wat ik ook leuk en nice eruit zag, was bij de verpakking van Coolblue zelf. De blauwe kleuren gaven direct de gevoel van betrouwbaarheid (En ook hun logo zelf)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

baardegem 19-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
men moet de deur niet uit om zaken te kopen

Service
Perfecte service

Aanbeveling
zeker aan te bevelen

Extra toelichting
Helemaal niks op aan te merken, hier is over nagedacht !! Prima service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Belangrijke Consument 19-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Gemakkelijk te bestellen. Vervolgens weet je niet hoe laat PostNL komt met het pakket. Tenzij je bijbetaald.

Service
Er is nog geen behoefte aan service. Wel had ik graag MS Office op mijn laptop er bij gehad zoals sommige andere winkels wel doen voor dezelfde prijs. Maar is in mijn geval niet onoverkomelijk.

Assortiment
Veel keus.

Aanbeveling
Zeker aan te bevelen.

Extra toelichting
Het product zelf is minder goed dan ik dacht. De tekens op het toetsenbord bij QWERTY komen niet altijd overeen met de werkelijkheid. Bijvoorbeeld de ! en ?. Dat is wel erg lastig en misschien nog een reden het product terug te sturen. Ik heb het gekocht voor iemand anders. Ook duurde het ongeveer 7 uren voor ik Windows10 totaal gedownload had. Wel erg lang. Een CD of usb stick was handiger geweest. Ik ben nu nog het apparaat aan het installeren.

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende
Uitstekend

Reageer

valerimestdach 19-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
vanuit woonkamer op pc of laptop rustig kijken en bestellen

Service
heel vlotte en kwaliteitsvolle afhandeling van bestelling

Assortiment
ruime keuze in alle 'afdelingen'van de shop

Aanbeveling
omwille van gebruiksgemak en service

Extra toelichting
bestelling werd netjes afgeleverd in degelijke kwalitatieve verpakking. Zelfs over verpakking zelf werd nagedacht, de tips voor de rug EN de bedankingsflap voor de buur

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

8862michiel 19-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Duidelijke wijze van aankopen doen, geen onnodige ballast

Service
Staan altijd klaar je te helpen, in de winkel en online

Assortiment
Veel producten aanwezig die op weinig andere plekken te vinden zijn

Aanbeveling
Altijd een goede ervaring

Extra toelichting
Altjd goede service, gemakkelijk en gratis verzending, altijd volgende dag op tijd in huis

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

HermanSr 19-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
via internet zo gevonden wat je zoekt

Service
zondagavond voor 24:00 uur besteld, maandag al in huis ;-)

Assortiment
veel keus in meerdere modellen

Aanbeveling
top site top winkel

Extra toelichting
betrouwbare service, uitgebreidere keuze voor betere prijzen dan Nutri Bullet website! Nutri Bullet Rood gekocht voor 99 Euro, gratis bezorgd!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

landstradegroot 19-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
De website is overzichtelijk

Service
binnen de garantie periode word alles opgelost

Assortiment
Er valt veel te kiezen

Aanbeveling
Prima bedrijf, dan mogen mijn vrienden ook wel weten

Extra toelichting
Prima website, prima service, prima levering

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Goosskes 19-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Zeer gebruiksvriendelijk en snelle levering zelfs op zondag . Dit is uniek in belgie

Service
Goederen die niet voldoen worden zonder vragen stellen onmiddelijk terug genomen .

Assortiment
Sommige goederen zijn heel uitgebreid aanwezig , andere is er iets minder keuze . Vind wel dat er duidelijk aan gewerkt word want het gamma blijft groeien .

Aanbeveling
Ik heb nog geen enkele negatieve ervaring met coolblue , zeker aan iedereen aan te raden .

Extra toelichting
Buiten dat sommige dingen duurder zijn dan in fysieke winkels (vele andere zaken dan weer niet) vind ik coolblue een super webwinkel waar ik nog meermaals zal terug komen .

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jayded 19-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Klik klik done in principe.

Service
Levering op zondag, geen probleem.

Assortiment
Keuze was in stock.

Aanbeveling
Nog nooit problemen gehad, goede, correcte service.

Extra toelichting
-Geweldige service -Grote keuze -Twitter support

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wilvanalphen 19-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
via internet bestellen is erg gemakkelijk

Service
de volgende dag alles keurig netjes in huis

Assortiment
er is erg veel keuze, je vind gelijk wat je zoekt

Aanbeveling
waarom niet als het me zo goed bevallen is

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hwijk 19-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke website, kon producten makkelijk vinden en bestellen gaat ook heel makkelijk

Service
Snelle levering, precies zoals aangegeven

Assortiment
Ruime keuze en precies het type dat ik wilde

Extra toelichting
Duidelijke beschrijvingen, goede prijs, snelle service, product was goed verpakt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mous 200 19-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
duidelijke site

Service
zeer snel, met duidelijke mails waar je bestelling zich bevindt

Assortiment
gewoon ruim

Extra toelichting
goed, goedkoop duidelijk, met een jeugdige uitstraling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Mich14 19-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Service
Zaterdag 15/08 (feestdag) online besteld (en betaald) en zondag (16/08) reeds geleverd !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

McBarty 19-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Extra toelichting
Ontzettend gemakkelijk en razendsnel in huis. Maar een paar klikken en je bestelling is rond, een paar minuten later en je pakketje is al zo goed als onderweg

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Yenthl van hul 19-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Als het een klein pakketje is steken ze het gewoon in de brievenbus dus je hoeft niet thuis te zijn.

Service
Je wordt van alles goed op de hoogte gehouden en je kan het pakketje volgen via de app van de post.

Assortiment
Je kan veel bestellen maar sommige dingen zijn aan de iets duurdere kant maar daar kan ik perfect mee leven want men krijgt wel een goed product en een zeer goede service voor de prijs.

Aanbeveling
Ik zou deze winkel zeker aanbevelen, de winkel levers goede kwaliteit, goede service en is zeer betrouwbaar.

Extra toelichting
Het is een goede en betrouwbare winkel, soms wel prijzig maar daarvoor krijg je wel een super service in de plaats, en ze leveren de dag na dat je besteld en dat vind ik ook zeer fijn, het is echt een super winkel, en de verzending is gratis wat ik ook zeer goed vind, zeker omdat men het de volgende dag al levert. Met andere woorden ben ik gewoon super tevreden over deze winkel en zou ik iedereen aanraden om zeker hier producten te kopen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

11348568 19-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Thuis besteld op zaterdag, geleverd op zondag !

Service
Snelle levering, keurig verpakt

Assortiment
Enorme keuze

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sfmarkes 18-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
je zit lekker achter de computer en kiest, het staat duidelijk en je krijgt precies wat je heb besteld.

Service
Mijn nieuwe apparaat werd geïnstalleerd, het oude apparaat werd meegenomen, en de heren hebben alle troep meegenomen. De heren waren erg vriendelijk en hadden kennis van zaken.

Assortiment
Ik had keuze genoeg, maar zocht een specifiek merk en die vond ik!

Aanbeveling
Het gemak, de service en assortiment bevalt prima plus je kon zelf de datum van levering kiezen. Dus al met al zal ik deze site zeker aanbevelen.

Extra toelichting
Snelle en nette levering. Installatie is netjes uitgevoerd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Marc P Erpe 18-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zeer gemakkelijk om het juiste produkt te vinden

Service
Telefonisch gevraagd of levering kon uitgevoerd worden op feestdag (Zaterdag 15/8 tevens winkel gesloten),zou produkt dan maar op maandag kunnen gaan halen. Levering dan maar via thuisbestelling laten komlen op zondag. Opvolging bestelling online!

Assortiment
Uitgebreid assortiment betreffende produkt naar waar ik op zoek was.

Aanbeveling
Alles picobello in orde. Vrijdag besteld en zondag reeds in de hand! ( zaterdag was wel een feestdag)

Extra toelichting
Praktische webshop die ultrasnel levert.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

landuydt 18-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
men schakelt vlot naar assortiment naar het specifiek product waar men naar op zoek is.

Service
voor mezelf is de service uitstekend daar de info van verloop snel doorkomt , ook de levering was op zondag en binnen de 24u

Assortiment
prima omwille van de vele artikelen in voorraad , is mij belangrijk

Aanbeveling
Is mij zelf aanbevolen, dit was mijn eerste aankoop met een prima verloop en zoiets beveel je gemakkelijk aan .

Extra toelichting
de snelheid waar men een artikel in zijn bezit heeft , daar ik maar 23 km van coolblue Antwerpen af woon is het in feite de moeite niet ernaar toe te rijden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

meimah 18-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Extra toelichting
Het gemak en de snelle levering welke gratis is plus het retour nemen van de oude machine is zeer prettig. Jammer is wel dat men niet even heeft gemeld dat de dorpel is beschadigd geraakt bij het afvoeren van de oude machine. De kozijnen waren nog vrij nieuw en onbeschadigd.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

tuurke63 18-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
uitstekende en overzichtelijke website

Service
ruilen geen enkel probleem bij verkeerd besteld artikel

Assortiment
actueel aanbod, soms geen accessoires voor wat oudere apparatuur. (Ik ben erg zuinig op mijn spullen)

Aanbeveling
supersnelle levering, ruim assortiment, retour en ruilen zonder moeilijk gedoe, kostenloze verzending en retour

Extra toelichting
Je kunt ook een artikel reserveren en in de fysieke winkel ophalen en betalen. Valt het tegen om wat voor reden ook, dan kun je van de voorgenomen koop afzien.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews