coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,7 Lees 42298 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3465 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,7

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Joachim2665 13-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
snel gekozen, snel geleverd

Service
zelfs levering op zondag

Extra toelichting
zonder een stap te verzetten, heb je op zeer korte tijd het gewenste product

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Michael 13-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goede zoekfunctie, uitgebreid assortiment

Service
Goede voorwaarden, doen nergens moeilijk over. Fysieke winkel ook om de hoek.

Assortiment
Uitgebreid, maar overzichtelijk. Niet overcompleet

Aanbeveling
Zie boven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

H Blok 13-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

lia 13-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zo besteld, zo in huis.zelfs op zondag

Service
Vriendelijk geholpen met een vraag

Assortiment
Weet nog niet veel van het assortiment

Aanbeveling
Gewoon heel makkelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Van elleswijk 13-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Alles is duidelijk en overzichtelijk

Service
Mijn order op kon op zondag afgeleverd worden. Helemaal top!

Assortiment
Alles kan ik vinden bij mijn telefoon voor in de auto

Aanbeveling
Top winkel met geen gezeik service en prijzen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Laura 13-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Voor 23.59 uur besteld, volgende dag in huis! Top

Service
Je wordt continue op de hoogte gehouden via mail - sms wat stand van zaken is.

Extra toelichting
Ontzettend leuk en goed bedrijf! Complimenten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

DrekeC 13-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Op zaterdag besteld en werd keurig op zondag afgeleverd.

Service
Geen klachten tot op heden

Assortiment
Keuze genoeg zou ik zeggen.

Aanbeveling
Is al gebeurd.

Extra toelichting
Denk dat ik alles wel gezegd heb.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

dirkdb123 13-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Enkel klikken en vergelijken en binnen 5 min besteld...

Service
Zaterdagavond om 21.45 besteld. Zondag 10.00 al aan de deur gebeld :)

Extra toelichting
Als je alles heel vlot vindt en kan bestellen is een groot pluspunt. De prijzen zeker niet duurder dan elders. De dag erna (geen 13 uur) al thuis geleverd. Waar moet ik dan iets negatief vinden?

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J. Brinkhuis 13-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Laat in de avond besteld en de volgende morgen in huis.

Service
Er wordt op zondag geleverd zonder extra kosten.

Aanbeveling
Om de goede interactie en service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Carl Van Laethem 13-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Rustig thuis kunnen kiezen en eventuele reviews van andere klanten er op kunnen nalezen is een echt pluspunt.

Service
Superhandig voor mensen die niet veel thuis zijn zoals mezelf, is de levering op zondag door Bpost.

Assortiment
Het assortiment is zeer ruim, de keuze online is enorm.

Aanbeveling
Iets nodig van electronica materiaal en je kan het wel bestellen maar niet zelf afhalen of het wordt niet verzonden? Bij Coolblue ben je aan het juiste adres met gratis thuislevering via Bpost, zelfs op zondag.

Extra toelichting
Als een van de enigen had Coolblue dit voorradig, en op deze manier kon ik ook genieten van een gratis levering op zondag.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ruud van der Kraan 13-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De website is goed overzichtelijk opgezet.

Service
Goede service; besteltermijn klopte en de levering goed te volgen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Metapot 13-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Altijd te bereiken

Service
Geweldig.

Assortiment
Enorm veel artikelen en goed gesorteerd

Aanbeveling
cool blue is een topper! Voor mij de website van het jaar

Extra toelichting
Cool blue doet geen valse belofte. Prijs/kwaliteit goed. Service heel goed, kortom beveel ik al mijn vrienden aan

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johan de Jong 13-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
niet al teveel stappen om je artikelen te bestellen

Service
levertijd tussen 9 en 11 uur, 10.45 uur in huis. TOP !!

Assortiment
ruim voldoende , kunnen vinden wat ik zocht.

Aanbeveling
prettig,snel en ruim assortiment

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hameed 12-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
je wordt ingelicht wanneer je bestelling wordt ingepakt en verzonden wordt!

Service
ooit mij weefradio op coolblue aangekocht na 1 jaar kreeg de radio technische problemen, zonder moeilijkheden directt een nieuwe opgestuurd gekregen

Assortiment
bijna alles wat je nodig hebt kun op coolblue vinden

Aanbeveling
wordt zeker aanbevolen !

Extra toelichting
met plezier bestel ik bij coolblue. nog geen enkel probleem gehad met mijn bestellingen en altijd perfect op tijd geleverd!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

dtsbraak 12-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Duidelijke afbeeldingen van de producten

Service
Zeer snelle levering

Assortiment
Veel keuze

Aanbeveling
Overzichtelijke site

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Karen 12-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Website is duidelijk en overzichtelijk. Product snel te vinden. Fijn om ook meerdere producten met elkaar te vergelijken.

Service
Via WhatsApp voor de zekerheid wat vragen gesteld en kreeg meteen antwoord. Levertijd van een wasmachine is de volgende dag, dus snel.

Assortiment
Alles wat ik zocht was makkelijk te vinden. Helaas kon ik niet onderhandelen over de prijs. Het apparaat kost bij de concurrenten evenveel.

Aanbeveling
Prima service, snelle en duidelijke afhandeling alles via de mail.
Bezorging is makkelijk te volgen via een link. Je kan zelfs zien waar de chauffeur met het product zich op de route bevindt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Eliza 12-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Eerst gebeld of het echt op voorraad was. Ja, dus. Meteen besteld en dezelfde dag nog in huis. Super.

Service
Ik kreeg het ook echt diezelfde avond aan huis bezorgd.

Assortiment
Ik was op zoek naar iets specifieks, dus heb hier niet echt een mening over.

Aanbeveling
Veel beter dan bol.com. Die beloofde het binnen 3-5 werkdagen te bezorgen en dat werden er 14. Meteen het artikel geannuleerd aldaar.

Extra toelichting
Voor mij in het vervolg ALTIJD COOLBLUE !!!!!!!!!!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jong gezin met 2 kids 12-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Het is toch super thuis je wasmachine uitzoeken, alles stond erbij de beschrijving is duidelijk

Service
Wat wil je om 22uur besteld en de volgende om 12 uur draaide de machine al

Assortiment
Keuze genoeg om te kiezen

Aanbeveling
De service is hardstikke goed

Extra toelichting
De kleine letters goed lezen, want er staat thuis bezorgd en aan gesloten, maar de monteurs mogen niet aan de stroom zitten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Een Limburger 12-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Eenvoudig maar niet kinderachtig, beter kan het niet.

Service
Doet wat het belooft

Assortiment
Breed en gevarieerd assortiment

Aanbeveling
De beste in zijn sort

Extra toelichting
nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fam Tilborg 12-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Duidelijk alles te vinden, zonder moeite. Alles vanuit je stoel.

Service
Netjes alles verpakt en duidelijk voortgang van zaken.

Assortiment
Veel keus.

Aanbeveling
Fijne duidelijk winkel met een goede en snelle service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Friso 12-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijk en overzichtelijke afhandeling.

Service
Gewoon. Zoals het hoort. Snel en gemakkelijk.

Assortiment
Precies gevonden wat ik zocht.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

henkzwols 12-10-2015 In de winkel gekocht
groningen

Algemene score

7,0

Gemak
ja werd vlot geholpen

Service
ja was op voorraad

Assortiment
groot genoeg

Aanbeveling
kennis van zaken

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Nico 12-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Zoek op internet, lees review, betaal en een dag later in huis. Hoe makkelijk 👍

Service
Leveren goede producten dus van de service nog geen gebruik gemaakt.

Assortiment
Voldoende keus en scherp geprijsd.

Aanbeveling
Goede service. Doen wat ze beloven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ikweetnietmeerwatikmoetkiezen 12-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Het gezochte item werd zeer gemakkelijk gevondenMotiveer je beoordeling

Service
De levering gebeurde zeer vlot. Er werd zelfs rekening gehouden met de vraag om het apparaat op een later tijdstip te leveren.Motiveer je beoordeling

Assortiment
Ruime keuze, door de omschrijving kon ik het gepaste toestel bestellen.Motiveer je beoordeling

Aanbeveling
Ik ben zeer tevreden over het volledige verloop van mijn aankoop (vanaf het ogenblik van bestelling tot de levering)Motiveer je beoordeling

Extra toelichting
Ik ben zeer tevreden over het volledige verloop van mijn aankoop (vanaf het ogenblik van bestelling tot de levering)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sanae ismaili 12-10-2015 Via de website gekocht

Algemene score

9,7

Gemak
niet veel gedoe

Service
goed

Assortiment
heel erg breed

Extra toelichting
snel bezorgd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

T.PIE 12-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Alles verliep vlot .

Service
Levering binnen de 24u.

Assortiment
Keuze in overvloed.

Aanbeveling
Prijs/kwaliteit is dik in orde !

Extra toelichting
Er wordt 7/7 geleverd . De prijs is bij de beteren online, daarom moet er niet getwijfeld worden aan deze website.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ankie van Tilborg 12-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
duidelijk en overzichtelijk, ruime keuze

Service
zeer snel

Extra toelichting
Wetende dat het een Tilburgs bedrijf is, stimuleert mij ook om bij jullie te kopen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Xenox 12-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijk en makkelijk te gebruiken

Service
Steeds keurig op de hoogte gehouden van de acties tijdens het bestel en verzendproces

Assortiment
Zeer ruim assortiment

Aanbeveling
Dit is zaosl het hoort te zijn!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JohnDoe 12-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Alles is makkelijk te vinden en goed geordend.

Service
Super snelle levering!

Assortiment
Breed assortiment, maar weinig niet-populaire merken.

Aanbeveling
Super winkel!

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

GvH 12-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Overzichtelijke en eenvoudige bestelprocedure.
Over de voortgang van je bestelling wordt je middels e-mails keurig op de hoogte gehouden

Service
Foutje bij iDeal procedure werd binnen enkele seconden op uiterst behulpzame wijze gecorrigeerd via de telefonische klantenservice.

Assortiment
Uitgebreid assortiment, goede keuzes

Aanbeveling
Bestelling geplaatst en betaling gedaan om 21:30 uur 's avonds en inderdaad lag het pakket de volgende morgen om 08:30 bij het afhaalpunt, chapeau !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

camembiere 12-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
winkelmandje was steeds leeg (10 pogingen)ondanks keuze van artikel; heb een ander artikel extra moeten selecteren, om die later te annuleren om door te kunnen tot betaling;
ook aanpassing gegevens betaalkaart werden niet opgenomen, heb nieuwe betaalkaart moeten activeren.

Service
altijd zeer vriendelijk, snel, duidelijk en correct bediend.

Assortiment
wou een macbook air 13" 4/128 bestellen; was tijdelijk uitverkocht; na melding van terug beschikbaar was toestel na 2 uur weer uitverkocht; heb dan het type 8/128 gekocht (+€100) omdat aankoop vrij dringend was

Aanbeveling
voor zeer goede advies en service

Extra toelichting
plus is zeker Service, advies, geduld, vriendelijkheid, online is zeer gebruiksvriendelijk min: jammer dat gewenst product niet in voorraad was, en ondanks mail + sms dat terug beschikbaar was, na 2 uur weer uitverkocht. Heb 1 duurder model moeten aanschaffen (+100€) om onbekende wachttijd te vermijden.

Review criteria:

Onvoldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

Ab 12-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
duidelijk en overzichtelijk, vooral door de handige filteropties bij het zoeken

Service
Snelle levering en ook bij retourneren duidelijke hulp en wordt geen enkel probleem van gemaakt

Extra toelichting
Pricewise niet altijd de allergoedkoopste, maar door service, snelle levering en goede site toch vaak mijn supplier of choice.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

devroe dirk 12-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
heel mooie site

Service
direkt hulp indien nodig

Assortiment
mag dan nog uitgebreider zijn

Aanbeveling
zeker weten

Extra toelichting
in één woord goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Deancool 12-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Heel gemakkelijk in gebruik

Service
Onmiddellijk besteld en geleverd

Assortiment
Redelijk veel

Aanbeveling
Aan iedereen

Extra toelichting
Doet wzt ze beloven service snelheid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Evelien 12-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Duidelijke website, snelle levering en tijdens het leverproces word je op de hoogte gehouden.

Service
Gratis verzending en retour. Omdat er (uiteindelijk maar 1 dag) vertraging was op de levering, kon ik de aankoop ongedaan maken. Dit heb ik overigens niet gedaan.

Assortiment
Uitgebreid assortiment.

Aanbeveling
Prettig shoppen!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

AH 12-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Fijne zoekcriteria, beste prijs

Service
Supersnelle levering

Extra toelichting
Kijk ook eens op Marktplaats, daar biedt Coolblue 2ekansjes aan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johanna Longertsaey 12-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
heel gemakkelijk bestellen on-line

Service
zeer snelle service ivm met welke betaling ook

Assortiment
wat meer moet je nog hebben

Aanbeveling
ruim assortiment,snelle levering ongeacht de betaling,heel gemakkelijk te bestellen en zeer vriendelijke klantenservice moest je vragen hebben.

Extra toelichting
De beste on-line winkel snel en correct en ook in de winkel zeer snel / vriendelijk / Zeer Behulpzaam en mensen die hun vak kennen of in meerdere vakken thuis zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Floor 12-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Ik hoefde maak drie keer te klikken om bij juiste product te komen. Daarbij hoef ik me niet eerst te registreren / klant te worden. Erg makkelijk

Assortiment
Ik vond wat ik zocht.

Aanbeveling
Prima

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AadTinnenbroek 12-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Het kan niet makkelijker!

Service
Coolblue doet wat het belooft.

Assortiment
Voortreffelijk en ruim assortiment

Aanbeveling
Top!

Extra toelichting
Snelle en prima levering van het bestelde artikel en hele goede schriftelijke begeleiding via de mail. Tevens scherpe prijzen. Perfect!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Huib 12-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Vlotte site

Service
Supersnelle levering

Assortiment
Volop keuze

Aanbeveling
Goede ervaring.

Extra toelichting
Bij aflevering werd er niet om een handtekening gevraagd, maar tv werd wel,keurig in de kamer gebracht.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Ka 12-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Je bestelt een product en de volgende dag is het er al! Het bestellen via de website gaat heel gemakkelijk.

Service
Een geweldige service. Als je vragen hebt kun je ze altijd (m.u.v. 's nachts) wel bereiken zonder ellendig lange wachttijden. Wanneer je iets de ene dag besteld is het de volgende dag al binnen, echt super! Het enige wat fijn zou zijn is dat je kan aangeven op welke tijd het bezorgd wordt. Maar misschien kan dat nog niet bij PostNL. Kortom een service waar niks op aan te merken is!

Assortiment
Voor de telefoon die ik heb besteld (HTC One mini 2) zijn nog niet heel veel hoesjes, dus ook niet in de webshop van Coolblue. Maar dat is ook het enige wat qua assortiment iets minder is. Verder hebben ze eigenlijk zo goed als alles wat er te koop is.

Aanbeveling
Het gemak, de service, de levertijd, het assortiment zijn aspecten die gewoon goed zijn. Natuurlijk heeft elke winkel wel wat kleine details die beter zijn, maar die zijn niet schokkend genoeg om lager dan een 10 te gaan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JennyG 12-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
mijn product was niet op voorraad en ik heb een email ontvangen zodra deze beschikbaar was

Service
na 24u geleverd, met de mogelijkheid om het pakket te volgen en de aankomst uur in te schatten wat heel handig is

Assortiment
voldoende keuze

Aanbeveling
ik zou deze winkel zeker aanbevelen wegens de grote assortiment, beschikbaarheid, leveringsmogelijkheden en leveringstijd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mj den Outer 12-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Veel uitzoek, en duidelijke site

Service
Gauw in huis

Assortiment
Veel keuze en prijsvriendelijk

Aanbeveling
Nee zo houden

Extra toelichting
Nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

marjolein 12-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
makkelijk bestellen en snel in huis, heel fijn als je snel iets nodig hebt ter vervanging

Service
pas problemen gehad met afleveren van vriezer, altijd vriendelijk te woord gestaan en toch goed geholpen totdat probleem is opgelost

Assortiment
van vriezers tot telefoonhoesjes dat is toch makkelijk

Aanbeveling
gewoon erg fijn als het zo makkelijk besteld en snel geleverd wordt en anders prima service als je hulp nodig hebt

Extra toelichting
zelfs marktplaats coolblue 2e kans is een aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Françoise 12-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Duidelijke informatie, veel keus, makkelijk zoeken en vergelijken

Service
Snelle bezorging goed te volgen, afleverservice en aansluiten e.d. was prima! Correcte medewerkers en heel vriendelijk en behulpzaam

Assortiment
Breed assortiment, ook binnen een en hetzelfde merk

Aanbeveling
Eigenlijk geen klachten tot zover maar uiteraard zal de echte serviceverlening en garantie pas tellen als er een keer iets mis gaat. Gelukkig hebben wij dat nog niet meegemaakt. Hopen dat dat zo blijft!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Loremie 12-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
had dringend een nieuwe droogkast nodig maar was te ziek om naar winkel te gaan. Lekker van uit mijn bed een nieuwe besteld.

Service
De mannen die kwamen leveren waren zeer vriendelijk en maakten er geen problemen van om deze naar de eerste verdieping te brengen. Uitgepakt en geïnstalleerd , beter kan niet

Assortiment
Ruime keuze, met voldoende product informatie

Extra toelichting
Ben zeer tevreden van de service. 's Morgens wist ik perfect in welke tijdspanne er werd geleverd. Een half uurtje van ervoor een sms gekregen en een telefoontje van de koerier. Product werd 's anderendaags reeds geleverd wat het nodige ongemak van opgestapelde was naar een minimum herleidde. Ik had een ruime keuze in de producten die werden aangereikt, beoordelingen die beschikbaar waren en overzicht van de productinformatie. Zeker een aanrader !!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

marga 12-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
het was makkelijk te vinden wat je zocht

Service
vrij snel kreeg ik bericht dat ze bezich waren met de bestelling

Assortiment
veel keuze

Aanbeveling
snelle bezorging

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Niek 12-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Lekker snel bestellen en snel bezorgd.

Service
Prima, geen gedoe gewoon doen wat beloofd is.

Assortiment
Prima

Aanbeveling
Is niet de eerste keer dat ik bestel bij Coolblue, met reden. Prijs is prima en snel bezorgd.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Ruud 12-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Erg overzichtelijke webshop, dat zorgt voor veel gemak.

Service
De klantenservice was erg goed bereikbaar voor mij om te vragen wanneer mijn pakket geleverd zou worden. De gratis installatie van mijn wasmachine was ik ook erg blij mee.

Assortiment
Erg goeie prijs kwaliteit!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

T S 12-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Duidelijke site en snelle levering!

Service
Snelle reactie

Aanbeveling
Snelle reactie, duidelijke site en snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Toon meer reviews