coolblue.be - Reviews & Ervaringen

7,7 Lees 42718 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 1693 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

7,7

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

S.Houweling 26-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Prima website

Service
in 1 dag geleverd terwijl andere bedrijven allemaal meer dan een week nodig hadden voor hetzelfde produkt. Produkten worden ook goed verpakt.

Aanbeveling
Geen enkele wanklank. Gewoon prima en snel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

karin vermeulen 26-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
duidelijke website

Service
vandaag besteld morgen in huis

Assortiment
veel keuze

Aanbeveling
goede prijs en goede voorwaarden

Extra toelichting
alles geleverd volgend afspraak

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

MHS 26-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
prima website

Assortiment
de meeste versies van ons gewenste artikel waren voorradig

Aanbeveling
snelle levering. Vooral bezorging op zondag op hoge prijs gesteld.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Cagri Gönülal 26-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Omdat ik gebruik maak van webshop, voel ik echt op mijn gemak terwijl ik de specs analyseer van een bepaalde product, als ik vragen heb kan ik onmiddellijk contact opnemen via Live Chat

Service
Een top service, de klantendienst zoekt altijd een oplossing voor, in tegenstelling tot de concurrent van Cool Blue (De concurrent zoekt en vindt meestal een reden om het probleem niet op te lossen)

Assortiment
Op dit vlak is de webshop een beetje beperkt in vergelijking met Nederlandse webshops, ook bij concurrenten is er veel keuze maar toch kan je uw behoefte bij Cool Blue kwijt geraken.

Aanbeveling
In het algemeen, een goed service, snelle bezorging en een rust gevoel omdat je weet dat als je niet tevreden bent, dat je uw product terug kan sturen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Gino 26-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Producten vinden en vergelijken kan nog iets beter

Service
Perfect! Had nog een vraag en kon om 23u nog iemand telefonisch bereiken die mijn probleem snel en vlot kon oplossen.

Aanbeveling
Producten om 21u30 gekocht en om 11u de volgende dag werden ze afgeleverd! Schitterend!

Extra toelichting
Onze computer-netwerken waren niet meer toegankelijk, door de snelle levering van 2 nieuwe routers door Coolblue waren op zeer korte tijd terug operationeel! Bedankt!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Apple Airport 26-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Je vindt snel vergelijkende artikelen terug.

Service
Je bent ten alle tijde op de hoogte van hoe het staat met de bestelling.

Assortiment
ruim assortisement met voldoende uitleg

Aanbeveling
Gebruiksvriendelijk en heel duidelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joseph 26-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
de verschillende selectiemogelijkheden: aanvinken van keuzeopties of de top 10; daarnaast de bijkomende uitleg naast de basisbeschrijving en de ervaring van andere kopers maken de site heel gemakkelijk in gebruik

Service
de levering volgende dag; door de goede uitleg op de website heb ik nog niets gekocht dat niet aan mijn verwachtingen voldeed en ik heb nog geen problemen gehad met de gekochte toestellen.

Assortiment
De prijs is concurrentieel; soms wel iets duurder dan een winkel in de buurt, maar als ik er naar toe moet rijden kan het verschil in prijs al compenseren zeker als het dan niet meer in voorraad blijkt te zijn in die winkel. Dat probleem heb je niet bij coolblue.

Aanbeveling
de ruime keuze en vooral de levering volgende dag is super

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter 25-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Duidelijke prijsweergave, eenvoudige betaling, correcte en snelle levering

Service
Op tijd geleverd

Assortiment
Goede prijs, correcte weergave zonder verdoken supplementen

Aanbeveling
Alles naar wens verlopen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Linda 25-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
Overzichtelijk website.

Service
Steeds op de hoogte gehouden van bestelling via email en mobile. Zeer vriendelijk en behulpzaam geholpen bij vragen over bestelling.

Aanbeveling
Super service, alles volgens afspraak, product kundig geleverd en ingebouwd.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Roy 25-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijk overzicht op de website

Service
Je word op de hoogte gehouden via SMS en Mail van elke stap binnen het leveringsproces, dit is erg prettig.

Assortiment
Breedt assortiment, voor ieder wat wils.

Aanbeveling
Super!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lauliej 25-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke website

Service
Contact met de klantenservice verloopt prettig

Assortiment
Ruime keuze aan goede produkten

Aanbeveling
Zeker weten!

Extra toelichting
Hele fijne (web)winkel, ruim assortiment met een goede prijs, goede service, klantenservice is gemakkelijk te bereiken (ik heb ze gemaild) helemaal top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Phil 25-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
overzichtelijke, je vindt snel wat je wil.

Service
vlug, zonder problemen.

Assortiment
groot assortiment, voor huis en tuin.

Aanbeveling
zal jullie site zeker aanbevelen aan mijn vrienden en kennissen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

crdi 25-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke website met veel keuze.

Service
Snelle afhandeling en levering.
Goede service.

Aanbeveling
Ruime keus.
Goede prijs, zeker de 2ekeus is een goed alternatief. Zeer scherp geprijsde artikelen met garantie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frans 25-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Service
Goed en snel en duidelijk

Assortiment
Het assortiment is heel goed

Aanbeveling
Is gewoon heel goed

Extra toelichting
Alles is gewoon goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tanja 25-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Als je een product besteld heb je het de volgende dag in huis. Als je de volgende dag niet goed uitkomt dan kan je een andere dag kiezen. Als je vraag stel via email proberen ze te antwoorden binnen vier uur. Bij mij is het niet gelukt maar ik heb een email gekregen dat ze sorry waren dat het niet lukte. Ze hebben wel dezelfde dag nog beantwoord.

Aanbeveling
Goede service en product snel in huis.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ian Koster 25-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Site was overzichtelijk en goed toegankelijk. Bestelling ging snel en was ook snel bezorgd.

Service
Ik vond de omschrijving van een bepaald product niet duidelijk. Ik heb toen even gebeld en werd snel en kundig geholpen. Zeer goed!

Assortiment
zeer groot assortiment! ook producten die je niet zomaar in de winkel kunt vinden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

uippie 25-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Service
Ze hebben er wel eens moeite mee om hun slogan 'voor 00:00 besteld ,de volgende dag in huis' waar te maken...

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pascal 25-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
dit was snel en corekt geleverd en ook nog degelijk verpakt.Super!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marion 25-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
rondkijken op de site en een rustig een juiste keuze kunnen maken

Service
Ff bellen is geen probleem. Je wordt goed geholpen.

Assortiment
Zeer uitgebreid.

Extra toelichting
Zeer Snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Slosse ronny 25-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Prijs en uitleg

Service
Snelheid van levering en verzending

Aanbeveling
Overzichtelijk en prijs kwaliteit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Moon 24-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Makkelijk te bestellen via website

Assortiment
Veel variatie in assortiment heb al verschillende bestellingen geplaatst

Aanbeveling
Snel bestellen, snel betalen en snel bezorgen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Demis 24-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gewoon top service duidelijk website top bezorging en goed verpakt.

Service
Als je Wil retourneren doen ze niet moeilijk.

Assortiment
Ze hebben van alles joh

Aanbeveling
Als ik vind dat een winkel goed is dan beveel ik het toch aan een ander duhh.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

André 24-10-2015 Via de website gekocht

Algemene score

4,5

Gemak
Heel gemakkelijk om online iets te bestellen

Service
Ik had gelezen dat, wanneer er voor 23:59 wordt besteld, de levering op de volgende werkdag zou plaatsvinden. Er werd NIET geleverd, terwijl er de gehele dag speciaal iemand voor is thuisgebleven. Ook een telefoontje bleef uit, ik heb zelf een nieuwe afspraak moeten maken.

Assortiment
Er is ruim voldoende keus.

Aanbeveling
Sorry, maar ik bestel hier niet weer. Er had op zijn minst een telefoontje naar mij gedaan kunnen worden om een en ander toe te lichten en een nieuwe leverafspraak te maken.

Extra toelichting
Lijkt me duidelijk

Review criteria:

Voldoende
Slecht
Goed

Reageer

JokeS 24-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Wow, wat een oven! Net iets kleiner dan de oven die in een ingebouwde keuken zit, MAAR daarom moet hij zeker niet onderdoen! Stuk voor stuk komen prachtige gerechten uit deze oven! Echt een aanrader!!

Service
Telkens opnieuw is een bestelling van Coolblue fantastisch. Ze houden zich altijd aan hun leveringsdatum, ook is deze gemakkelijk te volgen (bijvoorbeeld ontving mail wanneer deze werd ingepakt, opgestuurd...). Ook wanneer er problemen zijn, is de service van hen top!

Assortiment
Ook de prijs is top voor deze oven. Heb lang rondgeneusd op diverse webshops en fysieke winkels.
Toch bleek de beste aankoop op coolblue.. (het prijzenverschil was tot 40 euro minder op coolblue?!)

Aanbeveling
Zoals u merkt, ben ik uiterst enthousiast over coolblue! Bovendien als u op zoek bent naar een grote, luxueuze oven, zoek dan niet verder, maar bestel deze en uw wordt zeker niet teleurgesteld!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Relschoppers piet 24-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Geen poespas met accounts,inschrijvingen e.d.

Service
Opvolging transport super

Aanbeveling
Snel en goede service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Hervé Sabbe 24-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
vanuit de zetel, duidelijke instructies.

Service
levering zoals aangekondigd.

Assortiment
hoesje gezocht voor aangekochte gsm , te weinig keuze

Extra toelichting
neen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ann L 24-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
je vindt direct wat je nodig heb

Service
het is gemakkelijk te bestellen, te betalen, wordt daags erna geleverd

Assortiment
sommige dingen die ik opzocht vond ik niet

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Familie Herselt 24-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Cool Blue biedt een makkelijke site die overzichtelijk is geordend. Het pakket is goed te volgen.

Service
Het pakje kwam 1 dag later omwille van staking postsorteercentrum. We kregen een tegoed bon voor die korte vertraging. We gaan hem zeker gebruiken.

Assortiment
Ook de geassorteerde producten zijn goed gekozen.

Aanbeveling
We hebben al veel besteld en nog nooit klachten gehad over de afhandeling of na-service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marous 24-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke website, ook met de smartphone.

Service
Bezorging zoals beloofd.

Assortiment
Keuze is ruim, dankzij vele reviews keuze goed te maken.

Aanbeveling
Helemaal leuk! Fijne webshop, leuk concept, gaaf jong bedrijf.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Emmanuel 24-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Heel voor-de-hand-liggende website, geen fuzz om te ontdekken hoe het werkt, of hoe je moet betalen.
Alle nodige betaalmogelijkheden zijn beschikbaar, o.a. PayPal en vooraf betalen met overschrijving, de enige twee dat ik gebruik.

Service
Heel goeie, en zelfs ook leuke klantendienst :)
Ik appreciëer wel jullie fijne gevoel voor humor ;)
Heb wel nog geen ervaring als er iets mis gelopen is.

Extra toelichting
Toppie!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Bruce T H 24-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Soms is het zoeken naar net die specificatie die je wil.
Het is niet altijd duidelijk dat er nog meer info beschikbaar is onderaan de pagina

Extra toelichting
Het zou handig zijn om voor de bestelling door te voeren te weten of het per post (BPost) of courier zal besteld worden. Zeker als de post staakt.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Artur de Sa Ferreira 24-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
LEKKER UITKIEZEN EN DE SPECIFICATIES GOED UITGELEGD KAN NIET VEEL VERKEERD GAAN

Service
Nog uitleg nodig ? geen probleem alles wordt netjes uitgelegd met contra's en pro's...

Assortiment
Hierbij geef ik maar een 8 maar dat dat is een persoonlijke keuze, ik ben fan van GYGABYTE & ASUS en voor mij is er niets beter, maar de keuze laat wensen over, veel te weinig van dit product

Aanbeveling
Iedereen beveel ik deze site aan. Vergelijk met andere sites en je komt terug bij COOLBLUE....

Extra toelichting
Aan Coolblue; BEDANKT DAT JULLIE ER ZIJN.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jo 24-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Jochem 24-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Om 11 uur 's avonds gereserveerd en kon hem de volgende dag gelijk gebruiken

Service
Niks op aan te merken, handig dat je je bon op de mail krijgt bij ophalen.

Assortiment
Veel verschillende printers te koop, precies wat ik zocht.

Extra toelichting
Zowel laten verzenden als zelf ophalen gaat prima, aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Willem 24-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Snelle levering en goede prijs

Service
Goede info na aankoop

Assortiment
Ik mis boeken

Aanbeveling
Samenvatting van bovenstaande info

Extra toelichting
nee

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Harry Philips 24-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
heel overzichtelijk

Service
snelle levering, doch heel haastige levering door personeel dynalogic

Assortiment
heel groot assortiment

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ron 24-10-2015 In de winkel gekocht
amsterdam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
goede positieve site ,echte winkels, snelle levering
ruim aanbod producten, en goede kennis daarvan

Service
vlot behandeld, snel geleverd , goed verpakt

Assortiment
ruim aanbod , goede kwaliteit

Aanbeveling
positieve uitstraling, goed aanbod , vlot personeel, goede levering.

Extra toelichting
positieve en vrolijke uitstraling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eddy 24-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Goede website en vlotte bestelling

Service
Vraag werd binnen enkele minuten beantwoord

Aanbeveling
Snelle en vlotte afwerking

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

martelle 24-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Alles was zeer duidelijk op website voorgesteld over gans de lijn.

Service
je heb het over de winkel kan ik niet zeggen want ik de bestelling gedaan via internet maar daar geef ik zeker een 10 voor.

Assortiment
de prijs was zeer goed

Aanbeveling
ik geef een 9 omdat ik er zeker van ben dat de winkel in orde is en kan er niet zo goed beoordelen daar ik mijn bestelling via het internet gedaan heb

Extra toelichting
voorlopig niet

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Renee 24-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De site is helder en duidelijk, bestellen gaat simpel.

Service
Je krijgt direct een bevestigingsmail, en je wordt tussendoor op de hoogte gehouden van de levering. En ze doen wat ze beloven.

Assortiment
Er is een product in elke prijsklasse, en van diverse merken

Aanbeveling
Ik heb totaal geen minpunten kunnen ontdekken. Tot laat kunnen bestellen en de volgende dag is het al in huis.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ingrid 24-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Extra toelichting
De website is intuitief, erg gebruiksvriendelijk. Bezorging op Zondag zelfs, top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Dieter Totté 24-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Ik vind de de webshop niet altijd even makkelijk.

Service
Als een pre order later aan komt is het mss leuk om vroeger op de hoogte gebracht te worden.

Assortiment
Lijkt me duidelijk. Perfect assortiment

Extra toelichting
Het personeel is heel vriendelijk.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

PieterA 24-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Een paar keer klikken en het product is besteld.

Service
Ik heb deze lamp om 23.55 besteld, de dag erna al om 9.50 bij mij aan de deur. Ik vind dat niet meer normaal.

Extra toelichting
Ik ben superblij met de snelle levering, das gewoon goeien handel! Ik snap er nog steeds niets van hoe snel de spullen bij mij aan de deur werden afgeleverd. Maar jonge toch, ik kan niet wachten op mijn volgende bestelling, ik moet alleen nog even kijken wat ik nodig heb ;)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Edgard 24-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Slechts enkele toetsaanslagen nodig om het juiste product te vinden!

Service
Binnen de 5 minuten was alles gekozen, betaald en een E-mail terug dat s'anderendaags zou geleverd worden.

Assortiment
Meer dan voldoende informatie over relevante alternatieven, past perfect en voldoet aan de verwachtingen!

Aanbeveling
Door een staking in het sorteercentrum, kreeg ik onmiddellijk een E-mail dat het niet vandaag maar morgen zou geleverd worden, een tegoedbon van €5 werd me zonder meer aangeboden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hilde V 24-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Aanbeveling
We hadden s avonds besteld en s anderendaags was de bestelling reeds geleverd. We waren echt super verrast

Extra toelichting
Heel goede webshop, goede prijs / kwaliteit verhouding. Veel keuze uit goede merken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Naudts Julien 24-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
goede site , overzichtelijk. Eenvoudig om te bestellen

Assortiment
veel keuzemogelijkheden , filters voor producten aan competitieve prijzen

Aanbeveling
eenvoudige overzichtelijke website. zee snelle levering met keuzemogelijkheid van leveringsuur.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wim d R 24-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Service
bij vertraging laten ze iets weten en geven desnoods korting op je volgende aankoop

Assortiment
ruime keuze

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Philip T 24-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
correct van keuze tot levering tot nazorg

Assortiment
hier kun je bijna alles vinden

Aanbeveling
Snel, gebruiksvriendelijk, enz... enz...

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wesley 24-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Je vind alles goed terug

Service
Snelle afhandeling

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Emmanuel 24-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Zeer goede kwaliteit

Service
Alweer verbaast van de klantvriendelijkheid

Assortiment
Er valt enorm veel te vinden.

Aanbeveling
Zonder twijfel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Toon meer reviews