coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,7 Lees 42308 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3439 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,7

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Willem 16-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijker kan echt niet.

Assortiment
Kan altijd breder.

Aanbeveling
Lekker makkelijk en bijzonder snel geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

jvd 16-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
zeeeer snel, op zaterdag besteld en zondag al in huis.

Service
ONTZETTEND SNEL

Assortiment
RUIM VOLDOENDE

Extra toelichting
ja, ga zo door prima

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Mario Maes 16-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
s'avonds gebeld - de dag erna in de voormiddag was mijn bestelling al bij mij als dat geen gemak is dan weet ik het niet meer!!!

Service
zonder problemen wordt jou besteling geleverd

Assortiment
groot aanbod en je kan zeer goed vergelijken

Aanbeveling
heb er al verschillende zaken gekocht en besteld en nog nooit problemen gehad!!!

Extra toelichting
bij problemen staan ze je bij met veel geduld!! Ik had bij de instelling van mijn TV een verkeerde taal ingedrukt (Zweeds) probeert dat maar eens op te lossen Cool Blue heeft dat via telefoon voor mij gedaan!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pasiiflora 16-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
jammer dat het echt geen winkel is waar je alles kan zien voelen of wegen

Assortiment
of je nu sportartikelen zoekt of apparatuur voor de keuken het is er wel

Aanbeveling
gewoonlijk ga ik voor 1 ding en kom ik met meer buiten in dit geval gaat dat niet

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Balaji 16-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Service
Customer service and delivery of items is ver quickly. I like feature of adder before 11.59 and receive next day 😉

Assortiment
Price offered for product are same what other stores are offering. This can be improved

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Donald Troch 15-01-2016 In de winkel gekocht
Lochristi
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Heel klant vriendelijk

Service
Een hele snelle service

Assortiment
Een USB flashdrive die je zowel voor PC kunt gebruiken als voor Apple iPads en enz, voor het overbrengen van foto's en bestanden heel snel en heel gemakkelijk. Een echte aanrader!!!

Aanbeveling
Heel klant vriendelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arjan 15-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goed overzichtelijke site

Assortiment
Nog nooit iets niet weten te vinden. Is dan ook niet de eerste aankoop bij deze webwinkel

Aanbeveling
Al meerdere mensen op gewezen. Voordelig, snel en volgens afspraak

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

daphne 15-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
heel gemakkelijk om een bestelling te plaatsen

Service
snelle en duidelijke levering! top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Van Barel walter 15-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Website is duidelijk ,je moet niet zoeken naar een product , het bestellen is eenvoudig , , keuze is eenvoudig , de producten worden duidelijk met detail uit gelegd , geen verassing met prijzen , Proficiat

Service
Winkel is prima bereikbaar via , website , telefonisch . Duidelijk aan gegeven .
Rond 22.30 besteld , dag nadien geleverd om 11 uur , perfect , de levertijden worde gerespecteerd ,
De retourprocedures ( indien nodig )worden duidelijk omschreven , geeft een goed gevoel

Assortiment
Genoeg keuze uit diverse producten , wat ik nodig had was aanwezig , met verschillende keuze uit producten , tevens een correcte prijs!! , volgende aankopen worden zeker overwogen ,,,Ga hier niet aan twijfelen

Aanbeveling
Prima website ,producten goed omschreven , levering op zeer korte termijn , Correcte prijzen , , Retour word duidelijk uit gelegd indien nodig , Alles geeft gewoon vertrouwen .

Extra toelichting
Ik raad Cool bleu zeker aan bij vrienden , kennissen en familie Zal zeker niet in verlegenheid gebracht worden .

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Steven Willems 15-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Simpele zoekmachine, direct duidelijk qua prijs en opties of toebehoren

Service
Gewoonweg correct. Niet meer, niet minder.

Aanbeveling
Gemakkelijk, correct qua service en levering, goede verhouding prijs/kwaliteit

Extra toelichting
-

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MarcelB 15-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
gemakkelijk gevonden wat ik zocht

Service
's avonds besteld, 's anderendaags 's morgens door de postbode al geleverd.

Assortiment
Ik wist exact wat ik nodig had en het werd door cool blue aangeboden.

Aanbeveling
Gemakkelijker kan niet denk ik, en ik vond wat ik nodig had.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Luukie 15-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Mooie overzichtelijke website, makkelijk een vergelijking te maken

Service
Droger werd zonder probleem naar zolder gebracht, verpakkingsmateriaal werd ook meegenomen

Assortiment
Veel keuze

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Rieny 15-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Duidelijke site, met prijzen en leverings en garantievoorwaarden.

Service
Snel en prima antwoord op de vraag die ik stelde.

Assortiment
Wat ik zocht konden ze aanbieden, verder geen kennis van ander assortiment

Aanbeveling
Duidelijke goede site, goede service, snelle reactietijd en levering zoals gepland. Prijstechnich ook prima tov concurrenten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Steven Boon 15-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Super snelle levering, alles klopte.

Service
Weinig mee te maken, dus geen klachten.

Assortiment
genoeg keus!

Aanbeveling
Niks meer aan doen!

Extra toelichting
Super snelle en soepele afhandeling.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

S de Boer 15-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Vrijdagavond 22.00 besteld, zaterdag 14.00 in huis

Service
Oude wasmachine mee genomen

Assortiment
Uitgebreide keuze

Aanbeveling
Bijzonder handig als je geen tijd hebt om de stad in te gaan voor onderzoek en aankoop.

Extra toelichting
Geweldig snelle en keurige service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Magda 15-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Producten zijn goed onderverdeeld zodat je niet echt moet zoeken

Service
Goede beschrijving van artikels.Zeer snelle levering. Zeer tevreden

Assortiment
Groot assortiment. En goed gesorteerde tabellen.

Aanbeveling
Groot assortiment , goed beschreven producten . Goedkoop en zeer snel geleverd.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Billter 15-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Snel doorzoekbaar en aantrekkelijk opgebouwd

Service
Inderdaad snel geleverd: besteld rond 23 uur en 's anderendaags stond BPost aan mijn deur

Assortiment
Werkelijk nog niet alles kunnen doorzoeken!

Aanbeveling
Nergens een negatief punt of element te melden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Kruutje83 15-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Lekker vanuit je luie stoel winkelen, beoordelingen bekijken, en bestellen

Service
Direct een bevestigingsmail gekregen, zodat je je niet af hoeft te vragen of het allemaal wel door komt. Volgende dag al direct het product thuis. Netjes verpakt, en een dosis humor

Assortiment
Door de vele winkels van coolblue vind je altijd wel dát gene wat je nodig hebt.

Aanbeveling
Snelle levering, goede service, humor in het proces...

Extra toelichting
Door de teksten bij het bestellen, en de levering krijg je het gevoel dat deze firma het hart op de goede plaats heeft. Ook de snelle afhandeling heeft hier absoluut mee te maken. Zéér tevreden klant

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rudy 15-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Je vindt er heel veel wat je nodig hebt.

Service
Heel snel een melding voor je bestelling

Assortiment
De prijs was heel goed tegen over andere dealers

Aanbeveling
Ik heb er geen woorden voor wat cool blue allemaal kan

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lex 15-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
Snel en zonder van de bank af te moeten.

Assortiment
Praktisch alles wat je nodig hebt.

Aanbeveling
iets te hoge prijs gevraagd voor de retour apparaten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ann Mortier 15-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke website, groot aanbod aan producten, snelle levering en goede communicatie.

Service
Snelle levering en goede communicatie.

Assortiment
Groot aanbod aan producten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jurina 15-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Artikel was gemakkelijk te vinden

Service
Artikel was niet meer aanwezig. Kreeg direct een mail
toen het weer op voorraad was.

Assortiment
Sortiment is heel uitgebreid

Aanbeveling
Ik vind het een heelvriendelijke winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dvt 15-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Mooi overzicht van aanbod

Service
👍, onmiddellijk bevestiging van bestelling ontvangen

Assortiment
Meer dan uitgereide keuze

Aanbeveling
Perfecte afhandeling!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nelleke 15-01-2016 Via de website gekocht

Algemene score

7,8

Gemak
Ik kon heel makkelijk vinden waarnaar ik zocht. Vind het prettig dat ik het product op een afhaal punt kan ophalen.

Service
Snelle bevestiging van de bestelling. Ook goede opvolging per e-mail wanneer ik het pakket kon ophalen.

Assortiment
Is denk ik ruim. Heb niet alles bekeken.

Aanbeveling
Tevreden over snelle service.

Extra toelichting
Had wel graag in de omschrijving zien staan dat een geheugenkaart niet bij de camera werd geleverd maar wel nodig is. Ik had die dan gelijk kunnen meebestellen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Ernst 15-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Op de site is alles duidelijk en overzichtelijk. Je vindt razendsnel wat je zoekt

Service
Bij vragen (ook van digibeten als ik) staat de klantenservice je vriendelijk en duidelijk te woord.

Aanbeveling
Een voorbeeld voor alle winkels met consumentenprodukten.

Extra toelichting
Een glimlach

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Thies 15-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles is makkelijk te vinden en af te handelen

Service
Je word altijd op de hoogte gehouden waar je product is.

Assortiment
Je kan genoeg vinden op coolblue

Aanbeveling
Coolblue is klantvriendelijk en duidelijk (geen gezeik)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Evdp 15-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zeer duidelijke website

Service
Zonder problemen de volgende dag thuis

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

celiendewulf 15-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Heel gemakkelijk besteld en betaald.

Service
Heel snelle levering.

Assortiment
Heel erg veel keuze.

Aanbeveling
Tiptop inorde en snelle levering!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

boogieman 15-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
gemakkelijke en overzichteljke site om een bestelling te plaatsen van uit je luie zetel

Service
top

Assortiment
bijn alles is te verkrijgen

Extra toelichting
nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frank Van de Wiele 15-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
direct gevonden wat ik zocht

Service
binnen de 24 uur afgehandeld zoals beloofd. Super!

Assortiment
Misschien ben ik soms te kieskeurig en wens ik - nog - meer diversiteit...

Aanbeveling
Beloven wat je doet en doen wat je belooft!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Floor 15-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Service
Product wordt direct en in goede staat geleverd

Aanbeveling
Goede winkel met zeer goede service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ine 15-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk te bestellen

Service
Prima levering

Assortiment
Hebben wat ik nodig had

Aanbeveling
Prima ervaring

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bart Defour 15-01-2016 In de winkel gekocht
Lochristi
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
handig aanschuifsysteem via 'lotjes', waardoor er geen gedrum of voorstekers zijn

Service
rustig, vriendelijk
ingaan op bijkomende vragen
niet pushy

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

jm 15-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
veel producten van verschillende merken en types

Service
zeer snel in huis

Assortiment
echt veel spullen

Aanbeveling
oriëntatie en aanschaf gaat super, service heb ik nog nooit nodig gehad

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Roland 15-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Bezorgen vaak zelfs op zondag.

Service
Doen niet moeilijk over retourneren van producten. En altijd snel te bereiken via zowel telefoon als e-mail.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Billemfr 15-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snel en eenvoudig via de goed gestructureerde website

Service
Telkens correcte en vlotte leveringen

Assortiment
Voldoende keuze

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wendy 15-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Zaterdagavond besteld en zondagochtend in huis, sneller kan niet

Assortiment
Keuze genoeg

Aanbeveling
Snelle en eerlijke service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

George Andries 15-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Zeer rustig en in je eigen tijd rondpluizen zonder de deur uit te moeten

Service
Zeer vriendelijk, staan altijd klaar om meer uitleg te verschaffen

Assortiment
Ruime aanbod, diverse producten, prijs/kwaliteit erg goed

Aanbeveling
Handige en duidelijke website. foto's van producten erg duidelijk met de nodige eigenschappen vermeld

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roel 15-01-2016 Via de website gekocht

Algemene score

4,0

Gemak
Goed. Als je weet wat je zoekt

Service
De echte service merk je pas als je een probleem hebt. Als iets binnen de garantieperiode kapot gaat kun je het schudden. Scharnier van computer ging binnen 1 jaar en 4 maanden zonder aanwijsbare reden kapot. Kosten € 265,-. Ik adviseer met kapot apparaat niet terug te gaan want het is altijd gebruikersschade. En let op dat zeggen ze maar schrijven ze nergens op. De slager, door hun zelf erkende reparateur, keurt z'n eigen vlees. Overigens duurde de reparatie ruim 5 weken!!!!!

Aanbeveling
Schandalige klantbenadering zowel telefonisch als per mail. Antwoorden op vragen krijg je niet. Wat je ook vraagt ze zeggen: de reperateur (specialist) heeft beoordeeld dat het niet binnen de garantie valt.

Extra toelichting
Geloof de gelikte filmpjes niet waarin wordt gezegd dat ze je snel gaan helpen om het probleem op te lossen. Flink dokken moet je. Biedt je apparaat niet aan om te kijken of iets binnen de garantie valt want dat verlies je altijd en kost sowieso geld. Ook als je het niet laat repareren (€ 50 betalen anders krijg je her apparaat niet terug)

Review criteria:

Voldoende
Slecht
Officiele reactie van Coolblue 15-01-2016

Hi Roel,

Het klinkt alsof u een nogal nare ervaring achter de rug hebt met de reparatie van uw laptop. Dat is natuurlijk niet mooi. Omdat we op dit moment geen inzicht in het precieze retourproces hebben door het gebrek aan een referentie naar de bestelling, kunnen we niet direct inhoudelijk commentaar geven.

Wat we wel kunnen doen is wat licht schijnen op de gang van zaken bij een reparatie binnen de garantieperiode. Wij laten u de laptop kostenloos naar ons retourneren, waarna wij deze bij een door de fabrikant erkende reparateur brengen. Hij is degene die toetst of het defect wel of niet onder garantie valt en hij staat in contact met de fabrikant die uiteindelijk besluit of ze wel of geen vergoeding toekennen voor de reparatie gebaseerd op het onderzoek dat de reparateur uitvoert.

Het onderzoek kost tijd en moeite en daar worden in de regel onderzoekskosten voor gerekend. Als blijkt dat het defect inderdaad een fabricagefout is en dus onder garantie valt, dan neemt de fabrikant deze kosten voor eigen rekening. Als dat niet het geval is, zult u de kosten voor dit onderzoek moeten betalen, daar het een volgens de fabrikant onterecht verzoek op fabrieksgarantie is geweest.

Wij hebben er als Coolblue weinig aan om onze klanten onnodige kosten te laten maken. Dat levert in de regel alleen maar onvrede op en dat is nu juist niet het gevoel wat we elke dag met man en macht proberen op te roepen. Helaas kunnen wij er echter niets aan doen wanneer de fabrikant besluit een reparatie niet onder garantie te laten vallen. Daar valt of staat een garantieverzoek bij, de moedwilligheid van de fabrikant om de reparatiekosten te vergoeden.

Ondanks deze nogal vervelende ervaring hopen we dat u ooit nog een keer bij Coolblue terug komt.

Reageer

bram van laeken 14-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Gemak
handig dat er een winkel in lochristi

Service
als je een vraag stelt krijg je snel een antwoord

Assortiment
vrij groot assortiment

Aanbeveling
handig dat er sites(shops) zijn zoals dit

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

Maarten L 14-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
groot aanbod
met enkele muisklikken besteld

Service
Vlotte bestelling
Ze hebben direct een oplossing geboden bij een technisch probleem tijdens het online betalen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Vera 14-01-2016 Via de website gekocht

Algemene score

6,0

Service
Had levering gevraagd tussen 14 uur en 17 uur, heb hier extra voor moeten betalen ( 9.95 euro ) . Ze hebben zich echter niet hieraan gehouden, en waren hier te vroeg om te leveren. Een geluk dat ik al thuis was, of ik had de levering mislopen. Heb klacht ingediend om mijn 9,95 euro terug te krijgen. Had hier niet voor hoeven te betalen, als ze dan toch leveren als ze zin hebben .

Review criteria:

Slecht
Uitstekend

Reageer

sanne 14-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
de site is duidelijk, je hoeft niet perse een acount aan te maken.

Service
de levertijd super snel. s-avonds voor 22.00 uur besteld andere dag in huis. je wordt via mail op de hoogte gehouden. wanneer je bestelling geleverd wordt. een goeie service

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Fredric 14-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Handig te monteren en gemakkelijk te gebruiken

Service
Snelle en efficiënte service

Assortiment
Ruim assortiment

Aanbeveling
Goede service

Extra toelichting
Steeds een snelle en goede behandeling van de bestelling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Elly 14-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Je zoekt het artikel wat je nodig hebt en als je het gevonden hebt (wat heel gemakkelijk is) bestel je het en de volgende dag heb je het al in huis!

Service
Gaat precies zoals ze het zeggen.

Assortiment
Heel uitgebreid.

Aanbeveling
Heel overzichtelijk.

Extra toelichting
Prettig om bij Coolblue te winkelen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kristof 14-01-2016 In de winkel gekocht
Wilrijk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
goeie locatie, parking voorzien

Service
vriendelijk, korrekt, kennis van zaken

Assortiment
meer dan voldoende keuze, alle prijsklassen en verschillende merken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

paul van goidsenhoven 14-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
van uit je zetel kunnen kiezen en vergelijken

Service
de afspraken over leveringstijd worden zeer goed nageleefd

Assortiment
het assortment is voldoende groot om een keuze te maken

Aanbeveling
het aanbod en prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marielle 14-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ik heb gekozen voor Coolblue omdat het de enige was die mijn stofzuiger de volgende dag zou bezorgen aangezien het net voor 00:00 Savonds was. Nou hoe makkelijk wil je het hebben... De volgende dag keurig mijn stofzuiger bezorgd👍🏻 ik hou ervan!

Service
De levertijd was prima, verder heb ik geen service nodig gehad

Assortiment
Meer dan genoeg keuze en goeie prijzen voor ieders portemonnee.

Aanbeveling
Gewoon een goeie winkel, niks op aan te merken!
Ik bestel volgende keer gewoon weer lekker bij Coolblue 👍🏻

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gary 14-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
simpel en eenvoudig , meer moet dat niet zijn

Service
rond 19.00uur besteld en volgende dag om 8.00u reeds aangekregen. een snellere service kan je toch niet krijgen. top

Assortiment
meer dan voldoende keuze

Aanbeveling
almost perfect

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

anna 14-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
duidelijke site

Service
prima geregeld

Assortiment
genoeg keuze

Aanbeveling
prima

Extra toelichting
nee

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews