coolblue.be - Reviews & Ervaringen

7,3 Lees 42768 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 1379 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

7,3

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Anke VD 26-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Zeer eenvoudig te bestellen.

Service
De volgende ochtend, op een zondag, werd mijn bestelling reeds gebracht.

Assortiment
Mijn gewenste merk was in voorraad.

Aanbeveling
Zéér tevreden klant!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Grootjans 26-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
ik vond direct het product dat ik wou

Service
PayPal werkte niet, na aankruisen PayPal gebeurt er niets
Mastercard gaf steeds foutief nummer?

Aanbeveling
gewoon goed, snelle service

Extra toelichting
nihil

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

JensD 26-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Site is erg duidelijk en betaling gaat vlot.

Service
Zeer snelle levering met verschillende opties (levering postkantoor etc.). Veilig verpakt in opvallende blauwe doos.

Assortiment
De meeste populaire producten zijn verkrijgbaar.

Aanbeveling
Soms iets duurder vergeleken met andere winkels, maar daar staat een perfecte service tegenover.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Nancy 26-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Steeds snelle levering zoals wordt beloofd

Aanbeveling
Betrouwbaar qua levering, veel keuze en meestal goede prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roelof 26-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijk en overzichtelijk.

Service
Heel snelle levering. Wasdroger naar de 2e verdieping gebracht, aangesloten en oude wasdroger weer meegenomen alsmede de verpakking materialen. Tijd tussen bestellen en 1ekeer draaien is 12 uur. Top!

Assortiment
Grote keuze.

Aanbeveling
Duidelijk en overzichtelijke winkel.

Extra toelichting
Aanrader

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cool Blue 26-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Veel keus en prijs/ kwaliteitsverhouding erg goedkoop!

Service
Meteen via mail reactie en de volgende dag op zondagmiddag bezorgd!

Assortiment
Assortiment is breed en de eventuele accesoires staan er direct onder het prodct!

Aanbeveling
Duidelijke website, snelle service, nette behandeling en garantie.

Extra toelichting
Nee, ga zo door!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hermina 26-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke productinformatie, inclusief foto's. Reviews van andere kopers die goed beeld van gebruik product geven.

Service
Hele snelle levering en duidelijke info mbt eventuele afhandeling retour zenden.

Aanbeveling
Heel snelle levering en goede informatie en facturering via de mail.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

polar m400 26-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
overzichtelijke website

Service
alles gaat heel vlot.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mar 26-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
prima overzicht van de door mij gezochte artikelen

Service
zeer snelle levering

Assortiment
ik kon makkelijk mijn keus maken, en de kwaliteit/prijsverhouding ziet er goed uit

Aanbeveling
ben zeer tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

panasonic Lumix 26-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
artikel zo makkelijk te vinden en te bestellen.

Service
bevestigingsmail is er direct met uitleg.

Assortiment
er is voor ieder wat wils in een overzichtelijke site.

Aanbeveling
omdat er niets hogers is.

Extra toelichting
nooit verwacht dat ik via internet wat zou kopen, maar nu wel gedaan en met tevredenheid!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeremy 26-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Heel gebruiksvriendelijk (webshop)

Service
Handig dat je de dag van bezorging zelf kan kiezen incl. zondag.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Vandekerkhove 26-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Van ui!t mijn zetel thuis een bestelling plaatsen

Service
Geen enkel negatief element

Assortiment
groot assortiment

Aanbeveling
Perfect, alles oké : bestellingsbevestiging, verzending,
en service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rien 26-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Overzichtelijk en fris interieur, professionele niet opdringerige service

Service
Nog niet nodig gehad en dat zegt vandaag de dag eigenlijk genoeg

Assortiment
Zeer breed en bijna alles op voorraad c.q. Direct leverbaar

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Wdb 26-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
dankzij de mogelijkheid om de dingen snel en gemakkelijk te vergelijken, vonden wij snel wat we zochten.

Service
Service van Coolblue was onberispelijk, enkel de aflevering van het pakje door de postdiensten liet te wensen over...zondaglevering? niet uitgevoerd. Levering dag later? Neem nog maar een dagje later. Toestand pakje? Bechadigd, zelfs opengescheurd! Gelukkig waren de mensen van Coolblue heel snel bereikbaar en hielpen me meteen om een klacht neer te leggen...Dus over Coolblue zeker geen kwaad woord, hun service was perfect...de postdiensten daarentegen...

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

tabletcenter 26-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Aanbeveling
super service,bestelling zaterdagavond om 23u geplaatst,levering zondag nog voor de middag.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Leo Nollet 26-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
vlot verlopen

Service
geen problemen

Assortiment
dit weet ik feite niet

Aanbeveling
alles is vlot verlopen

Extra toelichting
neen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

NN 26-01-2016 In de winkel gekocht
Eindhoven
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijk. Veel produktinformatie om eventuele wachttijd (ik was er zaterdagmiddag!) aangenaam te maken.

Service
Hoewel ik maar een kleinigheid nodig had, werd alle moeite gedaan om mij goed te helpen.

Aanbeveling
Gewoon een fijne winkel.

Extra toelichting
-

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wouter 26-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Van thuis uit besteld, dag later aan je voordeur

Service
Snelle levering

Assortiment
Veel keuze

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Marc 26-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Snelle levering

Assortiment
Breed assortiment

Aanbeveling
's Zaterdags besteld en op zondag netjes thuis ontvangen. We kregen echt heel erg snel de verzendbevestiging. Top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martijn 26-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
makkelijker kan niet.

Service
Super snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Roswitha 26-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Ik heb nu twee keer iets op de website van Coolblue besteelt
en ben er zeer tevreden over.
Zowel de prijs en de afhandeling waren uitstekend.

Service
Alles heel snel in huis gehad.
Geen verzendkosten en altijd een feedback.,

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

De Jonghe 26-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Betrouwbaar

Service
Vandaag besteld,morgen geleverd.

Aanbeveling
Goede servic,betrouwbaar

Extra toelichting
Zo blijven voortdoen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RenJ 26-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
duidelijk en overzichtelijk

Service
Wordt zelfs op de plek gezet waar je het hebben wil

Assortiment
veel en duidelijk

Aanbeveling
snelle levering en zeer vriendelijke bezorger(s) die voorzichtig met je spullenomgaan

Extra toelichting
zeer tevreden!!! snel, betrouwbaar en netjes. Wat wil je nog meer

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frederik Creten 26-01-2016 In de winkel gekocht
Antwerpen Boomsesteenweg
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Vrijwel onmiddellijk werden wij geholpen.

Service
Met een minuutje opzoekwerk werd ik in het bestand gevonden.

Assortiment
Vooraf kan men zoeken welke producten er zijn.

Aanbeveling
Vriendelijke en vlotte verkopers. iedere vraag wordt correct beantwoord.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pia 26-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Je kunt je keuze goed gemotiveerd maken door gebruik te maken van de keuze hulp waarin echt alle criteria zijn opgenemen - en waar nodig met extra uitleg over wat het betreft, heel helder.

Service
Alles ging exact zoals het werd voorgesteld op de website, van keuze maken, bestellen en betalen tot en met de gratis zondag levering.

Assortiment
Groot aanbod binnen product groep.

Aanbeveling
Het geheel geeft een heel goed, solide en vertrouwd gevoel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mumzelbaby 26-01-2016 Via de website gekocht

Algemene score

9,3

Gemak
Overzichtelijke website en heb je hulp nodig geen probleem even een belletje en geen vervelende wachtrij gelijk iemand aan de lijn!

Service
Super, ik had een kortingscoupon maar deze leek niet te werken. Even contact gezocht en binnen 5 minuten was het geregeld. De volgende dag een handgeschreven kaartje in de bus met de groetjes van Coolblue. Pakketje volgde kort daarna dus erg tevreden

Assortiment
Zo te zien erg volledig en als je wat besteld is het goed te volgen met de track en trace.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Bas 26-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Gewenst product middels filters snel kunnen vinden.

Service
Product werd zelfs op zondag geleverd.

Assortiment
Groot assortiment, elders geen groter assortiment kunnen vinden.

Aanbeveling
Goede keuzemogelijkheden. Service en levering overtreft verwachtingspatroon.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

dirk boden 26-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
overzichtelijk

Service
ook vrij snelle levering met een overschrijving voor de betaling.

Assortiment
voldoende aanbod en overzichtelijk om te vergelijken

Aanbeveling
algemeen een goede prijszetting van de produkten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

de Waard 26-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Goede website, alles makkelijk te vinden en duidelijk.

Service
snelle service en zelfs bezorging op zondag!

Aanbeveling
Het online winkelen is mij zeer goed bevallen bij CoolBlue

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Peter 26-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De aankoop via de website verliep vlot

Service
De gemaakte afspraken van levering zijn goed nagekomen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

TAI 26-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Met enkele 'klikken' onmiddellijk besteld wat je wil !

Service
Zelfs levering op zondag !

Assortiment
Een uitgebreide keuze

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anoniem 26-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Het is heel eenvoudig om producten te zoeken en te bestellen op de website. En heb je vragen, dan staat er een heel (kundig) team voor je klaar om je vragen te beantwoorden.

Service
Het artikel dat ik kreeg, bleek niet goed te zijn. Coolblue heeft een perfecte garantie; ik kreeg uiteindelijk een nieuw en goed product gratis thuis geleverd.

Assortiment
Het assortiment vind ik beter kunnen; vooral op het gebied van luchtbedden is het heel beperkt. Ondanks dat, zijn de producten die Coolblue wél heeft van goede kwaliteit.

Aanbeveling
Keurige oplossing van mijn probleem, er wordt heel adequaat en snel op e-mails en chats gereageerd. Ik ben keurig geholpen en men biedt een perfecte garantie aan. Dat is de reden dat ik graag bij Coolblue koop en de webwinkel dan ook aan iedereen zal aanbevelen; een prima winkel, voor een keurige prijs, gratis thuisbezorging en een goede klantenservice/garantie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Maurice 26-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
De website is zeer overzichtelijk, als het gezochte product verkocht wordt heb je het zo gevonden.

Service
Ik had per abuis 2 maal hetzelfde artikel besteld, geen probleem, een berichtje richting coolbleu en binnen het half uur een reactie en 1 bestelling geannuleerd.De levering verloopt altijd perfect met B-post, dit kan ik van 'Post NL' niet zeggen.

Assortiment
Je vindt er bijna alles, de prijs is rechtvaardig als je er rekening mee houdt dat je er de deur niet uit voor moet, gemakkelijk.

Extra toelichting
Supershop, doe zo verder!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RPB 26-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijk overzicht van de artikelen, met voor- en nadelen meteen opgesomd

Service
Ideale bezorgmogelijkheden zoals Pakjegemak

Assortiment
Lekker breed assortiment

Aanbeveling
Altijd waard om een kijkje te nemen als je iets zoekt. Er zijn webwinkels die dezelfde artikelen misschien goedkoper verkopen maar de service en het gemak wegen daar ruimschoots tegenop

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Liset Boog 26-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Navigeren op de website is heel eenvoudig, de categorie-indeling is duidelijk en de zoekfunctie werkt goed. Het bestelproces was eenvoudig en sprak voor zich.

Service
Bij bestelling op zaterdag werd, zoals gewenst, op zondag geleverd. Perfect!

Assortiment
Coolblue heeft een compleet assortiment, maar blijft overzichtelijk. Zo is er genoeg speelgoed om uit te kiezen, maar de hoeveelheid is ook niet té groot en de kwaliteit van het aanbod is hoog, zodat je het overzicht houdt.

Aanbeveling
Heel fijne webshop met perfecte, snelle levering! Ook de knipoog die Coolblue her en der op de website maakt, is leuk (een geintje hier en daar, zoals de 'wachttherapie').

Extra toelichting
Handig dat registreren niet verplicht is.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

De Hul Maurice 26-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer goed en supersnel.

Service
Savonds bestellen,smorgens gebracht Prima

Assortiment
Alle merken ,alle types

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Folkert 26-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Prima te vinden met zoektermen. Specificaties helder weergegeven.

Service
's avonds besteld, volgende middag in huis. Keurige verpakking. Duidelijke administratieve afhandeling.

Assortiment
Alles wat ik zocht kon ik vinden.

Aanbeveling
Zeer klantgerichte presentatie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dieter David 26-01-2016 Via de website gekocht

Algemene score

5,3

Gemak
gebruiksvriendelijke site

Service
voor 23.59 besteld, ';s anderdaags in huis. 4 dagen later nog altijd niets ontvangen, bpost en coolblue : water en vuur

Aanbeveling
4 dagen later ben ik nog niet in het bezit van mijn materiaal, met dank aan bpost en coolbue hun 'samenwerking'

Extra toelichting
als je de belofte niet kan waarmaken 's anderdaags te leveren zet het dan niet expliciet op de site

Review criteria:

Uitstekend
Slecht
Uitstekend

Reageer

Vervloet 26-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Goede site
Review over productd zeer duidelijk

Service
Super service.
Besteld op zaterdag 23.30u
Zondag 10u al geleverd.
En dat gewoon vanuit de zetel :)

Extra toelichting
Super gewoon

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marc 26-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Ja gemakkelijker kan niet denk ik, vanuit je luie zetel bestellen en zelfs op zondag gratis levering
En bovendien was het product nog het goedkoopste in vergelijk tot andere winkels

Service
Nog niet vaak in de winkel geweest voor service maar ze zijn er heel vriendelijk en niets is te veel. Als je eens iets wil zien of uitleg wil.

Assortiment
Wat moet ik hier op zeggen het assortiment is best wel erg groot dus.

Aanbeveling
hoe moet ik dit motiveren mijn score van 9 zegt genoeg toch

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bzygirl 26-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Simply great! You accept PayPal and check-out was really easy - I am for sure using CoolBlue again!

Service
Fantastic! CoolBlue delivered on a Sunday, basically a few hours after I have ordered :)

Assortiment
A lot of products I expect to find in the US are missing in Europe :(

Aanbeveling
Excellent web shop! I am happy :)

Extra toelichting
The slow cooker I bought costs 69 US dollars in th U.S. I have paid 149 euro here, more then double. I find this a bit too much :)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Johan 26-01-2016 Via de website gekocht

Algemene score

5,5

Service
Mijn pakket zou de volgende dag geleverd worden. Heb het niet ontvangen en ook geen communicatie gekregen dat het pakket later zou geleverd worden. Een van de reden om te bestellen bij cool blue was de snelle levering.

Review criteria:

Onvoldoende

Reageer

Saeco 26-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
zeer correcte en snelle levering ,juiste informatie van produkt

Service
snelle service

Assortiment
vrij groot assortiment

Aanbeveling
voor herhaling vatbaar !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

van Heukelom 26-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Produkten zijn gemakkelijk te vinden op de site met duidelijk omschrijving en foto's.

Service
Verzending snel en efficiënt, keurig ingepakt en volledig volgens aangegeven tijdstip.

Assortiment
Kan alle producten die ik zoek er vinden

Aanbeveling
Een fris, jong en snel bedrijf dat goed meegaat in de ontwikkelingen van het online shoppen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Philippe Pena 26-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
gemakkelijke website je betaald en de volgende dag heb je het zonder je te verplaatsten

Service
als het niet goed is kan je het gratis terugzenden of als er iets mee is krijg je een nieuw exemplaar opgestuurd .

Assortiment
veel keuze van alles

Aanbeveling
een totaal aanbod voor elk wat wils

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lies 26-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Producten zijn duidelijk omschreven, met zoveel plus- als minpunten. Goede website waar ik altijd vind wat ik zoek.

Service
Een vraag wordt meteen beantwoord, als er een probleem is, zoekt Coolblue altijd een oplossing!

Assortiment
Zeer uitgebeide keuze

Aanbeveling
Coolblue is zonder twijfel mijn favoriete webwinkel!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AN Anthoons 26-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,2

Gemak
overzichtelijk: OK

Service
service is voor mij:Dienst Na Verkoop dus nog wat vroeg om hierop concequent te antwoorden

Extra toelichting
er moet vlotter kunnen betaald worden via de ge eigende bankkanalen EN dit mag geen opstakel zijn voor de leveringen; de opvolging van de leveringstoestand is zeer overzichtelijk

Review criteria:

Goed
Onvoldoende
Goed

Reageer

cdootje 26-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Bestellen verliep soepel

Service
Je wordt goed op de hoogte gehouden

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Gewoon goed,snel en vakkundig. Droger werd geleverd, geïnstalleerd op zolder en de oude werd gelijk afgevoerd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marja 26-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijke site

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Prettig winkelen bij coolblue en ze leveren ook nog op zondag!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hjs 26-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ruime keuze, goed te filteren op opties om het juiste product te vinden

Assortiment
Lekker ruim

Aanbeveling
Snelle levering, schitterende filmpjes op facebook.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews