coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,3 Lees 42496 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2809 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,3

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Elisa Gillis 03-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Coolblue heeft een grote variëteit aan producten die snel terug te vinden zijn volgens duidelijke categorieën. De producten worden ook zeer zorgvuldig en stipt op tijd geleverd, net zoals men beloofd op de website en dat vind ik het belangrijkste.

Service
Als u een bestelling maakt voor 00:00, ontvangt u deze de volgende ochtend. Dit is een luxe!

Assortiment
Coolblue heeft een grote variëteit aan producten met een nadruk op elektronica. Maar het zou wel interessanter kunnen worden als men nog meer uitbreidt naar boeken, decoratie in- en buitenshuis, kledij, accesoires, enz.

Aanbeveling
Coolblue is een zeer betrouwenswaardige webshop die zijn beloftes houdt met de klanten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Patrick Touw 03-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Ovezigtelijke website

Service
snelle reactie

Assortiment
uitgebreid en actueel

Aanbeveling
Handig om even naar een winkel te kunnen voor een persoonlijke uitleg indien nodig. dus geen moeilijk mail verkeer.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rooierob 03-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Super sterke wandbeugel doet alles wat die moet doen alleen zelf met draadeinden en chemische ankers vast gezet omdat de muur het anders niet hielt

Service
Zoals gezegd volgende dag geleverd alleen in een doos waar er 4 beugels in konden

Assortiment
Niets te klagen

Aanbeveling
Prijs kan zo nu en dan op artikelen lager bij andere internet shops verder prims

Extra toelichting
Geeb

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Suzan 03-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Service
Levering op zondag na Kerst, super

Assortiment
Volgens mij een redelijk assortiment in vaatwassers

Aanbeveling
Niet te duur, super goede communicatie omtrent de levering en ook nog op zondag

Extra toelichting
Zeer tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Danielle kemp 03-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Fietshelm te klein besteld. Retour gestuurd en vanaf moment van verkeerde bestelling tot aan de bezorging van de helm met juiste maat. 3 werkdagen ondanks de feestdagen! En op tijd voor onze zoon z'n verjaardag. Top service!!! Ik ga zeker vaker bestellen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mitch 03-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
De site is erg overzichtelijk.

Service
Alles is in een handomdraai geregeld.

Assortiment
Ik ben nog geen dingen tegengekomen die ik niet kon vinden.

Aanbeveling
Het is gewoon top.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter Davidsz Polman 03-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Vooral duidelijke en volledige website.

Service
Zeer persoonlijke adequate service!

Assortiment
Heel divers en voor mij meer dan voldoende.

Aanbeveling
Vooral zeer betrouwbaar!

Extra toelichting
Blijf er zeker terugkomen als ik nog iets zoek.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Astrid 03-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke website, heldere stappen.

Service
Snelle levering met voortdurende updates over de exacte aflevertijd. Je kunt zelfs de bezorgauto tracken. Gratis bezorgen, afleveren en montage op 2e etage geen probleem. Gratis en zonder gedoe afvoer oude apparaat.

Aanbeveling
Echt helemaal niks op aan te merken!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans Eekhof 03-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Een makkelijke en overzichtelijke internetsite

Service
Prima bereikbaar en goed meedenkend met eventuele aanpassingen en dergelijke

Assortiment
Weinig ervaring omdat ik rechtstreeks aan het zoeken was

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Björn 03-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Snelle en duidelijke site waar je alles wat je zoekt vind

Service
Snelle en goede levering

Assortiment
Ruim assortiment met voldoende keuze

Aanbeveling
Alles snel en goed afgehandeld

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Vedeze 03-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Goed gemaakte site, met goede info keuze product. Snelle levering (17:00 besteld, 10:00 's anderdaags geleverd), Super praktisch!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

buxin 03-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles duidelijk en in "easy steps"

Service
Geleverd volgens afspraak

Assortiment
Precies wat ik zocht, correcte prijs

Aanbeveling
Uistekende service, duidelijke communicatie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marc 03-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Niets is gemakkelijker, gewoon vanop je pc bestellen wat je wil!

Service
Service is geweldig, alles wordt goed uitgelegd hoe je de zaak moet afhandelen

Assortiment
Ze hebben zowat alles wat je je maar kunt indenken

Aanbeveling
bestelling gedaan in de drukste periode, op eindejaar, toch werd alles zeer snel afgehandeld en netjes op tijd geleverd, geweldig!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tim Michiels 03-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Service
Ik kreeg een zeer snel antwoord van coolblue op mijn vragen.
De bestelling was de dag erna geleverd zoals beloofd.

Aanbeveling
Ik ben zeer tevreden van de service van Coolblue. Zondag had ik een vraag ivm het product ik wou aanschaffen. Dezelfde dag heb ik hier een duidelijk antwoord opgekregen. Vervolgens besteld, en maandag ochtend werd het al geleverd (ivm de maximale resolutie van de converter). Verder werkt het product perfect zoals men het beschreef.
Een tevreden klant..

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

B J de Roo 02-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Vanuit huis uitzoeken en bestellen

Service
Zeer snelle levering

Assortiment
Ruime keuze in elke prijscategorie

Aanbeveling
Zeer betrouwbaar met goede service !

Extra toelichting
Aan te bevelen voor de meest uiteenlopende producten

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Peter Otterspeer 02-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
alles volgens afspraak geregeld

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nicolien Bok 02-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Fijne snelle service, je hoeft niet de hele dag te wachten, krijgt keurig een sms'je een half uur voordat ze er zijn...super!

Extra toelichting
Volgende keer zeker weer bij Coolblue!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Christine 02-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
snel gevonden wat ik zocht,intuïtieve website

Assortiment
beperkte foto's van gekochte product - enkel buitenkant van laptoptas, terwijl binnenkant en aantal vakken/ruimte toch ook van belang is

Aanbeveling
snel besteld, snel geleverd, volgens verwachting

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Spa73 02-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Goede en overzichtelijke site

Service
Klantenservice prima, ook in weekend te bereiken

Assortiment
Prijs is soms wat aan de de hoge kant

Aanbeveling
Goede service en dat vind ik belangrijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

RP Schmidt 02-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Een prettige website, snel doorzoekbaar en duidelijk.

Service
In de late avond besteld en op oudejaarsdag al om 9:00 geleverd! Onvoorstelbaar!

Assortiment
Bijna alles is er wel... Maar niet voor alles de logische of beste keus.

Aanbeveling
Prima service, breed assortiment, prijzen in orde; kortom een absolute aanrader!

Extra toelichting
Hele fijne site, vergelijk hem zelf altijd met Bol. Deze twee webshops zijn een duidelijk voorbeeld over de goede kant van het internet en een absolute meerwaarde op de markt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Marjan 02-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Overzichtelijke en duidelijke site

Service
Maandagmiddag een wasmachine besteld en dinsdagmiddag al bezorgd!

Assortiment
Genoeg assortiment

Aanbeveling
Fijne overzichtelijke site en goede service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter 02-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
De site is overzichtelijk met heldere beschrijving van het product. Dit is niet de beschrijving van de producent van het product maar een eigen, objectieve, beschrijving door de verkopers van Coolblue. De videopresentaties van het product door een medewerker van Coolblue is helder en goed informerend.

Service
De bijzonder goede service van Coolblue is voor mij de reden om klant te blijven bij Coolblue, prijs is dus voor mij niet doorslaggevend. De service is zowel in de winkels als via het telefonisch contact bijzonder vriendelijk en zeer accuraat.

Assortiment
Eigenlijk zijn alle grotere en kleinere beter bekendstaande merken via Coolblue te verkrijgen

Aanbeveling
Coolblue heeft het thuiswinkelen 2.0 uitgevonden! Eigenlijk is het de ouderwetse winkelservice vanuit je luie stoel.

Extra toelichting
Inmiddels heb ik meerdere verschillende zaken via Coolblue gekocht, zowel in de winkel als via de webshop. Ik blijf verbaasd van de vlotte, vriendelijke service, Coolblue is winkelen met een glimlach :-) De levering op dezelfde dag, Coolblue VandaagNog is werkelijk uitmuntend, complimenten hiervoor.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Simsek 02-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Vanuit thuis lekker makkelijk spullen besteld

Service
zeer snelle levering de volgende dag werd het netjes thuis afgeleverd

Assortiment
was op zoek naar een benzinemaaier en kon deze makkelijk vergelijken met 3 soorten

Aanbeveling
gezien de snelle levering en het gemak beveel ik deze winkel aan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Patrick 02-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Vlot surfen met de nodige uitleg over de aangeboden producten.

Assortiment
Het assortiment lijkt mij ruimschoots voldoende en volgt
tijdig de nieuwe trends.

Aanbeveling
Zeer vlotte behandeling van de bestelde producten en via de verkregen link perfect te volgen wanneer er word geleverd.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

happybuyer 02-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
duidelijke, gemakkelijke bestelling

Service
gemakkelijk service, heb er al vroeger van gebruik moeten maken en zowel in winkel als op afstand was dat gemakkelijk

Assortiment
heel uitgebreid

Aanbeveling
goed, betrouwbaar en vlugge levering

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Rob 02-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goede website.

Service
Snelle levering.

Assortiment
Op voorraad.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

m mulder 02-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
Veel op voorraad

Assortiment
Genoeg kan je er kopen

Aanbeveling
Super makkelijk dat ze ook op zondag leveren.

Extra toelichting
Goed en gemakkelijk

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

p 02-01-2016 Via de website gekocht

Algemene score

6,8

Service
gps besteld, deze niet kunnen gebruiken, vond geen signaal. Heeft 4 weken geduurd voor we een nieuwe opgestuurd kregen.

Aanbeveling
Als je een nieuw product koopt ga je er van uit dat het werkt, als je deze terug moet opsturen binnen de 14 dagen maar je op vakantie bent waardoor dit niet gaat, je dan enkele weken moet wachten op een nieuw product laat dit toch te wensen over aan de service. Voor de rest wel groot aanbod en scherpe prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Onvoldoende
Uitstekend

Reageer

rinaldo 02-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
artikels makkelijk te vergelijken met verschillende filters
voldoende en praktische uitleg omtrent artikels

Service
steeds geleverd zonder problemen

Assortiment
meer dan genoeg keuze

Aanbeveling
top store

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

A van Rees 02-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Een zeer duidelijke website.

Service
Wat een snelle levering! en dat in de drukke Sinterklaarperiode! Complimenten

Assortiment
Er zijn diverse verschillende artikelen van wat ik wilde bestellen in diverse prijsklasse. tevens goede uitleg met de verschillen!

Aanbeveling
Alles goed voor elkaar, goede website en goede service, snelle levering! Top

Extra toelichting
Betrouwbare webshop! Aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk 02-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Heerlijk thuis comfortabel een heel breed scala van producten bekijken en vergelijken.

Service
Coolbleu doet wat ze toezeggen.

Assortiment
Bijna alle beschikbare producten zijn voorradig bij Coolbleu

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rafael Stolk 02-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Alles is duidelijk aangegeven dus simpel te volgen.

Service
Kreeg via mail en via sms het tijdstip van bezorgen en dat was allemaal keurig op tijd, zeer tevreden!!

Assortiment
Van alles wat dus ruime keuze

Aanbeveling
Een dikke 10! zonder enige twijfel

Extra toelichting
Ga vooral zo door!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Federico Kesting 02-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Makkelijk om wat ik zoek te vinden

Service
Zoals belooft volgende dag thuis ook 31 december

Assortiment
Mogelijk om te vergelijken en een goed keuze te maken

Aanbeveling
Ik koop al jaren bij deze winkel. Het heeft niet te maken over de prijzen maar meer op de kwaliteit van het service

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Ad 02-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Snel gevonden wat ik zocht. Snel geleverd

Service
Goed verpakt. Snel geleverd

Assortiment
Alles in alle prijsklassen

Aanbeveling
Paar keer iets gekocht. Prima!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Tevreden koper 02-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Ik was opzoek naar een kruimeldief. Door 2 stappen te volgen zat ik al meteen op de juiste pagina. Het is zeer ordelijk en zoek vriendelijk ingedeeld! Dat je verschillende producten naast elkaar kunt vergelijken is ook een enorme meerwaarde!

Service
's Avonds om 19 uur besteld en de volgende ochtend om 10.30 was ik het al aan het gebruiken!

Assortiment
Zeer ruim aanbod! Je vind er veel en veel verschillende soorten. Je kan er prijs kwaliteit zeer goede zaken kopen!

Aanbeveling
Perfect kan een winkel zelden zijn, maar 9 is het zeker en vast waard!

Extra toelichting
Kort en bondig: doe zo verder!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Richard vanheusden 02-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Site wekt goeg

Service
Goede levering binnen 24 uur

Assortiment
Het ganse geheel nog niet gezien

Aanbeveling
10 kan ook

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Amdrea 02-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Was via website

Service
Alles snel en netjes afgehanded

Assortiment
Groot assortiment prima

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Hk 02-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Website is makkelijk te overzien en genoeg aanbod

Service
Maandagavond laat besteld, dinsdagmiddag al in huis. Goed geregeld.

Assortiment
Genoeg aanbod op de verschillende categorieën.

Aanbeveling
Door groot assortiment, genoeg keus en snelle levering.

Extra toelichting
Prijs, snelheid van leveren is de plus voor de keuze om hier het artikel te bestellen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

to good to be true 02-01-2016 Via de website gekocht

Algemene score

5,5

Gemak
duidelijk

Service
kreeg een beschadigde wasmachine, afhandeling zeer slecht en onbeleefd! Ik had ook nog een ander artikel erbij besteld, maar deze konden ze niet meer bestellen omdat ze bij een retour maar 1 artikel kunnen aanmelden. Dus die kregen we niet (wel geld terug) kon ik ook niet meer bestellen! heel apart!

Aanbeveling
voor 0000 uur besteld volgende dag in huis klopt! alleen bij het bezorgen van een foutieve wasmachine dan wordt het wel heel ingewikkelde zaak om dit op de juiste manier op te lossen

Review criteria:

Goed
Slecht
Goed
Officiele reactie van Coolblue 02-01-2016

Geachte klant,

Wat ontzettend vervelend om van deze situatie te vernemen. Wij kijken graag met u mee want het moge duidelijk zijn dat de afhandeling van dit euvel niet soepel is verlopen. Zou u het ordernummer kunnen doorgeven zodat wij hier actie op kunnen ondernemen? Wij horen graag van u.

Met vriendelijke groet,
Coolblue

Reageer

Danielle Lambrichts 02-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
alle productinformatie is duidelijk zichtbaar.

Service
product was zoals aangegeven dag na bestelling in huis.

Assortiment
duidelijk assortiment

Aanbeveling
duidelijk assortiment, duidelijk aangegeven wat voorraadstatus is, dag erna in huis.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robin 02-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Eenvoudig in gebruik, handige productbeschrijving. Op andere plaatsen wordt er niet vermeld of het gaat over een stereo headset of surround, pluspunt!

Service
Snel als gewoonlijk, makkelijk met paypal.

Assortiment
Groot aanbod, veel variatie.

Aanbeveling
Handig, snel, groot assortiment meer heeft een mens niet nodig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Janneke 02-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
alles gemakkelijk te vinden op site en goede

Service
snel en makkelijk contact op verschillende manier telefoon, facebook, twitter, email, chat

Assortiment
uitgebreid

Aanbeveling
gewoon super

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nadia 02-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
besteld via de website = gemakkelijk

Service
zeer snelle levering, ook tijdens de feestdagen. ook de dame die de doos (grote verpakking)kwam afleveren was zeer vriendelijk

Assortiment
wat we zochten hebben we niet gevonden maar uiteindelijk wel iets soortgelijks besteld

Aanbeveling
bestellen en leveren verloopt vlot, er is veel keuze en het is gemakkelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arjan 02-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Redelijk snel gevonden wat ik zocht

Service
Even wat heen en weer appen met klantenservice maar van prima informatie voorzien na onduidelijkheid over levering na de kerstdagen

Assortiment
Ruime keuze en voorraad

Aanbeveling
Prima!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Ton 02-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Overzichtelijke web winkel. Producten zijn snel en eenvoudig te selecteren in de web winkel. De fysieke winkel in Rotterdam is eveneens zeer overzichtelijk.

Service
Goed advies van de enthousiaste en deskundige Coolblue medewerker in de winkel. Nam alle tijd voor uitleg en toelichting over de verschillende foto camera's.

Assortiment
Veel keuze. vele verschillende foto camera's van verschillende merken

Aanbeveling
Groot verschil met andere winkels. Deskundigheid en enthousiasme zijn onderscheidend.

Extra toelichting
Eerst in de winkel advies gekregen. Thuis nog even de recensies doorgenomen en de bestelling geplaatst. Super dat de benodigde extra, zoals een tas en extra accu zo eenvoudig erbij besteld kan worden Indrukwekkend hoe snel de levering plaats vindt.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Wim P 02-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Van uit je luie stoel kan je alles bekijken en bestellen.

Service
Alles binnen 24 uur binnen.

Assortiment
Zeer uitgebreid.

Aanbeveling
Goed

Extra toelichting
Zo voortgaan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

ontgoochelde klant 02-01-2016 Via de website gekocht

Algemene score

5,0

Gemak
Kon vrij snel een keuze maken en er is een groot aanbod

Service
Van cool blue zelf was ik tevreden, maar mijn bestelling was iets minder leuk. op 29.12.was de bestelling geplaatst maar zoals hun slogan zegt vandaag besteld en morgen bij u thuis is een lachertje !!, we zijn van daag 1 januari 2016 ± 21:30 en kan nog steeds om mijn bestellijn wachten, is nu pas gesorteerd in Charleroi a.u.b. en nu moet het nog in vlaams Brabant geraken en bij mij thuis. Ik zal mijn vrouwtje haar cadeau waarschijnlijk op 3 of 4 januari kunnen geven, plezant is iets anders.
Ik weet wel dat cool bleu zal zeggen dat dit de fout van BPost is maar ben daar niet helemaal akkord mee, het is toch cool bleu dat zegt voor 23:59 besteld is de dag nadien bij u thuis. Kon het beter bij een andere firma bestellen daar stond op de site dat het 48u was voor het bij mij thuis zou zijn maar was ook 50€ minder duur ! maar omdat ik het zeker wou om het met nieuwjaar te kunnen afgeven heb ik het dan toch bij cool bleu besteld wat een grote vergissing blijkt te zijn !!!

Assortiment
Veel keus van robotstofzuigers, ook degene die ik graag wilde en deze was niet bij veel firma's te verkrijgen.

Aanbeveling
wat keuze betreft is het allemaal ok, maar je kan onmogelijk op leveringsdatum verder gaan, dit heb ik nu ondervonden. Men zal met zéér goede argumenten moeten afkomen om bij cool bleu nog iets te bestellen. Nu hoop ik maar dat mijn bestelling tip top in orde zal zijn !!

Review criteria:

Goed
Slecht
Uitstekend

Reageer

HBZeist 02-01-2016 Via de website gekocht

Algemene score

3,5

Gemak
Online Iphone 6s 64gb besteld met verlenging van huidige contract.... bestellen lijkt simpel maar diverse malen achteraan gegaan, telefoon geleverd maar moest ivm verdere benaming terug. Dagen later nog steeds geen oplossing en telefoon. Had misschien IETS duurder (ook dat blijkt niet waar trouwens) een losse smartphone elders kunnen kopen en losse verlenging. Had me dagen wachten, vrij nemen en nog steeds niets hebben gescheeld...

Service
Aan de telefoon en via email behulpvaardig in hetgeen ze zeggen te doen. Nog steeds emails tot 3x aan toe niet beantwoord binnen 4 uur. En is mijn probleem (niet door mijn fout) nog steeds niet opgelost. Na direct bellen bij niet uitleveren werd ook alleen maar gezegd "vervelend we gaan een nieuwe afspraak inplannen", nog niets gehoord en ook ben ik klaar met het weer moeten wachten.

Assortiment
Je kunt alles krijgen.

Aanbeveling
Voor het VERLENGEN van een contract + Smartphone bestellen: zou ik echt adviseren dit niet hier te doen. Dit kan je in een paar klikken echt sneller los en zelf doen. Ik heb nog steeds geen oplossing.

PS: alle voorgaande bestellingen gingen wel goed en snel. Maar met deze heb ik het in die mate gehad dat ik niet meer bij Coolblue ga bestellen. Klaar ermee.

Extra toelichting
Voor andere producten: super winkel in mijn ervaring. Smartphones + contracten providers gaat niet helemaal goed (in mijn beleving)

Review criteria:

Slecht
Slecht
Uitstekend
Officiele reactie van Coolblue 02-01-2016

Geachte klant,

Wat ontzettend vervelend om te horen dat er zoveel is misgegaan met de levering van uw smartphone. Het klinkt als een erg kwalijke zaak en we zouden ook graag van u vernemen of u het toestel inmiddels ontvangen heeft. Zou u verder het ordernummer van uw bestelling kunnen doorgeven? Dan gaan wij een passende oplossing aandragen voor dit euvel.

Met vriendelijke groet,
Coolblue

Reageer

Johan 02-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
De site is duidelijk, overzichtelijk en geeft de info die je zoekt.

Service
Levertijd is zeer stipt nagekomen, zelfs op een niet-alledaagse dag als Oudejaarsdag.

Aanbeveling
Afspraak is afspraak.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Björn 02-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Een duidelijke website met goede onderverdeling per "branche". Gemakkelijke filters voor het terug vinden van het juiste product. En een overzichtelijke pagina voor het afrekenen.

Service
Coolblue beantwoord effectief zijn klanten en zijn uitgebreid toegankelijk voor de klanten (vele mogelijkheden zoals mailen, bellen, langs gaan in een echte store,...).

Aanbeveling
Wie opzoek is naar een correcte en snelle service op het web kan het beste bij Coolblue terecht.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews