coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,7 Lees 42301 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3462 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,7

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

J O 29-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
geen problemen

Service
snelle levering

Assortiment
ruime keuze,uitgebreide informatie over de producten

Aanbeveling
Ik ben een tevreden klant

Extra toelichting
Tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Xénia Sokoloff 29-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ik moet niet naar de stad of uitpluizen welke winkel
datgene zou hebben wat ik juist zocht.

Service
Heel snel.

Assortiment
Ruime keuze en heel gedetalieerd.

Aanbeveling
Wel ik ben content.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henkjan 29-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Website is gemakkelijk in gebruik

Service
Snelle levering en het is duidelijk wanneer de bestelling wordt afgeleverd.

Assortiment
Voldoende keuze.

Aanbeveling
Al met al een gebruiksvriendelijke goede webwinkel

Extra toelichting
Een ideale webwinkel voor iedereen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gilliam 29-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Lisa 29-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Duidelijke website met heldere en volledige informatie over de producten (zowel plus- als minpunten). Het bestelproces verliep heel soepel.

Service
Bijzonder klantvriendelijk. Ik plaatste mijn bestelling rondom de feestdagen en de levering heeft desondanks geen vertraging opgelopen (had mijn nieuwe laptop gewoon de volgende dag in huis).

Aanbeveling
Heldere website met meer dan voldoende informatie om een goed onderbouwde keuze te kunnen maken. Bestellen, betalen en levering gingen erg gemakkelijk en snel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

DD 29-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
alles is heel handig terug te vinden

Service
snelle levering en goed verpakt

Assortiment
veel keuze en alternatieven

Aanbeveling
leuke site, snelle en goede service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

JVD 29-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
De website is gebruiksvriendelijk en zeer makkelijk te hanteren

Service
Zeer goede service. Wat een absoluut voordeel is is dat je de dag kan kiezen waarop je pakketje moet aankomen.

Assortiment
Zeer rijkelijk gevuld. Niks op aan te merken.

Aanbeveling
Makkelijk, handig, snel en een breed aanbod. kortom alles wat je nodig hebt.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

marco versteeg 29-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
erg gemakkelijk om te bestellen, via ideal betalen en de volgende dag bezorgd!

Assortiment
is nog iets minder dan bol.com (wat natuurlijk vergelijkbaar is) maar zeker erg uitgebreid!

Extra toelichting
fijne eerste bestelling, ik kom hier zeker vaker terug. service nog niet nodig gehad dus daar kan ik weinig over zeggen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dewy 29-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snelle levering, goede service en erg goede producten, daarnaast ook ern goede prijs-kwaliteit verhouding.

Service
Snelle reactie op gestelde vragen, erg vriendelijk en goede service.

Assortiment
Erg veel aanbod, er zijn zelfs producten die Coolblue wel verkoopt, terwijl andere webshops deze niet in het assortiment hebben.

Aanbeveling
Ik ben erg tevreden over werkelijk elk punt bij Coolblue.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

dgofers 29-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
site is helder en duidelijk

Service
snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

koen 29-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
online is alles gemakkelijk terug te vinden

Service
op kerstdag besteld, 2 dagen later op zondag geleverd

Assortiment
keuze tussen verschillende merken voor hetzelfde product

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

guy 29-12-2015 Via de website gekocht

Algemene score

6,0

Aanbeveling
Ik ben al geruime tijd klant bij cool blue en altijd zeer tevreden geweest. Perfecte service en zeer correct.
Nu bestel ik een printer en weer verloopt alles prima, tot ik alles uitpak en de folder van coolblue open en mijn printer zie staan met een korting van 10€???????????????? Waar kan ik die recuperen?????????

Extra toelichting
Los dit op, de overstap naar andere webwinkels is niet zo groot.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Voldoende

Reageer

Feys Philippe 29-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Service
mijn bestelling om 17.00h geplaatst en de levering gebeurde de volgende morgen al om 8.15h. Top service!!!

Assortiment
Ruime keuze!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Ellen six 29-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snel gevonden wat ik zocht.

Service
Na 1 dag geleverd.

Assortiment
Voldoende keuze.

Aanbeveling
Beloftes worden nageleefd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nico van leeuwen 29-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Na overzichtelijke bestelling en soepele betaling, volgt een keurig met filmpjes ondersteund vervolg. Begeleiding bij aflevering door mails is uitstekend.

Assortiment
Ruim en overzichtelijk.

Aanbeveling
Nog niet eerder een zo fijne manier van webwinkelen meegemaakt.

Extra toelichting
Super!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Evi 29-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Dag later al in huis, alles makkelijk per categorie teug te vinden

Assortiment
Alles wat ik nodig had, handig zijn de aanraders voor bijpassende producten/assecoires

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Andre 29-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Zeer makkelijke site en erg duidelijk

Assortiment
Vooralsnog heb ik de producten kunnen vinden die ik nodig heb

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

diane10 29-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
heel overzichtelijke website

Service
het is gemakkelijk dat je kan kiezen, wanneer er geleverd word

Extra toelichting
zeer tevreden over cool-blue

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

G 29-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Gemakkelijk te bestellen, snel in huis, wat kan je je nig meer wensen!

Service
Alle afspraken werden nagekomen, uitstekende service.

Assortiment
Ruim assortiment, voldoende keuze.

Aanbeveling
Een van de beste webwinkels.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cvdm 29-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ik vond heel eenvoudig in de webwinkel wat ik zocht. Alle info die ik nodig had was beschikbaar.

Service
Mijn pakje was zeer snel ter plaatse en werd zelfs op zondag geleverd: dit had ik echt niet verwacht.

Assortiment
Wat ik nodig had zat in het assortiment en in stock zelfs in mijn geprefereerde kleur.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henny 29-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Snelle website, goed overzichtelijk

Service
Snelle gratis levering, ook op zondag

Assortiment
Uitgebreid assortiment

Aanbeveling
Bestelgemak, snelle levering, betaalgemak.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ilona Bakker 29-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Vlak voor kerst nog met de benenwagen alle winkels afgeweest voor een kerstkado....en bij Coolbleu gevonden...savonds besteld de dag erop bezorgd...als ik dat van te voren wist...nooit meer kerststress!

Service
Razendsnel geleverd!

Assortiment
Helemaal goed!

Aanbeveling
Ik was zo blij dat ik mijn kado gevonden had welke ik een "gewone" winkel niet kon vinden...helemaal top...en ook niet duur!!

Extra toelichting
Jullie waren echt mijn reddende "Kerst-engel"..

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

johnny 29-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Alle producten zijn makkelijk terug te vinden

Service
altijd tijdig geleverd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bernard 29-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke productinformatie waarbij de minpunten niet onvermeld blijven. Handige product video's.

Service
Laten bezorgen of afhalen; handig die keuze.

Assortiment
Ruime keuze. En ook een top 10 van meest verkochte artikel. Handig.

Aanbeveling
Coolblue maakt werk van serviceverlening. Zo hoort het!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mar 29-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
duidelijke productbeschrijving, goede indeling en zoek mogenlijkheden

Service
prima mailing,keurig op tijd en prima aansluitservice

Assortiment
alles wat je maar kunt wensen

Aanbeveling
geen minpunt komt bij mij op

Extra toelichting
prima afleverservice en snelle bezorging

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lies 29-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
je ziet onmiddellijk of je product in voorraad is

Service
zaterdagavond besteld, zondagvoormiddag pakje al in huis

Aanbeveling
makkelijke site, vlotte bestelling en betaling, heel snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mar 29-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Eenvoudig bestellen en afrekenen.

Service
Geweldig, ben op de hoogte gehouden waar mijn pakketje was. Dit met leuke vrolijke emails. Echt binnen 24 uur mijn bestelling in goede orde ontvangen! !

Aanbeveling
Snel.correct. en ook een glimlach! Echt uniek voor een webshop

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

KARRIE 29-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Je hoeft niet naar de winkel tijdens de drukste weken om je kerstcadeau te bemachtigen. Ideaal!

Service
Je kan rekenen op dat wat je bestelt hebt, zonder zorgen wordt het geleverd met zorg. Je product is goed beschermd tijdens zijn reis.

Assortiment
Breed assortiment!

Aanbeveling
Heb reeds enkele bestellingen gedaan bij Coolblue en telkens tevreden van de snelle levering!

Extra toelichting
/

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Kevin Jordens 29-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Makkelijk te bestellen

Service
Snelle levering
Zelf op zondag

Assortiment
Direct gevonden wat ik zocht

Aanbeveling
Goede prijs
Gratis levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ciel 29-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijke webshop. Snelle levering

Service
Snelle levering

Assortiment
Veel keus

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gilles Despriet 29-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
De website was makkelijk met een layout waardoor u snel en zonder enige moeite de producten vindt die u wenst.

Service
Levering was snel en zeer goed, de levertijd werd zeker nagekomen en retourprocedure is niet van toepassing aangezien ik zeer tevreden ben van het product.

Assortiment
Er is een groot assortiment aan producten, al kan dit misschien toch nog iets uitgebreider zijn.

Aanbeveling
Een zeer goed cijfer voor een winkel waar ik niet over kan klagen, alleen maar pluspunten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

HuTTHome Jean Marc Vander Eecken 29-12-2015 Via de website gekocht

Algemene score

6,2

Service
De oplevering datum werd niet respecteert. Bestelling zou nu opgeleverd worden met 3 dagen vertraging.

Assortiment
Goed assortiment. In vergelijking met andere leveranciers is de voorgestelde prijs van Coolblue min 20% hoger. Verwachting voor uitstekend kwaliteit is dus heel hoog!

Review criteria:

Uitstekend
Onvoldoende
Voldoende

Reageer

Fam Vos 29-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Erg overzichtelijk, het mooie is dat je producten met elkaar kunt vergelijken

Service
Een dag voor kerst gaat m'n wasmachine kapot, wat is er nu fijner dan dat ze de nieuwe gewoon op zondag (3e kerstdag) komen bezorgen!

Assortiment
Ruime keuze in verschillende prijsklasse.

Aanbeveling
Alles goed voor elkaar, ruime keuze en mooie prijzen. Daarnaast een topservice. Je weet precies wanneer je je product kunt verwachten omdat er tijdig een sms verzonden wordt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kris Vandenbussche 29-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
makkelijke bestelprocedure

Service
heel snel geleverd

Assortiment
vond wat ik zocht

Aanbeveling
snel en betrouwbaar

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Pieter 29-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Je kunt bijna blind je weg vinden door de website van coolblue, ook de informatie is helder.

Service
Het is leuk om mee te maken met hoeveel enthousiasme je wordt geholpen door coolblue

Assortiment
Voldoende assortiment

Aanbeveling
Handig, efficiënt en een goede service

Extra toelichting
Leuke web winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

marco1880 29-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zeer goed, 10 geef ik nooit want dat ....

Service
Er was een softwareprobleem met de bestelling.
Na telefonisch contact(binnen de 30sec.)werd het euvel verholpen en zondags had ik mijn product in huis.

Assortiment
Sterk aanbod..

Aanbeveling
Aanrader voor elke belg...sterkste op de belgische markt.Ik promoot kopen bij je eigen volk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

GianniG 29-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De website heeft alle info die je nodig hebt over een bepaald product. De video's die ze over de producten posten laten nog eens zo duidelijk zien welke waarde de producten bieden.

Service
Alles is mooi verpakt geleverd en zeer tijdig. Ik bestelde een samsung televisie 4-5 dagen geleden, ze zeiden me dat hij zondag tussen 10 en 18 uur geleverd werd en dit was uiteraard ook zo. Had mijn tv al rond 12 uur in huis. Fantastische service!

Assortiment
Je vindt alles wat je maar had kunnen wensen. Een ruim assortiment met voldoende informatie over elk product. Goed bezig Coolblue!

Aanbeveling
Super winkel met een ruim assortiment, goede service en gebruiksgemak.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J. de Jong 29-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Gemakkelijk te bestellen via internet. Bestelling werd niet op tijd geleverd (vandaar geen 10), maar verkeerd besteld product werd kosteloos thuis weer opgehaald.

Service
Verkeerd besteld product werd zoals afgesproken kosteloos en op een vooraf aangekondigd tijdstip thuis opgehaald. Gehele bedrag binnen enkele dagen teruggestort, top service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mayra Deborah van der Vlist 29-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijk en overzichtelijk

Service
Na de bestelling toont men interesse in de klant.
Dat vind ik erg belangrijk.

Assortiment
Je bedenkt het maar!

Aanbeveling
Ondanks dat het een webwinkel is heb je het gevoel
dat je persoonlijk wordt bediend.
De site is erg klantvriendelijk!
Nogmaals de nazorg is uitstekend.

Extra toelichting
Nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lynn De Vré 29-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer gemakkelijk en eenvoudig bestellen

Service
Achteraf had ik nog een vraagje over het product, dit werd na 22u nog beantwoordt!

Assortiment
Alles wat je zoek is hier wel te vinden! Nooit een teleurstelling!

Aanbeveling
Zeker een aanrader, snelle leveringen zelfs op zondag! Veel keuze en meestal goedkoper dan in een fysieke winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joke Leenstra 29-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Overzichtelijk en daardoor gebruikers vriendelijk

Service
Zeer vriendelijke uitstraling. Wij doen niet moeilijk!😉👍🏼

Aanbeveling
Bezorgen zelfs op zondag!

Extra toelichting
Eerste ervaring met Coolblue, maker zeker niet de laatste!👌🏼

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

J Timmer 29-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Bestellen via website gaat zeer eenvoudig, evenals in de winkels van Coolblue

Service
Bij vragen krijg je een helder antwoord
Bestellingen worden altijd vlug geleverd zoals beloofd

Assortiment
Tot op heden altijd gevonden wat ik zocht

Aanbeveling
In het verleden ook wel eens via andere webwinkel iets besteld, maar niet altijd tot tevredenheid.
Bij Coolblue nog geen klacht gehad.

Extra toelichting
Zijn helaas niet altijd de goedkoopste, maar dat weerhoud mij niet om bij Coolblue te kopen. De service maakt veel goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Floris 29-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer duidelijke website, makkelijk te navigeren en oogt professioneel.

Service
Zeer snelle levering. Men wordt ook goed op de hoogte gehouden wanneer het pak verstuurd wordt etc.

Assortiment
Ruim aanbod aan producten uit veel verschillende categorieën.

Aanbeveling
Coolblue is absoluut een van de beste webshops waar ik tot nu toe gebruik van heb gemaakt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Douwe van Schie 29-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Overzichtelijk webshop. Fijne indeling met losse sites. Goede filters.

Service
Goed. Op Whatsapp krijg je meteen antwoord.

Assortiment
Prima! Je hebt bijna wat je zoekt, alleen bij laptops viel het wat tegen.

Aanbeveling
Gewoon prima. Leuke branding en marketing.

Extra toelichting
Neen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Mai Rouschen 29-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Zeer duidelijke website.
Goede filtermogelijkheden om het goede product te kiezen.

Service
Ze doen wat ze beloven.
Makkelijk te bestellen en de volgende dag correct geleverd.

Assortiment
Zeer uitgebreid assortiment

Aanbeveling
Niet de eerste keer dat ik hier bestel en zeer zeker niet de laatste keer.

Extra toelichting
Kan deze website alleen maar aanbevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Haanluko 29-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke rubrieken en sub-rubrieken, goede zoekfunctie en eenmaal besteld een perfecte follow up mbt je bestelling (via mail word je op de hoogte gehouden)

Service
perfecte follow up mbt je bestelling (via mail word je op de hoogte gehouden)

Assortiment
Je kunt het zo gek niet bedenken of Coolblue levert het (jaja, geen damesmode of zoiets, daar zijn anderen goed in)

Aanbeveling
Helder, snelle levering (mits op voorraad natuurlijk) kortom online shoppen zoals het zou moten zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Christa 29-12-2015 Via de website gekocht

Algemene score

6,0

Gemak
Producten goed te vinden op de site en gemakkelijk te bestellen

Service
Artikel zou, ivm de feestdagen, op zondag worden afgeleverd. Zondag kreeg ik een mail dat het een dag later zou zijn met excuses en een waardebon van 5 euro. Echter op maandag gebeurt er niets en op dinsdag krijg ik een bericht dat de bestelling tussen 12.00 en 20.00 uur wordt geleverd. Geen woord wordt er gesproken over de tweede dag die verloren is gegaan. Kortom, alles lijkt op een goede service maar in praktijk valt dat dan tegen.

Aanbeveling
Door zeer service gerichte tekst in de mails maar het dan toch niet nakomen van afspraken.

Review criteria:

Uitstekend
Onvoldoende
Officiele reactie van Coolblue 29-12-2015

Goedemiddag Christa,

Wat vervelend om te horen dat we niet aan uw verwachtingen hebben voldaan. We kijken wel graag of we nog iets recht kunnen zetten, want uiteindelijk zouden we u wel graag tevreden zien. Zou u misschien uw ordernummer kunnen sturen?

Groeten,
Coolblue

Reageer

Iris 29-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Heldere website, makkelijk bestellen en zeer snelle levering. (zelfs op zondag)

Service
Inmiddels meerdere keren iets bij Coolblue besteld en tot nu toe (gelukkig) maar 1x een probleem gehad met een product. Coolblue klantenservice heeft dit snel en netjes voor mij opgelost - zeer tevreden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frederik 29-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke aanbieding, je vind wat je zoekt voor een aanvaardbare prijs.

Service
Degelijk verpakt en snel geleverd door o.a. Bpost

Aanbeveling
E-commerce vanuit België met prima service voor een aanvaardbare prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

D van Gerwen 29-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Overzichtelijk, eerlijk, goed

Service
Goede service, duidelijke uitleg bij vragen

Assortiment
Alles wat je zoekt is op voorraad voor een eerlijke prijs

Aanbeveling
Makkelijk, scherp geprijsd, snel en goed, wat wil je nog meer

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews