coolblue.be - Reviews & Ervaringen

7,3 Lees 42765 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 1401 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

7,3

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Vanessa Keysers 08-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Het is zeer gemakkelijk om via internet iets te bestellen bij Coolblue!

Service
Superservice, wordt bij een afhaalpunt naar keuze geleverd!

Assortiment
Net hetgeen wat we zochten...!

Aanbeveling
In één woord: fantastisch en zeer tevreden!

Extra toelichting
Doe zo verder, zou ik zeggen...!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

thera 08-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Heel overzichtelijk.

Service
Na half 11 s avonds besteld, en de Volgende dag al in huis. Super!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eddy 08-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
goede site

Service
gemakkelijk om te kopen

Assortiment
zeer uitgebreid

Aanbeveling
snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Subi 08-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Eenvoudig om het aanbod te zien, te bestellen, etc.

Service
Het ging sneller dan het licht.

Assortiment
Artikel gevonden die nergens nog beschikbaar was.

Aanbeveling
Goedkoop, supersnelle levering, zonder poespas.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eddy 08-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Bestelling vlot en snel, vanuit je luie stoel !

Service
Zelfs bestelling op zaterdagavond, lag de volgende zondagmiddag thuis op tafel!

Assortiment
Wat ik tot heden zocht en wou kopen, vond ik bij Blue Cool.

Aanbeveling
Tot heden geen enkele slechte ervaring gehad, bestellingen steeds 100% in orde en supersnel bezorgd.

Extra toelichting
Ik liep enkele winkels af om een Windows Phone aan te schaffen. Telkens werd ik weggestuurd, "..toestel niet beschikbaar.." "..toestel niet ideaal.." "..zou je geen ander model kopen (welke ze wel in die winkel hadden.." enz. Beetje ontgoocheld, op zaterdagavond, keek ik op advies van een andere Cool Blue-klant op de site van Cool Blue. Om 23.00 (!!) bestelling van door mij verlangt toestel geplaatst, en de volgende middag (op zondag !) was toestel in mijn bezit !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

veronique leers 08-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Service
zeer vlotte snelle levering!

Assortiment
moest iets specifiek hebben en heb niet verder gekeken wat cool blue nog allemaal te koop heeft !

Aanbeveling
vanwege de snelle levering

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

James 08-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Gemakkelijk te zoeken naar de producten die je nodig hebt.

Service
Vragen om meer info tijdig en correct beantwoord.

Assortiment
Voldoende assortiment. Echter, spijtig dat items niet in het assortiment niet kunnen besteld worden, die wel verkrijgbaar zijn via andere winkels, of op product pagina's van de merken beschreven staan.

Aanbeveling
Absoluut aan te bevelen! Product specialisten, ruime keuze, correcte levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Dave 08-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Geweldige webshop, keer op keer enorm duidelijke maar vooral snelle manier van afhandeling: bestellen en de volgende dag binnen. Nog nooit meegemaakt dat een product niet binnen 24uur na de bestelling binnen is gekomen. Erg content met coolblue waar je praktisch alles kunt bestellen , tegen vrijwel altijd een zeer concurrende scherpe prijs!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vanessa 08-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Heel eenvoudig bestellen.

Service
Supersnel geleverd!

Assortiment
Voldoende keuze

Aanbeveling
Overzichtelijke website, veel keuze en uitstekende service, meer moet dat niet zijn :-)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

philippe lagast 08-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
alles wordt thuis geleverd

Assortiment
er is keuze genoeg in de richting of koopjes die men wil

Aanbeveling
snelle levering, veel keuze, goeie prijs

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Hans 08-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
snel besteld - snel geleverd

Service
idem

Assortiment
prima, maar kan nog altijd groter

Aanbeveling
één van de betere webshops

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cara 08-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke site, met handig doorkliksysteem!

Service
Je kan via verschillende kanalen de klantendienst bereiken, wat zeer handig is.

Assortiment
Ik had zeer ruimt keuze aan fietszakken en ze waren bijna allemaal voorradig!

Aanbeveling
Snelle en correcte service, komen belofte na vandaag besteld morgen geleverd!

Extra toelichting
Top winkel, met schitterende service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jessesurmont 08-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Gemakkelijk te bestellen, en aan huis geleverd

Service
Nog nooit geen problemen gehad, mails worden zeker binnen de 2 uren beantwoord

Assortiment
Genoeg aan electronica, meer hoeft dit eigelijk niet worden

Extra toelichting
Geen opmerkingen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Gruyaert Marino 08-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Alles zeer eenvoudig te vinden op de site

Service
Snelle levering en afhandeling administratie

Assortiment
Ruime keuze

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bjorn van Beek 08-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Simpel en intuïtief

Service
Goede informatie voorzieningen

Assortiment
Ruime keuze en omschrijving van producten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Guido Symons 08-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Gemakkelijk te bestellen

Service
Om 20u besteld en om 9u geleverd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Susan de Graaff 08-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Heldere website, overzichtelijk en duidelijk

Service
Snelle levering, ook telefonisch goed bereikbaar en keurige afhandeling.

Assortiment
Ruim aanbod

Aanbeveling
Ben gewoon zeer tevreden over productaanbod, prijs en snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paul 08-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
uit de grote keuze snel mijn gerief gevonden

Service
nogal laat op de avond besteld en mijn waterkoker was er de dag erna reeds in de voormiddag,echt wel snel.

Aanbeveling
je vind er gewoon alles wat je nodig hebt.

Extra toelichting
ben zeer tevreden over de verloop van mijn bestelling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jolanda 08-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk besteld, overzichtelijk

Service
Problemen gehad met levering maar super goed opgelost, jullie verdienen een pluim

Assortiment
uitgebreid

Aanbeveling
Compleet

Extra toelichting
Bij het transportbedrijf is nog niet alles in orde, vooral het terug bellen van de klanten, doen ze niet. Wachttijd 10 minuten en kost 0,45 cent per minuut! Maar Coolbleu heeft dit perfect opgelost goede service! Jammer dat zij de dupe zijn van een bedrijf waar jullie afhankelijk van zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

KRietbergen 08-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De site is erg overzichtelijk, kan makkelijk bestellen en hebt een goed overzicht van het assortiment.

Service
De betaal app liep vast waardoor de betaling mislukte, ik werd direct goed geholpen op een vrolijke manier.

Assortiment
Veel keus en leuke producten

Aanbeveling
Ik houd ervan dat het overzichtelijk is en je een goede service krijgt vanuit de winkel. Top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mark 08-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Bestellen is simpel en gemakkelijk.

Service
Goede service! Ze doen bijna alles voor hun klanten.

Assortiment
Uitgebreid en overzichtelijke productaanbod.

Aanbeveling
Goede, leuke winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Swinkels 08-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Om 21 uur besteld, de volgende dag in huis

Service
Alles prima geregeld

Assortiment
Veel keuze

Aanbeveling
Alles. Prima

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Giancarlo S 08-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
zeer overzichtelijke product aanbod

Service
snel

Assortiment
grote aanbod

Aanbeveling
Bestelling, opvolging van Coolblue naar de klant via mail en levering aan huis gebeurd zeer professioneel en zeer snel. Proficiat.

Extra toelichting
Neen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marc 08-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
zeer overzichtelijk

Service
Zateravond om 21.00 bestelling geplaatst en op zondag om 16.00 uur geleverd door B.Post

Assortiment
heel goed in de breedte uitgewerkt

Aanbeveling
alles is perfect verlopen zoals beschreven op jullie webside

Extra toelichting
neen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erwin 08-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Duidelijke website, vrij volledige beschrijving.

Service
Enkel gebaseerd op snelle levering, voor de rest geen beroep gedaan op bijkomende service

Assortiment
Amazon.de had een veel ruimer aanbid van het product, Coobkue had echter net wat ik zocht.

Aanbeveling
Verbazingwekkend snelle levering, beste prijs op de markt voor dit product.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

steven 07-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
op 1,2,3 gekozen
op 1,2,3 besteld

Service
ma avond besteld, di vm geleverd
correct ingepakt, allés zoals het hoort.

Aanbeveling
9 omdat alles naar wens was, en dit niet de eerste alsook niet de laatste keer zal zijn dat ik een bestelling plaats.

Extra toelichting
naar de garantie toe kan ik niets vertellen daar alles dat ik tot hiertoe bestelde tot op heden nog steeds perfect werkt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tito 07-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Gebruiksvriendelijke website
Heel duidelijk en makkelijk om alles te zoeken

Service
Snelle levering

Assortiment
Genoeg keuze in de winkel

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Erwin 07-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Zeer overzichtelijke site. Direct gevonden wat ik zocht

Service
Alles perfect verlopen

Aanbeveling
Alles naar wens verlopen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Groeneveld 07-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Veel keuze snelle en prima verpakte levering

Service
Ik miste een onderdeel wat op de gebruiksaanwijzing stond maar dat hoorde niet bij type machine de medewerker heeft t helemaal voor me uitgezocht en wilde t zelfs bestellen voor me maar helaas was t niet
Los leverbaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frank 07-01-2016 In de winkel gekocht
Amsterdam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De producten zijn goed te vinden. Ook de omschrijving van de producten is uitgebreid. De gehele procedure bestellen via internet en afhalen in de winkel is een goed combi

Service
De winkel is goed bereikbaar. In de winkel aangekomen wordt je goed geholpen desnoods met een kop koffie of thee

Assortiment
Als je via het internet jouw product zoekt en deze eventueel besteld dan is jouw product op de afgesproken tijd in de winkel aanwezig

Extra toelichting
Ik heb het product online besteld en afgehaald in de winkel. Persoonlijk vind ik dit een goede manier. Advies aan de balie ervaar ik daar als positief

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Annetta 07-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Producten makkelijk te vinden en vergelijken. Prijs is duidelijk, levering ook.

Service
Bij vragen krijg je snel antwoord, vooral via twitter. En je kunt gewoon door blijven vragen totdat je echt tevreden bent met de antwoorden.

Aanbeveling
Coolblue maakt waar wat ze zeggen: zelfs de emails zijn met een glimlach.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mario Cogge 07-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Je vindt er bijna alles.

Service
Goede service altijd bereikbaar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Driessen 07-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
duidelijk en overzichtelijk

Service
Keurig volgens afspraak geleverd. Ik werd ruim van te voren op de hoogte gesteld

Assortiment
Prima assortiment, in elke prijsklasse keuze

Aanbeveling
Gewoon prima.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Viviane 07-01-2016 In de winkel gekocht
Lochristie
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijke en vlotte bediening

Service
Alles verliep correct zoals afgesproken in de winkel

Assortiment
Zeer goed

Aanbeveling
Practisch,overzichtelijk en makkelijk parkeren

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marc F 07-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
bestelling ging erg gemakkelijk geen problemen en samenwerking met ing en coolbleu ging vloeiend

Service
Pakketje kwam netjes optijd, fijn dat je je pakketje kan volgen

Assortiment
Prima aanbod maar tussen de bundels kon ik niks vinden qua games.

Aanbeveling
Gewoon goeie service goede site(duidelijk, makkelijk zoeken!)

Extra toelichting
Had graag een bundel met gta v willen hebben

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Lordbowzord 07-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
een paar klikken en het was besteld!

Service
product was er de dag daarna, perfect verpakt!

Assortiment
veruit de goedkoopste voor mijn headset, plus ze hadden quasii het volledige assortiment

Aanbeveling
als er niks slecht is kan je ook niks slecht zeggen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Caro 07-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Makkelijk mn product gevonden

Service
Zeer zeer snel. De eerste maal was ik niet thuis. Men kwam de dag nadien gewoon terug. Super!

Assortiment
Ze hadden wat ik zocht

Aanbeveling
Niets op aan te merken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Tante Leen 07-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Ik heb mijn product die ik zocht vlug gevonden op de site en met een duidelijke uitleg.

Service
Ik kan de winkel niet beoordelen omdat ik via web besteld heb
En is anderendaags thuis bezorg via postbode.

Assortiment
Ik ben tevreden over het product (prijs- kwaliteit)

Extra toelichting
Nee

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

alex coppens 07-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Je kan rustig uit het ruime aanbod uitkiezen en zelfs vergelijken, bestellen gaat makkelijk.

Service
Men zegt wordt geleverd op,... die datum. Dit is héél correct.

Assortiment
Een goed ruim assortiment en veel keuze van artikelen, soms wat moeilijk kiezen door het ruime aanbod.

Aanbeveling
Ikzelf had het gehoord van een collega, die zeer tevreden was van de service en de prijs. Ikzelf heb al 2 x besteld en zal het zeker nog doen.

Extra toelichting
Als ik een opmerking heb dan is het dat je de foto's niet kan zien enkel pas na het aanklikken van het artikel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martine 07-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer gemakkelijk

Service
Vlotte service

Assortiment
Uitgebreid assortiment

Aanbeveling
10

Extra toelichting
Gemakkelijk en vlot

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Benjamin 07-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Voor 12 uur 's nachts besteld Echt altijd volgende dag in huis, ook op zondag, super!

Assortiment
Groot assortiment met duidelijke foto's en filmpjes van de producten. Goede aanbiedingen.

Aanbeveling
Mijn favoriete webshop!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

tam bieke 07-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
overzichtelijk

Service
snel en goed

Assortiment
uitgebreid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hut 07-01-2016 Via de website gekocht

Algemene score

9,0

Gemak
even een produkt aanklikken en je hebt het gekocht

Service
ik had een vraag en werd heel vriendelijk te woord gestaan om 11 uur s,avonds

Assortiment
grote keus uit het artikel waar ik interesse in had

Aanbeveling
vlotte afhandeling en bezorging de reclame op TV en op de site klopt niet helemaal er stond voor 23.59 uur besteld de volgende dag in huis en ook op nieuwjaarsdag werd niet bezorgd zoals in de reclame werd beweerd maar verder prima zaak

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bianca 07-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Overzichtelijk en makkelijk om de bestelling te plaatsen.

Service
Je wordt keurig op de hoogte gehouden van het verloop van het bestel-en leverproces.

Assortiment
Ruim assortiment. Heb niet heel erg veel rond gekeken,omdat ik al wist wat ik wilde.

Aanbeveling
Open, makkelijk, duidelijk, geen drukte op de pagina's. Kortom; relaxed

Extra toelichting
Keep on the good work!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jan Moraal 07-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
In alles een correcte afhandeling

Aanbeveling
Zoals een internetwinkel moet zijn, vlot en correct.

Extra toelichting
Neen

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

Nezat Ozer 07-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Binnen 24 uur heb je de bestelling in handen, heel gemakkelijk voor mensen met weinig tijd.

Service
Service verdient ech een 10/10

Assortiment
Alles wat je zoekt vind je bij Coolblue

Aanbeveling
Ze zijn niet duur en u vind tver alles

Extra toelichting
Wij zijn heel tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mia 07-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
geen verplaatsing en zeer snelle levering

Service
vriendelijk aan telefoon, vriendelijk bij levering, het enige wat ik zou kunnen aanmerken is dat de verkopers de toestellen allemaal niet uit ervaring kennen maar enkel info kunnen geven over wat op papier staat. Maar ja zo een massa toestellen!

Assortiment
heel uitgebreid, de bekendste merken vind je bijna altijd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ludo 07-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
zeer goed

Service
zeer goede service

Assortiment
van alles wat

Aanbeveling
omdat het goed is

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jonathan 07-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De mogelijkheid om uit te checken zonder in te loggen is een must geworden voor een goede gebruikerservaring. Coolblue is dus goed mee met z'n tijd.

De filteropties zijn heel handig. Sommige eigenschappen van producten worden niet toegepast bij filters, maar in de meeste gevallen werkt dit heel goed.

De website is heel duidelijk. Als ik iets wil kopen voer ik meestal de productnaam op Google in gevolgd door het kernwoord "coolblue" en voila.

Service
Rond kwart voor twaalf 's nachts besteld en de volgende dag geleverd. Kan het beter?

Omdat ik al heel veel gekocht heb bij Coolblue, is het wel eens voorgekomen dat ik gebruik moet maken van de garantie. Dit is in alle gevallen al goed afgelopen. Meestal stelde Coolblue mij zelf een oplossing voor, wisselden ze het product om of gaven ze een waardebon.

Assortiment
De meeste zaken die ik nodig heb, zijn verkrijgbaar bij Coolblue.

Aanbeveling
Niemand is perfect, maar Coolblue lijkt er wel alles aan te doen om klanten op alle punten zo goed mogelijk te helpen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Tom 07-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Zeer snelle levering

Assortiment
Ruimer dan in de meeste fysische winkels

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews