coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,0 Lees 42594 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2172 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Jorijn 12-02-2018 Via de website gekocht

Zeer verfrissende vrolijkheid

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wat kan Coolblue het ontzettend leuk maken om €300,- uit te geven. Van begin tot eind een feestje. Hierdoor twijfel ik niet waar ik de volgende keer mijn spulletjes bestel. Ook kreeg ik een heel behulpzaam mailtje met informatie en tips over het door mij gekozen product. Heel fijn.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robert Rosendal 12-02-2018 Via de website gekocht

Snel en accuraat

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
's Avonds besteld; volgende middag afgeleverd. Prima service. Gold ook voor de onlangs aangeschafte magnetron en wasmachine.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

MSH 12-02-2018 Via de website gekocht

snelle levering op zelf gekozen locatie

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik zocht een nieuwe stofzuiger tegen redelijke prijs. Gevonden bij CoolBlue. Snelle levering dag erna bij zelf gekozen afhaallocatie. Prima geregeld.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Dorine 12-02-2018 Via de website gekocht

Snel en makkelijk

Algemene score

9,0
Ik heb op de site makkelijk gevonden wat ik wilde weten, het bestelproces was makkelijk, en mijn pakketje werd snel bezorgd op het aangegeven moment.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Vries 12-02-2018 Via de website gekocht

Perfecte service en klantvriendelijkheid

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De webshop van Coolblue is erg overzichtelijk met duidelijke omschrijvingen en reviews. Ze doen echt alles met een glimlach zelfs een wasmachine naar zolder moeten sjouwen. Top!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Surer 12-02-2018 Via de website gekocht

Supersnelle levering.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Op tijd een cadeau voor een verjaardag.
Jarige er blij gemaakt. Daar het product niet meer leverbaar was in de winkels.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

VieVerde 12-02-2018 Via de website gekocht

Prima service en coole prijzen én leuk reiscommentaar.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Prima winkel, snelle bezorging die gratis is en goede track and trace.. Minpuntje is de overdreven verpakking die je maar weer in de papierbak moet zien te krijgen..

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Heleen 12-02-2018 Via de website gekocht

Makkelijk gevonden en snelle verzending!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
In de webshop snel kunnen vinden wat ik wilde hebben voor een leuke prijs! Gelijk besteld en de volgende dag bezorgd. Helaas was de hoes wel gepropt in de doos. Voor een laptophoes niet erg, maar vervelender als het met andere dingen ook gebeurd.

Pluspunten

  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Sandra 12-02-2018 Via de website gekocht

Hele goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Heel erg tevreden. Goede service over het tijdstip van leveren en men neemt al het verpakkingsmateriaal netjes weer mee. Snel en duidelijk helemaal top

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

George 11-02-2018 Via de website gekocht

kan niet beter!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
's avonds gewoon een echte medewerker aan de lijn die je een goed advies geeft. product voor een nette prijs. De volgende dag al in huis!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ingrid 11-02-2018 Via de website gekocht

Zoals altijd weer goed

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wij bestellen hier al jaren beeldschermen en steunen, altijd snel en goed geleverd, top! Niets te klagen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Dhr. Fristi 11-02-2018 Via de website gekocht

Gewoon een fatsoenlijke degelijke webwinkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima webshop met prima producten, goede opties wat betreft bezorgmogelijkheden (vooral de optie voor avondleveringen). Tevens een uitstekende klantenservice met kundige mensen, ook goede afwerking wat betreft retouren. Alleen het assortiment op computeronderdelen is wat matig.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jessica 11-02-2018 Via de website gekocht

Goeie en snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bestelling werd op tijd verzonden en was de volgende dag al in huis. Mijn bestelling was netjes ingepakt en was precies wat ik verwachtte.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

carolinda 11-02-2018 Via de website gekocht

goeie snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
prima site, overzichtelijk! Coolblue kwam bovenin op google, daarom niet verder gekeken en mijn vaatwasser bij coolblue besteld, mijn keuze was snel gemaakt

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Arjen 11-02-2018 Via de website gekocht

Vind het persooneel zeer goed te berijken zeer vriendelijk

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik had een controller gepreorderd op de leverdatum ging er wat fout. Hierover stelde ik een vraag via facebook. Binnen 5 minuten werd ik geholpen door een zeer aardige medewerker die alles duidelijk maakte en oploste zover mogelijk.

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

E.Zuidema 11-02-2018 Via de website gekocht

Uitstekende (Web) Winkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer duidelijke en eenvoudig te bestellen goederen via de Webwinkel. Ook goed de status van verzending via track en trace te volgen. De goederen zijn super goed verpakt. Ik kan een ieder deze (Web) Winkel aanbevelen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

C.de Bondt 11-02-2018 Via de website gekocht

Kopen bij Coolblue

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heb afgelopen week mijn 15e bestelling bij Coolblue geplaatst en afgerekend. De volgende dag heb ik de bestelling keurig vóór 12.00 uur ontvangen. Prima verpakt! Geweldige online shop.! Kan menig andere webshop een voorbeeld aan nemen. Coolblue laat je nooit een blauwtje lopen !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeroen 11-02-2018 Via de website gekocht

prima prijs/kwaliteitverhouding en een zeer snelle levering.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
een van de beste webwinkels van Nederland, vandaag besteld en morgen geleverd, verpakking ook prima in orde, en dat voor bijna de laagste prijs.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ton van Os 11-02-2018 Via de website gekocht

Opstart was even een probleempje

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Artikel en waren snel besteld en betaald. Gevolgd door een bevestiging van Coolblue
Even daarna gevolg door betaling geweigerd en dus alles staat gereserveerd. Gebeld en keurig terug gebeld geworden en het raadselachtige probleem was opgelost. De dag erna is de order keurig afgeleverd. Pluim voor de service.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sonja 11-02-2018 Via de website gekocht

Goede service, netjes geleverd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Precies volgens afspraak, volgens mail, sms en telefoon op de hoogte gesteld van tijdstip van levering.
Snelle aflevering, met 3 man.
Goed geïnformeerd zowel over levering als product.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mark 11-02-2018 Via de website gekocht

Geweldig e service en vriendelijke medewerkers

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb een sony koptelefoon gekocht bestelling makkelijk snelle levering ook op zondag vriendelijke medewerkers. Ze nemen de tijd voor je als je ergens niet uit komt.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A.van Donselaar 11-02-2018 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Veel keus, goede prijsverhouding en snelle levering maken dat ik zeer tevreden ben over de webwinkel

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Top winkel 11-02-2018 Via de website gekocht

Snel en goede levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Positieve klantgerichte uitstraling. Super service wanneer er iets misgaat. Voorbeeld voor andere winkels

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

van Gageldonk 11-02-2018 Via de website gekocht

De eerste keer en meteen raak.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wat ik zocht is geleverd volgens afspraak. Helemaal oke, dus dit nodigt uit voor een volgende keer.En ik denk er zeker niet alleen zo over.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Janna 11-02-2018 Via de website gekocht

Geweldige site

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Hele fijne site, goed overzicht van de producten. Makkelijk te vergelijken, mooie kortingen. Snelle levering en goede service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mont1 11-02-2018 Via de website gekocht

Snelle effectieve servidce

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Coolblue levert snel, binnen een dag, goede garantievoorwaarden, vriendelijke service, je krijgt ondertussen tips over de bezorging en het gebruik van je product via de e mail.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeroen 11-02-2018 Via de website gekocht

Zeer goede service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Overzichtelijke site, ruime keuze aan artikelen, volgende dag in huis en een zeer goede klantenservice!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Scheffer 11-02-2018 Via de website gekocht

Fijn afgehandeld

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Overzichtelijke website. Handig met Coolblue keuze. Goede breng service en mogelijkheid om datum af te spreken.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Engel 11-02-2018 Via de website gekocht

Afspraak is afspraak.

Algemene score

10,0
Groot assortiment met de beste prijzen. Zeer vriendelijke bezorging op de afgesproken tijd. De heren sloten de wasdroger keurig aan en gaven ook een korte uitleg over de mogelijkheden. Namen al het verpakkingsmateriaal en ook de oude wasdroger zoals afgesproken mee.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

michael 11-02-2018 Via de website gekocht

Echt Snelle bezoging

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vrijdagavond om 22.30 een Samsung addwash was/droog combinatie besteld en deze werd de volgende ochtend om 7.30 al geleverd, op zn plek gezet en aangesloten. de bezorgers namen de oude wasmachine en droger ook mee. en een groot pluspunt is dat je geen bezorgkosten betaald.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marius 11-02-2018 Via de website gekocht

Razendsnel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Mijn printer ging kapot en had dringend een nieuwe nodig. Om half 10 ‘s avonds besteld en de volgende dag om 14.00 uur stond hij bij mij binnen. Blij dat ik hem niet zelf ben gaan kopen ergens, want dat ding was nog best zwaar.
Super All-in-one printer trouwens, die HP MFP M240

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Renate 11-02-2018 Via de website gekocht

Super snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Makkelijke site waar je producten goed met elkaar kunt vergelijken.
Beschrijving van de producten is goed.
Zeer gebruiksvriendelijk!!!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gasemans 11-02-2018 Via de website gekocht

Goede webshop met snelle levertijden en goeie vraagbaak

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede webshop met goede filters. Via meerdere wegen kun je snel extra info opvragen. Levering keurig de dag er op. En met een duidelijke window waarbinnen er geleverd wordt. Droger werd netjes op de plek gezet en oude werd direct mee genomen. Keurige medewerkers die zich allemaal netjes voorstellen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Andrea 11-02-2018 Via de website gekocht

Snel geleverd. Prima product.

Algemene score

9,0
Duidelijke informatie, makkelijk om verschillende producten te vergelijken.
Fijn dat er veel reviews zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mar 11-02-2018 Via de website gekocht

Snel bezorgd en goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bij Coolblue heb ik nog nooit problemen gehad tijdens een bezorging. Er ontbraken nooit onderdelen. Eerder hebben we een probleem gehad met een apparaat, kregen we direct een nieuwe. We zijn erg tevreden met Coolblue.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ricky de Wolf 11-02-2018 Via de website gekocht

Goede en snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Alles is netjes in orde en bestellingen worden snel geregeld en geleverd veder staat alles er goed bij informatie over je product etc. Goede service!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pj 11-02-2018 Via de website gekocht

Al jaren vaste klant en telkens weer opnieuw tevreden

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Steeds snelle en goede service en levering. Je kan er ten alle tijden terecht voor info, en steeds even vriendelijk. Weet je niet wat kiezen, krijg je steeds goede raad . Toch niet ok. Zonder problemen terugzenden. Ik bestel tegenwoordig alles wat kan via Coolblue. Verspil geen tijd meer om alle winkels af te lopen. Even samen de site bekijken en met enkele klikken staat je bestelling s anderendaags aan de deur. Echte luxe

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sandra 10-02-2018 Via de website gekocht

Super snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Om 22.50 uur besteld, de volgende dag al in huis. TOP
Dit noem ik nog eens super snelle service
Ik ben heel tevreden over Cool Blue

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Violiertje 10-02-2018 Via de website gekocht

Snelle service, prettige bezorgers

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wat een geweldige ervaring km s avonds iets te bestellen en dat binnen de 24 u al op zn plek te hebben staan. Super!
Zeer welwillende bezorgers.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Denise 10-02-2018 Via de website gekocht

Super service en snelle levering!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Altijd klantvriendelijk. Van vele mensen goede verhalen gehoord over de winkel. En een super snelle/goede levering,

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marieke Jonker 10-02-2018 Via de website gekocht

Fantastische service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
's avonds een nieuwe stofzuiger besteld omdat de oude diezelfde middag kapot is gegaan en de volgende morgen al in huis. Wat een fantastische service!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ben 10-02-2018 Via de website gekocht

Duidelijke website en snelle levering!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De website heeft een duidelijke navigatie en een groot assortiment. Bestellen gaat eenvoudig n bestelling is snel geleverd! Tevens heeft Coolblue een mooie, duurzame methode van verpakken waardoor de doos niet onnodig groot wordt! Daar houd ik van!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Reetsj 10-02-2018 Via de website gekocht

Zeer goede service, goede priducten

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer nette service, duidelijke afspraken over levering en levertijd.
Fijn product dat zelfs werd aangesloten!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mare 10-02-2018 Via de website gekocht

Snelle geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer snelle zeer verzorgde service en zeer snelle levering van een zeer goed product!. Hetzelfde product hadden wij eerder gekocht bij Coolblue maar door eigen onkundig handelen (binnenfilter per ongeluk bij afval beland 🙄 niemand in ons gezin heeft dit gedaan😂) genoodzaakt dit product opnieuw aan te schaffen.. tja, wel beetje zonde ja.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

E. van Alst 10-02-2018 Via de website gekocht

Zeer goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Deze shop heeft veel keuze, al verschillende producten besteld en deze worden netjes afgeleverd en op tijd! Tot nu toe niets retour gestuurd!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Ingrid Stornebrink 10-02-2018 Via de website gekocht

Daar waar ze voor staan maken ze ook waar

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik vind de manier van adverteren heel persoonlijk en servicegericht...open, enthousiast en vriendelijk.
De benadering maakt je blij en schept vertrouwen dat mocht het niet goed gaan..zij bereid zijn je te helpen om het op te lossen

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Bert 10-02-2018 Via de website gekocht

Super service, snel en betrouwbaar

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Je wordt goed op de hoogte gehouden van de leverstatus, zodat je weet wanneer het geleverd wordt. Daarnaast is het bestelproces gemakkelijk .

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

BramBN 10-02-2018 Via de website gekocht

Goeie service heeft een prijs

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Zeker een van de betere opties van webwinkels, als je de volgende dag je bestelling wilt hebben ook al bestel je je een kwartier voor middennacht. Grote selectie aan spullen met een hoop handige informatie. Ook die “pro’s en con’s” zijn handig bij het maken van keuzes als je iets wilt kopen. Enige nadeel is dat de prijs wat hoger is vergeleken met andere webshops, de prijs voor service.

De levering wordt via PostNL geleverd met tijden bijvb. als tussen 12:30 en 15:00 wat vervelend is door de 2,5 uur onzekerheid maar daar valt weinig aan te veranderen.

Als je pakket binnen komt zit het netjes in een doos die vrij makkelijk te openen is, al was de doos wat groot voor mijn laatste pakket.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Renee Pheiffer 10-02-2018 Via de website gekocht

Handige radio. Compact en goed geluid

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Coolblue levert een uitstekende service. Helder, betrouwbaar en snel.
De radio voldoet helemaal aan de eisen en komt overeen met de omschrijving.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sean Brongers 10-02-2018 Via de website gekocht

De service is top!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik heb gekozen voor Coolblue omdat ze alles komen bezorgen en aansluiten. De service is top! Er was alleen een klein datumprobleempje voor de bezorging maar dat is netjes opgelost. De bezorgers zijn zeer vriendelijk en lichten je goed in over de producten die je hebt besteld

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Toon meer reviews