coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,6 Lees 42325 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3407 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,6

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Wim 03-02-2018 Via de website gekocht

Coolblue, een voorbeeld voor anderen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Overzichtelijke website, gemakkelijk vergelijken van verschillende mogelijkheden, goede en uitgebreide omschrijvingen en specificaties. En altijd scherp aan de prijs maar toch met een fantastische service. Snelle bezorging binnen 24 uur, ook in het weekeind. En mocht je te maken krijgen met een (erg zeldzaam) probleem dan is er de altijd behulpzame en coulante helpdesk.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tom 03-02-2018 Via de website gekocht

Prima service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke site. Bij aankoop wasmachine werd het de volgende dag geleverd. Ik werd prima op de hoogte gehouden door mail, sms en telefoontje van tijdstip levering. Alles keurig aangesloten, duidelijke uitleg over gebruik en oude wasmachine mee terug. Dit alles zonder meerkosten. Dus prijs op de site is ‘de prijs’. Zeer klantvriendelijk. Kundige bezorgkrachten.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

philippe 03-02-2018 Via de website gekocht

heel tevreden over mijn aankoop

Algemene score

9,0
Via google op zoek naar product en zo kwam ik terecht op Coolblue.
De site is heel overzichtlijk en duidelijk .heb alle nodige info in verband met product gevonden.de bestelling en de levering verliep heel vlot.momenteel werkt mijn product goed.dus tevreden met met bestelling op Cool blue

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Engelina 03-02-2018 Via de website gekocht

Geweldige service!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Doorslag voor mij is altijd de geweldige service én als je er niet uitkomt biedt Rotterdam altijd uitkomst. Natuurlijk ook de fijne website en snelle levering.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ton Soest 03-02-2018 Via de website gekocht

Echt top!~!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Product besteld. Volgende dag geleverd! En aantrekkelijke prijs.
Prima product en goed verpakt. Allemaal top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Myriam van der Kroft-van Kesteren 03-02-2018 Via de website gekocht

Echt geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Echte toppers werken op de klantenservice van Coolblue!! Ze helpen je met alle liefde door je bestelling heen, op al je vragen krijg je antwoord niks is hen teveel.
Je wordt supersnel geholpen en je krijgt je artikelen in de meeste gevallen binnen 24 uur geleverd.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Twana 03-02-2018 Via de website gekocht

Perfecte Servies

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Eerste keer dat ik bij Coolbleu bestel maar zeker niet laatse keer, uitgeprobeerd maar geweldig top 👌🏻

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

TOND 03-02-2018 Via de website gekocht

Snelle goedevlevering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Het door ons bestelde product werd inderdaad al de volgende dag afgeleverd.
De betaling verliep eenvoudig en vlekkeloos. Het product was prima (veilig) verpakt.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sannie 03-02-2018 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Mooie producten, snelle levertijd, goede service, maar ook retourzendingen worden snel en goed afgehandeld.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

C.J. van Triet 03-02-2018 Via de website gekocht

Snelle levering en goede prijs

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Mijn nieuwe vaatwasser uitgezocht, besteld en snel in huis voor een gunstige prijs. Ik ben er blij mee en ga er van uit dat ik weer heel veel jaren zorgeloos van de nieuwe vaatwasser zal genieten

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

magda 03-02-2018 Via de website gekocht

wat een beleving

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik ben geen online koper, maar ik moest een nieuwe telefoon en mijn zus zei; koop een tweede kans toestel bij Cool Bleu. Ik vond het een beleving. Na het aanklikken en betalen, zoals bij online shoppen, laten ze me een filmpje zien hoe mijn aankoop behandeld gaat worden. Ik krijg een paar leuke suggesties om de tijd door te komen totdat mijn aankoop er is, humor!! en dan komt het pakje in een doosje waar ook weer leuke, gekke dingen opstaan. Ik hou daar wel van.
Nu kom ik erachter dat er ook fysieke Cool Bleu winkels zijn, nooit geweten. toch eens proberen of ik daar ook als "vriend" behandeld word.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M. El bakkali 03-02-2018 Via de website gekocht

heel goed service

Algemene score

10,0
betrouwbaar en goed service. bekend in heel Nederland. ik heb ooit een bestelling bij een ander webwinkel en mijn bestelling is nooit binnen gekomen. de winkel heel HORECA WORLD.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ron van Wezel 03-02-2018 Via de website gekocht

Coolblue maakt inderdaad waar de volgende dag leveren.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Uitstekende website. Goed overzicht. Ze maken idd waar waar ze voor staan. Ben al jaren klant en nog nooit is er iets mis gegaan.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mieke 03-02-2018 Via de website gekocht

Top service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke en gedetailleerde website, vriendelijk en behulpzaam personeel, makkelijk te contacteren en ook altijd snel een antwoord op je vragen. Snelle levering.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ingrid Vorrink 03-02-2018 Via de website gekocht

Goed begrepen!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Cool Blue, geeft service waar je als klant naar verlangt.
Eigenlijk best raar dat je het gewoon niet meer gewend bent?
Dit is waar je onderscheidt maakt als bedrijf dat je medewerkers de klant laat voelen dat hij/zij er toe doet en je zorg draagt dat je klant tevreden met zijn aankoop is.
Erg attent nog even een kaartje achter te laten met het bericht
"we hopen dat alles naar wens is".
Chapeau, Cool Blue medewerkers! dit is waar ik als klant tevreden van word.

met vriendelijke groet,
Ingrid Vorrink

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Geweldige winkel online!! 03-02-2018 Via de website gekocht

Snelle levering top!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
We wilden een laptop aanschaffen . Bij cool blue was er volop keuze in prijsklasses en verschillende specificaties en inches. De belofte voor 23.00 uur besteld , volgende dag geleverd maakten ze helemaal waar. Super tevreden met cool blue.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mariette 03-02-2018 Via de website gekocht

Super snel en een geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De levering was geweldig . Aardige mannen en nog een uitleg gegeven over de machine en de filters.
Makkelijk om vanuit huis en zelfs op zondag te kunnen bestellen .

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kees 03-02-2018 Via de website gekocht

Positief verrast!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede toelichting ontvangen bij de keuze en vlot geholpen.
Nadat ik een mail had gestuurd om door te geven dat het product goed functioneerde, ontving een kaartje van coolblue met de opmerking dat ze blij waren dat het product naar wens was. Ik was positief verrast door zo'n kaartje

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

LenVE 03-02-2018 Via de website gekocht

Coolblue, altijd in orde, snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Persoonlijk als ik iets online wil aankopen doe ik dit altijd via coolblue. De site is betrouwbaar en het betalen gaat vlot. Ook de snelle levering is zeker een pluspunt. Ook had ik eens de vandaag nog optie gekozen, dit is wel tegen een meerprijs maar ik had mn ssd idd die dag nog in huis! Ook als het product niet aan mn wensen voldoet stuur ik dit gewoon terug en krijg ik mijn geld gewoon terugbetaald.
Coolblue is voor mij ideaal en ik zou deze site zeker aanraden voor u online aankopen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Taneke 03-02-2018 Via de website gekocht

Echt top !!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Cool bleu .zeker een aanrader niet twijfelen. PRIJS_KWALITEIT=PERFECT
HEEL VLUGGE BESTELLING = ik heb rond 19u besteld en de morgen erop om 8.45u was het pakket al in mijn bezit, van een uitstekende vlugge service gesproken toppie

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

FRIDA BADOUX 03-02-2018 Via de website gekocht

Coolblue doet wat het beloofd!

Algemene score

10,0
Website is duidelijk en de artikelen zijn van hoge kwaliteit. Ook de levering en informatie hierover was precies zoals je van een uitstekend bedrijf mag verwachten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk 03-02-2018 Via de website gekocht

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Kon vlot op site vinden wat ik zocht, en snelle levering. Ook kun je altijd bellen met Coolbleu en dan helpen ze uitstekend.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lia Veenendaal 03-02-2018 Via de website gekocht

Goede. vriendelijke en zeer correcte service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik heb hier voor gekozen, omdat er snel maar ook goed op afspraak geleverd kan worden.
goede service en zeker vriendelijk en correct personeel-/ bezorgers

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Melvin 03-02-2018 Via de website gekocht

Heerlijke online winkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ten eerste een goed artikel gekocht, maar dat kan op meerdere plekken. Vooral de aftersales bij CoolBlue zorgde voor een prettig ervaring en zorgt ervoor dat ik erg tevreden ben over de deze online winkel aankoop.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerard 03-02-2018 Via de website gekocht

Snelle levering en goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De site is zeer duidelijk. Mocht je dan toch een Supportmedewerker nodig hebben dan staan echt voor je klaar.
Het kennisniveau is hoog en de service geweldig

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Willem 03-02-2018 Via de website gekocht

Alles prima geregeld

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vanaf de bestelling tot de aflevering alles duidelijk en makkelijk via email(s) en track en trace te volgen. Niks halve dagen thuis wachten, nee tot op het halve uur de leveringstijd aangegeven. Niks sjouwen trappen op, dat werd door Cool Bleu medewerkers gedaan.
Kortom alles top voor elkaar mbt klantvriendelijkheid en service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gijs 02-02-2018 Via de website gekocht

Ruime keus, prima geprijsd en snel bezorgd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ruime keus, je kunt bij Coolblue alles vinden wat je in huis nodig hebt.
De artikelen zijn voordelig geprijsd.
Bezorging is ook prima geregeld: snel en je wordt via sms én telefonisch op de hoogte gehouden/gebracht van het bezorgmoment.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Emiel 02-02-2018 Via de website gekocht

Gemak en snelheid helemaal geweldig

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Veel producten, heldere antwoorden en makkelijk betalings proces.
Na de bestelling komt de bestelling snel thuis en wordt je goed opmde hoogte van de levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wim 02-02-2018 Via de website gekocht

Geweldig telefonisch advies

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Gevraagd of bij tweede kans product de cashback actie nog zou gelden? Heel goed onpartijdig advies gekregen top eerlijk en goed!!!!

Pluspunten

  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Alfred VDB 02-02-2018 Via de website gekocht

Zeer snelle service.Zeer laat besteld en 's morgens afhalen.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Site zeer goed.
Alle gegevens van een product zijn duidelijk vermeld.
Goed bereikbaar - Bus stopt voor de winkel.
Na vergelijking met andere sites is het meestal goedkoper en soms niet.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ron 02-02-2018 Via de website gekocht

Absoluut de beste webshop die er is.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Koop hier bijna alles. Niet altijd de goedkoopste, maar die paar extra centen betaal ik graag voor de excellente service. Assortiment is ruim, dus is het meestal niet nodig om ergens anders te bestellen. Nog nooit een probleem gehad. Alles keurig bezorgd. De informatie over de producten is adequaat, niet perfect, maar nog nooit de behoefte gehad iets terug te sturen omdat het niet aan de wensen voldeed. De enige opmerking die ik heb, is dat er voor mij dan, te snel om een beoordeling van het product wordt gevraagd, voor mij duurt een evaluatie langer.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pascal 02-02-2018 Via de website gekocht

Topservice

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Groot aanbod aan scherpe prijzen.
Heel goede communicatie bij levering .
Vriendelijk en behulpzaam personeel.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kyra Eman 02-02-2018 Via de website gekocht

gezellige webwinkel

Algemene score

10,0
Het bestellen gaat altijd perfect via de website, ook genoeg keuze en voor de prijs hoef je echt neit ergens anders te zoeken.
Ook vind ik de telefonisch helpdesk/klantenservice erg goed. Ik moest zelfs lachen wat er werd gezegd tijdens het wachten " we hebben ook een toeter"
Daarnaast zijn de bezorgers echt super aardig en vriendelijk. Ze komen echt super vriendelijk binnen, begroeten iedereen en je hebt echt het gevoel dat ze het werk met heel veel plezier doen en dat is voor de klant toch echt een super kwaliteit.
Ook nemen zij rustig de tijd om het een en ander uit te leggen en stralen echt enthousiasme uit.
Als je zelf niet vrolijk bent dan wordt je het door hen wel! En zoals altijd sluiten ze alles netjes aan en werken ze erg professioneel en keurig.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Carolien 02-02-2018 Via de website gekocht

Prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Coolblue is een prettige webwinkel. De juiste productinformatie en leveringsinformatie wordt getoond.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Anoushka 02-02-2018 Via de website gekocht

Super Service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super Service en goede producten. Ook producten van tweede keus netjes verpakt en werkt geweldig. Three cheers for CoolBlue!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Janny 02-02-2018 In de winkel gekocht
Oostplein

Prima service en zeer vriendelijk behulpzaam personeel.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vriendelijk en behulpzaam personeel. Het retour brengen ging makkelijk en snel. Advies is prima aansluitend op mijn vraag.

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed

Reageer

Daniel 02-02-2018 Via de website gekocht

Super klantenservice!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Had nog wat vragen over mijn producten en kreeg binnen 20 min. reactie! Zeer behulpzame en goede antwoorden. De producten zijn goed geleverd!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Annabel 02-02-2018 Via de website gekocht

Top bedrijf!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb voor Cool Blue gekozen omdat ze de beste prijs gaven. Had gekozen voor aflevering bij AH wat heel snel en heel goed is gegaan. Super goed bevallen! Zeker een aanrader!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nora C. 02-02-2018 Via de website gekocht

Super positieve firma

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Makkelijke site. Indien je een vraag hebt krijg je een enthousiast en uniek wachtmoment die weliswaar maar even duurt 👍. Dan een super vriendelijke en geduldige medewerker. Dikke pluim ! Men hoort de mens achter de stem !

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

vd Lans 02-02-2018 Via de website gekocht

Super snelle en goede levering!

Algemene score

10,0
's avonds om 22.30 de stofzuiger besteld - volgende dag om 10.30 al binnen dus SUPER !!
Het fijne van de stofzuigers was de prijs/kwaliteit vergelijk die je kunt aanklikken. Dus meerdere stofzuigers in 1 beeldscherm tegelijk vergelijken. Helemaal Top!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Louise 02-02-2018 Via de website gekocht

Snelle en correcte levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Dinsdagmiddag een wasmachine besteld, woensdagmorgen in huis. Goede communicatie via mail en sms over het tijdstip van levering. Keurige correcte medewerkers hebben de machine aangesloten, de rommel van verpakking lieten ze al meteen in hun bus en ze waren vriendelijk en beslist niet lomp en hielden er rekening mee niets te zullen beschadigen. Kan niet anders zeggen dan: webwinkels in witgoed en elektronica neem een voorbeeld aan Coolblue.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

C.M.H.Akkermans 02-02-2018 Via de website gekocht

Prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Overzichtelijke site, snelle levering en een prima service zeer ruim aanbod van diverse artikelen zowel van witgoed als van bruingoed.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Brampa 02-02-2018 Via de website gekocht

Ook s'avonds een blij gezicht

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Draadloze oortje besteld, hikje in het bestelproces waardoor de betaling niet zou zijn gebeurd.... En dat is lastig voor een verjaardagscadeau dat je zeker weten de andere dag nodig hebt. Gelijk gebeld en de dame aan de lijn had binnen een tel de geruststellen de reactie dat alles toch goed was. ( en dat rond 21:00h )

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Korrie van Oudenaarden 02-02-2018 Via de website gekocht

Geweldige service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Groot assortiment en heel belangrijk gratis verzending. Retourneren ook helemaal geen probleem. Klantenservice is ook heel goed. Grote dingen die zij leveren geven ze goed aan om van te voren aan te geven wanneer zij komen via een sms. Klaar maken zodat je gelijk kunt wassen als het een wasmachine betreft. Heb ikzelf ondervonden en de oude nemen zij mee.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Myran 02-02-2018 Via de website gekocht

Supersnelle levering en goede service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Je vindt bij Coolblue goede en betaalbare producten, die werken naar tevredenheid. De levering is supersnel, er wordt zelfs op zondag geleverd! De artikelen worden heel goed ingepakt en verder goed verzorgd met het afleveren zodat ze heel aankomen.Daarbij wordt de status van de bestelling goed doorgegeven. Daar wordt ik erg blij van!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

J.G. Groeneveld 02-02-2018 Via de website gekocht

Fijne klantenservice!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik had vragen over de specificaties van een oral B tandenborstel. Ik kreeg dezelfde dag nog een mailtje waarin op een hartelijke manier op al mijn vragen antwoord werd gegeven.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Maxime 02-02-2018 Via de website gekocht

Top service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Dinsdag avond een nieuwe wasmachine besteld en woensdag al geleverd! Door twee enthousiaste werknemers die al het verpakkingsmateriaal en de oude wasmachine meteen meenamen, echt top! Ook meteen aangesloten, ze gingen pas weg toen de wasmachine stond te draaien, super!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jack Kuijper 02-02-2018 Via de website gekocht

Laptop snel gevonden en de volgende dag in huis :)

Algemene score

9,0
Eigenlijk niets aan toe te voegen.
Jullie leveren snel, goed en 'luchtig' (humor / niet formeel) en wat wil iemand nog meer.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Louis 02-02-2018 Via de website gekocht

Niet te vreden!

Algemene score

2,0
Er is zò veel verkeerd gegaan bij mijn 2e bestelling bij Coolblue, dat ik toch nog even achter mijn oor krab of ik hier nog wel iets WIL bestellen.

Review criteria:

Voldoende
Slecht
Slecht
Officiele reactie van Coolblue 02-02-2018

Beste Louis,

Onze oprechte excuses dat zowel de eerste als de tweede levering niet naar behoren is geleverd. Het is absoluut niet de bedoeling dat wij zo'n indruk achterlaten. Wij balen enorm van de afspraken die wij niet zijn nagekomen.

Uiteraard zijn wij erg benieuwd wat er precies heeft afgespeeld zodat wij onze service kunnen verbeteren. Daarnaast willen wij graag controleren of de bestelde producten alsnog zijn geleverd. Kun je ons het ordernummer met een korte toelichting per e-mail versturen? De e-mail kun je versturen naar geenglimlach@coolblue.nl. Dan helpen wij jou daar graag verder.

Mocht je nog andere vragen hebben, dan vernemen wij dit graag in de e-mail.

Met vriendelijke groet,

Coolblue

Reageer

Blijei 02-02-2018 Via de website gekocht

Geweldige service en vriendelijkheid

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De tv-reclame was aanleiding om bij coolblue te shoppen. De prijs van de gekochte apparatuur is niet de goedkoopste maar de beloofde service wordt meer dan waargemaakt. Ik ben bijzonder tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews