coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,0 Lees 42587 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2218 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Hans 13-04-2016 In de winkel gekocht
Eindhoven
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ik kon tevoren op de website het grote assortiment op het gebied van beschikbare telefoons bekijken, zo wist ik wat ik wilde, kon de testresultaten bij mijn keuze betrekken en ook direct zien of de door mij gewenste telefoon op voorraad beschikbaar was.

Service
De verkoopster X maakte op een prettige wijze contact, betrok zo nodig haar welwillende collega's en adviseerde op betrokken wijze.

Assortiment
Het aanbod is breed en diep.

Aanbeveling
Alles verliep op rustige en klantvriendelijke wijze.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Douwe 13-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Service
Supersnel bezorgd! Makkelijke registratie, top!

Assortiment
Bijna alles wat je zoekt, hebben ze

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

buddybram 13-04-2016 In de winkel gekocht
Eindhoven
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Via de website makkelijk zoeken, dan langs de winkel of laten bezorgen.

Service
Goede service. Ook bij een defect product binnen de garantie.

Assortiment
Ze hebben zoveel

Aanbeveling
top

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rick 13-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Gemakkelijker dan dit kan niet

Service
's avonds besteld, volgende dag op afgesproken tijdstip in huis.

Aanbeveling
Gewoon een hele goede webwinkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter Bekkenkamp 13-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke site, bestellen zonder account

Aanbeveling
Ideaal, `s avonds om 5 voor 12 besteld volgende middag in huis. ideaal omdat ik niet zonder wasmachine kan met 3 kleine kinderen. Bestellen zonder account en een hele duidelijke communicatie wat betreft de levering!

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

Taco 13-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
zeer overzichtelijke website, duidelijk en snel bestelproces

Assortiment
ruime keus

Aanbeveling
prima geregeld

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anja 13-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Duidelijke informatie. Hoefde niet te zoeken.

Service
Snelle levertijd. Mooi informatiefilmpje betreft het product.

Assortiment
Groot assortiment. Goede prijs.

Aanbeveling
Klantvriendelijke site met groot aanbod en goede prijs/kwaliteitsverhouding.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Evi 13-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Gemakkelijk bestellen,site is duidelijk

Service
Had eerst een verkeerd model gekozen na een bericht gestuurd te hebben direct veranderd naar het juiste
was volgende dag in huis op een zondag

Assortiment
Assortiment valt soms wat tegen maar meestal is er toch wat je nodig hebt

Aanbeveling
zeker aan te raden zelf valt het assortiment soms wat tegen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Raphuel 12-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Eenvoudige en heldere website.

Service
Heldere en informatieve e-mails.

Assortiment
Voldoende keus.

Aanbeveling
Overall erg sterk.

Extra toelichting
-

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Teun Beumer 12-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De router die ik kocht was middels een aantal foto's goed te bekijken. De prijs was in verhouding tot de concurrenten aantrekkelijk.

Assortiment
een ruime keus uit kwalitatief goede producten.

Aanbeveling
Deze internet winkel werkt zoals je het wenst.
Goede informatie, gemakkelijke procedures en correcte aflevering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vanmaaren 12-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Je hoeft de deur niet uit

Service
Zeer snel geleverd

Assortiment
Groot en alles op voorraad

Aanbeveling
Omdat ik het ook van iemand had gehoord over snelle levering

Extra toelichting
Zaterdag bestelt zondag in huis

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Colette 12-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
duidelijke website, vlug gevonden wat ik zocht

Service
bestelling telefonisch doorgegeven, vriendelijk onthaal en zeker de leveringstijd nagekomen, zelfs op zondag, thxs
Geen retourprocedure nodig;)

Assortiment
direct gevonden wat ik zocht

Aanbeveling
bestelling, levering kon niet beter

Extra toelichting
blijf zoals jullie zijn

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hilke 12-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Super, die bezorging op zondag! En de site is duidelijk.

Service
Vooralsnog was dit mijn eerste bestelling in de service was goed.

Assortiment
Het assortiment is goed en veelzijdig.

Aanbeveling
Super tevreden! Hopelijk blijft dat zo!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Melle 12-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Makkelijke en overzichtelijke website.

Service
De keuze voor dezelfde dag nog bezorgen is geweldig.

Assortiment
Groot assortiment met alles wat je zoekt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Michel 12-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Makkelijke en overzichtelijke website.

Service
Leveren altijd op het afgesproken tijdstip. Ook in de winkel in Rotterdam wordt je prima geholpen.

Assortiment
Ruim voldoende keus. Verkopen bijv geen hi-end audio kabels maar voor 90% van de mensen hebben ze meer dan genoeg keus.

Aanbeveling
Coolblue heeft mij nooit teleurgesteld. Niet met de aankoop van een wasmachine,een mobiele telefoon, games en diverse kabels.
Afspraak is afspraak.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Joop Smit 12-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
enkele muiskliks en het product gevonden

Service
24 uur levering ook op zondag

Assortiment
groot anbod

Aanbeveling
webwinkel duidelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sela 12-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
gemakkelijk te surfen en te bestellen

Service
vandaag bested is morgen geleverd, ook in het WE

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Sacha 12-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Service
Snelle levering. Zeer hulpvaardige bezorgers.

Assortiment
Slechts 1 product gezocht. Daarin was voldoende keus.

Aanbeveling
Voor het eerst bij Cool Blue besteld. Zeer tevreden. Aangenaam verrast door de ruime tijden klantenservice en zeer snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Karel 12-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
winkel is goed en heeft veel te bieden en is betrouwbaar.

Service
alles geleverd zo als het hoort prima.

Assortiment
de dingen die ik wel eens nodig heb zijn allemaal aanwezig.

Aanbeveling
ik heb geen enkel probleem onder vonden met het vinden van mijn product, en het kopen hier van prima ,
is betrouwbaar.

Extra toelichting
mooie winkel houden zo

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dirk 12-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Service
De aangekondigde levertijd wordt correct nageleefd.

Assortiment
Voor sommige high-tech of zeer gespecialiseerde producten moet ik terecht bij andere aanbieders. Maar dat vind ik geen probleem.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Spedio 12-04-2016 Via de website gekocht

Algemene score

7,0

Gemak
wat ik zocht makkelijk gevonden, dus prima.

Service
snelle levertijd zoals aangeven. En product is prima, dus ik heb nog geen ervaring met klantenservice en retouren.

Assortiment
heb gericht gezocht naar de telefoon, dus ik heb niet de hele site af hoeven struinen.

Aanbeveling
prima winkel, maar zoals ik al zei...product wat ik heb gekocht is prima, dus nog geen ervaring met de klantenservice en/of retour-beleid.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Claudia 11-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Assortiment
Veel keuze

Aanbeveling
Laat in de avond besteld en de volgende morgen al binnen. Betrouwbaar, snel en goed geprijsd!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

joske 11-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
alles makkelijk te vinden

Service
Inderdaad vandaag besteld en morgen in huis

Aanbeveling
Prettig om zaken mee te doen

Extra toelichting
nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hilde 11-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Duidelijk en overzichtelijk. Goede selecitecriteria.

Service
Supersnel, goede opvolging en informatie via email.

Assortiment
Uitgebreid.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

tilly 11-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Geen wachttijden

Service
Netjes op tijd bezorgd, goede track and trace

Assortiment
Cijfer zegt genoeg

Aanbeveling
Zeer tevreden

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Advanced Balance Systems 11-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Snel en duidelijk

Service
Keurig met e mails begeleiding.

Assortiment
Had iets meer keuze aan laptops verwacht.

Aanbeveling
Gewoon goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

yves 11-04-2016 In de winkel gekocht
antwerpen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
zeer duidelijk

Service
heel vriendelijke medewerkers en een goede uitleg over de produkten die ik nodig had

Extra toelichting
als ik nodig heb bezoek ik coolblue

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jolanda 11-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Assortiment
Snel en correct goede website prettig contact

Aanbeveling
Heb geen opbouwende punten, perfect

Extra toelichting
Meer dan tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R Bos 11-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Een theepot van Alfi, uitgezocht op internet, bleek via Coolblue geleverd te worden. Een kwestie van inloggen, aanklikken en betalen, een kind kan de was doen.

Service
Coolblue levert zonder bezorgkosten, dat vind ik een grote service. Ook was het fijn dat de bezorgdienst (Postnl) mij de mogelijkheid gaf om een tijdstip van bezorging te kiezen, toen ik de dag na de bestelling even niet thuis was. Stipt bezorgd op de door mij gekozen middag.

Aanbeveling
Tot nu toe heb ik goede ervaringen gehad. Never change a winning team :-)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gregory 11-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gemakkelijke site in omgang

Service
Snelle levering

Assortiment
Groot gamma aan producten

Aanbeveling
Op alle gebieden is de site inorde

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ludo 11-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Even moeilijk of gemakkelijk als andere webshops

Service
Behalve bestelling nog geen service nodig gehad.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Uitstekend

Reageer

mast 11-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
makkelijk te vinden

Service
snelle levering

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Angela van Dommelen 11-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,7

Gemak
Ik heb gekeken waar het product aan moest voldoen, en waar hij dan voor een goede prijs werd aangeboden.

Service
Er stond voldoende informatie bij om de aankoop aan te durven.

Aanbeveling
Het ging heel gemakkelijk.

Extra toelichting
Mijn telefoon was kapot en ik moest z.s.m. een nieuwe hebben.Bij elke zoektocht op de computer kwam ik bij Coolblue uit, ik had er nog niet van gehoord maar uiteindelijk toch aangedurft.

Review criteria:

Goed
Voldoende

Reageer

Anouschka 11-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Bestelling vanuit je zetel, levering thuis

Service
Klantendienst telefonisch beschikbaar tijdens groot deel van de dag

Assortiment
Zowat alles wat je kunt denken is via coolbleu te bestellen

Aanbeveling
Gemak 100% betrouwbaar,
Snelle levering
Indien nodig eenvoudig retourneren

Extra toelichting
Overzichtelijke website, betrouwbaar, zeer snelle levering zelfs op zaterdag!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

E Mol 11-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Alles goed te vinden

Service
Snelle levering en goede communicatie omtrent de bestelling.

Assortiment
Goed

Aanbeveling
Goede winkel

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

F van Citteren 11-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Makkelijk kunnen vinden wat ik zocht.

Service
Alles netjes op tijd. geïnstalleerd en verpakking en oude machine meegenomen.

Aanbeveling
Alles netjes uitgevoerd zoals beloofd. Vriendelijke en nette bezorgers.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eric Oud Ammerveld 11-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Altijd bereikbaar; altijd snelle levering

Service
Nog weinig problemen meegemaakt, maar altijd goed bereikbaar.

Assortiment
Breed productassortiment; altijd de meest interessante producten voorradig.

Aanbeveling
Zeer tevreden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ejaco 11-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
je vind zeer snel wat je zoekt, en indien het product er niet is meerdere alternatieven.

Service
Tot op heden 2x een garantiekwestie en 1 keer omruilen (product was wel ongeopend, verkeerd besteld), maar 3 keer zeer correct en snel afgehandeld.

Assortiment
Zeker en vast voldoende uitgebreid.

Aanbeveling
Waarom geen 10? Vind het spijtig dat men (tot voor kort toch) geen ecocheques aanvaarde.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Verhey 11-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
Snel besteld

Service
Tot en met levering een 10, moet de toekomst nog afwachten

Aanbeveling
Snelle, keurige levering, vriendelijke en professionele mannen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Rianne89 11-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Super makkelijk om tot de juiste keuze van je laptop te komen, door de vele keuze-opties die je kunt aanvinken!

Service
's Avonds besteld, de volgende morgen al in huis!!

Assortiment
Veel keus aan laptops, alleen soms snel uitverkocht:-P

Extra toelichting
Ben erg blij met de aankoop!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rie Wisse 11-04-2016 In de winkel gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
goed te bereiken

Service
prima

Assortiment
goede en vele artikelen

Aanbeveling
zie boven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rie Wisse 11-04-2016 In de winkel gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
goed te bereiken

Service
prima

Assortiment
goede en vele artikelen

Aanbeveling
zie boven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Carola 11-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Bestellen gaat heel snel en gemakkelijk. Bij mij ging het alleen twee maal fout, omdat mijn gegevens niet hetzelfde zijn als de gegevens op de creditcard die ik gebruikte. Coolblue vraagt geen verificatiecode, maar controleert na je bestelling de gegevens. Daardoor werd mijn bestelling tot twee maal toe een paar uur later geannuleerd. Dit is behoorlijk onhandig! Het zou handiger zijn gebruik te maken van een verificatiecode (zoals bij bol.com), waardoor je ook iets kunt bestellen met een creditcard die niet op je naam staat.

Service
Toen bestellen eindelijk gelukt was, werd mijn pakketje de volgende ochtend al afgeleverd.

Assortiment
Het assortiment is erg ruim!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Camiel 11-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De website is best duidelijk

Service
De service is uitmuntend. Ik had per ongeluk het adres van mijn ex nog in mijn account staan en had mijn bestelling op dat adres besteld.
Ik zag het gelijk in de bevestigingsmail en belde meteen met CoolBlue. Zonder wachttijd had ik gelijk iemand aan de lijn en n.a.v. mijn mobiele nummer zag hij mijn bestelling gelijk voor zich. Hij paste meteen het adres aan waar het artikel heen moest en stelde zelfs voor of hij het adres van mijn ex uit het systeem zou halen.
De dag waarop mijn bestelling geleverd werd, vond ik ook een leuk kaartje van CoolBlue in de bus, met een leuke opmerking over dat na een telefoontje de bestelling toch in Zwolle werd bezorgd i.p.v. in Helmond. Het bracht een glimlach op mijn gezicht :)
Ook vind ik het mailtje wat ik kreeg dat de bestelling bij de buren was bezorgd erg grappig! (Afhaalkosten: 1 koekje)

Assortiment
Ben nog niet iets wat ik zocht niet tegengekomen

Aanbeveling
Al met al ben ik erg tevreden over CoolBlue.
Ik heb nog maar 2x iets besteld via CoolBlue, maar alles is precies zo gegaan als verwacht.
De service van CoolBlue vind ik echt uitmuntend, daar kunnen veel bedrijven nog van leren.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Peter 11-04-2016 In de winkel gekocht
eindhoven
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Wat ik wilde hebben was makkelijk te vinden. Duidelijke beschrijving

Service
Prettig dat ik via de chat vragen kon stellen.
Levering was perfect

Assortiment
De prijs is oke. Niet duurder dan bij een ander. prijs is wel redelijk gelijk.

Extra toelichting
product op zondag in 1 van de winkels opgehaald. Superservice. Erg vriendelijk en behulpzaam personeel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ron 10-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijke en overzichtelijke website en eenvoudige bestelprocedure met duidelujke communicatie

Service
Zowel bij de klantenservice als bij bezorging wordt je snel en correct geholpen.

Assortiment
Meestal is hetgeen ik zoek op voorraad en/of leverbaar

Aanbeveling
Prettig winkelen, simpel en geen gezeur bij vragen wijzigingen en/of ruilen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frank Lemmers 10-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
De zoekfunctie werkt goed. Ik heb zonder problemen het product kunnen vinden wat ik zocht. Alternatieven voor een bepaald product worden ook weergegeven. Betalen via iDeal ging ook goed.

Service
De klantenservice is erg vriendelijk en bereikbaar. De contactgegevens zijn goed op de website te vinden. Pakketjes worden tijdig afgeleverd.

Assortiment
Coolblue heeft een goed assortiment voor 'gewone' producten, maar specifieke accessoires zijn moeilijker te vinden. De prijzen zijn gemiddeld.

Aanbeveling
Het makkelijk vinden van producten, de snelle levering en de goede klantenservice maakt dat deze website een positieve indruk achterlaat.

Extra toelichting
Ik heb meerdere keren bij Coolblue wat besteld. Ik ben er erg tevreden over.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Schoolmeesters 10-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Klik en krijg, en hoe makkelijk kun je hier wel niet vergelijken ! Ideaal, ben een vaste klant ondertussen!

Assortiment
Bijna alles kun je wel bij Coolblue vinden, nog niet alles, maar wellicht is dat een kwestie van tijd.

Aanbeveling
Enorm tevreden, nog nooit een klacht gehad, wel vraegn die goed beantwoord zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Nes 10-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Super op zondag wordt je bestelling thuis geleverd in tijdsvak van max 2 dat je ervoor thuis hoeft te zijn!

Service
je wordt super op de hoogte gehouden van je bestelling, zelfs op een leuke onderhoudende manier. Kleine klacht (beschadiging) werd via chat direct en goed opgelost.

Assortiment
Goed assortiment, alleen kon laatst een gewenste mobiel niet bij jullie vinden.

Aanbeveling
Heel prettig on line winkelen, goede service, snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

waterkoker Tefal HW 615 10-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
mooie duidelijke website

Service
snelle en makkelijke betaling en levering

Assortiment
groot assortiment

Aanbeveling
Uitgebreid assortiment, goede prijs, snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews