coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,6 Lees 42308 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3440 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,6

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Jan Boxma 29-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Besteld en volgende dag keurig afgeleverd op de afgesproken tijd

Service
Nazorgvraag gekregen, of het product goed is afgeleverd en of er nog problemen waren.

Assortiment
Op de site is een zeer ruim assortiment artikelen aanwezig, zodat een goede keuze is te maken.

Aanbeveling
Snel, veilig en voordelig

Extra toelichting
Behoeft geen verdere toelichting , alles gaat volkomen helder en duidelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bram 29-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Ruim aanbod, goed overzicht, makkelijk te bestellen

Service
Droogkast gekocht bij Coolblue die na installatie een piepend geluid maakte. Op disndag hiervan melding gemaakt, op woensdag werd de droogkast opgehaald en op vrijdag hadden wij een nieuwe, zonder piepend geluid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rudi TOMSIN 29-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Ben van Tongeren...hier is geen speciaalzaak meer voor het aankopen van foto en camera-toebehoren...moet daarvoor naar Hasselt gaan...langs deze weg gemakkelijk

Service
Al heel wat aankopen gedaan via COOLBLUE...telkens zeer tevreden geweest !

Assortiment
Ze hebben bijna alles...op sommige dingen na...maar da's geen ramp hé !

Aanbeveling
Een grote aanrader...bezit geen wagen...dus is dit een fijne oplossing om aankopen te doen...

Extra toelichting
Als ik ooit in de omgeving van Antwerpen kom...zal ik zeker niet nalaten om eens binnen te wippen in de winkel zelf !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lindy 28-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Bestellen was simpel, de prijs een van de beste.

Service
We werden van tevoren keurig op de minuut af geïnformeerd hoe laat de bestelling bezorgd zou worden. De machine werd geïnstalleerd en de oude werd meteen afgevoerd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vera 28-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
om 18.00 uur besteld op de goede vrijdag !!!!! zaterdag morgen om 10.30 uur bij mij aan de deur ... Geweldig

Service
Vlotte service ..

Assortiment
Ik heb eventjes rond gesurft op jullie pagina !! waaauw wat een verscheidenheid aan producten !

Aanbeveling
vlotte service en een goed gevulde winkel .

Extra toelichting
Ik kom zeker nog eens terug kijken als ik wat nodig heb ..en als het vlug moet gaan .

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

coolbleu 28-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Hij is zeer klant vriendelijk

Service
Als je belt met de service staan ze je altijd vriendelijk te woord

Assortiment
Heel veel keus bijna alles te verkrijgen

Aanbeveling
Heel overzichtelijk

Extra toelichting
Ga zo door

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marion 28-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
alles is goed te vinden en je kan de producten
vergelijken,zodat je de juiste keuze kan maken

Service
ik heb al een paar keer een product in de garantie terug moeten sturen, ik heb altijd een vriendelijke persoon aan de telefoon en alles wordt netjes en snel opgelost

Assortiment
tot nu toe heb ik alles kunnen vinden wat ik hebben wilde, het assortiment is erg groot

Aanbeveling
iedereen kan er krijgen wat je hebben wil, vaak voor een redelijke prijs en de service is echt heel goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

superbroomnl 28-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
duidelijke informatie bij het product, makkelijk bestellen en afrekenen.

Service
postnl was een half uur later dan aangegeven, maar gelukkig is er superrelaxte wachtmuziek van Coolblue

Assortiment
Het product was misschien iets duurder dan andere (minder betrouwbare aanbieders), maar Coolblue is een betrouwbare keten met echte winkels.

Aanbeveling
betrouwbaar, snel, makkelijk

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Arvind 28-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Producten zijn makkelijk te vinden, assortiment is verdeeld in verschillende websites, je hoeft je niet altijd te registreren als je wat wilt bestellen. Website is echt duidelijk vergeleken met andere webwinkels

Service
Service van Coolblue is top, ruilen is geen probleem. Klantenservice is tot laat open op de website lekker handig als je nog wat wilt vragen. Gekochte goederen worden meestal en vaak de volgende dag geleverd.

Assortiment
Je kan lekker vanuit je luie stoel bestellen, assortiment is groot, zo hoef je de deur ook niet voor een nieuwe tv of wat anders. Alles lekker makkelijk te vinden op de website

Aanbeveling
Bij Coolblue is het fijn om te winkelen, producten worden vaak de volgende dag geleverd. Je wordt op de hoogte gehouden door Coolblue als je wat bestelt. Service is top, chat service heel handig als je vragen hebt over bepaalde producten

Extra toelichting
Bij Coolblue de Samsung Galaxy S7 Edge gekocht, volgende dag in huis. Top

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tristan 28-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Gebruiksvriendelijke en goed werkende site

Service
Alsof je een persoonlijke coach krijgt :)

Assortiment
Ontbreekt aan niks

Aanbeveling
"Coolblue. Alles voor een glimlach."Dikke ja. De site onderscheidt zich van de rest door ontspannen taal en een goed ogende (en functionerende) site. Ook de service is helemaal keurig, ik kan geen nadelen vinden...

Extra toelichting
Leuk extraatje dat ik m'n aankoop bezorgd kon krijgen zonder verzendkosten, helemaal top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Denise 28-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Altijd en overal beschikbaar

Service
zeer snelle en zeer goede service, alles vlug in huis zonder buiten te komen

Assortiment
Er is zeer weinig of zelfs niets wat coolblue niet heeft

Aanbeveling
zonder te veel moeite alles gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eric 28-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gemakkelijke website

Service
Extreem snelle levering

Assortiment
Kon snel vinden wat ik zocht

Aanbeveling
Alles klopt

Extra toelichting
Geen opmerkingen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frans 28-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijke websites intuïtieve selectie mogelijkheden

Service
Snelle levering duidelijke communicatie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frans 28-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijke websites intuïtieve selectie mogelijkheden

Service
Snelle levering duidelijke communicatie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

coolbleu 28-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Assortiment
heb nog niet meegemaakt dat ik misgreep

Aanbeveling
Klant gericht, accuraat en belooft is belooft ofwel vandaag besteld is morgen echt in huis.

Extra toelichting
Vooral doorgaan op deze weg dan heb je in ieder geval altijd 1 tevreden klant. MIJ

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Max 28-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Super bezorging en plaatsing van de wasmachine, oude werd netjes meegenomen. En dat allemaal zonder extra kosten!

Assortiment
Ruime keuze, goedkoper dan Mediamarkt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jodie Gruwez 28-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
De site en de bestelling zijn heel makkelijk te plaatsen.

Service
Super snelle service, super snelle antwoorden als er iets mis is!

Assortiment
Veel keuze uit vanalles.

Aanbeveling
Super site!!!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

FransG 28-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Snel gevonden,
plus en minpunten aangegeven

Service
snelle levering.
Steeds op de hoogte gehouden

Assortiment
vele keuze

Aanbeveling
Een eerlijke en transparant bestelproces.
De klant is koning.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jos Meerkerk 28-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Coolblue biedt een uitgebreid assortiment op een overzichtelijke website. Daarnaast wordt je prima door het bestelproces heen geloodsd

Service
De levering werd keurig aangekondigd via mail en SMS en een kwartier voor levering werd netjes telefonisch contact opgenomen door de bezorger.

Assortiment
Prima aanbod op een overzichtelijke site. Wellicht dat de zoek en filter opties wat uitgebreider-specifieker mogen

Aanbeveling
Coolblue heeft een fantastisch concept en keurige services. Echt een top winkel!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mriek 28-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zittende vanuit je stoel...

Service
Snel..

Aanbeveling
Een vette 10

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arjan Durkstra 28-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Het bestellen zelf ging makkelijk en door de info en filmpjes was mijn keuze ook snel gemaakt.

Service
Om 23.15 de klantenservice nog bereikt in de livechat en ik werd perfect geholpen

Assortiment
Er was enorm veel aanbod

Aanbeveling
Deze winkel heeft alles wat je in een webshop zoekt

Extra toelichting
Enorm snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cees 28-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Hoofdtelefoon op voorraad en tegen éen goede prijs.

Service
Binnen 15 uur in huis!

Assortiment
Goed assortiment tegen voordelige prijzen.

Aanbeveling
Alles was beter dan verwacht.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Johnny 28-03-2016 In de winkel gekocht
Utrecht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Besteld op de website. ..meteen in de winkel opgehaald ..ging allemaal soepel

Service
Service is goed en snel

Assortiment
Veel verschillende producten te vinden op de website

Aanbeveling
Een 10 gaat me wat ver omdat er altijd verbeterpunt zijn ....desalniettemin een 9 gegeven want ze zijn goed bezig daar bij coolblue. ...prijs/kwaliteit verhouding is goed en de service tot nu toe ook bij onze aankopen. ...

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lorenzo 28-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Gezochte product gemakkelijk teruggevonden.

Service
Product prima op tijd geleverd; mits kennisgeving via sms en mail.

Assortiment
Prijs is concurrentieel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Michel 28-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Makkelijke bestel procedure

Service
snelle levering

Assortiment
voor zover ..... bijna alles is via CoolBlue te bestellen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Fred 28-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Artikel is maar zelden NIET op voorraad

Service
Duidelijke spel regels

Assortiment
Je kunt kiezen uit diverse modellen en merken

Aanbeveling
Overzichtelijk zonder poespas

Extra toelichting
Alles kan natuurlijk altijd beter, misschien een tip om zoek opdrachten nog wat beter te verfijnen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pino barilla 28-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
heel duidelijke en toegangkelijke info - mis nog een favoriten lijstje...

Service
al enkele keren aangenaam verrast !

Assortiment
je vind ALTIJD de juiste keuze

Aanbeveling
fysiek shoppen is niet zo handig !!

Extra toelichting
cool !!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kieskeurig 28-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Gemak
Overzichtelijk en gemakkelijk de nodige stappen te volgen

Service
Snelle levering en ook de bezorggingstijd is goed te vogen

Assortiment
Een ruime keuze van hetgeen ik nodig had

Aanbeveling
Een ruim artikel aanbod en een snelle levering zijn voor mij de pluspunten

Extra toelichting
Geen

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

Anna Marie 27-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zaken zijn gemakkelijk te vinden.

Assortiment
veel keuze!!!

Aanbeveling
Vanwege de GRATIS verzending, LAGE prijzen en KOSTELOOS retourneren.

Extra toelichting
Ik vind coolblue een coole website hebben! Ik houd wel van humor!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Angie87 27-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Assortiment
Ik zou alles wel via coolblue willen bestellen. Goede service en prijs.

Aanbeveling
Snelle levering ook op zondag. Uitstekende communicatie wanneer de bezorger langskomt. Daar kunnen andere winkels van leren weet ik uit ervaring. Goede prijs en kwaliteitsverhouding. Ik ben 100% tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Nick 27-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Juist in het weekend mijn andere verloren, keurig op zondag geleverd

Service
Ook op zondag bezorgd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Sinan 27-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Alles loopt heel vlot en duidelijk

Service
Onlangs een bestelling teruggestuurd, binnen de paar dagen was het geld teruggestuurd

Assortiment
Alles te vinden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Erik 27-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Gemakkelijk en duidelijk bestelproces.
Mogelijkheid om toestellen te vergelijken.

Service
Snelle correcte levering.

Assortiment
Er waren nog enkele toestellen die mijn interesse hadden, maar deze vond ik er niet terug.

Aanbeveling
Reeds vele malen (+10) een bestelling geplaatst en nog steeds tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Kik 27-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Service
Al drie of vier keer iets bij coolblue besteld, maar alle zendingen waren binnen 24 uur in huis, en allemaal in orde. Daardoor hebben we de klantenservice nog niet nodig gehad.

Assortiment
Het assortiment mag iets breder, maar ik kan me voorstellen dat ze zich beperken tot de beter lopende producten.

Aanbeveling
Goede service voor een meer dan redelijke prijs. Met google goed te vinden als je een vraag hebt over producten. (Tot nu toe al hun beloftes nagekomen)
Voor een 10 zouden ze bv. nog een feedback-mailtje kunnen sturen (48 uur na bestelling of zo) waarin gechecked wordt of de klant tevreden is met de levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Frans Tolen 27-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
Goede zoek mogelijkheid die je uiteindelijk naar de juiste winkel brengt

Assortiment
Beh tot nu toe alles kunnen vinden wat ik zocht

Aanbeveling
Gewoon top winkel

Extra toelichting
Niet altijd de goedkoopste webwinkel maar wel de beste

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

ralph 27-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Wel of niet inloggen maakt niet uit. Er wordt snel geleverd en de service is top

Service
Wel of niet inloggen maakt niet uit. Er wordt snel geleverd en de service is

Assortiment
Er is veel te vinden. Niet alles maar dat is ook noet haalbaar. De meest gangbare producten zijn makkelijk te vinden

Aanbeveling
Er is altijd ruimte voor verbetering maar dat is bij Coolblue moeilijk te vinden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Florian 27-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Verwerking en bestellng prima in orde! De ipad hoes die ik gekocht hebt ruikt alleen beetje raar. Misschien is dat de geur van het leer, maar het stinkt wel een beetje. Verder een prima product trouwens en de geur verdwijnt vast na verloop van tijd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Albert 27-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Het is een fluitje van een cent om een bestelling te plaatsen bij Coolblue, wetende dat uw order met de optimale zorgen wordt behandeld.

Service
De service die Coolblue bied is PERFECT.
Zelf heb ik al beroep gedaan op de dienst na verkoop, en tot mijn grote verwondering dezelfde feilloze bediening!

Assortiment
Als je het niet bij Coolblue vind, vind je het nergens.

Aanbeveling
Ik kan onmogelijk zeggen hoeveel aankopen ik op jullie site al gedaan heb, en op geen enkele viel er iets op aan te merken.

Extra toelichting
Zoveel klasse verdiend geen toelichting.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ben Stam 27-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Erg duidelijk en gemakkelijk.

Service
De vorige dag besteld, morgen in huis! Is altijd super natuurlijk.

Assortiment
Ruime keuze op producten! Voor iedereen wat!

Aanbeveling
Klasse bedrijf! Goede service en klantgerichtheid!

Extra toelichting
Geen verdere toelichtingen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

René 27-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Super overzichtelijke website, per categorie lees 'store' de artikelen duidelijk naar voren te halen. Eventuele accesoires op trefwoord erbij te zoeken en dan automatisch op de goede 'store' uitkomen.

Service
Nog geen service(reparatie)behoefte gehad, behalve levering, welke duidelijk is en alle gemaakte 'beloften' op de website waarmaakt.

Extra toelichting
Prima (web)winkel concept. Twijfelaars hoeven dit niet meer, Relatief een paar tientjes duurder als vergelijkbare (web)winkels. Iets snel in huis willen hebben is Coolblue een uitkomst.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

E Stalman 27-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Je kan gewoon zonder problemen je artikel omruilen voor een ander artikel.

Assortiment
meer dan genoeg keus

Aanbeveling
Ze zijn onderscheidend in hun bestel proces. Ze maken er een leuke ervaring van. Voor het wachten op je bestelling bieden ze je een wacht therapie aan, hoe grappig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

BENNY ADRIAENSSENS 27-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
met gemak te bestellen via PC , betaling geen probleem,
duidelijk, zonder meerkosten

Service
corect geleverd op afgesproken datum

Assortiment
ja, men kan niet alles in huis hebben,
wat de prijs betreft is redelijk tegenover de concerentie,
toch heb ik mijn product een week later 10€ goedkoper gezien, maar dat stond in promotie in de groothandel,

MVG Benny

Aanbeveling
heel goede schop , web winkel, snelle leveringen

Extra toelichting
doe zo verder, cool blue

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

patrick 27-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
overzichtelijke site

Service
perfecte service

Assortiment
ruim assortiment

Aanbeveling
geen klacht alkles perfect

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Yves 27-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Correcte levering binnen de termijn.

Assortiment
Ruime keuze.

Aanbeveling
Gemak van bestelling en levering.

Extra toelichting
Concurrentiële prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jaap Hage 27-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Je hoef de deur niet uit.

Service
Er word gedaan wat ze zegen.

Assortiment
Wat ik zocht was er.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

René 27-03-2016 Via de website gekocht

Algemene score

7,8

Gemak
Makkelijk en snelle levering.

Service
Bestelling volgens afspraak geleverd.

Assortiment
Wat ik zocht zat in het assortiment.

Aanbeveling
Ik beveel en raad nooit iemand iets, in welke vorm dan ook, aan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ruud Schiffer 27-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
binnen 5 minuten hele bestelproces doorlopen

Service
binnen 10 min mail met details over verzending

Assortiment
kon snel vinden wat ik zocht

Aanbeveling
zal als eerste hier kijken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

AAC 27-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Overzichtelijk en goed

Service
Zal ook goed zijn, kan ik nog niets over melden

Assortiment
Idem,

Aanbeveling
prima ervaring bij eerste bestelling, goede prijs kwaliteit en ruim assortiment. Snelle levering

Extra toelichting
Nee

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Erik 27-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Verscheidenheid aan artikelen

Service
Gratis retourservice

Assortiment
Veelzijdig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lydje 27-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Heel vlug gevonden wat ik zocht.

Service
Heel vlugge levering, donderdag besteld, vrijdagvoormiddag al geleverd.

Assortiment
Heel veel keuze qua prijs/product/kwaliteit

Aanbeveling
Ik raad deze winkel ten zeerste aan!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews