coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,3 Lees 42511 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2723 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,3

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Robbie du Pree 28-07-2016 In de winkel gekocht
informatie en bestelling telefonisch via hoofdkantoor Rotterdam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Accuraat advies en afhandeling

Service
Zeer snelle levering

Assortiment
Het mobile toestel dat ik wilde was even niet op voorraad, per email ben ik geinformeerd door Coolblue dat het weer op voorraad was !

Aanbeveling
Gesprek met de Deskmedewerker "Jelle" verliep prettig en correct

Extra toelichting
Als je op deze goede manier geholpen bent staat een volgende keer Coolblue bovenaan mijn lijstje !

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

van Beek 28-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Makkelijke zoek- en vergelijk mogelijkheden.

Service
Netjes de volgende dag afgeleverd en traceerbaar transport. Verpakking ook geschikt voor eventueel retour.

Assortiment
Groot assortiment.

Aanbeveling
Bied alle mogelijkheden die men kan wensen voor online winkel inclusief recensies en reviews.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ingrid Aarninkhof 28-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijke site, snel gegevens invullen

Service
Om 23.00 besteld en de volgende dag om 13.00 al in huis

Assortiment
Veel keuze

Aanbeveling
Zeer tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mitter 28-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Snelle levering, niet moeilijk over retouren.

Assortiment
Coolblue heeft veel verschillende shops

Extra toelichting
De verpakkingen en reclamebladen zijn altijd leuk, echt humor!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Geoffrey Wijnant 28-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Gewoon bestellen zonder omwegen

Service
Als je een probleem ondervindt doen zij er niet moeilijk over. je krijgt je pakket po tijd zoals afgesproken

Assortiment
Er is heel veel dat ze verkopen maar in sommige categorieën mag het wat meer zijn.

Aanbeveling
Ze voldoen volledig aan mijn verwachtingen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tamara 28-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Online bestellen gaat super vlot

Service
In de winkel als je besteld hebt online hoef je niet lang te wachten, super !

Assortiment
Ik heb hier niet zoveel ervaring mee maar ik denk wel dat er voldoende aanbod is.

Aanbeveling
Zeker aan te bevelen

Extra toelichting
Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

RM 28-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Makkelijk bestellen, snelle levering

Service
Prima

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Sven 28-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snelle bezorging, goede uitleg bij de productwn

Service
Werd prima geholpen door de klantenservice toen ik een keer een receiver kapot had en een printer.
Kon het zonder verzendkosten opsturen naar coolblue

Assortiment
Veel producten

Aanbeveling
Winkel is niet altijd de goedkoopste maar de uitstekende service maakt het zeker goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

gijs peperstraete 28-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
op Internet-homesite zie je alles zeer overzichtelijk van Coolblue,
en...op aanvraag per e-mail over bv. bepaalde zaken of bepaalde te kopen artikelen...heel zeker een correct antwoord van Coolblue!!!

Service
Een probleem???... zonder aarzelen: een correcte afhandeling van de zaak.

Assortiment
Alles te vinden bij Coolblue

Aanbeveling
Van zo diverse winkels op Internet, verkies ik als beste: COOLBLUE

Extra toelichting
Coolblue wint!!!-

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bert 28-07-2016 Via de website gekocht

Algemene score

8,5

Gemak
Op de productpagina stonden aanbevolen combinaties. Omdat ik het product zelf al had toegevoegd aan de winkelmand, had ik manueel het aanbevolen accessoire ook aan de winkelmand toegevoegd. Maar omdat ik niet deze producten via de "aanbevolen combinatie" had toegevoegd werd de korting voor de combinatie niet verrekend, en moest ik de winkelmand leeg maken en dan beide producten via de aanbevolen combinatie toevoegen.

Service
Levertijd was tot nu toe altijd in orde, nog nooit de servicedesk moeten contacteren.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Top winkel 28-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Het is heel gemakkelijk om iets te bestellen en te betalen. Top!'

Service
Over de klantenservice heb ik nog weinig te vertellen omdat ik die nog niet nodig heb gehad. Maar de snelheid waarop zij producten verzenden heb ik alleen maar respect voor! Had iets rond 20.00 besteld en de volgende dag al in huis. Dat zie je weinig.

Assortiment
Alles wat ik via google zoek kan ik ook bij coolblue vinden. Top assortiment!

Aanbeveling
Ik heb nog geen slechte ervaringen met deze site dus bij deze geef ik ze een 10.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Dries 28-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Service
Duidelijk beleid voor retour (hoewel het formulier gemakkelijker te vinden mag zijn). Snelle en professionele reactie bij vragen.

Assortiment
Noem het en je vindt het via Coolblue

Aanbeveling
Gemakkelijke website, handige productreviews, groot assortiment, snelle levering (ook op zondag) en vriendelijke, professionele dienst na verkoop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sandra 28-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
mooi overzicht, gemakkelijk ets op te zoeken en te vinden

Service
geen problemen ondervonden, alles verliep vlotjes

Aanbeveling
aanrader, ik heb een goed vergelijk kunnen doen van mijn mogelijkheden, vlot bestel en vlot geleverd gekregen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

joop 28-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
de mensen daar hebben verstand van wat ze doen en geeven goede uitleg en zijn ook noch vriendelijk ook een goede zaak

Service
dat is uitstekend

Assortiment
ze hebben goede produkten

Aanbeveling
om de goede servis en de goede produkten

Extra toelichting
nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

N bruins 28-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Alles is duidelijk.

Service
Ze doen wat ze beloven. Zelfs al eerder in huis. Om 23.00 uur besteld, volgende dag om 15.00 uur al in huis. Ook het retourneren verliep vlekkeloos. Wat een verademing.

Assortiment
Aparte spullen. Ik kom terug om te bestellen.

Aanbeveling
Alles gewoon prima en keurig geregeld. Kan niet beter. Klinkt cliche, maar is gewoon zo. Ze doen wat ze beloven. Complimenten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Yolan 28-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
De website is heel gemakkelijk te navigeren. De zoekfunctie is eenvoudig in gebruik en toont altijd de gewenste resultaten.

Service
Standaard gratis levering, vaak nog de volgende dag ook of men kan zelf aangeven wanneer men zijn bestelling geleverd wil hebben. Super!

Assortiment
Ruime keuze aan merken en producten.

Aanbeveling
Eenvoudig in gebruik, veel keuze, juist prijzen, goede betaalmethoden en snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

makenny 27-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
zeer comfortabel om te kunnen beslissen en kopen van achter je cp

Service
toen ik naar de winkel belde ,om info werd ik zeer goed geholpen Achteraf bekeken had ik de info van de installatie van een beanbag GPS ondersteuning beter moeten bekijken dan had ik jullie niet hoeven lastig te vallen.

Assortiment
heb enkel bij de gps gekeken, over de andere produkten kan ik mij nog niet uitspreken.

Aanbeveling
Wel handig om via het internet te kopen, en een verzorgde site te bezoeken zodat je niet van winkel naar winkel hoeft te gaan om het produkt te vinden en te vergelijken

Extra toelichting
De review van vorige kopers van dit produkt vond ik zeer interessant om mijn keuze te bepalen .

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Andy 27-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Heel gemakkelijk iets bestellen, en de dag erna geleverd

Service
Altijd alles op tijd geleverd

Assortiment
Genoeg dingen te verkrijgen

Aanbeveling
Steeds alles inorde bij coolblue!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Leon 27-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Was heel overzichtelijk

Service
Werd snel geregeld allemaal

Assortiment
Ruime keuze aanwezig en betaalbaar

Aanbeveling
Ze doen wat ze beloven en zijn vriendelijk

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

claes chritiane 27-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
snel via mooie website te betellen

Service
snelle en verzorgde levering

Aanbeveling
k ben nog niet in de winkel zelf geweest

Extra toelichting
voorlopig niet.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rolf 27-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Duidelijke site, goed overzicht over het product. Top!

Service
Snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Coolblue 27-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
Moest even zoeken wat ik moest doen om een produkt in aantal, aan te passen.

Service
Snelle en correcte levering, zelfs op zondag. Klasse!

Aanbeveling
Vriendelijke bewoordingen m.b.t. service en levering.

Extra toelichting
In het geheel een betrouwbare uitstraling.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend

Reageer

Louise F 27-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Goede informatie. Makkelijk zoeken. Transparante en eerlijke klantbeoordelingen.

Service
Je kunt gewoon bellen! Altijd snel en effectief geholpen. Moet inderdaad altijd even glimlachen :)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Wezzol 27-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ideaal snel op te zoeken via de website

Service
Goede back-up snelle betalings bevestiging en natuurlijk het snelle verwerkings proces, zonder verplichting tot aanmelding van de webwinkel

Assortiment
Ik heb nog niet alles gezien mar de dingen die ik nodig had waren snel te vinden en waren er ook

Aanbeveling
Deze webwinkel ooit weleens van gehoord maar net zo als andere webwinkels dacht ik dat wordt niks na een keer een product nodig te hebben die bij voorkeur al bij andere winkels duurder zijn of alleen imitatie te verkrijgen is had coobleu wel de orginele tegen een schappelijke prijs met gratis verzending dus kwa prijs verhouding goeie koper als de concurent, verder ook geen verplichting tot aanmelding wat je bij andere webwinkels wel vaak hebt dat je verplicht een account aan moet maken. Is bij de webwinkel niet verplicht! Verder de gigantische snelle levering voor 23:59 uur besteld(betaald) is gewoon de volgende dag al in huis ideaal!

Extra toelichting
Goede en redelijke geprijsde webwinkel voor mij zeker voor herhaling vatbaar met andere producten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

DSW 27-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
producten zijn makkelijk te vinden.

Service
NVT

Assortiment
Overal voldoende keuze in .

Aanbeveling
Duidelijke winkel met goede leveringsmogelijkheden.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Jo 27-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Goede website en informatie van de producten

Service
Snelle levering en corecte medewerkers.

Assortiment
Goed maar kan altijd nog BETER

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

marc 27-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
de eenvoud zelve

Service
op zondag om 16.00h. besteld , op maandag 10.00h. in de bus

Aanbeveling
Ben al langer klant , en nog steeds tot mijn grote tevredenheid .

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Wesley Sijbesma 27-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gemakkelijk te bestellen producten en duidelijke internetsite

Service
Goed op de hoogte gehouden van de status van de levering

Assortiment
Heel breed assortiment

Aanbeveling
Super!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Struijk 27-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Goede uitleg over de producten en het bestellen is zo geregeld.

Service
Voor en na bestellen staat men altijd klaar om de klant te helpen.

Assortiment
Ruim assortiment en de uitleg en beoordeling van de producten door een productmanager en gebruikers maakt echt verschil ten opzichte van andere webshops.

Aanbeveling
Helemaal tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Opa 27-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijker kan niet toch ?

Service
Geen enkele negatieve opmerking te bedenken.

Assortiment
Vond precies wat ik zocht.

Aanbeveling
Heb nog geen betere ( en leukere )webwinkel gevonden.

Extra toelichting
Zal nog vaak op de site rondneuzen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk vd R 27-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Assortiment
GEWOON makkelijk zoeken grote keus

Extra toelichting
Goede service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter 27-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
met een klik heb je het product de andere dag in huis

Assortiment
Bijna alles wat je kunt bedenken is bij CoolBlue te bestellen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Janneke Janssen 27-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Meer uitleg/ specificaties en revieuws bij sommige producten zou fijn zijn.

Service
Snel

Aanbeveling
Prijs/ kwaliteit tov andere winkels

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wendy 27-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Site overzichtelijk, producten makkelijk te vinden en snel te bestellen

Service
Super! Bestelling volgende dag in huis en keurig op de hoogte gehouden van bezorgtijd

Assortiment
Heel ruim

Aanbeveling
Duidelijke website, heldere uitleg van producten en bestelproces. Product wordt heel netjes verpakt thuis afgeleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Manuel Gutierrez Rojas 26-07-2016 Via de website gekocht

Algemene score

7,8

Gemak
Click en Go!

Service
Zeer vriendelijk, maar ik vind het niet zo netjes dat als een product dient gerepareerd te worden er gelijk eerst naar de fabrikant wordt verwezen. Coolblue is als eerste verantwoordelijk en dient voor een oplossing te komen, niet de fabrikant.

Extra toelichting
Al door twee medewerkers werd eerst aangegeven dat de bedenktijdstermijn wordt geteld vanaf de factuurdatum. Dit is incorrect. Op de site staat zelfs dat er wordt gerekend wanneer het product door de besteller wordt ontvangen. Beide medewerkers gaven ook aan dat het inderdaad niet klopte wat ze eerst zeiden, maar ik vind het apart dat beide ten eerste gelijk kwamen met de factuurdatum als startpunt.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

Ellen 26-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke omschrijving en beste keuze aangegeven

Service
Heel snel geleverd

Assortiment
Alle merken op voorraad

Aanbeveling
Al vaker iets bij jullie gekocht en altijd goed geholpen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eddie 26-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Goed gelegen, ideale openingsuren, veel parkeerruimte en vlotte bediening

Service
Beleefd personeel

Assortiment
Niet op stock zijn van bepaalde artiken die men enkel kan beoordelen naar afwerking en gemak zoals van bv. een telefoonhoesje. Vreemde opmerking van de verkoper achter de balie: " Meneer Coolblue is een ander concept van winkelen. Indien U deze artikelen wil bekijken kan u ook naar de Media Markt gaan waar u ze wel kan zien... eigenlijk wel een afknapper voor iemand die de intentie heeft om een aankoop te doen...

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

H P 26-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Duidelijk en overzichtelijke website

Assortiment
Onuitputtelijk 😊

Aanbeveling
De eenvoud, het gemak en snelle levering van ......nagenoeg alles dat je zoekt.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Esther 26-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke site, laat meteen zien of iets op voorraad is.

Service
Pakketje was de volgende dag in huis en er was de mogelijkheid om het op een ander moment te laten bezorgen.

Assortiment
Veel keus. Het grote pluspunt is dat ze ook tips geven.

Aanbeveling
Veel keus! En verschillende prijsklassen.

Extra toelichting
Prettige site, groot assortiment en snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eran 26-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
De bestelling werd snel en met gemak afgehandeld.

Service
Toen ik iets wilde terugsturen ging dat ook zonder enige problemen.

Assortiment
Ik vond het alleen jammer dat coolblue geen drive caddy's verkoopt ter vervanging van de optical drive.maar voor de rest hadden ze alles wat ik zocht.

Aanbeveling
Het is een prima website waarop bijna alles te vinden en de service prima is.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A 26-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Service
bezorging op zondag zonder extra kosten, goede informatievoorziening

Assortiment
product is wel duurder dan bij andere webshops.. Inclusief bezorging 9 euro verschil voor artikel van 15 euro

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Jessie 26-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Je kan alles vergelijken vanuit je zetel, morgen in huis.

Service
Snelle levering ook op zondag super !

Assortiment
Veel keuze om te vergelijken !

Aanbeveling
Tevreden klant !

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Lucas 26-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
echt makkelijk dat er op jullie site staat welke kaart ik moet hebben

Service
snel binnen, binnen 1 dag in het weekend

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Henk 26-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Lekker snel in huis

Assortiment
Het aanbod is groot alles op 1 plek

Aanbeveling
Kom hier zeker terug

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Martin 26-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Eenvoudig te vinden wat ik zoek

Service
Bezorging is tijdig zoals afgegeven en ook op zondag

Assortiment
Tot nu maar 1 keer niet kunnen kopen wat ik zocht

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Klaas Luinenburg 26-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Op vrijdagavond net voor 23.00 uur betaald en toch de volgende (zater)dag voor 13.00 uur geleverd en aangesloten.

Service
Nieuwe wasmachine naar boven gebracht (twee trappen op) en de oude mee naar beneden genomen en afgevoerd. Zonder van te voren gemeld.

Assortiment
Ruim voldoende keus.

Aanbeveling
Genoeg keus en zeer snelle levering en installatie, ook in het weekend.

Extra toelichting
Volgende keer eerst bij Coolblue kijken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jean Lier 26-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Uiterst volledig, overzichtelijk en gebruiksvriendelijk.

Service
Onberispelijk

Assortiment
Uitermate uitgebreid

Aanbeveling
Vrijwel perfect

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Annemie 26-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
dinsdagavond besteld en woensdagmiddag in huis

Service
Goede informatie bij navraag over mijn product

Assortiment
goede prijsverhoudingen

Aanbeveling
goede ervaring

Extra toelichting
nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mirjam 26-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke omschrijving bij de producten. Vooral de + en - punten zijn handig.

Service
Super snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MARC CROMBE 26-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Levering op zondag, indien besteld zaterdag voor 23:59 is de topper

Assortiment
Veel keuze, in elke prijsklasse

Aanbeveling
Goede uitleg betreffende afmetingen en levering instructies bekomen

Extra toelichting
Nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews