coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,5 Lees 42379 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3202 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,5

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Sabine 23-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Eenvoudig en snel bestelproces

Service
Hilarische filmpjes voor als je op je bestelling zit te 'wachten'. Echt de moeite waard, ook als je niets bestelt!

Assortiment
Let bij de fietsendragers even op: de dragers met een 13 polige stekker zijn veel duurder. Bestel gewoon de drager met een 7-polige stekker en koop los een koppelstuk zodat de stekker toch past.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frederik 22-07-2016 Via de website gekocht

Algemene score

7,0

Service
ik had een technische vraag over het toestel waarop het call center perfect kon antwoorden.

Assortiment
bij andere webwinkels is het aanbod soms nog iets uitgebreider

Aanbeveling
op het vlak van prijs niet de goedkoopste maar op vlak van service is Cool Blue bij de beste

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Voldoende

Reageer

EBeems 22-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Overzichtelijke site, duidelijke voorraad en levertijden.

Service
Na klacht van product oude retour (2 dagen afgehandeld) en nieuw product volgende dag in huis!

Assortiment
Zeer breed en goed assortiment.

Aanbeveling
Na meerdere producten gekocht te hebben steeds keurig op tijd geleverd, ook bij klachten zeer goede afhandeling.

Extra toelichting
Wat een verademing dat ook dit soort service nog bestaat! Geen gedoe, gewoon correct en snel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kevin De Graef 22-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Klik, klik en besteld!

Service
Snelle verzending, goed verpakt!

Assortiment
Laagste prijs!

Aanbeveling
Snel, gemakkelijk, goed verpakt!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Emile 22-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
je hoeft niet lang te wachten om met je aankoop aan de slag te gaan

Service
vlotte service zowel op de webwinkel als in de gewone winkel

Assortiment
zeer uitgebreid en goed in gedeeld

Extra toelichting
zeer aan te bevelen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Rob 22-07-2016 In de winkel gekocht
Amsterdam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Goede adviezen

Aanbeveling
Fijne bediening. Jammer dat r weinig korting te bedingen was

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Goodluc10 22-07-2016 Via de website gekocht

Algemene score

6,8

Gemak
Easy going, no nonsense

Service
Telefonisch beloofd maar niet nagekomen door transporteur dat de Amerikaanse koelkast binnen zou geplaatst worden. Mocht dus een nachtje buiten blijven staan 🙄😣

Assortiment
Prima veel op voorraad

Aanbeveling
Coolblue weet mogelijk onvoldoende over de kwaliteit van de transporteur.

Extra toelichting
Ik had het al eerder gelezen: meet vooraf na of je bestelling in de verpakking door de deur kan, zo niet laten ze hem ijskoud buiten staan.

Review criteria:

Goed
Onvoldoende
Uitstekend
Officiele reactie van Coolblue 23-07-2016

Beste,

Bedankt voor de terugkoppeling. Wat vervelend dat dit op deze manier is gegaan. Allereerst moet telefonisch natuurlijk de juiste informatie aan u worden verteld. Dat dit niet is gebeurd is erg spijtig. Daarvoor onze excuses, we zullen nog eens kritisch naar onze leveringen en onze partners in het vervoer kijken om te zien waar de verbeterpunten liggen.

Reageer

carla 22-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
je kan vanuit je luie zetel bestellen

Service
zeer snelle service

Assortiment
voldoende keuze

Aanbeveling
snelle service, je hoeft niet zelf naar de winkel, produktinformatie komt zeer goed overeen met de werkeliikheid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Elisabeth 22-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
De webshop ziet er strak uit. Producten zijn makkelijk te vinden en alle informatie is duidelijk aangegeven.

Service
Snelle leveringen en goede communicatie vanuit het bedrijf.

Assortiment
De webshop heeft praktisch alles.

Aanbeveling
Deze winkel is betrouwbaar, snel en raad ik aan voor andere kopers.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JWM 22-07-2016 In de winkel gekocht
Utrecht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Bij binnenkomst is alles direct duidelijk, je trekt een nummer en even later ben je aan de beurt. In de tussentijd kan je wat drinken of je focussen op andere producten die ter beoordeling staan uitgesteld. En als je het niet begrijpt loopt er nog een lieftallige dame rond, die je vraagt of alles duidelijk is. Dus, gemak? Zonder meer.

Service
Men neemt alle tijd voor je wanneer je aan de beurt bent, niet snel snel even afhandelen, maar gedegen vragen wat je van plan bent met je nieuwe laptop om te zien of je wel de juiste gekozen hebt. Afijn, heel tevreden.

Assortiment
Tot nu toe kan ik alles vinden in deze winkel. Erg goed.

Aanbeveling
Nou, allemaal 10-en dus een 10. Hou dit vast zou ik zeggen.

Extra toelichting
Parkeren is gratis vanaf 11:00 uur meen ik. Perfect.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

François 22-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Kiezen zonder verplaatsen en degelijke info.

Service
Snelle levering.

Assortiment
Tamelijk grote variatie .

Aanbeveling
Alles correct .

Extra toelichting
Zeker gemakkelijk !!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

veronique 22-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
heel gemakkelijk gevonden op de site en info duidelijk en gebruiksvriendelijk

Service
het bestelling heeft maar even geduurd en de levering was suuupersnel. volgende dag om 9u s' morgens al geleverd

Extra toelichting
dit is de 2e maal dat ik iets koop en alles loopt perfect

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gieneke Blessing 22-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke website.
Eventueel direct contact via chat.
Snelle levering.

Service
Ze doen niet moeilijk als je toch iets terug wilt sturen.

Assortiment
Genoeg te kiezen van een tablet tot aan een koelkast.

Aanbeveling
Gemak,service,contact ,website ,top.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frans Schoemaker 22-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zeer duidelijke, overzichtelijk website met veel uitleg en mogelijkheden om vragen te stellen.

Service
Vriendelijk bezorgpersoneel. Bellen netjes van te voren, plaatsen de wasmachine en nemen de verpakking mee. (er was geen oude wasmachine aanwezig, anders nemen ze die ook mee)

Assortiment
hebben veel en uitgebreid op de site staan dat ze ook direct kunnen leveren.

Aanbeveling
gewoon goed!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Winny 22-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke en makkelijke website met uitgebreide productuitleg

Service
Superblij word ik van de blauwe doos.

Assortiment
Kan er altijd alles vinden wat ik nodig heb.

Aanbeveling
Veel eigenheid in de wijze waarop jullie werken en dat spreekt mij aan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anniet 22-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
duidelijke tekst, zeer snelle reactie tijd, originele, frisse manier van communiceren.

Service
zeer goede telefonische en schriftelijke bereikbaarheid

Assortiment
meerdere producten in dezelfde prijsklasse beschikbaar

Aanbeveling
uitstekende service!

Extra toelichting
frisse service, zeer goede bereikbaarheid telefonisch en snelle en goede schriftelijke communicatie (email)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Serge de Wit 22-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Site is overzichtelijk, reageert snel en bevat een ruimte keuze.

Service
Snelle service, waarbij het produkt onbeschadigd arriveert.

Assortiment
Ruim assortiment!

Aanbeveling
Tja, ik kijk altijd eerst op CoolBlue voordat ik ergens kijk!

Extra toelichting
Veel produkten bevatten een flink aantal reviews, waardoor je snel een mening kan krijgen over een produkt. Hiernaast wordt in korte filmpjes het produkt goed toegelicht.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jos Martens 22-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Bij Coolblue vond ik de heggeschaar, die precies aan onze wensen voldeed

Service
Zeer vlot en correct geleverd.

Assortiment
Ik ben verrast door het uitgebreide assortiment.

Aanbeveling
Zie bovenstaande opmerkingen en ook nog de beschikking over echte fysieke winkels!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lex 22-07-2016 Via de website gekocht

Algemene score

6,2

Service
Wasmachine is niet uitgepakt en niet geïnstalleerd...zoals beloofd

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende
Goed
Officiele reactie van Coolblue 22-07-2016

Beste Lex,

Heel erg vervelend dat de wasmachine niet is uitgepakt en ook niet is geïnstalleerd. Dit moet gewoon gebeuren en dit zit ook inbegrepen bij de service. Het is dan ook heel erg jammer dat dit niet bij uw levering is gebeurd. We kijken dan ook graag mee naar een passende oplossing hiervoor. Kunt u dan hierop reageren met het ordernummer? Dan kijken we gelijk met u mee.

Met vriendelijke groeten,
Coolblue

Reageer

David 22-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zeer gemakkelijk online kiezen en vergelijken

Service
Duidelijke en snelle berichten/levering

Assortiment
Zeer ruim assortiment

Aanbeveling
Ben blij verrast met de eerste ervaring met Coolblue

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wouther 22-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Snelle levering, duidelijke informatie en een perfect product!

Assortiment
Alles wat ik nodig heb

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

GertJan 22-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Heel makkelijk en overzichtelijk je bestelling plaatsen via Coolblue. Top!

Service
Zeker vriendelijk en altijd paraat om je te helpen, ook met retours!

Assortiment
Een goed assortiment, maar soms wil ik dingen bij Coolblue bestellen, maar dat gebeurt dan uiteindelijk niet omdat ze deze niet in stock hebben. Jammer!

Aanbeveling
Over het algemeen een fantastische, al dan niet de beste online winkel beschikbaar voor België/Nederland! Top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Henriëtte Bolwerk 22-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Voldoende assortiment.

Service
Heb je vragen stel hem via de mail een uur later heb je antwoord.

Assortiment
Keuze is voldoende.

Aanbeveling
Prettig en betrouwbaar Online kopen. Gratis verzending en retour. Problemen worden naar volle tevredenheid opgelost.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sasja 22-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke website

Service
Keurig op tijd geleverd, goed ingepakt

Aanbeveling
De aankoop en ontvangst verliep zoals gewenst

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Linda 22-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Heldere productomschrijvingen en mogelijk om 3 producten met elkaar te vergelijken en reviews van klanten te lezen.

Service
Ik heb mijn bestelling nagebeld om te vertellen dat ik 3 hoog woonde en de wasmachine onderdeel was van een toren met droger. Bij levering bleek het geen enkel probleem om de toren af en weer op te bouwen.

Assortiment
Ruim voldoende keuze die aansloot bij mijn wensen en budget.

Aanbeveling
Door het aanbod, de overzichtelijkheid op de website, de snelle levering en servicegerichtheid van de monteurs is Coolblue mijn 1e keuze bij een volgende aanschaf.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Don 22-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Overzichtelijk

Service
Duidelijk en vaak een update over mijn bestelling

Assortiment
Tot nu toe alles gevonden wat ik zocht

Aanbeveling
Snelheid, prijs, de site zelf is ook leuk ook na het afronden van de bestelling.

Extra toelichting
Ik was ook erg blij met de sms'jes die ik kreeg om me op de hoogte te houden van de aflever tijd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jim 22-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Geweldige interen communicatie en kopen bij meerdere webshops terwijl je afrekent met 1 winkelwagen.

Service
Altijd vriendelijk en fijne mensen. Aan de deur of aan de telefoon.

Assortiment
Ze hebben alles...

Aanbeveling
Kan natuurlijk niet te uitbundig he :)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mirzair 22-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Snelle levering. Ze doen wat ze zeggen.

Service
Na kort onderzoek was omruilen van defect product geen probleem, snel en kostenloos.

Assortiment
Precies wat ik zoek.

Aanbeveling
Ze gaan voor echte service.

Extra toelichting
Het product is erg goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JBK 22-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Heldere opzet; met vergelijk mogelijkheden.

Service
Het geleverde product bleek beschadigd. Na melding hadden we de volgende dag een nieuw product. Klasse!

Assortiment
Een groot assortiment met goede info.

Aanbeveling
Geweldige service en zeer snelle levering.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

P Sprenger 21-07-2016 Via de website gekocht

Algemene score

6,5

Gemak
Ik kon de wasmachine die ik zocht snel vinden. De site gaf goede informatie en de prijs was de gunstigste op internet

Service
De bezorger was onbeleefd en begon direct te mopperen dat de wasmachine niet ontkoppeld was. Hij zei dat dit 10 minuten duurt. Later hebben wij dit in 2 minuten gedaan. Hij heeft de wasmachine daarom midden in de badkamer achter gelaten. 1 dag later hebben collega's dit daarom moeten herstellen. Zij spraken hier ook schande van. Ook andere verplichte dingen zoals het verwijderen van de transport bouten had deze bezorger niet gedaan.

Assortiment
Het assortiment is breed evenals de toelichting zodat je goed een keuze kunt maken.

Aanbeveling
Het assortiment is prima in orde, maar de bezorging heeft voor ons wel veel verpest, gelukkig was het herstel snel en is het goed opgepakt.

Review criteria:

Goed
Onvoldoende
Goed
Officiele reactie van Coolblue 22-07-2016

Goedemorgen meneer/mevrouw Sprenger,

Bedankt voor uw reactie. Zoals u al aangeeft, is het echt niet de bedoeling dat dit op deze manier gedaan wordt! Gelukkig zien we wel dat dit inmiddels opgelost is. Wel willen we hier graag nog achteraan, zodat we kunnen zorgen dat dit in de toekomst niet meer kan gebeuren. Kunt u hier het ordernummer wellicht van toesturen? We horen het graag van u.

Met vriendelijk groet,
Coolblue

Reageer

GStonia 21-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Ruime keus en de volgende dag in huis

Service
Doen niet moeilijk bij problemen en of terug brengen als een product niet naar wens is.

Assortiment
Ruime keus

Aanbeveling
Gewoon een fijne (web) winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Martine 21-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Handig online kopen en het product de volgende dag al in huis hebben.

Service
Nette afhandeling per mail en het pakket wordt heel snel geleverd.

Assortiment
Diverse producten, best groot assortiment.

Aanbeveling
Heel fijn, snel en betrouwbaar

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Rob v R 21-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke en ergonomische website. Goede zoekfunctie en voorspelbaar.

Service
ALle bestellingen die ik tot nu toe bij Coolblue heb gedaan zijn prima op tijd ontvangen. De track & trace service van de bezorgs Dynalogic is een leerschool voor andere bezorgdiensten.

Assortiment
Een zeer rijk assortiment wat nog steeds groeit. Prijstechnisch zeer concurerend een prima betrouwbaar alternatief op andere winkels.

Aanbeveling
Ik ben zeer te spreken over Cooblue en haar bezorgdienst zou deze winkel ook zeker aanraden.

Extra toelichting
Ik kan niet wachten op verdere uitbereiding van het assortiment, want met zo'n winkel wordt webshoppen nog leuker. Coolblue maakt haar slogan waar: "Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd" Keer op keer

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

corry van osch 21-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
duidelijk voor consument

Service
gemakkelijk te bestellen

Assortiment
duidelijk

Aanbeveling
zieboven

Extra toelichting
nvt

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

JKA Mulder 21-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Gewoon perfect

Service
Zie boven

Assortiment
Heb niet alleys bekeken

Aanbeveling
Tot mijn verbazing Zaterdagmiddag besteld, Zondagmiddag afgeleverd. KLASSE!!

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Ben 21-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Betrouwbaar en de voorraad is up to date!

Service
Snel geholpen en vriendelijke staf

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Fijne winkels met ruime openingstijden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

winand quaedvlieg 21-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
overzichtelijk

Service
directe levering ook de melding dat het product op dat moment niet voorradig was.

Assortiment
redelijk breed

Aanbeveling
goede verzorging ook de afwerking van levering en bezorging.

Extra toelichting
Netjes beleeft - bezorg- en afhaalpersoneel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ruud 21-07-2016 Via de website gekocht

Algemene score

1,0

Gemak
Gemak hebben ze niet want komen afspraken niet na.

Service
Service kennen ze niet want ze laten je gewoon de kou staan.

Assortiment
Het assortiment is slecht want staat niet duidelijk aangegeven

Aanbeveling
Beveel ik niemand aan want zijn totaal niet klantvriendelijk.

Extra toelichting
We hadden daar een vriezer gekocht en ze zeggen dat ze deze neer zetten waar je wilt hebben maar ze zetten deze voor de deur en je zoekt het maar uit!

Review criteria:

Slecht
Slecht
Slecht
Officiele reactie van Coolblue 21-07-2016

Beste Ruud,

Bedankt voor de review en spijtig dat de bestelling niet naar behoren is geplaatst. Het klopt dat bij volledige grootte koelkasten plaatsing bij de levering hoort te gebeuren en als dit niet is gedaan, willen we hiervoor onze excuses aanbieden. Kan het zijn dat het hier een tafelmodel betreft? Hierbij geldt dat het bij een drempellevering blijft. We kijken graag met u mee, dus het verzoek om het ordernummer hier, maar liefst via een klantenservice-kanaal kan worden toegestuurd; zo bent u het snelste geholpen.

Met vriendelijke groet,
Coolblue

Reageer

AJ 21-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Prettig uitzoeken en gemakkelijk bedienbare website, fijn om van anderen te lezen wat zij van een toestel vinden.

Service
Prima service, ik woon drie hoog en alles werd zonder gemopper bij mij boven gebracht, terwijl het rond de 30 graden was.

Assortiment
Assortiment is al goed, maar kan beslist nog uitgebreid worden.

Aanbeveling
Ik ga zeker nog een keer bij jullie bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Patty Krijgsman 21-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Service
Heldere communicatie. Snelle service.

Aanbeveling
Snelle service. Persoonlijke aanspreekvorm. Heldere communicatie.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

rjb jekel 21-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
site is duidelijk en vergelijking is mogelijk.

Service
snel en goed.
geen bijkomende kosten.

Assortiment
breed assortiment tegen goede prijzen.

Aanbeveling
zie bovenstaande.
communicatie is uitstekend.

Extra toelichting
kan coolblue alleen maar aanbevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Smits 21-07-2016 Via de website gekocht

Algemene score

5,8

Gemak
Duidelijke bestelmogelijkheid en snelle levering

Service
Voorop gesteld dat zij erg netjes en op tijd leveren.
Ik bestel voor duizenden euro’s per jaar aan producten bij Coolblue. Zakelijk gebruik.
Ik had een lcd-monitor teveel besteld en deze was 10 dagen buiten de zichttermijn.
Heb daar redelijk tijd aan besteed met de klantenservice en uitgelegd wat de oorzaak was, tevens gewezen op het feit ik een zeer goede klant ben.
Men houdt zich aan de regels en de monitor van 349,00 mag niet retour.
Ik vind dat onacceptabel en buitengewoon niet flexibel.
Ik zal uitwijken naar een andere leverancier. Domme actie van Coolblue

Aanbeveling
Voorop gesteld dat zij erg netjes en op tijd leveren.
Ik bestel voor duizenden euro’s per jaar aan producten bij Coolblue. Zakelijk gebruik.
Ik had een lcd-monitor teveel besteld en deze was 10 dagen buiten de zichttermijn.
Heb daar redelijk tijd aan besteed met de klantenservice en uitgelegd wat de oorzaak was, tevens gewezen op het feit ik een zeer goede klant ben.
Men houdt zich aan de regels en de monitor van 349,00 mag niet retour.
Ik vind dat onacceptabel en buitengewoon niet flexibel.
Ik zal uitwijken naar een andere leverancier. Domme actie van Coolblue

Extra toelichting
Voorop gesteld dat zij erg netjes en op tijd leveren. Ik bestel voor duizenden euro’s per jaar aan producten bij Coolblue. Zakelijk gebruik. Ik had een lcd-monitor teveel besteld en deze was 10 dagen buiten de zichttermijn. Heb daar redelijk tijd aan besteed met de klantenservice en uitgelegd wat de oorzaak was, tevens gewezen op het feit ik een zeer goede klant ben. Men houdt zich aan de regels en de monitor van 349,00 mag niet retour. Ik vind dat onacceptabel en buitengewoon niet flexibel. Ik zal uitwijken naar een andere leverancier. Domme actie van Coolblue Mvg Ton

Review criteria:

Goed
Slecht
Goed
Officiele reactie van Coolblue 21-07-2016

Beste Ton,

Bij voorbaat willen we u bedanken voor de loyaliteit door de jaren heen. Het is zeker niet het geval dat we intentioneel een klant als u uitsluiten van coulance, maar het zou ook niet eerlijk zijn om bepaalde klanten voor te trekken. Tevredenheidsgarantie is inderdaad 14 dagen lang en hierin moeten we echt een lijn aanhouden. Dat dit niet leuk is, kunnen we ons voorstellen, maar hierin doen wij geen aanpassing. We hopen u desondanks in de toekomst terug te mogen verwelkomen als klant en hopelijk is er reeds een andere gebruiker van de monitor gevonden.

Met vriendelijke groet,
Coolblue

Reageer

Cindy 21-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ongelooflijk simpel!

Service
Onberispelijke service

Assortiment
Uitgebreide keuze

Aanbeveling
Snel en gemakkelijk! Ik kom terug

Extra toelichting
Was elke ship maar zo snel in levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

carrie 21-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke website.

Service
Snelle levering.
Prettig personeel.

Assortiment
uitgebreid assortiment

Aanbeveling
Het is gewoon een prettige winkel met beleefd personeel. Ze reageren direct op klachten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ellen 21-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Invullen en versturen. Klaar.

Service
Ze houden je op de hoogte wanneer de levering binnenkomt

Assortiment
Je kunt er heel veel vinden

Aanbeveling
Overzichtelijk en goed.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Tomheuts 21-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijke website, snel thuisbezorgd, goede chat

Service
Uitstekende chat, snelle en goede service

Assortiment
Groot assortiment, veel keuze

Aanbeveling
Top winkel met goede service en levering

Extra toelichting
Top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tristan 21-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Website met een nette overzichtelijke layout, hoewel ik het gevoel heb dat er zeker nog ruimte is voor eventuele verbetering.

Service
Ik heb een heel vlotte service ervaren, snelle, vlotte en duidelijke bestelling en verzending.

Assortiment
Coolblue bevat een groot en divers assortiment dat gelijk staat met vele andere webshops.

Aanbeveling
De winkel bevat een groot assortiment, vlotte service en een snelle bestelling. Alles wat men verwacht van een webshop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jongedijk 21-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Service
De winkel was erg goed bereikbaar. Ook is de winkel haar levertijd nagekomen. Werd vriendelijk begroet en gelijk geholpen!

Aanbeveling
De service is erg goed en mijn product werd netjes geleverd. Geen deukje of krasje in/op het doosje waarin het werd geleverd!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Jan 21-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
snel alles kunnen vinden op de site

Service
ze doen wat ze beloven

Assortiment
Zou iets breder assortiment mogen zijn

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Raymond 21-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Makkelijk te doorzoeken en alles wijst zich vanzelf

Service
Nabestelling wordt nagevraagd of alles naar wens is verlopen

Assortiment
Zocht de beste prijs coor mn weber bbq en kwam ook bij coolblue terecht!

Aanbeveling
Goede winkel, ze doen echt hun best om je de beste service en koopervaring te geven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews