coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,7 Lees 42308 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3439 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,7

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

userkef1992 10-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Heel gemakkelijk systeem.

Service
Goede levering, als er iets fout is is er een goede klantendienst.

Assortiment
Selectief aanbod

Aanbeveling
De beste internet winkel waar ik tot nu toe al mee heb gewerkt.

Extra toelichting
Aanbod kan breder. Tijdige levering maar de levering zelf kan nog verbeterd worden zoals meldingen van aankomstuur (vooral bij bpost).

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Bjorndw 10-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Coolblue heeft een fantastische website met goeie filters, een breed assortiment en een geweldige zoekfunctie.

Service
Prima service, doet wat het moet doen! Vooral de verzending in impressionant.

Assortiment
Prima assortiment in verschillende prijsklassen. Kwaliteitsmerken.

Aanbeveling
Coolblue heeft een fantastische verzendingsservice en een groot assortiment.
Prijzen vergelijken is echter nodig, want Coolblue is niet altijd de goedkoopste. Wel de snelste. (of vooral het laatste open)

Extra toelichting
Coolblue heeft een zeer breed assortiment en een supersnelle, gemakkelijke en gebruiksvriendelijke service. Meestal heb ik die producten niet dringend nodig. Daar tegenover staat dat de prijzen vaak niet de voordeligste zijn voor alle producten. Ik zal altijd vergelijken met 2-3 andere webshops.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

snorrepoes 10-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Assortiment
Reproducten die ik zoek hebben ze altijd op voorraad.

Aanbeveling
Mijn bestellingen zijn altijd op voorraad, worden snel en goed verpakt geleverd tegen een scherpe prijs.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

mamarita 10-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
iets dringend nodig voor je PC, meestal kan je bij Coolbleu terecht en ben je zo geholpen.

Service
je kan tot laat in de avond online bestellen om het de volgende dag bij jou thuis te krijgen.

Aanbeveling
omdat ik tot nu toe tevreden ben.

Extra toelichting
geen opmerkingen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

patrick_sa 10-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
gemakkelijk producten zoeken en vergelijken, bestellen en betalen is supersimpel

Service
Naverkoop en retour verloopt snel, geen zever met ingewikkelde procedures. Laatste retour gewoon via Twitter afgehandeld. Top!

Assortiment
Zeer uitgebreid gamma, al is het geen Amazon waar je zo goed als alles kan terugvinden (ongeacht de kwaliteit)

Extra toelichting
Uitgebreid productgamma, gemakkelijk om een keuze te maken en te vergelijken, aankoop loopt vlot. Snelle levering! Retour verloopt zonder ingewikkelde procedures en gaat snel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Geert Van Canegem 10-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zeer vlotte service. Zelfs een foutieve bestelling was direct gecorrigeerd.

Service
Goede service, ook bij telefonische ondersteuning.

Assortiment
Gevonden wat ik nodig had.

Aanbeveling
Geen enkel probleem ondervonden bij bestelling.

Extra toelichting
Zeer snelle en vlotte levering. Fout werd direct rechtgezet na telefonisch contact.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roelmors 10-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Goede winkel alles te koop en een snelle service en netjes op de afgesproken tijd geweldig ga zo door perfect Vriendelijke groet en tot snel. Roel Mors.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cisi 10-07-2015 Via de website gekocht

Algemene score

4,2

Service
Erg teleurgesteld door de klantendienst. Beloftes niet nagekomen. Verkeerde informatie gegeven. En terwijl beloofd was direct het artikel alsnog toergestuurd. Met als gevolg ik nog ruim 1 week op terugbetaling kan wachten.

Aanbeveling
Erg teleurgesteld door de klantendienst. Beloftes niet nagekomen. Verkeerde informatie gegeven. En terwijl beloofd was direct het artikel alsnog toergestuurd. Met als gevolg ik nog ruim 1 week op terugbetaling kan wachten.

Review criteria:

Voldoende
Slecht
Goed

Reageer

Irene__ 10-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Extra toelichting
Snelle levering, goede klantenservice. Als er iets is wordt het altijd supersnel en goed opgelost!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

GeertRoelofs 10-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
prima website

Service
geen problemen gehad

Assortiment
er is genoeg te vinden

Extra toelichting
groot assortiment, snelle verzending, prima prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jorisn81 10-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Supersnelle levering van het product, gratis verzending en eventueel retourneren

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

tjonckie 10-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
De website is heel eenvoudig en toegankelijk en ik heb al 2 dingen besteld bij Coolblue en telkens verliep het zeer vlot en hadden we de bestelling precies wanneer we ze gevraagd hadden.

Aanbeveling
Ik heb ook al veel positieve commentaren gehoord van vrienden en bij ons is ook alles zeer goed verlopen en bovendien aan een heel interessante prijs.

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

Herbert7 10-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijk en overzichtelijk. Gemakkelijk om je item terug te vinden zowel via de zoekfunctie, als via de categorieën.

Service
Duidelijke informatie over bestelling en levering. Onmiddellijk antwoord en vlotte betaalwijze. Snelle en correcte levering.

Assortiment
Een ruim aanbod.

Aanbeveling
Excellente service met een goed aanbod en vooral een goede prijs voor kwaliteit. Snelle en correcte levering.

Extra toelichting
Excellente service met een goed aanbod en vooral een goede prijs voor kwaliteit. Snelle en correcte levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Davy Weemaes 10-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Vlotte bestelling, intuïtieve structuut

Service
Nog geen nood gehad aan dienst na verkoop wegens geen problemen

Assortiment
Meeste producten zijn (op korte termijn) beschikbaar

Aanbeveling
Correcte prijszetting tov andere onlineshops, zeer vlotte verwerking-levering

Extra toelichting
Het is niet mijn eerste aankoop bij CB, zowel online als in de winkel, en ze zijn zeer consistent in hun dienstverlening. Vooral de levering één dag na bestelling stel ik op prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

bob mager 10-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Gemak
Makkelijk bestellen (zelf voor een 75 jarige)en erg snel geleverd.

Service
Snel een bevestiging van de aankoop en een goede track and trace verwijzing.

Assortiment
Het is net de winkel van Sinkel.

Aanbeveling
Prima zaak en erg betrouwbaar

Extra toelichting
Kan geen minpunten ontdekken.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

athulya 10-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Het was erg gemakkelijk om de bestelling te plaatsen. Eerst was het product niet meer beschikbaar, maar de sms die laat weten dat het er terug was was erg gemakkelijk.

Service
Even voor 23u de bestelling geplaatst en de volgende morgen om 11u was het pakje al op mijn postpunt. Verder werd ik goed op de hoogte gehouden van waar het pakje zich bevond.

Assortiment
Meer keuze dan elder.

Aanbeveling
Ik heb mijn vriend al aangeraden zijn nieuwe gsm ook via coolblue te kopen.

Extra toelichting
goedkoper dan elders, de promotie van samsung was duidelijk, hoewel product eerst uitverkocht was is deze erg snel aangevuld, erg snelle verzending.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

vincentdebouvre 10-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Heel gebruiksvriendelijk en gemakkelijke website.

Service
Altijd op tijd bij een bestelling.

Assortiment
Heel erg veel keuze.

Aanbeveling
Het is gewoon top.

Extra toelichting
Het doet alles wat er beloofd wordt. Een super service en snelle levering vanuit het grote aanbod.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jaapmolen 10-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Door foutje coolblue zou monitor dag later komen. Heb toen gevraagd of het nog diezelfde dag kon worden geleverd.
En dat gebeurde. Super!!!!!!

Extra toelichting
Je wordt er behandeld alsof ze je persoonlijk kennen. Service hoog in het vaandel. Niet moeilijk met retour Het hele proces duidelijk en simpel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nancy291167 10-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Zo moet je niet meer buiten huis gaan om er te kopen

Service
Heel gemakkelijk en je hebt het al een dag later u bestelling

Aanbeveling
Omdat het heel goed is om zo u materiaal te vinden en te bestellen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

jftgberendsen 10-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Gemakkelijk online bestellen en snelle levering

Service
Top levertijd, duidelijke omschrijving bij artikel. Voorwaarden zijn duidelijk

Assortiment
Actuele artikelen verkrijgbaar en voorraad is up-to-date af te lezen.

Aanbeveling
Gewoon top internet-winkel. Deze kwaliteit zouden alle online shops moeten nastreven.

Extra toelichting
Weinig meer aan toe te voegen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans2.0 10-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Vind het bij Coolblue een goed systeem om iets te bestellen.Tot net voor 24uur besteld de volgende dag binnen.

Service
Heb laatst een printer besteld.er was op een gegeven moment iets mis met de cartridges de volgende dag al een nieuwe.Goede service.

Assortiment
Ben zeer goed tevreden over de spullen die leverbaar zijn en bijna altijd de laagste prijs.

Aanbeveling
Ik ben zeer tevreden over Coolblue de bestelling gaat snel,en je wordt per smsje op de hoogte gehouden van je bestelling.Vind het alleen jammer dat zo kort na de bestelling de prijs met 15 euro naar beneden is gegaan dat vind ik wel een min punt was voor mij toch weer megenomen was de prijs nog aantrekelijker geweest.

Extra toelichting
Heb geen minpunten op de prijs van de Samsung na.Nogmaals de service is perfect vandaar dat ik al dieverse spullen bij u besteld heb.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

robmj 10-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
geen verplaatsing - geen verzendinskosten -

Service
snelle service - snelle levering

Assortiment
overzichtelijk assortiment

Aanbeveling
geen negatieve ervaring

Extra toelichting
voor mij lijkt alles goed te zijn

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Inkatje10 10-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Service
De dag nadien niet geleverd, de dag dat het zou geleverd worden een berichtje dat het niet zou gebeuren. Daags nadien krijg ik terug een mail dat ik mijn bestelling tussen 10 en 16 uur mag verwachten maar ze zijn hier maar rond 18 uur aangekomen zonder belletje!!

Extra toelichting
Ik vind de service bij jullie goed! Oké dat het een dag vertraging had maar dat maakt niet uit, ik heb mijn goed toestel en ben er tevreden over.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Esmid 09-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Prettige, overzichtelijke site.

Service
Om 23.53 besteld na een eenvoudige vergelijking tussen een aantal verschillende producten. De volgende dag werd het bestelde product netjes afgeleverd

Assortiment
In dit geval ging mijn interesse uit naar een 32Inch tv voor de slaapkamer. Alle door mij geselecteerde modellen waren aanwezig bij Coolblue

Aanbeveling
hey, om 7 minuten voor 12 bestellen en dan gewoon de volgende dag een levering.... Heel prettig dat er gedaan wordt wat er gezegd wordt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

roemen 09-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Aanbeveling
luister, het is gewoon de beste online shop. je gaat toch niet de een na beste aanbevelen...

Extra toelichting
online kopen is al normaal. je daarin in onderscheiden is knap. dat doet coolblue op zoveel vlakken, en met name door vanaf bestelling tot het uitpakken van je product een feest te maken. denk bijvoorbeeld aan de flap op de doos waarmee je je buur kan bedanken voor het aannemen van het pakket. dat is toch tof.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Froolik 09-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Overzichtelijke website. Snel op het juiste punt om de aankoop te doen.

Service
's Avonds besteld, de volgende dag in huis. Makkelijk op te halen bij een ophaalpunt.

Assortiment
Genoeg om verschillende merken en typen met elkaar te vergelijken.

Aanbeveling
Snelle levering, vaak een goede prijs.

Extra toelichting
Vooral de snelle levering is een groot pluspunt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kiestkeurig 09-07-2015 Via de website gekocht

Algemene score

1,0

Service
Het leveren van een ondeugdelijk product, en een slechte oplossing van het probleem!

Aanbeveling
Het leveren van een ondeugdelijk product, en een slechte oplossing van het probleem!

Extra toelichting
Bij "CoolBlue 2e kans" een grill gezien, en gebeld met de klantenservice. Na (meerdere malen) de toezegging gekregen te hebben dat het apparaat nagekeken en getest en dus goed was, heb ik het besteld. Het was volgens de man van de klantenservice een apparaat dat was teruggekomen en slechts 1 keer gebruikt. Maar het was nagekeken en getest, en goed bevonden. Met nog 23 maanden garantie. Aangezien het toch 50 euro scheelde op een nieuwe, was het een mooie deal (dacht ik). Toen ik het apparaat ontving , gelijk diverse grillproducten in huis gehaald om te proberen. De grill zag er uit als nieuw, dus alles afgewassen, ingesteld (volgens de gebruiksaanwijzing), en grillen maar. Niet dus; de controlelampjes brandden prima, maar de grill werd niet warm. De gebruiksaanwijzing er nog eens naast, maar alles was goed ingesteld. Maar de grill bleef koud. Het apparaat was dus niet nagekeken en getest! De klantenservice van Coolblue kwam met de volgende oplossingen: hetzelfde model nieuwe grill met bijbetaling tot het volledige bedrag, of voor mijn betaalde €159,- een ander model grill. Maar ik wilde dit model grill, en niet een ander merk/model. Als laatste kon ik mijn geld terugkrijgen. Op mijn vraag of er geen andere vorm van coulance mogelijk was (het was tenslotte hun fout, zij hadden het geleverde apparaat niet nagekeken), in de vorm van een korting op een nieuw apparaat o.i.d. kreeg ik een negatief antwoord. Dus ik heb mijn geld maar teruggevraagd (en gekregen). Het was mijn eerste (en laatste) kennismaking met CoolBlue. Ik kreeg een dag na mijn telefonische klacht nog wel een mail, met een enquête over de klantenservice van CoolBlue, met de tekst; "Is het u al opgevallen? Klantentevredenheid is onze obsessie". Ik heb het ingevuld, en aangevinkt dat zij mij mochten benaderen voor nadere toelichting. Niets meer van gehoord........

Review criteria:

Slecht

Reageer

wimvandoorn 09-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Zelfs mij lukte het.

Service
na aantal telefoontjes,goed geholpen

Assortiment
uitgebreid

Aanbeveling
Betrouwbaar

Extra toelichting
goed geholpen goede service Snel thuis bezorgt

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Ad Vork 09-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
Thuis in de stoel bestellen

Assortiment
Goede keuze mogelijkheid door het grote assortiment

Aanbeveling
Goede voorlichting en snelle levering

Extra toelichting
Juiste voorlichting eventueel met filmpje goede keuze mogelijkheid

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Scheemaecker Georges 09-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Op 10 min. was mijn bestelling geregeld en betaald. 5 min. later kreeg ik via mail bevestiging van mijn bestelling,en een link om mijn bestelling op de voet te volgen.

Service
Kan hier enkel over zeggen dat voor mij alles dik in orde was.

Assortiment
Een ruime keuze,met klanten beoordelingen betreffende alle goederen.

Aanbeveling
N.V.T.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

katty3010 09-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Veel info over de producten.

Aanbeveling
Heel snelle levering. Producten van goede kwaliteit.

Extra toelichting
Super gemakkelijk om te bestellen. Je moet de deur niet uit en hebt keuze uit verschillende merken en prijsklasses. Bovendien wordt er snel geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mjm2203 09-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Snelle levering, goede service, beslissen thuis vanuit de stoel op ieder gewenst moment.

Service
Ook in geval van klacht, of garantie zeer snelle reactie op vragen, hoe te handelen, en beoordeling van de klacht na verzending.

Assortiment
Ruim voldoende keuze en verschillende prijsklassen waardoor keuze eenvoudiger wordt.

Aanbeveling
Gezien de positieve ervaring met een defect product en de afhandeling van de klacht, zeer tevreden over de service, Dit is zeker een reden om verder te vertellen en de site te promoten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

stijncorthout 09-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
alles zeer vlot gevonden

Service
om 21:30 besteld en dag er op om 09:30 thuis. super! doe zo verder

Assortiment
hebt gevonden wat ik zocht :-)

Aanbeveling
super online winkel

Extra toelichting
snelle leveringen goede prijs produkt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Velaers Eric 09-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
gemak op het internet

Service
de snelheid van levering

Assortiment
keuze genoeg

Aanbeveling
goedkoop

Extra toelichting
ergens anders was hetzelfde product veel duurder

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

steefvin 09-07-2015 Via de website gekocht

Algemene score

3,7

Service
Nadat mijn wasmachine kapot ging afgelopen weekend snel maandag een nieuwe besteld zodat ik deze dinsdag in huis zou hebben. Helaas ging het dinsdag niet omdat er blijkbaar een storing was. Of ze woensdag tussen 08.00 en 13.30 konden komen. Helaas woensdag was er niemand. Dinsdag was er wel iemand de hele dag. Dus dan maar donderdag tussen 08.00 en 13.30. Donderdag werd ik om 07.15 gebeld dat coolblue de wasmachine niet had geleverd dus ze konden deze niet komen afleveren. Tot op heden niks meer gehoord van coolblue. Het is nu donderdag 13.30. Beetje jammer deze gang van zaken vooral met een kapotte wasmachine en een gezin met 2 kinderen.

Aanbeveling
Het bovenstaande bericht lijkt mij duidelijk. Mijn ervaring met coolblue is nu al vaker niet goed geweest.

Extra toelichting
Ik heb de wasmachine nog niet binnen dus vandaar mijn lage cijfer. Ervanuit gaande dat ik deze al dinsdag binnen zou hebben valt dit dus erg tegen.

Review criteria:

Voldoende
Slecht

Reageer

liesbeth desmedt 09-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
vanuit je zetel een bestelling plaatsen en de dag erna ontvangen!

Service
perfecte communicatie via mail/sms
bestelling prima!

Assortiment
heel ruime keuze

Aanbeveling
absoluut aan te raden voor alle aankopen

Extra toelichting
de bestelling, levering, .... alles verliep vlekkeloos. Je hebt het product bijna even snel als uit een 'stenen winkel' de communicatie is ook vlekkeloos

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

diwsy 09-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Service
leuke informatieve filmpjes bij sommige producten, helpdesk is vriendelijk en probeert zo goed mogelijk te assisteren.

Assortiment
Grote keuze en veel verschillende merken

Aanbeveling
Ik zou iedereen die het vraagt cool bleu zeker aanraden.De webshop is duidelijk en makkelijk om te gebruiken en je hebt je product al de dag erna!

Extra toelichting
Positief: +Groot aanbod +Makkelijke en overzichtelijke site +Gratis verzending +Je hebt je producten de dag nadien Negatief: -Niet altijd de goedkoopste (ze doen niet aan prijs verlaging als je het product elders goedkoper vindt) -Maar 2 fysieke winkels in belgië

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerard Holterman 09-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Gemakkelijk een keuze kunnen maken en gemakkelijk besteld

Service
Had geen extra service nodig

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
De site is mooi overzichtelijk en de bestelling was snel geplaatst. De bestelling is, zoals beloofd, keurig netjes op de volgende dag afgeleverd

Extra toelichting
Ik ben zeer tevreden over de site en de bestelling. Wat kan ik nog meer wensen. In één woord: TOP

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paul Dirix 09-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Alles was prima geregeld, de prijs was ok, de levering zoals beloofd. Niks op aan te merken en dus maximum van de punten !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

claprijs31 09-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
bestellen is gemakkelijk en gaat snel

Service
klantvriendelijk, levertijden worden goed nagekomen, je wordt goed op de hoogte gehouden omtrent de levering en coolblue is tot net voor middernacht telefonisch te bereiken.

Assortiment
veel keus, veel productinformatie

Aanbeveling
ervaar zelf hoe goed coolblue is, deze webshop hoort bij mij tot een van mijn favorieten

Extra toelichting
klantvriendelijkheid, snelle levering en goede bereikbaarheid. maar ook een ruim assortiment en een goede beschrijving van het bedrukt wat je wilt kopen, ondersteund met filmpjes online. prettig winkelen vanachter je bureau of je luie stoel. indien gewenst kun je het product dezelfde dag nog laten leveren en anders heb je het de volgende dag. je kunt het afhalen maar ook thuis laten bezorgen en er worden geen verzendkosten in rekening gebracht. toppie!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hein Meijer 09-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Snel zoeken en bestellen.

Service
Helemaal top, ook bij retouren een prima afhandeling.

Assortiment
Mis soms hier en daar nog wel wat, maar niet veel.

Aanbeveling
Qua prijs niet altijd de goedkoopste maar wel de meest betrouwbare.

Extra toelichting
Al meerdere producten gekocht en alles werd telkens (ook op zondag) op tijd geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eric Verstuyft 09-07-2015 Via de website gekocht

Algemene score

7,0

Gemak
Besteld, volgende dag geleverd

Assortiment
Gekocht product maakt niet waar wat het belooft. "Universele adapter" kan mijn samsung tab3 en mijn sazmsung smartfone niet opladen.

Extra toelichting
Gekocht product laadt wel mijn powerbank trip 9000 van hetzelfde merk op, maar niet mijn samsung tablet en mijn samsung smartfone.

Review criteria:

Goed
Voldoende

Reageer

toptetje65 09-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
In het buitenland besteld, zodat cadeau bij thuiskomst binnen was

Service
Snelle levering

Assortiment
enorm

Aanbeveling
geen "gedoe, bestellen en leveren, zoals je verwacht

Extra toelichting
Makkelijke en uitgebreide winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HavanEs 09-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Met enkele muisklikken een ventilator rijker

Service
Welk bedrijf bezorgt er nog meer op ZONDAG!!!

Aanbeveling
Een bedrijf wat de moeite neemt om ook op ZONDAG bestellingen af te leveren bij zijn klanten is het aanbevelen meer dan waard!

Extra toelichting
Ik vind ALLES goed aan dit bedrijf..........makkelijk toegankelijke website,betalingsgemak,duidelijke omschrijving van hun producten en een bezorgservice waar menigeen een puntje aan kan zuigen. We zijn zéér onder de indruk van hun klantvriendelijkheid.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

alwa 09-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
simple and easy to use

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

BKoemeester 09-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Super overzichtelijk! En vervolgens in de avond laat besteld is morgen al in huis.

Service
Nooit problemen gehad met de service. Wel eens met een product. Maar dat is perfect en snel opgelost.

Assortiment
ongeloofelijk uitgebreid!!!!!!

Aanbeveling
Dat doe ik al dagelijks.

Extra toelichting
Alles, maar dan ook echt alles is super! Sprits, service en snelheid. Alles dus!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ijsmaker 08-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijk besteld; zeer snelle levering op zondag!

Service
Keurig ingepakt; uitgebreide informatievoorziening over voortgang bestelling. Correcte bezorging, we hebben de bezorger de groeten gedaan zoals gevraagd in de tracking mail!

Assortiment
Verbazingwekkende hoeveelheid puzzels van Jan Van Haasteren beschikbaar! Een must voor de echte fan.

Aanbeveling
Werkt prima

Extra toelichting
de ijsmaker was niet direct op Coolblue site te vinden, alleen via een zoekopdracht via Google. De trefwoorden ijsmaker, ijsmachine leverde niet de specifieke hit op. Dit kan beter!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marije36 08-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Makkelijke zoekfunctie

Service
Supersnel geleverd

Assortiment
Genoeg te kiezen

Extra toelichting
Levering was snel zoals beloofd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mazda Mx5 08-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Producten te bestellen tot 23:59 uur en de volgende dag in huis.

Service
Snelle levering. Indien niet goed retour mogelijkheden, hier (nog) geen gebruik van gemaakt.

Assortiment
Volop keuze, direct zichtbaar of een product leverbaar is.

Aanbeveling
Snelle levering en groot assortiment.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

nicovo 08-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijke omschrijving.
In enkele klikken besteld.
Misschien kunnen filters nog iets preciezer.

Service
's Avonds besteld, 's ochtends voor 9u geleverd

Assortiment
Zeer uitgebreide keuze in vergelijking met concurrentie

Aanbeveling
Zeer goede service en veel promoties

Extra toelichting
Geen negatieve bemerkingen en al vaak besteld via Coolblue

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews