coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,6 Lees 42309 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3429 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,6

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Trudy 13-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Website is klantvriendelijk, zo gevonden wat ik zocht.

Service
Vrijdagavond rond tienen besteld, zaterdag om twee uur in huis.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

hans 12-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
van uit je stoel winkelen

Service
ze doen wat ze beloven

Assortiment
ze hebben bijna alles

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Esther 12-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Op de bank winkelen

Service
Prima vanaf het moment van bestellen tot de ontvangst thuis (snelle levering)

Assortiment
Uitgebreid met duidelijke omschrijving van het product

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jol 12-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Extra toelichting
Duidelijke website, makkelijk betalen. Snelle levering. Product kon voor leuke prijs worden ingebouwd. Vriendelijk personeel aan de telefoon. Goede informatie per mail over bezorging. Vriendelijke bezorger die net werk heeft afgeleverd Top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

LG wasmachine 12-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zondagavond besteld.Maandagmorgen 7.45 stonden ze al aan de deur om wasmachine te instaleren.Super.Erg vriendelijk.

Service
Van tevoren sms wanneer ze kwamen.10 minuten ervoor een belletje.

Assortiment
Voldoende keus.

Aanbeveling
Helemaal tevreden .Goede service.

Extra toelichting
Ga zo door.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Willemijns Antoine 12-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Betere service kan niet. Vrijdagavond besteld om 17,00u
Zaterdag voormiddag rond 10,00u geleverd.
Gemakkelijker kan niet

Service
Idem als hierboven

Assortiment
Heel grote keuze aan voorwerpen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henny 12-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
alles is overzichtelijk, handig en snel!

Aanbeveling
Een zeer tevreden klant!!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lootens michel 12-02-2016 In de winkel gekocht
Lokristi
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ben geschrokken hoe korect alles afgehandeld word

Service
Bekwame en vriendelijke aanspreekpunten

Assortiment
Alles wat ik kan bedenken is te voorradig

Aanbeveling
Perfect

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan vd Laan Hveen 12-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Vanuit de luie stoel alles geregeld

Service
Super emailwisseling

Aanbeveling
Item gekocht via coolblue 2ekans op MP
Super snelle en perfecte emailwisseling daarna
Dikke pluim !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Heddy 12-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Compleet aanbod, makkelijk filteren en weergeven produkten. Handige aanvullende produktsuggesties met korting.

Service
Eerdere aankoop kon retour, zelfs met aangebroken verpakking en reeds in gebruik genomen PC. Helemaal top.
Neemt voor mij het belangrijkste bezwaar tegen een internetwinkel volledig weg.

Assortiment
Ik heb nog niks niet kunnen vinden. Ik had nog wel een produkt willen kopen maar die was uitverkocht terwijl hij bij een andere niet nader te noemen internetwinkel nog wel op voorraad was. Ik had het Coolblue wel graag gegund, maar ik wou het ook graag direct hebben.

Aanbeveling
Gewoon een topshop!

Extra toelichting
Prettige en behulpzame medewerkers aan de telefoon. Ik vind dat Coolblue er alles aan doet om waar te maken wat ze beloven: dat tevreden klanten het belangrijkste zijn en internetshoppen leuk moet zijn, zelfs met een persoonlijke touch en ook de verzenddoos is grappig. Dat is een goede lange termijnstrategie wat werkt voor mij maar ook voor hen. Want is bijna altijd voordelig maar ik betaal ook graag 5% meer voor betrouwbaarheid en bewezen service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk 12-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goede kwaliteiten

Service
Snelle levering

Assortiment
Keuze uit alles en nog wat

Aanbeveling
Perfect

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

tinus van zantvoort 12-02-2016 In de winkel gekocht
aalsterweg in eindhoven
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
vriendelijke ontvangst.ik had een relatief kleine aankoop en er werd me zelfs een drankje aangeboden.dat heb ik in 65 jaar nog nooit meegemaakt

Service
kan ik niet verder motiveren.was perfect

Aanbeveling
ben er twee maal geweest en tweemaal was uitstekend

Extra toelichting
nee goed is goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bianca 12-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
De zoekcriteria op de website helpen om een keuze te maken.

Service
De bezorging is snel en accuraat. Geen bestelkosten, ook niet bij een product van een tientje.

Assortiment
Vaak de beste prijs t.o.v. andere webshops.

Aanbeveling
Als ik iets online wil kopen, kijk ik altijd als eerste bij Coolblue.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

pejramakers 12-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijk vergelijken en simpel bestellen. Als je toch nog vragen hebt is het contact met de klantenservice goed.

Service
Coolblue doet wat het belooft!

Assortiment
Voor elke beurs wat.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erwin 12-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Kan moeilijk beter

Service
Je hoeft zelf niets te doen , buiten bestellen en betalen

Assortiment
Je vindt meer dan in eender welke winkel

Aanbeveling
Al aan meerdere mensen aanbevolen

Extra toelichting
niks aan toe te voegen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ronny 12-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
rustig ongedwongen kiezen uit een ruim aanbod.

Service
zeer betrouwbare perfect zorgeloze service

Assortiment
ruim aanbod met een goede prijs.

Aanbeveling
tot op heden voor mij de probleemloze online winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

F 11-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Het was heel makkelijk om het product die ik wou te vinden.

Service
Ik had het product om 23:30 uur besteld en had de volgende middag al ontvangen.

Assortiment
Er waren meer variatie van producten te vinden op de Coolblue dan de andere websites.

Aanbeveling
grote assortimenten en snel oplevering.

Extra toelichting
Het zou nog fijner zijn als er nog informatie van de producten was. bijvoorbeeld van welk materiaal de "Polaroid Multicoated UV-filter 52 mm" wordt gemaakt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Frank 11-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
23.45 besteld en 12 uur later al binnen!

Service
Prima volgsysteem voor de bestelling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ale 11-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
klik en klaar

Service
doen alles voor je tm plaatsing en meenemen oud apparaat

Assortiment
gewoon wat je zoekt

Aanbeveling
gewoon coole winkel

Extra toelichting
nee ervaar het zelf maar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joke 11-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Alles heel duidelijk aangegeven

Service
Echt alles aan gedaan om positief over te komen.

Assortiment
uitgebreid assortiment met een goeie prijs verhouding.

Aanbeveling
Positieve instelling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

EV 11-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Aanbeveling
Bedrijf komt volledig zijn afspraken na

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nol 11-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Duidelijk overzicht produkten

Service
goede levering

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Klaas 11-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
De website is heel overzichtelijk en de nodige uitleg is overal aanwezig en heel duidelijk.

Service
Wij bestelden het product zaterdagmiddag, en zondagmiddag stond de postbode er al mee aan de deur, keurig en veilig ingepakt. Super service, dit is echt een meerwaarde!

Assortiment
Ik vond wat ik zocht, of toch een volwaardig alternatief. De prijzen zijn concurrentieel.

Aanbeveling
Nogmaals: de service "zaterdag leveren-zondag bestellen" is uniek en zeer gewaardeerd!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

WAH 11-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke website en een makkelijke bestelprocedure!

Service
Levertijd zoals afgesproken. Werd door keurig personeel afgeleverd, geplaatst en afgesteld.

Assortiment
De prijs was gelijk met de meeste andere winkels.
Uitgebreid assortiment.

Extra toelichting
Nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paul 11-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
gemakkelijk om iets op te zoeken

Service
heel snelle levering, mogelijk om tot 's avonds laat te bestellen, en morgen in huis.

Assortiment
uitgebreide keuze

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dick 11-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
De website is erg overzichtelijk en bestellen is gemakkelijk

Service
Snelle levering en als er een vraag is wordt die telefonisch prima beantwoord

Assortiment
Wat kun je er niet kopen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wim bruggeman 11-02-2016 In de winkel gekocht
lochristie
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Aanbeveling
heel vriendelijk personeel, met veel uitleg

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans 678 11-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De webshop is helder en duidelijk.

Service
Producten twee dagen in bezit. Over de levertijd en levering niets dan lof. Je kunt je product via track and trace bijna van minuut tot minuut volgen. Je kunt zien wanneer de bezorgers voor de deur komen.

Assortiment
De mogelijkheid van aanschaf van "tweede kansjes" daar zijn leuke voordeeltjes te behalen. Onze droger had twee deukjes, scheelde bijna 75 euro. Mooi meegenomen.

Aanbeveling
Wij zijn enthousiast geworden van Coolblue. Weer eens het echte "klant is koning" gevoel. En nee wij werken niet bij Coolblue..

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Yoline82 11-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
eigenschappen/kenmerken heel goed beschreven, makkelijke zoek- en selectiefuncties

Service
Perfecte niet-goed-geld-terug-garantie en service

Assortiment
Zeer groot aanbod

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RvdB 11-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Was aan het zoeken en bij het intypen van type nummer werd het al aangevuld. Perfect

Assortiment
Keus genoeg maar was opzoek naar specifiek type

Aanbeveling
Ziet er allemaal goed en gemakkelijk werkend uit!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Geert 11-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
thuis bestellen, volgende dag thuis

Service
probleem gehad met telefoonhoes die stuk was na 2 maand. Dit probleem zaterdag gemeld, de dag erna al een nieuwe aan de deur!

Assortiment
niet alles op de te vinden maar wel veel

Aanbeveling
Kijk zeker wel de prijs na voor te bestellen, niet altijd de goedkoopste, maar de rest is altijd top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Pierre Hofman 11-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Bestelformulier is één van de beste die ik ooit gezien heb

Service
bij bestelling perfecte service : opvolging

Aanbeveling
een perfecte ervaring

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Thomas 11-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Informatie was duidelijk.
Bestelling werd vlot afgehandeld.

Assortiment
Goed aanbod van producten

Aanbeveling
Prima webshop

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Peter 11-02-2016 Via de website gekocht

Algemene score

4,5

Service
Ik wilde een klacht indienen via de klantenservice bij de klachtenafdeling. Een leidinggevende van de klantenservice heeft echter mijn zaak als afgedaan beschouwd omdat het pakket reeds afgeleverd is. Gelet op mijn klacht vind ik dat toch merkwaardig.
Zondagavond heb ik een bestelling bij Coolblue gedaan. Maandagmiddag kreeg ik een e-mail dat mijn pakket die avond 08-02-2016 zou worden afgeleverd tussen 18:00 uur en 21:30 uur. Dat bleek echter niet waar te zijn want post.nl heeft het pakket op 09-02-2016 afgeleverd.

In een chat gesprek met de klantenservice werd gemeld dat de fout was gelegen in een technische storing van post.nl
Post.nl verklaart echter dat het pakket op 08-02-2016 is aangeboden en dat ze om die reden niet eerder konden bezorgen.
Daarna werd in het chat contact door Coolblue gemeld dat het ‘een wisselwerking’ is geweest waarom het fout is gegaan. Maar daarvan is volgens post.nl ook geen sprake.

Er zou een onderzoek door Coolblue worden gestart wat de werkelijke oorzaak is geweest, maar nu is de zaak het opeens afgedaan. En dat terwijl wij het pakket een dag te laat is geleverd. Wij mogen gissen naar de werkelijke oorzaak.

Coolblue vraagt klanten om advies hoe ze de organisatie kunnen verbeteren. Dan lijkt mij dit een gedegen onderzoek waard. En een duidelijk antwoord naar de klant waarin de fout is gelegen lijkt mij ook op zijn plaats. Fouten worden overal gemaakt maar een heldere communicatie en het onderzoeken van de oorzaak van foute leveringen is een organisatie waardig.

Aanbeveling
Ik wilde een klacht indienen via de klantenservice bij de klachtenafdeling. Een leidinggevende van de klantenservice heeft echter mijn zaak als afgedaan beschouwd omdat het pakket reeds afgeleverd is. Gelet op mijn klacht vind ik dat toch merkwaardig.

Review criteria:

Voldoende
Slecht
Voldoende
Officiele reactie van Coolblue 11-02-2016

Beste Peter,

Vervelend om te vernemen dat uw bestelling een dag later is bezorgd. Dat is natuurlijk niet de bedoeling en niet waar we als Coolblue zijnde naar streven. Helaas gaan daarin nog niet alle leveringen goed en kan er soms vetraging ontstaan. Als dat het geval is dan starten we een onderzoek bij de betreffende bezorgpartij op om te achterhalen wat precies de status is van de levering. Is het pakket wellicht zoek of is het onderdeel van een grootschalige storing? Daarin houden we onze backoffice zelf de levering in de gaten houden om te kijken of de zending wel de dag erna wordt geleverd. Mocht dat het geval zijn en er is niets misgegaan met leveren van het pakket dan sluiten we over het algemeen het onderzoek. Daarin is het wel het geval dat we alle onderzoek bundelen zodat we samen met PostNL kunnen evalueren wat we verder moeten verbeteren.

In de klacht stip je wel een belangrijk punt aan het is daarin voor ons in samenwerking met PostNL op dit moment nog onmogelijk om per pakketje te bekijken wat er precies is misgegaan. We kunnen dus wel zien of het onderdeel is van een grotere storing maar tussen de duizenden pakketten een specifiek pakket er tussenuit halen is op dit moment onmogelijk.

We zijn daarin druk bezig om dit in de toekomst deze service te verbeteren en de klant daarover nog beter te kunnen informeren. Dit allemaal gezegd hebbende natuurlijk onze oprechte excuses voor de vertraging.

Met vriendelijke groeten,
Coolblue

Reageer

Jenny 11-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke website. Heel makkelijk alles te vinden en vergelijken.

Service
Zaterdagavond mijn eigen e-reader besteld en zondag al in huis!

Ook in het verleden al een prima service gehad.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

LJ 10-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Duidelijke beschrijvingen en overzichtelijke vergelijking tussen de verschillende producten. Alles is mooi geordend en aankoop was snel verlopen.

Service
Snelle levering komt altijd aan wanneer we het verwachten. Bij een vorige aankoop bij een defect toestel mocht ik het product gratis terugsturen zonder enige verdere uitleg. Enkele weken later heb ik dan een nieuw toestel gekregen.

Assortiment
Ik vind alles wat ik er verwacht te vinden terug maar het zou altijd fijn zijn om meer opties te krijgen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

HerveNatalie 10-02-2016 In de winkel gekocht
Antwerpen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Omdat je eerst kunt zien op de website, of hè product in voorraad is. Dan jan je het reserveren en zelf beslissen hoe je het wild ontvangen, of afhalen.

Service
Vlotte service en vriendelijk personeel.

Assortiment
Iets meer producten zou leuk zijn.

Aanbeveling
Vlotte service, maar ik had meer producten verwacht. Maar wel heel vlot en vriendelijk ontvangen.

Extra toelichting
Doe zo verder en je zult me meer zien.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Hanneke 10-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijk uitleg en vergelijking.

Service
Zondagmiddag besteld, maandagmorgen om 8.00 de levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Karel 10-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
Alles duidelijk te volgen,keuzes makkelijk.

Assortiment
Zeer goede reeks apparaten, niet altijd de goedkoopste, maar waarschijnlijk wel de betrouwbaarste en daar ga ik voor.

Aanbeveling
Alles lijkt heel goed geregeld. Gelukkig hoef ik voorlopig geen beroep te doen op de service.

Extra toelichting
Bezorging is voor verbetering vatbaar. Slechts met tegenzin kon de oude kast retour want de wagen zat al vol. Verpakking werd wel gedeeltelijk bij ons achtergelaten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Janssen alain 10-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
gemekkelijk vanuit de zetel

Service
coorecte afhandeling van mijn bestelling

Assortiment
ruim aanbod en overzichtelijke site

Aanbeveling
alles loop zoals het hoort.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rutger 10-02-2016 Via de website gekocht

Algemene score

1,0

Gemak
Waardeloze service, ik kan niet anders zeggen. CoolBlue belooft een apparaat, in dit geval een kleine koelkast te instaleren op de derde etage om vervolgens het oude apparaat weer mee te nemen.

Niet is helaas minder waar. Het apparaat wordt nog net over de drempel getilt waarna de bezorgen rechts omkeert maakt. Wij hoefden ook niet te tekenen voor ontvangst, er is niet op schade gechecked en het apparaat blokkeert vervolgens het trappenhuis waardoor niiemand meer in en uit kan.

Service
De reactie van de Coolblue klanten service: vervelend, u wordt binnen 48 uur teruggebeld.

Coolblue, alles voor een glimlach?

Wat is de toegevoegde waarde CoolBlue van het online bestellen bij jullie? Ik had net zo goed naar de Media markt kunnen rijden en alles zelf kunnen doen.

Ik kij uit naar een inhoudelijke reactie

Review criteria:

Slecht
Slecht
Officiele reactie van Coolblue 10-02-2016

Beste Rutger,

Dat klinkt inderdaad als een vervelende ervaring en natuurlijk gaan we graag na wat hier voorgevallen is. Om dat te doen hebben we nog wat extra informatie van u nodig. Zou u via een mail naar geenglimlach@coolblue.nl uw ordernummer en eventueel verdere toelichting willen sturen? Op basis daarvan is het voor ons mogelijk om ook inhoudelijk op uw probleem in te gaan. Alvast bedankt!

Groeten,
Coolblue

Reageer

Philips 10-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
alles goed uitgelegd

Service
Zeer correcte en vlugge levering

Assortiment
voldoende keuze

Aanbeveling
was de eerste keer dat ik bij jullie besteld heb en ben zeer tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hassanito 10-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Je kan alles vergelijken en is overzichtelijk en gebruiksvriendelijk.

Service
Telefonisch en online gemakkelijk bereikbaar.
Zelfs op ZONDAG leverbaar!!!

Assortiment
oudere merken (smart phones en printers) zijn niet (meer) beschikbaar.

Aanbeveling
service
prijs
kwaliteit

Extra toelichting
echte winkels in elke provincie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Anouk 10-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles is erg duidelijk en makkelijk te vinden.

Assortiment
Erg ruim assortiment, waardoor je goed kan vinden wat je nodig hebt.

Aanbeveling
Goede prijs/kwaliteit verhouding en alles is makkelijk te vinden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Het Vuistje 10-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Voor het oriënteren uit welke producten je kunt kiezen is dit een uitstekende site.

Service
De bestelling was op het beloofde moment op de plaats van aflevering.

Assortiment
Ruime keus met voldoende informatie.

Aanbeveling
Voldoet gewoon aan de volwachtingen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Brush 10-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijk

Service
Alles correct geleverd en supersnel.

Assortiment
Stond alles in wat ik zocht!

Aanbeveling
Super snel,super service keurig geleverd en gemonteerd.

Extra toelichting
Ik zeg doen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sb 10-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Bestellen , betalen en paar uur later is het product al verstuurd

Service
Antwoorden heel snel op vragen en zorgvuldig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Katteke 10-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Makkelijk online bestellen

Service
Snelle service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

steveB 10-02-2016 Via de website gekocht

Algemene score

10,0

Gemak
Website is overzichtelijk, alle reviews zijn te zien, goed of minder goed.Accessoires worden aanbevolen.
Het bestel proces is zeer eenvoudig en verloopt soepel.

Service
Zij doen gewoon wat zij zeggen,morgen in huis is morgen in huis. Heb diverse artikelen gekocht in de webshop en nooit een slechte ervaring.

Assortiment
Het assortiment bevat altijd de nieuwste artikelen vergelijken van producten is ook mogelijk en duidelijk.
Misschien enkele euro's duurder maar verzending daarin tegen is gratis en je wordt niet achter af verrast met verzend kosten.

Extra toelichting
Goed, betrouwbaar en veilig winkelen met een bedrijf die doet wat ze zeggen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

lin 10-02-2016 In de winkel gekocht
Amsterdam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ik moest een last-minute cadeau kopen en wilde ergens in een winkel een specifieke keukenmachine kopen. Blijkbaar kon ik deze nergens kopen, wel online. Coolblue was de enige waar ik het apparaat online kon bestellen en direct kon ophalen (en ook niet onbelangrijk, voor de laagste prijs!)

Service
van online tot in de winkel echt top. Ik werd in de winkel ontvangen door een dame die je meteen helpt met waar je moet zijn, ze bood ook koffie/thee aan. Tijdens het wachten (heel kort) kun je je ogen uitkijken, ze hebben alles net even wat leuker gemaakt. Alles spreekt jou persoonlijk aan (van de tekst op de toiletdeur tot de flyers op de toonbank)

Extra toelichting
Coolblue maakt echt elk stapje van het koopproces een beetje leuker en makkelijker! Heel fijn :)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews