coolblue.be - Reviews & Ervaringen

7,7 Lees 42715 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 1718 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

7,7

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

FC 09-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
betsellen ging soepel en gemakkellijk

Service
Zoals beloofd< het bestelde kwam de volgende dag!

Aanbeveling
gelikte site, leuke aankleding en heel verrassende wacht periode. gewoon leuk

Extra toelichting
lijkt gebaseerd op "niet moeilijk doen" en alles werkt

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Fenny Paternotte 09-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Makkelijk zoeken op de site naar een artikeL

Service
Snelle levering

Assortiment
Volop keuze ruim assortiment

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Ati 09-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goed contact.

Service
Snelle levering

Aanbeveling
Goeie service tot heden toe

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Karin72 09-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
duidelijke website met heldere structuur en ruime productinformatie. ook de reviews van/ door consumenten die het product al aangeschaft hebben was waardevol.
je wordt via email snel op de hoogte gehouden van de status. Product dag erna geleverd, top! Product was zorgvuldig verpakt.

Service
binnen een dag binnen, netjes. Nette, snelle communicatie via de mail.

Assortiment
Ruim assortiment. Prijs was goed, niet de duurste/ goedkoopste, maar de reviews van voorgaande klanten over de betrouwbaarheid en service van Coolblue waren van doorslag!

Aanbeveling
zou er zo weer kopen!

Extra toelichting
Prima eerste ervaring met deze website!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Aardbei28 09-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Eenvoudig

Service
Helder, je wordt goed op de hoogte gehouden van je bestelling.

Extra toelichting
Prima bedrijf, heldere service en lekker vlot met leveren.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jens 09-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Overzichtelijk, makkelijk bestelproces en snelle gratis levering!

Service
Duidelijke omschrijving, goed verpakte levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Rotjeknor 09-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Service
"s Avonds laat online besteld, nog vóór de middag in huis.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Natalie_col 09-09-2015 Via de website gekocht

Algemene score

1,0

Service
Toen mijn wasmachine het vorige zaterdag (voor de 2e keer) liet afweten heb ik me laten leiden door de goede recensies die Coolblue kreeg en ook vanwege hun levering op zondag waar men mee uitpakt op de site. Ik heb dan ook in de namiddag op zaterdag mijn wasmachine besteld. Helaas is mijn wasmachine niet geleverd op zondag zoals vermeld op de site, maar kreeg ik bericht dat dit maandagochtend zou zijn...ik heb dus een halve dag verlof moeten nemen. Maandagochtend kreeg ik bericht dat het maandagnamiddag zou zijn...halve dag verlof werd hele dag verlof. Toen men aankwam met mijn wasmachine weigerde men deze aan te sluiten (terwijl er op de site van Coolblue stond; aansluiten nieuwe wasmachine en terugname oude wasmachine). De reden was omdat ik de oude wasmachine niet had afgekoppeld, terwijl deze wel volledig leeggepompt en droog was. Dus de oude wasmachine heb ik nog steeds want die nam men niet mee en de nieuwe is ook niet aangesloten. Ik moet nu een extern iemand laten komen want ik ben helaas niet zo technisch (ontmantelen van de transportbouten twijfel ik als ik de juiste voor ogen heb dus wacht ik maar even op iemand die er weet van heeft). Ik heb meteen maandag via mail aan de klantendienst van Cooblue dit alles gemeld, ik zou 4u daarna een antwoord krijgen, we zijn nu woensdag en ik wacht nog steeds. Dus ik ben helaas geen tevreden klant omdat er gewoon té veel is misgelopen en ik ook helemaal geen reactie krijg van Coolblue. Ik zal er dan ook nooit meer bestellingen plaatsen, noch zal ik hen aanbevelen aan anderen.

Aanbeveling
Toen mijn wasmachine het vorige zaterdag (voor de 2e keer) liet afweten heb ik me laten leiden door de goede recensies die Coolblue kreeg en ook vanwege hun levering op zondag waar men mee uitpakt op de site. Ik heb dan ook in de namiddag op zaterdag mijn wasmachine besteld. Helaas is mijn wasmachine niet geleverd op zondag zoals vermeld op de site, maar kreeg ik bericht dat dit maandagochtend zou zijn...ik heb dus een halve dag verlof moeten nemen. Maandagochtend kreeg ik bericht dat het maandagnamiddag zou zijn...halve dag verlof werd hele dag verlof. Toen men aankwam met mijn wasmachine weigerde men deze aan te sluiten (terwijl er op de site van Coolblue stond; aansluiten nieuwe wasmachine en terugname oude wasmachine). De reden was omdat ik de oude wasmachine niet had afgekoppeld, terwijl deze wel volledig leeggepompt en droog was. Dus de oude wasmachine heb ik nog steeds want die nam men niet mee en de nieuwe is ook niet aangesloten. Ik moet nu een extern iemand laten komen want ik ben helaas niet zo technisch (ontmantelen van de transportbouten twijfel ik als ik de juiste voor ogen heb dus wacht ik maar even op iemand die er weet van heeft). Ik heb meteen maandag via mail aan de klantendienst van Cooblue dit alles gemeld, ik zou 4u daarna een antwoord krijgen, we zijn nu woensdag en ik wacht nog steeds. Dus ik ben helaas geen tevreden klant omdat er gewoon té veel is misgelopen en ik ook helemaal geen reactie krijg van Coolblue. Ik zal er dan ook nooit meer bestellingen plaatsen, noch zal ik hen aanbevelen aan anderen.

Extra toelichting
Toen mijn wasmachine het vorige zaterdag (voor de 2e keer) liet afweten heb ik me laten leiden door de goede recensies die Coolblue kreeg en ook vanwege hun levering op zondag waar men mee uitpakt op de site. Ik heb dan ook in de namiddag op zaterdag mijn wasmachine besteld. Helaas is mijn wasmachine niet geleverd op zondag zoals vermeld op de site, maar kreeg ik bericht dat dit maandagochtend zou zijn...ik heb dus een halve dag verlof moeten nemen. Maandagochtend kreeg ik bericht dat het maandagnamiddag zou zijn...halve dag verlof werd hele dag verlof. Toen men aankwam met mijn wasmachine weigerde men deze aan te sluiten (terwijl er op de site van Coolblue stond; aansluiten nieuwe wasmachine en terugname oude wasmachine). De reden was omdat ik de oude wasmachine niet had afgekoppeld, terwijl deze wel volledig leeggepompt en droog was. Dus de oude wasmachine heb ik nog steeds want die nam men niet mee en de nieuwe is ook niet aangesloten. Ik moet nu een extern iemand laten komen want ik ben helaas niet zo technisch (ontmantelen van de transportbouten twijfel ik als ik de juiste voor ogen heb dus wacht ik maar even op iemand die er weet van heeft). Ik heb meteen maandag via mail aan de klantendienst van Cooblue dit alles gemeld, ik zou 4u daarna een antwoord krijgen, we zijn nu woensdag en ik wacht nog steeds. Dus ik ben helaas geen tevreden klant omdat er gewoon té veel is misgelopen en ik ook helemaal geen reactie krijg van Coolblue. Ik zal er dan ook nooit meer bestellingen plaatsen, noch zal ik hen aanbevelen aan anderen.

Review criteria:

Slecht

Reageer

Annette 09-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
ruime keuze aan bezorgmogelijkheden, snelle levering, prima service

Service
Goed bereikbaar voor vragen, duidelijke gebruiksaanwijzing bij product

Assortiment
Ruime keuze voor elk budget

Aanbeveling
Geen enkel minpuntje kunnen ontdekken tot nu toe

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

koentje42 09-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Je hoeft niks tedoen, behalve de instalatie van bepaalde goederen. Maar met één telefoontje leggen ze je alles goed uit!

Service
Goede en vriendelijke service!

Assortiment
vind ik persoonlijk goed!

Aanbeveling
Aan heel veel want het is en blijft waarschijnlijk een goede winkel die werkelijk heel veel heeft!

Extra toelichting
Hetgeen ik gekocht heb is allemaal in orde en werk zoals beschreven staat en dat is zeker positief!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frank 09-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Product snel gevonden. Het bestelproces verliep razendsnel omdat ik al een account heb bij Coolblue.

Service
De levertijd is prima nagekomen. Klachten heb ik tot op dit moment nog niet.

Assortiment
Meer dan voldoende keuze in de webshop.

Aanbeveling
Ik heb tot nu toe nog nooit iets negatiefs gehad met Coolblue. Ik durf inmiddels wel te zeggen dat ze het prima zullen oplossen als er iets zou zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

BMIl2345 09-09-2015 Via de website gekocht

Algemene score

10,0

Gemak
Snelle afhandeling

Service
Vriendelijk personeel

Extra toelichting
Online besteld. Meteen bevestiging gekregen. Op zondag besteld en maandagmorgen al in huis.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kender 09-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
Doet wat ze beloven en en zijn supersnel. Communiceren ook goed.

Assortiment
Ze hebben vrijwel altijd wat ik zoek

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Fibrootje 09-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
heel gemakkelijk

Service
Perfect

Assortiment
Zeer veel met goede commentaren

Aanbeveling
Stiptheid , vriendelijkheid bij een telefonisch contact

Extra toelichting
Alles is goed verzorgd , en men kan zelf de leveringsdatum kiezen , vind ik heel belangrijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sas 09-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Overzichtelijke website

Service
Zaterdags bestellen en op zondag geleverd, super!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Simons 09-09-2015 In de winkel gekocht
Rotterdam Oostplein 97
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles goed overzichtelijk

Service
Geweldig personeel ook zeer attent tegen een oudere

Assortiment
Geweldig alles wat ik moet vervangen zal bij jullie gekocht worden

Aanbeveling
Ik ben gewoon een groot fan van jullie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Haaren 09-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
gebruiksvriendelijke site, zinnige zoekcriteria, ruim assortiment

Service
Levering conform afspraak, communicatie helder

Assortiment
Ruim

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Natasja Hermans 09-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Veel mogelijkheden tot het vergelijken van producten en een zeer uitgebreide site met goed bruikbare reviews.

Service
Snelle service, bijvoorbeeld via facebook. Dit gebeurt op een prettige en persoonlijke manier. Duidelijk antwoord op de gestelde vragen.

Assortiment
Erg uitgebreid, vergelijken van deze producten is duidelijk. Ook de informatieve filmpjes die bij steeds meer producten komen zijn erg fijn.

Aanbeveling
Goede service, goed en breed assortiment. Snelle levering en ook op zondag gratis levering.
Ook in de fysieke winkel wordt je erg vriendelijk geholpen.

Extra toelichting
Een van mijn favoriete webwinkels.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Gama 09-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
goede uitleg over de producten en snel geleverd.

Service
Supersnelle levering, zondagavond besteld, maandagmiddag in huis. Goed op de hoogte gehouden middels sms.

Assortiment
prima, heb zelf maar beperkt gezocht.

Aanbeveling
gewoon heel erg goed en betrouwbaar, goed product geleverd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Duco 09-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Alles is makkelijk te vinden met een heldere uitleg.

Service
Snel geleverd zonder problemen.

Assortiment
Enorm groot assortiment.

Aanbeveling
Groot assortiment met gunstige prijzen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frans.Beeuwsaert 09-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
in eigen tempo via internet, uitstekend.

Service
vlugge reactie, alles verloopt perfect.

Assortiment
ruim assortiment, met voldoende uitleg over het gekozen product - vergelijking met andere aangeboden producten mogelijk.

Aanbeveling
in één woord : formidabel

Extra toelichting
Alles verloopt zeer vlot en perfekt !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter Elbertsen 09-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Snel gevonden via Google direct de juiste pagina en of het artikel op voorraad was.

Service
Overzichtelijk en duidelijk, snelle reactie terug.

Assortiment
Zeer uitgebreid, al diverse keren totaal verschillende goederen betsteld.

Aanbeveling
Goed voor elkaar..

Extra toelichting
Scherpe prijzen in google en het klopte ook met de winkel. Op voorraad en snel geleverd, kon zelf de levering inplannen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Herman 09-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Duidelijke opzet webshop, goede filters en informatie

Service
Tot nu toe (pakket en verzending) in orde.

Assortiment
Ruime keuze met goede informatie

Aanbeveling
Handig, duidelijk en goede voorwaarden. Zo hoort een webshop er uit te zien en te handelen.

Extra toelichting
De levering was wel komisch: een reusachtige doos met het label 'Pakketje' en instructie om geen geweld te gebruiken bij het openen.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Ies Maaswinkel 09-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Service
Enorm fijn dat er 2 avonden in de week zijn waarop bezorging gratis is!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jacqueline 09-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Geen gedoe met inloggen

Service
Super snelle levering...zelfs op zondag!

Assortiment
Meer keuze dan in de fysieke winkel

Aanbeveling
Je wordt goed op de hoogte gehouden over de levering

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeroen van den Bergh 09-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goede duidelijke site met veel informatie.

Service
Vanaf de bestelling wordt je goed geïnformeerd over de status van de bestelling.

Assortiment
Breed assortiment, verdeeld over vele shops.

Aanbeveling
Goed bezig daar bij Coolblue.

Extra toelichting
Breed assortiment, goede en overzichtelijke site met veel informatie, redelijke prijzen en goede informatievoorzieningen inzake de status van de bestelling dmv sms en mail.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

00Martijn00 09-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Duidelijke website, gemakkelijk bestelproces.

Service
Ik ben een regelmatig terugkerende klant bij Coolblue. Telefonische bereikbaarheid is uitstekend, je wordt altijd vriendelijk en kundig geholpen. Als het product op voorraad is (wat duidelijk wordt aangegeven), wordt het ook écht dezelfde dag verzonden.

Assortiment
Coolblue heeft heel veel (steeds meer) producten.

Aanbeveling
Naar mijn ervaring een zeer betrouwbare zaak. Supersnelle levering en uitstekende service.

Extra toelichting
Ik kies voor Coolblue vanwege de betrouwbaarheid en de service. Ze zijn niet altijd de allergoedkoopste, maar áls dat voorkomt, betaal ik die paar procent verschil graag omdat ik weet dat ik het product de volgende dag écht in huis heb (wat vele andere webshops helaas niet altijd waarmaken). Ook wordt ik hier altijd vriendelijk, kundig en coulant geholpen. Een aanrader dus!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frank 08-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
Snel het betreffende artikel gevonden

Service
Zeer snel

Aanbeveling
Op zaterdag besteld en zelfs op zondag al gelevers

Extra toelichting
Wist niet dat dit ook al ging via PostNL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RobertoGonzales 08-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
-Ruim aanbod van producten/artikelen!
-Korte en bondige productomschrijving!
-Eenvoudig bestelproces!
-Levering binnen 24 uur. Zelfs op zondag!

Service
-Men levert 7 dagen in de week. Zelfs op zondag dus!

Assortiment
Ruim. Zijn de goedkoopste met het product wat ik heb aangeschaft.

Aanbeveling
No-nonsense website. Uitstekend bestelproces. Zeer snelle levering; zelfs op zondag.

Extra toelichting
De eerste webwinkel in mijn beleving die op zondag levert (binnen 24 uur)! Enorm gemakkelijk dus. Een bezoek aan de fysieke winkel is in veel gevallen niet nodig. Persoonlijk zal ik voor duurdere artikelen wel een winkel raadplegen. In dat opzicht kan Coolblue nog wel winkels in de grotere steden openen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ivonne 08-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Bezorging op zondag. Via de mail een dag van te voren geïnformeerd over de bezorgtijd tot op twee uur.

Aanbeveling
Perfecte service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Aat 08-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Alles helder.

Service
Alles snel

Assortiment
Behoorlijk ruim assortiment

Aanbeveling
Ken de zaak vanaf de tijd van de PDA shop. Alleen maar beter geworden maar ook groter.

Extra toelichting
blijf doen waar jullie goed in zijn

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Oldenburg 08-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
p.o. in huis en steeds via de pc bericht wanneer het pakket aangeboden kon worden, ook toen het verlaat was.

Service
zie hierboven

Extra toelichting
Het pakket is op zondag gebracht en de bezorger heeft het boven gebracht, heel zwaar, daar het gebouw geen lift heeft en ik op oude leeftijd toen het niet zelf hoefde te doen. Hulde voor deze man!!!!!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Gerard 08-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

razendewolf 08-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
prachtig

Service
op zondag levering zeer mooi

Aanbeveling
vind de service prachtig

Extra toelichting
vind het zalig om via het net te kunnen shoppen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

celvdd 08-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Zeer gemakkelijk, eerst per ongeluk dubbel besteld maar snel opgelost door de klantenservice.

Assortiment
Enige winkel in België waar deze GSM te koop was

Extra toelichting
Super GSM aan een super prijs! Werkt zeer snel, prachtig scherm, batterij gaat langer dan een dag mee, heel mooi een sterk gebouwd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paulus 08-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
snel besteld van waar je ook bent

Service
200% en meer in orde, tot nu toe de enigste die ook op ZONDAG leverd

Assortiment
iedere zoektocht eindigt bij COOL BLUE

Aanbeveling
omdat het kan

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arno van Beusekom 08-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijk

Service
Komt afspraak na

Assortiment
Ruim overzichtelijk assortiment.heldere reviews

Aanbeveling
Overzichtelijke webshop, ruim assortiment, scherpeprijzen, goede service.

Extra toelichting
Ik zou iedereen aan raden bij CcolBleu te kopen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cldja 08-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Service
Zeer correcte service, ook na ontvangst van de aankoop.
Bij problemen direct een antwoord gekregen per mail.

Extra toelichting
Zeer tevreden van de online shop. (geen ervaring met de winkels) Ik heb ongeveer een jaar geleden een telefoonhoesje gekocht voor mijn HTC die, tot mijn grote spijt, vrij snel beschadigd was. Na een aantal foto's door te sturen naar de helpdesk heb ik direct een bedrag ter waarde van het hoesje mogen spenderen aan een nieuw. Super!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob 08-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
bestellen is echt in een paar klikken gedaan; en je hoeft geen account te nemen

Service
besteld zoals beloofd. Goede informatie over zend-proces

Aanbeveling
Lekkere, vrolijke en positieve uitstraling

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Marcel 08-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Service
De zondag bezorging werkte perfect.

Assortiment
Uitgebreide keuze.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tonia 08-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
overzichtelijke web-site

Service
Snelle levering, oude koelkast wordt ook nog meegenomen.

Aanbeveling
Niks dan lof voor deze website. Snelle levering en prima volgens aangegeven tijd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jeekes 08-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Goede website, gebruiksvriendelijk

Service
had een probleem met de scherpstelling van de lens, gebeld en kon deze meteen omruilen. Top service !!!

Assortiment
bijna alles is te verbkrijgen

Aanbeveling
snelle levering en topservice

Extra toelichting
de service is top !!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

dieselke 08-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Assortiment
Ruime keuze en overzichtelijk om te vergelijken tussen verschillende producten

Aanbeveling
Ik zou deze site zeker willen aanbevelen. Klantendienst hielp heel snel en adequaat verder na een vraag over een artikel waar ik interesse in had.

Extra toelichting
Heel makkelijk en snel om te zoeken, kiezen, bestellen en laten te leveren. De levering is inderdaad reeds de dag erna aan huis geleverd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

dyckske 08-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Vlotte service. Snelle levering, zelfs op zondag!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

devriesjes 08-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Duidelijke website en je kunt alles makkelijk vinden

Service
Factuur per mail.Pakket kun je volgen, heel handig als je weet wanneer het binnen komt.Geen verzendkosten!

Assortiment
Zo te zien erg compleet, maar ik heb nog niet alles ontdekt

Aanbeveling
Helder, duidelijk, vriendelijk en correct

Extra toelichting
Super snel geleverd, en ook op Zondag

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ann Marie 08-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Werkt lekker vlot.

Service
Top.

Assortiment
Veel verschillende keuzes in hardware en software

Aanbeveling
Aan iedereen.

Extra toelichting
Ik ben heel erg tevreden met de service van CoolBlue.Je wordt goed geholpen, je kan zien wanneer je bestelling geplaatst is en wanneer het zal aankomen en je krijgt het precies de volgende dag in huis. Blijven houden zo.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joke1111 08-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
Duidelijke website

Service
Supersnelle levering, zelfs op zondag!

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

John 08-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Is makkelijk iets te bestellen via het internet.

Service
Kan alleen iets zeggen van de levering en dat is prima.

Assortiment
Tot nu toe wat ik wilde hebben kon ik vinden.

Aanbeveling
Op het algemeen zijn de prijzen met vergelijking lager dan producten van de concurrent. Alleen jammer dat niet al uw producten goedkoper zijn dan uw concurrenten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

RonnyLabus 08-09-2015 In de winkel gekocht
Lochristi
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Vanuit mijn adres vlot bereikbaar, parking, érg professioneel en érg klantvriendelijk en érg dienstvaardig personeel.

Service
Zie "gemak"

Assortiment
Het spreekt vanzelf dat je mondiaal voor een bepaald product een groter assortiment hebt...

Aanbeveling
Heb CB zo'n 2 jaar geleden leren kennen, nadien nérgens anders meer !

Extra toelichting
Zie commentaren hierboven : heb er niets aan toe te voegen. Top !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

tuinvrouw 08-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
ik dacht dat sneller dan snel niet kon, maar bij cool blue dus wel. 23.45 besteld, volgende morgen 11 uur stond ik de heg te maaien!

Assortiment
goed de beschrijving van de diverse soorten lezen en vervolgens een keus maken.

Aanbeveling
Enthousiaster hadden jullie me niet kunnen maken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews