coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,3 Lees 42496 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2809 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,3

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Jeroen 06-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Helder en overzichtelijk wat waar te vinden is.

Service
Duidelijke mail, helder wat de status van bestelling is.

Assortiment
Grote keuze.

Aanbeveling
Betrouwbare webwinkel, snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pauls1 06-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
geen verplaatsing meer nodig, gewoon thuis bestellen en de dag erna heb je wat je wil

Service
uitstekend

Assortiment
Ik heb nog niet alles bekeken, maar volgens ik tot nu toe al gezien heb, RUIM assortiment

Aanbeveling
gewoonweg eens naar de website kijken en je zal merken dat de prijzen laag zijn en het gebruiksgemak en de snelle service uitstekend

Extra toelichting
gewoonweg alles is supervlot verlopen , en snel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Yvonne2810 06-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Het is een duidelijk overzicht, genoeg keuze en super makkelijk om te bestellen.. Zeer snelle levering

Service
Zeer snelle en nette levering

Assortiment
Veel assortiment , goed overzicht en uitleg

Aanbeveling
Ik kan dit iedereen zeer zeker aanbevelen

Extra toelichting
Ben zeer tevreden bij het assortiment, de goede uitleg, het gemakkelijk kunnen bestellen en betalen, zeer snelle levering en de goede service als ze het apparaat komen leveren.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pietje 06-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
overzichtelijke site, snel in Google gevonden

Service
echt snel!

Assortiment
ruime keus

Aanbeveling
Cool blue doen wat ze zeggen, snelle levering!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

marcvda 06-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer gemakkelijk bestellen via website.
Zeer overzichtelijk voor iedereen.U hoeft geen computerspecialist te zijn.

Service
'S avonds besteld en de volgende dag reeds geleverd rond de klok van 11 uur.
Wat een leuke service.
U word goed op de hoogte gebracht van de verzending via e-mail.

Assortiment
U heeft keuze te over...als je het hier niet vind,vind je het nergens.

Aanbeveling
Een aanrader voor wie gemakkelijk,veilig en snel wil schoppen...

Extra toelichting
U krijgt een zeer goede uitleg via een demofilmpje en weet meteen de goede uitleg over de werking van het product dat u zich aanschaft. Wat een gemak... Doe zo verder...

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jordenvb 06-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Vlotjes van achter een computerscherm.

Service
Snel en probleemloos. Bovendien een goede communicatie qua klaarmaken en verzenden van mijn bestelling.

Assortiment
Ruime keuze tegen een voordelige prijs.

Aanbeveling
Eén van de beste online winkels die ik ken, misschien wel de beste tot hiertoe!

Extra toelichting
Het is een winkel met een ontzettend groot assortiment, scherpe prijzen, vlotte service en geweldige klantgerichtheid. Bedankt voor de goede zorgen! Het is een zeer kwalitatief product!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

enis.muratbegovic 06-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer overzichtelijke webshop

Service
Altijd en overal is klanntenservice bereikbaar zelfs 7/7!

Assortiment
Alles is er te vinden

Aanbeveling
Beste winkel tot nu toe. Ze hebben alles aan aantrekkelijke prijzen.
Levering is dag na je bestelling en altijd gratis! Zelfs voor bestelling van 10 euro dit maakt deze webshop zo uniek

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Douwe de Boer 06-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Klik en klaar, duidelijk en overzichtelijk

Service
Direct informatie en een overzicht van levering. Ook de levering was erg snel.

Assortiment
Veel producten duidelijk weergegeven inclusief aanbieder en review

Extra toelichting
Nee hoor maar jullie pakketpost actie is werkelijk fantastisch

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Evelien Taveirne 06-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Zo besteld, dag daarna geleverd.

Service
Correcte info via mail over de bestelling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

sebas 06-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
alles wat is gezegd ook gewoon nagekomen. Maximale eruit gehaald

Service
duidelijkheid kon niet beter

Assortiment
product aangekomen gelijk terwijl 't kon

Aanbeveling
gewoon top winkels die alles goed doen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jelmer 06-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke site, veel keuze, makkelijk bestellen.

Service
Gewoon heel goed. Snelle reacties op Twitter, snel volledige antwoorden op mails etc.

Assortiment
Erg groot assortiment dus voor iedereen wat hij of zij zoekt.

Aanbeveling
Is gewoon een van de beste webwinkels van Nederland op moment.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ron066 06-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
De site is snel, makkelijk zoeken naar producten, duidelijke uitleg (video) en bestellen gaat gemakkelijk.

Service
Na bestellen goede informatie betreffende de status van de bestelling.
Product had van fabriek af klein defect. Goed meegedacht en super opgelost.

Assortiment
Ik heb gevonden wat ik zocht.

Aanbeveling
Ik heb een erg goede ervaring.

Extra toelichting
Snel / duidelijk / en erg goede service (meedenken en flexibel).

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Mark 06-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Service
Het product werd precies op de dag geleverd die we hadden aangevraagd.

Aanbeveling
Prima webshop en levering.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Freddy.R 06-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Gemakkelijke vergelijkingen maken onder verschillende toestellen,om zo je keuze te maken.

Service
S'avonds om 23 uur besteld.S'anderendaags om 10 uur geleverd.Toppie,want ons droogkast was defect.

Assortiment
Zeer groot assortiment.Zowel in merken als modellen.Qua prijs,zeer intereressant.Heb vergeleken op de website.

Extra toelichting
Gemakkelijke Website,zeer duidelijk. Goedkoopste in prijs. Snelle levering en ook nog gratis geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

OBL 06-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Ruime selectie

Service
Hele snelle service en gemakkelijke website

Assortiment
Ruim assortiment

Aanbeveling
Ruim assortiment

Extra toelichting
Zeer tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Niels de Grauw 06-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
goed georganiseerd

Service
kan altijd geholpen worden

Assortiment
hebben van alles

Aanbeveling
goeie winkel met goeie sevice

Extra toelichting
uitstekende winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marc de Boer 06-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Super, gewoon besteld op mijn smartphone
(ik mis alleen jullie coolBlue App)

Service
Zo als het hoort, voel me klant bij JULLIE

Assortiment
Ruim

Aanbeveling
Ik ben saai, maar de formule klopt!

Extra toelichting
Nope, ik winkel graag bij jullie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ton 06-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijke website, nagekomen wat was beloofd nl. snelle levering, makkelijk bestelproces.

Service
Snelle levering en de aflevering van de wasmachine ging super professioneel (vlot, geen schade, goede uitleg machine en meenemen oude).

Assortiment
Breed en diep assortiment.

Aanbeveling
We hebben nu enkele keren bij Cool Blue besteld en elke keer naar volle tevredenheid.

Extra toelichting
nee.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

yoerivdm 06-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Voor 22u bestellen, de dag erna in huis ... kan het makkelijker? Misschien, levering in dichtstbijzijnd postpunt zou wel een aangename toevoeging zijn....

Service
Terugsturen, wisselen, bellen om te annuleren ... nergens problemen mee.

Assortiment
Een 8 voor deze bestelling ... Pure Evoke heeft standaard géén batterij ... Het ChargePack zoals het heet is niet bij Coolblue verkrijgbaar, een minpuntje

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

TiberianSun 06-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Het is zeer makkelijk om door de opbouw en linken in de pagina's te 'wandelen' en net zo makkelijk weer terug te komen waar je vandaan komt maar nu ben ik wel geen beginneling maar ik denk dat, met alle respect, een beginneling zonder veel moeite de weg vind naar wat hij/zij wilt weten.

Service
Gewoon uit ervaring met iets retourneren van een defect aan een apparaat van nog geen 1 week oud, hoe behulpzaam men is van de klantenservice.

Assortiment
Zeer uitgebreid assortiment, kijk ook altijd als eerste op jullie sites, waarom geen 10, kan altijd nog net iets uitgebreider ;-)

Aanbeveling
Gezien de klantvriendelijkheid, service, het assortiment en zeker prijstechnisch (jullie zijn (bijna) altijd de goedkoopste) maar ook hoe jullie blijven ontwikkelen en streven naar een nog hoger niveau! Super gewoon maar blijf scherp en alert!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Niels 06-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Service
Ik word goed geholpen als ik vragen heb over de bestelling.

Assortiment
De meeste producten die andere webshops hebben heeft coolblue ook.

Aanbeveling
Nooit problemen gehad met bestellen. Soms is coolblue iets duurder.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

kurt 06-09-2015 In de winkel gekocht
eindhoven
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ton 06-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Aanbeveling
Prima website, accurate levering, alles goed verpakt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Uitstekend 05-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Prijs, kwaliteit, assortiment en duidelijke toegankelijke website.

Service
Snelheid, service.

Assortiment
Uitgebreid.

Aanbeveling
Goede ervaring, met alle bovenstaande punten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dimitris liwadas 05-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Alles makkelijk te vinden..

Service
Snelle service..

Assortiment
Groot assortiment voor ieder wat wils..

Aanbeveling
Geen problemen perfect geholpen zoals aangegeven ..

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jos Vancraybex 05-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
snel wegwijs in de bestelprocedure, winkelmandje, betaling

Service
kan enkel oordelen over de kwaliteit/snelheid van levering en die is 100% OK

Assortiment
voor het gezochte (specifieke) product wel te verstaan: mag iets uitgebreider qua aanbod

Aanbeveling
CoolBlue doet wat het belooft, en dat is al heel wat de dag van vandaag.
Zelfs een leek in online-shopping kan perfect zijn weg vinden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

ronnyd1 05-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Je kan gemakkelijk het product terugvinden per categorie. De producten kunnen makkelijk vergeleken worden.

Service
Laat op de avond besteld, de volgende dag voor de middag thuis geleverd.

Assortiment
Zeer grote keuze.

Aanbeveling
Ik ben zeer blij dat ik de aankoop bij Cool Blue gedaan heb.
De aankoop ging makkelijk en ik had voldoende informatie over het product.

Extra toelichting
Ik heb reeds meer zaken in deze winkel gekocht en ben zeer te vrede van de producten, keuze, prijs, verzending en onthaal.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerdinemamavan3 05-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
snel gevonden wat ik zocht, en erg snel in huis. Nog geen 24 uur na het bestellen had ik mn printer binnen!

Aanbeveling
Nog maar 1 x wat besteld, maar 100% bevallen. Betrouwbaar en snel bedrijf! Het is ook leuk dat je op hun website veel over het bedrijf kunt zien. veel beeldmateriaal

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henry 05-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Zoeken en bestellen gaat heel eenvoudig.

Service
Coolblue doet wat het beloofd. Bezorgen op het afgesproken tijdstip.

Assortiment
Ruime keus door de verschillende winkels.

Aanbeveling
Goede en snelle bezorging en een groot assortiment.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joostg 05-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Overzichtelijke site

Assortiment
Veel keuze en opties.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HerKlant 05-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
ik heb me geen moment afgevraagd waar ik ben, wat ik moet doen, en wat er daarna gebeurt.

Assortiment
Coolblue biedt van alle producten (mobielen, computers, koelkasten, stofzuigers) niet mega veel keuze, wat het overzichtelijk houdt, maar lijkt te kiezen voor kwaliteitsproducten.

Aanbeveling
mijn ervaring in zowel de winkel (Utrecht) als op de site is dat de mensen van Coolblue grappig, zorgvuldig, deskundig zijn en mij als klant begrijpen.

Extra toelichting
Coolblue maakt hun slogan 'alles voor een glimlach' waar. Ik moet regelmatig glimlachen om hun vondsten. Tegelijk komen ze hun afspraken/beloftes na, houden mij goed op de hoogte van elke stap (mail) en bieden een goede prijs (vergelijkingssites bekeken) en goede kwaliteit (maar op grond van weinig productervaring).

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stef 05-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Kon snel vinden wat ik graag wilde bestellen.

Service
Werd goed op de hoogte gehouden van de levering.

Assortiment
Assortiment is ruim voldoende voor wat ik wilde bestellen.

Aanbeveling
Prettig ogende website waar je alles gemakkelijk kunt vinden met 1 druk op de knop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Patrick 05-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Snelle levering! 'S avonds besteld volgende dag in huis #smile

Service
Keurig! Bevestiging sms plus p. Mail wanneer er wordt geleverd

Assortiment
Ruime keus met uitleg

Aanbeveling
Reden zie boven.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Pubwr3cker 05-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ik bestel gewoon via paypal. Mijn adres zit al in het systeem. Zeer makkelijk en eenvoudig te bestellen!

Service
Zeer goede service. Ik had mijn headset besteld en de volgende dag werd deze al geleverd. Dit is een zeer groot pluspunt van coolblue. Waneer er iets mis zou zijn met het pakket kan ik het terugsturen en krijg ik een andere in de plaats wat coolblue een zeer goeie site maakt!

Assortiment
Heel grote uitbreiding van keuzes. Zo goed als alles kan je kopen!

Aanbeveling
Ik heb alleen maar positieve dingen te zeggen over coolblue. Zeker aan te raden bij andere mensen dus!

Extra toelichting
Alleen maar positieve beoordelingen! Proficiat!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Yasin 05-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gemakkelijk bereikbaar en een eenvoudig ingedeeld website zonder onnodig veel opties

Service
Medewerkers zijn vriendelijk en behulpzaam en ook heel erg makkelijk te bereiken Door Facebook en Twitter.

Assortiment
Er is een grote hoeveelheid aan technische snufjes.

Aanbeveling
Het is een pretje om iets te kopen bij coolblue zo heb ik een hoogwaardig rugzak gekocht van coolblue. Wat ik kan zeggen is lekker goedkoop en snel in 1 dag besteld jullie zijn toppers.

Extra toelichting
Ga zo Door een leuk en voordelig site waarvan ik weet dat ik vandaag en in de toekomst gegarandeerd weet dat ik mijn bestellingen via coolblue ga kopen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mark 05-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Het vergelijken is erg handig en gedetailleerd. Bij het zoeken naar een laptop zijn er veel opties die je kunt aanvinken zodat je precies vindt wat je zoekt. Een enkel punt van kritiek is dat er bij sommige laptops een verschil is tussen de specificaties die beschreven staan en degene die in het filmpje genoemd worden.

Service
Erg snelle levering. Geen problemen ondervonden.

Assortiment
Er is erg veel keus en in elke prijsklasse iets te vinden. Ook qua opties op de laptops is er veel diversiteit.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jaap 05-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Gewoon makkelijk online je naam- en adresgegevens opgeven en via i-deal betalen.

Service
's Avonds laat besteld (rond 22.30 uur) en de volgende dag in huis.

Assortiment
Ik was op zoek naar een sporthorloge en bij coolblue hadden ze alle sporthorloges die ze bij andere winkels ook hadden en zelfs nog wat meer dan de meeste andere online winkels.

Aanbeveling
Alles ging soepel en snel en er was ruim voldoende keuze. Ze hadden zelfs online demonstratiefilmpjes van de producten waardoor ik makkelijk de beste keuze kon maken. Ook de prijzen waren lager dan bij de meeste andere winkels.

Extra toelichting
Fijne online winkel die door demonstratiefilmpjes en lage prijzen een zeer goede prijs-kwaliteit verhouding heeft.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

annemieg 05-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Ik heb op de site direct gevonden wat ik zocht. En wat ik heel belangrijk vind: bij elk item (in mijn geval telefoonhoesje) stond perfect aangeduid voor welke GSM het al dan niet geschikt was. Ik heb ook elders gezocht maar vaak was niet duidelijk voor welk type GSM het hoesje al dan niet geschikt was.

Service
Zoals beloofd: vandaag besteld voor 23 uur = morgen geleverd zonder kosten. We hebben een moeilijk te vinden adres maar dat gaf evenmin problemen.

Assortiment
Elders misschien iets meer keuze maar we konden toch kiezen tussen 4 verschillende kleuren. En ik vermoed dat er gewoon voor deze Motorola alleen maar een case in "book-formaat" op de markt is...

Aanbeveling
Duidelijke omschrijving van de artikels. Het item is exact zoals op de foto. Levering ook zoals beloofd ondanks niet zo makkelijk te vinden adres.

Extra toelichting
Boven duidelijk gemotiveerd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Bouwman 05-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Artikelen diende zich aan in een mail die wij kregen. Omschrijvingen gelezen en besteld. Makkelijker kan niet

Service
Volgende dag op het ophaal adres. Elke keer, bij een volgende fase, een mail met de desbetreffende procedure

Assortiment
Was genoeg keuze, maar wij hadden hem al gemaakt

Aanbeveling
Uitgebreid assortiment en vlug en correct geleverd

Extra toelichting
Vond een iets te grote verpakking.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

EJ 05-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Ik vond het vrij onhandig om via de zoekfunctie de in-ear koptelefoons te vinden. Via het menu lukt het wel, maar waar is dan de zoekfunctie voor.

Service
Geen gezeur ;-)

Assortiment
Alles wat ik tot nog toe nodig had, heb ik kunnen vinden. Ik weet nog niet wat mist.

Aanbeveling
Geen gezeur, snelle bezorging en leuk verpakkingsmateriaal.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

adrie 05-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Producten zijn makkelijk te vinden op de website.
Bestellingen worden snel en correct thuis geleverd en men kan eventueel een dag of tijds periode afspreken.

Service
Service was helemaal geweldig.
Klantenservice beantwoord vragen correct en duidelijk met vriendelijke medewerkers.
Levertijd was van begin tot eind te volgen snel en keurig binnen de afgesproken tijdsperiode.

Assortiment
Ruime assortiment van producten.
Redelijk geprijsd.

Aanbeveling
Tot nu toe maar een heel klein probleempje gehad dat snel opgelost was met 1 telefoontje.
De ander bestellingen zijn snel en vlekkeloos verlopen.

Extra toelichting
jullie verbazen me door het vinden van verbeter punten zoals de tijd aan geven van bezorging. Geweldig.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Rene 05-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
goed vergelijk

Service
Snelle levering

Assortiment
volop keuze

Aanbeveling
Doen wat ze beloven

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

SvS 05-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
prettig winkelen op de site

Service
duidelijk en correct

Assortiment
zeer gevarieerd

Aanbeveling
mijn ervaringen zijn nog steeds goed geweest

Extra toelichting
's avonds laat gekocht en inderdaad netjes de volgende dag geleverd. ik houd van juiste info op een site.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Papske 05-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Kopen zonder in de regen te moeten lopen.

Service
In minder dan 24 uur in mijn bezit.

Assortiment
er bestaat geen tweede winkel zoals jullie

Aanbeveling
Zeker,zonder twijfel

Extra toelichting
Nog geen slechte punten moeten geven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M.Deneve 05-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Even de zoekfunctie inschakelen en je vindt wat je zoekt!

Service
Snel en efficiënt ook bijkomende vragen via mail opgelost

Aanbeveling
Prima koperverbinding, betrouwbare leertijd!

Extra toelichting
Gemakkelijk, snel, betrouwbaar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

PaulKlok 05-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De site is zeer overzichtelijk en er is gemakkelijk mee te werken.

Service
Excellent. Foutloze levering de volgende dag.

Assortiment
Ik heb gevonden wat ik zocht. Dat is voldoende.

Aanbeveling
Jazeker.

Extra toelichting
Ik heb gemerkt (niet bij mijn product) dat er soms verschillen zijn in wat er in 'overzicht' over een product aangegeven wordt, en wat er in 'specificaties' staat (vb USB 3.1 in 'overzicht' en USB 3 in 'specificaties'). Dit is vervelend. En ik kan het weten want ik heb hier eerder bij aankoop al eens een klacht over gehad (ging toen over draadloos keyboard versus keyboard met draad).

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

palmerstom 05-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
op het laatste moment nog een kado nodig.
Na 5 min besteld.

Service
alles zoals verwacht.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Loesje 05-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Makkelijke te vinden en te bestellen.

Service
Snel geleverd.

Assortiment
Ruim assortiment.

Aanbeveling
Snelle levering.

Extra toelichting
Leuke verpakking, met een bedankje naar de buren!

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Henny 05-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Vanuit je luie stoel kun je de prachtigste dingen bestellen.

Service
De volgende dag het bestelde reeds in huis. Tijdens de bezorging was ik niet aanwezig, maar via de buurvrouw kwam het pakketje toch dezelfde dag nog in mijn bezit!

Assortiment
Coolblue is van alle markten thuis!

Aanbeveling
Zie het voorgaande.

Extra toelichting
Zie het voorgaande.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Egon 05-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Het is heel duidelijk wat je kan bestellen door middel van de hoeveelheid aan filters.

Service
Echt snelle levering! Er wordt gedaan wat er wordt beloofd!

Assortiment
Heel veel artikelen zijn er te koop, maar soms net dat ene merk en/of type niet. Jammer dat je dan via een andere site moet bestellen iov gebruikmaken van de efficiency van Coolblue

Aanbeveling
Snel iets nodig? Groot assortiment? Dan moet je bij Coolblue zijn

Extra toelichting
Gemak dient de mens en Coolblue voldoet daar ruimschoots aan!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews