coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,9 Lees 49200 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 6710 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,9

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Jim 21-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Topwinkel, tot nu toe alles perfect gegaan met zowel bestellen als het leveren.
Ook met retouren van artikelen word er niet moeilijk gedaan.
Kortom een echte topwinkel.

Reageer

Joke 21-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik kies bewust voor coolblue voor de geweldige klantenservice. De supersnelle levering is mooi meegenomen.

Reageer

Mattijs 21-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Uitstekende service, heren kwamen wat vroeger dan gepland, maar voor ik het wist stond mijn nieuwe vaatwasser binnen en was de oude met hen mee.

Reageer

M 21-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Gebruiksvriendelijk website en een snelle levering. Ook de aanduiding van de aankomst is goed geregeld.

Reageer

Lia 21-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Geweldige site met goede info en vergelijkingsmogelijkheid voor verschillende apparaten! Heel snelle levering.

Reageer

Lut Verheijen 21-09-2020

Algemene score

10,0
Coolblue is niet alleen een naam het is een bedrijf wat je kunt vertrouwen in verband met de beloftes wat ze doen. Coolblue is een prijszetter en geen prijsvolger. We hebben onze laptop gevonden aan de correcte prijs-kwaliteit TOP!!!
Ze hebben een heel duidelijke website waar je steeds zal vinden wat je nodig hebt.....wat wil je nog meer hebben wij zijn een tevreden klant als dat niet duidelijk genoeg is!!!

Reageer

L 21-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik ben altijd erg tevreden over de levering van Coolblue, normaal ben ik altijd voorzichtig met vooruit betalen. Maar bij coolblue nooit omdat ik altijd vrijwel zeker weet dat je het product geleverd krijgt.

Reageer

Daan 21-09-2020

Algemene score

10,0
Top service! Snelle levering en altijd behulpzaam. Goed producten aanbod, soms iets duurder dan alternatieven maar het extra geld meer dan waard door de garantie dat je geholpen worden als er iets mis is.

Reageer

Shannon 21-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heel blij met mijn stoom apparaat van Black&Decker die de volgende dag meteen in huis was. Ik kan niet anders zeggen dat dat ik een zeer tevreden klant ben van Coolblue. Echt een top service!

Reageer

Roza 21-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Overzichtelijke webshop. Betaalbevestiging direct per mail, informatie over de bestelling per mail zeer duidelijk. En de bezorging binnen 24uur bezorgd. Tot nog toe geen nare ervaringen gehad met deze online winkel. Super!!!!

Reageer

Fatih 21-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke bezorgmoment, open communicatie hierover. Geen 10 omdat ik niet kon vinden hoe instructies verzonden konden worden aan Coolblue/de bezorger, maar wel een hele mooie 9.

Reageer

A. S. 21-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
vlotte service, fijn dat het met de fiets gebeurde. alles was goed te volgen online. snelle levering

Reageer

Fensweet 21-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Coolblue was de goedkoopste voor het product dat ik wou. Enkel de levering was niet zoals de leuze "voor 23u59 besteld, morgen gratis geleverd". Dit was pas de tweede dag geleverd, en ook zo aangegeven tijdens bestelling. Jammer, anders had ik een nog hogere score gegeven.

Reageer

Kurtn 21-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
snel, betrouwbaar bij niet goed geld terug of ander product kiezen.
Kortom zeer tevreden

Reageer

Jannes 21-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Perfecte communicatie, levering op tijd, juiste product in levering.
Geen klachten dus!

Reageer

Ivan 21-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Zeer functioneel en correcte catalogus van producten witgoed en hub producten.
Makkelijk en duidelijk te vergelijken!

Reageer

gery gaspard 21-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
alles tip top in orde. geen opmerkingen : correcte levering en alles keurig verpakt

Reageer

Valerie 21-09-2020

Algemene score

10,0
Zeer goed ontvangen in de winkel op de Boomsesteenweg, Antwerpen.
Zeer vriendelijke werknemers, goede info, in het algemeen goede service!

Reageer

Evi.dw 20-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ruime keuze, aan verschillende prijzen. Voor ieder wat wils. Snel geleverd. Nog nooit een probleem gehad met Coolblue

Reageer

Philippe 20-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Coolblue levert keer op keer weer een knap staaltje werk! Ik bestel al jaren met veel plezier bij Coolblue. Bij mijn laatste bestelling heb ik voor het eerst een "Tweedekansje" besteld. Het product was, zoals aangegeven, in nieuwstaat. Enkel de bijgeleverde kabels lagen los in de doos. Voor een korting van € 30,- kan ik hier prima mee leven. Ook de levering was weer keurig op tijd, binnen 1 dag in huis. Al met al een super winkel, met een ruim aanbod aan producten.

Reageer

Katrien 20-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
altijd in orde, zowel wat bestellen, betalen als retourneren betreft. Ook als mijn contact opneemt met de klantendienst zijn ze vriendelijk en professioneel.

Reageer

Michelle 20-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb hier een wasmachine besteld omdat Coolblue bekend staat om de goede witgoed service. Niks gelogen! De volgende dag stonden ze al keurig voor de deur. Uurtje eerder dan de planning. Netjes gebeld 10 minuten van te voren. Ze hebben alles top geïnstalleerd en uitgelegd en waren binnen 5 a 10 minuten al klaar!

Reageer

Daan 20-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima website alles goed te vinden.
Goede bezorging. Kwamen zelfs eerder belde hier netjes over! Toppie!
Hierna de wasmachine netjes aangesloten. Zelfs het schakel kastje op de muur wisselde ze even snel om.
1 woord! TOP!!!

Reageer

Evelien 20-09-2020

Algemene score

9,0
Ik bestel regelmatig bij Coolblue. De prijzen zijn goed en ze bieden een goede service. Eventuele retours gaan vlot, verzending is snel.
De leuke teksten en grappige accenten maken me ook blij.

Reageer

Andras Brandligt 20-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ja, gewoon de beste service, serieus. Ik heb veel winkels en ketens meegemaakt, maar dit slaat alles. Altijd vriendelijk en als er onverhoopt iets is dan regelen ze het gewoon 100%

Reageer

Herr HaaF 20-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ze bezorgen me vaak een glimlach: De service is uitstekend, medewerkers met kennis van zaken. Bezorging altijd nog op tijd geweest. Gevoel voor humor en leuke dozen.

Reageer

Rony 20-09-2020

Algemene score

10,0
Heel correcte prijs,uitstekende service,was 1ste maal dat ik bij Cool Blue kocht.
Zeker voor herhaling vatbaar. Perfecte afspraak levertijd en uur.

Reageer

Vincent 20-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Altijd goed, 1x niet wat ik van product verwachtte. Zonder problemen retour. Goed service.

Reageer

Tanja 20-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Levering is fantastisch. Je krijgt vooraf een mail met vermoedelijk leveringsprogramma en Een half uur vooraf krijg je bericht dat de je bestelling eraan komt. Ook heel vriendelijk.

Reageer

San Maton 20-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
CoolBlue is nog steeds de toonaangevende webshop, doet wat het belooft en dat is de volgende dag in huis en niet moeilijk doen bij een defect of retour gestuurd artikel.

Reageer

jurgen 20-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Supersnelle levering zoals de website vermeld voor 23:59 besteld (was rond 22h) en de dag erop nog voor 9h geleverd

Reageer

Top bedrijf 20-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Doen wat zeggen, bezorging op tijd en behulpzaam, telefonisch altijd vriendelijk en heb tot nu toe meerdere producten gekocht en mijn volgende product is vast weer bij coolbleu..

Reageer

Danny 20-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Steeds zeer vlugge levering.
Heb ooit eens een defect product gehad en de omwisseling was zeer eenvoudig en zonder discussie.

Reageer

Michiel 20-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik vond het productoverzicht overzichtelijk en duidelijk, het bestelproces gemakkelijk en de levering ging geheel volgens verwachting. De wijze waarop het product geleverd was vind ik uniek tov andere aanbieders en daarom een 10.

Reageer

Oscar 20-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Keurig en snel geleverd, laat in de avond besteld en s’morgens vroeg in huis

Reageer

Michael 20-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Altijd goede klantenservice, fijn om zowel een goede online als offline optie te hebben met de website en de winkel in Eindhoven.

Reageer

kimberley 20-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heel fijn om hier te bestellen,het wordt bezorgd op de afgesproken dag en tijdstip en hele vriendelijke bezorgers,producten zoals omschreven en van goeie kwaliteit...aanrader!

Reageer

Angie 20-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik had dringend stofzuiger nodig. De volgende dag was die al geleverd en mijn leven was gered 🙏🏻🤩 Bedankt Coolblue!

Reageer

Joppe 20-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super service, Coolblue was 1 van de weinigen die mijn product nog had als pre-order. Gelijk besteld en keurig op de dag van release bezorgd met Coolblue fietsservice. Top!

Reageer

Bjorn 20-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Levering is perfect op tijd en er wordt genoeg uitleg bezorgd. Dikke pluim voor het team!

Reageer

SM 20-09-2020

Algemene score

6,0
The search was easy, but the price were higher than other competitive market. Honestly, I had to choose Coolblue as my company has a tie up, and to choose office items, I was left with no other choice. I am more disappointed as the promise of one-day delivery never happened. It's fourth day since I have placed the order and I am yet to receive the consignment.

Reageer

Lock 20-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Keep it up the good work!

Klant vriendelijk en optijd gebeld dat ze onderweg waren en afgeleverd zoals gevraagd!

Reageer

Rien Kalksma 20-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Geweldige online-shop met een prettige, duidelijke en logische website. Scherpe prijzen. Leveringen worden supersnel uitgevoerd. De informatie m.b.t. het leveringstijdstip is uitstekend. Bovendien ontvang je nog goede (gebruiks)informatie over het gekochte product.

Reageer

GinMare 20-09-2020

Algemene score

10,0
Veel keuze en duidelijke tips van CoolBlue hebben mij geholpen in mijn beslissing. ‘s Avonds besteld en de dag erna op de middag ontvangen. Toestel voldeed aan mijn verwachtingen en de prijs was ook ok. Zoveelste keer een reden om bij CoolBlue te blijven aankopen. Dank je wel CoolBlue.

Reageer

GinMare 20-09-2020

Algemene score

10,0
Veel keuze en duidelijke tips van CoolBlue hebben mij geholpen in mijn beslissing. ‘s Avonds besteld en de dag erna op de middag ontvangen. Toestel voldeed aan mijn verwachtingen en de prijs was ook ok. Zoveelste keer een reden om bij CoolBlue te blijven aankopen. Dank je wel CoolBlue.

Reageer

Albert 20-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Was op zoek naar een goede printer. Op basis van goed advies en directe beschikbaarheid besteld. Snelle en correcte levering. Aangesloten, geïnstalleerd en alles werkt perfect.

Reageer

BK 20-09-2020

Algemene score

6,0
Jammer dat wanneer ik zakelijk bestel er toch pas in de avond geleverd wordt. Zakelijk niet echt handig

Reageer

Willy 19-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Besteld om 13h00, ze waren voorradig in de winkel, even buiten aanschuiven vanwege Covid-19 en hop .... 2 nieuwe gsm's gekocht. Vriendelijk personeel en steeds verwittigd per SMS en mail.

Reageer

Johan D 19-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Makkelijk bestellen, via webshop.
Duidelijke beschrijving product.
Gratis bezorgen, kleine meerprijs op plaats brengen, en aansluiten.
Scherpe prijzen.

Reageer

Cazemier 19-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
In eerste instantie aantal gewenst ingevuld, besteld en betaald. Echter bleek er ook een packagedeal te zijn.
Klanrenservice gelijk gebeld en zij hebben het verschil qua bedrag gecrediteerd.
Top service!

Reageer

Toon meer reviews