coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,6 Lees 42314 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3410 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,6

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

verdonk 30-06-2018 Via de website gekocht

super servic

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
duidelijke site, goede levering en goede service ook als je eens wat wilt retourneren.
Snelle betaalwijze, en terugstorting als je wat retourneert.
Ook met grote producten goede service wordt geplaatst en aangesloten.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Corine 30-06-2018 Via de website gekocht

Geweldige service maar jammer dat ze zo laat komen bezorgen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Afgelopen woensdag is onze nieuwe wasmachine gekomen. Het brengen door de monteur verliep perfect. Netjes oude meegenomen en alles geïnstalleerd. Wat alleen erg jammer is is dat ze zeggen dat ze tussen 1045 uur en 1345 uur komen en dat de monteur er dan pas om 1430 uur eindelijk eens is. Waarom werken jullie niet met bellen een half uur van te voren voordat de monteur komt. Ik heb diverse afspraken afgezegd en de hele ochtend moeten wachten. Dit vond ik erg jammer!! Voor de rest erg tevreden over alles.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Herman 30-06-2018 Via de website gekocht

Top bezorgers!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke website, prima prijs en als kers op de taart; heel fijne manier van bezorgen. Bij ons waren Giancarlo en Eliza te gast om een koelkast te brengen. Keurig op de hoogte gehouden over de aankomsttijd. Uiteindelijk werd zonder probleem de koelkast achterom gebracht.
Bij CoolBlue kun je gerust iets bestellen!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Eline 30-06-2018 Via de website gekocht

Top service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik had om 22u besteld en de volgende ochtend al in huis. Goed verpakt en prettige service. Helemaal top!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

D. 30-06-2018 Via de website gekocht

Echt de goedkoopste, ook voor top producten !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Beste prijs-/kwaliteit verhouding ! Ook voor de duurdere topmerken. Scheelt soms enkele tientallen euro's. Snelle levering, prima retour voorwaarden.

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

stefcarla1@gmail.com 30-06-2018 Via de website gekocht

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
al vele dingen besteld bij Coolblue en altijd met goed ervarinen mbt snelle en acurate levering en product.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

albert 30-06-2018 In de winkel gekocht
utrecht

Prima geholpen. Prime service. Uitstekend!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Gewoon goed! Veel keus. Jammer dat de extra korting er af was die er een paar dagen eerder op stond bij aanschaf van 2 koffers.

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Tess 29-06-2018 Via de website gekocht

prima service

Algemene score

9,0
Goede site,overzichtelijk en supersnel geleverd. Ben erg blij dat er zo,n overzichtelijke site bestaat

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ivo 29-06-2018 Via de website gekocht

snelle sevice

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
goede en correcte website en nogmaals een super snelle levering juiste tracking geen verzendkosten betaalt

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Dennastiaan 29-06-2018 Via de website gekocht

Gewoon helemaal TOP

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ruim assortiment, scherpe prijzen, snelle levering. Zelfs op zondag!
Ik bestel er vaak zakelijk omdat de prijzen vaak scherper zijn dan die van de groothandels.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Christophe 29-06-2018 Via de website gekocht

Supersnelle levering, zeer goed Retourbeleid.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik kocht al vaak dingen via Coolblue, en altijd zijn die er de volgende dag. Eenmaal had de leverancier de pakjes omgewisseld met een andere klant, en dan heeft Coolblue een nieuwe, dure grafische kaart gestuurd die ik dan de dag erop had .

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter 29-06-2018 Via de website gekocht

Echt, alles met een glimlach.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik ben een internet shopper ....vergelijk de prijzen ,de bezorging en de kwaliteit en elke keer kom ik weer bij Coolblue uit

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

doeschka 29-06-2018 Via de website gekocht

Prima service

Algemene score

9,0
Snelle levering, CoolBlue heeft duidelijke website, ik vind er goede informatie, ik ben een tevreden klant!

Reageer

Marja 29-06-2018 Via de website gekocht

super snelle geweldige levering op zondag

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Je kunt de produkten goed vinden op de website van Cool Blue, bestellen is zo gebeurd en ze leveren de volgende dag. Een superservice van Cool Blue, want ze leveren ook op zondag!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gustaaf Hoeven 29-06-2018 Via de website gekocht

Zeer goede organisatiestructuur en vriendelijkheid

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer behulpzaam, vriendelijkheid en zeer goede organisatiestructuur.Op alle vlakken tot heden perfect geholpen en afspraken nagekomen.Dit geld voor elk personeelslid waar ik mee in contact kwam inclusief de bezorgers

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JosL 29-06-2018 Via de website gekocht

Op z’n Rotterdams

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Coolblue is en werkt op z’n Rotterdams. Geen woorden maar daden en recht voor z’n raap. Doen wst ze beloven. Na bestelling tegen een scherpe prijs stropen zij hun mouwen op (als deze nog niet al opgestroopt waren) en zorgen zij ervoor dat jouw nestelling volgens afspraak geleverd wordt.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Léon van Dooren 29-06-2018 Via de website gekocht

Coolblue blijft nummer 1

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ongelooflijk breed assortiment, scherpe prijzen, goede en eerlijke reviews en snelle goed verzorgde verzending.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mir 29-06-2018 Via de website gekocht

Wat een top winkel!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke website, snelle levering en op de afgesproken tijd, zeer vriendelijke bezorgers die deskundig waren en zelfs vroegen of ik zelf even wilde controleren op beschadigingen en me rustig lieten kijken, duidelijk uitleg over garantie en ruilen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Beruthiel 29-06-2018 Via de website gekocht

Snel en correct!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
eenvoudige website, voldoende assortiment, snel geleverd en goeie communicatie. Meer verwacht ik niet van een webshop, maar zeker ook niet minder! Coolblue stelde nog nooit teleur.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nicolette 29-06-2018 Via de website gekocht

Prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Fijne webshop , snelle levering en geen gedoe als je product niet in orde is, wordt zonder vragen omgeruild.
Duidelijke ( en grappige ) algemene voorwaarden

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jakkobba 29-06-2018 Via de website gekocht

Kwaliteitsproducten tegen een eerlijke prijs.

Algemene score

10,0
Goede verhouding prijs kwaliteit, vlotte bestel en leveringsservice. Het team dat de levering bezorgde was attent, vriendelijk en technisch goed geïnformeerd.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mayke 28-06-2018 Via de website gekocht

Zo hoort een webwinkel te werken!!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Meerdere aankopen gedaan via deze webshop. Altijd naar volle tevredenheid geleverd. Binnen 24 uur. Uitermate goed draaiend geheel.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

S. van der Ree 28-06-2018 Via de website gekocht

Super snel en persoonlijke aanpak!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Rond half 10 ‘s avonds mijn bestelling geplaatst en volgende ochtend rond 7u30 geleverd. Allemaal goed gegaan maar wat ik helemaal super vond, was het persoonlijke filmpje wat ik te zien kreeg na het plaatsen van mijn bestelling! Erg leuk gedaan! Nu krijg ik telkens een glimlach op mijn gezicht als ik aan coolblue denk! :)

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nick G 28-06-2018 Via de website gekocht

Hele vriendelijke en meedenkende klantenservice

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Coolblue zelf werkt geweldig, jammer dat de logistieke partner wat minder geweldig is...
Hier heeft Coolblue zelf niet veel grip op helaas.
Uiteindelijk wel allemaal naar tevredenheid afgehandeld!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

n hanno 28-06-2018 Via de website gekocht

fantastisch bedrijf , alles klopt!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
fantastisch bedrijf , alles klopt! de website , de service , het gemak , snelle levering ! kortom ...het kan niet beter dat dit ! ga zo door!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henry 28-06-2018 Via de website gekocht

Internet site is zeer gebruiksvriendelijk!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Producten die ik bij Coolblue heb gekocht, waren scherp geprijsd in de markt. Internet site is zeer gebruiksvriendelijk (via kieskeurig op terecht gekomen).

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

MaryN 28-06-2018 Via de website gekocht

Zeer goede service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle levering, keuze mogelijkheid voor levertijden, prijs kwaliteit klopt, interesse in wat de klant vind. Gebruiksvriendelijke website. Niet moeilijk doen als er iets retour gaat.
Het enige wat ik nog mis is Afterpay.
En de verpakking mag meer aangepast worden aan het artikel. Ook wat meer aan het milieu denken.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marie-José Rommens 28-06-2018 Via de website gekocht

Cool Blue is écht perfect!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Voor mij (ben 73 jaar) is het moeilijk om het juiste product te kiezen, dus kies dan voor de keuze van Cool Blue. Dat is voor mij altijd de juiste richtlijn gebleken, dus daar vertrouw ik op.
Geweldig toch, Cool Blue verdient 'n pluim!!
Het uitpakken is alleen al 'n feest, solide stevige dozen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pim Hopman 28-06-2018 Via de website gekocht

Prima service produkt wordt in huis gebracht

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ruime keuze op de webshop met de gegevens die ik nodig heb om een keuze te maken welk produkt ik ga kiezen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

John 28-06-2018 Via de website gekocht

Goeie zaak

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Op tijd geleverd in overleg. Netjes geïnstalleerd door de bezorgers. Alle verpakkingen en oude machine meegenomen. In één woord geweldig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johnny Okkersen 28-06-2018 Via de website gekocht

Helemaal geweldig allemaal

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Omdat het aardige mensen zijn die moeite voor je doen en de tijd voor je nemen om je zo tevreden mogenlijk te maken.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

John 28-06-2018 Via de website gekocht

Goede afspraken

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Samsung TV besteld. Deze had een goede beoordeling bij het consumentenbond maar was bij andere leveranciers niet voorradig.
Bij Cool blue s'avonds besteld. Deze was de volgende dag al te leveren.
Ik kon echter pas een dag later thuis zijn en dan alleen in de avond. Geen probleem. Voor 10 euro extra werd het tussen 18:00 en 21:30 geleverd. Om 07:30 had ik mijn TV binnen. Binnen 45 minuten had ik het zelf in elkaar gezet en ingesteld. Fantastische beeld en geluid.

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arie 27-06-2018 Via de website gekocht

Toppie

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede afspraken wat levertijd betreft. Goed assortiment en ook mogelijkheid van vergelijk wat de verschillen betreft. Lekker makkelijk.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tiemen 27-06-2018 Via de website gekocht

Snelle levering Printer HP

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle levering, goede prijs/kwaliteit en een goed product. Ben zeer tevreden over Cool Blue.
Bestel vaker heb geode ervaring hiermee

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

S. de Jong 27-06-2018 Via de website gekocht

Betrouwbaar

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De bestelling gaat makkelijk en de levering is op tijd. Aflevering op ophaalpunt is duidelijk en voor mij een gemak, ik hoef niet te wachten op aflevering.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

H.C. 27-06-2018 Via de website gekocht

Betrouwbaar en een zeer snelle levering.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Site is overzichtelijk en heeft een groot assortiment. Betalen via Ideal is ideaal. De verpakking was stevig en onbeschadigd bij aflevering.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Inge Brandt Cornelissen 27-06-2018 Via de website gekocht

Gewoon wat beloofd wordt!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De bestelling en aflevering gaan zoals beloofd. Apparaat wordt geleverd op de afgesproken tijd, verpakking en kapotte apparaat gaan mee terug. Je krijgt van de bezorgers nog de laatste tips. Ik ben bij met Cool Blue.
Mediamarkt? Ik ben toch niet gek!!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bart Brouckaert 27-06-2018 Via de website gekocht

Word gedaan wat beloofd word op de reclame geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer veel keuze en informatie snelle levering en real on time zoals beloofd word vlotte betaling en bij levering testen ze of alles werkt

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

R.M. 27-06-2018 Via de website gekocht

Goede service, telefonisch snel bereikbaar

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Telefonisch informatie gevraagd bij de klantenservice over een printer. Geen lange wachttijden aan de telefoon. Goede informatie en snelle levering.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Anna. Jans van Muijden 27-06-2018 Via de website gekocht

Ik ben heel blij met CoolBlue

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Waarom? Altijd snel, vriendelijk en behulpzaam. Ik heb nog miet een keer ellende met CoolBlue gehad! Een aanrader!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

krol 27-06-2018 Via de website gekocht

goed

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
tot nu toe draait de wasmachine goed maaaar heb hem nog maar een paar dagen.kan nog niets zeggen eigelijks even wachten tot ik hem een jaar heb .

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Mieke 27-06-2018 Via de website gekocht

Klantvriendelijkheid bovenaan

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Je kan hier de producten vergelijken, prijzen zijn gelijkaardig als in andere winkels of goedkoper, bij vragen helpen ze je snel verder, laten je zelf weten als er een cashback is op het product

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johno 27-06-2018 Via de website gekocht

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Voor het eerst bij coolblue gekocht 1e de bezorging is perfect je weet op de minuut af wanneer ze komen ,een grote Amerikaanse koelkast zetten ze neer waar dat je wilt ,2e nadat de koelkast niet voldeed de klantenservice gebeld en werd beleefd en snel zonder bedelen of smeken naar een soepele oplossing gekeken, super het moet wel heel goedkoop zijn bij de concurrent als ik in de toekomst coolblue voorbij loop

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tim 27-06-2018 Via de website gekocht

Altijd lekker snel binnen!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
In tegenstelling tot andere (grote) webshops, waar bijv. ook gewerkt wordt met externe partijen, is bij Coolblue het bestelde product ALTIJD de volgende dag binnen. Bij andere partijen is dat simpelweg niet het geval, terwijl ook daar gecommuniceerd wordt dat het de volgende dag binnen is.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Seppe 27-06-2018 Via de website gekocht

Makkelijk!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Veel en gevarieerde keuze. Kiezen, bestellen, betalen en levering: alles correct en efficient verlopen

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jack 26-06-2018 Via de website gekocht

helaas niet wat je er van verwacht

Algemene score

4,0
eerste 2 bestellingen verliepen goed
helaas nu een bestelling gedaan en niet ontvangen
een harde schijf besteld die ze via briefpost opsturen terwijl de eerste harde schijf netjes door een pakket dienst van tnt werd bezorgd

nu via brief post waar zit hun verstand je gooit een harde schijf toch niet door een brievenbus???

maar goed niet ontvangen gebeld en nog 2 dagen wachten voor ze actie gaan ondernemen

helaas is mijn vertrouwen nu wel snel naar nul geëindigd

dus zal er niet snel meer iets bestellen

gr.Jack

Review criteria:

Onvoldoende
Onvoldoende
Slecht

Reageer

ton 26-06-2018 Via de website gekocht

Prima en snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
s'avonds bestel en volgende dag geleverd en netje op de zolder afgeleverd. Helaas was het snoer te kort om direct aan te sluiten.

Reageer

Wim 26-06-2018 Via de website gekocht

Goede webwinkel maar bezorgers laten steken vallen.

Algemene score

6,0
Voor Cool blue gekozen vanwege de positieve recensies en redelijke prijzen. Alles loopt gestroomlijnd maar de bezorgers gaan niet zachtzinnig om met de goederen. Het oude fornuis werd meegenomen maar ze lieten het op straat uit hun handen vallen. Toen werd het nieuwe fornuis uit de auto geladen waarbij er een deuk aan de achterzijde van het fornuis ontstond. Helaas kwam ik daar te laat achter.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Onvoldoende

Reageer

Willem 26-06-2018 Via de website gekocht

Zo hoort het!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super snel. Precies zoals verwacht. Gebruik gemaakt van afhaalpunt in de buurt. Dat scheelt een boel bijhouden van track en trace envan wachten op de bezorger.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paul 26-06-2018 Via de website gekocht

altijd goed, nooit klachten gehad

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vlot en overzichtelijk, altijd snelle en correcte levering, gemakkelijk overzicht van de facturen en vriendelijke en competente medewerkers zowel telefonisch als in de vestigingen die ik bezocht (Antwerpen en Zaventem). Niets negatiefs te melden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews