coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,7 Lees 42299 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3466 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,7

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Annechien 21-03-2017 Via de website gekocht

Snel geleverd op af haal punt.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wil graag mijn pakket op een afhaalpunt halen . Dan hoef ik er niet voor thuis te blijven.
Ergste vind ik als het bij de buren afgeven wordt.
Top! Snel op afhaalpunt geleverd. Kan zelf bepalen wanneer ik het haal.
Artikel was prima en geheel volgens verwachting! Ben er erg blij mee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vandenhende Marc 21-03-2017 Via de website gekocht

snelle afhandeling van mijn bestelling

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
een snelle en eenvoudige manier om iets te kopen, en gemakkelijk met de vele afhaalpunten,
zodat je uw pakket kan afhalen wanneer het past

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Kitty Wolff 21-03-2017 Via de website gekocht

Hele goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Lage prijs goede informatie door middel van video. Binnen 24 uur in huis, de bestelling was goed te volgen via app. Machine werd aangesloten en oude machine mee terug.Top

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

willem 21-03-2017 Via de website gekocht

prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wasmachine besteld ,volgende dag geleverd ,aangesloten en oude machine meegenomen.Dit alles in 20 minuten tijd,echt klasse van de medewerkers.
wasmachine moest wel een trap op,echt klasse.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A.D. 21-03-2017 Via de website gekocht

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke productomschrijving. Makkelijk te bestellen. Na bestelling wordt je goed op de hoogte gehouden waar je bestelling zich bevindt en wanneer hij wordt verwacht te worden bezorgd.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jef H. 21-03-2017 Via de website gekocht

Supersnelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
's namiddags besteld, dag nadien in de voormiddag geleverd. supervlotte website. heel eenvoudig om te zoeken en te bestellen. Kortom alles was perfect.

Reageer

Jack 21-03-2017 Via de website gekocht

Supersnelle levering én op de aangegeven tijd.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Mijn eerste aankoop bij Coolblue. Via de site was de keuze heel snel gemaakt. De keuze is enorm, maar als je jezelf voor af goed oriënteert is het betreffende product heel snel gevonden. Betaling en levering verliep perfect. Voor 23:59 besteld, volgende dag in huis.
Al met al heel erg tevreden over zowel bet product als de service van Coolblue.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mijzelf 21-03-2017 Via de website gekocht

Super snelle levering..

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Makkelijk te vinden op de site.. Snelle afhandeling en levering. Mooi artikel precies de goede zoals op foto.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anna 21-03-2017 Via de website gekocht

Super snelle en goede service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bij Coolblue is er een uitgebreid assortiment, een korte levertijd en een vriendelijke en behulpzame klantenservice!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wilma 21-03-2017 Via de website gekocht

Perfecte en snelle levering.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Voor coolbleu gekozen omdat veel artikelen op voorraad zijn en snel geleverd worden.
De website is duidelijk en je kunt verschillende producten met elkaar vergelijken.
Goede comunicatie betreffende de aflevering.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maarten 21-03-2017 Via de website gekocht

Snel en conform afspraken !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima levering. Op tijd geleverd. Goed verpakt en ook origineel verpakt en product conform omschrijving.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Astak9 21-03-2017 Via de website gekocht

Een absoluut voorbeeld!!

Algemene score

10,0
Duidelijke site, snelle levering, makkelijk ruilen of geld terug. Alleen al van de verpakking wordt je blij. Hier kunnen heel veel (web)shops nog wat van leren.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anna 21-03-2017 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Voor deze winkel gekozen omdat het de enige internetwinkel leek waar de rugzak die ik wilde, nog leverbaar was en de prijs was aanzienlijk lager dan in een fysieke winkel (85 i.p.v. 120). Fijn om aan te kunnen geven dat ik mijn pakket ergens wilde ophalen, i.p.v. dat ik thuis op de bezorging zou moeten blijven wachten. De doos was wat groot (onhandig op de fiets) voor de inhoud, maar blijkbaar zijn er weinig varianten in verpakkingsmateriaal. En er zat gelukkig ook niet overbodig veel vulmateriaal in de doos. Voldoende informatie op de site om te zien dat het de juiste rugzak was.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

W vd Made 21-03-2017 Via de website gekocht

Geweldige service en snelle bezorging

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De web shop is gemakkelijk te vinden De zoek opdracht werkt zeer snel
Zodat het artikel wat je plaatste in de opdracht zeer snel op het beeldscherm verscheen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bart Schenk 21-03-2017 Via de website gekocht

snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
goede sortering en mogelijk snelle leveringde zelfde dag,wel tegen een kleine vergoeding,
in goede verpakking geleverd

Pluspunten

  • Levertijd

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Patricia 21-03-2017 Via de website gekocht

Super!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prettige shop. Duidelijk, eerlijk, transparant, grappig, gemakkelijk en super service!
Cool blue werkt!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerda Kramer 21-03-2017 Via de website gekocht

Hele goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima service! Wasmachine werd keurig geplaatst en getest, oude werd meegenomen. Zou de winkel zeker aanbevelen bij andere mensen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Alex Pijnen 21-03-2017 Via de website gekocht

Duidelijke website en snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Makkelijk zoeken op de website en duidelijke omschrijving van de spullen en makkelijke betaling via Ideal

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fan. Joosten 21-03-2017 Via de website gekocht

Geweldige wasmachine

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Makkelijk in gebruik en maakt niet veel lawaai.
De service van de medewerkers is super. Ze verwijderen de oude machine, en nemen hem mee. Het plaatsen van de nieuwe machine doen ze ook nog.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Saskija 21-03-2017 Via de website gekocht

Supersnel, goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Supersnel, goede service! Goede specificaties op de site, veel vergelijkingsfactoren en handig dat er zoveel gereviewed is door anderen. Brengt je soms toch weer op andere ideeen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R.A. 21-03-2017 Via de website gekocht

Super keuze en prima service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ruim aanbod, makkelijk selecteren op voorkeuren en uiteindelijk een prima product. De prijs-kwaliteitsverhouding is ook goed en, niet onbelangrijk, supersnelle bezorging met een lach!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Caitlin 21-03-2017 Via de website gekocht

Lekker makkelijk

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Geen poespas. Website is makkelijk te gebruiken en de levering is snel. Tevreden met het product en de hele ervaring.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Ojeogwu 21-03-2017 Via de website gekocht

Super snel en zeer duidelijk en overzichtelijk!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Mijn mobiel was stuk gevallen en ik wilde niet zo lang zonder zitten ...op vrijdagavond besteld en de volgende dag in de middag geleverd! Super snel en de site is duidelijk en overzichtelijk!
En blij met mijn nieuwe telefoon!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AJ 21-03-2017 Via de website gekocht

Good products/price

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Good products and price. The website is user friendly. Delivery time is as mentioned or even earlier!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

(geen) 21-03-2017 Via de website gekocht

Uitstekende

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Levering was op tijd en de wasmachine is door de heren aangesloten, ondanks dat ze niet de juiste tools bij zich hadden. Zeer tevreden over de levering en (tot dusver) blij met mijn nieuwe wasmachine.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anke 21-03-2017 Via de website gekocht

Zeer goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een aantal keer iets besteld bij coolblue. Iedere keer een zeer vlotte verzending. Wasmachine is keurig op zolder geïnstalleerd en oude weer van de zolder meegenomen. Helaas twee producten gehad die (binnen de garantietijd) kapot zijn gegaan, maar coolblue heeft dat zeer snel en goed opgelost: beide keren zonder probleem een nieuwe toegestuurd gekregen! Top!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk vd laan 21-03-2017 Via de website gekocht

Alles netjes verpak en op tijd gekregen super

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
deze is gewoon goed en overzichtelijk kan daar makelijk de producten vinden die ik zoek en bestelen gaat zondemeer goed kan het iedereen aan raden

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Nubs 21-03-2017 Via de website gekocht

Never Fat Again

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
I ordered a Fitbit, the following day I had my product, the service was top. I contacted Coolblue for advice, they were very friendly, everything was easy and smooth, the price was top, cheaper than everywhere else. I have my Fitbit now and non excuse to put weight ever again and all thanks to Coolblue.
I recommend you to do same and specially to trust Coolblue.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sophie 21-03-2017 Via de website gekocht

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zowel de gebruiksvriendelijkheid van de site als de klantenservice in de winkel is erg goed. Ook de service na de aankoop van het product is uitstekend.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Kim 21-03-2017 Via de website gekocht

Geweldig bedrijf

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Altijd goede service, geen gedoe met omruilen mocht dat nodig zijn. Altijd snel de producten in huis. Bestel regelmatig iets via Coolblue en ben over alle keren zeer tevreden.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Opa Cel 21-03-2017 Via de website gekocht

Zeer goede servise

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer goede aanbiedingen ,duidelijke uitleg,zeer snelle levering zelfs op een zondag. Kan het zeker aanbevelen .

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MeanRat 21-03-2017 Via de website gekocht

Sublieme service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik had een printer besteld op basis van de productspecificaties beschreven op de website van Coolblue. Echter, daar zat een fout in waar ik pas achter kwam toen ik de printer installeerde. Gelukkig voelde ik niet heel veel frustratie omdat ik wist dat je op Coolblue kon bouwen. En inderdaad, ze lieten me niet in de steek. Ze gaven hun fout toe en om de pijn te verzachten kreeg ik een cadeaubon van 10 euro. Niet eentje die je alleen kan besteden bij een bedrag van boven de 50 euro, maar gewoon een echte vrij besteedbare cadeaubon. Hierdoor kon ik een duurdere printer aanschaffen zonder bijbetaling.

Tot overmaat van glorie waren ze ook nog bereid om gratis en voor niets de printer te laten ophalen door een zeer betrouwbare dienst waarbij je live kunt zien waar de chauffeur is zodat je bijna tot op de minuut nauwkeurig weet wanneer ze langskomen.

De 10 is bijna haalbaar voor Coolblue, ware het niet dat de medewerker die ik sprak aan de lijn mij heel goed hielp, maar toch wel een beetje onzeker overkwam. Als je zo goed wordt geholpen verwacht je bijna dat ook de telefonist je met een overdaad aan enthousiasme helpt. Niet dat hij dat niet deed, maar het klonk alsof hij het liefst thuis op de bank zat te binge-watchen op Netflix. Daarnaast geeft een 9 nog ruimte tot verbetering, anders wordt het wel een beetje saai voor ze.

Ik zou er zo weer bestellen, ookal kost het een 10'tje duurder.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tevreden 21-03-2017 Via de website gekocht

Prima, coolblue????

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima levering,goed verpakt, goede service.
Vergeleken met andere internetaanbieders.
Toch blijft coolblue voor mij de beste.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Sjoerd Korving 21-03-2017 Via de website gekocht

Vrolijk shoppen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Shoppen bij Coolblue is leuk. Niet alleen vanwege de goede service zoals duidelijke informatie en snelle levering, maar ook omdat Coolblue shoppen vrolijk maakt, vanaf de bestelling tot en met de levering. Klein detail, maar het zijn de kleine dingen die het hem doen. Maar belangrijkste is natuurlijk het grote assortiment van een simpel kabeltje voor de hifi-set tot aan een wasdroger. En wat je ook bestelt, de service is altijd goed.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Franken 21-03-2017 Via de website gekocht

Prima geregeld!

Algemene score

9,0
Coolblue doet wat het belooft, een snelle levering, prima service en een uitstekende prijs/kwaliteit

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Ted Leidelmeijer 21-03-2017 Via de website gekocht

High service, low prices!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De titel slogan komt van een andere aanbieder maar is zeer van toepassing op de dienstverlening van Coolblue.
Een heel efficient bestelproces, snelle levering.
Tijdens de levering hebben de chauffeurs laten zien dat ook zij service hoog in het vaandel hebben. Een net telefoontje, 20 minuten voor de levering, correcte begroeting en een vakkundige installatie. Kortom, een uitstekende prestatie.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Yns 21-03-2017 Via de website gekocht

Top service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Screenprotector voor mijn telefoon besteld. Naast de klantenreviews die me geholpen hebben om de juiste te kiezen, heb ik tussen de bestelling en levering van mijn product ook een video-tutorial gekregen van Coolblue, met daarin instructies over hoe ik ijn nieuwe screenprotector het beste kon aanbrengen. Deze is zeer handig geweest en heeft mij zeker goed geholpen bij het correct aanbrengen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Janus 21-03-2017 Via de website gekocht

Zéér betrouwbare webwinkel !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Onlangs nog eens een aankoop gedaan bij Coolblue en steeds hetzelfde resultaat : goede omschrijving op de website, uiterst snelle levering en snelle afhandeling van eventuele klachten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nel 21-03-2017 Via de website gekocht

Perfect geregeld

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Had een inbouw prullenbak nodig. Diverse op de site te vinden. Goed beschreven. Besteld, volgende dag conform de toezegging in huis. Prima geregeld dus. Mooie bak, voldoet aan de wensen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Evert 21-03-2017 Via de website gekocht

Snelle levering en proms advies

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Even goed uitgewerkte website die zoeken en aankopen heel makkelijk maakt.
Advies over de producten met kennis van zaken, waarbij zowel positieve als negatieve eigenschappen van vet product vermeld worden.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jos Blokker 21-03-2017 Via de website gekocht

Coolblue top!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super webshop. Ik koop hier al vanaf het allereerste begin. Altijd goede service. Goeie prijzen, veel keuze, uitstekende keuzehulp. Kortom een van de allerbeste webshops in Nederland.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Netram 21-03-2017 Via de website gekocht

goede service en vlotte bezorging

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke website; veel keuze in alle artikelsoorten.
Niet duur en een vlotte service. Bovendien gratis bezorging.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

A.J.Maas 21-03-2017 Via de website gekocht

Goede service snel en netjes bezorgt

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede duidelijke website .superservice houden je goed op de hoogte waar je pakket is .en ze nemen je oude apparaat weer mee.nette bezorgers petje af voor die jongens zwaar werk en toch nog lachen en beleefd blijven

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kelvin Ernst 21-03-2017 Via de website gekocht

Geniale service, snel bezorgd en veel productkennis

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik wilde een tv kopen en wist welk type en model ik wilde. Niet alleen was coolblue erg vakkundig in hun advies en de goedkoopste aanbieder voor mijn producten maar kreeg ik ernaast ook nog een combinatie korting. Hierbovenop kwam dat het product zeer snel geleverd werd en ik met vragen die ik had direct bij ze terecht kon. Ik ga hier zeker vaker bestellen en kan cooblue iedereen aanbevelen!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HUGO DE MARS 21-03-2017 Via de website gekocht

zeer goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Super, ook voor technische info's kan U terecht bij Coolblue, soms niet de goedkoopste maar goed gecompenseerd door de services.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Saskia 21-03-2017 Via de website gekocht

Snel en goed!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Heel tevreden met Coolblue, betrouwbaar, snelle levering (en dat is fijn als iets ineens kapot gaat) en betaalbare producten.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Biet 21-03-2017 Via de website gekocht

Snelle en goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goed advies omtrent aankoop, snelle levering, nml volgende dag al, ondanks bestellen rond 21.00 u. En het was nu niet nodig maar uit vorige bestellingen weet ik dat ze niet moeilijk doen over ruilen. Kortom erg klantgericht.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ruud. 21-03-2017 Via de website gekocht

Geweldige service.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Duidelijke website. Keurige, efficiente bezorging.

De website geeft alle noodzakelijke informatie. De bezorgers hebben keurig op tijd de nieuwe wasmachine gebracht en de oude meegenomen.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Michaëla 21-03-2017 Via de website gekocht

Super tevreden met de leversnelheid

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vrijdagavond een laptop besteld en de volgende dag binnen!
Daarbij kon ik op de site goed verschillende producten met elkaar vergelijken waarbij ik kon aangeven wat ik belangrijk vond.
Erg fijn!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Marilon 21-03-2017 Via de website gekocht

Supervriendelijke service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik wordt hier altijd heel vriendelijk en snel geholpen. Alles loopt vaak helemaal vloeiend en ik heb nog geen problemen gehad.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews