coolblue.be - Reviews & Ervaringen

7,0 Lees 42806 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 1138 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

7,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Hans 31-03-2017 Via de website gekocht

Besteld - geleverd!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Coolblue maakte het mij erg makkelijk de verschillende mobiele telefoons in mijn budget naast elkaar te zetten, te vergelijken en meteen te kopen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

hylebos luc 31-03-2017 Via de website gekocht

Coolblue kan je vertrouwen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Je vindt snel je product via de site en kan op eenvoudige manier de voorgestelde alternatieven bekijken. Eens je keuze gemaakt kan je eenvoudig bestellen en betalen. Ik heb nog nooit een probleem rond de stabiliteit van hun systeem ondervonden. Voldoet het product niet, of is er een mankement aan, wordt het zonder problemen vervangen. Als ik een aankoop via internet doe, altijd via coolblue. Véél in de aanbieding en goede service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erik 31-03-2017 Via de website gekocht

Doen wat ze beloven.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Na bestelling netjes een bevestiging gekregen met uitleg en de vervolgstappen die genomen worden. de bezorgtijden worden vermeld en er wordt uitgelegd wat je kan verwachten van de bezorger.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tonny v Alphen 31-03-2017 Via de website gekocht

snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het is gewoon simpel te bestellen en ook de betaling is makkelijk de levering is goed ik zal het volgende zeker bij cool bleu bestellen en adviseren aan kennissen en vrienden

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Mirranda 31-03-2017 Via de website gekocht

Toppers!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
WoW wat zijn we vriendelijk behandeld! Top site! Gezellig vlotte jongens die de wasmachine kwamen installeren, het was zo klaar!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Slecht
Uitstekend

Reageer

Inge 31-03-2017 Via de website gekocht

Goede service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle levering, vriendelijk klantenservice! Snel retour storten betaling van geretourneerd product.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roy 31-03-2017 Via de website gekocht

Geslaagd Tweede kans product laptop

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De optie voor een 2e kans laptop met garantie was doorslaggevend om bij Coolblue te bestellen ipv bij bol.
De specificaties zijn duidelijk en de bezorging is idd snel. Had de laptop binnen 24u

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Thea 31-03-2017 Via de website gekocht

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Alles loopt perfect van bestellen tot afleveren...en de prijs is ook nog mooi! Wasmachine netjes boven gezet aangesloten en de oude afgevoerd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

PB 31-03-2017 Via de website gekocht

Supersnelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Coolblue heeft een overzichtelijke website waarbij alles makkelijk te vinden is. Ook door de reviews op hun website kan je makkelijk recenties bekijken. De support service was verder ook goed te bereiken via de website en de levering was zoals altijd supersnel.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anouk 31-03-2017 Via de website gekocht

Keurig de volgende dag bezorgd!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een duidelijke site, goede adviezen en snelle levertijd.
De bezorger stond de volgende ochtend vroeg voor de deur. Weliswaar niet op de aangegeven tijd (maar dat zal aan de post liggen), maar gelukkig waren we thuis.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Familie van Schaik 31-03-2017 Via de website gekocht

Scherpe prijs en vlot geleverd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Waren al een tijdje opzoek naar nieuwe pannen van Le Creuset en we waren blij verrast dat Coolblue ook pannen verkoopt. Al snel hadden we gevonden wat we wouden hebben en konden door de scherpe prijs een aantal mooie pannen aanschaffen. De volgende dag netjes geleverd waardoor we snel gebruik konden maken van onze nieuwe aankoop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gaëtan Verbrugghe 31-03-2017 Via de website gekocht

Beste webshop ooit!!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Producten aankopen op Coolblue is heel gemakkelijk. De website is superduidelijk, je vindt gemakkelijk een product dat bij je past door de uitgebebreide keuze aan filters en je moet bijna niets invullen om een product te kopen. Ik koop vanaf nu alles wat ik kan op Coolblue, dit betekent dus bijna alles, het assortiment is heel uitgebreid. Ik vind Coolblue ronduit geweldig en raad de webshop zeker aan.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Katherine 31-03-2017 Via de website gekocht

Snel en hartelijke service.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Product besteld om 14.00 uur en de volgende dag om 08.15 uur in huis aangesloten en draaiend.
Communicatie over tijd van levering en het telefoontje in de ochtend dat ze onderweg waren is erg fijn en bovenal duidelijk.
Ook het meenemen van mijn oude (en zware 33 jarige) wasmachine is mooi meegenomen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gonnie 31-03-2017 Via de website gekocht

Unieke service

Algemene score

10,0
Ik vind Coolblue zo leuk omdat ze zich onderscheiden. v. het persoonlijke bedankfilmpje na aankoop. De gekkigheden zoals wachttherapie, pakketknuffelaar, etc. daar hou ik van omdat ik dan ervaar dat de mensen van Coolblue plezier hebben in hun werk en niet alleen geld willen verdienen (aan mij)

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Reageer

Ton 31-03-2017 Via de website gekocht

Alles prima in orde.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Alles ging heel makkelijk. Bestellen, bezorging, instructie. Niets op aan te merken. Er werd voor de bezorging gebeld dat ze vroeger kwamen, of dat uitkwam.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Woutervd 31-03-2017 Via de website gekocht

Geweldige service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zaterdag besteld en maandagmorgen direct geleverd. Zou de website aan iedereen aanbevelen. Vragen worden ook direct professioneel beantwoord.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dimphy 31-03-2017 Via de website gekocht

Goede service!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prima service en snelle levering.
Prijs van producten zéker niet te hoog.
Pluspunt: Geen verzendkosten en goede retour regeling.
Ik bestel voortaan bij Coolblue.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Darwin 31-03-2017 Via de website gekocht

Snel en zeker

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Hopelijk nu wel een goede printer gekocht. De vorige, een Epson, ook bij Coolblue gekocht. Maar dat is een miskoop ivm gigantisch inktverbruik. Nu weer terug bij good old HP en hoop daar weer ouderwets lang van te gaan genieten

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Stephanie 31-03-2017 Via de website gekocht

Service hoog, ga zo door!!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Om 23.53 besteld. Volgende dag om 10.15 geleverd. Top! Goede service geleverd en helemaal blij met mijn nieuwe wasmachine van Bosch

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Elle 31-03-2017 Via de website gekocht

Van zoeken tot bestellen tot afleveren...goed geregeld!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Overzichtelijke site, duidelijkheid over bezorgmoment en fijne service dat de oude wasmachine werd meegenomen. Het filmpje over hoe de wasmachine afgekoppeld moet worden is ideaal!
Enige verbeterpuntje voor de site is dat je na het bekijken van je vergelijking niet terug kan naar je zoekresultaten.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Whatshisname 31-03-2017 Via de website gekocht

Geweldige service keer op keer

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Of het nu een bestelling is of dat er iets gerepareerd moet worden, de service bij CoolBlue is altijd fenomenaal.
Ik kreeg een berichtje van de winkel als de Nintendo Switch weer op voorraad zou zijn.
Zodra ik het berichtje kreeg uiteraard meteen naar de site en het product besteld.
Ik kreeg het de volgende dag direct in huis, met een zeer fijne tijdsaanduiding van twee uur. Niet de gebruikelijke PostNL taferelen: "Het pakket zal bezorgd worden tussen 09.00 en 19.30"...

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anja 31-03-2017 Via de website gekocht

Nog even snel bestellen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super snelle levering, s'avonds besteld de volgende dag bezorgd. Gaat altijd goed, heel betrouwbaar. Zeer klantvriendelijke website en een groot en breed assortiment.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Otmar 31-03-2017 Via de website gekocht

Super service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Coolblue doet wat ze zeggen.
Keurig oprijd geleverd wasmachine werd netjes aangesloten.
Kreeg nog wat nuttige gebruiks tips.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

'T Kempisch dierenpension 31-03-2017 Via de website gekocht

Mijn ervaring is echt supper snel en netjes

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
ervaring in het verleden was goed we waren weer op zoek naar een nieuw product dus zijn we hier maar weer opzoek gegaan en natuurlijk weer gvonden wat ik zocht en weer besteld en ja hoor nu ook weer helemaal top en snel geleverd.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Helder Styling 30-03-2017 Via de website gekocht

Snelle levering, mooie koelkast!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vriendelijke benadering van de klant, met humor. Kleine schade aan de koelkast meteen opgelost door korting te regelen, prima.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Merel 30-03-2017 Via de website gekocht

Snelle levering en zeker een glimlach:)

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ruim assortiment en duidelijke site. Selecteren op specificaties zou nog handiger kunnen. Het bestellen ging heel makkelijk, de informatie over de levering was helder en grappig. Alhoewel ik geen confetti heb gemaakt voor de bezorger, was ik blij dat hij de volgende dag kwam.

Pluspunten

  • Afleverservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Rob v D 30-03-2017 Via de website gekocht

prima contact via mail en met de monteurs perfect afgemaakt

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
makkelijk om de juiste maten van een inbouw koelkast te vinden ,er is keuze zat hierin met inbouwtekeningen en beschrijving en dat het ook door jullie team ingebouwd kan worden.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk DB 30-03-2017 Via de website gekocht

Superservice !!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
"Gewoon" afspraken nakomen én meer ! Netjes op de hoogte gebracht over het tijdsstip van leveren....eerst dagdeel, daarna ruim van te voren een richttijd, een half uur voor aankomst een SMS en een kwartier voor aankomst een belletje. Netjes oude wasmachine meegenomen en nieuwe geïnstalleerd + 1e cleaning programma gestart. Gewoon he-le-maal niets op aan te merken. Voorbeeld voor andere bedrijven !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Christian 30-03-2017 Via de website gekocht

Just coolblue stuff

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het was niet de eerste keer dat ik bij coolblue iets heb besteld. Dit keer waren het oortjes, in het verleden waren het een laptop, een koptelefoon, een muis en nog meer oortjes. Elke keer als ik iets niet snap of advies ergens over nodig heb wordt ik vriendelijke geholpen aan de telefoon, en ofcourse zitten er ook wat minder vrolijke mensen bij maar die zul je altijd hebben. Het retourneren en bestellen/ bezorgen gaat altijd soepel en heb hier ook nooit moeite mee gehad. Zelfs toen het retouneren erg lang duurde was het zo dat coolblue mij probeerde te helpen terwijl het PostNL was die aan het kloten was. Kort samengevat is Coolblue gwn Coolblue en staan ze niet voor niks bij een van de meest klantvriendelijke bedrijven van Nederland, en misschien zelfs wel de wereld. Keep it up!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dick Regeling 30-03-2017 Via de website gekocht

top top top keuze service bezorgers

Algemene score

9,0
Het aanbod prijsverhouding uitstekend, goed telefonisch te woord gestaan, en de bezorgers waren vriendelijk en hadden plezier in het werk wat ze deden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tim Rockund 30-03-2017 Via de website gekocht

Snel bezorgd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede prijs en snelle bezorging. Ideaal
Voor als je iets de volgende dag nodig hebt. En tot middernacht bestellen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wim 30-03-2017 Via de website gekocht

Coolblue: nog nooit teleurgesteld

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Al een aantal malen bij Coolblue besteld. Tot nu toe altijd in voorraad wat ik nodig had. Een enkele keer contact gehad met de klantenservice om me te helpen bij een bestelling. Steeds deskundig en accuraat geholpen, zonder lange wachttijd. Via de website makkelijk kunnen bestellen en meestal de volgende dag mijn bestelling binnen gekregen. Twee keer een beroep gedaan op garantie; zonder gezeur of problemen nieuwe producten gekregen. Kortom: Coolblue is voor mij de beste webshop die ik tot nu toe tegengekomen ben.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rudy1968 30-03-2017 Via de website gekocht

Service is zoals altijd Geweldig...

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik ben over alles zeer tevreden.
Makkelijke Site Makkelijk zoeken Makkelijk Kiezen Makkelijk Bestellen Makkelijk Betalen
Volgende dag IN huis...
Geweldig Makkelijk

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Vasil 30-03-2017 Via de website gekocht

Snel en makkelijk

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Makkelijk te kopen en snel bezorging, prima customer support. Grote assortiment en het is relatief goedkoop.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

frans machiels 30-03-2017 Via de website gekocht

snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
alles ging zeer gemakkelijk. van bestellen tot levering en betaling.
Ook de extra aanbevelingen voor het product waren een pre.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wilma 30-03-2017 In de winkel gekocht
Eindhoven

Kennis van zaken

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
We zijn naar een winkel gegaan (Eindhoven). Zeer efficiënt, nummertje trekken werkt goed. Onverdeelde aandacht, er werd goed mee gedacht en gezocht. Kennis van zaken

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Els 30-03-2017 Via de website gekocht

's avonds om 23.30 besteld en de dag erna al in huis!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
levering was top. een half uur daarna stond de wasmachine al te draaien!
bezorgers waren keurig netjes

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jacques Gulikers 30-03-2017 Via de website gekocht

Wordt geleverd zoals beloofd, perfect

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Gemak en relevante toelichtingen en vergelijking. Het ruime assortiment en altijd up to date, zodat je zeker bent van je keuze.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

M. Witjas 30-03-2017 Via de website gekocht

Service prima op orde bij Coolblue!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle, vriendelijke service en overzichtelijke website en e-mailcorrespondentie rondom een bestelling.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nick 30-03-2017 Via de website gekocht

Uitstekende service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Had een nieuwe cover besteld voor de nieuw MacBook pro. Had de cover om +\- 14.30 besteld met spoed en had hem netjes om 20.00 in huis zoals hun beschreven hadden. De chauffeur heeft de exacte tijd aangeven dat die zou aankomen en 30 minuten van tevoren netjes een sms ontvangen. Zeer tevreden over de levering en het product!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Laura 30-03-2017 Via de website gekocht

Razendsnel en helemaal goed

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
En uitstekende combinatie van veel informatie over de producten, snelheid van levering, goede prijs en service

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Onvoldoende

Reageer

Eric 30-03-2017 Via de website gekocht

Superlatieven ontbreken

Algemene score

10,0
Snelle levering, gemakkelijke betaling, vlotte website, ruim aanbod, ... wat kan ik nog meer toevoegen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jaap 30-03-2017 Via de website gekocht

Goede service en geen extra kosten

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik moest helaas een product retourneren vanwege verscheidene redenen. Het product voldeed wel, alleen bleek uiteindelijk overbodig. Het verzenden was binnen één dag gebeurd en was gratis. Toen ik het product moest retourneren was dit ook gratis en ook nog snel afgehandeld. Top service dus!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jose uit Harderwijk 30-03-2017 Via de website gekocht

Top geregeld weer!! CoolBlue Super!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik had de Hetty stofzuiger besteld en ietsje later kwam ik erachter dat ik vergeten was zakken erbij te bestellen. 1 Whatsappje naar CoolBlue en het was in en mum geregeld. Zo klantvriendelijk, zulke aardige luitjes. TOP!!!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jolanda 30-03-2017 Via de website gekocht

Tevreden

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een snelle levering, de volgende dag al in huis. Product zoals verwacht en werkt goed. Goede informatie bij productomschrijving. Prima ervaring dus.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Jolanda 30-03-2017 Via de website gekocht

Prima levering. Behulpzame jongens.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Duidelijke site, makkelijk en erg toegankelijk. Snelle reactie en levering. Goede communicatie middels mail en SMS. Vriendelijke medewerkers bij levering wasmachine. Zijn niet te beroerd om extra service te verlenen en goed advies te geven.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Marianne 30-03-2017 Via de website gekocht

Snel, verrassend en goede service.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Gemakkelijker kun je geen wasmachine kopen. Goede info in webshop en volgende dag al in huis!! Bij vragen snel telefonisch antwoord. Vriendelijk en professioneel.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nioc 30-03-2017 Via de website gekocht

professionele service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
We zijn verbaast ! goede service,snel, vriendelijke bezorgers, absoluut geen min punt te ontdekken kunnen velen een voorbeeld aan nemen.
Onze DANK!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rob 30-03-2017 Via de website gekocht

Top service, fantastische levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goed advies, en ze komen het product persoonlijk afleveren. Vriendelijke en nette bezorgers. Exact op het tijdstip dat toegezegd was. TOP

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Jet 30-03-2017 Via de website gekocht

Awesome!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De service is geweldig. Is je product kapot? Je krijgt zeker een nieuwe. Mijn belkin kabel was kapot gegaan na een maand en kreeg zonder enige moeite meteen de dag erna een nieuwe. Echt lit😎

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews