coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,6 Lees 42308 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3432 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,6

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Daphne van Battum 04-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
artikelen zijn op internet makkelijk te vinden.

Service
Zeer snelle levering. Binnen een dag binnen!

Aanbeveling
komt vaak als voordeligste uit de bus bij vergelijkingssites. Altijd snelle levering. Heb al meerdere keren bij Coolblue besteld dus was niet toevallig.

Extra toelichting
Ga zo door.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kenny 04-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Mooi overzicht tussen de verschillende producten maakt het gemakkelijk om te vergelijken

Service
Stipt geleverd en degelijk verpakt

Assortiment
Al altijd alles gevonden wat ik zocht

Aanbeveling
Perfecte service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Siemens WM16W672NL 04-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
is goed

Service
is goed

Assortiment
Heel klein ietsje minder.

Aanbeveling
Goede informatie over levering en over het product.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Anne Sofie 04-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
vanuit m'n luie zetel

Service
's avonds besteld, 's ochtends geleverd

Assortiment
ik vond wat ik nodig had

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Da 04-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles vind je perfect op de site.

Service
Top service!

Aanbeveling
Je vind er veel, en vaak goedkoper dan ergens anders. (Hetzelfde product)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

L Hagemeijer 04-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Extra toelichting
Cool Blue is wat ons betreft een van de beste online winkels. We hebben inmiddels al een keren iets besteld en de service, prijs en levering waren in alle gevallen meer dan prima.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Angela Toeter 04-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Cool

Service
Top

Assortiment
Goed

Aanbeveling
Alles ging perfect

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

anita kwisthout 04-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
overzichtelijke keuze volgens categorie

Service
snelle levering
na cntact met klantnservice : vlotte en efficiente afhandeling

Aanbeveling
alles lijkt "onder controle" van assortiment tot levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Amy 04-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Door een gemakkelijke/handige website te maken, zo kan de klant makkelijker doorheen de online winkel gaan.

Service
De website moet altijd klaar staan voor de klant en zijn vragen

Assortiment
Er zijn redelijk veel categorieën waar je uit kunt kiezen

Aanbeveling
In et algemeen zie ik geen minpunten, maar alleen pluspunten bij deze site. Goede levering en goede prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Tjorven 04-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Alles ordelijk en makkelijk terug te vinden.

Service
besteld en binnen de 24uh tuis geleverd (op weekdag).

Assortiment
voldoende keuze.

Aanbeveling
Zeer tevreden van aankoop tot levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stefan 04-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer duidelijk en overzichtelijk.

Service
Heel snelle levering.

Assortiment
Zowat alles wat ik mij kan inbeelden...

Aanbeveling
Alles is vlot verloppen, en je wordt goed op de hoogte gehouden van de stand van zaken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ad Blekemolen 04-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
De website is uitnodigend en biedt vergelijkingsmogelijkheden

Service
Zelfs op zondag worden producten afgeleverd.

Assortiment
Breed assortiment waardoor goed vergelijken mogelijk is.

Aanbeveling
Klantgerichtheid is top.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

dw 04-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Veel keus. Website werkt snel.

Service
Snelle levering. Simpel op te halen wanneer en waar je maar wilt.

Extra toelichting
Prima product voor een prima prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Delcour 04-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Wist wat ik zocht, dus vrij handig om je product dan terug te vinden.

Service
Had gevraagd om bij de buren af te leveren. (groot papier op de voordeur) Maar dit is niet gebeurd en hebben het pakje terug mee genomen met als gevolg ik het pakje pas 2 dagen later (02/01) mocht afhalen op het postkantoor. ligt waarschijnlijk aan Bpost en niet aan Cool Blue maar op dat moment kan je er even niet mee lachen.

Assortiment
promo prijs op de website.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Laura V 04-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gewoon thuis achter de computer producten bestellen is altijd handig. De betaling verliep ook vlot en de volgende dag was mijn bestelling er al.

Service
Niet dat ik echt hulp heb nodig gehad, maar dat is alleen maar een goed teken.

Assortiment
Ik vond met gemak hetgeen ik zocht. Er is een uitgebreid gamma in voorraad. Producten voor mac specifiek, de belangrijke merken,...

Aanbeveling
Gemakkelijke betaling, snelle levering, goede merken. Meer verwacht ik niet.

Extra toelichting
Vooral de snelle levering was heel erg fijn. Ik vond het filmpje over coolblue op de website ook heel fijn en informatief.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Angelique 04-01-2016 Via de website gekocht

Algemene score

5,8

Gemak
De site is duidelijk en overzichtelijk, wat het plaatsen van een bestelling heel makkelijk maakt.

Service
De levertijd werd (zonder melding) absoluut niet nagekomen. Ook de nieuwe gemaakte afspraak werd (wederom zonder melding) niet nagekomen.

Assortiment
Ruime keuze uit verschillende kwaliteitsniveaus.

Aanbeveling
Gemak en assortiment zijn top, maar ook leveringsafspraken zijn belangrijk. Afspraak = afspraak geldt zeker niet voor CoolBlue.

Review criteria:

Uitstekend
Slecht
Goed
Officiele reactie van Coolblue 05-01-2016

Beste Angelique,

Hoewel er goede punten worden aangekaart in uw review, waarvoor dank, begrijpen we ook dat er bepaalde zaken betreft de levering van uw bestelling niet volgens afspraak zijn verlopen. Graag zouden we kijken naar wat er precies gebeurd is. Zou u uw ordernummer aan ons door willen geven?

Vriendelijke groeten,
Coolblue

Reageer

Decoupeerzaag 04-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gewoon je zoekterm ingeven en je krijgt een mooi overzicht van de bij Coolblue verkrijgbare producten met kort overzicht (prijs, beschikbaarheid, korte productspecificatie). Bij interesse gewoon doorklikken voor meer info over dat item.

Service
Zoals beloofd, de dag na bestelling geleverd, en dat zelfs in de eindejaarsperiode!

Assortiment
Enorme keuze voor verschillende budgetten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mathieu van Thoor 04-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
bestellen,betalen en laten bezorgen op dag zoals de klant bepaald.

Service
goed.

Assortiment
kon iets uitgebreider,maar ja waar is het einde.

Aanbeveling
nette winkels en personeel,die kennis van hun producten hebben.

Extra toelichting
alweer goed verzorgd en bezorgd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Corine verheyden 04-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Het is heel handig en ze zijn er snel bij

Service
Super vriendelijk

Assortiment
Ze hebben echt leuke dingen voor een goede prijs

Aanbeveling
Deze 10 is het zeker waard

Extra toelichting
Super site

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bram Opdebeeck 04-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Prachtig uitgebouwde website die snel en makkelijk functioneert.

Service
Je wordt snel geholpen via allerhande communicatie mediums. Daarnaast beschikken ze ook nog over fysieke winkels waar je steeds terecht kan.

Assortiment
Het assortiment is uitgebreid maar het kan altijd nog beter.

Extra toelichting
Ben al jaren klant/fan van Coolblue en het meeste van onze aankopen gebeuren via Coolblue omdat ze een geweldige service hebben!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eva 04-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Overzichtelijke site met uitgebreid aanbod

Service
Zeer snelle levering: besteld om 14u30, volgende ochtend om 9u15 aangekomen. En dit tijdens de eindejaarsperiode

Assortiment
Uitgebreid aanbod met keuze in verschillende prijsklasses

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pavljas 03-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Bestel proces is heel overzichtelijk en gemakkelijk

Service
Heb een keer een product moeten ruilen maar dat ging zonder problemen en gedoe, daarom is ook en reden bij Coolblue

Assortiment
Heb altijd heb product kunnen vinden wat ik zocht

Aanbeveling
Goede service en vriendelijke medewerkers die je tot laat in de avond te woord staan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

coolblue 03-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
snelle levering

Assortiment
helaas niet de gewenste kleur, wel het gewenste artikel

Aanbeveling
snelle levering, betrouwbaar, veel keuze

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Zaaijer 03-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Service
Snelle service. Via track&trace is na te gaan waar je pakket zich bevindt. Halfuur van tevoren krijg je nog een extra berichtje. Oude wasmachine netjes meegenomen en nieuwe keurig aangesloten plus testwasje gedraaid. Super service.

Assortiment
Veel keuze.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Andrea 03-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goede Website, laat bestelt toch volgende dag geleverd

Service
Snelle levering goede track and tracé

Assortiment
Alles wat je zou kunnen willen is er

Aanbeveling
Alles prima van assortiment tot klanten service...

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JK 03-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
helder en overzichtelijk.
Goede vergelijking in de categorieën mogelijk.
perfecte prijs.

Service
Nog geen ervaring mee persoonlijk.
Maar bij kennissen super positief.

Assortiment
goed assortiment. Zeer goede prijzen. (laag)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Dhr van Duuren 03-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Laat in de avond besteld, en de volgende dag om 11.30 was mijn laptop er!

Assortiment
Ruime keuze in van alles!

Aanbeveling
Prima webshop, makkelijke website, snelle levering.
Gewoon prima!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

tevreden klant 03-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Service
Doen wat ze beloven!

Assortiment
Een uitgebreid en verschillend assortiment.

Extra toelichting
Nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Yvonne de Groot 03-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Gewoon snel achter de computer bestellen. Eenvoudige werkwijze, overzichtelijk.

Service
Snel en goed

Extra toelichting
Hoewel het mijn principe is niet te vaak online te kopen, wint Coolblue tot nu toe als het om gemak en service gaat. Wij hadden snel een telefoon nodig en dan is het heel fijn om op oudjaarsdag te bestellen en het pakje op de dag na nieuwjaar rond 10.00 uur afgeleverd te krijgen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Gwendolyn 03-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Met een paar muisklikken is je bestelling geregeld.

Service
In de middag besteld en de volgende dag al geleverd. En dat in de drukke kersttijd!

Aanbeveling
Duidelijke website, makkelijk bestellen. Je kunt de voortgang van je bestelling volgen. Het product werd zeer snel en netjes afgeleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bevertje 03-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
met een paar klikken ben je klaar

Service
lekker vlot geregeld

Assortiment
grote keuze

Aanbeveling
gemakkelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerard 03-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
alles goed en duidelijk te vinden

Service
alles snel en goed geregeld

Assortiment
goed uitgebreid assortiment

Aanbeveling
gewoon erg goed

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Hilde 03-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Service
zoals beloofd: 's anderendaags al geleverd, zelfs tijdens de drukke eindejaarsperiode

Extra toelichting
stevige en stabiele tafel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Reinhilde Coomans 03-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
Zoals altijd correcte en vriendelijke levering!

Assortiment
Wat ik zoek kan ik gewoonlijk vinden!

Aanbeveling
Correct, snel en betrouwbaar!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wouters rudy 03-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
niet meer de deur uit ..

Service
op tijd geleverd en met de glimlach

Assortiment
is reeds 2e keer dat ik via jullie werk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Damarissi 03-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Een zeer overzichtelijke site waarop zoeken heel gemakkelijk is. Ook zeer duidelijke productinfo beschikbaar.

Service
Er wordt onmiddellijk duidelijk vermeld wanneer je aankopen zullen geleverd worden. Dat klopt ook steeds én is supersnel.

Assortiment
Ruime keuze. Op Coolblue vonden we al steeds wat we zochten.

Aanbeveling
Prima service aan scherpe prijzen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jolanda Sausele 03-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Er is zoveel keuze zodat je makkelijk vanuit je luie stoel een gewenst artikel kan kopen.

Service
Artikel wordt op de afgesproken dag keurig netjes afgeleverd

Assortiment
Nogmaals er is genoeg keuze

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Alexander Soenens 03-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Coolbue is bekend voor zijn zeer gemakkelijke werking, dit heb ik ook ondervonden.

Service
Uitstekende service

Assortiment
Keuze genoeg, je zou soms niet weten wat gekozen.

Aanbeveling
Je kan maar zo gemakkelijk zijn: 's avonds bestel je iets, en de dag erna heb je het al in huis!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Evert 03-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Tot laat in de avond bereikbaar

Service
Redelijk laat in de avond besteld en de volgende dag volgens afspraak afgeleverd

Assortiment
Van elektronica tot ski helmen

Aanbeveling
In het verleden een aanschaf gedaan die uiteindelijk niet paste. Zonder problemen retour en het geld snel retour ontvangen. Perfecte service. Je merkt dat ze er alles aan doen om de klant tevreden te stellen.

Extra toelichting
Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

stork 03-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
online bestellen kost weinig tijd en is milieuvriendelijk

Service
product was binnen 24 uur in huis

Assortiment
ruime keus uit diverse merken kijkers

Aanbeveling
product goed omschreven en afhandeling uitstekend

Extra toelichting
geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rrvdputten 03-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Snelle afhandeling. Voor 12 uur s'nachts besteld, de volgende dag binnen. Chapo!

Service
Snelle afhandeling dus snelle levering!

Assortiment
Zeer ruim en goed te vinden.

Aanbeveling
Prima belooft is belooft en dat komen ze na!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Susanne 03-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke website.ook is er op voldoende manieren te betalen.

Service
Na een defect ontvangen artikel, na 1 telefoontje direct opgelost en omgeruild.

Assortiment
Alles is er te krijgen!

Aanbeveling
Hebben er al meerdere malen besteld. Alles altijd op voorraad en snel in huis. Heel soms ietsje duurder dan bij andere winkels, maar ik betaal graag wat meer voor hele goede service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan en Moniek 03-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer gebruiksvriendelijke website, bestellings- en betalingsmodaliteiten.

Service
Uitgebreide berichtgeving in verband met de geplaatste bestelling en stipte levering.

Assortiment
Zeer uitgebreid productengamma en een ware openbaring om hier precies die gezochte producten te vinden die in andere (web)winkels volledig ontbreken.

Aanbeveling
In aanvulling van vorige antwoorden kan hier nog aan worden toegevoegd dat de medewerkers van Coolblue zeer vriendelijk, behulpzaam en professioneel zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dsbjorn 03-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Je kan van thuis uit bestellen. Zonder je te moeten verplaatsen.

Service
Qua service zijn ze correct. De dag ervoor bestellen en de volgende dag in huis. Bestelling annuleren doen ze ook niet moeilijk over en storten binnen enkele dagen het bedrag terug.

Assortiment
Groot aanbod van artikelen.

Aanbeveling
Heb al verschillende keren iets besteld en ben er altijd al tevreden over geweest.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

toon 03-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer handig, aan huis gebracht

Service
Coolblue houd zich stipt aan de afspraken

Assortiment
Aan keuze geen gebrek

Aanbeveling
Ik ben vaste klant geworden van coolbleu,mij zie je niet meer in een electro winkel altijd die opdringerige verkopers en dikwijls het product niet in stock.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Alex 03-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
Elke dag een levering, super snel en makkelijk.

Assortiment
Goed assortiment

Aanbeveling
Zeker de beste webwinkel die er is, qua gemak en qua betrouwbaarheid.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bartms 03-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
zeer overzichtelijk

Service
meteen bevestigingsmail en factuur en je kan je pakketje volgen

Assortiment
een ruim aanbod

Aanbeveling
voor mij de nummer 1 webwinkel

Extra toelichting
nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

av Brugge 03-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
heel gemakkelijk als je weet wat je nodig hebt. 2

Service
Perfecte levering. Na het openen van het pakje hadden we nog een vraag. We hebben teldefonisch contact opgenomen. We werden onmiddellijk doorgeschakeld en heel vriendelijk geholpen door de person aan de andere kant van de lijn.

Assortiment
Ik vind steeds wat ik zoek.

Aanbeveling
De bestelling, levering en nazorg kon niet beter zijn

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Edith 03-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Lekker van thuis uit bestellen!

Service
Super snelle levering, top!

Assortiment
Zeer ruime keuze

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jonagodd 03-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Top! 'S avonds rond 22u besteld en de dag erop onmiddelijk in huis! Zonder enige problemen, prima op de hoogte gehouden, echt een aanrader!

Service
Top service en prima afhandeling!

Assortiment
Veel keuze en groot assortiment, ik check altijd eerst bij coolblue, mag misschien niet de allergoedkoopste zijn, maar voor de zorg die erin gestoken wordt betaal ik met plezier wat meer

Aanbeveling
Fantastische webshop!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews