coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,0 Lees 42588 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2204 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Hans2.0 10-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Vind het bij Coolblue een goed systeem om iets te bestellen.Tot net voor 24uur besteld de volgende dag binnen.

Service
Heb laatst een printer besteld.er was op een gegeven moment iets mis met de cartridges de volgende dag al een nieuwe.Goede service.

Assortiment
Ben zeer goed tevreden over de spullen die leverbaar zijn en bijna altijd de laagste prijs.

Aanbeveling
Ik ben zeer tevreden over Coolblue de bestelling gaat snel,en je wordt per smsje op de hoogte gehouden van je bestelling.Vind het alleen jammer dat zo kort na de bestelling de prijs met 15 euro naar beneden is gegaan dat vind ik wel een min punt was voor mij toch weer megenomen was de prijs nog aantrekelijker geweest.

Extra toelichting
Heb geen minpunten op de prijs van de Samsung na.Nogmaals de service is perfect vandaar dat ik al dieverse spullen bij u besteld heb.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

robmj 10-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
geen verplaatsing - geen verzendinskosten -

Service
snelle service - snelle levering

Assortiment
overzichtelijk assortiment

Aanbeveling
geen negatieve ervaring

Extra toelichting
voor mij lijkt alles goed te zijn

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Inkatje10 10-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Service
De dag nadien niet geleverd, de dag dat het zou geleverd worden een berichtje dat het niet zou gebeuren. Daags nadien krijg ik terug een mail dat ik mijn bestelling tussen 10 en 16 uur mag verwachten maar ze zijn hier maar rond 18 uur aangekomen zonder belletje!!

Extra toelichting
Ik vind de service bij jullie goed! Oké dat het een dag vertraging had maar dat maakt niet uit, ik heb mijn goed toestel en ben er tevreden over.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Esmid 09-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Prettige, overzichtelijke site.

Service
Om 23.53 besteld na een eenvoudige vergelijking tussen een aantal verschillende producten. De volgende dag werd het bestelde product netjes afgeleverd

Assortiment
In dit geval ging mijn interesse uit naar een 32Inch tv voor de slaapkamer. Alle door mij geselecteerde modellen waren aanwezig bij Coolblue

Aanbeveling
hey, om 7 minuten voor 12 bestellen en dan gewoon de volgende dag een levering.... Heel prettig dat er gedaan wordt wat er gezegd wordt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

roemen 09-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Aanbeveling
luister, het is gewoon de beste online shop. je gaat toch niet de een na beste aanbevelen...

Extra toelichting
online kopen is al normaal. je daarin in onderscheiden is knap. dat doet coolblue op zoveel vlakken, en met name door vanaf bestelling tot het uitpakken van je product een feest te maken. denk bijvoorbeeld aan de flap op de doos waarmee je je buur kan bedanken voor het aannemen van het pakket. dat is toch tof.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Froolik 09-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Overzichtelijke website. Snel op het juiste punt om de aankoop te doen.

Service
's Avonds besteld, de volgende dag in huis. Makkelijk op te halen bij een ophaalpunt.

Assortiment
Genoeg om verschillende merken en typen met elkaar te vergelijken.

Aanbeveling
Snelle levering, vaak een goede prijs.

Extra toelichting
Vooral de snelle levering is een groot pluspunt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kiestkeurig 09-07-2015 Via de website gekocht

Algemene score

1,0

Service
Het leveren van een ondeugdelijk product, en een slechte oplossing van het probleem!

Aanbeveling
Het leveren van een ondeugdelijk product, en een slechte oplossing van het probleem!

Extra toelichting
Bij "CoolBlue 2e kans" een grill gezien, en gebeld met de klantenservice. Na (meerdere malen) de toezegging gekregen te hebben dat het apparaat nagekeken en getest en dus goed was, heb ik het besteld. Het was volgens de man van de klantenservice een apparaat dat was teruggekomen en slechts 1 keer gebruikt. Maar het was nagekeken en getest, en goed bevonden. Met nog 23 maanden garantie. Aangezien het toch 50 euro scheelde op een nieuwe, was het een mooie deal (dacht ik). Toen ik het apparaat ontving , gelijk diverse grillproducten in huis gehaald om te proberen. De grill zag er uit als nieuw, dus alles afgewassen, ingesteld (volgens de gebruiksaanwijzing), en grillen maar. Niet dus; de controlelampjes brandden prima, maar de grill werd niet warm. De gebruiksaanwijzing er nog eens naast, maar alles was goed ingesteld. Maar de grill bleef koud. Het apparaat was dus niet nagekeken en getest! De klantenservice van Coolblue kwam met de volgende oplossingen: hetzelfde model nieuwe grill met bijbetaling tot het volledige bedrag, of voor mijn betaalde €159,- een ander model grill. Maar ik wilde dit model grill, en niet een ander merk/model. Als laatste kon ik mijn geld terugkrijgen. Op mijn vraag of er geen andere vorm van coulance mogelijk was (het was tenslotte hun fout, zij hadden het geleverde apparaat niet nagekeken), in de vorm van een korting op een nieuw apparaat o.i.d. kreeg ik een negatief antwoord. Dus ik heb mijn geld maar teruggevraagd (en gekregen). Het was mijn eerste (en laatste) kennismaking met CoolBlue. Ik kreeg een dag na mijn telefonische klacht nog wel een mail, met een enquête over de klantenservice van CoolBlue, met de tekst; "Is het u al opgevallen? Klantentevredenheid is onze obsessie". Ik heb het ingevuld, en aangevinkt dat zij mij mochten benaderen voor nadere toelichting. Niets meer van gehoord........

Review criteria:

Slecht

Reageer

wimvandoorn 09-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Zelfs mij lukte het.

Service
na aantal telefoontjes,goed geholpen

Assortiment
uitgebreid

Aanbeveling
Betrouwbaar

Extra toelichting
goed geholpen goede service Snel thuis bezorgt

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Ad Vork 09-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
Thuis in de stoel bestellen

Assortiment
Goede keuze mogelijkheid door het grote assortiment

Aanbeveling
Goede voorlichting en snelle levering

Extra toelichting
Juiste voorlichting eventueel met filmpje goede keuze mogelijkheid

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Scheemaecker Georges 09-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Op 10 min. was mijn bestelling geregeld en betaald. 5 min. later kreeg ik via mail bevestiging van mijn bestelling,en een link om mijn bestelling op de voet te volgen.

Service
Kan hier enkel over zeggen dat voor mij alles dik in orde was.

Assortiment
Een ruime keuze,met klanten beoordelingen betreffende alle goederen.

Aanbeveling
N.V.T.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

katty3010 09-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Veel info over de producten.

Aanbeveling
Heel snelle levering. Producten van goede kwaliteit.

Extra toelichting
Super gemakkelijk om te bestellen. Je moet de deur niet uit en hebt keuze uit verschillende merken en prijsklasses. Bovendien wordt er snel geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mjm2203 09-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Snelle levering, goede service, beslissen thuis vanuit de stoel op ieder gewenst moment.

Service
Ook in geval van klacht, of garantie zeer snelle reactie op vragen, hoe te handelen, en beoordeling van de klacht na verzending.

Assortiment
Ruim voldoende keuze en verschillende prijsklassen waardoor keuze eenvoudiger wordt.

Aanbeveling
Gezien de positieve ervaring met een defect product en de afhandeling van de klacht, zeer tevreden over de service, Dit is zeker een reden om verder te vertellen en de site te promoten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

stijncorthout 09-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
alles zeer vlot gevonden

Service
om 21:30 besteld en dag er op om 09:30 thuis. super! doe zo verder

Assortiment
hebt gevonden wat ik zocht :-)

Aanbeveling
super online winkel

Extra toelichting
snelle leveringen goede prijs produkt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Velaers Eric 09-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
gemak op het internet

Service
de snelheid van levering

Assortiment
keuze genoeg

Aanbeveling
goedkoop

Extra toelichting
ergens anders was hetzelfde product veel duurder

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

steefvin 09-07-2015 Via de website gekocht

Algemene score

3,7

Service
Nadat mijn wasmachine kapot ging afgelopen weekend snel maandag een nieuwe besteld zodat ik deze dinsdag in huis zou hebben. Helaas ging het dinsdag niet omdat er blijkbaar een storing was. Of ze woensdag tussen 08.00 en 13.30 konden komen. Helaas woensdag was er niemand. Dinsdag was er wel iemand de hele dag. Dus dan maar donderdag tussen 08.00 en 13.30. Donderdag werd ik om 07.15 gebeld dat coolblue de wasmachine niet had geleverd dus ze konden deze niet komen afleveren. Tot op heden niks meer gehoord van coolblue. Het is nu donderdag 13.30. Beetje jammer deze gang van zaken vooral met een kapotte wasmachine en een gezin met 2 kinderen.

Aanbeveling
Het bovenstaande bericht lijkt mij duidelijk. Mijn ervaring met coolblue is nu al vaker niet goed geweest.

Extra toelichting
Ik heb de wasmachine nog niet binnen dus vandaar mijn lage cijfer. Ervanuit gaande dat ik deze al dinsdag binnen zou hebben valt dit dus erg tegen.

Review criteria:

Voldoende
Slecht

Reageer

liesbeth desmedt 09-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
vanuit je zetel een bestelling plaatsen en de dag erna ontvangen!

Service
perfecte communicatie via mail/sms
bestelling prima!

Assortiment
heel ruime keuze

Aanbeveling
absoluut aan te raden voor alle aankopen

Extra toelichting
de bestelling, levering, .... alles verliep vlekkeloos. Je hebt het product bijna even snel als uit een 'stenen winkel' de communicatie is ook vlekkeloos

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

diwsy 09-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Service
leuke informatieve filmpjes bij sommige producten, helpdesk is vriendelijk en probeert zo goed mogelijk te assisteren.

Assortiment
Grote keuze en veel verschillende merken

Aanbeveling
Ik zou iedereen die het vraagt cool bleu zeker aanraden.De webshop is duidelijk en makkelijk om te gebruiken en je hebt je product al de dag erna!

Extra toelichting
Positief: +Groot aanbod +Makkelijke en overzichtelijke site +Gratis verzending +Je hebt je producten de dag nadien Negatief: -Niet altijd de goedkoopste (ze doen niet aan prijs verlaging als je het product elders goedkoper vindt) -Maar 2 fysieke winkels in belgië

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerard Holterman 09-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Gemakkelijk een keuze kunnen maken en gemakkelijk besteld

Service
Had geen extra service nodig

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
De site is mooi overzichtelijk en de bestelling was snel geplaatst. De bestelling is, zoals beloofd, keurig netjes op de volgende dag afgeleverd

Extra toelichting
Ik ben zeer tevreden over de site en de bestelling. Wat kan ik nog meer wensen. In één woord: TOP

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paul Dirix 09-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Alles was prima geregeld, de prijs was ok, de levering zoals beloofd. Niks op aan te merken en dus maximum van de punten !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

claprijs31 09-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
bestellen is gemakkelijk en gaat snel

Service
klantvriendelijk, levertijden worden goed nagekomen, je wordt goed op de hoogte gehouden omtrent de levering en coolblue is tot net voor middernacht telefonisch te bereiken.

Assortiment
veel keus, veel productinformatie

Aanbeveling
ervaar zelf hoe goed coolblue is, deze webshop hoort bij mij tot een van mijn favorieten

Extra toelichting
klantvriendelijkheid, snelle levering en goede bereikbaarheid. maar ook een ruim assortiment en een goede beschrijving van het bedrukt wat je wilt kopen, ondersteund met filmpjes online. prettig winkelen vanachter je bureau of je luie stoel. indien gewenst kun je het product dezelfde dag nog laten leveren en anders heb je het de volgende dag. je kunt het afhalen maar ook thuis laten bezorgen en er worden geen verzendkosten in rekening gebracht. toppie!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hein Meijer 09-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Snel zoeken en bestellen.

Service
Helemaal top, ook bij retouren een prima afhandeling.

Assortiment
Mis soms hier en daar nog wel wat, maar niet veel.

Aanbeveling
Qua prijs niet altijd de goedkoopste maar wel de meest betrouwbare.

Extra toelichting
Al meerdere producten gekocht en alles werd telkens (ook op zondag) op tijd geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eric Verstuyft 09-07-2015 Via de website gekocht

Algemene score

7,0

Gemak
Besteld, volgende dag geleverd

Assortiment
Gekocht product maakt niet waar wat het belooft. "Universele adapter" kan mijn samsung tab3 en mijn sazmsung smartfone niet opladen.

Extra toelichting
Gekocht product laadt wel mijn powerbank trip 9000 van hetzelfde merk op, maar niet mijn samsung tablet en mijn samsung smartfone.

Review criteria:

Goed
Voldoende

Reageer

toptetje65 09-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
In het buitenland besteld, zodat cadeau bij thuiskomst binnen was

Service
Snelle levering

Assortiment
enorm

Aanbeveling
geen "gedoe, bestellen en leveren, zoals je verwacht

Extra toelichting
Makkelijke en uitgebreide winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HavanEs 09-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Met enkele muisklikken een ventilator rijker

Service
Welk bedrijf bezorgt er nog meer op ZONDAG!!!

Aanbeveling
Een bedrijf wat de moeite neemt om ook op ZONDAG bestellingen af te leveren bij zijn klanten is het aanbevelen meer dan waard!

Extra toelichting
Ik vind ALLES goed aan dit bedrijf..........makkelijk toegankelijke website,betalingsgemak,duidelijke omschrijving van hun producten en een bezorgservice waar menigeen een puntje aan kan zuigen. We zijn zéér onder de indruk van hun klantvriendelijkheid.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

alwa 09-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
simple and easy to use

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

BKoemeester 09-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Super overzichtelijk! En vervolgens in de avond laat besteld is morgen al in huis.

Service
Nooit problemen gehad met de service. Wel eens met een product. Maar dat is perfect en snel opgelost.

Assortiment
ongeloofelijk uitgebreid!!!!!!

Aanbeveling
Dat doe ik al dagelijks.

Extra toelichting
Alles, maar dan ook echt alles is super! Sprits, service en snelheid. Alles dus!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ijsmaker 08-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijk besteld; zeer snelle levering op zondag!

Service
Keurig ingepakt; uitgebreide informatievoorziening over voortgang bestelling. Correcte bezorging, we hebben de bezorger de groeten gedaan zoals gevraagd in de tracking mail!

Assortiment
Verbazingwekkende hoeveelheid puzzels van Jan Van Haasteren beschikbaar! Een must voor de echte fan.

Aanbeveling
Werkt prima

Extra toelichting
de ijsmaker was niet direct op Coolblue site te vinden, alleen via een zoekopdracht via Google. De trefwoorden ijsmaker, ijsmachine leverde niet de specifieke hit op. Dit kan beter!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marije36 08-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Makkelijke zoekfunctie

Service
Supersnel geleverd

Assortiment
Genoeg te kiezen

Extra toelichting
Levering was snel zoals beloofd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mazda Mx5 08-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Producten te bestellen tot 23:59 uur en de volgende dag in huis.

Service
Snelle levering. Indien niet goed retour mogelijkheden, hier (nog) geen gebruik van gemaakt.

Assortiment
Volop keuze, direct zichtbaar of een product leverbaar is.

Aanbeveling
Snelle levering en groot assortiment.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

nicovo 08-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijke omschrijving.
In enkele klikken besteld.
Misschien kunnen filters nog iets preciezer.

Service
's Avonds besteld, 's ochtends voor 9u geleverd

Assortiment
Zeer uitgebreide keuze in vergelijking met concurrentie

Aanbeveling
Zeer goede service en veel promoties

Extra toelichting
Geen negatieve bemerkingen en al vaak besteld via Coolblue

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ceciliani-sergio 08-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
lekker vanuit de luie zetel

Service
nog niet nodig gehad, dus heel goed

Aanbeveling
gemakkelijk en snel leverbaar

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

alain vinckier 08-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
ik zocht en vond het product

Service
product navolging top

Assortiment
alle nevenproducten ok

Aanbeveling
zeer professioneel

Extra toelichting
snel het gezocht profiel gevonden en direct in huis

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Helenahel 08-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Met paar kliken besteld.

Service
Ik moest de klantenservice bellen, want er waren problemen met iDeal door de app van mijn bank. Ik was prima geholpen, en ik belde op zaterdag rond 23:30!!!

Aanbeveling
Een ongelooflijke goede service met flexibele bezorgingsopties. Ook tijdens de weekend!

Extra toelichting
Deze winkel bezorgd ook op zondag, en jij kunt tot zaterdag 23:59 bestellen. Verder nog, werkt hun klantenservice ook op zaterdag rond midnacht! En alles ging echt soepel, zelfs toen ik problemen met iDeal heb gehad (door de app van mijn bank, denk ik). Het systeem van coolblue heeft alles prima geregeld!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

WillemPlasmans 08-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
je zoekt op , en besteld

Service
onze levering kwam een dag later , we belden en konden een duidelijk afspraak maken qua tijd, dus prima.

Assortiment
kan zoveel vinden, maar er is niet altijd geld.

Aanbeveling
heb al bij vele collega's verteld over gemak en assortiment.

Extra toelichting
service, afspraken maken is goed, zelfs de leverancier is blij de leveringen te kunnen doen das ook positief.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jw.dormans 08-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Fijn van uit luie stoel nog snel iets bestellen perfect, is me goed bevallen

Service
Alles conform afspraak verzonden geleverd

Assortiment
Goed en uitgebreid

Aanbeveling
Zal zeker deze webwinkel aanbevelen.

Extra toelichting
Geen klachten alleen positieve ervaring

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sjoerdvz 08-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
super handig deze site meschien iets meer artikelen die matchen bij het product

Service
service zeer goed en snel dikke 10
zondag besteld maandag in huis

Assortiment
voor het assortiment 7+
het zou erg handig zijn als je computer onderdelen verkoop ook gereedschap en toebehoren
meschien zware waterkoeling of gewoon een goede air koeler dit kan ik niet vinden waardoor je toch bij een andere winkel uitkomt dit kan net iets beter verder is alles super

Aanbeveling
9+ zeer goede service en betrouwbaar
meschient iets meer artikelen maar dit kan altijd nog

Extra toelichting
veel artikelen om keus te maken je hoef niet 10 website op te zoeken voor je alles hebt zeer betrouwbaar wat deze dagen steeds moeilijker te vinden is op het web super snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

schiedts 08-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
van thuis kiezen is eenvoudig en snel

Service
snelle leverijng ,de dag nadien

Assortiment
je vind zowat alles bij coolbleu

Aanbeveling
het is gemakkelijk en snel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MColijn 08-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goede website, makkelijk bestellen.

Service
Snelle levering, geen probleem als je niet thuis bent, dan wordt het zonder probleem de volgende dag opnieuw aangeboden.

Assortiment
Ruime keuze.

Aanbeveling
Al gedaan!

Extra toelichting
Ik ben Coolblue fan!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jack1951 08-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Mooi en overzichtelijke site

Service
Gratis levering en gratis retour moedigt aan tot bestellen.

Assortiment
Niet alles maar ruim gesorteerd.

Aanbeveling
Conccurerende prijzen.

Extra toelichting
Soms zijn er aanbiedingen die niet altijd voordeliger zijn dan vergelijkbare artikelen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Jobran 08-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Overzichtelijke website

Service
Alles wordt keurig geregeld

Assortiment
Er is weinig wat je niet kan vinden

Aanbeveling
De service die je krijgt

Extra toelichting
Vandaag besteld, morgen in huis is geweldig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mvermaak 08-07-2015 Via de website gekocht

Algemene score

5,8

Gemak
Bestellen gaat gemakkelijk. De website is overzichtelijk. Jammer dat het vergelijken van artikelen maar tot drie stuks beperkt is. Ook kloppen de gegevens in de productvergelijking niet altijd dit weegt zwaar mee. Het blijft dus opletten. Je kan niet altijd vertrouwen op de informatie van CoolBlue.

Service
Tot voorheen was de Service bij Coolblue prima. Maar nu ze zo groot zijn geworden is de service onder de maat. Leveringen blijven uit, artikelen worden beschadigd geleverd en de klantenservice is erg slecht bereikbaar.

Assortiment
Het assortiment van CoolBlue is uitgebreid. De meest gangbare artikelen zijn veelal op voorraad. Echter omdat ze snel groeien zijn minder gangbare artikelen en accessoires vaak snel uitverkocht.

Aanbeveling
In de winkel kan je zonder zorgen terecht, als het artikel op voorraad is. Voorzichtigheid is geboden bij het online aanschaffen van artikelen.

Extra toelichting
Nog net voldoende, vanwege de visie van de onderneming. "Alles voor een glimlach" Door de snelle groei moet de glimlach komen door de grappen en het medeleven van de klantenservice in plaats van door de goede service die klanten in het verleden bij Coolblue wel konden verwachten. Werk aan de winkel voor Coolblue om de service weer op het gewenste (en beloofde) niveau te krijgen.

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende
Voldoende

Reageer

marcvoetelink 08-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De site voorziet in vergelijkingstool waardoor de keuze snel gemaakt kan worden.

Service
Zondagabond laat besteld, 20uur later aan het uitpakken

Assortiment
Van beginners PC tot gamerlaptop

Aanbeveling
Alleen gratis is beter

Extra toelichting
Het gemak van thuis uit een groot assortiment tegen scherp tarief te kunnen shoppen is natuurlijk fantastisch, tel hier de service bij op en de conclusie is duidelijk

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Slimkapje 08-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zowel de productie selectie, vergelijking en de betaling verliepen uiterst soepel.

Service
De levertijd was zeer kort. Inderdaad vandaag besteld, morgen in huis. Helemaal goed.

Assortiment
Wat ik zocht heb ik kunnen vinden. Het waren scherpe prijzen.

Aanbeveling
Zeer zeker aan te bevelen.

Extra toelichting
Ik ben zeer tevreden. Snel, gemakkelijk en tegen een scherpe prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

spizzy 08-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Extra toelichting
- degelijke én vriendelijke uitleg in de winkel - gemakkelijk online bestelling - vlotte thuislevering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

wilbertdaniels 08-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
ik kon hem gewoon voor 12 uur bestellen en dan was hij er de volgende dag al, dit is ideaal!

Service
Hij is heel goed maar hij zou tussen half 3 en half 5 komen. om kwart voor 3 was er pas iemand thuis bij ons maar toen waren ze al geweest dus het is handiger als ze er een beetje tussen inkomen.

Assortiment
genoeg keuze!

Aanbeveling
het is een heel handige winkel die snel en goed functioneert de kwaliteit is daarbij ook nog fantastisch en de website is heel overzichtelijk

Extra toelichting
ik vind alles geweldig !

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

20Pence 08-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
snel besteld, overzichtelijk, snel kunnen betalen

Service
leuke teksten/filmpje, idd alles voor de glimlach

Aanbeveling
zie bovenstaande

Extra toelichting
bij de bezorging kreeg ik een doos met daarop een leuke oefening om te doen; grappig bedacht. Het stopt niet na het inpakken van het item, leuk om stapje verder te gaan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Briza 08-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
online snel product gevonden en zo besteld.

Service
Op zaterdagmiddag besteld en op zondagmiddag 24 uur later bezorgd! Daar kan geen trip naar de winkel tegenop.

Assortiment
Meer producten dan in de winkel en ook direct leverbaar.

Aanbeveling
Snelle service, goed assortiment.

Extra toelichting
De levering was inderdaad meteen de volgende dag zoals beloofd. Het fijne is ook dat Coolbleu je op de hoogte houdt van het verloop van het proces van aankoop tot aflevering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Kimmanon 08-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Weekend besteld maandag in huis

Service
Zeer vriendelijke chauffeurs

Aanbeveling
Betrouwbaar,vriendelijk en snelle service.

Extra toelichting
Prima!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

TJ Calame 08-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Overzichtelijk, duidelijk, ruime betaalmogelijkheden

Service
Snelle bezorging, status levering steeds doorgecommuniceerd, correct afgeleverd post nl

Assortiment
Bijna alles voorradig

Aanbeveling
Betrouwbaar, no nonsens

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

HenkDeBeuker 08-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Veel duidelijker en makkelijker dan CoolBlue webshops kan het niet worden.

Service
Snel, rap en bezorging op maandag. Verademing.

Assortiment
Assortiment is voldoende, maar CameraNu.nl voert meer producten.

Aanbeveling
Als je iets nodig hebt en CoolBlue heeft het, dan ben je gek als je niet op z'n minst overweegt 't bij CoolBlue te kopen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews