coolblue.be - Reviews & Ervaringen

7,4 Lees 42763 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 1415 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

7,4

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

nancy3105 16-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
bestellen van op je stoel

Service
sneller kan gewoon niet, perfect !!

Assortiment
voldoende keuze

Aanbeveling
het kan niet gemakkelijker en sneller

Extra toelichting
je hoeft er niet de deur vooruit en de levering het kan gewoon niet sneller, gaweldig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mgoeyvaerts 16-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
rustig thuis winkelen

Service
Ik bestelde een verkeerd type, omwisseling gebeurde vlot.

Aanbeveling
Levering gebeurde zoals gepland. Omwisseling, te wijten aan een foute keuze van mij, gebeurde vlot en zonder gedoe.

Extra toelichting
Ze doen wat ze beloven: leveren en omruilen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

frans12sm 16-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,2

Gemak
het was ff zoeken om de juiste gegevens te vinden en om de beoordelingen gaven ook niet veel uitkomst.

Service
ook buiten normale werktijden is Coolblue bereikbaar en behulpzaam. alleen adviserend had ik meer verwacht

Assortiment
assortiment is uitgebreid, maar niet veel anders dan andere winkels. helaas geen 2e handse spullen

Aanbeveling
ja, maar meer om de service en snelheid dan om adviserend en prijs

Extra toelichting
winkel met een juiste uitstraling, komt niet altijd als voordelige winkel uit de bus en met de zoekfunctie via google komt de winkel niet als eerste uit de hits. medewerkers kunnen wel iets meer adviserend zijn.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

Wiet27 16-07-2015 In de winkel gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Extra toelichting
zeer vriendelijk personeel, mooie artikelen , prijzen lager dan ergens anders... gewoon heen gaan.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

jaak.naulaerts 16-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Thuis vanuit de luie zetel , perfect.

Service
Tip Top en snel

Assortiment
véél, héél véél

Aanbeveling
Gewoon goed en snel

Extra toelichting
Hij is snel geleverd en kosteloos.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

twee kleinkindjes 15-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Heelgemakkelijk

Service
zeer goed! zondagvoormiddag besteld en maandagvoormiddag aan de deur geleverd !!Super tevreden .

Assortiment
Je hebt heel veel keuze

Extra toelichting
Het aangekocht product was goedkoper dan in de winkel ! de verzending is gratis ! top !!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

berend de jong 15-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Aanbeveling
Super snelle levering, bullet proof verpakt en geen al uitgepakte spullen dus mooi nieuw spul.

Extra toelichting
Heb nog geen slechte punten kunnen constateren

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jitskes 15-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
heel overzichtelijk
voldoende keuze
mogelijkheid om te vergelijken
stap voor stap uitleg over procedure

Service
snellere service kan niet
coolblue komt bijzonder sympathiek over
geen verzendingskosten
voeren uit wat beloofd wordt

Assortiment
voldoende keuze
groot assortiment aan merken en modellen binnen een merk
scherpe prijzen

Aanbeveling
zeer zeker

Extra toelichting
Gemak, service en assortiment krijgen topscore ! Dit spreekt voor zich, toch !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

balintqq 15-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
je vindt snel wat je wilt, en de site ziet er goed uit.

Service
zeer snelle bezorging, goed gevoel voor humor.

Assortiment
ze hebben bijna alles

Aanbeveling
Ik vind het gewoon een hele mooie website met goede service en handige video's

Extra toelichting
Er is niets negatiefs, en zoals ik net al zei: - handige video tutorials - leuke vorm van humor - snelle verzending

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

rik van dael 15-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Bij 5 sterren of minder is een motivering verplicht. Gebruik hiervoor minimaal 50 tekens.

Assortiment
meer keuze als in gewone winkel met meer dan voldoende uitleg

Aanbeveling
ben zeer tevreden, hoop dus van vrienden hetzelfde

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stoikof 15-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Makkelijk te bestellen

Service
Snel leveren

Assortiment
Uitgebreid

Aanbeveling
Zeker naar kijken

Extra toelichting
Snelle service en goede spullen. Ik koop graag bij coolblue

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AurelieVI 15-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
Gebruiksvriendelijk.

Assortiment
Veel keuze!

Aanbeveling
Veel keuze en snelle bezorging.

Extra toelichting
Goed: Veel keuze, snelle bezorgtijd, goede staat van pakket.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

C.Verhaeren 15-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Zeer simpele en en gebruiksvriendelijke site

Service
Correcte en goede begeleiding! snel en direct voor je klaar

Assortiment
Groot assortiment van alle vormen en maten :) alle voor en nadelen van elk toestel staan ook duidelijk opgeschreven

Extra toelichting
Geen klachten whatsoever over mijn bestelling. zeer aangename winkelervaring!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JoopToa 15-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
een goede duidelijke site, de zoek functie geeft soms een iets verkeerd artikel

Assortiment
zeer ruim assortiment

Aanbeveling
door de duidelijkheid waarmee de zending wordt afgehandeld, orderbevestiging, inpakbevestiging en verzendbevestiging met de track and trace service maakt het makkelijk de zending te volgen

Extra toelichting
Het gemak waarmee gekozen en betaald kan worden met de daarbij behorende afhandeling die gevolgd kan worden tot en met de levering is een heel prettige ervaring, men komt de afspraken na. een klein minpunt is de zoekfunctie op de site die wil af en toe een ander artikel weergeven dan wat wordt gezocht, maar dit is sporadisch.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

marionmj 15-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
hele snelle levering

Service
gelijk bericht over de levering

Aanbeveling
binnen 24 uur de stofzuiger in huis

Extra toelichting
heel tevreden goed contact en snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Denlars 15-07-2015 Via de website gekocht

Algemene score

8,0

Gemak
Makkelijk te bestellen. Winkelmandjes worden onthouden.

Service
snelle terugname indien iets aan het product scheelt. Snel aan huis bezorgd zelfs op zondag.

Assortiment
Er is nog plaatst voor een iets ruimer aanbod.

Extra toelichting
Ik ben tevreden van coolblue. Deze winkel leverd gratis aan huis en indien iets aan het product scheelt kan je het terug gratis opsturen. De website is gebruiksvriendelijk. De webschop reageert binnen de 4 u op een vraag wat zeer snel is te vergelijken met andere winkels. Enkel het assortiment kan nog iets uitbreiden.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

corthals 15-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
duidelijke uitleg en afbeelding om het bestelde artikel te bepalen, zeker omdat er verschillende afmetingen mogelijk zijn

Service
zeer vlugge levering (maandagvoormiddag, na bestelling zondagavond). Goed verpakt.

Assortiment
ruime keuze

Aanbeveling
correcte afhandeling

Extra toelichting
Het bestelde artikel was nergens anders in de handel te vinden, bij Coolblue geen probleem

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mpvleest 15-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Ik had een kortingscode en wilde die online inwisselen en tegelijk had ik gekozen voor "ophalen in de winkel" - die combinatie kan blijkbaar niet, maar dat is onduidelijk en nergens in de uitleg terug te vinden. Ik heb de code in de winkel ingewisseld

Service
toch wel ruim minuten wachttijd in de winkel (met parkeermeters voor de deur een aandachtspunt)

Extra toelichting
Online shop is okay - ophalen in de winkel is op zich prettig maar zou wat mij betreft liever op een beter bereikbare plek zitten waar parkeren gratis is (dus buiten het centrum)

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Okerhof 15-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Was snel besteld en de betaling via iDeal ging prime

Service
Vooral het niet berekenen van verzendkosten is erg positief. Vandaag besteld morgen in huis is ook heel fijn.

Assortiment
Voor mij was het assortiment voldoende. En vooral de prijs, die lager was als elders, gaf de doorslag.

Aanbeveling
Geen verzendkosten. Snelle bezorging. Goede feed back.

Extra toelichting
Nog niet vaak bij Cool Blue gekocht. Tot nu toe positief en geen "niet goede" punten te benoemen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Tinus12321 15-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Geen gedoe, snel geleverd, goed geïnstalleerd. Kortom gemakkelijk

Service
Goede communicatie, snelle levering, perfext!

Assortiment
Voldoende keuze, makkelijk vergelijken

Aanbeveling
Goede ervaring, coolblue krijgt hoogste cijfer

Extra toelichting
Erg goede ervaring gehad, snel , gemakkelijk en goede service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

miew 15-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
De site was erg gemakkelijk en duidelijk.

Service
De mailtje waren geweldig. Duidelijk maar met een vleugje humor(waardoor ik sneller terug zou komen bij coolblue).

Assortiment
Ze hadden wat ik wilde. Ik kon het bij andere winkels niet vinden en hier binnen 5 minuten.

Aanbeveling
snelle levering, duidelijke site en mailtjes en ik ga weer vermelden dat ik de mailtjes echt geweldig vond.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

m4v21 15-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Wij zijn al jaren vaste klant bij Coolblue. Je betaalt vaak iets meer dan het goedkoopste alternatief, maar ze hebben ons nog nooit teleurgesteld. De websites zijn makkelijk te navigeren en een bestelling is zo geplaatst. De keuzehulp is ook erg handig.

Service
Levering binnen 24 uur is ook echt binnen 24 uur en mocht er eens iets mis zijn, dan is de after sales service geweldig.

Aanbeveling
Wij zijn fan en vertellen dat graag aan iedereen ;)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

erik loriaux 15-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Uitgezocht, vergeleken, en onmiddellijk bestellen. handig

Service
zeer snelle service

Assortiment
veel keuze, je kan goed vergelijken

Aanbeveling
gemakkelijker kan niet

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

loppon 15-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Bij 5 sterren of minder is een motivering verplicht. Gebruik hiervoor minimaal 50 tekens.

Service
Geweldige website met filmpjes die je ondersteunen bij je beslissing. Je koopt precies wat je nodig hebt.

Assortiment
Ruime keuze in merken en typen. Met de vergelijker komt het helemaal goed.

Aanbeveling
Prima website die aansluit op je wensen en een levering die razendsnel is. Terwijl ik sliep ging het pakket op transport. Ik werd wakker en de bezorger stond voor de deur.

Extra toelichting
Beter bestaat niet. Gehele koopproces verloopt soepeltjes. De website heeft me zeker over de drempel heen getrokken als het om de beslissing van aankoop gaat.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Zynyster 15-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Gemakkelijk producten vergelijken.
Alles is duidelijk en gebruiksvriendelijk.

Service
Alles is mooi verzorgd van bestelling tot levering. Blijf op de hoogte via e-mail en via sms. Mensen van de klantendienst zullen en kunnen alles doen om aan je verwachtingen te voldoen en je te helpen om een tevreden klant te worden en in mijn geval te blijven.

Assortiment
Veel keuze, voor een gewone gebruiker of voor specifieke dingen, kan je meestal wel iets vinden.

Aanbeveling
Top kwaliteit met Top Service. Niet twijfelen!

Extra toelichting
heb gemakkelijk een vergelijking kunnen maken tussen deze en andere monitors. En het was duidelijk aangeduid dat de 'Asus VS239HV' in aanbieding was.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ruby1609 15-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Makkelijk te vinden en snelle levering

Service
Snel

Assortiment
Gevarieerd

Aanbeveling
Tevreden

Extra toelichting
Goed is dat het de volgende dag al in huis is Niet goed, ruime tijd in bezorging, zou wat specifieker mogen

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

scheijgrond 15-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Op de website is het eenvoudig zoeken en vergelijken tussen de verschillende producten. De reviews zijn snel en overzichtelijk in te zien.

Service
NU meermaals wat besteld bij Coolblue en ook wel eens wat geretourneerd. Zeer vriendelijke klantenservice en een nette en vlotte afhandeling.

Assortiment
Als ik iets wil hebben oriënteer ik mij bij diverse webshops. Coolblue heeft bijna altijd mijn favoriete keuze in het assortiment.

Aanbeveling
Overzichtelijk en betrouwbare webshop, snelle levering en de producten zijn goed beschermend verpakt! Natuurlijk als Nederlander ook niet onbelangrijk: goede prijzen en geen gedoe of gesjoemel met (retour-)verzendkosten!

Extra toelichting
Ik ben zeer tevreden over Coolblue en ik zal zeker vaker bestellingen plaatsen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mikko2 15-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Overzichtelijke website, alle items zijn voorzien van duidelijke specificaties en / of vermelding voor welk toestel ze geschikt zijn.

Service
Reeds eerder enkele mailtjes en telefoontjes gepleegd alvorens het toestel aan te kopen en ik werd telkens vriendelijk en vakkundig verder geholpen.
Na de bestelling volgde een snelle en correcte levering.

Assortiment
Ondanks het uitgebreide assortiment moest ik vaststellen dat de gsm die ik zocht uitverkocht was. Men kan nu eenmaal niet altijd alle smartphones in huis hebben ... ;-))

Aanbeveling
Zeker niet de duurste en ook niet de allergoedkoopste WEL de beste en vriendelijkste service.

Extra toelichting
Als je als 60-jarige info nodig hebt en die wordt dan zo duidelijk gegeven dat ik het van de eerste keer snap dan verdienen ze mijn vertrouwen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pralien 15-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Heel overzichtelijke en gebruiksvriendelijke website

Service
Belofte van "volgende dag in huis" werd niet nagekomen

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

geva 15-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Aanbeveling
superservice

Extra toelichting
snel besteld en snel in huis toppie!!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Zanthr 15-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Lage prijs, reviews er bij, snelle levering.

Assortiment
Veel Elektronica, ook non courant. Veel keuze dus. Prijzen zijn top.
Mis wel wat specifieke accessoires voor mijn aankoop (Lumia 640), die zijn nu vooral generiek.

Aanbeveling
Vaker besteld en goede ervaringen.

Extra toelichting
Voorgenoemde redenen: groot assortiment, lage prijzen, zeer snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

justinwierdsma 15-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Overzichtelijke website met veel informatie over de producten die worden verkocht.

Service
Na minder dan een jaar deed m'n monitor het niet meer. Meteen contact opgenomen met Coolblue en dezelfde dag nog mijn pakket kunnen versturen. Binnen 2 weken had ik de monitor weer thuis, en hij doet het weer!

Assortiment
Groot assortiment.

Aanbeveling
Snelle service, goede helpdesk, groot assortiment.

Extra toelichting
Goede en snelle service. Doet het product het niet goed, geen probleem voor Cool Blue. Retour en reparatie verliep snel! Zeer tevreden!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

1953pierre 15-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
geen verplaatsing maken

Service
middag besteld ,e s'morgens geleverd

Extra toelichting
zeer snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

massey35x 15-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Duidelijk, overzichtelijk en makkelijke zoekfuncties om het juiste product uit te kiezen

Service
Per e-mail wordt de koper zeer duidelijk en frequent op de hoogte gebracht van het order- en afleverproces

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

jvanz 15-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Duidelijke website, eenvoudig en efficient bestelproces

Service
Duidelijke communicatie omtrent voortgang van bestelling

Assortiment
Veel keuze en snel inzicht in verschillende specificaties van producten

Extra toelichting
Duidelijke website, snel en eenvoudig bestellen, snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

dserlet 15-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Bestelling avond vooraf om 19h besteld, levering volgende dag om 10h. Supersnelle levering

Service
Bij mijn vorige bestelling was er na een maand een technisch defect, dit kan gebeuren.
Maar de herstelling verliep zonder problemen.
Gratis retourzending, en herstelling binnen de week.

Assortiment
Heel ruime keuze en prijsvergelijk, en goedkoper dan ergens anders.

Aanbeveling
Snelheid, service en assortiment zijn optimaal voor mij.
Voor geen twijfel.

Extra toelichting
De Webshop is heel overzichtelijk om een efficiënte keuze te kunnen maken. En bij problemen worden deze zo snel mogelijk afgehandeld. Prima voor mij

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

japiojanssen 15-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Alles is echt supermakkelijk het wijst allemaal zichzelf

Service
De service is echt goed je wordt na je bestelling goed op de hoogte gehouden van wat er gebeurt met je pakketje

Assortiment
Er is een breed assortiment maar mag soms wel wat meer merken en soorten van een product

Aanbeveling
Ik zou mensen deze winkel aanbevelen omdat het heel gemakkelijk werkt ze hebben veel en de service is goed

Extra toelichting
Ik ben gewoon heel tevreden over hoe alles gegaan is en volgende keer bestel ik er weer

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jovanbever 15-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
De site zelf is gebruiksvriendelijk, juist zijn de beschrijvingen niet altijd uitgebreid, maar daar heben je het Internet voor

Assortiment
Prijzen meestal hoger dan bij de concurrentie, mocht die op zelfde niveau liggen dan zou ik meer bestellen bij hen

Extra toelichting
Prijs niet steeds even scherp als bij de vele concurrenten. soms meer dat 15% hoger vb tamron 16-300 lens

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

evhecke1 15-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Heel duidelijke site, vlotte betaling

Service
Heel tevreden over de vlotte levering

Aanbeveling
Was mijn eerste bezoek maar zeker niet het laatste. Vooral omwille van de snelle en gratislevering zeker aan te raden.

Extra toelichting
Snelle levering is een groot pluspunt alsook de gratis verzending!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anja Vandries 15-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
alles was duidelijke en er was goede uitleg bij.

Service
Heel snelle levering.

Assortiment
de prijs is veel goedkoper dan ergens anders.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MvD2408 15-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Wasmachinestore.NL / CoolBleu is een betrouwbare internetsite, met duidelijke informatie, alles wat er bij de service wordt vermeld,komen ze na.

Service
De service is precies zoals deze beschreven staat op hun internetsite, geweldig. Plaatsen en aansluiten tot op de 4e verdieping in je huis of bedrijf, ideaal. Ook dat het oude product wordt meegenomen, waar vind je nog zo'n goede service?!

Assortiment
Ruim assortiment, met duidelijke informatie over de producten.

Aanbeveling
Iedereen waar we aan kunnen vertellen, raden wij Coolbleu zeker aan.

Extra toelichting
De website is duidelijk, ruime keuze in het assortiment om te vergelijken, prijs kwaliteit is goed en de service van plaatsen en aansluiten is ideaal.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

FRANK VAN DEN EEDEN 15-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
veel makkelijker kan het niet ...
bestellen van achter je PC

Service
eerst had ik gebeld voor een inlichting, zeer vriendelijke en degelijke uitleg gekregen.

Assortiment
eerlijk gezegd heb ik uw aanbod nog niet helemaal bekeken, maar je ziet zo dat er keuze te over is.

Aanbeveling
ben zeer tevreden

Extra toelichting
alles was compleet en eenvoudig te installeren omdat ik tevoren getelefoneerd had was ik er gerust in dat in geval van problemen ik weer bij U terecht zou kunnen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Els Wierinck 15-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Super eenvoudig om te doen en gebruiksvriendelijk. Gewoon aanwijzingen volgen

Service
Vandaag besteld en morgen effectief geleverd. Super!

Assortiment
Veel meer dan je verwacht! Bijna alles...

Aanbeveling
Geen enkele opmerking: snel en correct, bijzonder goede info en update over bestelling en verzending. Prima service en goede prijs

Extra toelichting
Geen opmerkingen, was perfect in orde!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wdoeleman 15-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Snel gevonden.

Service
Snel geleverd!

Assortiment
Heel groot.

Aanbeveling
Mooie korting gekregen bij aanschaf wasmachine (50 Euro), deze heb ik kunnen gebruiken voor de aanschaf van een beeldscherm die ook al afgeprijsd was. Dat werd een hele mooie prijs!

Extra toelichting
Snelle levering, goed verpakt, breed aanbod, mooie kortingen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Grimson1 14-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Bestellen vanuit de luie zetel... Wat is er makkelijker.

Service
Alles werd perfect op het voorziene tijdstip geleverd. Mooi en veilig verpakt. Top

Assortiment
Verschillende modellen en toebehoren waren uitgeput, ongetwijfeld door de vakantieperiode.

Aanbeveling
De levering kwam zelfs op zondag bij mij thuis en dit zonder meerkost. 👍

Extra toelichting
Ze werden hierboven reeds weergegeven, doch na wat googelen bleek de prijs zeer concurrentieel te zijn, de levering was gratis en dit zelfs op een zondag.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

josedesutter 14-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
heel simpel, en de snelste levering , kortom, als je iets snel wilt dan moet je het hier kopen voor zeer concurentiele prijs

Assortiment
steeds de nieuste produkten op voorraad

Aanbeveling
ik kan alleen de webshop aanbevelen die het beste is over gans de lijn

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

simon33 14-07-2015 Via de website gekocht

Algemene score

4,0

Gemak
Moeilijk contact met de klantenservice..geen antwoord bij de klantenservice

Service
Zeer slecht geen antwoord op whats app
en messenger

Assortiment
Dat is goed

Aanbeveling
Te weinig ervaring met Coolblue..maar het contact moet beter

Extra toelichting
Contact moet beter..lange wachtijden. Geen antwoord met whats app en messenger op Facebook.

Review criteria:

Slecht
Slecht
Goed

Reageer

jelle09 14-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Prima site, makkelijk te gebruiken. Overzichtelijk en duidelijk.

Service
Snelle reactie

Assortiment
Ze hebben alles wat je maar kunt bedenken.

Extra toelichting
Goede duidelijke websites. Top 10 van alle producten. Snelle en goede levering. Je wordt goed op de hoogte gehouden van je aankoop en de bezorging er van.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MeisterLuc 14-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Zondag bezorging! nuff said..

Service
het feit dat ik nog geen service nodig heb gehad is al een prachtige preventieve service.

Assortiment
had liever mn laptop iets persoonlijker willen samenstellen. b.v. grotere ssd.

Aanbeveling
nogmaals.. bezorging de volgende dag.. ZELFS OP ZONDAG!!!

Extra toelichting
een pré is al dat ze geen vervelende reclame's hebben. ze zijn zelfs erg leuk. voorraad is enorm en NOGMAALS zondag bezorging. hoe fijn is dat?? dat is HEEEL fijn.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H.lokate 14-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Makkelijk even uitzoeken ,vergelijken en tot conclusie komen dat het niet te duur is vervolgens bestellen en volgende dag keurig afgeleverd .

Service
Gewoon prima

Aanbeveling
Niets mis mee ,goeie ervaring gehad 2x

Extra toelichting
Snelheid ,vriendelijkheid en mogelijkheid van retour zijn prima

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews