coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,7 Lees 42299 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3466 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,7

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Carool Beks 29-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gericht zoeken, kiezen, bestellen en leveren in een handomdraai. Eenvoudiger
kan het niet.

Service
M.b.t. service nog geen enkel probleem ondervonden. De eenvoud van eventuele retourneren is een dikke meerwaarde, zo ook bezorging op Zondag.

Assortiment
Door de diverse gespecialiseerde shops onder Coolblue is het assortiment zeer groot en goed gedocumenteerd.

Aanbeveling
Omdat ik tot op heden geen enkele negatieve ervaring heb, de levering verloopt perfect en de prijs/kwaliteit verhouding is elke keer weer zeer correct.

Extra toelichting
In dit geval een wat overbodige vraag. Ook met een professioneel oog bekeken valt er niets te veranderen. Een opmerking. Als bedrijf zou ik niet snel in de jij-jou terminologie vervallen. Deze opmerking heb ik al aan Coolblue verzonden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

CrazyRose 29-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijke en prettige site. Veel vergelijkingsmofelijkheden en een brede keuze.

Service
Goed bereikbaar, ook buiten kantooruren. Adequate informatie. Moderne communicatie mogelijkheden.

Assortiment
Lekker breed assortiment, voor iedere portemonaie. Eenvoudig te vergelijken.

Aanbeveling
Prettig bedrijf met prima assortiment en nette prijsstelling. Geen kleine lettertjes, waardoor je links of rechts op extra kosten komt. Gewoon eerlijk. Voorbeeld voor velen.

Extra toelichting
Hele prettige webwinkel met duidelijke taal en geen addertjes onder het gras. Wij kozen Coolblue voornamelijk voor de snelle levermogelijkheid. Het viel ons dan ook wel wat tegen, toen we zaterdagochtend gebeld werden, dat de levering op die dag niet door kon gaan. De daarna beloofde maandaglevering is wel nagekomen. En de teleurstelling was dan ook snel weg, toen 2 hele spontane en kordate jongens de oude wasmachine zonder enig morren van zolder naar beneden haalde en de nieuwe daar weer plaatste. Netjes aangesloten, waterpas gesteld en een testronde laten draaien. Ook de verpakking is netjes meegenomen. Helemaal top!!!! Ga zo door, dan is onze volgende witgoed aankoop weer via jullie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeroen Wang 29-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Makkelijk en overzichtelijke site

Service
bestelling duurde een paar dagen langer door magazijn Duitsland, maar werden goed op de hoogte houden van de status pakket

Assortiment
ruim voldoende keuze

Aanbeveling
goed arsortiment

Extra toelichting
ruime keuze in artikelen en een goede prijs maken coolblue een site om aan te bevelen.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

lowati 29-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Héél groot aanbod en supersnelle service, vrijdagavond besteld zaterdagmiddag in huis. Probleem met kortingscode maar professioneel opgelost!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Michellecasteels 29-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Extra toelichting
Het product bestellen op coolblue ging heel vlot en gemakkelijk. Het werd de dag erna effectief geleverd zoals coolblue beloofd had. Ik zal deze methode zeker nog gebruiken !!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sahou 29-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Service
Zeer snelle levering. Goede opvolging via mail en sms!

Extra toelichting
Duidelijk overzicht van producten, nuttige lijsten met best-verkochte producten, goede service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Objectieve gebruiker 29-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Overzichtelijke website, goede keuzemogelijkheden en gemakkelijk bestelproces

Service
Snelle levering met actuele informatie over het proces

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Roosjg 29-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
Snel gevonden, met gemak besteld

Service
Goed gedocumenteerde koop bevestiging

Aanbeveling
Snelle afhandeling, klant goed geïnformeerd over de verdere procedure

Extra toelichting
Zie boven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

gstoelen 29-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Extra toelichting
Deze webshop heeft een zeer uitgebreid assortiment, geweldige service en zeer belangrijk : een zeer snelle levering. Absoluut top !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

eric647 29-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
zeer gemakkelijk

Service
Goede service

Assortiment
veel keuze

Aanbeveling
zekers aanbevelen

Extra toelichting
Ik vind de winkel goed in alles

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

lei.keijsers 29-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
aanklikken mailen en zending afwachten

Service
Alles snel geregeld

Assortiment
Juiste product

Aanbeveling
Correcte afhandeling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

LynnSchilders 29-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Handelingen zijn duidelijk en gemakkelijk uit te voeren.

Assortiment
Erg breed assortiment en heel blij met mijn aankoop!

Aanbeveling
Goede en snelle service en leveren goede kwaliteit.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Claudiakiest 29-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Duidelijke en overzichtelijke website

Service
Service top, het onderscheidt wat Coolblue maakt is top. Met bijvoorbeeld het bedank kaartje voor de buren wat bij de bestelling wordt geleverd.
Ook de mails die ik van Coolblue heb ontvangen, niet te veel mails en nuttige info over de bestelling etc.

Assortiment
Coolblue heeft meer dan Bol.com wat betreft het onderwerp waar ik naar had gezocht deze keer. Bordspellen

Aanbeveling
Ik zou het aan iedereen aanbevelen, alles klopt. En op de een of andere manier maakt Coolblue een vrolijke indruk met de e-mails die ik van ze heb ontvangen.

Extra toelichting
Duidelijke en overzichtelijke website Service top, het onderscheidt wat Coolblue maakt is top. Met bijvoorbeeld het bedank kaartje voor de buren wat bij de bestelling wordt geleverd. Ook de mails die ik van Coolblue heb ontvangen, niet te veel mails en nuttige info over de bestelling etc. Coolblue heeft meer dan Bol.com wat betreft het onderwerp waar ik naar had gezocht deze keer. Bordspellen Ik zou het aan iedereen aanbevelen, alles klopt. En op de een of andere manier maakt Coolblue een vrolijke indruk met de e-mails die ik van ze heb ontvangen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

franton 29-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
site ziet er goed uit en maakt het nog makkelijker om je product uit te zoeken te bekijken en te bestellen

Service
vrijdagavond besteld en zaterdag in huis

Assortiment
keuze genoeg voor iedereen,jong of oud

Aanbeveling
goede producten makkelijke betalingen en zeer vlotte levering en nog gratis ook

Extra toelichting
Zeer betrouwbare webshop Coolblue,waar je zonder enig risico aankopen kan doen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

steven--martin 29-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
de uitleg video's zijn zeer interessant en begrijpbaar voor een leek, hoewel ik al wel iets van netwerken, routers enz ken, heb ik veel beter begrepen wat de producten kunnen.

Service
zeer snelle levering en continu informatie, geen valse beloftes duidelijk, ik heb besteld rond 23u 's avonds. en de volgende dag

Extra toelichting
Ik kan op basis van mijn ervaring gewoon enkel deze score geven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ernieeduard 29-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Alles gaat zo als ze beloven

Service
Netjes op tijd bezorgd

Assortiment
Van alles te koop lekker makkelijk

Aanbeveling
Service is goed en zou zeker aanbevelen bij vrienden

Extra toelichting
alles is gegaan zo als ze beloven niks op aan te merken, gewoon goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Poggenklaas 29-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
makkelijk te vinden op de website via de zoekfunctie.

Service
op donderdag middag besteld en vrijdag ochtend al in huis. Het was voor kantoor en onze problemen waren door deze bestelling als sneeuw voor de zon verdwenen.

Assortiment
Wat we nodig hebben, konden wij vinden. Nog geen andere ervaringen opgedaan.

Aanbeveling
De makkelijke zoekfuncties, het grote assortiment en de zeer snelle levertijd geven mij voldoende motivatie om jullie bij anderen aan te bevelen.

Extra toelichting
Ik heb geen negatieve ervaringen opgedaan bij deze aankoop. goede zoekfuncties, groot assortiment en werkelijk snelle levering zijn en waren belangrijke beweegredenen om bij coolblue te bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

jacobsuper 29-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Binnen een paar minuten thuis besteld.

Service
Levering de volgende dag.

Assortiment
Keuze uit veel verschillende modellen.

Aanbeveling
Gezien mijn ervaringen, ook in het verleden, kan ik niet anders doen dan aanbevelen.

Extra toelichting
Voor mij zijn dat de bovengenoemde punten; gemak, betrouwbaarheid, snelheid van levering en de ruime keuze.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

semreinders 29-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
De website is makelijk en goed! Alles werkt op z'n gemak! Toppie!

Service
De service is top! Als je belt voor een vraag kunnen ze gelijk antwoord geven op je vragen ook als het niet daar is gekocht.

Assortiment
Je heb veel keuze uit spullen, misschien ook spelletje ect?

Aanbeveling
Ik zou het aanbieden aan iedereen die snel haar/zijn product wil hebben.

Extra toelichting
Ik vind het goed det ze bijna opalles een goede uitleg hebben! Toppie!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Amy Kaes 29-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Easy Peasy - je typt in wat je zoekt, je komt dadelijk terecht en kan vergelijkingen maken

Service
Snelle service, coolblue maakt altijd zijn belofte waar qua levering en service

Assortiment
extreem breed assortiment - als we iets nodig hebben checken we altijd eerst coolblue

Aanbeveling
Je kan er alles vinden aan de beste prijzen! Top kwaliteit en geweldige service!

Extra toelichting
TOP!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

goeie service 29-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zien, bestellen, leveren.

Service
Hele goeie service! Meteen bericht na probleempje en de volgende dag opgelost.

Assortiment
Veel keus en duidelijk telefonisch advies.

Aanbeveling
Meteen aanraden.

Extra toelichting
Ik vind deze winkel heel goed omdat de serviceafdeling meteen voor je klaar staat en een oplossing zoekt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jovaho 29-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
1 klik op hetgeen je wil en het zit in je winkelmandje

Service
Op tijd geleverd zoals beloofd

Assortiment
overzichtelijk keuze
assortiment voldoende groot

Extra toelichting
de zoveelste aankoop die vlekkeloos verloopt !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rubella_frutella 29-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke website, gemakkelijk te vergelijken en bestellen.

Service
Tot op heden, na alle aankopen, steeds snel en correct geleverd. Ook wordt men via SMS en mail op de hoogte gehouden over de vooruitgang van de levering.

Assortiment
Zeer up-to-date én groot assortiment

Aanbeveling
Omdat ze altijd snel én correct zijn zie ik geen enkele reden niet bij Coolblue aan te kopen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

aal40 29-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Even thuis opgezocht en gelezen dat cool blue voordelig en snel is.

Service
vrijdagavond besteld, zaterdagmorgen al in huis. Ik wet al waar de volgende cartridge gekocht gaat worden!

Aanbeveling
Gewoon gemakkelijk en goed en vooral SNEL!
OOk de prijs speelt een rol

Extra toelichting
Vooral het gemak toen ik voor de eerste keer online een cartridge bestelde en de snelheid super was. Ook de prijs is goed en zeker is dit voor herhaling vatbaar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dalletje 28-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
zeer overzichtelijk in het gebruik

Service
heel klantgericht en snel in levering.

Assortiment
ik vond direct wat ik wilde hebben en kon hierdoor ook makkelijker vergelijken.

Aanbeveling
zeer goede service en dienstverlening.

Extra toelichting
super betrouwbare onderneming, met goede service en snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sleon 28-06-2015 In de winkel gekocht
Rotterdam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Simpel klikken, bestellen en betalen.
De zelfde dag product in huis. Zelfs op maandag!

Extra toelichting
Dit is zoals een winkel zou moeten zijn. Zowel fysiek als online. Nooit problemen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

pauljroomer 28-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Gewoon achter je computer bestellen

Service
Snelle levering

Assortiment
Bijna alles leverbaar

Aanbeveling
gewoon goed

Extra toelichting
Eigenlijk op niets iets aan te merken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

brombrom 27-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
goed op te zoeken wat je wil kopen

Service
s avonds besteld de volgende dag bezorgt prima.

Assortiment
voldoende om te kiezen

Aanbeveling
aan vrienden en familie

Extra toelichting
verder geen kommentaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pvanbroeckhuijsen 27-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De (web)winkel is overzichtelijk en het bestelproces is zeer eenvoudig. Verder is de levering razendsnel.

Service
Alles voor een glimlach.

Assortiment
Een uitgebreid assortiment. Bij iedere productcategorie heb je genoeg keuze, er zijn dan ook meerdere producten die je met elkaar kunt vergelijken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Slenders88 27-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Alles is tot in de puntjes geregeld. Ik had het product pas tegen 23h s'avonds besteld, en de volgende dag voor 9h s'morgens was het al geleverd. TOP !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

KoenJr95 27-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Overzichtelijk website.
SMS die u op de hoogten houd betreffende u bestellingen.

Assortiment
Uitgebreid assortiment (scherpe prijzen).
Zelden een out of stock producten tegen gekomen tot nu toe.

Aanbeveling
Ik raad iedereen deze webshop aan mits de scherpe prijzen en het duidelijk overzicht + uitleg bij een product !

Extra toelichting
- Overzichtelijke webshop - Snelle leveringen - Scherpe prijzen - Uitgebreid uitleg - Smsjes die u op de hoogten houden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pjmweijers 27-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
De hoezen bij Laurastar zelf moeten betaald worden met een creditcard. Bij Coolblue kan ik betalen met Ideal en heb het de volgende dag al in huis!Geen verzendkosten. Prima verpakt. Prima site. Ik heb nog geen enkele negatieve ervaring

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bloodelf 27-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles lekker vanaf je luie stoel bekijken en bestellen, en dat als je het voor 12 uur s avonds besteld de volgende dag in huis.

Service
De klantenservice is heel klantvriendelijk, ik had een paar moeilijke vragen en heel duidelijk antwoord op gekregen

Assortiment
Je kan het je niet verzinnen of ze hebben het

Aanbeveling
Overal een hele goede winkel en alles lekker makkelijk op een website

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

0473 27-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Extra toelichting
Eigenlijk ben ik geen echte'web-winkel'fan. Maar voor Coolblue maak ik graag een uitzondering ! Heb er vertrouwen in , en ze zijn correct.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

HawkEye87 26-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Zeer duidelijke website, producten zijn vrijwel altijd van alle relevante specificaties en beschrijving voorzien. Daarnaast staan er nuttige reviews bij de producten.

Service
Levering de volgende dag klopt ook keer op keer als het bij een aankoop staat. Klantenservice reageert snel, vriendelijk en oplossingsgericht bij problemen na een aankoop.

Assortiment
Zéér uitgebreid en veel vergelijking mogelijk.

Aanbeveling
Bij elke aankoop online kijk ik ook altijd of Coolblue als aanbieder erbij staat.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

22December 26-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gewoon thuis bestellen

Service
Alles volgens afspraak

Assortiment
Veel keus

Aanbeveling
Gewoon perfect

Extra toelichting
Top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

abg426 26-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Een trefwoord volstaat om je keuze te maken.

Service
Geen problemen gehad, alles is vlekkeloos verlopen.

Assortiment
Enkel bij coolblue heb ik gevonden wat ik zocht, echt waar, dit artikel aan deze prijs is nergens anders te vinden.

Aanbeveling
Ik vroeger al aan vrienden en familie coolblue aanbevolen omdat ik er zalf heel tevreden over ben.

Extra toelichting
Als alles verloopt zoals beloofd (zowel de kwaliteit als de levering) vind ik een heel groot pluspunt voor een webwinkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Michel909 26-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
supersnelle bezorging conform afspraak!

Aanbeveling
supersnelle bezorging conform afspraak! Keurige prijs!

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

annem1966 26-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Tot 24.00 uur bereikbaar, ook telefonisch! Bestelling wordt de volgende dag keurig geleverd.

Service
Een half uur voor de levering netjes een telefoontje dat ze eraan komen! Levering is kosteloos en eventueel oude was/droogmachine wordt meegenomen.

Assortiment
Ruimschoots!

Aanbeveling
Zeker aan te bevelen. Hier hoef je niet meer voor de deur uit.

Extra toelichting
Snelle levering. Goede bereikbaarheid!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jeroenvandijk74 26-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
bestellen en oriënteren vanuit je luie stoel

Service
kreeg zelfs een handgeschreven kaartje tijdens mijn vakantie dat het product klaarlag

Assortiment
ze hebben een zeer uitgebreid assortiment

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

smit8689 26-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Alles wees zich zelf. Kwestie van een paar minuten.

Service
Ik heb te maken gehad met de levering.
Geen verder contact gehad, niets retour gestuurd.
De levering was op tijd. Vervelend was, dat Post NL tijdstip van bezorging aangaf met: "tussen 8.30 en 21.30". Dus: zo nodig de hele dag wachten. (in de praktijk viel het mee: vóór 12 u.)

Assortiment
Goede keuzemogelijkheden

Aanbeveling
Zie hierboven. Niets op aan te merken.

Extra toelichting
zie hierboven

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

MightyMarc 26-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
heldere zoekopties op de site, zo gevonden.

Assortiment
ruim assortiment

Extra toelichting
scherpe prijs!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Joozd 26-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ik wou een 9 geven maar ik wist niks wat op een andere manier makkelijker zou zijn

Service
Goede ervaring met terugsturen in het verleden, duidelijke hulp en advies vooraf ook

Assortiment
Alles wat ik zoek hebben ze

Aanbeveling
Doe ik wel eens

Extra toelichting
Ik voel me hier als klant persoonlijk behandeld, waar je vaak op internet niet meer bent dan een klantnummer en emailadres. Dat maakt net het verschil tussen heel goed en uitmuntend.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

fireozzie 26-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Veel keuze aan producten, bestel proces gaat snel en gemakkelijk. Snelle levering .

Assortiment
Zeer veel producten.

Aanbeveling
veel keuze's , makkelijk bestellen, voor 15:00 uur besteld dag erna bezorgd , spoedbestelling kan ook geregeld worden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

TONRUITER 26-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
vanuit je stoel besteld. volgende dag thuis bezorgd. easy

Service
niet goed gewoon terug sturen. klaar

Assortiment
alles ruim voorradig

Aanbeveling
snel en makkelijk

Extra toelichting
zeer tevreden klant

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

magalie2811 26-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
makkelijk te bestellen, mijn gegevens waren onthouden dus het is maar op een paar knopjes drukken en voila

Service
rond 22 u besteld volgende dag al om 8 u aan de deur

Aanbeveling
ik ga coolblue zeker aan andere mensen aanbevelen, gemakkelijker kan je niet zijn

Extra toelichting
ik vind het zeker goed dat de producten snel geleverd worden zoals verwacht, als het in stock is heb je het zeker de dag erna en dat is top !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

struis112 26-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Overzichtelijke website, duidelijke prijzen en routerbeleid

Service
Snelle levering, ook bij een bestelling om 23:45 nog de volgende werkdag afgeleverd.

Assortiment
Over het algemeen de beste selectie binnen het product dat je zoekt, maar niet altijd een even uitgebreid assortiment zoals bij andere winkels..

Aanbeveling
Goede ervaringen (bij alle bestellingen), altijd op tijd geleverd en bekwame ondersteuning per telefoon.

Extra toelichting
Loopt voor op de meeste webwinkels wat betreft ondersteuning, duidelijkheid over de levering en is vrij prijs competitief.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

delphine.vanelslande 26-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De bestelling verliep snel, je hoefde geen account aan te maken wat je een hoop tijd bespaart!

Service
De bestelling verliep zoals beloofd.

Assortiment
Binnen het gamma statieven vond ik bij coolblue hetzelfde assortiment terug als bij andere webwinkels.

Aanbeveling
Snelle en correcte service en levering, duidelijke beschrijvingen, handige filmpjes over de producten, duidelijke opsomming van de voor en nadelen om een goede beslissing te kunnen maken.

Extra toelichting
Zie aanbeveling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mirjamzwaan91 26-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Het horloge is ontzettend makkelijk te bedienen met de knoppen onder het beeldscherm. Als je de handleiding hebt gelezen, spreekt het voor zich.
Ook tijdens het hardlopen is het makkelijk om jouw gegevens snel te bekijken.

Service
De reden dat wij altijd bij Coolblue bestellen komt door de service. Altijd snel antwoord en beleefde mensen.

Assortiment
Iedere shop is uitgebreid, zo ook die van de sporthorloges. Ik had genoeg keus en ik vond het makkelijk dat ik horloges met elkaar (in 1 overzicht) kon vergelijken. Dit maakte de keuze wat makkelijker.

Aanbeveling
Goede service, snelle levering, vriendelijke mensen en een tof bedrijf.

Extra toelichting
Wat ik allereerst fijn vind is dat er zoveel verschillende shops en website delen zijn. Dit houdt alles overzichtelijk, dit in tegenstelling tot andere online winkels. Daarnaast is de service goed. Snelle reacties en men denkt mee, er wordt gekeken naar je klacht of vraag. Als laatste vind ik het top dat ik producten in een overzicht kan vergelijken. Dit maakt de keuze makkelijker.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

GideonB 26-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
De website heeft een Leuke en vriendelijke uitstraling. Gemakkelijk producten kunnen vinden

Service
Snelle verzending en bij vragen gelijk antwoord.

Assortiment
Veel producten en bijna altijd op voorraad.

Aanbeveling
Fijne webshop om iets te kopen. Snelle levering en bij vragen gelijk amtwoord.

Extra toelichting
Een fijna webshop om te winkelen. Goede service en snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews