coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,7 Lees 42301 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3457 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,7

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Ineke 08-03-2017 Via de website gekocht

Super!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Groot assortiment, goede prijs/kwaliteitverhouding en supersnelle levering. Echt een aanrader op alle fronten.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Elise 08-03-2017 Via de website gekocht

Fijne webshop

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Coolblue had een onwijs snelle levering. De producten waren efficiënt ingepakt waardoor je minder verpakkingsmateriaal overhoud.
Ruime keuze in het assortiment. Met overzichtelijke specificaties en reviews.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Freco 52 08-03-2017 Via de website gekocht

Top Service Bij Coolblue,

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Coolblue,
Inmiddels 2 keer product besteld
Tweede keer product helaas retour moeten sturen.
maar de afhandeling liep naar tevredenheid.
Coolblue zeer betrouwbaar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Craig 08-03-2017 Via de website gekocht

Prima webshop

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Aardig aanbod en snel geleverd. Niet alles is het gunstigste geprijsd maar ze leveren wel betrouwbaar.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Mario 08-03-2017 Via de website gekocht

Top geregeld!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Coolblue geeft net dat beetje extra aandacht aan klantgerichtheid waarmee ze zich voor mij onderscheiden van overige webshops waar ik in het verleden een bestelling heb geplaatst. Gewoon een prima service, netjes op tijd en klantgerichte houding van de bezorgers. Ga zo door!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R van Sijll 08-03-2017 Via de website gekocht

Geweldige service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Op zondag mijn product besteld, maandag om half 10 's ochtends al in huis. Hele snelle service, alles compleet. Ik raad Coolblue zeker aan.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Freek 08-03-2017 Via de website gekocht

Goede service en snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb deze shop gekozen om de betrouwbaarheid en snelheid met betrekking tot levertijd. Daarnaast voor de uitstekende service bij pre- en after sales. Tijdens levering was er schade aan een bi nenhuisdeur gemaakt, maar dit werde zowel door doorelkaar bezorgers als de klantenservice professioneel en snel opgelost.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mevrouw van Rijn 08-03-2017 Via de website gekocht

Super snelle bezorging en service met een lach!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Top service en snelle bezorging. De Smartphone werkt ook naar behoren. Handig dat er zowel voor- als nadelen worden opgesomd zodat je een eerlijk beeld kan krijgen over de kwaliteit.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M.J. van der Wijk 08-03-2017 Via de website gekocht

Prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Was bij toeval dat Coolbleu zou leveren. Heel snel in huis. Wist niet dat ik niet achteraf kan betalen. Toch prima voorlichting gekregen na tel contact.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Steven 08-03-2017 Via de website gekocht

Uitstekende hulp

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik had een sd card nodig die aan bepaalde eisen moest voldoen. Na op internet gespeurd te hebben kon ik die niet vinden, maar had wel een vermoeden. Coolblue gebeld (op zondagavond). Zij hebben mij geholpen om de juiste te kiezen. Direct bestelling in orde gemaakt en volgende dag in huis.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Simon Burgerhout 08-03-2017 Via de website gekocht

Goede service en kwalitet

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Top web winkel bijna alles eenvoudig te vinden en snelle levering zelfs op zondag zonder extra betaling. Zal me naar al die jaren maar eens aanmelden.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Mathieu 08-03-2017 Via de website gekocht

afspraak = afspraak

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Via internet besteld. Zeer duidelijke beschrijving van de producten. De prijs is scherp
Bestelling is makkelijk te volgen
Je krijgt van te voren een bericht wanneer de monteurs komen. De oude machine is meegenomen en niks is te veel. Prima services ! wat je verwacht van een leverancier
klasse !

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Barbara Benjamins 08-03-2017 Via de website gekocht

Goede en betrouwbara webshop

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb er al eerder wat besteld en ben erg tevreden. Snelle bezorging, goed verzorgd en betrouwbaar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sylvia 08-03-2017 Via de website gekocht

uitstekende shop!

Algemene score

10,0
Duidelijke uitleg over het aan te schaffen apparaat. Prijs tov andere winkels goedkoop. Tevens mail ontvangen over de installatie van het apparaat na bestelling en voor de ontvangst. Vandaag besteld morgen in huis. Keurig, kan niet anders zeggen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marieke 08-03-2017 Via de website gekocht

Goede service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb voor Coolblue gekozen vanwege de snelle levering en de fijne service. Alles was duidelijk, de site was ook prima. Ook is het erg leuk dat jullie op jullie site, in de mailtjes en op de post zelf allerlei grappige dingen zetten. Zeker blijven doen!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Koen v Stokkom 08-03-2017 Via de website gekocht

Geweldige, snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle en accurate levering
Duidelijke website. Snel gevonden wat ik zocht. Vergelijkingen van gelijke producten overzichtelijk op een rij. Keuze was snel gemaakt. Geweldige service !!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Edwin van Noort 08-03-2017 Via de website gekocht

Fantastisch hoe een leveringsprobleem werd opgelost

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bij de aanvraag stond dat je een tijd van leveren kon aangeven. Dat heb ik gedaan: zondag tussen 08.00 uur en 10.00 uur. Uiteindelijk kwam er niemand. Levering op zondag kan wel, maar niet met een opgegeven tijd. Gefrustreerd Coolblue gemaild en later gebeld. Vrij snel werd duidelijk dat er geen andere oplossing was dan de bezorging een dag uit te stellen. Dat zou in houden dat er niemand thuis zou zijn. Uiteindelijk heeft Coolblue op het allerlaatste moment de vervoerder toch weten te bewegen om het pakketje op het werkadres af te leveren. Daarmee voorkwam men nog een dag extra vertraging. Heel fijn!

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Maike 07-03-2017 Via de website gekocht

Zelfs op zondag levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle levering. Maar ook hele nette service. Product bleek niet geheel in orde maar werd opgehaald en gerepareerd en terug gebracht. Geen gedoe , werd gewoon opgelost.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Youri 07-03-2017 In de winkel gekocht
Rotterdam

Topshop!

Algemene score

9,0
Uitstekende service. In de winkel tablet gekocht en gehaald, hoesje niet op voorraad. Kosteloos nagestuurd en van alle acties gebruik kunnen maken! Topservice

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

jef. 07-03-2017 Via de website gekocht

Prima service.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Met bestelling online begonnen vóór middernacht, en hoewel voltooid ná middernacht, toch levering op dezelfde dag van voltooiing van bestelling. Kan niet sneller.
Overzichtelijk assortiment en bruikbare recensies op de site.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A.L.Kotte 07-03-2017 Via de website gekocht

super

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ze doen wat ze beloven zaterdags besteld en inderdaad zondags in huis
als je wilt kun je chat ondersteuning krijgen, gewoon een hele goede service

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Nicolas.vermeersch 07-03-2017 Via de website gekocht

Top bestelproces en keuze!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het aanbod is vrij uitgebreid. Ook de kwaliteit en natuurlijk de zeer snelle levering zorgen ervoor dat ik heb gekozen om bij Coolblue te winkelen. De filmpjes met productinformatie zijn ook lekker duidelijk en maken het gemakkelijker om het juiste product te kiezen. De prijs is ook dikwijls lager dan bij de concurrenten.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Carla Dammers 07-03-2017 Via de website gekocht

Heel tevreden over de snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb gekozen voor deze site omdat het overzichtelijk is en bovendien mijn aankoop
hier de goedkoopste aanbieding. Zeer snelle service en geen bezorg kosten!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marc 07-03-2017 Via de website gekocht

Helemaal a la 2017

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wilde coolblue wel eens proberen want hoorde veel positieve dingen. Beviel inderdaad erg goed want het ging zoals ik verwachte. Usb stick snel geleverd en goed verpakt. Duidelijke communicatie en gelijk de factuur in de mail. Gewoon top!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Arnoud 07-03-2017 Via de website gekocht

Perfect geregeld

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zag om 23:15 dat de betaling niet goed was belde om 23:30 op kreeg iemand aan de lijn en binnen paar seconden opgelost alles bij elkaar nog geen 11 uur op moeten wachten top

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jagruijt 07-03-2017 Via de website gekocht

Binnen No Time in huis!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het was heel eenvoudig het juiste product te vinden en eventuele gerelateerde alternatieven voor bijv. Een andere kleur.
Direct na de bestelling werden er slimme en leuke manieren aangeboden om de wachttijdperceptie te kunnen verbeteren. Een leuk sarcastisch detail zoals een rustgevend muziekje tegen ongeduldigheid werd erg gewaardeerd.
Een bevestigings email had meteen en duideijk track and trace nummers en met door samenwerking met Post NL werd ik via de app op de hoogte gehouden van de verwachte levertijd.

Al met al, de website, de levering en product waren top! De grappige manier van interactie met de klant na de bestelling geeft een gevoel van menselijkheid in een toch zo snel groeiend bedrijf!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AK 07-03-2017 Via de website gekocht

Snel, netjes en duidelijk

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle levering. Zending prima te volgen dmv. de track&trace code. Correcte service, keurig nette bezorgers die snel en vakkundig de wasmachine installeerden. Alleen jammer dat ze hem ook niet even waterpas gezet hebben maar voor de rest niets op aan te merken. Raad het iedereen aan!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

André 07-03-2017 Via de website gekocht

goede correcte service.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede snelle correcte levering.
Het mooie is,dat hun ook leveren tussen 18 en 22 uur.(zonder extra kosten)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ben Janzen 07-03-2017 Via de website gekocht

Cool & Clean

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Waarom ik voor Coolblue hebt gekozen. Toegangelijke website/shop. Duidelijke product informatie en daarbij eventuele alternatieven. Het product dat ik nodig hebt en wil kopen op voorraad is voor mij belangrijk. Daarbij de vlotte afhandeling van mijn order en snelle levering (volgende dag) top. En dan was Coolblue niet de goedkoopste, maar de door mij benoemde punten zijn doorslaggevend om bij Coolblue te kopen.

Tot de volgende keer!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Petra 07-03-2017 Via de website gekocht

Top service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vandaag besteld, morgen geleverd. Echt super service. Bij een probleem, dadelijk hulp via social media, telefoon of chat...wat wil een mens nog meer. Voor mij een van de beste webwinkels die ik ken. Zeer betrouwbaar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kees 07-03-2017 Via de website gekocht

Super site

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Hele overzichtelijke site. Duidelijke en uitgebreide informatie. Erg veel zoekopties mogelijk om aan of uit te vinken. Qua prijzen ook zeker een aanrader

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans 07-03-2017 Via de website gekocht

geweldige service

Algemene score

10,0
Binnen 1 minuut na het bestellen van de "beste koop" wasmachine bij Coolblue kreeg ik een mailtje met het tijdstip van de bezorging. De wasmachine werd keurig op dit tijdstip geïnstalleerd. Zeer professioneel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Grubinsky 07-03-2017 Via de website gekocht

Super!! Zaterdag besteld, zondag in huis!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Op zaterdag nespresso machine besteld. Op zondag geleverd! Goed bezig! Prima machine ook nog. Wat wil je nog meer?

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

s van de velde 07-03-2017 Via de website gekocht

de service en de mensen zijn er super goed en vriendelijk

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
super bedrijf ze zijn allemaal even vriendelijk en ervaren zou het iedereen aanraden om daar te kopen heb al meer dingen daar gekocht super gewoon

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

L van Bekkum 07-03-2017 Via de website gekocht

Super snelle levering

Algemene score

9,0
Hoewel ik al langer klant ben bij CoolBlue, blijft het toch steeds weer plezierig zaken doen.
Op de website is het super eenvoudig om je weg te vinden en de producten met elkaar te vergelijken. Heb je je keuze gemaakt is een bestelling zó geregeld en weet je dat je bestelling al bijna direct onderweg is.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rieneke 07-03-2017 Via de website gekocht

Alles volgens afspraak.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Duidelijke site, gemakkelijk om te bestellen.
Goede opvolging via email. Vervolgens bezorging zoals beloofd.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Tom 07-03-2017 Via de website gekocht

Superservice aan sterke prijzen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Net een Mio 505HC gekocht die ettelijke euro's goedkoper was dan op andere shops. En dan nog eens op zondag geleverd!
Ook het aanbod is zeer groot en je kan heel wat reviews en info vinden.
Zeker een aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Guido 07-03-2017 Via de website gekocht

Snelle levering mooie prijs

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle levering en een mooie prijs. Wat wil je nog meer? Houden zo zou ik zeggen. Jammer dat de review percé uit 100 karakters moet bestaan want dat voegt niet zo veel toe

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Debby 07-03-2017 Via de website gekocht

Alles loopt zoals je verwacht. Prima dus!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Een prima online site om van alles en nog wat te bestellen. Het door mij bestelde telefoonhoesje was precies zoals het omschreven was en de levering verliep ook prima.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Mark de Bruijn 07-03-2017 Via de website gekocht

Mifi TP Link M7300 bestelling.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zaterdag besteld en zondag geleverd, geheel in overeenstemming met het beloofde. Top! Het geleverde product voldoet volledig aan de omschrijving en verwachtingen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joceline 07-03-2017 Via de website gekocht

Goede prijs, snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De prijzen zijn scherp, je vindt moeilijk ergens anders hetzelfde product goedkoper.
Snelle levering, zelfs op zondag.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Ivdbr 07-03-2017 Via de website gekocht

Goede service en vriendelijk

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Het product was keurig verpakt en snel geleverd.
Goed advies is gegeven.
CoolBleu heeft goed gehandeld en is tot nu toe een aanrader.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Bob Jansen 07-03-2017 Via de website gekocht

Snelle levering, goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De bestelde wasmachine werd keurig op tijd geleverd en gedurende het hele bestelproces werden wij keurig op de hoogte gehouden van de voortgang en het verwachte levertijdstip. Keurige monteurs welke de machine netjes hebben afgeleverd en geinstalleerd, alsmede het oude apparaat afgevoerd.
De enige reden voor een puntje aftrek is dat het vergelijken van de producten erg lastig was, een koophulp had handig geweest.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter 07-03-2017 Via de website gekocht

Doen wat ze suggereren/beloven

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De site is lekker informatief en georganiseerd. Als je een vraag stelt, dan wordt er vlot gereageerd. Gewoon zoals je het via het net graag hebt.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Monique 07-03-2017 Via de website gekocht

Klantvriendelijkheid!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Groot assortiment, vlotte gratis levering en erg klantvriendelijk!!
En als er eens iets mis is wordt het keurig opgelost.
Ik koop er regelmatig en bevalt steeds prima!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cathy pot 07-03-2017 Via de website gekocht

In orde.Niks aan te merken.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik maakte er voor de eerste keer gebruik van via vrienden en ben zeer tevreden.De leveringstijd ok zoals afgesproken en de bestelling met veel zorg verpakt.Voor herhaling vatbaar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dokus 07-03-2017 Via de website gekocht

correcte service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik had een espresso apparaat besteld, net voor twaalf uur 's avonds en deze werd keurig de volgende dag bezorgd. Coolblue doet dus wat ze beloven.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Yolanda 07-03-2017 Via de website gekocht

TOP!!!!!!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Makkelijk, snel, en dat speciale gevoel dat je tegenwoordig nergens meer krijgt. Dat je echt klant bent en een geweldige service!!!!!
Coolbleu, Thnx!!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

nico v 07-03-2017 Via de website gekocht

eerste ervaring met cool blue

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Hoewel ik al wat ouder ben, is mijn eerste bestelling bij cool bleu heel makkelijk geweest. Goede vergelijkingsmogelijkheden en snelle soepele afhandeling,

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Paul 07-03-2017 Via de website gekocht

Product prima, verzenden traag.

Algemene score

5,0
Het product wat os geleverd voldoet prima aan onze verwachting. Alleen over het verzenden zijn we niet tevreden. Er stond voor 23.59 besteld de volgende dag geleverd. Onze bestelling is ruim voor die tijd gedaan, maar was niet op de beloofde tijd (volgende morgen 8.30 uur) op plaats van bestemming. Dit werd pas de dag erna.......beetje jammer

Review criteria:

Goed
Voldoende
Slecht
Officiele reactie van Coolblue 07-03-2017

Beste Paul,

Allereerst willen we u bedanken voor de tijd die u heeft genomen voor het schrijven van de review. We kunnen ons voorstellen dat het vervelend is, dat een pakketje niet op de afgesproken dag is geleverd. Dit is zeker niet de bedoeling geweest en willen u dan ook onze excuses aanbieden voor het ongemak.

We willen het graag verder onderzoeken. Zou u het ordernummer en een kleine toelichting naar geenglimlach@coolblue willen sturen.

Alvast bedankt voor de reactie.

Met vriendelijke groet,
Coolblue

Reageer

Toon meer reviews