coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,7 Lees 42299 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3466 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,7

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

G.Heuchemer-Souge 20-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Makkelijk via internet te bestellen en te lezen dat het goed bevalt bij eerdere kopers.

Service
Goed. Alles op de tijd die aangegeven wordt geleverd.

Assortiment
Goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

gee2012 20-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Goede en heldere website en alle produkten zijn snel en eenvoudig te vinden

Service
Goede advisering, bestellingen correct opgenomen en er wordt een link verstuurd die je rechtsreeks verbindt met iDeal om de bestelde artikelen af te rekenen.

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Fijn bestellen, prompte levering een dag later.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H_V 20-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Het bestellen zelf gaat simpel en eenvoudig. Niet al te veel stappen. Daarnaast kan ik alles zakelijk bestellen, wat ideaal is. Als je al een keer eerder besteld hebt hoef je niet alles opnieuw in te vullen.

Service
Mijn vragen die ik gesteld heb over het product waren snel en duidelijk beantwoord. Hierdoor heb ik mijn keuze goed kunnen maken.

Assortiment
Genoeg opties voor mij om uit te kiezen. Prijs was ook schappelijk.

Aanbeveling
Fijne winkel, snelle levering. Kreeg zelfs een mail dat het product bij de buren was afgeleverd en welk nr.
Zoiets nog nooit eerder mee gemaakt. Erg fijn!

Dus ik raad het zeker aan.

Extra toelichting
Product aanbod is divers. De prijzen zijn altijd schappelijk waaronder regelmatig kortingen en acties vallen om het nog aantrekkelijker te maken. Bestellen gaat simpel. Zakelijk bestellen is mogelijk. Afhandeling is goed en professioneel. Professioneler dan ik bij veel toko's zie. Advies is altijd goed en snel gegeven. Levering is snel. En je krijgt het nog in een leuk ontworpen doosje ook. Weet meteen dat jouw coolblue product aangekomen is.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mirandahaverdil 20-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
duidelijke website.

Service
nadat je het produkt in huis hebt en nog een vraag stelt. zijn ze aan de telefoon onvriendelijk.

Assortiment
het produkt is op voorraad.

Aanbeveling
prima en duidelijke levering.

Extra toelichting
de behandeling aan de telefoon kan iets beter. verder ben ik zeer tevreden met afhandeling van de bestelling en de levering. mocht ik een aankoop willen doen kom ik zeker terug.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

MV1977 20-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Heel het proces van het maken van een keuze tot het daadwerkelijk bestellen en betalen liep zeer vlot! Overzichtelijke site om producten te vergelijken, referenties te lezen, logische opbouw in het bestelproces! Zeer gebruiksvriendelijk!

Service
Het op de hoogte houden via sms en mail vond ik zeer verduidelijkend. Het telefoontje dat de leverancier en binnen tien minuten was vond ik geweldig, alsook de levering op zich! Zeer klantvriendelijke leveranciers!

Assortiment
Ruim aanbod, vergelijkingsmogelijkheden met andere producten,...

Aanbeveling
Deze aankoop was van begin tot einde een positieve ervaring!

Extra toelichting
Globaal genomen ben ik zeker tevreden over mijn aankoop incl. de service van de levering, vandaar ook mijn negen op tien. Min punt zou ik noemen dat de uitleg over de machine, het schoon maken van de filter,... zelf moet opgezocht worden in de gebruiksaanwijzing. Een service die je bij een aankoop in de winkel wel krijgt.. nadeel van online bestellen...

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Boornzwaag 20-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
De inhoudelijke én praktische informatie die ik zocht, was gemakkelijk en snel te vinden.

Service
Snelle levering. Plus juiste en heldere communicatie daarover.

Assortiment
Enorme keuze. Maar ook handige wegwijzers die het keuzeproces vergemakkelijken.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

bkristof 20-07-2015 Via de website gekocht

Algemene score

7,8

Aanbeveling
wat problemen met de levering, maar correct afgehandeld door de klantendienst

Extra toelichting
wat problemen met de levering, maar correct afgehandeld door de klantendienst

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

cynthiabos 20-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Extra toelichting
Op advies van een kennis met goede ervaringen mijn camera online gekocht bij Coolblue en kan niet anders zeggen dat ik heel tevreden ben over de gang van zaken. Deze camera was een tijd niet op voorraad maar ik kreeg keurig een mail zodra ik weer kon bestellen. De camera is niet op tijd binnen gekomen maar dat lag aan een staking bij KPN.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ladymama 20-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Gemakkelijke website

Service
Smiddags besteld , zelfde avond nog geleverd

Assortiment
Mooi assortiment

Aanbeveling
Uitstekende service

Extra toelichting
Alles correct verlopen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

shiva007 20-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
na 1 dag geleverd!

Service
heel vriendelijke chauffeurs en behulpzaam!

Extra toelichting
snelle service en correcte afhandeling !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jhsitorus 20-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Lekker gemakkelijk

Service
Binnen een dag is bestelling geleverd.

Aanbeveling
Snelle levering en hoeft niet de hele dag af te wachten.

Extra toelichting
Ik ben heel tevreden met onlinebestelling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sonja Koopman 20-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
duidelijke website!

Service
goede correspondentie!

Assortiment
Ruim assortiment!

Aanbeveling
Het gemak dient de mens!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

petriek 20-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Duidelijke website

Service
Wegens werkonderbreking mijn printer toch de volgende dag bezorgd. Telefonisch was de klantenservice ondanks grote drukte toch te bereiken.

Assortiment
Niet echt een oordeel over. Zoals het overkwam was het een groot assortiment.

Extra toelichting
Goede service, degelijke uitstraling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

MN1967 20-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
duidelijke bestelprocedure, goede informatie omtrent verzending.

Service
mbt levering, duidelijk en snel. Nog geen ervaring bij service nav gebreken.

Assortiment
Voldoende, duidelijk weergegeven.

Aanbeveling
Prijs is scherp, bestelproces eenvoudig, wijze van verzending is goed.

Extra toelichting
Scherpe prijzen, uitgebreid assortiment. Winkelen werkt lekker snel en simpel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

nicolasvr 20-07-2015 Via de website gekocht

Algemene score

6,2

Gemak
super website en gemakkelijk aankoop proces

Service
teleurgesteld in de levering: ik had vrijdag besteld omdat er werd gezegd dat het zaterdag geleverd zou worden. Ben heel de dag thuisgebleven, maar pakketje is pas deze morgen toegekomen terwijl ik al op het werk was, waardoor ik tijd moet maken om het ergens te gaan ophalen...

Aanbeveling
teleurgesteld in levering: ik vind het naleven van de aangekondigde leveringstijden heel belangrijk. Indien dit niet overeenstemt met de werkelijkheid dan zal ik het niet aanbevelen...

Extra toelichting
teleurgesteld in de levering: ik had vrijdag besteld omdat er werd gezegd dat het zaterdag geleverd zou worden. Ben heel de dag thuisgebleven, maar pakketje is pas deze ochtend(maandag) toegekomen terwijl ik al op het werk was, waardoor ik tijd moet maken om het ergens te gaan ophalen... weet nog niet wanneer. Had ik het geweten had ik het adres van mijn werk opgegeven, want heb deze week geen tijd om pakketje op te halen en vertrek vrijdag met verlof (aankoop was bestemd voor vakantiegebruik).

Review criteria:

Goed
Onvoldoende
Goed

Reageer

Johkwe 20-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Service
Snelle en gedegen informatie over de bestelling.

Assortiment
Mijn bestelde product was de nieuwste uitvoering en pas 1 mnd. op kieskeurig.
En ook nog de goedkoopste!

Aanbeveling
Ik heb een betrouwbaar gevoel bij deze webwinkel.

Extra toelichting
Afhandeling en informatie na de koop was erg snel en duidelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HJMDBTEU 20-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Gewoon gemakkelijk te vinden en te bestellen

Service
Alles volgens afspraak

Aanbeveling
Ik geef nooit een 10

Extra toelichting
Ik ben boven duidelijk genoeg denk ik

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

imeco 20-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Assortiment
Het assortiment is uitstekend waardoor de keuze altijd te maken is.

Aanbeveling
De beste webwinkel en service organisatie die ik ken en met praktische bezorgopties.

Extra toelichting
Eigenlijk is alles goed geregeld bij CoolBlue en de prijs/kwaliteit verhouding is nergens beter.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

debiesart 20-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Vanuit je zetel tot in je zetel , gewoonweg gemakkelijk.

Service
Altijd op de afspraak , steeds tot uw dienst.

Assortiment
Ongelooflijk, noem maar op .

Aanbeveling
Waarom niet, zo' n service en goederen.

Extra toelichting
Een ongelooflijk hebbe ding , dat er uit zo een kleine box zo'n geluid komt is niet te geloven en hij speelt ruim de 4 h voorbij zonder opladen ( op normaal aangenaam volume ) En laat die blauwe LED maar flikkeren , mij stoort dat niet .

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Freemont 20-07-2015 Via de website gekocht

Algemene score

9,0

Gemak
De bestelling werg heel vlug afgerond !

Service
Op minder dan 24 uur was de laptop geleverd .

Assortiment
Veel keuze in laptops !

Extra toelichting
Wij kochten reeds een hifi installatie voor de TV , nu een laptop en zullen in de toekomst nog dingen kopen op deze wijze. We konden de bestelling goed opvolgen! Thanks

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

maxim1 20-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
kan van thuis gebeuren

Service
zeer goede service

Assortiment
ja keuze genoeg

Aanbeveling
gemakkelijk je hoeft niet naar de winkel te gaan

Extra toelichting
ons pakketje was heel goed aan gekomen en het perfecte product maar spijtig genoeg kon het niet op mijn gsm.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jayvanboxtel 20-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Simpel en snel wat ik wil.

Service
Interessante reviews en vermakelijke grapjes.

Assortiment
Goed assortiment, maar niet altijd de laagste prijs.

Aanbeveling
Als de prijs goed is op Coolblue zie ik geen enkele reden niet te bestellen in hun webshop.

Extra toelichting
Soms is de prijs niet de laagste die op internet te vinden is. Verder is de webshops ideaal.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

denils 20-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goed overzicht en product specificaties en snelle levering of op de dag wanneer het jou het beste uitkomt.

Service
Overzichtelijke antwoorden op website, maar ook telefonisch zeer goed mocht je nog wat aanvullende vragen hebben.

Assortiment
Zeer breed

Aanbeveling
Zeer zeker een aanrader, door goede informatie en prijsverhouding

Extra toelichting
Al meerdere producten bij Coolblue gekocht de afgelopen jaren. Altijd correcte en overzichtelijke presentatie en afhandeling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Greet Blommaert 20-07-2015 Via de website gekocht

Algemene score

7,7

Service
Moet ik nog afwachten. Het reisstrijkijzertje werkte niet. We zijn nu met vakantie. Ik ga het volgende week terug sturen. Hoop dat ik het geld correct terug krijg.

Aanbeveling
Hangt van service bij retour af!

Extra toelichting
Zoals hierboven vermeld : het strijkijzertje werkt net. Wij zijn de volgende dag met vakantie vertrokken. Ik kan het pas 29/7 terugsturen

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende

Reageer

snollebolleke 20-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Handig online vanuit de zetel

Service
snel geleverd

Assortiment
ruime keuze

Aanbeveling
Goedkoopste vergeleken met andere sites,winkels zelfs op de site van het product zelf toch het goedkoopste

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

alainvh 19-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Heel gemakkelijk!! 's avonds bestellen vanachter je pc en 's anderendaags na het werk afhalen in je afhaalpunt.Je hoeft dus niet thuis te zijn om beleverd te worden bij manier van spreken.

Assortiment
De keuze is groot genoeg. Alleen vraag ik mij af of de HD die ik koos in het "NASCENTER" wel compatibel was voor een NAS want daags nadien was die al stuk en de tweede schijf werd niet eens herkend:-(

Aanbeveling
Zeker aan te bevelen bij dringende nood aan onderdelen voor herstellingen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

loesbaars 19-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk bestellen via internet. Duidelijke produktinformatie

Service
Je wordt goed op de hoogte gehouden van de verzending van de je produkt. Als je het wilt terugsturen gaat dat eenvoudig.

Assortiment
Ruime sortering uit verschillende produkten

Aanbeveling
Ik vond het een gemakkelijke manier van bestellen en een duidelijke site. goede produktvergelijking.

Extra toelichting
zie hierboven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roosbeek 19-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
het was zeer gemakkelijk mijn artikel te kiezen op de site.

Service
Maandag besteld, dinsdag geleverd. Meer moet dat toch niet zijn ??

Assortiment
ik kon gemakkelijk het hele assortiment bekijken. Alles staat mooi bij elkaar.

Aanbeveling
Coolblue werd mij aanbevolen en ik beveel jullie met plezier aan bij al mijn vrienden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

PattyK 19-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Service
Voor 23.59 uur besteld is ook echt devolgende dag in huis.

Extra toelichting
Fijne winkel, veel reviews bij producten, goede prijs!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Hanane1988 19-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Het bestellen is super makkelijk gegaan

Service
Jeetje wat een service! Het product is binnen 24 binnen gekomen en bovendien werd ik continu op de hoogte gehouden van mijn pakketje. TOP

Aanbeveling
Ik zal CoolBlue zeker weten aanraden! Voor mij nooit meer de Mediamarkt.. Heb mijn nieuwe (electronica) winkel gevonden! Ga zo door.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

BenBakker 19-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Alles zo maar perfect

Service
de volgende dag voor de middag thuis afgeleverd

Assortiment
Verwachte meer op electronica gebied

Aanbeveling
Alles is perfect geregeld

Extra toelichting
Mijn eerste aankoop bij Coolblue en uitstekend bevallen. alles precies zo als omschreven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

pslot2 19-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Duidelijke website en geen verzendkosten.

Service
Afspraken worden bevestigd en zeer goed nagekomen

Assortiment
Goed en duidelijk omschreven

Aanbeveling
Coolblue is zeer klantvriendelijk en heeft scherpe prijzen.

Extra toelichting
Coolblue is voor mij de beste en meest betrouwbare internetwinkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cecile Castille 19-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Large choix, description claire des articles

Service
Suivi impeccable : mail quand le colis est prêt

Assortiment
Large choix dans la gamme de produits

Aanbeveling
A recommander sans hésiter

Extra toelichting
Aucun problème, article disponible, livré quand je le souhaitais et rapidement

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ingrid delannoye 19-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
kan op je gemak kiezen

Service
nergens gaat het zo vlug dan bij jullie en niet tevreden geld terug
heeft dit al zelf mee gemaakt

Assortiment
veel keuze
wat u zoekt kan u hier vinden.

Aanbeveling
zal steeds aanbevelen.
beter dan winkelen

Extra toelichting
er is teveel om op te noemen kan op u gemak online winkelen service is zeer vriendelijk tot u dienst en vlug. echt een aanrader

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Crucquis 19-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Heel simpel om een artikel te zoeken via de webshop en om het vervolgens te bestellen!!! Super.

Service
Het hele proces verloopt prima en lekker vlot. Geen klachten maar de indruk bestaat dat, wanneer er een klacht zou zijn, deze ook snel en naar tevredenheid opgelost wordt

Assortiment
Het assortiment is heel breed en ook zeer overzichtelijk!!! Echt heel goed!!!

Aanbeveling
Gewoon, puur alom tevredenheid over de hele breedte!!!

Extra toelichting
Ik vind het gewoon heel simpel: super, meer kan ik er niet over zeggen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Els Van Den Heuvel 19-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Extra toelichting
De website bood voldoende informatie over het aan te kopen product. 's Avonds besteld en 's anderendaags af het halen in een postpunt achter de hoek. Hoe gemakkelijk is dat!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

david VA 19-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
gemakkelijke toegankelijkheid voor gelijk welk niveau

Service
zeer vlotte en goede service

Assortiment
een groot assortiment die aangeboden wordt aan de consumenten

Aanbeveling
het is een zeer goede winkel voor een goede prijskwaliteit met zeer grote sercive

Extra toelichting
zeer goede service en goede prijskwaliteit!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan Colaes 19-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

5,8

Gemak
Niet altijd eenvoudig en consistent met het switchen in verschillende shops. De "search" is dan te beperkt.

Service
Oplevering binnen 24 uur was belangrijk voor een feest. Donderdagavond in de vroege avond besteld. Nu zondag en nog altijd niet geleverd.

Assortiment
Benodigde kabel (HDMI naar Displaypoort is niet voorradig.

Aanbeveling
Nog weinig problemen gehad met de levering. Spijtig dat het deze keer - nu het heel belangrijk was - volledig is misgelopen.

Extra toelichting
Heb vorige donderdag Macbook besteld in de vroege avond rond 20:00. Wou deze vrijdagavond hebben om cadeau te geven aan mijn 18-jarige zoon (feest voor afstuderen). Gezien Coolblue er prat op gaat dat de oplevering, bij bestelling voor middernacht, de dag erna gratis zal opgeleverd worden heb ik bij Coolblue besteld. Deze snelle oplevering was nodig voor het feest. We zijn nu zondag en ik heb deze nog niet ontvangen ..... Een feest in mineur.... had de PC toch beter in een winkel gaan halen. Mvg

Review criteria:

Voldoende
Slecht
Voldoende

Reageer

kkettenis 19-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ik kan niets verzinnen wat ze niet hebben.ook het verzenden, verpakken en zelfs op zondag leveren.

Service
Zowel de sales als de aftersales zijn geweldig.zonder vragen een nieuw bord van mijn servies waar een scheur in sprong opsturen. Tja. Moet ik nog meer zeggen?

Assortiment
Zie punt 1 niet altijd de goedkoopste maar dat maakt de service en het gemak meer dan goed

Aanbeveling
Zie alle punten hierboven.

Extra toelichting
Ik heb in al die jaren als klant bij Coolblue nooit negatieve ervaringen gehad. Als er al problemen waren, werden die direct opgelost.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Willy Casteels 19-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Heel goed overzicht op de website.

Service
Zeer snelle reactie bij de bestelling en bovendien zeer snel geleverd.

Assortiment
Afhankelijk van wat je nodig hebt zal het ene assortiment al wat beter zijn dan het andere.

Aanbeveling
Geen enkel probleem om Coolblue aan te bevelen bij anderen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Fleurrie04 19-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Via de website bestellen en via iDeal betalen ging erg makkelijk

Service
De klantenservice was helaas erg druk tijdens het bestellen. De levering van mijn bestelde product was ideaal. Ik kreeg een tijdsvak van 3 uur en ze belde een half uur van tevoren dat ze eraan kwamen. Fijn proces!

Assortiment
Breed assortiment, maar wel minder verschillende producten dan andere grote electronicazaken

Aanbeveling
Goede ervaring en de wasmachine werd ook nog geinstalleerd.

Extra toelichting
Goede en snelle service. Erg fijn!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

simonneryckaert 19-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
makkelijker gaat niet. bestellen, alles staat duidelijk uitgelegd, betalen en volgende dag is uw bestelling er.

Service
zeer goed. geen problemen, geen uitleg nodig, alles staat duidelijk vermeld wat je moet doen.

Assortiment
groot. Heb bij de 10 beste gekeken en daar mijn keuze uitgemaakt. zeer tevreden.

Aanbeveling
de service die je bij coolblue krijgt , vind je nergens anders. problemen met iets, een belleke en je hebt direct een antwoord. meestal niet nodig want de uitleg is zo duidelijk en uitgebreid dat je zo kan bestellen.

Extra toelichting
zijn geen negatieve punten te geven. site open gedaan, bij de 10 beste gekeken, uitleg gelezen, besteld , betaald en de volgende dag was pakket er. wat wil je nog meer?

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hogerheijde41 19-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
de ene dag besteld vanuit je luie stoel, de andere dag geleverd.

Aanbeveling
tot nu toe gaat het zoals 'voorgespiegeld'

Extra toelichting
omdat hetgeen op de website wordt verteld ook daadwerkelijk wordt ingevuld. Zelfs op de dag van een staking van ZZP'ers in Tilburg werd het bestelde - weliswaar 4 uur later dan volgens schema aangegeven - afgeleverd.

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

nynke01 19-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Extra toelichting
Top webshop! Voor 23.59 besteld, volgende dag gewoon in huis! Na het bestellen van de camera leuk verrast door de ''wachttherapie'' van Coolblue. Leuk en origineel concept. 's Avonds goed op de hoogte gebracht van status van de bestelling. Volgende dag werd hij bezorgd. Ben er heel blij mee!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

m v dipten 19-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
hoeft niet op reis.niet in de regen naar de winkel.en tegen een scherpe prijs.

Assortiment
groot aanbood

Aanbeveling
heel groot aanbood

Extra toelichting
ik vind ben nog niet in de winkel geweest

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jbronkema 19-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
duidelijk en gemakkelijk te bestellen

Service
product was niet meer voorradig, kreeg mail zodra product er weer was, meteen besteld en de volgende dag was het er, top service!

Assortiment
genoeg keuze en ruime voorraad

Aanbeveling
snelle levering en goede service

Extra toelichting
al eerder iets bij Coolbleu gekocht en zeer goede ervaring mee, ruime assortiment en snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kaarinvh 19-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Simpelweg bizar hoe snel je bestelling verwerkt en verzonden wordt. Bijna net zo snel als iets in een fysieke winkel kopen maar dan makkelijker.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rocky123 19-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
lekker vanuit thuis bestellen en goede opvolging

Service
's middags besteld en 's morgens vroeg al geleverd. En goed op de hoogte gehouden via mail

Assortiment
alle apparatuur te vinden. Een kleine tip, misschien nog woondecoratie zoals gordijnen of zo. Maar voor de rest alles te vinden en voor de scherpste prijs.

Aanbeveling
Een geduchte concurrent voor bol.com :) Goedkoper en sneller. Goed ingepakt en verzorgd afgeleverd. Veel keuze, gewoon een dikke 10/10

Extra toelichting
Absoluut geen minpunten, alleen pluspunten. Zal er zeker nog bij bestellen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

SanderKK 19-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Coolblue heeft een enorm assortiment en een duidelijke structuur qua website. Waar mogelijk geven ze goede informatie over het product. Bestelprocedure is duidelijke en verzending is top.

Service
Al vaker iets besteld bij Coolblue en nog geen negatieve ervaringen. Extra vermelding waard: Gratis verzending.

Aftercare nog niet nodig gehad en nog nooit contact hoeven opnemen. Wanneer dit in de toekomst voor een mindere ervaring zorgt zal ik dit vermelden.

Assortiment
Ze hebben bijna alles, leveren goede product informatie en zitten vaak bij de goedkopere aanbieders.

Aanbeveling
Op basis van ervaringen tot nu toe.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mewbra 19-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
duidelijke website, makkelijk bestelproces

Service
snelle levering, als er al klachten zijn dan wordt daar super goed mee omgegaan, zeer betrouwbaar

Assortiment
Hebben datgene waar ik naar op zoek was

Aanbeveling
Wat je bestelt krijg je ook snel geleverd, erg betrouwbaar

Extra toelichting
Ik heb nog geen slechte punten kunnen ontdekken. Zijn bij sommige producten zelfs ietsje duurder dan de concurrent maar door de betrouwbaarheid en goede service ga ik toch liever bij coolblue bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews