coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,0 Lees 42588 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2204 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

egoudriaan 30-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
De website was overzichtelijk. En de bestelling was snel bezorgt. Ook was er duidelijk aangegeven dat ivm stakingen het misschien langer kon duren voor de bestelling in huis zou zijn, gelukkig was het de volgende dag al binnen.

Assortiment
Er was uit genoeg te kiezen

Extra toelichting
De website is super. Er werd overal aan gedacht. Super snelle bezorging. Het telefoon hoesje is helemaal goed, alleen jammer dat de app die je moet installeren niet helemaal goed werkt. Maar verder niks op aan te merken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

redbaron1947 30-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Simpel te bestellen via de webside , bij eventuele vragen een klantvriendelijke servicedienst

Service
Bij vragen goede uitleg via de telefonische service dienst ( zonder lange wachttijden )

Assortiment
Een goede uitgebreide keuze in elke prijsklasse, ook vergelijken van diverse aanbiedingen zeer eenvoudig

Aanbeveling
Goede wijn behoeft geen krans, het was een goede ervaring

Extra toelichting
Ik heb geen negatieve ervaring opgedaan wat erg opvalt bij Coolblue is de zeer klantvriendelijke service dienst bij eventuele vragen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

riasampermans 30-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
vandaag bestellen morgen geleverd

Service
antwoorden vlot op je mails

Assortiment
groot assortiment

Extra toelichting
ben tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

robertdejong70 30-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijke site, duidelijke omschrijving van de producten met veel reviews.

Service
Snelle verzending, compleet zonder fouten of wat dan ook. Elke keer weer!

Assortiment
Zeer compleet. Als een product even niet voorradig is, wordt dat vermeld en krijg je bericht wanneer het weer leverbaar is.

Aanbeveling
Complete winkel met alles erop en aan.

Extra toelichting
Complete winkel met uitstekende service en duidelijke uitleg op de sites.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dick van Duin 30-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Site is heel duidelijk en gemakkelijk, de betaling verloopt heel simpel en de status van bestelling wordt prima doorgegeven zodat ik altijd op de hoogte ben.

Service
Als er iets niet in orde is wordt het gewoon opgelost.

Assortiment
Gewoon goed.

Aanbeveling
Omdat alles in orde is.

Extra toelichting
Is gewoon simpel. Dit bedrijf werkt zoals het internet shoppen behoort te zijn. Gewoon goed bezig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

smurf1972 30-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijke site, to the point

Service
Zeer correcte afhandeling van orders en eventuele vragen.

Assortiment
Bijna alles te verkrijgen aan de correcte prijs

Aanbeveling
Gebruiksgemak en overzicht

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

carinethijs 30-07-2015 In de winkel gekocht
Bol.com
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijk winkelen online van thuis uit

Service
Je kan via mail alles van de levering volgen en de verpakking was zeer goed

Aanbeveling
Heel makkelijk en de dag van de levering kies je zelf

Extra toelichting
Ik vind alles prima

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kavago 30-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Extra toelichting
Enkel pluspunten, geen nadelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wirecase 30-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De website werkt op zich goed alleen de 3d printer onderdelen kon ik zo gauw alleen vinden door er direct op te zoeken, zal aan mijzelf liggen.

Service
Goed, super snelle levering! Daar houd ik van! De "wacht therapie" pagina vind ik ook hilarisch, super leuk

Assortiment
Ik denk goed zo snel browsend gezien te hebben, ik was iig blij dat jullie hadden wat ik zocht!

Aanbeveling
Ik zou jullie winkel zeker aanbevelen, vooral als iemand een product snel wil hebben!

Extra toelichting
Fijne printer (supply) shop die zeker met de tijd mee gaat, kijk bv naar het aanbod van 3d printers en supply's.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

sbp_4ever 30-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Werd heel snel geleverd en zelfs binnen gezet. Jammer genoeg niet de trap op gedragen maar ja, dat snap ik.

Service
Aardige leveranciers en duidelijk wanneer ze komen. Via mail, sms en ook nog eens een telefoontje als ze er bijna zijn. Duidelijker kan niet.

Assortiment
Coolblue had de koelkast waarnaar wij op zoek waren en geen enkele andere winkel nog had.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Guido hex 30-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Gemakkelijk bereikbare site. Veel informatie met voor bepaalde produkten zelfs een video.

Service
Zeer snelle levering. Ook goede opvolging bij afhandeling van defect onder garantie.

Assortiment
Groot assortiment maar soms toch niet alles.

Aanbeveling
Zeer tevreden!

Extra toelichting
Deze beoordeling betreft niet enkel deze laatste aankoop maar ook een tiental vorige aankopen. Ik ben zeer tevreden over coolblue

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hilde verschoren 30-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
heldere site - makkelijk bestelproces

Service
zeer snelle levering

Assortiment
voor het artikel dat ik kocht was er meer dan voldoende keuze

Aanbeveling
Tot nu toe niks dan positiefs te melden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

yphilippa 29-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
In een paar klikken heb je wat je wilt.

Service
Snel. Vooral heel snel. En tot op je eigen deurmat.

Assortiment
Op het gebied van rugzakken ken ik geen site die meer keuze heeft.

Aanbeveling
zie hierboven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Berjan1999 29-07-2015 Via de website gekocht

Algemene score

8,2

Service
Heel goeed geregeld. Geen gedoe

Extra toelichting
Goed geregeld ook op zondag bestellen. Respect.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

silvermaxhome 29-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
vlot om te vinden wat ik wou,bestelling doorgeven en betaling zeer gemakkelijk en zonder veel poespas de gegevens doorgeven.

Service
de leveringstijd was zoals opgegeven, vandaag besteld, morgen geleverd. deandere punten zijn N.v.t.

Assortiment
het assortiment is ruim en overzichtelijk,een voldoende keuze,heb echter niet alles kunnen vinden die bij het artikel dat ik kocht zou passen( draadloos internet radio),prijs is zeker concurrerend en je kan zelfde soort product vinden in verschillende prijsklasse.

Extra toelichting
Bepaalde punten zoals artikel opzoeken bestellen en betalen zijn zeer goed, het minpunt wat mijn bestelling betreft, is dat bij beschrijving van artikel, niet opgegeven is dat je een extra component nodig hebt om draadloos internetradio te kunnen ontvangen, ik heb nagezocht om het artikel te vinden in de winkel, te vergeefs echter. Zal mij later in verbinding stellen met de winkel om voldoening te krijgen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

C.H.M. 29-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Lekker handig via jullie bestellen. Bestel bijna nooit iets via internet maar via Coolblue is mij goed bevallen

Service
Op de Coolblue-service is niets op aan te merken maar over de bezorging van Postnl ben ik helemaal niet tevreden.

Assortiment
Een breed assortiment met veel keuze.

Aanbeveling
Breed assortiment dat bestaat uit veel keuze en een snelle levering. De gekochte goederen worden de zelfde dag nog verzonden.

Extra toelichting
Mooi, uitgebreid en goed assortiment met een snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

stevenspieter 29-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
hoefde enkel nr site te surfen en te bestellen

Service
werd te laat geleverd en kreeg een tegoedbon van 5 euro (wel bij aankoop van wat meer, wat dan weer spijtig is)

Assortiment
veel keuze

Aanbeveling
ja zeker , aan men vrienden

Extra toelichting
Ik vond het gemakkelijk, ik kreeg ook vrij snel antwoord op mijn email, het enige wat spijtig was, is dat ik hem besteld had op 20 juli, en pas 23 juli hij geleverd werd door de post.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jantje Smut 29-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Ja, wat is gemak. Je hebt wel zo wat gekocht. Maar dat is overal eigenlijk. Maar toch goed!

Service
Lekker snel en goed verpakt!

Assortiment
Grote keuze! Bovendien is de menustructuur een goede wegwijzer.

Aanbeveling
Ik zou me niet schamen om jullie naam eens te fluisteren tegen iemand.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

dmdeclercq 29-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
On-line bestelling supereenvoudig, hypersnel en efficiënt, ook op een zondag zo was mijn ervaring laatsleden.

Service
Super : Paypal-betaling, info, faktuur, bestelling hypersnel en netjes verpakt, gewoon super.

Assortiment
Toen ik zocht naar een pentablet, grootste keuze met duidelijkste info dewelke ik tegenkwam.

Aanbeveling
Zie voorgaand.

Extra toelichting
Zie voorgaand.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

radelachambre 29-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Keurig op tijd. Netjes met op het juiste moment een berichtje en stipte levering!!

Assortiment
Voldoende

Aanbeveling
Door correcte service en stipte levering

Extra toelichting
Makkelijk keuze kunnen maken. Netjes bevestiging en melding van dat zending plaats vond. Stipte levering zoals in bericht gemeld. Product keurig verpakt en functioneert zoals verwacht.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

inekevandersalm 29-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
positief vanaf het bestellen tot en met bezorgen

Service
prima

Aanbeveling
helemaal tevreden: dat mogen anderen ook meemaken

Extra toelichting
een tevreden klant

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bertweits 29-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
snel en eenvoudig besteld

Service
Ontzettend snel geleverd.

Assortiment
Heel erg ruim en gevarieerd

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

ria eyselbergs 29-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
prima website, duidelijk, gebruiksvriendelijk

Service
snelle reactie - correct rekening gehouden met mijn vragen

Assortiment
enorme keuze

Aanbeveling
mijn dochter bestelt regelmatig bij coolblue - nooit problemen

Extra toelichting
scherpe prijzen - vlotte service

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wesleypostma 29-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
volgende dag product binnen met tracking.

Service
zoals vermeld bij gemak, snel en zonder problemen.

Aanbeveling
snel goedkoop en geen gezeik

Extra toelichting
snel, goedkoop, geen gezeik.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ricksterr01 29-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Zal wel google-technisch zijn dat je via Consoleshop.nl en Routercenter.nl terechtkomt, maar het blijft overzichtelijk en in 1 winkelwagen. De rest is vanzelfsprekend anno 2015.

Service
Kan er wel om lachen dat Coolblue zich vermaakt met van alles. Na je bestelling een mailtje krijgen met een filmpje waarin een fanfare je bedankt moet ik wel om lachen. En dan nu de wedstrijd wie het tofste kan bedenken om te doen met de verzend verpakking.

Assortiment
Google is je vriend, maar Coolblue is een betrouwbare 2e landingspagina. Hooguit speciale producten zullen ze niet hebben, maar dat is logisch. Daarvoor moet je naar een speciaal zaak.

Aanbeveling
Ik zou iedereen Coolblue aanbevelen, zelfs die vreemde mensen bij de supermarkt om de hoek en verderop in het centrum. Waarom niet? What's not to like.

Extra toelichting
Als je het in fysieke winkel zoekt hebben ze 't togh nooit. Waarom moeilijk doen en jezelf moei maken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

henny1988 29-07-2015 Via de website gekocht

Algemene score

10,0

Gemak
Je besteld het product veilig en snel via de site.

Service
Je wordt prima op de hoogte gehouden waar het pakketje is en wanneer het ongeveer geleverd wordt.

Assortiment
Keuze zat qua producten.

Extra toelichting
Goed product wat de volgende dag al in huis was, snelle levering en goed verpakt. In 1 woord super!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

WTMTSTOT 29-07-2015 In de winkel gekocht
Lochristi
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Er wordt veel aandacht gegeven wat de klanten betreft. Wordt ook naar huis gebracht.

Service
Heel goede service bij elk probleem.

Assortiment
Heel groot.

Aanbeveling
Beveel hem aan iedereen aan en kopen er nu echt alles.

Extra toelichting
Ik heb geen enkele klacht over de winkel, en het personeel is super.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jolamon 29-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Duidelijk en makkelijk vinden vriendelijke site!

Service
Perfect! Je wordt van elke stap in de bestelling op de hoogte gehouden. Van waar het pakketje zich bevindt. Tot de levering op maandag ochtend. Tot op bijna de minuut! Dus ook gewoon in het weekend!

Assortiment
Ruimschoots. Ik heb niet zo gekeken want ik wist meteen wat ik moest hebben!

Aanbeveling
Door de goede service aan vele

Extra toelichting
Met verbazing heb ik gekeken hoe ik op de hoogte gehouden werd van het beloop van de reis van mijn pakketje. Zo kan het dus ook! Zelfs in het weekend! Mijn respect!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

luc vanderbrugge 29-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
zondag namiddag bestelt, maandag middag
thuis ontvangen

Service
groot assortiment

Extra toelichting
ik vind geen slechte punten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

senne878 29-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Ging heel gemakkelijk. Ik vond direct wat ik zocht.

Service
Goede service.

Assortiment
Heel uitgebreid assortiment. Van hetgene dat ik zocht waren er verschillende merken en modellen beschikbaar.

Aanbeveling
Coolblue is een goede webshop. Hun assortiment is heel uitgebreid en hun service is ook gewoon top. Het word (bijna) altijd de dag nadien al geleverd wat je van andere sites niet kan verwachten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JohnWeijts 29-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Makkelijk thuis van achter de computer een bestelling plaatsen.

Service
Zoals afgesproken was de bestelling de volgende dag in huis.

Assortiment
Ruime keuze.

Aanbeveling
Zeker doen :)

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Martijnvisser1980 29-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
eenvoudig productkeuze, snel te bestellen, gebruiksvriendelijke navigatie door de pagina's.

Service
Niets op aan te merken. Snelle service en wordt per mail goed op de hoogte gehouden van de status van je bestelling.

Assortiment
Konden snel en eenvoudig vinden wat wij zochten

Aanbeveling
Kan niet iets noemen waarom je niet zou bestellen bij Coolblue.nl

Extra toelichting
Snel en efficiente afhandeling. Product zondagavond om 22.00 uur bested en de volgende middag al in huis. TOP.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MagicalJohn 29-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Direct besteld morgen in huis. Niks op aan te merken!

Service
Super! Alleen interne communicatie is niet alles. Je belt naar klantendienst die iets doorgeven aan de technische dienst maar van die technische hoor je niks meer... Bel je terug naar de klantendienst weten ze nergens van... Maar ben uiteindelijk wel goed geholpen geweest!

Assortiment
Assortiment is niet zo uitgebreid wel een goeie selectie!

Aanbeveling
Zeker aan te raden! Snel goeie service! Snelle reactie op mails

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Mia Abbeloos 29-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Het was leuk dit product te bestellen .
Je moet de deur niet uit om gaan te zoeken

Service
Ik had op de site gekeken de teleurstelling was groot daar het product er niet meer was met een mail te sturen wanneer het product er weer was was het opgelost .

Aanbeveling
10/10 aan bevelen

Extra toelichting
Er is niets aan te merken jullie doen het goed . Ik ben een zeer tevreden klant dit is toch de bedoeling? Dit zal ik ook melden aan familie en vrienden . Mond reclame is de beste reclame . Mvg Mia

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Svries 29-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Vond meteen wat ik zocht.

Service
Ik werd continue eerst via een sms-je, en daarna met een mailtje op de hoogte gehouden wanneer het product in mijn bezit zou zijn. Dat helpt met het plannen van mijn andere bezigheden. Hierdoor vind ik het zeer klantvriendelijk, en hebben ze naar mijn mening de klant voorop staan in hun service.

Assortiment
Ik vond meteen wat ik zocht.

Aanbeveling
Ja, de site is ook gebruiksvriendelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

stan40nb 29-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Service
Ik vind de snelle service fantastisch. En ook nog zonder verzendkosten.

Assortiment
Spullen zijn makkelijk te vinden

Aanbeveling
Gemakkelijk internet winkel. Snel.

Extra toelichting
Makkelijk Snel Zonder verzendkosten Ik heb nog geen klachten

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

superwitte 29-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
licgt goed in de hand

Service
snelle levering

Assortiment
gewoon top

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

miekevangerven 29-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snel mijn item gevonden wat ik zocht.

Service
Had weleens de reclame gezien op de tv, maar als je het zelf mee maakt, is vind ik het heel bijzonder, op zaterdagavond besteld, om 3 min. voor 24.00 uur, kreeg direct n email terug en na n half uur nog eens n sms.
Volgende dag om half 2 werd het artikel bezorgd. UNIEK... Op zondag bezorgen, in heel nederland is er geen winkel die dit doet.
Dit is nu SERVICE met n hoofdletter! Daar kunnen nog veel internetwinkels n puntje aan zuigen.

Assortiment
Genoeg artikelen om uit te kiezen van goedkoop tot duur.
Prima assortiment.

Aanbeveling
Ik zou geen betere reden weten, met deze service, om het aan iedereen te vertellen.
Echt heel bijzonder.

Extra toelichting
Jullie hebben echt n service die niemand anders heeft in HEEL nederland. Geweldig, houden zo.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bert maes 29-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
online bestellen zonder problemen

Service
alles volgens afspraak

Assortiment
makkelijke zoekfunctie

Aanbeveling
goede service en correcte levering

Extra toelichting
misschien de verpakking aanpassen aan het bestelde artikel. Nu wordt er nogal veel lucht vervoert.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Odinne 29-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
De online winkel is zeer overzichtelijk en alle relevante productinformatie is direct te bekijken. Bij het vergelijken van de TV die we uiteindelijk wilden was dit zeer gemakkelijk!

Service
Het is geweldig dat we tot 12 uur konden bestellen en dat de TV de volgende dag al voor het middaguur in onze huiskamer stond.

Assortiment
Het assortiment is zeer uitgebreid en bevat zeker de producten waaruit we willen kiezen.

Aanbeveling
Doordat CoolBlue in het hele bestel- en leveringsproces haar eigen huisstijl heeft verweven, wordt je telkens op de hoogte gehouden van de status van je bestelling en heb je zelfs het idee dat de postbezorger eigenlijk een blauw jasje aan heeft.

Extra toelichting
Het gemak en de service zijn geweldig; je hebt genoeg te bekijken en te bestellen en je keuze wordt zeer snel en correct geleverd terwijl je op de hoogte bent van hoe het met je pakket gaat. En dat is precies wat ik van een online winkel verwacht!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

javankempen 29-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Vanuit huis bestellen via internet en volgende dag ophalen bij AH.

Service
Snelheid

Assortiment
Kon uit verschillende printcartridges kiezen

Aanbeveling
Werkt uitstekend

Extra toelichting
Super handig als je precies weet wat je zoekt vanuit huis kan bestellen en volgende dag op tijd dat mij uitkomt kan ophalen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan De Keyser 29-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Ongelooflijk efficiënt !

Assortiment
Stofzuigerzakken waren (tijdelijk ?) niet voorradig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

DennisKok 29-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Service
Prettig om te kunnen bestellen tot 23.59 evenals de klantenservice die tot deze tijd bereikbaar is.

Assortiment
Ruim assortiment, prima geprijsd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jelle de Hart 29-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
op zondag voor 12 uur besteld zelfs op maandag is huis, geweldig. klantenservice via watsapp en facebook

Service
geweldige klantenservice na een vraag via watsapp snelle reactie

Assortiment
alles wat ik nodig had hebben ze

Aanbeveling
geweldige service en artikelen, ideale verzending kiezen thuis of bij postkantoor.

Extra toelichting
Eerste bestelling bij coolblue een zeer tevreden klant snel geholpen en snel verzonden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sitesoft 29-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Website overzichtelijk

Service
Snel geleverd

Assortiment
Groot assortiment

Aanbeveling
1) Prijs / Kwaleit
2) CoolBlue is te vinden via i-butler. Handige prijsvergelijker en je bent verzekerd dat je bij de juiste shop koopt. Download de i-butler op http://www.i-butler-nederland.nl

Extra toelichting
Voor mij is belangrijk dat CoolBlue via prijsvergelijker i-butler te vinden is. Webwinkels die net echt lijken, compleet met keurmerk, banknummer en iDeal, schieten als paddenstoelen uit de grond. Door de i-butler te gebruiken weet ik zeker dat ik bij de juiste shop koop en voor de meest voordelige prijs! De i-butler is te downloaden op http://www.i-butler-nederland.nl

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wendydenanny 29-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke website, die goed werkt. Én de artikelen Echt binnen 24 uur in huis.

Service
Goed én snel. Via mail én een sms weet je precies wat je pakketje is.

Assortiment
Ze hebben zo goed als alles

Aanbeveling
Ik raad het iedereen aan, mijn hele familie besteld daar.

Extra toelichting
Overzichtelijk, snel en goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Thea1234 29-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Extra toelichting
Duidelijke informatie, duidelijke website. Zaterdag besteld, zondag al in huis terwijl ik daar niet eens perse behoefte aan had. Kosteloos! Ze laten je glimlachen d.m.v. hun communicatie. 'Maak het wachten aangenaam' en de doos waarin ze de producten verpakken is erg leuk. Met een kaartje dat je bij de buren in de bus kunt doen om ze te bedanken voor het aannemen voor het kaartje. Zelfs als ze voor iets misschien wel een tientje duurder zijn kies ik voor CoolBlue want ik. Weet dat het dan goed komt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Silkels 29-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Enige minpunt was afhandeling door post nl waardoor ik zelf spullen moest afhalen, zie hieronder.

Service
Post NL heeft zich helaas niet aan de leveringsvoorwaarden gehouden (na 1x aanbieden al naar afhaalpunt gestuurd en op het niet-thuisbericht was de locatie van afhaalpunt onleesbaar) De klantenservice van Cool blue was zeer behulpzaam en heeft mijn klacht serieus genomen, dat was fijn omdat Post NL zelf een vreselijke klantenservice heeft. Cool blue heeft voor mij achterhaald waar het PostNL afhaalpunt was.

Aanbeveling
Goede service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Viola Buijck 29-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Duidelijke, overzichtelijke website.

Service
Ik kreeg zelfs een sms'je om mij ervan op de hoogte te stellen dat mijn pakket onderweg was, superservice!

Aanbeveling
Supersnelle levering, zelfs op zondag!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bianca777 29-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
eenvoudige overzichtelijke site, snel bezorgd (volgende dag)

Aanbeveling
zeker aan te bevelen

Extra toelichting
overzichtelijke site, goede prijsstelling

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews