coolblue.be - Reviews & Ervaringen

7,7 Lees 42715 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 1718 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

7,7

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Nicky 28-09-2017 Via de website gekocht

Zeer goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prima uitleg op de site van het artikel
En snelle bezorging.
Ben al jaren een tevreden klant!
Dus een zeer goede winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Linda Roos 28-09-2017 Via de website gekocht

Super snelle service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zondag om 15.00 wasmachine kapot. Bij coolblue nieuwe besteld en de volgende morgen om 10.00 stond ie al te draaien! Ik werd goed op de hoogte gehouden over de bezorgtijd en het klopte helemaal. Ze namen de oude en het verpakkings materiaal netjes mee.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hajo 28-09-2017 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Als je bij Cool Blue besteld kun je er van opaan dat je de volgende dag je bestelling daadwerkelijk in huis hebt!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AvdB 28-09-2017 Via de website gekocht

Snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Deze webwinkel heeft veel keuze, een snelle service en is betrouwbaar. De prijzen zijn meestal de laagste.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wim 28-09-2017 Via de website gekocht

super snel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
het assortiment is erg uitgebreid, en de verzending, informatie en aflevering super snel. Navraag over mogelijkheden snel en deskundig beantwoord.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Reageer

groot 28-09-2017 Via de website gekocht

goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
goede service. er was vanuit samsung geen handleiding bij de tv geleverd, coolblue hierover gebeld heel vriendelijk te woord gestaan en handleiding netjes per email mogen ontvangen.

Pluspunten

  • Levertijd

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Karin 28-09-2017 Via de website gekocht

Zorgeloos!

Algemene score

10,0
Ik zocht een tablethoes. In de winkels niets passend gevonden. Op de website van Coolblue wel. De eerste keuze was niet goed de hoes paste slecht (slechte zaak fabrikant!). Retour zenden was makkelijk dat vond de dame bij het inleverpunt ook (makkelijk scannen tov andere leveranciers) en snel geld terug. De 2e zending was ok en snel geleverd. Ik voel me echt klant bij Coolblue!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jaap 28-09-2017 Via de website gekocht

Lekker snel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede site, veel info en overzichtelijk. Naast productinformatie en produktvergelijking is ook de registratie en betaling zeer eenvoudig.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Bertine 28-09-2017 Via de website gekocht

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Coolblue is altijd prettig. Je ziet wat er wel en niet prettig is aan een apparaat en het is de volgende dag in huis. Zelfs op zondag!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Chip 27-09-2017 Via de website gekocht

Prima service en snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Producten worden goed omgeschreven inclusief video's. Ook de levering is supersnel, vandaag besteld, morgen in huis klopt helemaal. Gewoon een prima webshop !

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob 27-09-2017 Via de website gekocht

Levering accuraat en snel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle en correcte levering,op tijd en volgens afspraak.
Hier kan menig webwinkel een voorbeeld aan nemen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan 27-09-2017 Via de website gekocht

Snel bezorgt en prima afgeleverd.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Keurig op gemelde tijd geleverd.
Op plaats gezet en aangesloten en tevens getest.
Oude mee terug genomen.

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • Gebruiksvriendelijkheid site

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Iztok 27-09-2017 Via de website gekocht

Een groot voorbeeld!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Moest op het laatste moment verzendadres wijzigen, om 23:55 werd er nog gereageerd en enkele dagen na levering kreeg ik een handgeschreven kaartje met de mededeling: dank voor het tijdig omzetten van het adres en veel plezier met je koelkast. De slogan alles voor een glimlach wordt tot in de perfectie uitgevoerd!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

René 27-09-2017 Via de website gekocht

Tevreden, bestelling en snel geleverd voor een goede prijs.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Geselecteerd op prijs en levertijd. Kwam via zoekfunctie bij Coolblue terecht en vond daar precies het artikel waar ik naar op zoek was.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Reageer

John 27-09-2017 Via de website gekocht

super goede website en vriendelijke service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Er is veel keuze, een snelle levering en een goede communicatie.
Ben heel blij met mijn spullen ga hier meer bestellen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ben fietser 27-09-2017 Via de website gekocht

Klantgerichte service!!

Algemene score

9,0
Een duidelijke website, goede communicatie en een snelle levering. Kortom: Alles wat je van een webwinkel wenst als klant.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Oenema 27-09-2017 Via de website gekocht

Topshow!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Makkelijk een order te plaatsen en te kiezen uit legio mogelijkheden voor bezorging.
Vervolgens bezorgd naar keuze.
Helemaal top.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

K.D. 27-09-2017 Via de website gekocht

schitterende eerste ervaring!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
shop: overzichtelijk en goed
vriendelijkheid aan telefoon en email: super!
algemeen, prachtige ervaring en zeker voor herhaling vatbaar! beter dan andere onlineshops!
super snelle service, deze beveel ik zeker aan!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

peter lelie 27-09-2017 Via de website gekocht

super apparaat doet zijn werk prima (shakes smoothies )

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
duidelijk en goed beschreven op hun site, snelle levering, en perfect aangegeven wanneer pakketje thuis afgeleverd wordt, super klantvriendelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paul 27-09-2017 Via de website gekocht

prima service,goeie vergelijking en super snelle afwikkeling

Algemene score

10,0
Website snel en duidelijk , super betrouwbaar, duidelijke vergelijking en snelle afwikkeling.
echt een aanrader!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Paul Scheenaard 27-09-2017 Via de website gekocht

Geweldige klantgerichte tevredenheid service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Geen onnodige wachttijden, gewoon op het uur noukeurig aangeven zolaat zijn we er, onderweg nog een belletje van zolaat zijn staan we voor de deur👍Bij naar boven dragen uiterst voorzichtig. Plaatsen, aansluiten en afstellen met een precisie zoals je graag ziet. Kortom; ik ben weer blij om voor Coolblue gekozen te hebben.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Thomas 27-09-2017 Via de website gekocht

Zeer snel en vriendelijke mensen!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Woensdag avond laat nog een wasmachine besteld voor de eerste keer bij dit bedrijf.
Op donderdag ochtend om 8.30 uur kon ik al wassen met mijn nieuwe machine.
De medewerkers waren zeer vriendelijk en behulpzaam en ook hun uitleg was top!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Carlijn 27-09-2017 Via de website gekocht

Super snelle en goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super service van Coolblue. Ik had mijn bestelling geplaatst en na mijn bestelling kreeg ik de wachtservice van coolblue waar ik er om kon lachen! Daarnaast levert Coolblue ook snel zoals ze beloven! Ook op de zak waarin geleverd werd kon ik weer lachen want daar kon je uiteindelijk ook weer andere dingen mee! Bedankt Coolblue!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk 27-09-2017 Via de website gekocht

Snelle levering engoede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ondanks een website, een persoonlijke benadering.
Voordat de hardware is geleverd, al een instructie ontvangen hoe de apparatuur gebruikt kan worden.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

v.d Broek 27-09-2017 Via de website gekocht

Goed geholpen door klantenservice daarna online besteld

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke omschrijving mooie en herkenbare webshop.
Geweldige spullen mogelijkheid tot afleveren bij een winkel in de buurt en zeker last but not least een scherpe prijs.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Milan 27-09-2017 Via de website gekocht

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Aantrekkelijke website en goed en snelle service. Ondanks dat er bij de betaling iets mis leek te gaan is het snel en naar tevredenheid opgelost.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mike van Harskamp 27-09-2017 Via de website gekocht

Top service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Galaxy S7 besteld en de volgende dag al in huis! Er zou bij mijn S7 een hoesje maar die kreeg ik bij debestelling niet mee geleverd. Zonder moeite kreeg ik deze alsnog gewoon thuis gestuurd! Top service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rondalia 27-09-2017 Via de website gekocht

Alles klopt bij CoolBlue

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het assortiment is groot, voor elk budget is er een keus. Goede en heldere uitleg op de website. De video's bij een aantal producten zijn erg verhelderend. Je weet precies wat je in huis gaat krijgen.
De bezorging gaat altijd goed. Netjes verpakt in grappige dozen.
De bezorgers van CoolBlue (die je grote spullen brengen) zijn vriendelijk, beleefd en klantgericht.
Kortom: je krijgt echt een glimlach op je gezicht van CoolBlue ;-)

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paul 27-09-2017 Via de website gekocht

Woord bij daad

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Eenvoudig bestellen , overzichtelijke webshop , geen loze beloftes , doen wat er gezegd word vanaf aankoop tot bezorging.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Aa 27-09-2017 Via de website gekocht

Geweldig en snel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer tevreden met mijn Philips huistelefoon en snellere service.We hadden op zondag besteld en maandag al in huis.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MD 27-09-2017 Via de website gekocht

super service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Rugzak vertoonde kapotte naden na 3 maal gebruiken. Klachten doorgegeven via website en direkt een nieuwe ontvangen. Kapotte rugzak hoefde niet eens retour!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan 27-09-2017 Via de website gekocht

Geweldige service en deafspraak nakomen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Na een mail naar Coolblue goed advies gekregen en dit heeft de doorslag gegeven.
Ook al was het product 6 euro duurder dan bij de concurent

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ido va Blijdesteijn 27-09-2017 Via de website gekocht

Zeer snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Cool Blue had voor mij een unique product - een DECT telefoon met 6 toestellen. Dat ben ik nergens anders tegengekomen.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Bedir 27-09-2017 Via de website gekocht

Geweldige service! Afspraken worden nagekomen!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De producten zijn eenvoudig te vergelijken. De service is top en zonder moeite de bestelling kunnen afronden. Zeker een aanrader!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan Bosscher 27-09-2017 Via de website gekocht

pijnloos en netjes

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
simpel,simpel,simpel,simpel,simpel,simpel,simpel,simpel,simpel,simpel,simpel,simpel.simpel,simpel!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ria 27-09-2017 Via de website gekocht

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Twee dagen voor vakantie ging mijn oude machine stuk. Gelijk nieuwe besteld. Volgende dag is de nieuwe wasmachine al geleverd .Goede , snelle service . Duidelijke uitleg over het apparaat. Zeer vriendelijke bezorgers

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Ron Heukensfeld 27-09-2017 Via de website gekocht

Service is geweldig!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vorige week Samsung tv besteld. Zou de volgende dag afgeleverd worden. Dat gebeurde echter niet door probleem (?) bij de vaste vervoerder. Coolblue gebeld en de tv werd alsnog diezelfde dag door een andere vervoerder afgeleverd zonder extra kosten!
Dat noem ik service...maar eerlijk gezegd ben ik van Coolblue niet anders gewend!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cb 27-09-2017 Via de website gekocht

Zeer betrouwbare site!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Levertijd klopt en je wordt ook nog netjes opgebeld van te voren. Dit is zeker een groot pluspunt. Ook over de artikelen goede betrouwbare informatie die klopt.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rick 27-09-2017 In de winkel gekocht
Utrecht

Zoals gewoonLijk weer perfect

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Naar de CB winkel in Utrecht geweest voor wat info over een toetsenbord, al snel kwamen we tot een voor mij geschikt toetsenbord, direct besteld aan de balie volgende dag in huis. Hoewel dit natuurlijk geweldig is vond ik het iets minder dat de website een winkelvoorraad aangaf maar deze niet op voorraad was. De meneer aan de balie was kundig maar kon mij helaas niet vertellen of de verlichting na het afsluiten van de pc ook zou uitgaan.

Snelle levering, doos een beetje erg groot en weinig verpakking materiaal, het toetsenbord lag er los in van links naar rechts te schuiven, een kleinere doos waar hij stevig in zit zou beter zijn geweest, des ondanks toch zonder schade aangekomen.

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Robbert 27-09-2017 Via de website gekocht

Goed op de hoogte gehouden van levering.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede, uitgebreide informatie over het product. Je wordt goed op de hoogte gehouden van het tijdstip van levering en de medewerkers zijn uitermate vriendelijk bij aflevering.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Luc s 27-09-2017 Via de website gekocht

Een standaard voor alle webshops

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Google ben ik al jaren klant. Het eerste wat je opvalt is de duidelijke website. Ze zijn wat gegroeid sinds mijn eerste aankoop meer dan 5j geleden. Je kan altijd de meest recente toestellen terug vinden. De reden dat ik trouw blijf is vooral de klantenservice. Ik ben nooit bang bij problemen, zeer snelle en correcte afhandeling. Een paar keer een probleem gehad (als je veel koopt, kan dat al eens gebeuren) maar nooit mij verlaten en machteloos gevoeld.

Een echte referentie voor online winkels.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tes 27-09-2017 Via de website gekocht

Snel en foutloos!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Eenvoudig te vergelijken producten, heldere uitleg over de service en vriendelijk en behulpzaam personeel.

Nu mijn product uitproberen de komende dagen!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eric 27-09-2017 Via de website gekocht

Tuut Tuut, dat is snel.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Via Coolblue iets kopen kan ik iedereen aanbevelen.
De artikelen zijn van goede kwaliteit en de prijs is ook concurerend.
Supersnel en goed verpakt geleverd.
Ook het winkelen via de webshop is overzichtelijk en eenvoudig. TOP

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

E van Bemmelen 26-09-2017 Via de website gekocht

Snelle levering!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Gemakkelijk een printer besteld rond 21:00 uur. Betalen en volgende dag geleverd!
Prima service! Uitgebreid assortiment.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marloes van der Vaart 26-09-2017 Via de website gekocht

Fijne webshop,geweldige service en hilarische wachtservice

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Had halsoverkop een nieuwe vriezer nodig. CoolBlue kon hem gelijk leveren, plaatsen en de oude meenemen. Helaas kon de nieuwe door de betere isolatie ( en dus grotere afmetingen) niet meer op dezelfde plek als de oude ( in de kelder) en dat gingen ze ook niet eens proberen eren ivm mogelijke schade. Hij mocht mee terug, maar is uiteindelijk in de garage geplaatst,zonder problemen. Heb zelfs nog 30 dagen retourservice....
Telefonisch ook geweldig geholpen toen ik wilde weten hoelang hij moest staan voor hij aan mocht.
En alleen het bandje wat je hoort als je in de wacht staat is al de moeite waard om te bellen😂😂😂😂 Ik heb werkelijk nog nooit zo gelachen terwijl ik in de wacht stond!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nolleke 26-09-2017 Via de website gekocht

Zoals altijd: snel en accuraat!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De keuze is ruim, de toelichting geeft veel info en dan krijg je de artikelen ook nog per omgaande toegestuurd! Dat is nu webshoppen ten top.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Helma 26-09-2017 Via de website gekocht

Uitermate tevreden!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
In de avond de wasautomaat besteld en de andere dag al in huis. Goede informatie via de mail zowel voor de bezorging alsook erna. Vriendelijke en behulpzame bezorgers. Heel correct en met kennis van zaken. Niets was hen teveel. Hoe de wasautomaat bevalt moet ik nog ervaren.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Judith 26-09-2017 Via de website gekocht

Op zondag bezorgd!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zaterdagavond knoop doorgehakt en de Philips smart tv 32PFS6402 besteld. Tot mijn grote verbazing zag ik dat deze op de volgende dag, de zondag dus, al bezorgd zou worden. Keurig netjes over iedere stap op de hoogte gehouden en s'avonds laat, wist ik al wanneer ik de bezorger kon verwachten. Alles is keurig bezorgd en zeer stevig verpakt. Heel klein minpuntje was dat er geen batterijen bij de afstandsbediening waren geleverd.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Amy 26-09-2017 Via de website gekocht

Top service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik had 2 pakketjes besteld. De bezorger gaf er een af. Gelijk coolblue gebeld. Ik ben super vriendelijk ter woord gestaan en er werd gekeken naar een oplossing. Dit allemaal zonder elke moeite. De oplossing was snel gevonden. Super service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

g a prins 26-09-2017 In de winkel gekocht
rotterdam goudsesingel

vriendelijk personeel en duidelijke uitleg komen weer terug.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
geweldige winkel geen tierenlantijnen maar recht toe de point.op zaterdag tv gekocht en zondag s om 2uur afgeleverd en om 3 uur stond hij te .spelen.hoe snel wil je het hebben plus 30 dgn bedenk tijd waar vindt je zoiets,dat vind ik wel erg cool blue,voor iedereen een aanrader.

Pluspunten

  • Retourproces

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews