coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,0 Lees 42588 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2202 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

mattheus 28-03-2017 Via de website gekocht

alles klopt

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
prijzen kloppen, levertijd klopt, informatie klopt, klantenservice klopt, afhandeling klopt: alles wat ze doen is helemaal goed

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

David 28-03-2017 Via de website gekocht

Super levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Inderdaad voor 23:00 uur besteld en de dag erna al geleverd. Fantasies! De volgende keer zeker weer even kijken of Cool Blue iets voor me kan betekenen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JB de Vries 28-03-2017 Via de website gekocht

Snel en duidelijk

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Website is makkelijk in gebruik.
Mede gekozen omdat er ook fysieke winkels zijn (o.a. Groningen). Dat vind ik een fijn idee.
Duidelijke communicatie en de bestelling is snel in behandeling genomen. Volgens mij had ik binnen een uur al bevestigjng dat het artikel klaar was voor verzending.

Slaan alleen een beetje door in melige opmerkingen op de site, in mails en zelfs op de verpakking.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Michael 28-03-2017 Via de website gekocht

Goede service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Pakket was niet aangekomen(fout van PostNL) vervolgens heb ik kontakt opgenomen met zowel PostNL als met Coolblue.
Bijde hebben toen een onderzoek ingesteld en Coolblue kwam supersnel met een andwoord en oplossing!
jammer dat het zo vaak fout gaat bij PostNL maar ik ben zeker te spreken over Coolblue!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Onvoldoende

Reageer

Milly 28-03-2017 Via de website gekocht

Zaterdag besteld zondag in huis!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik koop hier al jaren mijn elektrische apparaten, voornamelijk omdat de service gewoon prima is, daarnaast krijg je heel goed advies als je belt met wat vragen EN de echte reviews vind ik HEEL handig! Top zaak :-)

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dhr. Seinstra 28-03-2017 Via de website gekocht

Zeer goede en correcte service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke en goed overzichtelijke side. Gebruikers vriendelijk en overzichtelijk. Compleet met goede ondersteuning en aanbevelingen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Esme 28-03-2017 Via de website gekocht

Geweldig wasmachiene

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Met een huishouden van 5 mensen ben ik super blij met de 10 kilo trommel en voor die prijs... Geweldig ik raad deze wasmachiene zeker aan

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martine Swelsen 28-03-2017 Via de website gekocht

Super snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Gemakkelijk te vinden en duidelijk omschreven op de website.
Mooi met tekening aangegeven. Erg duidelijk voor de klant.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Britt 28-03-2017 Via de website gekocht

Snelle correcte levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Makkelijk, alles online te bekijken met voldoende omschrijving van de producten. Veilige betaling en snelle levering. Follow-up van de levering online

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Wendy 28-03-2017 Via de website gekocht

Top service !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bestellen en morgen in huis! Zelfs op zondag!! Dit is een garantie die altijd al gebeurd is. Qua prijs zitten ze niet slecht. Al is vergelijken soms wel nodig.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Farieda 28-03-2017 Via de website gekocht

Snelle en goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Van te voren een aantal keren contact gehad met de klantenservice via facebook. Reactietijd was heel goed. Ook prijzen vergeleken en Coolblue was een van de goedkoopste. Daarnaast is het super dat je zelf je levertijd en datum kan kiezen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter 28-03-2017 Via de website gekocht

Perfect

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Dit is de vierde keer dat ik bij Coolblue wat bestel. Nu heb ik een printer gekocht. Dag na het bestellen keurig bezorgd en precies binnen het tijdslot.
Op de site uitgebreid uitleg of welke keuzes je kunt maken en wat je ermee kunt doen. Filters instellen en dan kiezen. Eventueel kun je ook de klantenservice bellen. Ondanks dat de service en keuze perfect is geen 10. Bij Coolblue mogen ze nog wel nadenken over de verpakkingen, deze doos was veel te groot voor de printer en wordt dan opgevuld met plastic. Dat vind ik dan jammer.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Savo 28-03-2017 Via de website gekocht

Betrouwbaar en klantvriendelijk

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De laatste tijd hebben we een wasmachine, een koptelefoon met opbergsysteem en een gps-horloge besteld. Wasmachine werd precies conform de afspraken bezorgd. Aardige, beleefde bezorgers die de loodzware oude Miele zonder klagen meenamen. Het opbergdoosje voor de koptelefoon beviel niet, na motivatie waarom kregen we geld terug zonder dat we het doosje hoefden terug te sturen. Horloge was een cadeautje en moest elders worden bezorgd. Is ook allemaal perfect verlopen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Theo 27-03-2017 Via de website gekocht

Super blij!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Hmm had draadloze oortjes aangeschaft via Coolblue, maar voldeden niet. Batterijduur was in eerste instantie niet zoals beloofd. Toen ik er een keer in de regen mee had gesport begaven ze het helemaal. Hmmz dat was twijfelachtig, had ik er wel in de regen mee kunnen sporten? Coolblue was echt super cool. Gaven mij het hele bedrag terug, zodat ik een ander product kon aanschaffen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dion 27-03-2017 Via de website gekocht

Goede sevice en snelle levering

Algemene score

8,0
Er wordt een SMS bericht gestuurd en 15 minuten voor ze komen wordt ik gebeld.
Gratis thuisbezorgd en het oude apparaat wordt gratis meegenomen. De chauffeur en bijrijder blijven zeer vriendelijk en geven positieve tips.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Nina 27-03-2017 Via de website gekocht

Ze doen wat ze beloven en met een leuke twist!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Makkelijke en overzichtelijke website waar in je alles makkelijk kunt vergelijken.
Ook staan er per artikel reviews van andere klanten en de min en plus punten op een rij, hierdoor kan je makkelijk zien welk product het beste bij je wensen aansluit. En voor 23.59 besteld inderdaad de volgende dag bezorgd, zelfs in het weekeinde! Ideaal.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Links 27-03-2017 Via de website gekocht

vlotte aflevering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De site is duidelijk, en voldoende keuze mogelijkheden.
Wel viel ons op dat bij de levering van onze wasmachine deze niet waterpas is gezet.
Hij wiebelde al bij het aanraken. Toen ik mijn 1e was draaide, bleef de wasmachine niet op zijn plek staan. En heeft mijn man het zelf maar waterpas gezet.
Ik vind dit niet netjes, geen service. (terwijl hier juist o.a. op de tv reclame over word gemaakt)

Pluspunten

  • Levertijd

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Ylse 27-03-2017 Via de website gekocht

Snelle levering!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vrijdagmiddag besteld, zaterdagochtend al in huis! En dat was perfect aangezien ik zaterdagmiddag de bestelling al nodig had. Op Coolblue kun je vertrouwen! Ik kwam er niet helemaal uit en kwam al snel in een chat met een Coolblue medewerker terecht die me snel te woord stond en mijn probleem oploste.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Chris 27-03-2017 Via de website gekocht

Pima winkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Alles klopt, mooi, leuk, humor precies wat ik er van verwacht. Service is top! Vriendelijke mensen bij de klantenservice. Maar ook in de fysieke winkel is het zeer aangenaam. Coolblue is een voorbeeld voor andere internet winkels.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ziggy 27-03-2017 Via de website gekocht

Super snel bezorging.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Makkelijk interface. Goede advies. Super groot assortiment, iedereen kan iets vinden zo particulieren als zakelijk . Snel bezorging. Ik ben echt blij, van mij aankoop.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wilmy 27-03-2017 Via de website gekocht

Ze doen wat ze beloven: alles voor die glimlach!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Website helder, bestellen heel makkelijk. Voor advies nog persoonlijk contact met klantenservice: snel en goed geholpen. Glimlach? Big smile!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Wouter 27-03-2017 Via de website gekocht

sneller dan het licht

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De powerbank die ik de avond tevoren nog laat besteld had werd de volgende ochtend rond tien uur al afgeleverd. Daarmee was de bezorging zelf sneller dan de track & trace van postNL, die meldde pas een uur later dat er een pakketje onderweg zou zijn.....
De site is op zich wel informatief maar het verschil tussen twee vergelijkbare powerbanks van hetzelfde merk komt niet echt naar voren.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Rene 27-03-2017 In de winkel gekocht
Amsterdam

Fantastisch bestelproces

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Zeer soepel bestelproces en heel snelle levering. Ook gaan kijken in de winkel is mogelijk. Daar is het systeem heel goed met veel deskundige medewerkers. Je hoeft denk ik nooit lang op je beurt te wachten.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Eveline 27-03-2017 Via de website gekocht

Top service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
We hebben een droger besteld bij Coolblue omdat we de voorgaande keer een negatieve ervaring hebben gehad met een grote electronica/witgoed zaak die zijn afspraken niet na kwam. we kregen de avond van tevoren bericht hoe laat de droger ongeveer bezorgd ging worden. 's ochtends kregen we een nog nauwkeuriger tijdslot doorgegeven per mail. 15 min. van te voren ontvingen we een sms en werden we gebeld dat de chauffeur over 15 min. zou arriveren. De droger is door de chauffeur en bijrijder naar de 2e verdieping gebracht en geinstalleerd. Na installatie (incl afvoerslang aanbrengen voor de condensor) hebben ze de machine even getest en wat uitleg gegeven. De oude droger is keurig netjes mee teruggenomen. Top service gekregen van Coolblue.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Corné 27-03-2017 Via de website gekocht

Goed advies

Algemene score

8,0
Vooral door de snelle levering en grote keuze. Toch blij verrast door het prima advies over de telefoon.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marja 27-03-2017 Via de website gekocht

Geen tijdindicatie met track en trace

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

6,0
Coolblue geeft aan 'vandaag voor 23.59 uur besteld, morgen in huis'.
Dit maken ze zeker waar.
Wat vervelend is dat ze het idee wekken dat je het pakket kunt volgen terwijl dit helemaal niet zo is. Niks is minder waar. Post.nl geeft vanaf begin aan dat er geen tijdsindicatie te geven is.
Coolblue zou dat moeten aangeven bij de bestelling zodat je vooraf weet dat je aan huis gebonden bent tot aflevering van het bestelde.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Slecht
Officiele reactie van Coolblue 28-03-2017

Beste meneer/mevrouw,

Wat ontzettend vervelend om te zien dat het volgens van het pakketje niet hetgeen bleek te zijn u in gedachte had. Echter, moeten er wel gezegd worden dat met ''het pakketje volgen'' wordt bedoeld dat u het hele proces kunt volgen, vanaf het inpakken tot het versturen. We hopen dat u uiteindelijk toch nog heeft kunnen genieten van uw bestelling. We wensen u nog een hele fijne en zonnige week.

Met vriendelijke groet,
Coolblue

Reageer

Mitchel 27-03-2017 Via de website gekocht

Geweldig slecht!

Algemene score

1,0
Zou zaterdag mijn pakketje binnen krijgen! gelukkig heb ik hem nog steeds niet..
Ik heb mijn pakketje nog niet binnen en dan vragen jullie al hoe ik het vind..
Bezorg moment:
Vandaag 27 maart
16:00 - 18:00 uur
Is ook alweer 2 uur later dus ik verwacht het pakketje vandaag ook niet!

Review criteria:

Voldoende
Slecht
Slecht
Officiele reactie van Coolblue 30-03-2017

Hey Mitchel,

Wat ongelooflijk vervelend. Dat was natuurlijk niet wat wij samen hadden afgesproken en daar willen wij uiteraard onze excuses voor aanbieden. Omdat wij wel heel graag willen bekijken wat en waar het mis is gegaan, willen wij je vragen om ons een e-mail te sturen op geenglimlach@coolblue.nl. Als je daar kunt vertellen wat er precies aan de hand is en wat jouw ordernummer is, gaan wij er meteen achteraan. Wij horen heel graag van je.

Met vriendelijke groet,
Coolblue

Reageer

Janneke 27-03-2017 Via de website gekocht

Snelle levering, mooi assortiment

Algemene score

9,0
De site is overzichtelijk en bevat de juiste informatie. Prima service, mooi product.
Fijn om goed inzicht te hebben in bestelproces.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Jgc van Erven 27-03-2017 Via de website gekocht

Surround set Logitech

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Kinderlijk eenvoudig en goede en vlotte service. eerste product niet naar het zin en kosteloos terug gestuurd . Volgende dag ander product weer in huis, Misschien is coolbleu een fractie duurder maar dat is het mij zeker waard ! topservice en 100% te vertrouwen .

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Mariska 27-03-2017 Via de website gekocht

Snelle en goede levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De site is erg duidelijk en uitgebreid. Goed aanbod met leuke actie prijzen er tussen. De levering was erg snel.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon 27-03-2017 Via de website gekocht

Kan NIET beter

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Op basis van duidelijke en volledige informatie op de website, en de laagste prijs die ik kon vinden, heb ik een GSM besteld. Vrijdag avond om 22 u. Zaterdag ochtend 10 u werd ie geleverd. Je kan er zelf niet voor naar de winkel gaan. Gewoon perfect.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

KOost Vorstenbos 27-03-2017 Via de website gekocht

Goede service snelle levering volgens afspraak

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke website goede afwerking bestelling werd continue op de hoogte gehouden hoe ver de bestelling was. Levering precies op tijd volgens afspraak. Ruime keuze assortiment

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Nederlandse Fotowerken 27-03-2017 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Heb voor mijn Nikon een accu besteld bij coolblue.
De site is overzichtelijk en zoals altijd bij coolblue was de levering weer snel, netjes verzorgd en CB houd je netjes op de hoogte van de voortgang. Aangezien ik niet thuis was kon ik een PostNL servicepunt aanklikke. Via de app waar mijn pakket netjes na het weekend lag.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paul 27-03-2017 Via de website gekocht

Matig

Algemene score

6,0
Ik had opzet tandenborstels besteld. Deze zouden de volgende dag klaar liggen bij het ophaal punt. Dit was niet het geval, dus voor niks naar de Primera gelopen. Ik kreeg de dag erna pas het ophaal bericht. Bleek het ook nog in een enveloppe te zitten, die dus door de brievenbus gekund had.

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Levertijd
  • Afleverservice

Review criteria:

Onvoldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Robbert 27-03-2017 Via de website gekocht

Simpel, snel, goed

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Van oriëntatie op website tot en met levering, alles is transparant, eenvoudig en voor een goede prijs. Belofte wordt waargemaakt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jos 27-03-2017 Via de website gekocht

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prima service. Goede website, je wordt voortdurend op de hoogte gehouden wanneer de levering is, fijne, deskundige en snelle bezorgers.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

George Moerdjiman 27-03-2017 Via de website gekocht

goede en betrouwbare service en supersnel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb 2 keer bij Coolblue een product aangeschaft. Een laptop van Acer en een stofzuiger van AEG. De product informatie op hun site is helder en compleet. De prijzen zijn laag en de levering is supersnel. Je kan de bestelling tot aan je deur stap voor stap volgen. Ook hun servicedesk is vriendelijk en snel. Ik kijk voortaan eerst op de site van Coolblue als ik wat nodig mocht hebben.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans 27-03-2017 Via de website gekocht

Geweldig geholpen vóór de aankoop en toen dus gekocht !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Om zeker te weten dat ik het juiste product kocht heb ik vooraf contact gehad met de klantenservice die mij uitstekend heeft geholpen (bedankt Medewerker) !
En dus het product gekocht, volgende dag in huis en ben er ontzettend blij mee !

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jolanda 27-03-2017 Via de website gekocht

Snelle en goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wederom bij Coolblue gekocht. Ik had snel een compacte stofzuiger nodig. De site is duidelijk en overzichtelijk. Prijs goed. De volgende dag had ik het pakket al in huis.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Carst 27-03-2017 Via de website gekocht

Snelle service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Coolblue site werkt makkelijk, overzichtelijke reviews en specificaties van de producten. Duidelijk en overzichtelijk, helemaal top!
Wel weer jammer dat Coolblue niet even zelf langskwam maar de jongens van dynalogic deden het ook helemaal prima.
Zo fijn dat het product de volgende dag in huis is! Afvoer van oud product en materialen ook top, en kleine uitleg van eerste gebruik.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

S. Oudshoorn 27-03-2017 Via de website gekocht

Snelle service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Gemakkelijk bestellen, snel geleverd, goedkoopste prijs en zelfs zonder bezorgkosten!
Prima, ga zo door

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

stefan 27-03-2017 Via de website gekocht

goed levering en goed prijs

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
veel gehoord, nooit besteld. webwinkel is goed en overzichtelijk. meer dan genoeg keuze op het gebied van oordopjes. minder artikelen voor gamers.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

ruthiebo45 27-03-2017 Via de website gekocht

snelle bezorging

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zocht een telefoon geschikt voor een gehoorapparaat. Door de vele mogelijkheden, prima weergegeven door een zeer duidelijke site, voor coolblue gekozen. Zeer snel geleverd en prima verpakt. Wat nog belangrijker is : een GEWELDIGE telefoon voor een prima prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jacqueline 27-03-2017 Via de website gekocht

Supersnelle levering!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
's Avonds bestelling gedaan, volgende dag geleverd. Duidelijke communicatie qua orderbevestiging en levertijd via track&trace

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hugo 27-03-2017 Via de website gekocht

Snel geleverd en perfecte service.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prettige site. Belofte wordt waargemaakt. Goede service! Ook fijn, de ondersteunende mail over het gebruik van het apparaat, in dit geval een wasmachine.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Camille van Neer 27-03-2017 Via de website gekocht

Snel voor mekaar!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Je kunt makkelijk een keuze maken uit het ruime assortiment door de gemakkelijke prijsfilters en het advies (de aanrader) van Coolblue. Goeie, relevante en soms ook gewoon leuke informatie, die maakt dat je met plezier een tijdje rondloopt op de site. Tenslotte een goeie follow up via email en een prettig afspraak-telefoontje maken het compleet.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Andre 27-03-2017 Via de website gekocht

Prima winkel met zeer goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Al meerdere aankopen gedaan en eigenlijk altijd goed. De prijzen zijn gelijk aan die van andere grote internetwinkels, maar de service is echt vele malen beter. Mijn voorlaatste aankoop (robotstofzuiger) ging na 30 dagen stuk; ze namen deze zonder morren terug en 2 dagen later was het volledige aankoopbedrag teruggestort op mijn rekening. Van mijn laatste aankoop (UHD TV) was de prijs ook gelijk als bij andere internetaanbieders, maar bij CoolBlue kreeg ik er een 300 watt soundbar als cadeautje bij, waardoor de aankoop toch een flink stuk aantrekkelijker werd. Ook het feit dat je tot middernacht kunt bestellen en het alsnog de volgende dag geleverd krijgt is een mooi pluspunt.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marianne22 27-03-2017 Via de website gekocht

Makkelijke site en heel betrouwbaar!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zelf ben ik geen held in het bestellen, maar bij Coolblue vind ik alles makkelijk echt waar! Hun assortiment is zo groot! Ze bezorgen ook super snel zelfs op zondag! En de service is geweldig. Wij raden jullie zeker aan! En, met een glimlach natuurlijk! Ga zo door.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Reageer

Ellen 27-03-2017 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Levering was supersnel. Ik weet niet wat ik nog meer moet vertellen omdat ik wist wat ik ging bestellen dus heb dit ingetikt bij zoekopdracht website. ...betaald en de andere dag al in huis. TOP!

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter Heuvel 27-03-2017 Via de website gekocht

Getrouwd met Coolblue

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik zal dan maar gelijk met de deur in huis vallen.

Ik kan nog steeds niet geloven dat er een winkel zoals Coolblue bestaat.
Een winkel dat producten aanbiedt die je eens in de zoveel tijd nodig hebt. Elke keer weer wanneer ik naar Coolblue zoek met het product dat ik nodig heb, verbazen ze me iedere keer weer.

Je hoopt altijd dan dat Coolblue ze aanbiedt, want dan krijg je ze voor de voordeligste prijs op het internet. Je gaat dan weer even vergelijken en ja hoor Coolblue always wins!

En dan bieden ze ook nog eens de optie aan dat een Tweedekans-product heet. Een Tweedekans-product is een product dat door een klant is teruggestuurd of omgeruild. Dit soort producten krijg je met een korting van ongeveer tien euro.

Het is al goedkoop maar met deze optie krijg je het dus nog goedkoper. Het is ongelooflijk!
Dan zijn we er nog niet hoor..

Bestel je voor 12 uur 's nachts, heb je je product de volgende dag en soms al de volgende ochtend in huis.

Ik weet niet hoe ze het doen en dat boeit me ook vrij weinig maar 1 ding weet ik wel:

Coolblue is en blijft mijn winkel met alles!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews