coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,0 Lees 42592 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2181 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Carine 09-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Duidelijke omschrijving en specificatie, en beoordelingen. Volgende dag in huis. Geen verzendkosten.

Service
Snel in huis.

Assortiment
De meeste web artikelen zijn ook via Coolblue te verkrijgen

Aanbeveling
Ik heb alleen maar goede ervaring ermee.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Arie de Koning 09-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
duidelijke site met goede specificaties

Service
snelle en correcte levering

Assortiment
groot en overzichtelijk

Aanbeveling
goede info mooie site snelle afhandeling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fijne webshop 09-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
Gebruiksvriendelijke website.

Service
Laptop snel in huis.
Geen recente ervaring met klantenservice. In verleden wel: top (vervangend onderdeel gekregen terwijl garantie en verantwoordelijkheid eigenlijk bij de fabrikant lag).

Aanbeveling
Ik heb Cool Blue tot nu toe als erg klantgericht, klantvriendelijk en betrouwbaar ervaren.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan ovl 09-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
goede zoekfunctie

Service
Levering volledig zoals op website vermeld, dus ook op zondag.

Assortiment
meer dan volledig

Aanbeveling
ik zal zeker ook de website van Coolblue raadplegen bij volgende aankopen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

christianv 09-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
het ggemak eraan is je hoeft niet eens zelf naar de winkel en ook leverbaar tijdens zondag zaterdag avond laat besteld en zondag middag hadden we onze goederen al !!! dat noem ik top service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Henk 09-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Heldere website, soepel in gebruik

Service
Bezorgd zoals afgesproken, de volgende dag, met melding van tijdvak.

Aanbeveling
Goede ervaring, snelle service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Annie 09-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Overzichtelijk

Service
Super snel en van elk detail bericht

Assortiment
Goed

Aanbeveling
Super tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeanne 09-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Op zondag geleverd. Geweldige service.

Service
Vooraf aan bestelling even telefonisch contact gehad tav een paar vragen. Professioneel in antwoorden. Ging het zelfs nog even checken.

Assortiment
Juiste persoonlijke keus kunnen maken.

Aanbeveling
Goede service en snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Mic 09-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer makkelijk winkelen in de webshop.

Service
Goede service snel antwoord op gestelde vraag.

Assortiment
Zeer breed assortiment (veel keuze).

Aanbeveling
Zeer snelle en goede service, gratis verzending en zelfs bezorging op zondag(gratis) waar je bij andere webshops voor moet betalen.

Extra toelichting
Gewoon een top webshop met veel keuze en contact via mail of telefoon is super goed en je word goed geholpen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nelly 09-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Je vind alles zeer snel op de site, daarnaast wordt alles goed beschreven. Je weet wat je koopt en prijs-kwaliteit is in orde.

Service
De dag erna kwam mijn bestelling al toe en de verzending was gratis. Dit vond ik super!

Assortiment
Je kan veel vinden op de site, er is een ruim assortiment.

Aanbeveling
Je kan altijd verbeteren, vandaar geen 10. Ik ben zeer tevreden over coolblue en zal blijvend gebruik maken hiervan.

Extra toelichting
Niet direct, ik ben zeer tevreden meer kan ik niet willen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

tinq 09-02-2016 Via de website gekocht

Algemene score

8,8

Gemak
met een aantal eenvoudige handelingen heb je het gewenste item zo besteld.

Service
we kregen gratis het product op de zondag bezorgd. Top natuurlijk.

Assortiment
van alles te vinden

Aanbeveling
soms zijn de prijzen wel wat hoger dan elders

Extra toelichting
We hadden een vraag over het product en de klantenservice verzond meteen een duidelijk filmpje waarin onze vraag over het item meteen werd beantwoord.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jacques 09-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Topsite.

Service
Altijd zonder problemen. Duim omhoog.

Assortiment
Genoeg te kiezen.

Aanbeveling
Gewoon erg goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

carol lorraine 09-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer makkelijk om mijn gewenste product te vinden.

Assortiment
Meerdere snelkookpannen te vinden.

Aanbeveling
Op voorraad, gunstige prijs, snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

CommanderPegasus 09-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Gewoon super gemakkelijk om iets te bestellen en vooral veilig.

Service
De max. Vandaag bestellen morgen aan huis geleverd. Zelfs in het weekend.

Assortiment
Heel veel aanbod. Maar het kan natuurlijk nog altijd beter he. :)

Aanbeveling
Prijs kwaliteit en levertijd zijn bijna perfect.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

frank 09-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
gemakkelijk vergelijken

Service
prima service, snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ben 09-02-2016 In de winkel gekocht
Rottetdam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Je word netjes geholpen en kan ook nog info vragen na dat je het product gekocht hebt

Service
Ze helpen je goed en netjes

Assortiment
Staat netjes niet te vol

Aanbeveling
Het ziet netjes uit en je word zo snel mogelijk geholpen en anders kan je ff rond kijken bij de product en hem uit testen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Dennis 09-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Ruime voorraad en voor 15:00 besteld kan het de zelfde dag nog bezorgd worden en anders de dag er op

Service
Als je hulp nodig hebt bij een keuze voor je bestelling kun je bellen en helpen de medewerkers je uitstekend.

Assortiment
Wat wil je nog meer als ze nog boodschappen gaan verkopen hoef je nergens meer de deur voor uit 😏

Aanbeveling
Niet altijd de goedkoopste maar staat wel voor zijn producten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Blij mee 09-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Alle gemak om uit te zoeken en hulp via allerlei kanalen

Service
Je wordt heel goed geholpen en doen niet moeilijk over retourneren van producten

Assortiment
Veel keuze

Aanbeveling
alle keuze en goede service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ranie 09-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Snel het product gevonden dat ik nodig had.
Duidelijke indeling

Service
Snelle service en dat op zondag

Assortiment
Bij veel elektronica zaken geen tablet te vinden met Microsoft als besturingssysteem, hier breder assortiment.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stephanie L 09-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
De beschrijving van de producten is steeds heel duidelijk en correct. Ook de filmpjes die bij vele producten beschikbaar zijn maken het makkelijker om te kiezen.

Service
Steeds een correcte levering en heel behulpzame klantendienst.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

paul christenhusz 09-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
je zoekt iets op via google en bij een van de eerste sites zit coolblue.

Service
als je iets zoekt staat het netjes onderbouwd wat je koopt en welke alternatieven je hebt en wat volgens coolblue een goede keuze is.

Assortiment
het assortiment was best wel groot maar met een keuze menu wat voor je zelf belangrijk is kom je snel tot een kleine keuze die dan na smaak te maken is.

Aanbeveling
je kunt het snel en makkelijk kosteloos laten bezorgen en mocht je niet thuis zijn zoals in mijn geval heb je bij jou in de buurt talloze ophaal punten echt super.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

tevreden klant 09-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
eenvoudige goede website, ook voor ouderen!

Service
bestellen voor 11 uur de andere dag in huis ook op ZONDAG!

Aanbeveling
groot en variabel assortiment

Extra toelichting
tevreden klanten komen terug!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henny van Viegen 09-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Het is erg gemakkelijk om op de Coolblue website het product te vinden dat jij wilt hebben.

Assortiment
Coolblue biedt haar producten tegen een zeer scherpe prijs aan.

Aanbeveling
Het is erg prettig winkelen bij Coolblue. En natuurlijk niet te vergeten geen verzendkosten en levering de volgende dag. Super!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

anny 09-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer duidelijke afbeeldingen en specificaties,je kan zeer eenvoudig verschillende artikelen vergelijken ,verzenden en retourneren wordt zeer duidelijk beschreven

Service
Is zoals het hoort en je krijgt als klant echt het gevoel dat je op je wenken snel en vlot geholpen wordt

Extra toelichting
Nee,alles verloopt zoals het hoort

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

SuperMom 09-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
would be even easier if English was offered as language

Service
easy to order and excellent speedy delivery even on a Sunday!

Assortiment
good selection, have ordered a few times and so far we find what we want

Aanbeveling
recommended

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Ginny 09-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Op een overzichtelijke manier producten bestellen!

Service
fantatische service keer op keer

Assortiment
Tot nu toe alles kunnen vinden.

Aanbeveling
Ik ben niet snel enthousiast, maar jullie gaat echt lekker!

Extra toelichting
Nee, blijf doen wat jullie doen. Echt een topbedrijf!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jent 09-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Duideliijk overzichtelijk ruim assortiment

Service
Snel

Assortiment
Ruim en gerenomeerde merken

Aanbeveling
Ruim assortiement gerenomeerde merken

Extra toelichting
Gewoon goed en gemakkelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Michel 09-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Product zeer snel gevonden. Bestelproces geen probleem.

Service
Levertijd geen probleem!
De volgende dag had ik om 10.30 uur het product binnen.

Assortiment
Prijs was c.a. 20% lager als in de normale winkel.
Assortiment is prima.

Aanbeveling
Kom de volgende keer weer terug!

Extra toelichting
Ga zo door!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Coolblue 09-02-2016 Via de website gekocht

Algemene score

5,8

Service
Leveringsfirma Dynalogic totaal ondermaats. Ze weigeren de oude machine mee te nemen alhoewel dit niet alleen afgesproken maar ook wettelijk verplicht is. Ze hebben het toestel gewoon buiten aan onze voordeur laten staan!

Review criteria:

Voldoende
Slecht
Goed

Reageer

Fantastic Fox 09-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
super volgende dag altijd aanwezig

Service
Super heb een ding moeten retouren vriendelijke mensen in de winkel

Assortiment
Jullie hebben alles

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ketty Van der Steen 09-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Zeer snel alles te vinden, heel duidelijk.

Service
Niets op aan te merken. Heel snelle en nette service.

Assortiment
Ik vond precies wat ik wou en had een ruime keuze.

Aanbeveling
Ik ben zeer tevreden.

Extra toelichting
/

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MAAS Jef 09-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
gebruiksvriendelijke site en eenvoudige bestelmethode

Service
zeer snelle leveing

Assortiment
zeer ruim en goede beschrijving

Aanbeveling
heb al veel slechtere gezien en meegemaakt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

David 09-02-2016 Via de website gekocht

Algemene score

6,0

Service
Niets dan ellende met Bpost,levering belooft op zondag. Website meld pakket af als zijnde "klant niet thuis" terwijl wij helemaal geen postbode gezien hebben,ook onze 's anderdaags belooft men levering voor maandag,
dinsdag is men het pakketje dan weer kwijt en dienen we volgens Bpost een schadeloosstelling te regelen met cool blue.
We zijn maw in blijde verwachting.

Aanbeveling
Post.nl,DPD,etc zou veel kunnen oplossen. Een ervaren postpakket ontvanger (+ 200 pakjes per maand)

Review criteria:

Goed
Slecht
Uitstekend

Reageer

René 09-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Gemakkelijk vanwege de duidelijk gescheiden productgroepen. (Geen Ikea-route). Snelle reactietijde van de website en laden van nieuwe pagina's.

Service
Duidelijke uitleg van het proces. Er wordt gezegt wat er gedaan wordt en gedaan wat er gezegt wordt.

Assortiment
Enorm assortiment, veel keuze. Tegelijkertijd is die enorme keuze ook het moeilijkste.

Aanbeveling
Ik ben 100% tevreden met mijn eerste bestelling bij Coolblue. Alles goed vlot en duidelijke communicatie over het verdere verloop. Wat beloofd werd, werd ook waargemaakt. Zonder moeilijke gedoe. Een aanrader.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

Laura C 09-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles is duidelijk aangegeven op de website waardoor je gemakkelijk zelf een product kunt aanschaffen.

Service
Mocht je toch iets willen weten kun je Coolblue heel makkelijk bereiken. Ik ben zelf heel erg fan van de chat, dus die gebruik ik dan ook vaak. Ben elke keer erg tevreden.

Assortiment
Heel veel keuze op de website, waardoor ik altijd wel terecht kan voor een bepaald product.

Aanbeveling
Mijn algehele ervaring is gewoon erg goed, vandaar een 10.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maurice 09-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Via het zoeksysteem direct bij het gezochte artikel terecht gekomen.

Service
Zoals afgesproken voor 23.59 besteld, de volgende dag geleverd.

Assortiment
Via het overkoepelende Coolblue systeem vrij eenvoudig bij de artikelen van de aangesloten webshops.

Aanbeveling
De link naar de reviews van de flitser is zeer behulpzaam bij het maken van de keuze. Uitstekende aankoop via Coolblue.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jessie 09-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Snelle levering.

Service
Ik heb geen persoonlijk contact met iemand gehad dus moeilijk te beoordelen.

Assortiment
Ruim aanbod.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Marc 09-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zeer makkelijk, producten snel te vinden

Service
's avonds om 22u besteld, volgende dag in de ochtend geleverd, perfect !.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

luc roeffaers 09-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
het bestellen, betalen en het leveren gaat zeer vlot en heb er nog nooit problemen mee gehad. ook het eventueel retourneren is totaal geen probleem !

Service
zeer goede service !

Assortiment
een ongelooflijk groot aanbod ! en vooral : alle productspecificaties staan overal bij waardoor je direct weet of je product aan je wensen voldoet !

Aanbeveling
goede wijn behoeft geen krans.

Extra toelichting
het laatste product dat ik aanschafte was niet hetzelfde als er op de site stond afgebeeld, maar dat doet niets af aan de werking van het product !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

B wesselingh 09-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goede info.

Service
Snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Bart 09-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Service
Altijd bereikbaar, vriendelijk en bekwaam personeel

Aanbeveling
Ze volgen hun slogan altijd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bouke 08-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Aanbeveling
Heb in het verleden een compressor gekocht dat na een half jaar stuk ging. Voor reparatie teruggestuurd. Na 3 dagen ontving ik ongevraagd een compleet nieuw exemplaar. Dat noem ik nog eens service!! Sindsdien is Cool blue mijn favoriete winkel.

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

wim 08-02-2016 Via de website gekocht

Algemene score

7,0

Gemak
Alles eenvoudig kunnen vinden.

Assortiment
dik tevreden met de mogelijkheden

Aanbeveling
uitermate tevreden. vooral door sponsorkliks

Extra toelichting
geen probleem

Review criteria:

Voldoende
Voldoende

Reageer

Charles 08-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Hun webshop is heel praktisch en overzichtelijk

Service
Al tientallen keren besteld bij coolbleu en keer op keer kreeg ik de beste service van het net.

Assortiment
Heel groot aanbod en degelijke merken.

Aanbeveling
All in one , gewoon TOP !!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Hanzi 08-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Product overzichtelijk en goed geordend.

Service
Supersnel geleverd, binnen 15 uur ontvangen.

Assortiment
ik kon makkelijk vinden wat ik nodig had

Aanbeveling
Gewoon goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ton Takken 08-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Coolblue geeft duidelijke uitleg bij haar producten

Service
Ze doen wat ze beloven, goede klantenservice

Assortiment
Ruime keuze in modellen typen en in verschillende prijsklassen

Aanbeveling
Gewoon goed

Extra toelichting
Ik vind het een prettige webwinkel juist vanwege de goede uitleg over hun producten

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Rob 08-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
makkelijk en goed overzichtelijke winkel

Service
netjes op tijd bezorgd volgens afspraak

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Pim 08-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Door de diverse productgroepen onder te verdelen over websites die -min of meer- de naam van de productgroep dragen is elk product gemakkelijk te vinden. De websites zijn duidelijk in gebruik, van het zoeken naar een product tot het bestellen en betalen ervan. Na betaling wordt de klant in duidelijke taal op de hoogte gehouden van het leveringsproces. Vooral dat laatse is een absoluut pluspunt, u heeft immers betaald en wil maar al te graag weten wanneer de postbode met uw pakketje aan de deur staat.

Service
Snel, sneller, snelst. Op alle fronten. Vraagje over een product? In no time antwoord. Probleempje met een geleverd product? In no time antwoord én opgelost. Levering altijd degelijk (en grappig) verpakt en doorgaans binnen 24 uur, 7 op 7. Kan dat nog beter?

Assortiment
Ma ja, er is genoeg dat Coolblue niet heeft. Ik grijp ook wel eens mis als ik iets zoek, een potje Calvé pindakaas heb ik toch op geen enkele Coolblue website kunnen vinden. Maar ze hebben wél veel, héél veel...

Aanbeveling
Ik kan niet anders dan 100% tevreden zijn over Coolblue. Ze zijn snel, betrouwbaar, hebben enorm veel, hanteren eerlijke prijzen en doen wat er beloofd wordt. Meer moet dat in mijn ogen niet zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Patrick 08-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Producten vergelijken was lastig, maar de bestelling / levering was perfect !

Service
Via Google-maps was de koerier te volgen, waardoor je exact kon zien wanneer ze aankwamen. Oude product keurig afgevoerd en nieuwe netjes binnen gezet.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

J Ruitenbeek 08-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijk zoeken op de website

Service
Kan je bestelling prima volgen en volgende dag al in huis.

Assortiment
Ruime keus

Aanbeveling
Als er weer eens iets het begeeft hier, kom ik hier zeker weer terug.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews