coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,8 Lees 42242 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3617 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,8

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Kevin 02-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke website.

Service
Super, snelle levering. Zaterdag besteld, zondag in huis. Ideaal.

Assortiment
Genoeg keuze.

Aanbeveling
Super service.

Extra toelichting
Niet de goedkoopste, maar super service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pier 02-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke en makkelijke site

Service
Ongelooflijk snelle levering

Assortiment
Hebben zo'n beetje alles

Aanbeveling
Wat wil je nog meer

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Carine 02-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Uiterst overzichtelijke site, zoek en je vind

Service
Zaterdag besteld, zondag geleverd, super vriendelijk personeel

Assortiment
Je vind wat je zoekt

Aanbeveling
Gewoon simpel, correcte levering, waar voor je geld

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pascale 02-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
super gewoon intikken wat je zoekt krijgt het assortiment en bestellen maar

Service
supersnelle service

Assortiment
heb direct gevonden wat ik zocht tegen goede prijs

Aanbeveling
wel coolblue is veilig snel en keigoe

Extra toelichting
ik zal hier zeker nog shoppen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

eb 02-02-2016 Via de website gekocht

Algemene score

7,8

Gemak
snel bestellen op zaterdag, geleverd op zondag.

Service
geleverd volgens afspraak

Assortiment
prijs redelijk, maar niet de laagste op de markt

Aanbeveling
behoorlijke keuze, snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Auren 02-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Zeer snelle levering na bestelling, ook op zondag.

Assortiment
zeer groot assortiment in elektronica

Extra toelichting
neen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Christa 02-02-2016 In de winkel gekocht
Utrecht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Deskundige medewerkers helpen je met alles.

Service
Heel klantgericht.

Assortiment
Heel veel op voorraad, rest binnen 1 dag binnen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dieter 02-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijk, ordentelijk, en "less is more" qua informatie en toeters en bellen

Service
Steeds behulpzaam en klaar met antwoorden

Assortiment
Ruime keuze van bekende en minder bekende producten

Aanbeveling
Coolblue is een voorbeeld voor de hele consumentensector

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ken 02-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
ik heb snel gevonden wat ik zocht

Service
ik heb nog nooit zo'n snelle levering gezien. Zaterdagavond bestellen en het wordt zondag geleverd.

Aanbeveling
gemakkelijk, snel en goedkoop. Ik zal zeker nog shoppen bij coolblue

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tonwal 02-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Voor mij is de winkel makkelijk te bereiken.

Service
meteen na binnenkomst in de winkel wordt er gevraagd of je koffie wil. Ook de wacht tijd is kort en het personeel is vriendelijk.

Assortiment
Het assortiment is zeer uitgebreid en divers.
De prijzen van de producten zijn concurrerend.

Aanbeveling
De vriendelijke en vlotte behandeling en de aankleding van de winkel doet prettig aan.

Extra toelichting
Heb via de website besteld en in de winkel opgehaald en betaald.Kon het product de volgende dag ophalen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bart Labeeuw 02-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Zéér duidelijk waardoor je vlot kan bestellen

Service
Levertijd steeds zoals beloofd, nog niets hoeven te retourneren,top !

Assortiment
Ruim aanbod !

Aanbeveling
Degelijke en betrouwbare onlineshop

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Eddy 02-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zaterdag bestellen en zondag geleverd, prima

Service
Vlotte afhandeling bestelling

Assortiment
Voldoende groot aanbad waar iedereen zijn gading kan vinden.

Aanbeveling
het gemak en de correcte afhandeling wil ik aan iedereen aanbevelen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joris 02-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,2

Gemak
Vlot terug te vinden

Service
Vlotte bestelling en levering.

Assortiment
Niet zo zeer gebruikt. Gericht opgezocht en besteld

Aanbeveling
Je word goed op de hoogte gehouden van het bestel- en leveringsproces.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

Muzaffer03 02-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Uitgebreide informatie over producten en veel reviews. Bestellen gaat ook simpel en vlot. Geen trage pagina zoals bij meeste concurrenten.

Service
Zelfs op zondag bezorgd binnen 24 uur en zonder verzendkosten. En via de mail goed op de hoogte gehouden over status bestelling.

Assortiment
Ruime aanbod van verschillende modellen en merken van zeer uiteenlopende soorten artikelen.

Aanbeveling
Ik ben zelf zeer positief verrast over deze winkel. Algemeen indruk is perfect! Ook niet de duurste gelukkig! En topservice.

Extra toelichting
Deze winkel is een Toppertje.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Klaver 02-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Goed aanbod: veel modellen, goede filters om je keuze te maken, voldoende info en reviews. Indien extra vragen, snel antwoord

Service
Vragen worden snel beantwoord.

Assortiment
Veel verschillende modellen beschikbaar

Aanbeveling
Enige minpunt: aanvaarden geen ecocheques.

Extra toelichting
Snelle service, snel antwoord op je vragen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jona 02-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Product was snel en gemakkelijk op de site te vinden

Service
Pakketje was de dag erna geleverd zoals beloofd

Assortiment
Voldoende keus

Aanbeveling
Gemakkelijk te bestellen en tijdige levering! Toppie!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

tooncallewaert 02-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
vlotte bestelling, eenmaal een account aangemaakt.

Service
snelle reacties ook als je eens een vraag stelt

Assortiment
enorm ruim

Aanbeveling
cfr voorgaande, vlot bestellen, snel reageren op vragen, snelle en perfecte levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Een tevreden Belg 02-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Je kan winkelen op het moment dat het je best uitkomt.

Service
Afspraken worden perfect nagekomen.

Assortiment
Ruime keuze waardoor je verschillende items kan vergelijken.

Aanbeveling
Al verschillende keren iets aangekocht via coolblue en altijd tevreden.

Extra toelichting
Doe zo verder. Een goede verbetering ondanks de reeds uitstekende service, is de mogelijk om je aankoop op zondag te leveren. Ik was aangenaam verrast

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Knaepen D 02-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Heel gemakkelijk.
Overzichtelijke website.

Service
Duidelijke website.
Snelle levering.

Assortiment
Ruim aanbod gevonden op de website.

Aanbeveling
Wegens tevredenheid bij aankoop.

Extra toelichting
Het was mijn eerste aankoop bij Coolblue. Ben aangenaam verrast van de snelle levering en vlotte afhandeling van de aankoop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

C van Dam 02-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
gewoon vanuit je luie stoel het ruime aanbod bekijken en simpelweg bestellen.

Service
altijd alles goed geregeld, zowel bezorging als retourzending en goede behandeling van eventuele klachten.

Assortiment
assortiment kan altijd meer maar is bij Coolblue zeer uitgebreid.

Aanbeveling
al diverse malen apparaten bij Coolblue besteld van tablet tot huishoudelijke apparaten met diverse onderdelen en alles altijd prima afgehandeld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cool Blue 02-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
de website is zo duidelijk dat ik de bestelling zo gevonden had , de bestelling was de volgende dag op mijn adres, keurig vepakt.

Service
de winkel reageerde zeer correct en kwam de levertijd goed na.

Assortiment
ruim assortiement . prijzen vergeleken met andere winkels en bleek dat Coo Bleu het goedkoopste was en
goede kwaliteit

Aanbeveling
De gehele bestel procedure verliep vlot en correctMocht ik wee ne

Extra toelichting
nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

butskristof 02-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Eenvoudiger kan niet. Kiezen, bestellen, betalen via PayPal, volgende dag heb je het pakket in je handen.

Service
Zeer snelle en correcte respons, én mensen die effectief meezoeken naar een oplossing voor je probleem.

Assortiment
Wat kan je niet bij hen kopen?

Aanbeveling
De hele ervaring is gewoon te gemakkelijk om Coolblue niet aan te bevelen :-).

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lotte 02-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Achter je computer bestellen en de volgende dag hier. Zélf op zondag!

Service
Snel en goed!

Assortiment
Bijna alles wat je nodig hebt van consumentenelektronica.

Aanbeveling
Top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

sandra 02-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
duidelijke onderverdeling van de cathegorien, duidelijke uitleg bij elk product, alles is zeer gemakkelijk te vinden

Service
de levering verliep zoals gepland

Assortiment
ruime keuze, verschillende prijscathegorien

Aanbeveling
9 omdat alles prima verliep, ik zou graag 10 geven, maar heb er nog maar 1 X besteld tenzij lang geleden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frenk 02-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Bestel online en de volgende dag ligt het klaar in de winkel!

Service
Netjes en correct

Aanbeveling
Ideaal als je snel over een bepaald produkt wilt beschikken

Extra toelichting
Nee

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Multitool 02-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
zeer goede afhandeling

Service
netjes verpakt en goed verzorgt
d

Assortiment
keuze genoeg

Aanbeveling
heel gemakkelijk

Extra toelichting
Indien op zaterdag besteld, zondag NIET geleverd, daar de Belgische post NIET werkt. Misschien beter een Nederlandse koerierdienst inschakelen,daar ze in Belgie toch niets willen verdienen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Greet 02-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Makkelijke zoekfunctie om snel precies datgene te vinden dat je wil hebben!

Service
Ruime keuze aan bezorgmogelijkheden, mij kwam levering op zondag dit keer prima uit en dat was geen enkel probleem!

Assortiment
Heel groot assortiment waarin je artikelen vindt die je er eigenlijk niet had verwacht!

Aanbeveling
Ik heb alleen positieve ervaringen met Coolblue!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Charles de Winter 02-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer overzichtelijke website met een zeer uitgebreid assortiment op vrijwel alle gebied.

Service
Zeer vlotte bezorging van gekochte producten.
Bij een aankoop in het verleden heb ik na een defect onmiddellijk een ander exemplaar ontvangen.

Assortiment
Is vrijwel van alle markten thuis. Is niet met alle producten de voordeligste, maar wel vaak. De goede service is het soms toch waard om voor CoolBlue te kiezen.

Aanbeveling
Bij dit bedrijf kun je onbezorgd kopen. Zijn er problemen dan kun je hier meteen terecht voor de juiste nazorg.

Extra toelichting
Nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marlinde 02-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Is erg overzichtelijk en duidelijk

Service
Ik heb nog nooit een probleem gehad. Nette leveringeen en op tijd.

Assortiment
Ze hebben gewoon echt bijna alles

Extra toelichting
Het is nette service. Grappige mogelijkheden nadat je een product hebt besteld zoals de wacht muziek lijst. En ik kan ze altijd bellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ton Koster 02-02-2016 In de winkel gekocht
Rotterdam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Op de webshop staat alles , maar in de winkel staat weinig of geen witgoed.

Service
Goede snelle levering en prima service

Assortiment
Voor ieders wat wils

Aanbeveling
Goede voorlichting en klantvriendelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

desmecht johan 02-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
alles was duidelijk te vinden.

Service
levertijd was perfect.

Assortiment
Voldeed aan mijn verwachtigen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cee 02-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Duidelijke website. Overzichtelijk

Service
Prettig dat het volgende dag al werd bezorgd

Assortiment
Genoeg keus

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Freddy 02-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snel-goed en makkelijk kiezen

Assortiment
Veel artikelen en steeds voorradig

Aanbeveling
Zeer snel aan huis geleverd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wim 02-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ik had snel gevonden wat ik zocht.

Service
De bestelling werd de dag nadien bij ons thuis geleverd.

Assortiment
Ik had verscheidene opties en koos zelf hoeveel ik ervoor wilde betalen.

Aanbeveling
Snel, makkelijk en correct.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bompa Jan 02-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Had mijn toestel op zaterdag besteld en dit werd zelfs op zondag geleverd. Fantastisch...

Service
Werd zoals beloofd via mail, op zondag geleverd.

Assortiment
Een zeer uitgebreid assortiment, heb steeds gevonden wat ik nodig had.

Aanbeveling
Gemakkelijk, stipt en vriendelijk.

Extra toelichting
Doe zo verder.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jenniffer 02-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snelle service! Zaterdag besteld,zondag geleverd. In de winkel is het duurder, het was een mooie korting van liefs 20euro,altijd mooi meegenomen.

Service
Snel

Assortiment
Veel keuze en mooie kortingen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marleen 02-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
goede uitleg van de producten op de site, makkelijk te vergelijken

Service
vlotte afronding van de bestelling, vlugge, goede en correcte levering

Assortiment
Keuze genoeg om te vergelijken

Aanbeveling
Vlugge, correcte verwerking en levering van de bestelling via internet.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

S de Waal 02-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Handige filters om tot een makkelijke keuze te komen!

Service
Zoals beloofd dezelfde dag verzonden en de track en trace gekregen. De volgende dag ook nog een mailtje dat de bezorger onderweg was.

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Prima aanbod, genoeg filters om zelf een keuze te maken.

Extra toelichting
nee, ben zeer tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Michael De Geest 02-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Heel snel besteld en nog sneller geleverd

Service
Had dringend een langere tv stroomkabel nodig en zag op coolblue een staan om 23.00 savonds en de volgende dag om 10.00 smorgens stak hij in de bus

Assortiment
Heel veel verschillende keuzes

Aanbeveling
Nooit slecht geweest met coolblue

Extra toelichting
Alles perfect

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ton 02-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Is super snel en ook op zondag dit is echt handig ivm m'n werk top

Assortiment
Mag van mij nog meer bij komen

Aanbeveling
Een tien voor heel de winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Maarten 02-02-2016 Via de website gekocht

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer makkelijk alles te vergelijken

Service
Niets op aan te merken

Assortiment
Veel keuze

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

cliënt Lint 02-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
In nauwelijks enkele minuten is alles elektronisch afgehandeld. Met account inloggen - wat soms omslachtig kan zijn - was zelfs niet nodig.

Service
Vraag gesteld via Twitter, in minder dan een half uur (zoals aangegeven), een vriendelijk antwoord.

Assortiment
Ik had mijn Nespresso-machine graag in een andere kleur dan zwart, maar dat was niet op voorraad. Ik kon niet wachten, want dan kwam mijn koffiekorting in gevaar.

Aanbeveling
Alles vlot verlopen, vriendelijke bediening, ook al verliep alles via 'geschrijf'. Ik ben benieuwd of de nazorg (hopelijk niet direct nodig) ook zo efficiënt is.

Extra toelichting
Heb de fysieke winkel al eens bezocht en kreeg een erg professionele indruk.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Denis 02-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Vanuit de luie zetel

Service
Zeer snel

Assortiment
Muziekartikelen ontbreken

Aanbeveling
Perfecte levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Tom 02-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke info op de site

Service
supersnelle levering, zaterdag besteld, zondag geleverd

Assortiment
ruim assortiment

Aanbeveling
zeer goede online shopervaring

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Verja 02-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijkheid van de aangeboden produkten

Service
Snel en goed

Assortiment
Voldoende keuze

Aanbeveling
Alles is vlot verlopen

Extra toelichting
Het afleveren van de goederen via Bpost kan beter. Ervaring met andere afleveraars is beter, maar ja, Bpost is dan ook een staatsinstelling en daar mag je geen super service van verwachten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

I phone 5s 02-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Heel duidelijke website makkelijk te gebruiken

Service
S avonds besteld s morgens om 9u al in huis!

Assortiment
Heel veel keuze en overzichtelijk

Aanbeveling
Over alles tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Spunter 02-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zeer goed georganiseerd.

Service
Zeer behulpzaam personeel

Assortiment
Ruime keuze van producten, eventueel vervangproduct wordt medegedeeld.

Aanbeveling
Alles klaar en duidelijk weergegeven.

Extra toelichting
Globale werkwijze is echt professioneel . Heb het toestel nog niet geprobeerd , hopelijk kan ik ook voor dit onderdeel een 9 geven...maar denk het wel en laat ons hopen dat de na-service ook een 9 waard is!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maes 02-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Geen enkel punt gehad waaraan ik twijfelde of dat niet duidelijk was.

Service
De dag na de bestelling al meteen de levering. Top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Frank 02-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Door middel van zoek functie product gezocht en direct op de juiste pagina gekomen

Service
Na de bestelling , die eenvoudig middels stappen plan , is te voltooien ontvang je een mail waarin je bestelling wordt bevestigd . Op de dag van bezorging , in mijn geval de volgende dag , ontving ik een sms met de tijdstip waarop het pakketje te verwachten is .
Door de keuze in dag , tijd en locatie is alles naar eigen wens in te vullen voor een prima bezorging

Assortiment
Nu 3 maal iets besteld en altijd was het product in het assortiment

Aanbeveling
Makkelijk , vertrouwd , prima service , ruim assortiment , eenvoudige site ,

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bram 02-02-2016 Via de website gekocht

Algemene score

7,0

Assortiment
kom snel weer bij coolblue als ik iets nodig heb.

Aanbeveling
Is wel persoonlijk

Review criteria:

Goed

Reageer

Toon meer reviews