coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,6 Lees 42363 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3288 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,6

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Johan driessv 22-03-2017 Via de website gekocht

Service was perfect

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Gebruiksvriendelijk en geheel praktisch overzicht op producten die je wilt.
Ik zou iedereen deze websitebeheerder aanbevelen

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

L 22-03-2017 Via de website gekocht

Fijne shop

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De shop heeft een ruime keuze en komt op mij betrouwbaar over. Dat in combinatie met duidelijke communicatie over de bestelling, goede service en snelle bezorging, maakt het een fijne shop.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Frits 21-03-2017 Via de website gekocht

Prima wasautomaat aansluiten ging niet goed

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Prima wasautomaat, dynalogic heeft de machine echter niet goed aangesloten waardoor de vloer blank stond en vocht in de gipswand is getrokken.

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Afleverservice

Review criteria:

Goed
Goed
Slecht

Reageer

Gertjan Slotboom 21-03-2017 Via de website gekocht

Goeie service en goedkoop

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Je kan zelf neer zetten welke dag dat ze het product komen leveren. Met vele dingen zijn ze goedkoop. Ze houden zich aan de regels. Zelf ook 1 keer een telefoon gekocht die te goedkoop stond vermeld maar ik hoefde niet bij te betalen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Silvana 21-03-2017 Via de website gekocht

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
We zijn superblij met de tv, prachtige hd kwaliteit en een mooie curved! Mijn droomtv...
De bezorger is helemaal goed gegaan, goede service.

Alleen als tip wil ik 1 ding meegeven:
Jullie stuurden mij een mail waarin stond
"Uiterlijk morgen 13:30 krijgt u een mail waarin word aangegeven wanneer uw pakket bezorgd word"
Ik dacht dat is mooi...dan word het in ieder geval geleverd wanneer ik thuis ben.

Ik keek vervolgens die dag op mn mail sochtends, en stond er dat hij tussen half 10-half 12 werd bezorgd. Dat vind ik een minpunt vd service omdat klanten anders gaan denken door die eerste mail.. Graag aanpassen voor de volgende verwarring.

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • Levertijd

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

ink 21-03-2017 Via de website gekocht

Leuke knakkers met goede spullen!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik ben fan!
Al jaren vind ik hier veel van wat ik nodig heb (van tablet en stofzuiger tot rugzak).
Informele en duidelijke updates over de bestel- en bezorgstatus.
Ik koop liever bij een vriendelijk en vrolijk bedrijf.
Keigoeie service met duidelijkheid over wat ik kon verwachten (ook toen mijn tablet voor de tweede keer stuk ging).

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jim Brown 21-03-2017 Via de website gekocht

Inderdaad, service met een glimlach!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een organisatie die je het gunt om bij ze te kopen! Zeer tevreden over het proces, de manier waarop je op de hoogte wordt gehouden en de aflevering. Enige puntje is dat er (nog) geen dagdeel gekozen kan worden waarop er geleverd wordt. Des al niet te min, raad ik CoolBlue zeker aan!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

john 21-03-2017 Via de website gekocht

goede cervice en snelle leering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
ik heb al meerdere dingen via coolblue besteld, altijd goede service, snelle levering en goede prijs/kwaliteits verhouding.
stuit je op een probleem zijn ze altijd bereid om een passende oplossing te zoeken(had ik met een koptelefoon die was afgebroken, zelfs buiten de garantie wilde ze hem graag maken, dus erg goede service)

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RvdB 21-03-2017 Via de website gekocht

Supersnelle levering op zondag!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heldere uitleg over de producten. En mooi filmpje om goed de verschillen in formaten koffers te zien. Dus ik wist wat ik kocht. Heel tevreden. Zeker met de zondag levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Theo Veen 21-03-2017 Via de website gekocht

Geweldige service!!!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Afgelopen donderdag een wasmachine besteld en zelf via de website zaterdag als bezorgdag gewijzigd i.p.v. de volgende dag!
Door de bezorgers keurig naar zolder gebracht, aangesloten en de oude wasmachine mee retour genomen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Betty Smit 21-03-2017 Via de website gekocht

wasmachine

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Keurige informatie inzake de levertijd. Geweldige service van de installateurs.
Je wordt kort voor dat ze er zijn nogmaals geïnformeerd via de whats-app

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JdW 21-03-2017 Via de website gekocht

Prima webshop!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
CoolBlue heeft een uitgebreid assortiment en een duidelijke website.
Het bestellen van artikelen is simpel en de levering is snel en punctueel.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M. Smith - van Wijk 21-03-2017 Via de website gekocht

Toppie service zelfs tot na de aankoop

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Meerdere keren wat besteld en iedere keer weer versteld van het hoge service niveau. Vriendelijke bezorgers met een persoonlijke noot. En even de afmaker dat kaartje handgeschreven twee dagen na de bezorgen. Super Coolblue!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

L booij 21-03-2017 Via de website gekocht

Goede service en vriendelijk en vakkundig personeel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle levering en dat je op de hoogte wordt gehouden wanneer levering plaats vind
Personeel vriendelijk en vakkundig ook erg mooi dat gratis levering en oude machine direkt mee kan

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans 21-03-2017 Via de website gekocht

prima service, correcte bezorgers en netjes op tijd.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
de website is overzichtelijk en duidelijk.
alleen met betalen ging het een paar keer mis waardoor ik opnieuw moest beginnen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Annechien 21-03-2017 Via de website gekocht

Snel geleverd op af haal punt.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wil graag mijn pakket op een afhaalpunt halen . Dan hoef ik er niet voor thuis te blijven.
Ergste vind ik als het bij de buren afgeven wordt.
Top! Snel op afhaalpunt geleverd. Kan zelf bepalen wanneer ik het haal.
Artikel was prima en geheel volgens verwachting! Ben er erg blij mee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vandenhende Marc 21-03-2017 Via de website gekocht

snelle afhandeling van mijn bestelling

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
een snelle en eenvoudige manier om iets te kopen, en gemakkelijk met de vele afhaalpunten,
zodat je uw pakket kan afhalen wanneer het past

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Kitty Wolff 21-03-2017 Via de website gekocht

Hele goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Lage prijs goede informatie door middel van video. Binnen 24 uur in huis, de bestelling was goed te volgen via app. Machine werd aangesloten en oude machine mee terug.Top

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

willem 21-03-2017 Via de website gekocht

prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wasmachine besteld ,volgende dag geleverd ,aangesloten en oude machine meegenomen.Dit alles in 20 minuten tijd,echt klasse van de medewerkers.
wasmachine moest wel een trap op,echt klasse.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A.D. 21-03-2017 Via de website gekocht

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke productomschrijving. Makkelijk te bestellen. Na bestelling wordt je goed op de hoogte gehouden waar je bestelling zich bevindt en wanneer hij wordt verwacht te worden bezorgd.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jef H. 21-03-2017 Via de website gekocht

Supersnelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
's namiddags besteld, dag nadien in de voormiddag geleverd. supervlotte website. heel eenvoudig om te zoeken en te bestellen. Kortom alles was perfect.

Reageer

Jack 21-03-2017 Via de website gekocht

Supersnelle levering én op de aangegeven tijd.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Mijn eerste aankoop bij Coolblue. Via de site was de keuze heel snel gemaakt. De keuze is enorm, maar als je jezelf voor af goed oriënteert is het betreffende product heel snel gevonden. Betaling en levering verliep perfect. Voor 23:59 besteld, volgende dag in huis.
Al met al heel erg tevreden over zowel bet product als de service van Coolblue.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mijzelf 21-03-2017 Via de website gekocht

Super snelle levering..

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Makkelijk te vinden op de site.. Snelle afhandeling en levering. Mooi artikel precies de goede zoals op foto.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anna 21-03-2017 Via de website gekocht

Super snelle en goede service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bij Coolblue is er een uitgebreid assortiment, een korte levertijd en een vriendelijke en behulpzame klantenservice!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wilma 21-03-2017 Via de website gekocht

Perfecte en snelle levering.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Voor coolbleu gekozen omdat veel artikelen op voorraad zijn en snel geleverd worden.
De website is duidelijk en je kunt verschillende producten met elkaar vergelijken.
Goede comunicatie betreffende de aflevering.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maarten 21-03-2017 Via de website gekocht

Snel en conform afspraken !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima levering. Op tijd geleverd. Goed verpakt en ook origineel verpakt en product conform omschrijving.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Astak9 21-03-2017 Via de website gekocht

Een absoluut voorbeeld!!

Algemene score

10,0
Duidelijke site, snelle levering, makkelijk ruilen of geld terug. Alleen al van de verpakking wordt je blij. Hier kunnen heel veel (web)shops nog wat van leren.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anna 21-03-2017 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Voor deze winkel gekozen omdat het de enige internetwinkel leek waar de rugzak die ik wilde, nog leverbaar was en de prijs was aanzienlijk lager dan in een fysieke winkel (85 i.p.v. 120). Fijn om aan te kunnen geven dat ik mijn pakket ergens wilde ophalen, i.p.v. dat ik thuis op de bezorging zou moeten blijven wachten. De doos was wat groot (onhandig op de fiets) voor de inhoud, maar blijkbaar zijn er weinig varianten in verpakkingsmateriaal. En er zat gelukkig ook niet overbodig veel vulmateriaal in de doos. Voldoende informatie op de site om te zien dat het de juiste rugzak was.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

W vd Made 21-03-2017 Via de website gekocht

Geweldige service en snelle bezorging

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De web shop is gemakkelijk te vinden De zoek opdracht werkt zeer snel
Zodat het artikel wat je plaatste in de opdracht zeer snel op het beeldscherm verscheen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bart Schenk 21-03-2017 Via de website gekocht

snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
goede sortering en mogelijk snelle leveringde zelfde dag,wel tegen een kleine vergoeding,
in goede verpakking geleverd

Pluspunten

  • Levertijd

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Patricia 21-03-2017 Via de website gekocht

Super!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prettige shop. Duidelijk, eerlijk, transparant, grappig, gemakkelijk en super service!
Cool blue werkt!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerda Kramer 21-03-2017 Via de website gekocht

Hele goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima service! Wasmachine werd keurig geplaatst en getest, oude werd meegenomen. Zou de winkel zeker aanbevelen bij andere mensen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Alex Pijnen 21-03-2017 Via de website gekocht

Duidelijke website en snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Makkelijk zoeken op de website en duidelijke omschrijving van de spullen en makkelijke betaling via Ideal

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fan. Joosten 21-03-2017 Via de website gekocht

Geweldige wasmachine

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Makkelijk in gebruik en maakt niet veel lawaai.
De service van de medewerkers is super. Ze verwijderen de oude machine, en nemen hem mee. Het plaatsen van de nieuwe machine doen ze ook nog.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Saskija 21-03-2017 Via de website gekocht

Supersnel, goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Supersnel, goede service! Goede specificaties op de site, veel vergelijkingsfactoren en handig dat er zoveel gereviewed is door anderen. Brengt je soms toch weer op andere ideeen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R.A. 21-03-2017 Via de website gekocht

Super keuze en prima service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ruim aanbod, makkelijk selecteren op voorkeuren en uiteindelijk een prima product. De prijs-kwaliteitsverhouding is ook goed en, niet onbelangrijk, supersnelle bezorging met een lach!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Caitlin 21-03-2017 Via de website gekocht

Lekker makkelijk

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Geen poespas. Website is makkelijk te gebruiken en de levering is snel. Tevreden met het product en de hele ervaring.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Ojeogwu 21-03-2017 Via de website gekocht

Super snel en zeer duidelijk en overzichtelijk!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Mijn mobiel was stuk gevallen en ik wilde niet zo lang zonder zitten ...op vrijdagavond besteld en de volgende dag in de middag geleverd! Super snel en de site is duidelijk en overzichtelijk!
En blij met mijn nieuwe telefoon!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AJ 21-03-2017 Via de website gekocht

Good products/price

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Good products and price. The website is user friendly. Delivery time is as mentioned or even earlier!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

(geen) 21-03-2017 Via de website gekocht

Uitstekende

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Levering was op tijd en de wasmachine is door de heren aangesloten, ondanks dat ze niet de juiste tools bij zich hadden. Zeer tevreden over de levering en (tot dusver) blij met mijn nieuwe wasmachine.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anke 21-03-2017 Via de website gekocht

Zeer goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een aantal keer iets besteld bij coolblue. Iedere keer een zeer vlotte verzending. Wasmachine is keurig op zolder geïnstalleerd en oude weer van de zolder meegenomen. Helaas twee producten gehad die (binnen de garantietijd) kapot zijn gegaan, maar coolblue heeft dat zeer snel en goed opgelost: beide keren zonder probleem een nieuwe toegestuurd gekregen! Top!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk vd laan 21-03-2017 Via de website gekocht

Alles netjes verpak en op tijd gekregen super

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
deze is gewoon goed en overzichtelijk kan daar makelijk de producten vinden die ik zoek en bestelen gaat zondemeer goed kan het iedereen aan raden

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Nubs 21-03-2017 Via de website gekocht

Never Fat Again

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
I ordered a Fitbit, the following day I had my product, the service was top. I contacted Coolblue for advice, they were very friendly, everything was easy and smooth, the price was top, cheaper than everywhere else. I have my Fitbit now and non excuse to put weight ever again and all thanks to Coolblue.
I recommend you to do same and specially to trust Coolblue.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sophie 21-03-2017 Via de website gekocht

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zowel de gebruiksvriendelijkheid van de site als de klantenservice in de winkel is erg goed. Ook de service na de aankoop van het product is uitstekend.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Kim 21-03-2017 Via de website gekocht

Geweldig bedrijf

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Altijd goede service, geen gedoe met omruilen mocht dat nodig zijn. Altijd snel de producten in huis. Bestel regelmatig iets via Coolblue en ben over alle keren zeer tevreden.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Opa Cel 21-03-2017 Via de website gekocht

Zeer goede servise

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer goede aanbiedingen ,duidelijke uitleg,zeer snelle levering zelfs op een zondag. Kan het zeker aanbevelen .

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MeanRat 21-03-2017 Via de website gekocht

Sublieme service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik had een printer besteld op basis van de productspecificaties beschreven op de website van Coolblue. Echter, daar zat een fout in waar ik pas achter kwam toen ik de printer installeerde. Gelukkig voelde ik niet heel veel frustratie omdat ik wist dat je op Coolblue kon bouwen. En inderdaad, ze lieten me niet in de steek. Ze gaven hun fout toe en om de pijn te verzachten kreeg ik een cadeaubon van 10 euro. Niet eentje die je alleen kan besteden bij een bedrag van boven de 50 euro, maar gewoon een echte vrij besteedbare cadeaubon. Hierdoor kon ik een duurdere printer aanschaffen zonder bijbetaling.

Tot overmaat van glorie waren ze ook nog bereid om gratis en voor niets de printer te laten ophalen door een zeer betrouwbare dienst waarbij je live kunt zien waar de chauffeur is zodat je bijna tot op de minuut nauwkeurig weet wanneer ze langskomen.

De 10 is bijna haalbaar voor Coolblue, ware het niet dat de medewerker die ik sprak aan de lijn mij heel goed hielp, maar toch wel een beetje onzeker overkwam. Als je zo goed wordt geholpen verwacht je bijna dat ook de telefonist je met een overdaad aan enthousiasme helpt. Niet dat hij dat niet deed, maar het klonk alsof hij het liefst thuis op de bank zat te binge-watchen op Netflix. Daarnaast geeft een 9 nog ruimte tot verbetering, anders wordt het wel een beetje saai voor ze.

Ik zou er zo weer bestellen, ookal kost het een 10'tje duurder.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tevreden 21-03-2017 Via de website gekocht

Prima, coolblue????

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima levering,goed verpakt, goede service.
Vergeleken met andere internetaanbieders.
Toch blijft coolblue voor mij de beste.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Sjoerd Korving 21-03-2017 Via de website gekocht

Vrolijk shoppen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Shoppen bij Coolblue is leuk. Niet alleen vanwege de goede service zoals duidelijke informatie en snelle levering, maar ook omdat Coolblue shoppen vrolijk maakt, vanaf de bestelling tot en met de levering. Klein detail, maar het zijn de kleine dingen die het hem doen. Maar belangrijkste is natuurlijk het grote assortiment van een simpel kabeltje voor de hifi-set tot aan een wasdroger. En wat je ook bestelt, de service is altijd goed.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Franken 21-03-2017 Via de website gekocht

Prima geregeld!

Algemene score

9,0
Coolblue doet wat het belooft, een snelle levering, prima service en een uitstekende prijs/kwaliteit

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews