coolblue.be - Reviews & Ervaringen

7,9 Lees 42599 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2157 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

7,9

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Jan 26-03-2017 Via de website gekocht

hoofdlamp

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
de beste volgens de geraadpleegde bronnen en bij cool blue het goedkoopst en de volgende dag in huis

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

van Kessel 26-03-2017 Via de website gekocht

Simpel, snel en goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Coolblue heeft goede service voor een lage prijs. Ook is de service snel en erg klantvriendelijk. Het track en trace systeem werkt ook echt perfect

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

E 25-03-2017 In de winkel gekocht
Eindhoven

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede service, ze denken met je mee en je voelt je welkom. Ze geven niet het gevoel dat ze perse wat moeten verkopen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Romilda 25-03-2017 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goedkoopste aanbieding van alle website. Goede produkt omschrijving en technische specificaties, bovendien gratis verzenden

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Desiree 25-03-2017 Via de website gekocht

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wat een geweldige medewerkers die de wasmachine kwamen brengen. Alles werd keurig uitgelegd en uiterst vriendelijk en beleefd. Ook een zeer vlotte levering. Voor ons alleen nog maar coolblue.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nathan 25-03-2017 Via de website gekocht

Super service en advies!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Service is super! Snelle levering en de adviezen van de webcare zijn koning! Ze hebben overal verstand van. Strijkijzers tot vaatwassers en iPhones tot ventilatoren. Top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Oskar 25-03-2017 Via de website gekocht

Wat een service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Mijn Panasonic dx 900 woensdag besteld en donderdag zoals afgesproken ook ontvangen. Kan niet anders dan Wow wat een service aangeven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jitze 25-03-2017 Via de website gekocht

Ongelooflijk goed bedrijf

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Om 22.45 uur bestelling geplaatst. Per omgaande ontvangst bevestigd onder mededeling bezorging volgende dag. Tijdstip van bezorging gemakkelijk na te gaan.
Shit...verkeerde bestelling geplaatst. Wat nu?!
Kort na 23.00 uur met klantenservice gebeld. Direct een medewerker aan de telefoon. Bij welk bedrijf gebeurt dat!! Bij Coolblue wel, zelfs op dit tijdstip zo kort voor de besteldag.
Geen probleem. Bestelling en bevestiging direkt gekorrigeerd. Medewerker uiterst vriendelijk; geen enkel probleem.
Volgende dag artikel binnen het aangekondigde tijdsbestek, bezorgd.
Na enkele dagen een persoonlijk kaartje van klantenservice ontvangen dat het goed was dat ik direkt na ontdekking van mijn verkeerde bestelling, de klantenservice belde. Kon de zaak nog tijdig worden gekorrigeerd. Wat een schitterend voorbeeld van perfekte zorg en nazorg. Zo zouden alle zorg en klantenservices moeten zijn.
Kortom: ALLE LOF VOOR COOLBLUE.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marjon 25-03-2017 Via de website gekocht

Klantvriendelijkheid ten top!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wat Coolblue onderscheid is de goede informatie op de website, mn de fimpjes. Die geven je toch het gevoel dat een verkoper het product aan je uitlegt en je ziet het product uit meerdere oogpunten. En de snelheid van levering is ook een enorme pre!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marion 25-03-2017 Via de website gekocht

Hele goede service. Tijd precies en nette bezorgers prima!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goeie prijskwaliteit verhouding. Fijn dat de wasmachine de volgende dag geleverd wordt. En het tijdstip waarop ze komen precies wordt aangegeven. En ook nog eens zeer nette behulpzame bezorgers. Super!!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eric 25-03-2017 Via de website gekocht

perfecte service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ok. Men doet wat men beloofd wordt. Vlugge service. Perfecte levering. Intersante reviews.
Zeker aan te raden voor wie een heerlijk kopje koffie wenst te drinken.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ferdinand 25-03-2017 Via de website gekocht

Pakje of brief?

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Mijn bestelling was klein genoeg voor envelop maar werd steeds over pakje gesproken inclusief de instructie van pakketdienst voor het afgeven bij de buren of op andere tijd bezorgen. Bleek idd in de bus te passen. Maar dat is toch bekend bij versturen?

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Anneke de Jong 25-03-2017 Via de website gekocht

Als van oudsher, prima geregeld.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Eerder aankopen gedaan bij Cook blue, gewoon goed en als het nodig is, trouwens ook als het niet nodig is, een persoonlijke boodschap. Was vorig jaar erg verrast na het ontvangen van een persoonlijk geschreven kaartje van de verkoper die ik even nodig had aan de telefoon. Super.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Talitha 25-03-2017 Via de website gekocht

Supersnelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Veel keuze, scherpe prijs (tweedekans), snelle levering en goede service. Contact met servicedesk via whatsapp. Binnen een half uur antwoord.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Maarten 25-03-2017 Via de website gekocht

Super service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Gewoon top, de oude machine is ook keurig meegenomen en zelfs een droger die ook stuk was gegaan ook nog even naar beneden gebracht.
Bedankt!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Daniel 25-03-2017 Via de website gekocht

Goed

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle service goede levering, goede communicatie naar de klant. Ook feedback moment pakken is belangrijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Totus 25-03-2017 Via de website gekocht

Vlotte verwerking, bliksemsnelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Degelijke shop, ruime keuze. Pluspunt is de mogelijkheid om direct toebehoren te selecteren. Goede ondersteuning betaalplatforms en snelle levering. Maakt beloftes waar! Topwinkel

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jos 25-03-2017 Via de website gekocht

Gewoon prima!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bandje van de FitBit kapot.
Effe gauw een bandje voor de FitBit besteld. Rap geleverd en de FitBit zit weer prima om de pols!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Selles 25-03-2017 Via de website gekocht

Tip top geregeld

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
2ekans laptop/notebook gekocht. Niks mis mee en levering was zeer snel. Bestellen, betalen en ophalen bij postkantoor was kinderlijk eenvoudig

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeroen 25-03-2017 Via de website gekocht

Super winkel!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Alles was gewoon perfect! De service was goed, op tijd bezord, goede prijs kwaliteit verhouding.
Als ik weer iets nodig heb ga ik het zeker weten bij Coolblue bestellen

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Berna 25-03-2017 Via de website gekocht

zeer prettige klantenservice

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb al meerdere keren iets bij cool blue gekocht
en altijd snel geleverd. Als je hulp nodig hebt bij
bv installeren van je apparaten dan krijg je uitleg.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Vanbossele 25-03-2017 Via de website gekocht

Geweldige site

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Na meerdere zoek opdrachten gedaan te hebben komt Coolbleu er altijd uit als goed koopste, bij vergelijking natuurlijk voor het zelfde produkt

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Brenda Fronik 25-03-2017 Via de website gekocht

super toffe bezorging

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De bezorgers van coolblue zijn vriendelijk ,op tijd, en weten waar ze mee bezig zijn.
super goede service ,echt een feestje om op deze manier je nieuwe wasmachine
bezorgd te krijgen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marjoleen 25-03-2017 Via de website gekocht

Beloofde levertijd niet nagekomen

Algemene score

5,0
Woensdag koelvries comb. met installatie service besteld voor mijn moeder omdat de oude kapot is. Zou de volgende dag gebeld worden om afspraak te maken. Moeder hele dag gewacht. Geen bericht! Volgende dag mail ontvangen dat de koelkast volgende week dinsdag wordt bezorgd en aangesloten! Duurt bijna een week ipv de beloofde 3 dagen. Maar we hebben al betaald dus kunnen er niet meer onderuit.

Review criteria:

Slecht
Slecht

Reageer

SPYCHOwup 25-03-2017 Via de website gekocht

Dol blij met sporthorloge

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik was op zoek naar een sporthorloge, via verschillende sites gezocht. Via coolblue de beste keuzes kunnen maken Door uitgebreide informatie over de verscillende producten en de vele revieuws van andere gebruikers. Bestellen makkelijk overzichtelijk en betaling op meerdere manieren te doen. Erg fijn ook dat je keuzes kan maken voor de bezorg tijden. Via de mail keurig op de hoogte gehouden dat het product onderweg was.
Alles in keurige orde ontvangen. Ik ben zeer tevreden.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Adrie 25-03-2017 Via de website gekocht

snelle levering

Algemene score

10,0
Zoals de titel al zegt , supersnel geleverd.
S'avonds bestellen. volgende dag in huis.
Over het product niks dan goeds , was ik al mee bekend.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Yochivas 25-03-2017 Via de website gekocht

Ideaal alternatief voor ouderwets winkelen.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede en zeer snelle service, ruim aanbod en verzorgde levering. Elk gekocht artikel was steeds naar wens. Geel webshops kunnen hieraan een voorbeeld nemen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan 25-03-2017 Via de website gekocht

Goede service, snelle afhandeling en prima levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een duidelijke en overzichtelijke website. Beloftes die nagekomen worden en een prachtig toestel op de juiste dag en tijd afgeleverd. Kortom: Klasse!!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marcel 25-03-2017 Via de website gekocht

Snelle en goede webwinkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Mooie duidelijk site met groot aanbod en een zeer snelle levering, daarnaast goede service en altijd een lage prijs.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Michelle 25-03-2017 Via de website gekocht

Prima wasmachine, geweldige service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Van het bestellen tot het plaatsen van de wasmachine is de service domweg perfect! Gelachen om de wachttherapie en heel blij met de bezorgers die niet alleen de nieuwe machine naar zolder brachten maar ook de oude machine meenamen. Tijdens het gehele proces digitaal prima op de hoogte gehouden. Perfect dus een 10!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sacha 25-03-2017 Via de website gekocht

Snel en netjes bezorgt

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Verpakking onbeschadigd, dat is niet altijd het geval. Snelle levering en makkelijke website. Overall tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pieter J 25-03-2017 Via de website gekocht

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een heel goed product, snelle levering, goede advisering geweldig goede medewerkers daar worden we heel van, indien gewenst ook levering op zondag aar vind je dat.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan van den Berg 25-03-2017 Via de website gekocht

Steengoede service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ben onderhand al een paar jaar vaste klant en met reden!
Altijd weer even plezierig alsook gemakkelijk:
Uitkiezen, bestellen, afrekenen voor een betaalbare prijs en aanpakken aan de deur.
Hoe eenvoudig kan het zijn

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anne Klaassen 25-03-2017 Via de website gekocht

Betrouwbaar

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Coolblue komt alle verwachtingen te boven, Snelle levering. Duidelijke website. Fijne optie om zelf een afleveringsdatum en tijd te kunnen invoeren. Goede producten.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marja 25-03-2017 Via de website gekocht

Snelle en adequate afhandeling

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Gratis verzending: heel belangrijk voor mij. En daarnaast snelle bezorging waarvan je tot in de details op de hoogte wordt gehouden. Hulde!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bert 25-03-2017 Via de website gekocht

Uitstekende service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
* Groot aanbod
* goede prijzen
* correcte en snelle levering (ook in het weekend!)
* goede omschrijving van producten en diensten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M. de Jong 25-03-2017 Via de website gekocht

Goede sevice, correcte levering en op tijd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima shop zowel in de winkel als via internet kleurige verpakking en goede service goede prijs kwaliteit verhouding

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

John Ockeloen 25-03-2017 Via de website gekocht

Uitstekende service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Veel aanbiedingen en goede service dus zeker de moeite waard om hier iets te bestellen, goede acties hebben ze ook.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Duidelijke site en echt bestelgemak. 25-03-2017 Via de website gekocht

Doen wat word beloofd!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wanneer ik weet wat ik zoek en kopen wil, zoals deze afzuigkap, kijk ik eerst bij Coolblue.
Prijs is veelal he laagst en wanneer op voorraad, zorgvuldig reeds volgende dag bezorgd.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nicole 25-03-2017 Via de website gekocht

Super goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Snelle levering. En klantvriendelijke bezorgers!
Stellen zich netjes voor en zorgen dat alles op zijn plek komt.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Arend 25-03-2017 Via de website gekocht

vlot afgehandeld

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Overzichtelijk en scherpe prijs uit ruime keus van m'n product.
Ook bezorging gaat sneller dan ik verwachtte

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

elien branbergen 25-03-2017 Via de website gekocht

fantastische service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snel, goed, beleefd, vriendelijk. sAvonds besteld, hulp bij betaling via internet, hulp bij keuze van apparaat. Volgende morgen bezorgd. Vooraf telefoontje wanneer aankomst. Onderling hulpvaardig contact tussen chauffeur en bezorgers.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Renske 25-03-2017 Via de website gekocht

Beter kan niet!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik wilde een nieuwe laptop kopen en ben rond gaan kijken waar ze een laptop verkopen die me aanstond. Al gauw kwam ik bij coolblue uit vanwege eerdere goede ervaringen. Op de website kan je erg makkelijk aangeven wat je precies zoekt in een product, in mijn geval in de laptop. De website selecteerde automatisch modellen die aan mijn eisen voldeden. Natuurlijk had ik een aantal vragen, hoe gaat het instellen van de laptop, staat er al een besturingssysteem op, en nog een aantal praktische vragen. Via de 'chat' van coolblue heb ik mijn vragen gesteld en kreeg binnen no-time antwoord op al mijn vragen. Elke keer wanneer ik iemand sprak op de chat, kreeg ik het gevoel dat ze wisten waar ze het over hadden. Ik werd zoals bij vele andere webwinkels van het kastje naar de muur gestuurd om een vraag beantwoord te hebben. Ook vond ik de chatfunctie lekker laagdrempelig.
Toen ik eruit was welke laptop ik wilde kopen, ben ik deze gaan bestellen. Dit proces verliep erg makkelijk en kreeg korting op accessoires die ik erbij kocht, erg handig, want sommige dingen heb je gewoon nodig. Fijne 'pakkage-deals' dus. Bestellen ging dus erg makkelijk en toen was het natuurlijk wachten..
Ik was al erg enthousiast, maar coolblue maakt zelfs wachten op je pakketje leuk!! Heb meerdere malen gelachen om de mailtjes die ik van ze binnen kreeg.
Uiteindelijk laptop binnen gekregen en meteen aan de slag natuurlijk. Ik kon deze vanuit de instructies van coolblue erg makkelijk instellen en als er iemand niet echt verstand heeft van deze dingen ben ik het wel. Na deze stappen te hebben doorgelopen, miste ik nog het een en ander in informatie, dus wederom de chat raadgepleegd. Waarbij ik bij andere webwinkels wel eens ervoer dat ik niet meer werd geholpen toen ik het product had, werd ook hier alle tijd voor me genomen en de vragen werden meteen beantwoord, zodat ik aan de slag kon. Ook de specifieke vragen over de laptop konden ze beantwoorden.

Al met al, super service, niks op aan te merken. Ze zeggen wel eens, klant is koning..en geloof me, coolblue laat je echt een koning voelen! ;)

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erwin Engelsma 25-03-2017 Via de website gekocht

Duidelijkheid bij bestellen en bij levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Product was eenvoudig te vinden, goede omschrijving, en prima geleverd volgens afspraak. Dan vind ik het wel weer vreemd dat in de aanbevelingstekst die ik nu zit te schrijven tenminste 100 karakters moeten staan. Waarom langer doen als ik het ook kernachtig uit kan drukken? Ik vraag me dan altijd weer af wat voor een programmeur dat heft verzonnen en of dit een onderdeel was van de requirements van dit tekstblok en hoe men requirement management doet. Dat is een beetje een afwijkin gvan me, maar nu is in ieder geval het minimum van 100 karakters wel gehaald. Ik zou nu natuurlijk door kunnen gaan op zoek naar het maximum, wat dan weer niet aangegeven staat... :-)

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

E. v Dommele 25-03-2017 Via de website gekocht

Aankoop wasmachine

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wij waren toe aan een nieuwe wasmachine daar de oude kapot was. Op internet gezocht en we kwamen al gauw bij Coolbleu terecht. De reden dat we hem bij jullie hebben gekocht is de grote keus, zowel in merken als prijzen, en we wilden een machine waar 10 of 11 kg wasgoed in kan. Het bestellen ging heel gemakkelijk omdat de website echt gebruiksvriendelijk is van bestellen tot afrekenen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Alex 25-03-2017 Via de website gekocht

Ongekende Service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Dehoofdtelefoon zit te straken er wordt meteen al gewezen op de vrijheid om te retourneren. Daar boven op dat het een kwestie van uitproberen kan zijn en welke ik dan dus zou willen uitproberen.

Top service dus!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Geke 25-03-2017 Via de website gekocht

Vriendelijk, snel, veel voorraad

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ze hebben (bijna?) alles en ook nog op voorraad. Levering is super snel en altijd heel vriendelijk. Je wordt goed op de hoogte gehouden van de voortgang en de filmpjes bij de producten zijn leuk.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

E de Roode 25-03-2017 Via de website gekocht

Cool Blue "mijn winkel"

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een oud tante van mij "93 jaar" had een nieuwe TV nodig zonder toeters of bellen. Bij Cool Blue vond ik voor niet veel geld een goede Philips TV van 80cm.volgende ochtend al om 9uur geleverd.Was zij erg blij mee.Prima service. Ik koop trouwens alle producten bij Cool Blue goede prijs en snelle levering.
Eens bestelde ik een printer aangeklikt en betaald met de email die kwam zag ik dat ik d verkeerde had. Belde met mijn 06 naar de servicedesk en de dame zag direct wat mijn bestelling was en corrigeerde het. En daarom Cool Blue !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bianca 25-03-2017 Via de website gekocht

Service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Ik moest helaas het service centre bellen aangezien mijn product niet op de afgesproken tijd werd geleverd. In plaats van tussen 16.00 en 18.00 werd het pas om 21.45 bezorgd.
Bezorging was overgedragen aan post nl.
De medewerker van het service centre was vriendelijk maar kon me ook niet verder helpen

Review criteria:

Voldoende
Goed
Onvoldoende

Reageer

Pien 25-03-2017 Via de website gekocht

Het whatsappen is echt een toegevoegde waarde!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Om 11u 'S avonds nog besteld en wilde heel graag dat het de volgende dag in huis zou zijn. Ik kreeg maar geen mail dat het was gelukt, dus het ik het whatsapp nummer geappt. Ze reageerde snel en keken het voor mij na. Gelukkig zeiden ze dat hij vannacht nog werd verzonden en ik heb de volgende dag zou hebben. Ik geef het cijfer 9, omdat ik 2x naar de winkel moest aangezien het mij niet duidelijk was dat het twee pakketjes waren, maar hier ook over geappt en heel netjes en duidelijk antwoordt gekregen. Ik ben heel tevreden!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews