coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,0 Lees 42594 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2172 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

G. 12-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede prijs/ kwaliteitsverhouding, goede service en snel geleverd. Fijne webshop

Reageer

Johan 12-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Deze webshop was de enige webshop die de Bosch keukenmachine op voorraad had. De site was overzichtelijk en het bestellen ging heel makkelijk en de levering was supersnel.

Reageer

Geen 12-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
1 Dag na bestellen al geleverd. Keurig verpakt en ingoud was ook allemaal heel netjes. Goede ervaring!

Reageer

Gijsbert 11-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Om 23.58 bestelling klaar, de volgende morgen keurig verpakt voor 11 uur binnen. Top.

Reageer

Vito 11-02-2019

Algemene score

10,0
Een grote winkelketen waar je als in een klein familiebedrijf wordt behandeld. Het begint al met een efficient systeem met een klantvriendelijk ontvangst en een op volgorde van binnenkomst geholpen worden, inclusief een overheerlijke kop (Jura apparaat) koffie, dan de niet opdringerige benadering van het personeel waarbij je met kennis van zaken geholpen wordt, zonder dat je direct gevraagd wordt bij een andere energieleverancier aan te sluiten. Er wordt de tijd genomen om je duidelijk alles uit te leggen over het aan te schaffen product en wordt ook nog eens wordt ter plaatse een en ander voor je gemonteerd. Ik blijf hier klant zolang deze service geboden wordt.

Reageer

John van Berkel 11-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Gewoon doen zoals ze beloven, met een zeer op nadruk ZEER goede service, maar ook de deskundigheid van de bezorgers, en het geduld bij het uitleggen van het product is bij Cool Blue TOP.
Ik heb deze shop nu voor de 2e maal ingezet voor een product, en ik zal zeker blijven kijken naar de prijsverhouding, maar de 1e keus zal bij weinig verschil van de prijs toch Cool Blue blijven.

Reageer

Peter 11-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede prijzen. Makkelijk , dat je je bezorgd af en tijd kunt plannen. De bezorgers zijn netjes en behulpzaam en razend snel.

Reageer

Tonnie 11-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ze zijn niet de goedkoopste, maar dat is niet altijd het belangrijkste. De service is uitstekend, persoonlijk, en hun gevoel voor humor is ook veel waard. Ze komen hun beloftes na, ze zijn goud waard.

Reageer

JJM 10-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Duidelijke beschrijving artikelen en prima bezorging; op zondag met de fiets!

Reageer

Patrick 10-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Altijd zeer snelle levering, via bpost waar ik tenminste kan aangeven dat ze mijn buren niet moeten lastig vallen met mijn pakjes

Reageer

Martijn 10-02-2019

Algemene score

3,0
Na ontvangst van bestelling bleek product (bloeddrukmeter) niet accuraat. Toen ik op verzoek van coolblue een review over product wilde plaatsen bleek deze niet te voldoen aan hun eisen. De regel: geld niet aan besteden, vond men niet gepast taalgebruik.
Voor mij geen coolblue meer, dit was de eerste en tevens laatste keer.
Leverancier gaat bij hun voor de klant. Begrijp nu waarom hun producten zo hoog scoren. De reviews worden gecensureerd
Officiele reactie van Coolblue 12-02-2019

Beste Martijn,

Dank je wel voor je review. Balen te lezen dat de bloeddrukmeter niet naar wens is. Natuurlijk heb je recht op je geld terug binnen de 30 dagen bedenk termijn.

Aan een review zitten inderdaad wel voorwaarde, denk aan taalgebruik en de review moet echt over het product gaan, we vragen ook plus en min punten. Alleen zo hebben andere klanten er iets aan. Wij vermoeden dat jouw review op meerdere punten niet voldeed.

Met vriendelijke groet,
Coolblue

Reageer

M. Droogleever 10-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke omschrijving. Veel keuze. Goede prijs. Goede ervaringen in het verleden

Reageer

Ew 10-02-2019

Algemene score

6,0
In principe is het een topshop, hebben een heel groot assortiment, kunnen redelijk tot zeer snel leveren. Het lage cijfer komt omdat het bezorgingspersoneel die bij ons de wasmachine heeft gebracht niet competent genoeg was en hun zaken niet op orde had. Geen kwartier van tevoren gebeld maar 4 minuten, geen slagklemmen had voor het aansluiten, zelfs geen schroevendraaier om klemmen vast te zetten. Dan het uitleggen van de wasmachine 0, een wasprogramma aangezet en die duurde 4 uur. Nee bezorging was ik zeker niet over te spreken, hoop dat andere mensen een betere service krijgen

Reageer

Ingrid 10-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Coolblue is betrouwbaar en komen hun afspraken na. Vriendelijk personeel die je goed en eerlijk helpen.

Reageer

Lisa 09-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke uitleg over het product en er stonden ook eerlijke reviews bij, niet alles alleen maar positief. Verder was er een correcte en snelle levering. Het product is nog slechts kort in huis, maar is in gebruik en voldoet tot nu toe aan de verwachting. Het doet in elk geval de dingen die worden beloofd.

Reageer

WH 09-02-2019

Algemene score

7,0
groot assortiment, goede levering voor een redelijke prijs. Je kunt er ook terecht voor vragen

Reageer

Diego 09-02-2019

Algemene score

2,0
Na één jaar een laptop gehad te hebben brak de scharnier van het scherm, en kon ik deze dus niet meer open of dicht klappen. Ik heb contact opgenomen met de klantenservice, en kreeg netjes een leenlaptop aangeboden voor de tijd dat de originele gerepareerd moest worden. Pittig netjes, alleen jammer dat ik het volledige bedrag van de leenlaptop in borg moest betalen.
Na een ongeveer 1,5 had ik deze weer terug, en het probleem was opgelost.
Echter na 7 dagen gebruik gaf de laptop uit het niks geen teken van leven, en was deze dus wéér stuk, alleen met een ander probleem.

Toen ik aangaf dat mijn laptop 7 dagen na reparatie weer stuk is gegaan en deze om wou ruilen voor een nieuwe sinds ik er geen vertrouwen meer in heb, kreeg ik te horen dat dit niet mogelijk was. Blijkbaar moet de laptop drie keer gerepareerd worden voordat ik hem om kan ruilen.. Bij de eerste reparatie kreeg ik netjes aangeboden dat ik een tweedekans leenlaptop uit kon kiezen voor de tijd dat de originele bij reparatie is, echter toen ik dit voor de tweede reparatie vroeg kreeg ik als antwoord dat dit opeens niet meer mogelijk was. Na te vertellen dat het bij de vorige reparatie ook zo is gegaan, was het opeens toch wel mogelijk. Een beetje vreemd dus. Toen ik uiteindelijk wel een leenlaptop zou krijgen (waarvan ik het volledige bedrag in "borg" moet betalen), werd mij verteld dat ik door moet geven waar ik de laptop voor zou gebruiken, en dat de klantenservice medewerker er een voor mij uit ging kiezen. Na netjes door te hebben gegeven dat ik hem voor intensieve taken zoals meerdere VMs runnen zou gebruiken, samen met een lijst met minimale specificaties te sturen, koos ze een laptop uit die tweedekans €2479 euro kostte, en die alsnog compleet *onder* mijn gevraagde specificaties zat. En dat terwijl je meerdere tweedekans laptops met mijn specificaties lijst had voor maar rond de €1400/1500.
In mijn ogen lijkt het op een hartstikke slecht uitgevoerde trick om jullie eerst veel geld te besparen, en daarna mij veel te veel te laten betalen. Zeer slecht dus.
Uiteindelijk ben ik niet akkoord gegaan met de laptop die voor mij uitgekozen werd, en er zelf een uitgekozen en doorgegeven.
Uiteindelijk is het dus toch wel opgelost, maar op een manier die ik nooit meer in een gesprek met een klantenservice medewerker mee wil maken.
Officiele reactie van Coolblue 12-02-2019

Beste Diego,

Dank je wel voor het kenbaar maken van jouw onvrede. Natuurlijk balen als er een scharnier afbreekt. Natuurlijk willen wij dit oplossen. Het aanbieden van een Tweedekans laptop tegen borg als leenlaptop is geen standaard dienstverlening en wordt daarom ook niet standaard aangeboden. Het is ook geen plicht van de verkoper om de klant te voorzien van een leenlaptop. Dat vervolgens jouw laptop nieuwe kuren vertootn is natuurlijk heel zuur, maar staat los van het scharnier en daarom dient de laptop voor een tweede keer aangeboden te worden.

Wij begrijpen dat je hiervan baalt. Maar het is aan de verkopende partij om de garantie invullen te geven. Wij bieden een reparatie aan en voldoen daar mee aan het begrijp garantie. Dat je er ongemakken van hebt, is natuurlijk niet fijn. Wij werken er ook hard aan om dit allemaal zo spoedig en soepel mogelijk te laten verlopen.

Dat wij verkeerd advies geven is een kwalijke zaak en ook absoluut geen standaard situatie. Ons excuus hiervoor.

Fijn te lezen dat het alsnog allemaal is opgelost.

Met vriendelijke groet,
Coolblue

Reageer

Tikatus 09-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Geleverde Radio CD speler bleek gebruikt, DAB deed het niet en er zat een CD RW in met muziek. Retour sturen na een telefoontje was eenvoudig en zonder problemen en na drie dagen hadden we alweer een nieuw exemplaar.
Vandaag kreeg ik ook de CD RW (uit het vorige apparaat) gestuurd. En hoewel die niet van ons was is de moeite die Coolblue gedaan heeft toch geweldig attent!
We zijn sowieso erg te spreken over de service van Coolblue. Top! Zal er zeker vaker bestellen.

Reageer

Peter 09-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Al regelmatig bij coolblue besteld. Levering is altijd erg snel, zelfs op zondag! Service is ook goed, retourneren van producten is eenvoudig en je krijgt je geld snel teruggestort.

Reageer

E. Veenman 09-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb al meerdere keren electronica gekocht op coolblue. Ik ben een arme student en dus heb ik geen auto. Ik heb een 32 inch monitor gekocht maar na een tijdje was er een zwarte balk op het scherm. Na even met de klantenservice te hebben gebeld is er makkelijk een oplossing gevonden. De monitor werd gratis opgehaald en na een gegeven reparatie tijd werd mij precies op de afgesproken dag meegedeeld dat ik een nieuwe monitor zou krijgen. De volgende dag had ik hem thuis. Dit is maar een voorbeeld van de top klantenservice van coolblue maar naar mijn ervaringen zekee representatief!

Reageer

F. Weijs 09-02-2019

Algemene score

1,0
Voor 23.59 uur besteld morgen in huis. Zeker niet.
Geinformeerd waarom het niet geleverd was, het was blijven staan in de sorteerruimte. Maar maandag zou ik bij niet thuis een briefje in de bus krijgen om voor 22.00 een nieuwe dag uit te kiezen. Nou mooi niet.
Het werd naar een afhaallocatie gebracht met geen parkeerplaats in de buurt. Heb ik gevraagd om de bestelling te annuleren. Op track & trace zag ik dat de magnetron was opgehaald en heb ik geinformeerd als deze weer terug was om het opnieuw te versturen maar dat kan niet, moest ik maar een nieuwe bestellen. Coolblue alles voor een glimlach, ik heb me kapot gelachen en zit nu met rugklachten. Ben ik blij dat ik de wasmachine nog niet besteld heb.
Maar voor mij geen Coolblue meer.
Officiele reactie van Coolblue 12-02-2019

Beste meneer/mevrouw Weijs,

Bedankt voor het kenbaar maken van jouw onvrede. Ontzettend vervelend dat uitgerekend jouw bestelling op ons sorteercentrum is blijven staan. Hierdoor heb je langer moet wachten op jouw bestelling. Dit hoort natuurlijk niet.

Balen ook dat PostNL het direct na een pick-up point heeft gestuurd. Dat er geen parkeerplaatsen zijn is balen, maar kunnen wij natuurlijk niets aan doen. Zodra een bestelling retour komt, wordt deze geannuleerd. Je bent dan vrij om een nieuwe bestelling te plaatsen.

Met vriendelijke groet,
Coolblue

Reageer

Ingrid Engelen-Croes 09-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De service is echt boven verwachting. Coolblue maakt het waar. Levering is snel, levering is correct. Je hoeft geen dagdelen te wachten. Via de mail ontvang je exact de tijd waarop je de bezorgers kunt verwachten (je wordt zelfs gebeld wanneer ze onderweg naar je zijn). Wij hadden een wasmachine gekocht en deze is keurig geplaatst en aangesloten. De bezorgers hebben de oude machine meegenomen en daarnaast ook al het verpakkingsmateriaal. Coolblue heeft ons echt het gevoel van 'de klant is koning' gegeven, m.a.w. They gave us the smile!

Reageer

wvdwiel2020 08-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Supervriendelijke behandeling. Je moet wel even wachten maar omdat je verwelkomd wordt met koffie merk je daar bijna niets van.

Reageer

Dierkes 08-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prima service vriendelijk personeel alles keurig aangesloten en oude machine meegenomen met verpakking, en machine buiten verwachting vrolijk naar boven gebracht petje af.

Reageer

Linda 08-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijk, snel en met een glimlach. Het juiste product werd de volgende dag al geleverd.

Reageer

Zeb 08-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Als ik online wat bestel, is het hoogstwaarschijnlijk via Coolblue. Ik ken geen andere service waar je zo zeker van kan zijn dan van Coolblue. Het pakketje kwam bijna altijd aan op het verwachte tijdstip, als dit niet zo was stond de klantenservice meteen klaar om me te informeren over de status van mijn bestelling.

Reageer

pincius 08-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Uitgebreid assortiment, razendsnelle levering en perfecte after sale service. Waarom zou ik nog naar een "echte"winkel gaan, als het zo ook kan!

Reageer

lenze 08-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
mooi alles word aan huis geleverd voor een goede betaalbare prijs lekker makelijk

Reageer

Willem 08-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Perfect bedrijf, snelle levering en uiterst vriendelijke bezorgers.
Product bevalt perfect

Reageer

Robin 08-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Overzichtelijke webwinkel met goede filters om te vinden wat je zoekt. Geen overdaad aan artikelen, maar wel ruim voldoende keus en aanbevelingen. Terwijl de prijzen vergelijkbaar zijn met andere aanbieders, is de service en gebruiksgemak van de site onderscheidend van de rest. Daarom is Coolblue mijn eerste keus als ik iets nodig heb voor ons bedrijf of privé.

Reageer

Marion 08-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ze doen wat ze beloven en nog eens super snel. Goede prijzen en leuk taalgebruik.

Reageer

Remco 08-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke website. Goede en snelle levering van koffiemachine. ‘s avonds besteld andere dag al in huis. Top!

Reageer

Ed Corsten 08-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima winkel met behulpzame oplossingsgerichte mensen die weten waar ze het over hebben.

Reageer

Marjan 08-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Coolblue is een zeer betrouwbare en overzichtelijke online shop. Door de duidelijke en heldere uitleg is het gemakkelijker om het juiste apparaat te kiezen dat bij je past. Ook de bezorging verdiend een pluim, zeer behulpzaam, geduldig en vriendelijk.

Reageer

Monique 07-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een duidelijke online-shop. Een nette en vlotte afhandeling van de bestelling en een zeer vriendelijke bezorger

Reageer

Ans middelkoop 07-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Als je iets besteld waar haast bij is kan het dezelfde dag nog worden geleverd kost je wel iets maar is het zeker waard

Reageer

Ellen 07-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Groot aanbod met voldoende informatie. Mogelijkheid tot snelle levering. Zelfs dezelfde dag.

Reageer

WR 07-02-2019

Algemene score

8,0
De bestelling gat lekker vlot, de site is overzichtelijk en de reactie is heel snel. Prima service over de bestelling. Kortom prima bedrijf goede snelle bediening en levering en waren voor je geld.

Reageer

Liedy van Maanen 07-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke we site, dus bestellen levert geen moeilijkheden op.
De bestelling werd wel ander half uur vóór de aangegeven tijd bezorgd. Zou jammer zijn geweest wanneer ik op de geplande tijd Niet aanwezig geweest zou zijn.. Ik realiseer mij dat het met de bestelling en levering van het product niet helemaal relevant is. Maar toch wil ik dit minpuntje kwijt.

Reageer

Linda 07-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Uitgebreid aanbod van producten en ruime keuze, goede omschrijving, handige vergelijkingstool, veel recensies van andere klanten. Snelle levering (volgende dag in huis), mogelijkheid om zelf een tijdvak voor levering te kiezen (tegen extra betaling), maar reguliere levering ook ‘s avonds mogelijk. Heel handig als je voltijd werkt. Aardige en vakkundige bezorgers. Na bestelling nog een mail gekregen met handige tips & tricks voor gebruik van het apparaat.

Reageer

Sierk Ter Horst 07-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super service! Snel en adequaat en ze doen wat ze beloven. Nog heel vriendelijk en vrolijk ook.

Reageer

Charrua 07-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer snelle levering en ook blij met het feit dat ze ook : tweede kans artikelen aanbieden.Heb van deze laatste gebruik gemaakt en een friteuse gekocht met label : tweede kans ,en zijn er zeer tevreden over ! Wij kijken altijd als eerste bij Coolblue !

Reageer

Barry van de Voorde 07-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Op zoek naar een specifiek product overal uitverkocht Coolblue had er nog op voorraad.
Erg overzichtelijk en de levering ... in minder dan 24 uur geleverd
kortom super snel geleverd erg top deze eerste bestel ervaring.

Reageer

cor 07-02-2019

Algemene score

9,0
Makkelijk winkelen, goede en snelle levering, prima product en wat men zegt doet men ook

Reageer

Bert 07-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Snelle levering van nieuwe DAB autoradio ter vervanging van de oude. Gunstige prijs. Alleen passen de oude kabels om de radio aan te sluiten niet in de nieuwe radio. Auto is van het jaar 1999. Blijkbaar was er toen een ander type kabels. Laat nu een garage de nieuwe radio inbouwen.

Reageer

Wiel Wassen 07-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Behulpzaamheid, vriendelijkheid, aansluiten en verwijderen van de oude wasmachine was prefect.

Reageer

Manon 06-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede service, snelle levering. Ontzettend gezellige en professionele bezorgers.

Reageer

Taaraa 06-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
's Avonds besteld en de volgende dag in huis! Terwijl ik bij de Mediamarkt dezelfde producten geleverd zou krijgen na 14 werkdagen. In de nacht een sms gehad hoe laat ze komen, 2 uur van te voren netjes gebeld, een kwartier van te voren weer gebeld dat ze eraan komen. Vriendelijk personeel, stellen zich netjes voor bij binnenkomst!

Reageer

gekke henkie nie 06-02-2019

Algemene score

1,0
Een Apple pro laptop gekocht van 1300 euro. Heeft vanaf het begin problemen die aanvankelijk draagbaar zijn maar steeds erger worden. Na verloop van tijd nieuwe firmware erop laten zetten. Hielp niet!
Vervolgens teruggestuurd naar Fools bleus waarop ik beschuldigd wordt van er water overheen gegooid te hebben. Niets is minder waar. Reparatiekosten 1100 euro. Ik geef aan dat de problemen er vanaf het begin waren dus als dat waterschade is dan was dat er bij verkoop al.
Zoek het maar uit met de geschillencommissie. Gaat ook zeker gebeuren.
Officiele reactie van Coolblue 08-02-2019

Beste Gekke Henkie nie,

Dank je wel voor het kenbaar maken van jouw klacht. Natuurlijk een hele vervelende situatie. Wij betreuren het ook dat je niet meteen aan de bel hebt getrokken. We hebben immers een 30 dagen tevredenheidsgarantie. Nu zitten we daar ver buiten en is er in jouw Apple vochtschade ontdekt.

Spijtig genoeg kunnen wij dit niet voor je oplossen.

Met vriendelijke groet,
Coollbue

gekke henkie nie 08-02-2019

Mij is verteld dat er 2 jaar garantie op de laptop zit. Dit is ook wettelijk zo vastgesteld.
Dus waar jullie eerst met 6 maanden productgarantie en nu met 30 dagen tevredenheidsgarantie vandaan komen weet ik niet maar mij lijkt daar geen wettelijke basis onder te liggen.
2 jaar garantie is 2 jaar garantie en geen 30 dagen

Reageer

John Donjacour 06-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Achter de glimlach gaat een zakelijke en efficiënte aanpak schuil. Klant wordt geheel ontzorgt

Reageer

Toon meer reviews