coolblue.be - Reviews & Ervaringen

7,7 Lees 42715 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 1718 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

7,7

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Stef 05-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Kon snel vinden wat ik graag wilde bestellen.

Service
Werd goed op de hoogte gehouden van de levering.

Assortiment
Assortiment is ruim voldoende voor wat ik wilde bestellen.

Aanbeveling
Prettig ogende website waar je alles gemakkelijk kunt vinden met 1 druk op de knop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Patrick 05-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Snelle levering! 'S avonds besteld volgende dag in huis #smile

Service
Keurig! Bevestiging sms plus p. Mail wanneer er wordt geleverd

Assortiment
Ruime keus met uitleg

Aanbeveling
Reden zie boven.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Pubwr3cker 05-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ik bestel gewoon via paypal. Mijn adres zit al in het systeem. Zeer makkelijk en eenvoudig te bestellen!

Service
Zeer goede service. Ik had mijn headset besteld en de volgende dag werd deze al geleverd. Dit is een zeer groot pluspunt van coolblue. Waneer er iets mis zou zijn met het pakket kan ik het terugsturen en krijg ik een andere in de plaats wat coolblue een zeer goeie site maakt!

Assortiment
Heel grote uitbreiding van keuzes. Zo goed als alles kan je kopen!

Aanbeveling
Ik heb alleen maar positieve dingen te zeggen over coolblue. Zeker aan te raden bij andere mensen dus!

Extra toelichting
Alleen maar positieve beoordelingen! Proficiat!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Yasin 05-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gemakkelijk bereikbaar en een eenvoudig ingedeeld website zonder onnodig veel opties

Service
Medewerkers zijn vriendelijk en behulpzaam en ook heel erg makkelijk te bereiken Door Facebook en Twitter.

Assortiment
Er is een grote hoeveelheid aan technische snufjes.

Aanbeveling
Het is een pretje om iets te kopen bij coolblue zo heb ik een hoogwaardig rugzak gekocht van coolblue. Wat ik kan zeggen is lekker goedkoop en snel in 1 dag besteld jullie zijn toppers.

Extra toelichting
Ga zo Door een leuk en voordelig site waarvan ik weet dat ik vandaag en in de toekomst gegarandeerd weet dat ik mijn bestellingen via coolblue ga kopen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mark 05-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Het vergelijken is erg handig en gedetailleerd. Bij het zoeken naar een laptop zijn er veel opties die je kunt aanvinken zodat je precies vindt wat je zoekt. Een enkel punt van kritiek is dat er bij sommige laptops een verschil is tussen de specificaties die beschreven staan en degene die in het filmpje genoemd worden.

Service
Erg snelle levering. Geen problemen ondervonden.

Assortiment
Er is erg veel keus en in elke prijsklasse iets te vinden. Ook qua opties op de laptops is er veel diversiteit.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jaap 05-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Gewoon makkelijk online je naam- en adresgegevens opgeven en via i-deal betalen.

Service
's Avonds laat besteld (rond 22.30 uur) en de volgende dag in huis.

Assortiment
Ik was op zoek naar een sporthorloge en bij coolblue hadden ze alle sporthorloges die ze bij andere winkels ook hadden en zelfs nog wat meer dan de meeste andere online winkels.

Aanbeveling
Alles ging soepel en snel en er was ruim voldoende keuze. Ze hadden zelfs online demonstratiefilmpjes van de producten waardoor ik makkelijk de beste keuze kon maken. Ook de prijzen waren lager dan bij de meeste andere winkels.

Extra toelichting
Fijne online winkel die door demonstratiefilmpjes en lage prijzen een zeer goede prijs-kwaliteit verhouding heeft.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

annemieg 05-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Ik heb op de site direct gevonden wat ik zocht. En wat ik heel belangrijk vind: bij elk item (in mijn geval telefoonhoesje) stond perfect aangeduid voor welke GSM het al dan niet geschikt was. Ik heb ook elders gezocht maar vaak was niet duidelijk voor welk type GSM het hoesje al dan niet geschikt was.

Service
Zoals beloofd: vandaag besteld voor 23 uur = morgen geleverd zonder kosten. We hebben een moeilijk te vinden adres maar dat gaf evenmin problemen.

Assortiment
Elders misschien iets meer keuze maar we konden toch kiezen tussen 4 verschillende kleuren. En ik vermoed dat er gewoon voor deze Motorola alleen maar een case in "book-formaat" op de markt is...

Aanbeveling
Duidelijke omschrijving van de artikels. Het item is exact zoals op de foto. Levering ook zoals beloofd ondanks niet zo makkelijk te vinden adres.

Extra toelichting
Boven duidelijk gemotiveerd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Bouwman 05-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Artikelen diende zich aan in een mail die wij kregen. Omschrijvingen gelezen en besteld. Makkelijker kan niet

Service
Volgende dag op het ophaal adres. Elke keer, bij een volgende fase, een mail met de desbetreffende procedure

Assortiment
Was genoeg keuze, maar wij hadden hem al gemaakt

Aanbeveling
Uitgebreid assortiment en vlug en correct geleverd

Extra toelichting
Vond een iets te grote verpakking.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

EJ 05-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Ik vond het vrij onhandig om via de zoekfunctie de in-ear koptelefoons te vinden. Via het menu lukt het wel, maar waar is dan de zoekfunctie voor.

Service
Geen gezeur ;-)

Assortiment
Alles wat ik tot nog toe nodig had, heb ik kunnen vinden. Ik weet nog niet wat mist.

Aanbeveling
Geen gezeur, snelle bezorging en leuk verpakkingsmateriaal.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

adrie 05-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Producten zijn makkelijk te vinden op de website.
Bestellingen worden snel en correct thuis geleverd en men kan eventueel een dag of tijds periode afspreken.

Service
Service was helemaal geweldig.
Klantenservice beantwoord vragen correct en duidelijk met vriendelijke medewerkers.
Levertijd was van begin tot eind te volgen snel en keurig binnen de afgesproken tijdsperiode.

Assortiment
Ruime assortiment van producten.
Redelijk geprijsd.

Aanbeveling
Tot nu toe maar een heel klein probleempje gehad dat snel opgelost was met 1 telefoontje.
De ander bestellingen zijn snel en vlekkeloos verlopen.

Extra toelichting
jullie verbazen me door het vinden van verbeter punten zoals de tijd aan geven van bezorging. Geweldig.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Rene 05-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
goed vergelijk

Service
Snelle levering

Assortiment
volop keuze

Aanbeveling
Doen wat ze beloven

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

SvS 05-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
prettig winkelen op de site

Service
duidelijk en correct

Assortiment
zeer gevarieerd

Aanbeveling
mijn ervaringen zijn nog steeds goed geweest

Extra toelichting
's avonds laat gekocht en inderdaad netjes de volgende dag geleverd. ik houd van juiste info op een site.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Papske 05-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Kopen zonder in de regen te moeten lopen.

Service
In minder dan 24 uur in mijn bezit.

Assortiment
er bestaat geen tweede winkel zoals jullie

Aanbeveling
Zeker,zonder twijfel

Extra toelichting
Nog geen slechte punten moeten geven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M.Deneve 05-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Even de zoekfunctie inschakelen en je vindt wat je zoekt!

Service
Snel en efficiënt ook bijkomende vragen via mail opgelost

Aanbeveling
Prima koperverbinding, betrouwbare leertijd!

Extra toelichting
Gemakkelijk, snel, betrouwbaar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

PaulKlok 05-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De site is zeer overzichtelijk en er is gemakkelijk mee te werken.

Service
Excellent. Foutloze levering de volgende dag.

Assortiment
Ik heb gevonden wat ik zocht. Dat is voldoende.

Aanbeveling
Jazeker.

Extra toelichting
Ik heb gemerkt (niet bij mijn product) dat er soms verschillen zijn in wat er in 'overzicht' over een product aangegeven wordt, en wat er in 'specificaties' staat (vb USB 3.1 in 'overzicht' en USB 3 in 'specificaties'). Dit is vervelend. En ik kan het weten want ik heb hier eerder bij aankoop al eens een klacht over gehad (ging toen over draadloos keyboard versus keyboard met draad).

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

palmerstom 05-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
op het laatste moment nog een kado nodig.
Na 5 min besteld.

Service
alles zoals verwacht.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Loesje 05-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Makkelijke te vinden en te bestellen.

Service
Snel geleverd.

Assortiment
Ruim assortiment.

Aanbeveling
Snelle levering.

Extra toelichting
Leuke verpakking, met een bedankje naar de buren!

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Henny 05-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Vanuit je luie stoel kun je de prachtigste dingen bestellen.

Service
De volgende dag het bestelde reeds in huis. Tijdens de bezorging was ik niet aanwezig, maar via de buurvrouw kwam het pakketje toch dezelfde dag nog in mijn bezit!

Assortiment
Coolblue is van alle markten thuis!

Aanbeveling
Zie het voorgaande.

Extra toelichting
Zie het voorgaande.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Egon 05-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Het is heel duidelijk wat je kan bestellen door middel van de hoeveelheid aan filters.

Service
Echt snelle levering! Er wordt gedaan wat er wordt beloofd!

Assortiment
Heel veel artikelen zijn er te koop, maar soms net dat ene merk en/of type niet. Jammer dat je dan via een andere site moet bestellen iov gebruikmaken van de efficiency van Coolblue

Aanbeveling
Snel iets nodig? Groot assortiment? Dan moet je bij Coolblue zijn

Extra toelichting
Gemak dient de mens en Coolblue voldoet daar ruimschoots aan!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Rick 05-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Snelle levering, en makkelijk betaald met IDEAL

Service
Bij vragen kreeg je snel antwoord per mail en op YouTube zijn zelf reviews gemaakt door Coolblue over bepaalde producten te vinden.

Assortiment
Bijna alles hebben ze.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob 05-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijke site

Service
Snelle klantenservice op vragen

Assortiment
Gewoon prima

Aanbeveling
Super

Extra toelichting
Perfect verpakt snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Piter Arie 05-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Het zoeken en bestellen ging wel heel gemakkelijk

Service
De informatie over de aanstaande aflevering en de aflevering zelf was top

Aanbeveling
Het was de eerste keer maar het voelde heel goed, alsof de website speciaal voor mij was gemaakt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J3FF97 05-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Alles is duidelijk en makkelijk te vinden

Service
Geweldige service, heel erg vriendelijk, bijne directe antwoorden

Assortiment
Goed assortiment, al mis ik wel een paar producten, ook zijn de prijzen soms hoger dan de concurrent maar daar staat wel een betere service tegenover

Aanbeveling
Iedereen zou hier moeten kopen, make the world a better place!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Delfine 05-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Je vindt alles snel terug, het is heel overzichtelijk en het betalingsprogramma is gemakkelijk.

Service
Ik heb ooit eens iets verkeerd besteld en kon het dezelfde dag nog terugsturen. De helpdesk is zeer snel en echt om aan te raden.

Assortiment
Heel ruim, uitgebreid assortiment

Aanbeveling
De prijzen zijn soms iets duurder maar de gratis en snelle verzending maakt heel veel goed.

Extra toelichting
De snelle en gratis verzending is fantastisch. Dit is ook de reden waarom ik hier besteld heb. Ook de helpdesk is super snel en heel vriendelijk. Top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paulien 05-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Gezocht, gevonden en besteld. Kei makkelijk! Volgende dag in huis.

Service
Geen gedoe en alles wordt helder overgebracht. Fijne en opvallende vermelding van het feit dat het met de brievenpost werd bezorgd.

Assortiment
Ik vind hier bijna alles wat ik nodig heb. Alleen als ik het ergens goedkoper vind koop ik het niet bij coolblue.

Aanbeveling
Helemaal mooi, niks meer aan doen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

laptop 05-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
overzichtelijke manier om de keuze te bepalen

Service
hij zou de volgende morgen van af 8,30 u afgehaald kunnen worden, dit werd dag later na 15,00 u maar s'morgens gezien dat hij op de afhaal plek was dus toch om 8,30 u opgehaald een dag later .

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Tilburg 05-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snel te vinden wat je nodig hebt.

Service
Uitstekende communicatie!
Levering op tijd.

Assortiment
Ruime assortiment

Aanbeveling
Ben zeer tevreden!

Extra toelichting
Prima web winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Brian Koudijs 05-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Eenvoudig bestellen

Service
Service bij Coolblue is altijd goed. Goed op de hoogte blijven van het bestelproces. SMS bij het inpakken en een mail wanneer alles verzonden is.

Assortiment
Coolblue heeft een ruim assortiment aan producten. En alles staat goed op beeld. Ze zijn niet altijd het scherpst geprijsd maar service is ook wat waard.

Aanbeveling
Bestellingen bij Coolblue gaan altijd goed.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

TH 05-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
De website is goed bereikbaar en overzichtelijk. Ik kon snel mijn gewenste producten vinden.

Service
Wij hadden nog voor 23.59 uur besteld en de volgende dag hadden we de spullen al binnen. Wat fijn is dat je bij iedere stap een mail krijgt.

Assortiment
Er is meer te vinden dan bij andere webwinkels.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jerre30 05-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Thuis achter laptop of pc, wat is er nu gemakkelijker

Service
Service was dik in orde dwz snelle levering + product was voorzien van een reviewvideo... verder doen zo

Assortiment
Is groot

Extra toelichting
De winkel is zeer goed Plus Snelle levering Duidelijke uitleg via videoreview van het toestel Op dit toestel de prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Galaxy Tab S2 05-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
gemakkelijk te bestellen

Service
altijd correct

Assortiment
ruime keus

Aanbeveling
je kunt er altijd terecht

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

michiel 05-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
goed werkende website

Service
terugsturen geen probleem

Assortiment
veel keuze!

Aanbeveling
top service

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Koos1947 05-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Zonder problemen kunnen bestellen

Service
Komen afspraken goed na

Assortiment
Ruim assortiment

Aanbeveling
Gemakkelijk kopen en op tijd geleverd

Extra toelichting
Prima zoals je op de hoogte wordt gehouden over de afleverinstijd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Alette Winkel 05-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Geweldig!! Aankopen doen voor het bedrijf vanuit kantoor, geen tijdverlies.

Service
De service was hoog, steeds werden wij op de hoogte gehouden rondom de verzending van onze aankoop.

Assortiment
Groot assortiment!! Onze printer was eerst niet voorradig, maar ik werd netjes geïnformeerd toen de printer weer te bestellen was.

Aanbeveling
Zie hierboven!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sjoerd 05-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ik heb vaak pas in de avond tijd om te zoeken naar wat ik nodig heb. Gelukkig wordt het dan bij coolblue toch de volgende dag al bezorgd

Assortiment
Ruime keuze, maar het is nog niet gelijk aan andere giganten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Elly 05-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De webpagina van Coolblue is top in orde dus alls is heel gemakkelijk te vinden.

Service
Prima service

Assortiment
Keuze genoeg in alle artikelen

Aanbeveling
Prima winkel

Extra toelichting
Deze webwinkel is dan ook heel betrouwbaar en de levering is super snel top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bryan krijnen 05-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Heel makkelijk te betalen zo klaar mee!

Service
Fantastisch oortjes kapot volgende dag kwamen ze gelijk binnen !

Assortiment
Jullie hebben echt alles

Aanbeveling
Top Winkel

Extra toelichting
Prima winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Michael 05-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Geen moeite om de bestelling op tijd te plaatsen

Service
Erg prettig

Assortiment
Zeer uitgebreid

Aanbeveling
Heb al enkele bestellingen geplaatst tot volle tevredenheid

Extra toelichting
Zal in de toekomst deze winkel voorrang geven

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

wblft 05-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
goede productuitleg, makkelijk te vergelijken met soortgelijke producten. leuke filmpjes

Service
vadaag besteld morgen geleverd, ook op zondag = top

Assortiment
heel uitgebreid assortiment !

Aanbeveling
prijssetting is niet steeds de laagste (vergeleken met andere webwinkels)

Extra toelichting
ruime keuze, goede productomschrijving, makkelijke betaling (geen extra kosten), gratis & zeer stipte levering

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

streetcaster 05-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
De site is makkelijk navigeerbaar en levert goede resultaten op bij het doorzoeken naar items. Ook de reviews en videos door de medewerkers helpen vaak bij het kiezen.

Service
Makkelijk om iets terug te sturen indien nodig, en snel contact!

Assortiment
Ruim assortiment, alleen jammer dat ze prijzen niet aanpassen aan concurrenten uit zelfde regio, want heel soms kost iets elders wel wat minder, maar evengoed kost het elders soms een pak meer, dus telkens wat zoeken.

Aanbeveling
Betrouwbaar, goede service en goede aanbiedingen!

Extra toelichting
De site is makkelijk navigeerbaar en levert goede resultaten op bij het doorzoeken naar items. Ook de reviews en videos door de medewerkers helpen vaak bij het kiezen. Betrouwbaar, goede service en goede aanbiedingen! Ik heb al vaak bij coolblue gekocht en keer telkens terug.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Erwin 05-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijk om het gewenste product te vinden, bestelproces is duidelijk.

Service
Product is geleverd op de afgesproken datum en daarbij steeds goed geinformeerd omtrent de status.

Assortiment
Het gewenste product was hier voorradig en daarbij ook het goedkoopst.

Aanbeveling
Coolblue is een zeer gemakkelijke webwinkel. Vanaf nu behoort deze tot een van mijn favoriete winkels voor online bestellingen.

Extra toelichting
Webwinkel heeft volledig voldaan aan mijn verwachtingen!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

de miel 05-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
bij sommige webwinkels is de keuze van betaling beperkt,niet iedereen heeftpaypal of iets dergelijks in huis en ik ben graag een beetje voorzichtig(conservatief)met al die hackers,bij coolblue is dit dus in orde

Service
regelmatig contact ivm het status van de levering

Assortiment
dit hoeft geen uitleg,gewoon super

Aanbeveling
mond aan mond reclame is nog steeds de beste,en coolblue verkiest om democratisch geprijsde kwaliteitsartikelen aan te bieden

Extra toelichting
hierboven beschreven

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Tell van den Bergh 04-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Assortiment
Ik was ook nog opzoek naar een accu voor mijn laptop

Extra toelichting
Ik vond de doos wel erg groot voor wat er in zat.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jasper 04-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Overzichtelijke site

Service
Zeer snelle levering. Duidelijke communicatie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

usfof 04-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Heel makkelijk om een bestelling te plaatsen.

Service
GSM werd 's anderendaags afgeleverd, zoals beloofd op de site.

Assortiment
Nog een 10-tal eenvoudige GSM's gevonden waarmee je niet op internet kan (geen smartphone dus).

Aanbeveling
Af en toe al een bestelling geplaatst bij Coolblue, en al iedere keer tevreden geweest.

Extra toelichting
Gemakkelijk om produkten te vergelijken, eenvoudig om te bestellen en te betalen, en vlugge levering. Alles wat je maar wenst dus.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sjoerd 04-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Je kunt snel bestellen.

Service
Je wordt goed op de hoogte gehouden van je bestelling.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Mr Evert4 04-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke website waar je de producten gemakkelijk kunt vinden

Service
Tot 23 uur nog telefonisch bereikbaar voor info en een mutatie op een gedane bestelling

Assortiment
Zeer uitgebreid assortiment

Aanbeveling
Zeer klantvriendelijk en klantgericht bedrijf met concurrerende prijzen en zeer snelle levering

Extra toelichting
Vallen op door hun h klantvriendelijkheid en klantgerichtheid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martijn 04-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijke site en snelle checkout.

Service
Snelle levering, hoewel een van de pakketten in de verkeerde route zat bij de post.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jan meeuwissen 04-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zoals steeds zeer gebruiksvriendelijk om bestelling te plaatsen.

Service
Piekfijn

Assortiment
Als je hier je ding niet vindt weet ik niet waar je elders nog moet zoeken

Aanbeveling
Ik sta op de eerste plaats om ieder deze on-line winkel aan te bevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

tom 04-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
super makkelijk te bestellen ben niet zo handig met de computer maar ging prima zelfs voor deze digibeet

Service
Je wordt constant goed op de hoogte gehouden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews