coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,3 Lees 42496 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2809 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,3

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Jeannette 02-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Prima webshop, artikel snel gevonden.

Service
Ik wilde de levering liever op een andere dag en dat was snel geregeld.

Assortiment
Groot assortiment

Aanbeveling
Snelle service, direct een mail ter bevestiging en voor levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

lasmits 02-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
duidelijke uitleg, goede site perfecte product info en als je het dan nog niet weet gewoon even bellen uit je luie stoel

Service
exact zoals afgesproken

Assortiment
voldoende voor wat ik zocht

Extra toelichting
in dit geval alles exact volgen afspraak tijden het hele verzend proces wordt je op de hoogte gehouden en binnen de afgesproken tijd geleverd vriendelijke en behulpzame bezorgers. gewoon zeer tevreden

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tom 02-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goedkopere product gezocht op Google en kwam gelijk op jullie site.
Snelle levering en in een paar stappen was het geregeld

Service
Door de duidelijke stappen te volgen op de site en de ontvangen e-mailtjes van "order" tot het "bezorgen" van het pakketje wist je waar je aan toe was. Geeft veel vertrouwen in de betrouwbaarheid wat Coobleu ook aangeeft op de site.

Assortiment
Heb nog niet op de site gekeken naar andere producten?

Aanbeveling
Gewoon voor het makkelijk vinden van de site via Google, het gemak van het bestellen en de service die ze geven van de updates en de daadwerkelijke levering.

Extra toelichting
Eerste ervaring is dat jullie stipt zijn en doen wat jullie ook beloven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Henk 02-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Vanuit je ligstoel, snel en genakkelijk

Service
Snel en goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

madouros 02-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
De website is makkelijk te gebruiken en alle instructies en stappen zijn duidelijk.

Service
Gratis en snelle levering. Binnen 12 uur had ik mijn product thuis.

Assortiment
Wat de product die ik zocht betreft, de assortiment was groot en de meeste producten waren op vooraad.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Manders 02-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,2

Gemak
Ik vond het product moeilijk te vinden als je door het menu ging. Via google zoeken, kreeg ik het zelfs sneller gevonden.

Extra toelichting
Ik heb 2 producten gekocht, ik moest een hoger bedrag afrekenen dan de persoon die het mij had aangeraden omdat het daar het goedkoopste was. (gelukkig was het nog steeds het goedkoopste) maar nu achteraf bleek dat je die ook als combi kon aanklikken en dus nog een paar euro goedkoper werd. later terug gekeken, maar dit stond ergens heel onduidelijk/ moeilijk te vinden. ik vond het jammer dat er dan niet in het winkelmandje dit automatisch gemeld zou worden.

Review criteria:

Onvoldoende
Goed
Goed

Reageer

Ken de Graaff 02-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Gemakkelijk systeem, snelle website en een goede filter optie.

Service
Pakket werd binnen een dag geleverd, zoals beloofd!

Assortiment
Uitgebreid assortiment aan monitors, heb goed kun oriënteren en had daarbij meerdere keuze mogelijkheden.

Aanbeveling
Prima website, helder en geen praatjes. Je word goed op de hoogte gesteld en ga zeker vaker bij CoolBlue bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jean Sporck 02-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Om 18.00 uur een laptop besteld en de ochtend om 10.00 uur al in huis. Keurig verpakt.

Service
Laptop was precies wat ik besteld had.

Assortiment
Ik ken het assortiment niet goed genoeg.

Aanbeveling
Na een uitzending van opgelicht van 1 september 2015 blij dat ik bij coolblue besteld had.

Extra toelichting
Zeer tevreden over coolblue

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Art 02-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
De verschillende producten zijn goed vindbaar.

Service
Snelle bezorging in goede verpakking!

Assortiment
Voor elk wat wils en voor ieders portemonnee!

Extra toelichting
Gewoon goed,strak en netjes georganiseerd!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Miranda 02-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Je kan alle dagen bestellen en de volgende dag in huis,zelfs op zondag.

Service
Gewoon goed.

Assortiment
Tot nu toe gevonden wat ik nodig had.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

chrisjewill1 02-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Aanbeveling
Nooit moeten wachten op je bestelling,tot in de puntjes uitgevoerd.

Extra toelichting
Goede prijs en vooral vlotte en correcte bestelling op tijd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sandra 02-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
De website is overzichtelijk en zoek gemakkelijk

Service
Ik heb eerst een vraag gesteld en die werd snel beantwoord

Assortiment
Ze hebben heel veel artikelen voor meestal een scherpe prijs

Aanbeveling
Het is online fijn winkelen, service goed en de levering meer dan prima

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Rikkiekekie 02-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Selectie van verschillende merken en handige beoordelingen om je keuze te maken.

Service
Vlotte en bijzonder snelle service!

Assortiment
Hier vind ik meestal wat ik nodig heb.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Muriël 02-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Overzichtelijk !

Service
Snel inclusief status/update verzending

Assortiment
Redelijk, keuze assortiment verbreden

Aanbeveling
Prijsvergelijk/snelle service is de doorslag gevende factor. Bij "prijsvergelijk" graag de prijsopgave aanpassen op website of onder de vraagprijs zitten voor meer afzet.

Extra toelichting
Fysieke winkeladres is niet altijd aangepast: update houden op jullie website !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

HenkJan 02-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Al meerdere (grotere) producten besteld via coolblue. Overzichtelijk en duidelijk. Het gemak van bestellen...

Service
Netjes de volgende dag bezorgd bij een door mij gekozen servicepunt waar ik het na 15.00 uur kon afhalen.

Assortiment
Een ruim assortiment en ondanks dat het soms iets duurder is, ga ik voor het gemak en betrouwbaarheid naar Coolblue.

Aanbeveling
Gewoon een fijne webshop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pascal vd linden 02-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Makkelijk, overal plus en minpunten zodat je weet wat je koopt.

Service
Zondag besteld en maandag had ik het in huis

Assortiment
in de categorieen die ze hebben, hebben ze een groot aanbod.

Extra toelichting
Geweldig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Taco Thorpe 02-09-2015 Via de website gekocht

Algemene score

7,2

Gemak
met gericht zoeken is het product eenvoudig te vinden

Service
snelle levering

Assortiment
vond wat ik zocht voor een redelijke prijs

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

Allstar 02-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Gemak
Geen enkele moeite

Service
Belofte wordt nagekomen

Assortiment
Ik mis nog wel een uitgebreider assortiment van bijvoorbeeld smartphonehoesjes

Aanbeveling
Alle service die wordt beloofd wordt nagekomen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Slecht

Reageer

vincent 02-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,7

Gemak
klik en klaar

Service
besteld en de volgende dag binnen

Aanbeveling
keurig volgens afspraak

Review criteria:

Voldoende
Goed

Reageer

Tuga 02-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
simpel te bestellen online

Service
overal van op de hoogte gebracht en op tijd geleverd

Assortiment
kan uitgebreider

Aanbeveling
Voor de eerste keer besteld en tevreden

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

cbostoen 02-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
je vindt er zijn bijna alles

Service
levering ook op zondag

Aanbeveling
echt een aanrader voor de moderne mens met weinig tijd

Extra toelichting
zaterdag besteld en zondag geleverd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erik 02-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De snelheid van leveren is echt super. Er wordt zelfs op zondag bezorgd. Ze liegen niet. Voor 23:59 besteld wordt er de volgende dag bezorgd. Elk detail van de levering wordt op de mail gezet. Heel erg goed.

Service
Vooral de goede updates vind ik erg prettig

Assortiment
Bijna alles wat ik heb gezocht is probleemloos te vinden. Tevens zijn er voldoende recensies te vinden. Deze kloppen vaak erg goed.

Aanbeveling
Fijne website. Zelfs op mijn Iphone 5 is het allemaal goed te vinden en te lezen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

carpediem43 02-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
zoeken op de website gaat eenvoudig, assortiment printers werd duidelijk weergegeven

Aanbeveling
alles ging probleemloos

Extra toelichting
11.58u besteld, zou volgende dag van 17.30-19.30u afgeleverd worden, was er al om 15.00u. Perfect dus !!

Review criteria:

Goed

Reageer

Yael 01-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Je weet duidelijk door aanwijzingen waar je moet zoeken. Makkelijke manier van bestellen met duidelijke uitleg stap voor stap en kort wat je moet doen.

Service
De service die geboden wordt is erg duidelijk. ook is het erg fijn om te zien dat je een pakket makkelijk kan samenstellen. ik kreeg korting toen ik mijn laptop met software wilde kopen. Erg duidelijk dus dat ik gelijk weet wat mijn kosten voor alles bij elkaar zijn.

Assortiment
Groot assortiment aan laptop 's en computers met verschillende prijsklasse en duidelijke maten met bekende nieuwe merken. Verder is er ook genoeg software en andere elektronica wat handig te gebruiken is bij je computer.

Aanbeveling
Er is een duidelijke overzicht met laptop`s en omdat ze een laptop aanbieden met wat er allemaal extra bij komt kijken weet je duidelijk de kosten en heb je duidelijkheid wat handig is voor je laptop.
De pakketjes worden in de doos netjes verzorgd afgeleverd. Ik word netjes duidelijk op de hoogte gehouden wat de status van mijn factuur is door mail en door een sms'je.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

Dani 01-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Op zondag leveren ! beter kan niet !!!

Service
Pakket was zeer snel geleverd. ook word je regelmatig op de hoogte gehouden waar je pakket zich bevind en op welk tijdstip het geleverd word.

Assortiment
Ruime keuze met overzichtelijke foto's en video's.

Aanbeveling
Fijne webshop, fijne informatie over het product, Zondagse levering, Word goed op de hoogte gehouden via mail en telefoon en vriendelijke bezorger

Extra toelichting
Ga zo door ik ben vanaf nu vaste klant !!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vandermark 01-09-2015 Via de website gekocht

Algemene score

8,0

Service
Had niet verwacht dat er echt een levering op zondag plaats zou vinden. Coolblue is de enige partij die dit kan en doet. Familie leden en ik waren blij verrast toen er op zondag geleverd werd

Assortiment
Zeer ruim assortiment, wellicht ietsjes duurder dan bijv. Mediamarkt maar dit maken ze helemaal goed door elke dag te leveren.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Martin van Geldere 01-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Alles gaat echt eenvoudig

Service
Alles keurig geregeld.

Assortiment
Ruime keuze.

Aanbeveling
Wat een keuze!

Extra toelichting
Ik ga nog zo'n Vivofit kopen, maar nu voor mijn dochter!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Edward Wortman 01-09-2015 In de winkel gekocht
Utrecht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Bestellen via de webwinkel gaat heel eenvoudig. Ik heb gekozen om het product te reserveren en in de winkel op te halen. Met een paar klikken was dit geregeld. Heel fijn. Helaas was het product niet op voorraad, omdat de artikelnummers niet goed corresponderen met de actuele voorraad. Echter in de winkel werd mij toegezegd dat het product dezelfde avond nog thuis bezorgd kon worden. Coolblue hield woord en nog voor het slapen gaan was mijn nieuwe tas in huis.

Service
Prima service en met een glimlach!

Assortiment
Het assortiment dat coolblue biedt middels al haar webwinkels is zeer divers. Daarnaast is er in één categorie een breed productaanbod. Voor mij een goede reden om de volgende keer weer bij coolblue te bestellen.

Aanbeveling
Prima service en dito service recovery en een breed assortiment. Niet de goedkoopste, maar die paar extra euro's heb ik er graag voor over.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Soulcatcher 01-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
In een paar klikken bestel je het artikel van je dromen

Service
Voor 23:59 besteld = de volgende dag geleverd, maar het kan nog sneller. Zelfs tegen een kleine vergoeding, wordt het nog dezelfde dag geleverd!

Assortiment
Ruime keuze en prijzen in het assortiment. Goede en duidelijke omschrijving van het product.

Aanbeveling
Cool Blue levert sneller dan je zelf naar een winkel gaat.

Extra toelichting
De service is ongekend goed en compleet. De levering is supersnel en correct. De behandeling, evenals de site is werkelijk heel vriendelijk. Alsof men je persoonlijk kent. Dat vind je niet snel meer in een winkel. Ik had al vaker bij Cool Blue besteld en zal dat wellicht in de toekomst weer doen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan 01-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Snel vlot makkelijk. En levering op zondag. Prima tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hoffie 01-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
zondaglevering joepie! Jullie zijn mijn winkel!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Raja 01-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Zeer makkelijke website waar je gelijk vindt wat je zoekt. Overzichtelijk en ook meerdere zoekkeuzes. Heel prettig en ook nog reviews en/of video over je product. Maakt eea nog makkelijker

Service
Altijd goede service en supersnelle, gratis levering. Had op zaterdag besteld en zondag stond coolblue al op de stoep!

Assortiment
Voor wat ik zoek is het assortiment ruim tot zeer ruim gesorteerd.

Aanbeveling
Gezien de service en snelle probleemloze levering zou ik coolblue zeker bij iedereen aanbevelen

Extra toelichting
Deze koffie is vrij duur maar met de kwantum korting van Coolblue betaal je zeker niet te veel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sven 01-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Je kan uit verschillende webshops bestellen en het wordt in één centrale winkelmand gestopt zodat je in 1 keer kan afrekenen. Ook goede productfilters zodat je overzichtelijk kan oriënteren op het aanbod.

Service
Goede communicatie wanneer je bijv. een telefoon met (verlening van) abonnement besteld. En snelle levering natuurlijk. Zelfs op zondag!

Assortiment
Veel luxe porducten op technologisch/electronisch vlak en witgoed.

Aanbeveling
Veel aanbod en vaak wel scherp geprijsd. Service is zeer goed en snelheid kan niet beter. Voorbeeld voor veel webshops

Extra toelichting
Toffe achtergrond informatie over producenten in het meegestuurde foldertje!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Monica 01-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Snelle levering

Service
Zie bovenstaande

Assortiment
Veel keus in backpacks, voor de rest nog niet gekeken

Aanbeveling
Snelle bezorging,goed verpakt en geen bezorgkosten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Medewerker gemeentehuis HHW 01-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles wat ik zocht was vindbaar.

Service
Genoeg informatie mails

Assortiment
Alles Wat ik zocht was aanwezig

Aanbeveling
Duidelijk. Overzichtelijk. Groot assortiment. Hele snelle service. Zelfs op zondag dus.

Extra toelichting
Heel fijn om niet de hele dag te hoeven wachten. Tijd werd zo duidelijk aangegeven. Super!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anouk 01-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Peter 01-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Super duidelijk en overzichtelijk

Service
Snelle levering en goede feedback van de voortgang vd bestelling

Assortiment
Alles voorradig

Aanbeveling
Ook bij problemen duidelijke en snelle oplossingen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

artistson 01-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zaterdag bestellen zondag geleverd!betaling ok en onmiddellijk op de hoogte via mail eveneens wanneer je pakje verpakt op vervoer en vertrokken is.
Betalingen duidelijk en vertrouwelijk.

Service
levertijden prachtig eveneens vriendelijke bezorgers en geen vervoerskosten dus gratis verzending.

Assortiment
niets anders dan een 10 voor ons mits in verscheidene winkels het artikel niet op stock lag maar wel bij Coolblue.
Dit pakje was zelfs goedkoop ten opzichte van de zeer goede kwaliteit van onze monitor.

Aanbeveling
Vindt je het niet dan zeker bij coolblue.

Extra toelichting
Snelheid,assortiment en zeker prijskwaliteit en vertrouwelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frank 01-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Bij Cool Blue doen ze wat ze zeggen en zeggen ze wat ze doen. Heldere communicatie.

Assortiment
Ze hebben echt heel veel.

Aanbeveling
Snelle Service, snelle afwikkeling van orders en klachten. Super

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

peter 01-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Snel en goed

Assortiment
Gevonden wat ik nodig had

Aanbeveling
's avonds besteld, volgende dag geleverd, top

Extra toelichting
zending goed begeleid Via mail info.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Jo 01-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Wat is er makkelijker dan thuis vanaf je luie stoel onder het genot van een drankje te winkelen ?!

Service
Wat de meeste webwinkels missen, heeft Cool Blue wel. Op een moderne manier kan je met een medewerker o.a. via Whatsapp communiceren. Snel en vriendelijk te woord gestaan. Voor 23.59 uur besteld is de volgende dag in huis, zelfs kn het weekend! Als ik meer dan een 10 zou kunnen geven, dan deed ik dat zeker .

Assortiment
Ruim assortiment. Ook voor producten waarbij ik bij de concurrent te horen kreeg, dat verkopen we niet.

Aanbeveling
Snel, vriendelijk, ruime openingstijden, groot assortiment. Ik zeg stop met zoeken ga naar Cool Blue.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HanPhiilipsen 01-09-2015 Via de website gekocht

Algemene score

1,0

Gemak
In totaal meer dan 50€ verbeld en 3 x 20 minuten in de wacht bij coolblue

Service
Voor service moet je niet bij coolblue zijn. Verkoop snel service drama

Aanbeveling
Ik zou naar een winkel gaan waar je wel geholpen word.

Extra toelichting
Defect geleverd daarn mort je ver logens zelf een monteur van Beko regelen. En zelfs als apparaat door Beko monteur is afgekeurd Dort. Coolblue moeilijk.

Review criteria:

Slecht
Slecht

Reageer

Johan 01-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Zaterdagavond besteld en op zondag al aangebeld met het pakketje. Omdat er een handtekening werd gevraagd is het probleem van niet thuis zijn ook verholpen.

Service
Netjes afgehandeld

Assortiment
Je koopt toch alleen wat te koop is

Extra toelichting
Zeker met de publicaties over sommige internetwinkels zou er toch een keurmerk moeten komen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ron84 01-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Snel besteld, snelle levering. Genoeg betaalmogelijkheden.

Assortiment
Ruime keuze, genoeg voorraad.

Aanbeveling
Gewoon goed van bestelling tot aflevering. Goede informatie over het bestelproces. Komen afspraken uitstekend na.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob 01-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
snel en duidelijk en prijstechnisch

Service
beloofde update mails kwamen niet. Wél op zondag bezorgd, dus 9.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Simone 01-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Bestellen via de website, zelf bepalen wanneer je het komt ophalen; heel gemakkelijk!

Service
Zeer vriendelijk en deskundig geholpen!

Extra toelichting
Een overzichtelijke winkel met vriendelijk personeel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

gSrTd2015 01-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Gewoon goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wilco 01-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijke website, verzendkosten inclusief

Service
Ik had precies op de dag van een actie van 999 games een spel besteld. Bij de levering zat het actiepakket er nog niet bij. Via Facebook een PM gestuurd en binnen 30min antwoord. Daarna werd alles automatisch geregeld door Coolblue en de dag er op kreeg ik alsnog het actiepakket.

Aanbeveling
Niet altijd de goedkoopste maar vaak onder het gemiddelde

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

John 01-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Heldere en accurate info omtrent de bezorging

Aanbeveling
Komt de beloftes van de website na.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cora 01-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Prima te vinden wat ik zocht

Service
Snelle, levering, netje verpakt

Assortiment
voldoende keus en uitleg m.b.t verschillen

Aanbeveling
Op dit moment zeer tevreden vanaf het uitzoeken van het product t/m de levering. Een groot gemak en plezier voor iedereen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews