coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,3 Lees 42495 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2821 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,3

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Janine Hamhuis 23-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
duidelijke website. Maakt zoeken makkelijk

Service
Snelle service, duidelijk via mail op de hoogte gehouden.

Assortiment
Ruim assortiment vooral electronika

Aanbeveling
Super winkel makkelijk en betrouwbaar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H uit Brugge 23-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Heb heel snel gevonden wat ik wou

Service
Goeie informatie, snelle opvolging

Assortiment
Heb vooral gekocht op basis van ervaring met/vertrouwen in merk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sam Deliën 23-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Gemakkelijke website met veel filters (handig!)

Service
Snelle responstijden, goed contact met de klanten, erg vriendelijke en behulpzame medewerkers

Assortiment
Als jullie meer zouden hebben (blu rays bv) zou ik alles bij jullie bestellen. (Zolang de service er niet op achteruit gaat)

Aanbeveling
Ik raad jullie dikwijls aan, en voor de meeste zaken kijk ik zelf ook eerst eens of jullie het hebben

Extra toelichting
Jullie zijn de eerste waarnaar ik ga kijken als ik iets wil kopen. Daarnaast bestel ik liever bij jullie dan bij Amazon (.de, .co.uk, .fr) aangezien ik me bij jullie zekerder voel over de juiste keuze voor het product, en de service achteraf. Bovendien vind ik dat bol.com de mist is ingegaan bij de samenwerking met externe leveranciers: ze bemiddelen wel bij problemen, maar toch heb ik het gevoel dat de service er iets is op achteruitgegaan, en het assortiment is minder overzichtelijk. Jullie daarentegen zijn naar mijn mening de Apple der webshops hier in de Benelux!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

LG 4G 23-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
het bespaart me een zee van tijd om met een een bedrijf als Coolbleu te werken. Als je dan weet dat je niet alleen mag rekenen op de beste prijs maar ook een degelijke ondersteuning maakt mij dit gelukkig

Service
degelijke ondersteuning

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kb 23-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Goede filters snelle lijstjes waaruit ik kon kiezen

Service
Bestelling is geleverd volgens verwachting. Prettig.

Assortiment
Kon kiezen tussen wat ik wilde. Niet te veel en noet te weinig.

Aanbeveling
Alles prima

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Roel 23-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijke website waarop makkelijk naar verschillende producten en bijbehorende informatie is te navigeren

Service
Zeer snelle levering van het bestelde product, waarbij het erg prettig is dat je bij de verschillende stappen in het leveringproces als klant geïnformeerd wordt over de status

Assortiment
Ik ken Coolblue als een (web)winkel met een zeer uitgebreid assortiment met scherpe prijzen

Aanbeveling
Ik beveel anderen deze winkel van harte aan omdat zowel de prijzen als de service meer dan goed zijn

Extra toelichting
Ik heb er zelf nog nooit gebruik van hoeven maken, maar heb vernomen dat service ook zeer goed als er iets niet goed gaat met de bestelling en het retourservice gemakkelijk en goed is ingericht. Dat geeft vertrouwen om de bestelling ook daadwerkelijk te doen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerben 22-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Duidelijke site, makkelijk zoeken en simpel vergelijken

Service
Prima, ooit een probleem gehad met een laptop en zo kunnen ruilen in de winkel

Assortiment
Veel keuze maar voor zware gaminglaptops soms wat beperkt

Aanbeveling
Prima winkel, ook telefonisch goed bereikbaar voor advies en vragen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Marc 22-05-2016 Via de website gekocht

Algemene score

7,5

Gemak
Prima website, makkelijke keuze.

Vergelijkings tool mag nog iets uitgebreider.

Service
Alles automatisch en dat werkt prima.

Assortiment
Prima uitgebreid.

Aanbeveling
Ik beveel niet uitgebreid aan.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Anja Stolk 22-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Veel artikelen.

Service
Binnen afgesproken tijd geleverd

Assortiment
Ze hebben heel veel, voor een goede prijs.

Aanbeveling
Vriendelijk personeel, je kan van alles vragen en krijgt een correct antwoord.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hcwinsemius 22-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Buitengewoon veel keuze

Service
Mijn laptop had een mankement met een vrij vage omschrijving. Het product is direct netjes teruggenomen en omgeruild met excuses erbij. De hele actie (vanaf aanmelding van het probleem tot in ontvangst nemen van een nieuw product) was binnen 1 week voltooid. Buitengewoon goed.

Assortiment
Zeer breed assortiment van laptops.

Aanbeveling
Met name de service in het geval van een probleem heb ik als uitstekend ervaren.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jolene Ganga 22-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Veel keuze, goede uitleg en suggesties, veel reviews wat je keuze makkelijker maakt.

Assortiment
Zoveel keuze!

Aanbeveling
Goed aanbod, heldere uitleg, goede omschrijving specificaties. Snelle levering en topservice!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Luus 22-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Kon gelijk vinden wat ik wilde/nodig had.

Service
Werd snel geleverd.

Assortiment
Groot assortiment

Aanbeveling
Groot assortiment, snelle levertijd, goede prijzen.

Extra toelichting
Product gekocht op basis van goede referentie, uitgebreid beschreven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tamara 22-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Gemakkelijk producten vergelijken, duidelijke website, productomschrijving etc.

Service
Alles op tijd geleverd en goed inzicht in status van bestelling

Assortiment
Groot assortiment, maar sommige merken hebben ze niet.

Aanbeveling
Gewoon super goed!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Axel 22-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Enorm toegankelijke webshop: heldere en nuttige info in een oogopslag, vlotte bestelprocedure

Service
Vlotte levering en duidelijke procedures

Assortiment
Interessant assortiment

Extra toelichting
/

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ollie 22-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Super goed over de bestelling 👍

Service
Goede uitleg 👌

Assortiment
Alles is aanwezig.

Aanbeveling
Alles loopt zoals het moet gaan 👌👍

Extra toelichting
Ga zo door👌

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vincent 22-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Je kan van achter de pc goede vergelijkingen maken. Gedetailleerde omschrijvingen. Je weet wat je koopt.

Service
Snelle bezorging zonder kosten. Je kan altijd terugvallen op medewerkers.

Assortiment
Zeer uitgebreid en goed geprijsd. Met name de tweede kansjes. Er staat precies bij waarom het product goedkoper is. Alleen jammer dat je bij een combi-deal beperkte keuze hebt voor het tweede product. Daarin is geen keuzevrijheid. Ondanks dat toch een 10 waard

Aanbeveling
Alles is top.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marian 22-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
duidelijke site, mogelijkheid tot productvergelijking, veel productinformatie, alternatieven etc. Ook fijn dat je niet per se een account hoeft aan te maken. Echter, inmiddels regelmatig besteld en nu toch maar gedaan! :-)

Service
product was niet op voorraad, er wordt een alternatief aangeboden of je kunt e-mail achter laten om bericht te ontvangen wanneer product weer beschikbaar is met daarbij link om direct te kunnen bestellen. Super!

Assortiment
Zeer uitgebreid assortiment!

Aanbeveling
Inmiddels een stuk of 8 bestellingen geplaatst die allemaal tot volle tevredenheid zijn afgerond. Snelle levering, goede communicatie, vriendelijke en behulpzame klantenservice, goede producten. Kortom, aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk 22-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Altijd snel bezorgd

Service
levering snel en goed bezorgd. heb geen ervaring met retourzendingen en afwikkeling daarvan.

Assortiment
De prijs is in verhouding met andere winkels vaak duurder, maar de snelheid van de levering maakt een hoop goed.

Aanbeveling
Vanwege de prijsstelling toch iets minder.

Extra toelichting
De camcorder bevalt prima!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Stuart Gilman 22-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Super Website easy to follow and order from with excellent specs. for products

Service
As usual excellent service.

Assortiment
Very good choice of goods.

Aanbeveling
Just the best.

Extra toelichting
Highly recommended.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rtimmer 22-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijk en goede product informatie. Groot assortiment.

Service
Bij vragen snel en deskundig advies

Assortiment
Veel producten veel alternatieven en keuzes

Aanbeveling
Professioneel en fijn

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Victor 22-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Geen poespas met de info en bestelling.

Service
Onmiddellijke service bij alle kwesties en met vriendelijkheid.

Assortiment
Zeer veel aanbod in allerlei domeinen aan toffe prijzen

Aanbeveling
Als elke online shop zo moest werken zou het een perfecte consumentenwereld zijn!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jürgen 22-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Snelle en goede service wat je vraagt is wat je krijgt en het werkt

Service
Heb ik geen gebruik van gemaakt maar neem aan dat dit ook in orde is

Assortiment
Volop keuze

Aanbeveling
Voor de zoeker is er keus genoeg

Extra toelichting
Vooral blij ben ik met de keuze de snelle levering zelfs op zondag en keuze in uitstel van levering en waar je het zou willen ontvangen dit is voor mij echt belangrijk maar ook de producten zijn kwalitatief perfect en betaalbaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AnnDT 22-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
website easy to use

Service
Product arrived when and as described

Assortiment
They had exactly what I wanted.

Aanbeveling
Everything went smoothly

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jes 22-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Voor 23 uur besteld en had het de volgende dag in huis!
Verder gebruiksvriendelijke site, makkelijk navigeren tussen de verschillende product categorien.

Service
Tot dusver alleen maar positieve ervaring!
Vorige bestelling een foutje op de site doorgegeven en kreeg een kortingsbon voor de bestelling!
En de dag erop een persoonlijk geschreven kaartje in de bus als bedankje. Coolblue heeft het goed voor met zijn klanten!

Assortiment
Coolblue heeft meer dan ik verwacht had

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

lslenders 22-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijk en overzichtelijke menu keuze. Artikelen zijn makkelijk te vinden.

Service
Super snelle levering.

Aanbeveling
Super snelle levering, zelfs op pinkstermaandag werd er geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ben Vermeer 22-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gebruikersvriendelijke nette website.
Het bestellen gaat makkelijk en snel.
Makkelijk en vooral belangrijk gratis betalen met Paypal.

Service
Goede service als er sprake is van schade.
Coolblue handelt de schade heel snel af en doet er niet moeilijk over.
Makkelijke communicatie als er sprake is van schade.
Snelle afhandeling.
Super!!!

Assortiment
Goede assortiment.
Makkelijk te vinden.
Prijstechnisch is het goed.

Aanbeveling
Fijne webwinkel om te kopen.
De website en de reclame's op TV geven een zeer goed vertrouwend gevoel.

Extra toelichting
Gewoon op deze voet doorgaan. Super!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mark 22-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Kiezen,betalen en ontvangen.
Echt super geregeld!!!

Service
Super gemakkelijk en zeer betrouwbaar!

Assortiment
Ze hebben echt veel!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

vera van der hoek 22-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
alles is overzichtelijk

Service
goede service en snel

Assortiment
wat ik nodig heb kan ik er vinden voor mij prima

Aanbeveling
goede service snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Diana 22-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Duidelijke webshop

Service
Je wordt per mail goed op de hoogte gehouden van de status van je bestelling

Aanbeveling
Alle beloftes nagekomen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Roel 21-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Service
Correcte, makkelijke en snelle afhandeling indien niet tevreden of bij een defect.

Aanbeveling
Op dit moment de beste winkel, vooral op service gebied, geen 10, omdat verbetering altijd mogelijk is!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Nard Olthof 21-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Zonder enig probleem kon ik mijn laptop met een anti-glare scherm inruilen voor een glansscherm, ondanks dat ik de laptop gebruikt had en feitelijk ook geen verpakkingsmateriaal meer in mijn bezit had.
(Voor foto-bewerking is een anti-glare scherm niet aan te bevelen)

Aanbeveling
Service, vriendelijk, deskundig en up to date personeel (i.i.g. degenen die ik getroffen heb zowel aan de telefoon, per email als in de winkel te Utrecht

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Chris 21-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
site die goed werkt en waar duidelijk op vermeld is of product op voorraad is of niet

Service
uitgevoerd zoals aangekondigd. Zeer correct

Extra toelichting
extra toevoeging: humor. Maakt van saai werk toch nog iets leuks. Ook de manier van verpakken maakt blij!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Dennis 21-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Goed overzichtelijk maar soms zoeken in welke categorie jouw product naar keuze thuis hoort

Service
Alles conform afspraak en snel!

Assortiment
Top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lies 21-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Service
Snelle levering, handig dat je zelf kunt aangeven wanneer het bezorgd wordt.

Aanbeveling
Voorbode tweede keer iets besteld, beide keren snel geleverd en vooraf weet je precies wanneer het wordt bezorgd. Prijzen zijn scherp.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

L 21-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,2

Gemak
bestelling ging snel

Service
je hoort gelijk wanneer het komt

Assortiment
ik heb alleen gekeken naar stofzuiger

Aanbeveling
snel en goed ontvangen

Extra toelichting
de spullen kunnen ook kleiner verpakt worden

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Winie 21-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Wanneer het mij uitkomt

Service
Het maakt niet uit hoe je coolblue benaderd, je wordt snel en goed geholpen

Assortiment
Uitmuntend

Aanbeveling
Shoppen wanneer ik wat wil hebben

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Geertjan Rikken 21-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Gebruikersvriendelijke webshop

Service
Goede service bij vragen

Assortiment
Je kunt het zo gek niet bedenken of coolblue
Heeft het.

Aanbeveling
Super gemakkelijk bestellen en snelle levering.
Zeker aan te bevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jacob Dogan 21-05-2016 In de winkel gekocht
Rotterdam

Algemene score

2,5

Gemak
Ze willen zich onderscheiden d.m.v. service. Echter, voor mij betekent service wel wat meer dan alleen maar een product snel kunnen leveren. Ik heb in de winkel erg lang moeten wachten voordat ik geholpen werd en de persoon die me hielp was totaal niet deskundig. Ze moest bij de eerste vraag die ik stelde al een collega er bij roepen.

Service
Ze doen hun best, maar zodra je een lastige vraag stelt, houdt het op. Dan zeggen ze simpelweg: neem maar contact op met de producent van het artikel. Dat noem ik geen bedrijf dat het begrip service hoog in het vaandel heeft!

Assortiment
Toegegeven: ze hebben veel spullen. Maar je moet ook de kennis hebben om mensen goed te helpen. Als je te veel producten hebt, dan mis je al gauw de focus om een expert te zijn. Dat is teleurstellend.

Aanbeveling
Ze hebben qua marketing alles wel goed voor mekaar, maar er ontbreekt een hoop kennis bij Coolblue. Is ook niet raar, misschien hebben ze gewoonweg te veel producten? Dat leidt tot een gebrek aan kennis. Ook het personeel is opmerkelijk jong en onervaren. Volgens mij hebben er nog niet veel werknemers van Coolblue ooit een poging gedaan om bijvoorbeeld een thermostaat zelf te monteren. Ze hebben wat sommige zaken betreft een schrikbarend gebrek aan kennis

Extra toelichting
Bij Coolblue en overige megawinkels (bijvoorbeeld Mediamarkt) moet je spullen kopen die plug&play zijn. Je moet vooral niet de illusie hebben dat ze echt diepgaande kennis hebben over bepaalde onderwerpen (bijvoorbeeld het installeren van een thermostaat).

Review criteria:

Slecht
Slecht
Onvoldoende
Officiele reactie van Coolblue 21-05-2016

Goedenavond Jacob,

Balen om te horen dat je een dergelijk ervaring met ons hebt. Wij zijn ook niet te beroerd om toe te geven dat er geen enkele persoon binnen ons bedrijf over alle producten alles weet. Wij hebben dan ook ongeveer 40.000 producten hebben. Wij kunnen dan ook niet van één persoon verwachten dat zij alles weten. Daarom zijn er altijd collega's die het waarschijnlijk wel weten en daarom wordt het dan vervolgens nagevraagd. Iedereen heeft zo zijn/haar expertise. Installeren van een thermostaat is daarnaast ook heel erg specifiek. Wij proberen je altijd zo goed mogelijk te helpen en wij balen er van dat wij jou deze ervaring niet hebben kunnen bieden.

Met vriendelijke groet,
Coolblue

Reageer

Rob 21-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Heldere, aantrekkelijke site met een perfecte mix van achtergrond, kleuren, lettertype en indeling.
Artikelen zijn zo gevonden met een heldere uitleg en goed gesorteerd. Een top10 lijstje erbij van de meest verkochte artikelen, een mogelijkheid tot vergelijken (belangrijk - ook binnen hetzelfde merk!) en heldere beoordelingscriteria.
Bestellen is een eitje.

Service
Ongekende service:
- bezorgen gaat is in mijn geval nooit mis gegaan!
- 7 dagen per week thuisbezorgen!
- next day delivery;
- goede verpakkingen;
- vrolijke verpakkingsdoosjes met humor;
- leuke afsluiting van het bestelproces.

Assortiment
- Zeer ruim assortiment;
- producten zijn snel te vinden;
- goede verfijning in de selectiecriteria;
- prijzen goed duidelijk, geen verborgen kosten;
- CoolBlue geeft ook direct aan wat een eventueel handig accessoire zou kunnen zijn.

Aanbeveling
CoolBlue maakt hun slogan "alles voor een glimlach" absoluut waar qua humor en frivoliteit. Super!

Extra toelichting
Ga zo door! Jullie zijn werkelijk uniek en een aanwinst in de markt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HapplyClient 21-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk om het product dat het best bij jouw gebruik past te vinden door de filters in te schakelen, en uit het resultaat eventueel een aantal mogelijkheden te vergelijken.

Service
After Sales Service heb ik nog niet kunnen beoordelen, maar als die van hetzelfde niveau is als die bij levering, kan het niet slecht zijn: duidelijke en snelle communicatie betreffende order voortgang en levering (binnen de beloofde tijd).

Assortiment
Het hele assortiment heb ik niet verken; ik moest op korte termijn een laptop vervangen en werd daar met een enorme keus geconfronteerd. Normaal gesproken zou ik heel lang hebben moeten zoeken, maar dankzij de filters kun je heel snel en doelgericht zoeken.

Aanbeveling
Er is altijd iemand beschikbaar om online vragen te beantwoorden en te adviseren, de uitleg-video over het verloop van de bestelling is duidelijk en humoristisch, de website is professioneel, evenals de afhandeling van de bestelling. Chapeau!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tirza 21-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
telefonisch werd voor mij uitgezocht wat de verschillen waren tussen de telefoons en wat dus voor mij het beste was

Service
Mijn telefoon deed het niet goed, ik was slecht hoorbaar, maar de medewerkers was geduldig en samen zijn we eruit gekomen

Extra toelichting
prijzen van telefoons vergelijken met aanbieders, want de deal bij Vodafone zelf afsluiten was goedkoper geweest als ik geen korting had gekregen via de telefoon, als ik het via de website had besteld, had ik het bij Vodafone zelf besteld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Michaelhv 21-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0

Gemak
nadat ik de verlengingscheck had ingevuld werd ik op het moment dat ik ook daadwerkelijk kon verlengen netjes gebeld met een mooie aanbieding. In deze aanbieding werden alleen veel cijfers genoemd waardoor ik het overzicht even kwijt was, maar gelukkig werd alles mij ook toe gemaild waardoor ik op mijn gemak er nog een keer naar kon kijken.

Service
Het enige wat de winkel is nagekomen is de levering op de volgende dag. Er was een tijdsbestek opgegeven, wat niet nagekomen kon worden. Daarover kreeg ik wel 2 keer bericht over, maar het was echter onduidelijk hoe de tijden erin met elkaar in verhouding stonden.

Assortiment
Ik vond dat ze veel keuze hebben. Nadat mijn keuze was gevallen op de Galaxy S7 Edge heb ik wat verder gezocht en bleek Coolblue ook nog eens het beste aanbod te hebben op de markt

Aanbeveling
Voorheen altijd een positieve ervaring gehad met Coolblue en verwacht dat dit in de toekomst ook zo zal zijn. Zeker 1 van de winkels die hun belofte als 1 van de beste nakomt

Review criteria:

Uitstekend
Slecht
Goed

Reageer

Dexter 21-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
erg overzichtelijke site met juiste informatie!

Service
wat ze beloven dat maken ze waar !

Assortiment
er is altijd ruimte voor meer...maar dan wordt het ook moeilijker kiezen !

Aanbeveling
ze zijn niet de goedkoopste....maarja het is uit de lengte of uit de breedte.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

fresia zoutendijk 21-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Makkelijk dingen te bestellen

Service
Betaling lukte niet omdat deze op een andere rekening stond maar na een belletje snel opgelost

Assortiment
Nieuwe garmin is bijna nog nergens te krijgen hier wel!

Aanbeveling
Veel assortiment, mis maar een paar dingen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rein 21-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Overzichtelijke site en alles wijs voor zich

Service
Retourneren, Bedenktijd, garantie, alles is duidelijke

Assortiment
Nog niet goed kunnen beoordelen, was zelf gericht op zoek naar een specifiek product en dat was bij jullie aanwezig,

Aanbeveling
Alles goed geregeld en betrouwbaar

Extra toelichting
's avonds om 23:30 besteld, de volgende dag geleverd. duidelijke mails om product te kunnen volgen. De verwachte levering kwam op tijd, dus wat wil je nog meer. Gewoon direct naar Cool Blue gaan en bestellen maar !!!!!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Piet 20-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Snelle bezorging

Service
Je kunt de bestelling volgen

Assortiment
Veel keuze

Aanbeveling
Bijna perfect

Extra toelichting
Nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robbe 20-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Zoals beloofd voor 23.59u besteld en betaald de volgende dag in huis.

Assortiment
Ruim aanbod

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Weversa 20-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijk en makkelijk

Service
Duidelijk, snel

Assortiment
Van alles wat te vinden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Feiko 20-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Heldere informatie die adequaat is, goed ingedeeld in rubrieken

Service
Geeft goede adviezen via een helpdesk

Assortiment
Zeer uitgebreide keuze tegen goede prijs en goede service

Aanbeveling
Breed assortiment tegen prima prijzen. Snelle levering en goede communicatie daarover

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Richard 20-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Overzichtelijk, goede zoekfunctie

Service
super snel verzonden na bestellen

Assortiment
Groot assortiment

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews