coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,7 Lees 42304 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3448 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,7

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Gerben 13-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ik wist welke wasmachine ik wou n.a.v. de beoordelingen van de consumentenbond. Coolblue had samen met de andere grote aanbieders dezelfde prijs maar plaatste de wasmachine gratis en nam de oude gratis mee.

Service
Zie voorgaande opmerking, wel enigszins onduidelijk over de verpakking, ik dacht dat men dit mee zou nemen maar dit bleek niet zo. Geen groot probleem natuurlijk, verder was het prima.

Assortiment
Volgens mij doen ze niet onder voor anderen

Aanbeveling
Prima afhandeling, geen bijzonderheden, gewoon zoals afgesproken, of is dat juist bijzonder ;)

Extra toelichting
Het bezorgproces was ook prettig alhoewel ik zelf wel moeten heb met het idee dat je in eerste instantie een hele dag thuis moet zijn. De dag van te voren krijg je een dagdeel, en op de dag zelf worden er 2 uren genoemd. Waarom niet direct die 2 uren, en nog beter; waarom niet kiezen tussen die 2 uren... Het antwoord laat zich raden, maar desalniettemin heel tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jesse 13-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Geen aanmerkingen. Alle aankopen zijn tot nu toe zonder enige problemen verlopen.

Service
Geen aanmerkingen. Vriendelijke, snelle service.

Assortiment
Als je heel kieskeurig bent valt het assortiment soms een beetje tegen. Om dat goed te maken heeft de winkel wel uit ongeveer alle categorieën een flink aanbod.

Aanbeveling
Het is gewoon een winkel waar ik van weet dat ik er een goede aankoop kan doen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Rennie Geen 13-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Volgende dag in huis zoals afgepsproken

Service
Ik word goed op de hoogte gehouden tijdens het bestellings proces. Er wordt geleverd wat ik besteld heb op de afgesproken datim

Assortiment
Genoeg vergelijkingsmateriaal in verschillende prijsklasses. Uitgebreide oschrijving vd produkten en wat ik erg fijn vond waren het grote aantal recensies. Ik keek ook bij bol.com. de prijzen waren gelijk maar door het grote aantal recencies uiteindelijk bij jullie besteld.

Aanbeveling
Snelle bezorging!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Leo Lutgens 13-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Mooie website. Goede oriëntatie -mogelijkheden. Keuze uit diverse betaalmogelijkheden. Correcte en snelle levering.

Service
Alles correct aangesloten. Oude apparaat en verpakking nieuw apparaat afgevoerd.

Assortiment
Grote keuzemogelijkheid.

Aanbeveling
Niks dan lof over Coolblue.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Willy Peeters 13-05-2016 Via de website gekocht

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke omschrijving van de koopwaar.

Service
Postkantoor is voor mij maar 500m.

Assortiment
Veel keuze mogelijkheid.

Extra toelichting
Correcte levering en levertijd en financiële afhandeling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sander 13-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Makkelijk vergelijken en opzoeken

Service
Correct

Assortiment
Heel groot aanbod, maar uiteraard niet alle electronica beschikbaar

Aanbeveling
Goede service, snelle levering!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Puupie 13-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
snel gewond, besteld en geleverd op het gewenste adres, ook in postbussen!

Service
actief verstrekken van goede suggesties over toepassing en gebruiks/inbouwinstructies

Assortiment
vind er bijna altijd wat ik zoek

Aanbeveling
zeer goed, maar op het randje van té schreeuwerig klantvriendelijk

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Herman 13-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
Veel keuze, overzichtelijk gepresenteerd

Assortiment
Veel keuze, overzichtelijk gepresenteerd

Aanbeveling
Goede presentatie, snelle levering, niet perse de goedkoopste

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bjorn 13-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Het is zeer eenvoudig online iets te bestellen

Service
Dit is één van de redenen dat ik bij jullie graag goederen bestel, aangezien ik altijd terecht kan met vragen zonder te veel gedoe

Assortiment
breed assortiment dus prima

Aanbeveling
Ik vind coolblue een typische onderneming die zich onderscheid van andere door zich te focussen op service , duidelijkheid en vriendelijkheid. Ik baseer mijn keuze bij jullie niet op prijs maar op het positieve gevoel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Reinoud 13-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Een paar muisklikken en je hebt je bestelling gedaan. Volgende dag afgeleverd, drie minuten vóór de aangegeven tijd.

Service
Bij het in elkaar zetten een probleempje met de hulplijn besproken en alles werkt nu naar behoren.

Assortiment
Een zeer uitgebreid pakket waar je je keuze uit kunt maken

Aanbeveling
Ze doen wat op de site geschreven staat.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

claire 13-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
duidelijke website, gemakkelijk om product te vinden die je zoekt.

Assortiment
merkproducten, veel voorraad

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Willem van Hoorn 13-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
Duidelijk en overzichtelijke webshop. Makkelijk je keuze maken door de optiekeuzes

Assortiment
Echt een uitgebreid assortiment met alles wat je maar nodig hebt en wil hebben. Van Wasmachine tot MP3 speler

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MJ Ruijter 13-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
overzichtelijk en duidelijk

Assortiment
zeer ruim assortiment dus keus genoeg

Aanbeveling
tot dusver niets dan goede ervaringen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

T Scheffer 13-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
zoeken in de verschillende categorieën gaat vrij eenvoudig

Service
men doet wat er beloofd word en je wordt vooraf van de verzending op de hoogte gebracht.

Assortiment
assortiment is ruim voldoende

Aanbeveling
men levert goede producten en komt afspraken na.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Gerard 13-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Lekker op je eigen gemak rond kijken,geen gezanik aan je hoofd.

Service
Waar het ook over gaat, ik ben altijd goed behandeld
Wat je ook koopt de service is uitstekend,zelfs emails ontvangen hoe je een aparaat kan instaleren. GOED HOOR.

Assortiment
Wat ik zoekt is er.

Aanbeveling
Mijn buurman is altijd naar een grote media winkel in Rotterdam gegaan,toen ik vertelde wat de Service is van Coolblue,is hij vorige week toch maar gegaan.
En vertelde dat hij zeer tevreden is met Coolblue.
Villastraat 117.

Extra toelichting
Gaat zo door.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Koen 13-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
lekker makkelijk zoeken en filteren in de webshop

Service
Goede bereikbaarheid en behulpzame medewerkers

Assortiment
Super assortiment aan electronica

Aanbeveling
fantastische winkel

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Kees Prinsz 13-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Absoluut, een van de betere websites met duidelijke geleiding naar het beoogde product!

Service
Vlot verlopen bestelling, artikel werd binnen 18 uur thuis bezorgd!

Assortiment
Concurrerende prijzen in een breed assortiment!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jochen 13-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Alle producten zijn gemakkelijk te vinden en te vergelijken. Alle courante betaalmogelijkheden zijn aanwezig. Voor middernacht besteld, morgen thuis geleverd klopt inderdaad. Ook zijn er van veel producten eigen productvideo's beschikbaar.

Service
De leveringen verlopen zeer stipt, het retourneren mocht dat nodig zijn ook en is volledig gratis.

Assortiment
Het assortiment is groot genoeg zodat iedereen wel zijn keuze zal vinden.

Aanbeveling
Zelfs al kost een bepaald product iets meer bij Coolblue dan bij een andere webshop, dan nog zal ik vlugger voor Coolblue kiezen omdat ik daar meer zekerheid heb dat alles correct zal verlopen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

ton054 12-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Goede website. Inderdaad voor 23:59h besteld is de volgende dag in huis. Bij mij zat er hemelvaartsdag tussen dat terzijde

Service
Bij een andere bestelling wilde ik de case voor een tablet terugsturen. Geen enkel probleem en binnen 3 dagen geld terug.

Assortiment
Zeer uitgebreid en duidelijk of het voorradig is

Extra toelichting
Jammer dat de tablet bij BCC €20 goedkoper is.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Marjolein 12-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De duidelijke site, begrijpelijk taalgebruik, de super snelle en betrouwbare levering en met name de communicatie tijdens het gehele proces tot het pakketje op je deurmat ligt!

Service
Helaas ontvingen we een product met een beschadiging. Zonder pardon werd er een nieuwe besteld voor ons welke we de volgende dag al ontvingen met een ongevraagde korting!

Assortiment
De berg trampoline die we besteld hebben was overal, zelfs bij berg zelf pas leverbaar na 5 werkdagen. Bij coolblue de volgende dag! Alle assecoires mee te bestellen en een goede prijs.

Aanbeveling
Alles klopt gewoon, het sms'je dat je bestelling een uur eerder aan komt dan aangegeven. Het berichtje dat je pakket bij de buren ligt ipv het papieren briefje van de postcode. Qua communicatie heeft men het echt wel begrepen bij coolblue. Wat mij betreft een zeer betrouwbare partij die echt het klantbelang centraal stelt!

Extra toelichting
Grappig dat ik echt niet kon begrijpen hoe er een scheur in de door ons bestelde hoes voor trampoline zat toen we deze uitpakten en ik dat helemaal vergeten ben toen ik de medewerkster sprak die me Savonds beloofde dat er de volgende dag een nieuwe zou binnenkomen en dit ook daadwerkelijk het geval was! Chapeau! Klant wenst, zij draaien!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gert 12-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk vergelijken, bestellen en betalen

Service
Snel en vakkundig geleverd, geplaatst, aangesloten en 1e ingebruikname programma geactiveerd. Top geregeld dus.

Assortiment
Goed vergelijken en alles in assortiment.

Aanbeveling
Het liefst geef ik een 11, Top geregeld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Leontien 12-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Niets is teveel, aardige jongens. Nieuwe wasmachine op de goede plek gezet, oude wasmachine meegenomen! Perfecte service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tonny 12-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Gemak van bestellen

Service
Snelle service door vriendelijk personeel

Assortiment
Voldoende keuze

Aanbeveling
Goede en fijne afhandeling

Extra toelichting
Fijn gewinkeld

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Wytze 12-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Kon prima vinden wat ik zocht

Service
Op tijd geleverd.

Assortiment
Coolblue had wat ik zocht.

Extra toelichting
Beetje duurder dan elders maar op tijd leveren was meerprijs waard

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Rob 12-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Aanbeveling
Online besteld en dag daarna opgehaald in de winkel in Amsterdam. Ik werd snel en vriendelijk geholpen.

Extra toelichting
Neen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Rob 12-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Top veel keuze

Service
Super snel de volgende dag

Assortiment
Heel veel👍

Aanbeveling
Gewoon goed, snel, betaalbaar en betrouwbaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sven 12-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Overzichtelijke pagina, volgende dag in huis, humor en ga zo maar door. Top site!

Service
Altijd snel geholpen en je problemen worden prachtig opgelost. Dikke 10!

Assortiment
Vrijwel alles wat je qua techniek wilt hebben kan je krijgen. Soms is het wel ff zoeken maar bijna alles is te vinden.

Aanbeveling
Vrijwel alle elektronica die ik nodig heb haal ik hier. Ik ben hartstikke tevreden!

Extra toelichting
Meer filmpjes en reclames. Ze zijn te gek!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ryanne 12-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goede webshop, met duidelijke indeling om artikelen te vinden waar je naar op zoek bent.

Service
Goede service en handig dat je telkens op de hoogte wordt gehouden hoe laat je pakket wordt afgeleverd. (via mail/sms en telefoontje)

Assortiment
In de toekomst bestel ik weer via Coolblue, prima bevallen!

Aanbeveling
Goed assortiment, beste prijs, en uitermate goede service in levering. (wasmachine)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JV L 12-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ovberzichtelijke site. Toegankelijk taalgebruik

Service
Uitgebreide informatie mbt de bestelling en het vervolgtraject

Assortiment
Volop keuze in een up-to-date assortiment

Aanbeveling
Overzichtelijk, heldere voorwaarden, snelle levering, goede retour mogelijkheden zonder gezeur.

Extra toelichting
Ga zo door !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

CarinaG 12-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles is simpel vindbaar en duidelijk beschreven

Service
in 1 woord: Top! Een vraag gestuurd, en zelfs binnen 30 minuten al een persoonlijk antwoord terug.

Assortiment
Heel uitgebreid!!

Aanbeveling
Alles in deze web winkel klopt.

Extra toelichting
Ze hebben een eigen identiteit gecreëerd. De benamingen, dozen opdruk, begeleidende filmpjes, folders, alles is gelikt. De humor die ze erin verstoppen doen ze erg goed!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Janine 12-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Veel verschillende criteria, ze hebben vast een aantal top5 of top 10s per productgroep voor je geselecteerd. Goede foto's, veel specificaties ingevuld. Je krijgt zo een goed beeld, ondanks dat je de producten niet real life ziet.

Assortiment
Prima selectie, maar redelijk standaard. Hier zouden wat mij betreft best wat gekke eenden in de bijt naast mogen ;)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Christel 12-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
uitzoeken en bestellen was eenvoudig

Service
wat een service van bestellen tot en met de aflevering. geïnstalleerd en de oude wasmachine en verpakkingsmateriaal mee. Droger weer terug gezet op de wasmachine.

Assortiment
genoeg keus

Aanbeveling
veel keus, eenvoudig bestellen en goede service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob 12-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goede website

Service
Snelle levering.

Assortiment
Groot assortiment.

Aanbeveling
Super!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ton 12-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk en uitgebreid vergelijken en betalen

Service
Besteld en de volgende dag in huis

Assortiment
Goed vergelijk tot in details met uitleg erbij

Aanbeveling
Feel good site en doen wat ze beloven en je gunt het ze ook nog

Extra toelichting
Een van de weinige online sites met beleving

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Berry 12-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Wat je verwacht wanneer je niet voor fysieke winkel kiest maar online

Service
Geautomatiseerde mails en notificaties, standaard service dus een 7

Assortiment
Ruim, alleen niet alles op voorraad

Aanbeveling
Uitgebreid assortiment

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Erik 12-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Maandagavond om 22.00 stopte mijn nespresso apparaat ermee. Was geen eer meer aan te behalen. Even naar Coolblue gegaan en de volgende dag om 15.00uur werd mijn nieuwe nespresso apparaat bezorgd.

Service
Continue op de hoogte gehouden van de voortgang. Bestelbevestiging, betaalbevestging en afleververwachting allemaal 100% in orde

Assortiment
Makkelijk zoeken op de website en ze hadden nu precies wat ik wilde hebben. En dat voor een lage prijs.

Aanbeveling
Zie bovenstaand

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marc 12-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Perfect

Service
Wat levering betreft perfect, vraag blijft wat bij een defect van het toestel
Binnen de garantie.Bij andere webshops was dit niet ok dus afwachten mocht dit voorvallen

Assortiment
Binnen het segment betere goede merktoestellen was het beperkt, low budget merken genoeg

Aanbeveling
Tot heden alles perfect

Extra toelichting
Zo' n snelle levering is nu ook niet nodig dat moet toch geld kosten. Misschien beter een keuzeoptie ofwel snelle levering aan deze prijs ofwel binnen een week met extra korting?

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

me faber 11-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
makkelijk

Service
mijn dochter heef goede ervaring van daar dat ik bij juli mijn aan kopen heb gedaan

Assortiment
zeer uitgebreid

Aanbeveling
voor de snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bart 11-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Artikel goed te vinden, en voorwaarden zijn duidelijk

Assortiment
Grote keuze

Aanbeveling
Zeer vlotte levering.

Extra toelichting
Goede prijs, veel op voorraad en vlotte levering

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

EBlok 11-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Handige gebruikersvriendelijke site.

Service
Super, wasmachine en droger op plek gesjouwd , aangesloten. Niks was te veel.

Assortiment
Ik weet niet of ze echt alles hebben maar wel een hoop.

Aanbeveling
Er valt iets te verbeteren daarom geen 10.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wim 11-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Handig vanuit je luie stoel bestellen en een ruime keus

Service
Bezorging, keurig netjes, voorkomend van tevoren telefonisch contact over bezorgtijdstip

Assortiment
ruime keus en diverse aanbiedingen

Aanbeveling
duidelijke webshop met een goed assortiment

Extra toelichting
nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Betsie132 11-05-2016 In de winkel gekocht
Utrecht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Je kunt thuis al rond kijken op hun site, dan ga je gericht naar een winkel van hun of je plaats een bestelling via hun site.

Service
Ze doen al het mogelijke om je te helpen.

Assortiment
Ze hebben een heel uitgebreid assortiment.

Aanbeveling
Het personeel is heel vriendelijk en hulpvaardig in de omgang met de klanten.

Extra toelichting
Ze doen echt alles voor een glimlach.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Shar 11-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijk uitleg op de site en telefonisch informatie was goed.

Service
Bestelling en levering " goed"

Assortiment
Kon vinden wat ik zocht

Aanbeveling
Eerste keer wat gekocht en helemaal tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ewv 11-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijk & overzichtelijk bestelling plaatsen. Je hoeft ook geen account aan te maken, dat scheelt weer!

Service
Alles ging soepel

Extra toelichting
Biedt duidelijkheid in het process -direct aangeven wanneer er bezorgd wordt bv, je kan een andere dag aangeven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

corine 11-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Makkelijke site

Service
Snel geleverd duidelijke mail

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Roxanne 11-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
makkelijke en overzichtelijke website

Service
Geweldige bezorgingstijden. Als je snel iets nodig heb kun je het de volgende dag al in huis hebben. Zelfs op zondag! Als ze niet aan de bezorging kunnen voldoen krijg je hier een email over.

Assortiment
Ik kijk altijd als ik iets bij een online winkel vind of coolblue het ook heeft. 9 van de 10 keer is dat het geval en soms nog goedkoper ook!

Aanbeveling
Ik koop er graag. Overzichtelijke website waar je ook kunt vergelijken. Goed en groot assortiment en geweldige service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

BruceV 11-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Erg overzichtelijk en hetgeen wat je zoekt is gemakkelijk te vinden

Service
de service is goed, producten die voor 23.00 worden besteld zijn de volgende dag ook echt thuis bezorgd. Geen extra verzendkosten en het is gemakkelijk te bestellen.

Assortiment
Ruim assortiment veel accessoires beschikbaar en vrijwel alles is op vooraad

Aanbeveling
Overzichtelijk, gemakkelijk en simpel. Goede service en een groot aanbod van producten.

Extra toelichting
Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

niet van belang 11-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
helemaal Top!

Service
beste service ter vergelijking met andere sites zoals bol.com, dit betekent natuurlijk niet dat de service nu opeens slechter moet, blijven doorgaan!

Assortiment
Assortimenten kunnen wel wat meer zijn, dan heb ik niet over de telefoons, laptops maar bijv over boormachines.
Ik weet wel dat Coolbue alleen producten van goede kwaliteit aanbied. Assortimenten kunnen er wel wat meer zijn maar dat moet niet ten koste gaan van de kwaliteit die nu op goede niveau zit.

Aanbeveling
Goede kwaliteit, goede service, gratis retourneren als laatste snelle levering.

Extra toelichting
Dit is de zoveelste keer dat ik me ervaring over coolblue vertel, dit keer wil ik de cadeaubon winnen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Cuulblue 11-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Alles is duidelijk

Service
Alles is mogelijk,in het redelijke natuurlijk.

Assortiment
Ruim voldoende

Aanbeveling
Prettig, en afspraak is afspraak.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martien 11-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Service
Zeer snelle en zeer nette levering!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews