coolblue.be - Reviews & Ervaringen

7,7 Lees 42706 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 1756 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

7,7

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

DA 20-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Vanuit de luie stoel

Service
Ik werd constant op de hoogte gehouden van de levertijd

Assortiment
Veel keuze

Aanbeveling
Goede service en communicatie.

Extra toelichting
Heb al eens eerder iets moeten ruilen ivm defect. Zonder 'gezeur' snel een nieuwe ontvangen ivm garantie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jet 20-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Webwinkel werkt erg makkelijk en is overzichtelijk

Service
De klantenservice is erg toegankelijk o.a. via whatsapp. Je ontvangt ook in het weekend een berichtje terug
Coolblue bezorgt ook op zondag!

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Coolblue scoort op alle vlakken goed. Betrouwbare winkel met goede service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

h w 20-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
snel gevonden

Service
alles nagekomen

Assortiment
zeer breed

Aanbeveling
gemakkelijk en snel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martijn 20-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Alles makkelijk te vinden

Service
Alle informatie die je wilt is te zien

Assortiment
Bijna alles wat je wilt is er te vinden

Aanbeveling
Gewoon een goede webshop

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bri 20-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Assortiment
Ruime keus kan altijd vinden waar ik naar op zoek ben

Aanbeveling
Makkelijke zoekfunctie, ruime keus,en snelle levering, wordt op tijd bezorgd met duidelijke aanwijzing voor het geval je wat wil retourneren. Helemaal top.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

djiepie 20-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
produkt gevonden via een algemene zoekopdrachten bij Coolblue uitgekomen. Goedkoopste aanbieder van dit produkt. Op de site een duidelijke produktbeschrijving en bestelprocedure.

Service
snelle service. Komt overeen met wat wordt voorgehouden.

Assortiment
er is erg veel te krijgen bij coolblue. Ook worden er suggesties gedaan voor mogelijke handige accessoires.

Aanbeveling
na verscheidene bestellingen erg tevreden met Coolblue

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

AJ 20-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
duidelijke website, handig dat er een tool inzit om verschillende types naast elkaar te vergelijken

Service
Goed en snel

Aanbeveling
Vlot, duidelijk en prettige bejegening via de meegestuurde informatie etc.

Extra toelichting
nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hobester 20-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke site met een goede zoekfunctie, afrekenen ging duidelijk en gaf een veilig gevoel!

Service
Nog nooit een winkel gezien met zulke goede service, het begint al op de site zelf met reviews van prducten maar als je dan een product koopt met de uitleg wat er gaat gebeuren en de garantie voorwaarde GE-WEL-DIG

Assortiment
op electronica gebied zijn jullie een soort snoepwinkel voor mij, maar ook voor non electronica zag ik dat ik bij jullie terecht kwam en dat wist ik nog niet.

Aanbeveling
top concept, het geeft mij het idee dat jullie het echt snappen. ik ben fan!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Antje 20-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Ideaal alles schoon veel tijd bespaard

Service
Post NL had het pakje 2 dagen te laat bezorgd .
Na telefonisch overleg met cool blue waardebon gekregen, netjes.

Assortiment
Veel keus

Aanbeveling
Goede service goed te bereiken en vriendelijk personeel aante telefoon

Extra toelichting
Voor een ieder met tijdgebrek en snel stoffige ruimtes ideaal Het is ook nog leuk en plezierig de stofzuiger te zien werken Wordt je echt heel vrolijk van

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Annemarie Wylock 20-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
geen ervaring met winkel, wel met internet, zeer goede opvolging

Service
zeer goede opvolging, je weet wanneer het vertrekt en wanneer het toekomt

Assortiment
gigantisch veel mogelijkheden

Aanbeveling
nog niet veel ervaring, maar mijn eerste ervaring is gewoon zeer goed!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R 20-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Bestelproces heel easy. Zeker met opgeslagen credit card gegevens gaat check out super snel.

Aanbeveling
Alles werkt zoals het moet. Afspraken nagekomen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pinda 20-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
makkelijk te vinden

Service
zeer snelle levering, heel fijn

Assortiment
ik mistte toch wel een paar dingen b.v. Xoomy tekenen

Aanbeveling
Wat ik kocht was goedkoper dan elders en zeer snelle levering, dus top.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

veke 20-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Stephanie 20-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Kreeg een cadobon van wijnvoordeel.nl
Zodoende ben bij u terecht gekomen.

Service
Was de eerste keer dus gebeld klantenservice, werd heel goed begeleid
Door Joewel ik ben niet de jongste en hij had alle geduld. Nog bedankt.

Assortiment
Cool blue komt in mijn gegevens, kom zeker terug aan mijn kinderen doorgegeven vlotte levering

Extra toelichting
Tot volgende bestelling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mathis 20-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Service
Snelle levering zonder problemen

Assortiment
Ruim aanbod

Aanbeveling
Super online winkel met snelle levertijd en een ruim assortiment

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

H 20-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk alles te vinden en goede reviews op de site zelf

Service
Supersnelle service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JC 20-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke website

Service
Snel en professioneel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

EW 20-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
artikel snel gevonden

Service
volgende dag al bezorgd

Aanbeveling
snelle levering en bezorging

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

john 20-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
gemakkelijker kan niet zo uit je stoel

Service
heel goed aan de telefoon,
maar ook in het bijzonder de mannen (jongens)die het bezorgde.

Assortiment
meer als genoeg

Aanbeveling
zeer te vrede

Extra toelichting
ga zo door een goede toekomst

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mieke 20-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
makkelijk te vinden wat je zoekt

Service
snel en adequaat

Assortiment
er is van alles te koop. tot nu altijd kunnen vinden wat ik zocht.

Aanbeveling
gewoon prettig en voordeel vindt ik dat er ook 'echte' winkels zijn. Dus mocht je persoonlijk contact willen dan kan dat ook.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Annie 20-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Service
Werd elke keer netjes gebeld als het werd beloofd en afspraken waren netjes nagekomen.

Aanbeveling
We hadden telefonisch ook gevraagd om een houdertje (anygrip), maar die helaas niet meer gezien - was wel beloofd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marie 20-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Hoef de deur niet uit

Service
We hebben een keer een probleempje gehad dat keurig is opgelost

Assortiment
Voor ons uitermate goed

Aanbeveling
Goede service, garantie en levertijd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bart Steegmans 20-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zonder naar de winkel te moeten gaan alles kopen en aan huis geleverd

Service
Perfect de volgende morgen geleverd

Assortiment
Alle toptoestellen aanwezig

Aanbeveling
Goede prijzen en perfecte service van Coolblue

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Suus 20-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Supersnel. Je kunt spullen 's avonds ook laten bezorgen. Top!

Assortiment
Noem het en ze hebben het

Extra toelichting
Topservice! Ik ga niet meer naar een winkel toe.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Le0nis 20-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Van achter je computer meerdere producten kunnen beoordelen.

Service
Zonder één enkel probleem bestellen, betalen en binnen enkele uren bezorgd krijgen.

Assortiment
De lijst van producten spreekt voor zichzelf.

Extra toelichting
Ben reeds meer dan 10 jaar klant bij Amazon. Coolblue heeft mij aangenaam verrast.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

anita 20-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
overzichtelijk

Service
de ene dag besteld de volgende dag in huis, top!

Assortiment
wat ik zocht heb ik gevonden

Aanbeveling
gewoon zoals je altijd hoopt dat het gaat, ik zocht, vond, besteld, betaald en de volgende dag in huis. super dus!!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

AJM Verlegh 20-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
snel gevonden wat ik zocht

Service
s'avonds besteld volgende dag al in huis

Assortiment
als ze hebben wat je zoekt is het assortiment goed

Aanbeveling
aanbevelingen, zal je zien dat er iets mis gaat.

Extra toelichting
snel en goed geleverd perfect

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans Barende 20-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Heb helemaal geen ervaring met het kopen via internet, maat deze eerste keer heb ik het toch maar zonder hulp van onze zoon en het was heel simpel.

Assortiment
Ja , als ik vind wat nodig heb is het assortiment voldoende.

Aanbeveling
Het totaal geen klachten.

Extra toelichting
Ik kreeg mijn pakje via de post nl dus hoefde er ook niet voor thuis te blijven.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Jan Bart 20-11-2015 Via de website gekocht

Algemene score

6,2

Gemak
het is een beetje een kijkshop ervaring maar dan goed, direct te woord gestaan bij binnenkomst, fijne open sfeer

Service
aardige service maar niet veel meer informatie ontvangen dan al op de web site staat

Assortiment
eigenlijk alles wat je wilt is er wel alleen niet in de winkel en daar was ik niet op voorbereid. ik dacht gewoon mijn product te kunnen zien maar dat was niet mogelijk

Aanbeveling
zie assortiment, ik ging er heen met de idee een winkel te vinden maar het bleek een kijkshop

Review criteria:

Goed
Voldoende
Onvoldoende

Reageer

Jong 20-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De website was duidelijk, ik kon het product gemakkelijk vinden. Het bestelproces ging ook snel, gemakkelijk en probleemloos.

Service
De winkel kwam zijn levertijd na. Binnen 24 uur stond het apparaat bij mij thuis, het werd netjes aangesloten en het oude apparaat werd mee teruggenomen. Alles ging keurig, beleefd, correct.

Assortiment
ruim assortiment. Goede prijs/ kwaliteit verhouding. Duidelijke product specificaties, waardoor ik goed de onderlinge verschillen zag en daardoor een keuze kon maken.

Aanbeveling
Ik heb dit bedrijf niet op fouten kunnen ontdekken. Alles ging volgens afspraak. Ruime keuze. Voor elke portemonaie wat wils.

Extra toelichting
Goede wijn behoeft geen krans. Maar dat gaat tegenwoordig niet op. Je moet je als bedrijf blijven profileren. Ook als je goed bent.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Petrus Zijlstra 20-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Na prijsvergelijking was het bestellen in een ommezien geregeld.

Service
Prima geholpen met wat eronder de productomschrijving stond.

Assortiment
Voldoende keuze

Aanbeveling
Prima en gemakkelijk winkelen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Lee 20-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijk overzichtelijke webwinkel,

Service
Snelle en accurate levering.

Assortiment
Ruime keuze !

Aanbeveling
Altijd goed service en kwaliteit.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

l vaessen 20-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goed overzicht

Service
Snelle levering

Assortiment
veel keuzes

Aanbeveling
e- mail contact ook goed en duidelijk

Extra toelichting
komen afspraken na

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AM 20-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
kon gemakkelijk vinden wat ik nodig had

Service
voldeed aan de belofte

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anne 20-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Producten zijn makkelijk vindbaar, betaalproces is eenvoudig

Service
Zeer goede service, als er een vraag is, kun je altijd even bellen en de medewerker helpt je graag.

Assortiment
zeer breed, jullie verkopen zelfs speelgoed!

Aanbeveling
zeer betrouwbaar, leuk assortiment, snelle levering, goede klantenservice, kortom: super!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Corrie 20-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Online gekocht. Overzichtelijke website.

Service
Snelle afwikkeling en goede verkoopvoorwaarden.

Assortiment
Ruime keus.

Aanbeveling
Geen enkel kritiekpunt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wilmaL 20-11-2015 In de winkel gekocht
Utrecht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Alles staat keurig uitgestald, de winkel is netjes en overzichtelijk en het personeel zeer vriendelijk.

Service
Er werd ruimschoots de tijd voor me genomen en ik werd vriendelijk (en vrolijk) en deskundig geholpen.

Assortiment
Niet alle producten die online verkrijgbaar zijn, zijn in de winkel aanwezig, maar hetgeen waar ik voor kwam wel en ik kon ook nog vergelijkingen maken.

Aanbeveling
Zowel online als in de winkel is het service niveau ontzettend hoog!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Hans 20-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke site waar alle producten goed te vinden zijn met en met een duidelijke omschrijving

Service
Een eerdere aankoop, een mediaspeler, na vier jaar kosteloos (dus ook geen verzendkosten) binnen vijf werkdagen gerepareerd retour!

Assortiment
Altijd alles van mijn gading kunnen vinden, van mediaspeler tot gazonmaaier.

Aanbeveling
Doe met een gerust hart je aankopen bij Coolblue. Nooit gezeur gehad met garantie of omruilen. Kom daar maar eens om bij fysieke winkels.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk 20-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Gemakkelijk te gebruiken website, goede zoekfuncties

Service
Levering op zondag wanneer zaterdag's besteld...top!

Assortiment
Goed assortiment - altijd gevonden wat ik zocht

Aanbeveling
Gewoon een hele goede webwinkel met een breed assortiment, uitstekende zoekfuncties en service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Annemie 19-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Eenvoudige site, alles snel gevonden

Service
Zeer snelle en correcte levering

Assortiment
Heel groot assortiment

Aanbeveling
Prijzen zijn (meestal) zeer correct!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Ernst 19-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Snel gevonden

Service
Geleverd en snelle feedback

Assortiment
Heel veel keus

Aanbeveling
snel, goed en kwaliteit geleverd, zonder problemen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Annelies DD 19-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer vlot bruikbare website.

Service
Ongelofelijk snel!

Assortiment
Enorm aanbod om vergelijkende studie te doen.

Extra toelichting
Zeer vlotte bestelprocedure en levering, goede navigatie op de website, alles klaar en duidelijk, product degelijk verpakt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jenneke 19-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Rustig op de bank thuis een keuze kunnen maken, bestellen en de volgende dag in huis.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

JSI 19-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Gemak
alles zeer vlot te vinden

Service
Maandag besteld, het is nu donderdagavond en de bestelling is nog steeds niet aangekomen.

Assortiment
zeer goed

Review criteria:

Uitstekend
Slecht
Uitstekend

Reageer

Karel Janssen 19-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Veel keuze

Service
Voor 10u besteld,en de volgende dag voor de middag geleverd!

Assortiment
Overzichtelijk en keuze tussen verschillende merken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hogervorst 19-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Jullie hebben veel website, wasmachinestore, computerstore en ga zo maar door. Dat vind ik toch wat minder overzichtelijk. Soms weet ik niet direct dat ik bij Cool Blue aan het shoppen ben. Verder zijn de websites wel overzichtelijk.

Service
Zondag besteld en maandag in huis. Ze hebben de wasmachine netjes op zijn plaats gezet en geïnstalleerd.

Assortiment
Veel merken met veel variatie. Je kan altijd wel wat vinden.

Aanbeveling
Een 8 want ik kan ontzettend veel vinden en de service is gewoon goed, maar het is even zoeken of je op de goede website zit of zelfs onbewust.

Extra toelichting
Super service, ben zeer tevreden. Blijf ontwikkelen en ik wordt altijd blij van de facebook foto's e.d. alleen maar blije mensen die bij jullie werken?

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Peter V 19-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
overzichtelijke website, gemakkelijk kiezen

Service
makkelijk bestellen, supersnelle levering bij postpunt om de hoek, duidelijke mails over afhandeling en levering van de bestelling

Assortiment
grotere keuze dan in de elektrozaak

Aanbeveling
Op vlak van bestellen en levering is coolblue voor mij is een aanrader. Hopelijk is het geleverde product OK, anders moeten we de service-na-verkoopdienst uitproberen en hopelijk even positief beoordelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Patrick doossche 19-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
zeer duidelijke site om iets terug te vonden.

Service
zeer snelle afhandeling van de bestelling.

Assortiment
voldoende keus !!

Aanbeveling
Uitstekend wat betreft service en naleving leveringstijd.

Extra toelichting
alles ok

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cécile 19-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
alles lekker snel in huis

Service
snelle bevestiging en informatie over bezorging

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Erik 19-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Aanbeveling
Zie toelichting

Extra toelichting
Ik kreeg eerst een mail dat ik de tv tussen 1600 en 1700 uur bij gamma kon ophalen. Toen een mail dat dat om 1500 uur al kon.kom ik bij gamma ...is de tv er nog niet (? ? )kom ik om 1600 uur...nog niet geleverd. ..Hij kwam dus om 1630 uur.jamner dus van de moeite en tijd.het tweede mailtje had dus niet gehoeven...

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews