coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,3 Lees 42498 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2793 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,3

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Leopold 16-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
snel en vlot

Service
zeer vriendelijke klantendienst

Assortiment
sommige minder bekende merken niet in assortiment

Aanbeveling
gemakkelijke website, vlotte afhandeling bestelling, geen gedoe bij omruiling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

simonne ryckaert 16-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
zonder stress alles op je gemak online bestellen, alles tegen elkaar afwegen.

Service
geen problemen, alles mooi geleverd, bij fouten, direct een nieuw product.

Assortiment
grote keuze, verschillende merken, grote keuze prijsklasse.

Aanbeveling
koop in gen andere winkel meer. al mijn toestellen, groot of klein zijn de laatste jaren bij cool blue gekocht. een top winkel!

Extra toelichting
doe zo verder!!!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Semivi 16-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Handig zoeken en vinden wat ik nodig had

Service
Snel en duidelijk,die verschillende opties voor levering en betaling

Assortiment
Alles gevonden in de ruime keuze

Aanbeveling
Zo handig en snel, duidelijk en overzichtelijk en met humor 😀

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Herman DE WILDE 16-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
uiterst snelle levering - geleverde in overeenstemming met aanbieding

Service
een probeemtje wordt onmiddellijk oopgelost

Assortiment
meer dan behoorlijke keus uit aanbiedingen van gelijkaardige toestellen

Aanbeveling
enorm goede ervaring met deze winkel waar ik meerdere bestellingen verrichte

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dolf 16-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke regels en voorzieningen

Service
Wat er wordt beloofd wordt nagekomen.

Assortiment
Voldoende keuze

Aanbeveling
Zover ik met een artikel een hele winkel kan beoordelen, Prima!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sennex 16-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
in je zetel shoppen, zalig toch

Service
vandaag besteld, morgen in huis

Assortiment
veel te vinden, maar soms hebben ze niet wat je zoekt. Wel te begrijpen je kan niet alles hebben.

Aanbeveling
Zalig makkelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

yves 16-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
opvangzak bij het 1° gebruik reeds gelost van de plastieken klemring, zelf hersteld met metalen spanband ipv de plastieken spanbanden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

GvG 16-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
Op enkele knopjes op de computer drukken en de bestelling is klaar.

Service
Je wordt op de hoogte gehouden over het verloop van de bestelling.

Aanbeveling
Het enige wat (in de webwinkel) ontbreekt is een verkoper die je adviseert; je moet wel zelf weten wat je wilt, anders bestaat er een risico dat je iets anders koopt dan wat jet nodig hebt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paul 16-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
De webshop is goed ingericht en gemakkelijk in gebruik.

Service
Mailtjes & smsjes, om je door het hele proces op de hoogte te houden van de status van je bestelling. Helemaal top!

Assortiment
Ik had iets meer verschillende producten verwacht qua aanbod. Maar over de webshops die ze hebben ben ik heel tevreden.

Aanbeveling
Alles na je winkelwagen wordt goed geregeld, op bijna alle mogelijke manieren kan je betalen. Veel keuze voor verzending. En goede service rond de verzending. Alleen nog iets meer verschillend aanbod!

Extra toelichting
Heel erg tevreden over de service en de webshop, veel webshops kunnen hiervan leren. Top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Kris De Peuter 16-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Handige site, overzichtelijk en snel erdoorheen.

Service
Had nog verkeerde adres doorgegeven, maar zelfs om 11 uur vrijdagavond opgelost met 1 simpel telefoontje. Super! Levering zaterdag morgen zonder problemen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eric 16-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
handige overzichten van de producten, simpel bestellen

Service
levering zoals beloofd

Assortiment
is ok

Aanbeveling
ik shop hier graag

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

william43 16-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Aanbeveling
Binnen 14 uur een harde schijf besteld en thuis in de brievenbus voor een prima prijs zonder portokosten.
Kan niet beter

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

swt73 16-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Je vind wat je zoekt zonder problemen en vaak heeft de zoekopdracht aan een half woord genoeg

Service
Binnen 5 minuten na de bestelling werd ik al gebeld met uitleg over het verloop van de afhandeling van de bestelling. (Ik heb een telefoon met abonnement besteld en hierdoor was de levertijd wat langer dan ik gewend ben

Assortiment
Zoek het en je vind het

Aanbeveling
Alleen maar goede ervaringen met Coolblue. Elke bestelling is weer een feestje

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Suus 16-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Product zoeken: sinpel. Productspecificatie vinden: snel en simpel. Keuzemogelijkheden: ruim voldoende.
Bestelprocedure: supersimpel.

Service
Fijn om van alle stappen in de order op de hoogte te worden gehouden via de mail. Ook de verschillende bezorgmogelijkheden zijn erg handig, daardoor had ik mijn bestelling supersnel binnen.

Aanbeveling
Goede service, geode bezorgmogelijkheden, en vooral: heel erg snel!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

weltevreden 16-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
via het keuzemenu van de webwinkel is
het makkelijk om het product wat je
zoekt snel te vinden

Service
de specificatie van het gevonden product is duidelijk en to the point.
en de informatie na ordering zoals het tracen van de goederen is werkelijk een extra pluspunt

Assortiment
Het assortiment elecro en electronica producten is ruim voldoende

Aanbeveling
al verschillende bestellingen geplaatst en nog steeds tevreden.!

Extra toelichting
een klein minpuntje wil ik wel melden . de slogan :voor 23.59 uur geplaatst en morgen bezorgd" gaat in Belgie niet helemaal op. mijn laatste order was vrijdagmiddag geplaatst en maandag ochtend door Bpost (belgie) geleverd. Fout ligt niet bij coolblue.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hein 16-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
De site leidt je door alles heen en geeft vanzelf de aanbiedingen en extra opties weer. Perfect

Service
Alle mogelijkheden zijn bespreekbaar en in te stellen op de site. Van service tot leverantie.

Assortiment
prima

Aanbeveling
De sfeer, uitstraling, assortiment én betrouwbare aflevering zijn voor mij cruciaal. Coolblue scoort TOP op deze criteria.

Extra toelichting
De bezorging was werkelijk op de minuut op tijd, vriendelijk en compleet. Perfect qua communicatie geregeld!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ives Hermans 16-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
perfecte afhandeling, snelle levering, perfect produkt

Service
afspraken worden steeds nagekomen. aanrader

Assortiment
product voldoet aan verwachtingen

Aanbeveling
altijd prima afhandeling. grote aanrader om hier te bestellen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Merel 16-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Via Google-zoekresultaten kwam ik meteen terecht op de pagina van Coolblue waar ik vond wat ik zocht.

Service
Ook met eerdere bestellingen altijd erg tevreden over de kundige antwoorden van de Coolblue-medewerkers. Soms is de wachttijd erg lang.

Assortiment
Ik vond precies waar ik naar op zoek was.

Aanbeveling
Prettige, overzichtelijke webwinkel. Ook erg fijn dat de producten snel bezorgd kunnen worden. Tot nu toe nog geen ervaring met producten retourzenden - dat is natuurlijk ook een plus!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Hoofd telefoon bleutooth 16-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
De site is duidelijk!
En vaak de goedkoopste

Service
Ik had wat vragen over het product dat ik gekocht had. Ik kon via whatsapp contact op nemen en binnen een half uurtje had ik antwoord op mijn vraag:)

Aanbeveling
Prima webwinkel
Snelle service
Geen verzendkosten
Een minpuntje is dat je niet achteraf kan betalen.
En het pakkertje evt bij retour niet thuis op word gehaald.

Extra toelichting
Als ik achteraf zou kunnen betalen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

etvawa 16-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Zeer gebruiksvriendelijke website.

Service
Snel verpakt en onderweg, maar... blijft blijkbaar wat hangen bij BPost; vandaar met spijt in het hart een score 7. Zie trackingverslag hierna.
16/11/2015
12:31 Zending geleverd
zaventem mail
16/11/2015
11:36 Zending onderweg voor levering
zaventem mail
12/11/2015
21:41 De zending werd gesorteerd
Antwerpen X Parcel Sorter
12/11/2015
10:59 Bevestiging van voorbereiding van de zending ontvangen

Assortiment
Groot producten.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Jos 16-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Wat je ook zoekt, even intypen in de zoekbalk en daar is het al. Nog even aan het mandje toevoegen en klaar.

Service
Alle verschillende bestellingen geplaatst en telkens de dag erop geleverd, zelfs op zondag.

Assortiment
Uitgebreid aanbod, niet altijd de goedkoopste webshop maar een correcte service en vertrouwen weegt dan ook mee.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Gv 16-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Service
zeer goed

Assortiment
veel keuze

Aanbeveling
prijs valt soms tegen tov van andere aanbieders

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Rikbiesheuvel 16-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Op zondagavond besteld, op maandagmorgen al in huis!

Service
De pan was bij de eerste levering beschadigd. Contact met Coolblue was gemakkelijk via WhatsApp en er waren goede afspraken te maken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

rabz 16-11-2015 Via de website gekocht

Algemene score

4,2

Gemak
Site werkt simpel en gebruiksvriendelijk

Service
Met de nieuwe laptop had ik een opstartprobleem.
Op 12/11 contact opgenomen met hun klantenservice om dit probleem te verhelpen.
De gene die ik aan de lijn kreeg gaf toe dat ze onvoldoende kennis in huis had en zou de vraag bij een collega (techneut) neerleggen. Er zou die dag een techneut contact opnemen. Moest wel de boel aan laten staan van de Servicemedewerker.

Helaas moet deze techneut nog steeds bellen.

Hierdoor is naar mijn mening geen spraken van service. Een klant die een probleem heeft met een nieuw product die vervolgens ze in de kou laten staan.

Assortiment
Men heeft een ruim aanbod

Aanbeveling
Vanwege het feit dat ze hun belofte om een defect op te lossen niet nakomen is deze laag.
De bestelling en voortgang en communicatie is verder goed.

Review criteria:

Voldoende
Slecht
Goed

Reageer

Ayla 16-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Er is een breed aanbod, alle producten staan duidelijk en overzichtelijk op de site.

Service
Duidelijke mails die meteen binnen komen, je kunt je pakketje met één klik volgen, gratis verzending én de volgende dag al in huis.

Assortiment
Persoonlijk heb ik alleen bij het assortiment van de digitale fotoservice gekeken, deze was echter zeer breed en overzichtelijk.

Aanbeveling
Al het bovenstaande: goede service, snelle levering, betrouwbaar, breed assortiment met goede kwaliteit.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Cool Blue 16-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Vanuit thuis deze winkel gemakkelijk te vinden en bestellen.

Service
Inderdaad 's avonds besteld en de volgende dag om 1200 uur thuis bezorgd,

Assortiment
Vooral veel zaken aanwezig.

Aanbeveling
Heb de snelheid van een webwinkel wel heel anders meegemaakt en zonder bezorgkosten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ab 16-11-2015 Via de website gekocht

Algemene score

7,8

Gemak
Het navigeren binnen de website is eenvoudig, zoekvenster gaf direct toegang tot gezocht product.

Service
De terugkoppeling via de mail heeft me gerust gesteld, kon vrij nauwkeurig zien wanneer het product geleverd werd. Gaf me een gevoel van rust.

Assortiment
Prijs was hier in dit geval de goedkoopste, heb goed gekeken bij andere websites en google shopping etc. Jullie kwamen als beste uit mijn research.

Aanbeveling
De afwikkeling en bezorging kwamen overeen met de doorgegeven informatie. Dit was de eerste keer dat ik wat bij jullie heb besteld. Jullie website heb ik op mijn lijst gezet van sites waar ik het eerste naar zal kijken voor de producten die ik nodig heb.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

andre de tak 16-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
snelle levering naar verwachting

Service
vorige keer een retour regeling getroffen welke helder is

Assortiment
veel assortiment met daardoor goede alternatieve keuzemogelijkheden

Aanbeveling
gewoon overzichtelijk en eenvoudig in kunnen kopen.
verzending volgens afspraak en uitstekend verpakt waardoor vervoers schade voorkomen wordt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Rob Groeneveld 16-11-2015 In de winkel gekocht
Rotterdam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Uitgebreid geholpen in winkel aan de balie

Service
Medewerkers zijn zich bewust van aanwezigheid klanten

Assortiment
Is gewoon veel

Aanbeveling
Omdat het gemakkelijk, veel en betaalbaar is

Extra toelichting
Zo blijven doorgaan

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

CMA 16-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Veel keus en snelle levering en daarbij ook goede prijs.In de loop der jaren al vaak iets gekocht.

Service
Volgende dag geleverd volgens belofte en prima op de hoogte gehouden waar de besteller steeds is.

Assortiment
Op allerlei gebied veel keus

Aanbeveling
Gewoon top.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Acme made sleeve 16-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
Heel duidelijke omschrijving van het product. En goede foto's zodat het lijkt alsof je zelf in de winkel staat.

Service
Om 22h30 besteld op een vrijdag, de zaterdag morgen al geleverd. Andere webshops kunnen hier van leren.

Aanbeveling
Soms wat duurder dan andere winkels/webshops. Hoewel die andere geen levering op zondag aanbieden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mariena G 16-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijk, werkt perfect.

Service
Heel duidelijk en snel.

Assortiment
Alles voorradig.

Aanbeveling
Perfect tot nu toe.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob 16-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Ook in de avonduren is de communicatie gewoon goed. Er wordt snel gereageerd.

Assortiment
Verrassend ruim assortiment, niet alleen budget-merken.

Aanbeveling
Vrijdagavond bestelling geplaatst, zaterdagochtend reeds bezorgt. Komen de afspraak dus gewoon na en dat is een verademing. (Hoewel dat eigenlijk normaal zou moeten zijn).

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Danny 16-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Je kan makkelijk gericht naar een product zoeken

Service
Ik heb drie bestellingen geplaatst. Bij een bestelling was de order niet compleet. Met 1 telefoontje was alles geregeld en het product werd de volgende (zon)dag geleverd. Bij een bestelling voldeed het product (tempered glass screen protector) niet. Deze wilde niet goed aan mijn scherm hechten. vanochtend wederom een telefoontje gepleegd. Ik heb voorgesteld om de screen protector retour te sturen ter controle. Via de mail kreeg ik het volgende antwoord:

"We vinden het vervelend dat uw aankoop niet aan uw verwachting voldoet. Uiteraard gaan we dit zo snel mogelijk voor u oplossen. Het product naar ons terugsturen is niet nodig. Die moeite willen we u graag besparen. Onderstaand vervangend product gaan we u meteen opsturen."

Dit noem ik nog eens service. Top !!!!

Assortiment
bijna alles van mijn interesse is er

Aanbeveling
Fijne (web)winkel met een dito klantenservice

Extra toelichting
Ga zo door !!!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Alain 16-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goede selectiemogelijkheden.

Service
Snelle verzending - vrijdag besteld, zaterdagmorgen in huis - dus, ook levering op zaterdag!

Assortiment
Ruim aanbod

Aanbeveling
Het is erg gemakkelijk opzoeken. Bij de produkten wordt er veel informatie verschaft.

Extra toelichting
Ook tevreden over BPost met hun verruimde dienstverlening.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

peter 16-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Goede uitleg op de site

Service
snelle levering

Assortiment
juiste telefoon voor mij

Aanbeveling
zie bovenstaande

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

ria den brok 16-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
gemakkelijke site dus eenvoudig te bestellen

Service
bezorgen wanneer je wilt

Assortiment
allerlei artikeen

Aanbeveling
zie vorige vragen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

T5forLife 16-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
zoeken op categorie en het assortiment wordt zichtbaar. Als je al merk en type weet, zoek je daarop en vind je het meteen

Service
levertijd zoals afgesproken, de volgende dag

Assortiment
hadden het product wat ik zocht en ook nog voor de beste prijs

Aanbeveling
Doen wat ze beloven. Service niet nodig gehad, maar ik vertrouw erop, dat mocht het zo zijn dat ook goed komt

Extra toelichting
nvt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ingrid 16-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Heerlijke machine. Eenvoudig in gebruik. De standen die er op staan zijn precies wat je nodig heb

Service
Top dat ze de machine installeren ook boven.

Aanbeveling
Zeer te vrede s'avonds besteld en de volgende ochtend al in huis. Geïnstalleerd en wel. Top

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martijn 16-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Zeer handig en snel

Service
Snelle levering , duidelijke informatie

Assortiment
Bijna volledig gamma wat op de markt is

Aanbeveling
Betrouwbaar
Snel
Goed

Extra toelichting
Altijd goede service, eerlijk en goede prijzen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tony 16-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Eénvoudig opzoeken en bestellen + snelle levering, heel vlot op te volgen.

Service
Levering zoals gevraagd en nog nooit problemen gehad

Assortiment
Heel ruim assortiment en steeds bij prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Adriënne 16-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Via Internet, handig hoor!

Service
Snelle levering/service,zeer degelijke verpakking. Wat ik ook fijn vind is dat je via mail en sms op de hoogte wordt gehouden. Super store!

Assortiment
Voor mij i.i.g keuze genoeg! Ik weet meestal wat ik wil en zoek.

Aanbeveling
Echt een service met een glimlach!

Extra toelichting
Ga zo door zou ik zeggen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Corina van der Bilt 16-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
gewoon van je bureau achter de computer een bestelling doen!

Service
netjes wordt je op de hoogte gehouden van de status van je bestelling.

Aanbeveling
Je kan er van alles kopen, heel ruim assortiment

Extra toelichting
Ga zo door....

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Glenn 16-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Website is steeds overzichtelijk en gebruiksvriendelijk.

Service
Bij vragen of problemen kan je steeds rekenen op een snelle en vlotte service van de klantendienst.

Assortiment
Steeds mooi en voldoende aanbod van producten die ik zoek.

Aanbeveling
Deze winkel heeft alles mee om op en top te zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Shana 16-11-2015 In de winkel gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Duidelijk of iets aanwezig is of niet. De datum van levering is altijd correct

Assortiment
Niet altijd beschikbaar wat aangeboden wordt.

Extra toelichting
Prijzen zijn vaak nogal hoog ten opzichte van andere winkels

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

ingrid vanraes 16-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
ni meer naar winkel

Service
vlug geleverd

Assortiment
voldoende

Aanbeveling
prijs is prima

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Victor 16-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Je kunt bijna alles vinden en het wordt de volgende dag geleverd (op werk of thuis).

Service
Indien niet goed geen probleem om in te ruilen (per post of even langsgaan.

Assortiment
Bijna alles wat ik moet hebben is er te vinden.

Aanbeveling
Heb reeds deze winkel aan anderen aanbevolen wegens koopgemak en betrouwbaarheid.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jurgen 16-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Heel handig om te kiezen, vergelijken, echte reviews te lezen,...

Service
Vriendelijk aan telefoon (was probleempje met btw-nummer)
Zo snel geleverd!

Assortiment
Ongelooflijk hoeveel verschillende merken & modellen. Vele zaken elders niet gevonden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pirlewie 15-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Goede duidelijke website, met veel relevante informatie over de aangeboden artikelen

Service
Erg goed, ik had na problemen met een aankoop een aangename en vruchtbare correspondentie daarover

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

José 15-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
In je eigen tijd rustig zoeken naar een geschikt artikel.

Service
Ze beloven een snelle levering. En dat komen ze zonder problemen na.

Assortiment
van alle markten thuis, super!!

Aanbeveling
Was altijd heel voorzichtig met webwinkels. Maar Coolblue doet wat het beloofd!! Levering al de volgende dag!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews