coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,7 Lees 42303 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3453 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,7

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Harry 13-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Hoe moeilijk het is om al die artikelen goed te categoriseren. Dit doen jullie erg overzichtelijk.

Service
Heb het slechts één keer nodig gehad met een klein artikel. Niet moeilijk doen, heb gewoon een nieuw exemplaar ontvangen.

Assortiment
Jullie hebben bijna alles.

Aanbeveling
Door tijdens de snelle verzending in zelfs grappige anekdotes de mensen op de hoogte te houden, geeft aan dat jullie betrokken zijn bij de beleving van jullie klanten.

Extra toelichting
Hou dit vast, het is al moeilijk genoeg om in de wereld van "gunnen" te komen. De bereidheid iets meer voor een artikel te betalen in ruil voor betrouwbaarheid.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

marc 13-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
uiter,mate makkelijk dingen te vinden

Service
je worst prima op de hoogte gehouden over de verzending en aankjomst

Assortiment
grote keuze en prima beschrijvingen van de produkten

Aanbeveling
gewoon makkelijk en goed werkend

Extra toelichting
prima zaak

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rudy Warners 13-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
heerlijk dat je zo laat in de avond nog wat kunt bestellen

Service
netjes op tijd afgeleverd keurig geintallaeerd - verpakkingen mee retour

Assortiment
hebben een mooie en breed collectie

Aanbeveling
overzichtigelijk

Extra toelichting
zal het zekers bij vrienden aanraden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Irene 13-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Meerdere webwinkels, in zijn eigen produkten

Service
Mooi ingepakt, snel geleverd, zelfs tussendoor een berichtje

Assortiment
Ook een top tien, wat kiezen gemakkelijker maakt !

Aanbeveling
Alles goed en eindelijk een goede webwinkel in Belgie !!

Extra toelichting
Al jaren klant bij Bol.com, maar dat gaat veranderen als Cool blue zo altijd is ;-)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeroen Demets 13-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Goeie bestelmogelijkheden en eenvoudige afhandeling en opvolging

Assortiment
Uitgebreide keuze.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Pieter 13-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Het is een fijne webwinkel aangezien de er onwijs veel dingen hebben. Je kan voor meerdere dingen dus bij hun terecht.

Service
Ze proberen alles te doen om jou te laten weten dat ze echt bezig zijn met je bestelling en proberen deze zo snel mogelijk naar jou te versturen.

Assortiment
Breed assortiment. Veel verschillende producten alleen per product hebben ze niet veel keuze. Bijv. Een opladen, je kan dan maar kiezen uit 6 verschillende .

Aanbeveling
Heb verschillende keren wat bij hun besteld en verliep elke keer heel soepel. De klantenservice is ook uitermate goed geregeld!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

J 13-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Veel info op site, snel bestellen, snelle levering

Service
Gratis verzenden en retour, evt een fysieke winkel om naartoe te gaan als er problemen met het product zijn. Dat geeft vertrouwen

Assortiment
Veel keuze

Aanbeveling
Zie boven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

annie 13-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Gemak
Gemakkelijk en snel

Service
Snel

Assortiment
De juiste hoes .!

Aanbeveling
Voor de 1ste keer gedurfd en meegevallen...

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Paul 13-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Handige website

Service
Levering is altijd correct. Ook de dienst "levering dezelfde dag"werkt goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

raf 13-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
artikel vlot gevonden, en bestelling snel afgerond

Service
correcte info na bestelling en over levering

Aanbeveling
ik heb een goede shopervaring gehad

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Paul 13-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Zeer overzichtelijke website(s) met goede beschrijving van de produkten en meestal zeer duidelijke afbeeldingen.

Service
Goede tot zeer goede naservice als het al eens misloopt. Slechts 1x liep het minder vlot.

Assortiment
Zeer uitgebreid assortiment, alleen haalt men "oudere" modellen zeer snel uit het assortiment. Soms wil je al eens een gekend product opnieuw (of voor iemand anders) aankopen en dan blijkt het niet meer verkrijgbaar terwijl andere websites het nog wel aanbieden. Van bepaalde gekende merken is niet altijd het volledige assortiment te vinden.

Aanbeveling
Goede service, uitgebreid assortiment, zeer overzichtelijke website(s) en zeer snelle correcte levering. Alleen soms iets te duur en sommige artikelen helemaal niet te vinden.

Extra toelichting
Van bepaalde merken het volledige assortiment in huis nemen en sommige prijzen herzien.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Patrick 13-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Overzichtelijk, snel besteld en makkelijk betalen!

Service
Volgende dag afhalen was fijn, minder fijn was dat het vanaf 4 uur kon terwijl de winkel om 5 uur sluit (op zaterdag). Waarschuwing was fijn geweest!

Assortiment
top!

Extra toelichting
Cool blue = cool!

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

pbroeder 13-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijk, had wel problemen met mijn net aangemaakt profiel, wachtwoord resetten, probleem opgelost...

Service
Bezorgingsinfo is top. Nog niet vaak gezien bij webshops. SMSje is een meerwaarde.

Assortiment
Aanbod mocht groter althans qua videogames.

Aanbeveling
Aanrader voor mensen die graag iets online kopen. Prima verzendservice.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Ad 13-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
lekker thuis voor de pc shoppen

Service
geweldig snelle en goede service

Assortiment
weet eigenlijk niet wat je er niet kunt vinden

Aanbeveling
alle lof voor deze winkel gaat van mond tot mond

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk 13-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Vanuit je luie zetel bestellen

Service
Vlotte afhandeling

Assortiment
Zeer ruim assortiment

Aanbeveling
Correct,vlotte en ruime keus

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Gerard 12-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
via de handige webshop snel en eenvoudig de producten te bestellen

Service
Snel geleverd en goed op de hoogte gehouden tijdens het orderproces

Assortiment
het assortiment is gewoon heel erg ruim.

Aanbeveling
overal een fantastische winkel. Heb van collega's goede berichten gehoord. Zelf nu ook ervaren. Ik ben via de servicedesk telefonisch ondersteund. Dit was een vriendelijke, behulpzame en beleefde jongeman.

Extra toelichting
klantgerichtheid en klantvriendelijkheid op alle gebied was verrassend.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kate 12-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
gratis verzenden en retourneren

Service
supersnelle levering

Aanbeveling
helder en duidelijke site, snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anneke 12-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Service
Om 22 uur besteld, volgende dag al om 9 uur geleverd

Aanbeveling
Snelle en goede service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

janine 12-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
gemakkelijk via computer

Service
vlugge levering

Assortiment
veel keuze

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Andy Maelstaf 12-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zo simpel te bestellen en betalen, levering bij de post afhaalpunt.

Assortiment
Vrij grote keuze, makkelijk sorteerbaar op eigen interesse

Aanbeveling
Is vlug, veel keuze en makkelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jordy 12-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Zaterdag om 23uur besteld en ik had het maandag om 11uur.

Assortiment
Veel keuze en voor een goede prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fernand Messiaen 12-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ik kan tot 23.59h een keuze maken en de dag nadien heb ik het artikel in de voormiddag meestal. Super!

Service
Vriendelijk personeel,altijd aanspreekbaar! Ik heb er nog nooit een miskoop gedaan en retourneren is geen probleem!

Assortiment
Te veel om op te noemen! Waw!

Aanbeveling
Je zal er geen betere,vlottere,stiptere,aangenamere....vinden!

Extra toelichting
Waren alle webwinkels maar zo!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jos Scheepens 12-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Had snel gevonden wat ik zocht

Service
Alles keurig afgeleverd en verpakt

Assortiment
Tot nu toe alles kunnen vinden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Marjoleins 12-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke webshop met goede product omschrijvingen. Overzichtelijk en veel nuttige reviews van andere klanten.

Service
Super snelle gratis levering en mijn pakje was erg veilig verpakt.

Assortiment
De webshop heeft enorm veel keuze en een goede product omschrijving.

Aanbeveling
Ik geef CoolBlue voor alles een 10 dit omdat ik zo erg tevreden ben.

Extra toelichting
Ik ben erg tevreden over mijn Nikon 50mm lens en ben blij dat ik deze bij Coolblue gekocht heb.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joach De Smet 12-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
ordelijk ingedeelde website, keuzemenu terug te vinden onder alle categorieën, duidelijke prijzen en promo's

Service
correcte levering, indien niet thuis af te halen in dichtsbijzijnde postpunt (voor België)

Assortiment
ruim voldoende keuze, goede prijs/ kwaliteit verhouding, promo's worden in de kijker gezet

Aanbeveling
ideaal om van thuis uit order te plaatsen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pascale 12-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke webshop

Service
Super snelle levering

Aanbeveling
Snel en eerlijke prijzen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

T L van IJzendoorn 12-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Goede web site alles wat je zoekt is te vinden.

Service
Niet de eerste keer dat ik iets koop bij Coolblue,
altijd goed.

Assortiment
Goed niets aan toe te voegen.

Extra toelichting
Vooral zo door gaan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rita Poppen 12-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
De site is prettig en overzichtelijk

Service
Niemand nodig gehad maar wel vertrouwen dat dit goed zit.
Prettig dat je op de hoogte wordt gehouden wanneer het artikel komt.

Assortiment
ruim voldoende

Aanbeveling
Als je aan een artikel denkt heb je het al zowat in huis :-) Erg snelle service dus!

Extra toelichting
Prima die cool blue!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Joye Pieter 12-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
Vlotte levering

Service
je krijgt bij iedere nieuwe status,een Email

Aanbeveling
Alles bij elkaar,een snelle en vlotte levering.
Goede verpakking,te volgen via tracking

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Carlos 12-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Website is excellent, heb er vlug de smartphone teruggevonden die ik wilde bestellen met alle technische specificaties. Daarenboven was het ook mogelijk om een factuur te bekomen op naam van mijn bedrijf, met vermelding van BTW nummer. Dit is vaak niet mogelijk op andere sites. Daarenboven kon ik zelf een tijdslot voor de levering kiezen wat super was - op die manier was ik zeker aanwezig voor de levering.

Service
Nadat ik mijn bestelling had geplaatst heb ik enkele mails en smsjes gekregen met info over de levering, dit was super handig!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paul G. 12-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Het gemak om lekker onderuit achter de computer of achter de iPad je bestellingen te kunnen doen

Service
Vanaf dat je besteld hebt, wordt je constant op de hoogte gehouden van het verloop van je bestelling en niet te vergeten de zeer snelle levering

Assortiment
Voor elk wat wils en als je wat zoekt, eerst bij Coolblue kijken, zeker weten dat je daarna niet verder hoeft te zoeken en nogmaals...je bestelling wordt zeer snel verzonden

Aanbeveling
Zeer, zeer blij met coolblue als webwinkel, met het assortiment, met de snelle afhandeling, de service als er iets fout zou zijn en het winkelgemak vanuit je stoel op elk tijdstip van de dag

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AmauryS 12-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zeker van de scherpste prijzen en gemakkelijk in gebruik/bestellen

Service
Geen druk,stress, enkel de verwachte afspraak met B-post in de gaten houden...

Assortiment
Op alle vlakken een ruim assortiment.

Aanbeveling
Dagelijks heb ik al niet veel tijd, laat staan om te gaan shoppen. Via Cool Blue kan ik gerust zoeken en bestellen, op ieder moment van de dag. Ook alle producten die je voor middernacht besteld de volgende dag in huis hebben is zeker een meerwaarde. Ik zal dit zeker nog doen. Alvast bedankt!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Chris 12-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Zeer goed, geen 10 want het kan altijd nóg beter!

Service
Zeer goed, geen 10 want het kan altijd nóg beter!

Assortiment
Zeer goed, geen 10 want het kan altijd nóg beter! Ik had mijn telefoon bij anderen nog wel iets goedkoper gezien maar jullie gaven aan dat er ook nog E 20,00 cashback van Samsung op zat. Dus was dat uiteindelijk toch het goedkoopste maar je moet er nog wel iets voor doen.

Aanbeveling
Zeer goed, geen 10 want het kan altijd nóg beter!

Extra toelichting
Zeer goed, geen 10 want het kan altijd nóg beter!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Stijn 12-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
vlotte interface, overzichtelijke lay-out.

Service
stipte levering, gedetailleerde productomschrijvingen

correcte en intuïtieve betaalmethode en stap per stap opvolging van de levering.

Assortiment
Makkelijk om te specifiëren op budget, merk, prijs,....

Enkel jammer dat voor mijn specifieke smartphone weinig extra accessoires beschikbaar zijn maar dit ligt aan de populariteit van mijn aankoop, niet aan de winkel zelf!

Aanbeveling
Een vaste klant bij, online winkelen zoals het hoort!

Extra toelichting
Doe zo voort!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wenkel 12-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
in 1 2 3 besteld

Service
dag nadien geleverd

Assortiment
veel keuze

Aanbeveling
top

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans 12-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
De webshop is overzichtelijk opgezet en de link naar Google is erg handig. Als je produktinformatie wil hebben via Google is de kans groot dat je o.a.de aanbieding van Coolblue in je scherm ziet.

Service
Kreeg na bestelling direct bericht met de bevestiging en track & trace van PostNL.

Assortiment
Kwam op de site omdat ik fietsaccessoires nodig had. De volgende dag kwam ik weer in de webshop terecht toen ik op zoek was naar een laptop. Later zocht ik info over demo laptops en kwam via marktplaats bij Coolblue terecht voor diverse demo laptops

Aanbeveling
Binnen mijn kennissenkring willen we niet al teveel tijd spenderen aan het constant zoeken op internet. Je ziet door de bomen het bos niet meer. Als deze produkten door Coolblue worden aangeboden, heb je een goede prijsindicatie en is zoeken naar de laatste euro´s tijdrovend en vaak tevergeefs!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joppe de peuter 12-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Bij coolblue ben je zeker dat alles dat je koopt het geld waart is

Service
Echt een fantastische service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

marc verstrepen 12-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
goede service anticipatie

Service
ganse service proces gedekt

Assortiment
uitbreiding mogelijk

Aanbeveling
goede online ervaring

Extra toelichting
levering binnen een bepaald tijdsframe (bv ts 14 - 17 u) , wat 9,95 € kost, lukte niet (er werd te vroeg afgeleverd)

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

max 12-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gewoon Vanuit je zetel besteld.

Service
Dag na bestelling geleverd

Assortiment
Uitgebreid

Aanbeveling
Goede service.snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Daan81 12-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Betrouwbaar, snel, attent, niet de goedkoopste, wel goede service. Alle communicatie straalt uit dat je als klant belangrijk bent en dat ze willen dat je tevreden bent, dat is prettig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

steven 12-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Deze eerste bestelling ging zeer vlot en hoop in de toekomst nog te bestellen

Service
Zeer vlot zonder meer

Assortiment
Meest voor de hand liggende produkten

Aanbeveling
Niemand is perfect maar leunt er tegen

Extra toelichting
Aan te raden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mpview 12-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke en korte navigatie waardoor je al zeer gauw vind wat je zoekt.

Service
Heb alleen maar een positief gevoel bij de keren dat hulp nodig had. Zo kreeg ik uitgebreide hulp bij het zoeken naar de juiste telefoonhouder.

Assortiment
Het lijkt erop dat ze alles hebben wat ik zoek. Heb steeds zeer snel mijn product kunnen vinden en ook voor de juiste prijs.

Aanbeveling
Hoef cool blue al lang niet meer aan te prijzen. Zoeken hoeft niet meer. Mijn vrienden kennissenkring weten dat ik zeer tevreden ben en tot nu toe altijd geslaagd bij cool blue.

Extra toelichting
Hoop dat het zo blijft

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marinus 12-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Toegankelijk en duidelijk.

Service
Duidelijke berichtgeving, bestelling binnen een dag bezorgd.

Assortiment
Voor zover van toepassing, want ik zocht snel een hardloophorloge en had geen tijd om verder te kijken. Daarom was de toegankelijkheid van de site ook erg welkom.

Aanbeveling
Driemaal een 9, maar hier is het totaal meer dan de som der delen, dus een tien

Extra toelichting
Nog niet, mogelijk in de toekomst na verder contact.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Juwelies 12-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer gemakkelijk. Bestellen en dag erna aan de deur met mijn pakje. En ik heb al geen geduld maar 1 dag wil ik zeker wel wachten.

Service
Alles perfect in orde. Je weet telkens hoever men staat met uw bestelling

Assortiment
Heel ruim assortiment en steeds mee met de nieuwe snufjes

Aanbeveling
Zal er zeker nog bestellen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Top service 12-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Service
Niet alles is even goedkoop maar service is top

Assortiment
Meeste artikelen zij wel te vinden maar niet alles

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Arthur 12-11-2015 In de winkel gekocht
Utrecht

Algemene score

6,3

Gemak
inzichtelijk ingericht enne koffie !!!

Service
Ben in de winkel goed geholpen, maar ben achteraf niet helemaal tevreden met mijn aanschaf ...

Assortiment
Echt zeer weinig keuze in de winkel zelf. Ik ging voor een laptop, en vond het model in de winkel perfect.
Helaas bleek de allerlaatste te zijn en die mocht niet worden meegegeven.
Blijkt vervolgens dat dit model ook niet meer via de website verkrijgbaar is (en nog steeds mocht het winkel model niet worden meegegeven).
Heb een andere laptop via de website uitgekozen, maar na gebruik van een week ben ik slechts gedeeltelijk tevreden met mijn aankoop. Had ik dit model in de winkel gzien dan had ik deze waarschijnlijk nooit aangeschaft.
Jammer dat het model dat ik wel wilde hebben, niet mocht worden meegegeven.
Ik zit nu wel 4 jaar vast aan een laptop die ik eigenlijk niet wilde hebben.

Aanbeveling
Zie mijn motivatie bij assortiment. Allemaal ik de winkel op zich plezierig vond, ben ik uiteindelijk geëindigd met een aankoop waar ik niet helemaal mee tevreden ben.

Extra toelichting
Product "gekocht" in de winkel via het plaatsen van een bestelling op de website

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Slecht

Reageer

Bernard 12-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
beter en sneller dan deze bestelling kan niet, vandaar een 10

Service
alles was goed en klopte precies met hoe het mij op de site en in de mail was beschreven.

Assortiment
voor mij genoeg, verder nog geen ervaring ermee

Aanbeveling
zie boven

Extra toelichting
ga zo door

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Marjolein 12-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
De site is makkelijk te gebruiken. Ik kan ook iemand daar en die helpt mij ook altijd :)

Service
Doordat ik er iemand ken besteld die altijd de dingen voor mij zodat het altijd goed gaat.

Assortiment
Je hebt er veel. Heb wel al eens iets niet gevonden. Maar voor de rest vind ik er alles dat ik nodig had.

Aanbeveling
Het is snel, makkelijk en je kan altijd terecht voor vragen en bemerkingen. Ze helpen je ook heel goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Laurens 12-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Suoer snel en easy

Service
Snel een antwoord op een vraag

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jean 12-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke website,
via de zoekfunctie snel product gevonden

Service
Heel goede service.
Bij vragen snel antwoord van de klantendienst

Assortiment
Veel keuze in producten.
Prijs is iets minder dan in de gewone winkels

Aanbeveling
1ste bestelling gedaan en is tot hiertoe tip top in orde

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews