coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,0 Lees 42587 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2243 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Cliff 18-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Het was heel makkelijk om de vergelijker te gebruiken en te zien wat nu precies het verschil was tussen de producten.

Service
Voor 23:59 besteld op zondag en netjes maandag bezorgd. Wat wil je nog meer!

Aanbeveling
Coolblue biedt veel producten aan met een makkelijke vergelijker. Voor 23:59 besteld volgende dag in huis en nog gratis bezorging ook. Wat wil je nog meer?

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

TS 18-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
nternet en klaar

Service
Snel, goede communicatie over het verloop

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paul 18-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Website zeer overzichtelijk!

Service
Zondag besteld en gebeld( keurige toon en behulpzaam) , maandag geleverd

Aanbeveling
Zie bovenstaande
Coolblue maakt waar waarvoor ze staan!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Eliasmtch 18-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Ging zeer vlot, hoefte zelf geen account aanmaken, bestelt en betaalt in 5-10min de volgende ochtend ontvangen op een zaterdag.

Service
Vlotte service en snelle levering

Assortiment
Vondt direct wat ik nodig had

Aanbeveling
Alles ging vlot, geen enkele probleem gehad

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tess 18-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Prima webshop met een snelle levering en een top service. Tijdens het verwerken van je bestelling word je helemaal op de hoogte gehouden zodat je precies weet waar je aan toe bent.

Service
Bestelling zou op zondag geleverd worden maar dit was niet het geval. Verder prima!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

pep 18-11-2015 Via de website gekocht

Algemene score

1,3

Gemak
In eerste instantie lijkt alles ok, tot dat Coolblue moet gaan leveren en installeren...

Service
De klantenservice van Coolblue is heel vriendelijk over de telefoon en mail, maar ze zijn vergeten dat klantenservice ook inhoudt dat je oplossingen biedt. Ze doen mooie beloften die ze niet nakomen (tot drie keer toe) en vervolgens houden ze je aan het lijntje tot zelfs de bedenktermijn is verlopen.

Aanbeveling
Als er iets mis gaat, gaat het ook goed mis. Coolblue belooft vaatwassers bij levering ook te installeren, maar doet dit niet. Vervolgens kost het ze minimaal twee weken (ik wacht nog steeds) om na te gaan wat er intern mis is gegaan, zonder dat ze de klant ook maar één oplossing bieden.

Review criteria:

Slecht
Slecht

Reageer

Jan Baks 18-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Scherm kapot volgende dag een nieuwe in huis

Service
Niet gebeld met de winkel,maar informatie in doos van Dell matig

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

Lucien 18-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Welke winkel je van CoolBlue ook induikt, je wordt altijd op de hetzelfde opmaak, dezelfde zoekmogelijkheden, dezelfde "ervaring" getrakteerd.

Service
"No hassle" policy; geen onnodige vragen, als je niet tevreden bent regelen ze het gewoon

Assortiment
Als er een 11 gegeven kon worden zouden ze die krijgen; dat je ook al Dolce Gusto Nesquick kan krijgen bij Coolblue, terwijl ik ze origineel als leverancier van computerspul heb ontdekt betekent voor mij dat ik steeds vaker als ik iets moet hebben eerst Coolblue opzoek

Aanbeveling
"Need I say more?" Coolblue ie een geweldig concept, met goed prijzen, prima service en al met al gewoon een zeer prettige ervaring.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jucro 18-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Probleemloos!!

Service
Verbazend snelle levering. Bestel vaker iets op internet, maar nog nooit zo'n snelle levering meegemaakt. Mijn vriendin zei: Hoe is dit nu mogelijk?

Assortiment
Heb het meeste kunnen vinden en de prijzen waren ook goed.

Aanbeveling
Eigenlijk behoeft een goede "wijn" geen krans.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Loots Rike 17-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Zeer snel en correct geleverd !!!

Assortiment
niet verder gekeken dan wat ik nodig had .

Extra toelichting
Geweldig systeem,

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Tom Alderweireldt 17-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
prima georganiseerd, soms wat lang wachten.

Service
steeds heel behulpzaam en goede uitleg

Assortiment
niet alles is beschikbaar, maar het keuzepallet is goed doordacht zodat je meestal wel vindt wat je zocht.

Aanbeveling
de winkel is prima, de kwaliteit van de producten is eigenlijk een aparte kwestie. Ik heb ook al een bericht naar de klantenservice geschreven hierover.

Extra toelichting
mijn nieuwe SSD disk is al kapot. (1 week) Heel jammer voor zo'n investering dat het onbetrouwbaar blijkt. Ik hoop dat ik hem mag terugbrengen of een andere krijg in garantie.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

NeoAtomic 17-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snel kunnen vinden wat ik wilde hebben en voor de laagste prijs.

Service
De volgende dag al geleverd! De bezorgers hebben de wasmachine uitgepakt, aangesloten en op de juiste plek gezet. Ze hebben de verpakkingsmateriaal ook mee terug genomen.

Aanbeveling
Duidelijke webshop met een mooi layout en snelle levering. Echt een aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

KvZ 17-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Super gebruiksvriendelijk!

Service
Razend snel en tussentijds uitstekend geinformeerd!

Assortiment
Kinderspel wat niet overal verkrijgbaar was, kon Coolbleu binnen 24 uur thuis afleveren tegen zeer scherpe prijs en zelfs in jubileum editie!

Aanbeveling
Uitzonderlijk service gericht

Extra toelichting
Ik was blij verrast door de zeer correcte tussentijdse informatie die verstrekt werd over de levering. met name toen het pakketje bij de buren werd geleverd, werd ik daar digitaal keurig over geinformeerd!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kco 17-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Op 5 minuten bestelling geplaatst

Service
Zaterdagavond bestelling geplaatst, zondagnamiddag geleverd!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Natascha 17-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
De site is duidelijk en werkt goed.

Service
De communicatie is zeer goed. Er wordt super snel geleverd. Ze waten uiteindelijk wel 1 dag later dan aangegeven,

Assortiment
Ze hebben een hoop, uiteraard niet alles. Daardoor heb ik helaas niet alles kunnen bestellen bij 1 winkel.

Aanbeveling
Ik zal zeker nog een keer iets bij deze winkel bestellen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

linda 17-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Service
Super snelle levering zelfs op zondag. Ik ben zeer tevreden

Assortiment
Ze hebben een redelijk groot assortiment maar qua speelgoed vind ik het weinig

Aanbeveling
Zeer tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

DW 17-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zeer snelle levertijd!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Bleeker 17-11-2015 Via de website gekocht

Algemene score

7,0

Gemak
Het was snel en makkelijk het artikel te bestellen.

Service
Voor 24.00 u besteld en de volgende dag besteld klopt NIET. Wel bericht de volgende dag, zaterdag, wordt het afgeleverd, het volgende bericht het wordt maandag. De hele dag thuis zitten wachten, niets gezien. Dan een bericht, wordt dinsdag bezorgd na 17.00 u. Nu wel bezorgd, maar de leus voor 24.00 u besteld , de volgende dag bezorgd bezorgd vind ik een slechte reclame in mijn geval. Zeker als je met spoed op de printer zit te wachten.

Extra toelichting
Achter de reclameleus blijven staan en het ook uitvoeren. Wel een minpunt.

Review criteria:

Uitstekend
Onvoldoende
Voldoende

Reageer

natacha 17-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
product is makkelijk te vinden

Service
snelle levering

Assortiment
uitgebreid assortiment

Aanbeveling
perfecte winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Carl 17-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Klantvriendelijke website.

Service
Zondaglevering is een hele mooi extra die de meeste onlinewinkels niet bieden.

Assortiment
Bij de keuze van mijn laptop had ik keuze uit een ruim assortiment.

Aanbeveling
Samengevat: ruime keuze, klantvriendelijke website met een uitstekende leveringsdienst.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Huub 17-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
prettige site

Aanbeveling
Evewn bestellen en de volgende dag keurig verpakt om 9.30 uur in huis.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bert H 17-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
alles snel gevonden, gemakkelijk kunnen vergelijken

Service
Snel!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anna 17-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Service
Zondagbezorging is ideaal voor werkenden

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

De Vliegher Dimitri 17-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Besteld voor 23u59 morgen in huis zelfs op zondag nog voor de middag .het is echt een super service

Service
Snel en correct een super service

Assortiment
Ik had direct gevonden wa ik wou

Aanbeveling
Gemakkelijk en snel zelfs gratis levering op zondag

Extra toelichting
Alles is super we zijn zeer tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jos L 17-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
veel keuze, genoeg uitleg

Service
keuze, voorstellen met andere producten

Assortiment
wat vindt men hier niet?

Aanbeveling
zeer snelle service, keuze, gekoppelde voorstellen aan het gekozen product , traceerbaarheid, naar mijn mening geen censuur in reviews, betalingsgemak

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Adhe 17-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
Duidelijke site. Goed overzichtelijk

Service
Prima status vermelding

Extra toelichting
Zelfs nog op zondag bij je afgeleverd !

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

nanine 17-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Zo besteld. Ook zondag leveren ze. Geen uren thuis wachten.

Service
Je wordt netjes op de hoogte gehouden, waar je pakketje is.

Assortiment
Erg breed assortiment, van printer tot blender.

Aanbeveling
Zie alles hierboven. Heb geen ervaring wat betreft retourneren vandaar een 9

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Abraham 17-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles is prima vindbaar

Service
Goed, was binnen 1 dag binnen

Assortiment
Ze hebben van alles

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dennis 17-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Bij de webwinkels is de keuze heel erg groot en je hebt het pakket snel in huis want niemand houdt van lang wachten

Service
goede service , handig als ik iets snel wilt hebben en af wil halen in een winkel , hier kan je alle info vragen en als het product niet goed is kan je het zo terugsturen

Assortiment
er zijn wel heel veel verschillende winkels van coolblue ,ik heb hier al een nas gekocht , in het verleden ook wel een telefoon en zojuist een monopoly spel ,,, dus een nogal breed assortiment

Aanbeveling
Een van de betere webshops

Extra toelichting
Wanneer coolblue net iets duurder is dan een andere webshop kies ik toch voor coolblue zeker omdat ik het de volgende dag in huis heb, ook op zondag. Coolblue geeft ook een duidelijke garantie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vincent 17-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Alles is goed te vinden. Duidelijke productinformatie.

Service
Prima

Assortiment
Bijna alles in een productgroep is te krijgen.

Extra toelichting
Prima webshop! Één kanttekening: ik heb twee maal een product gekocht op zaterdag welke volgens Coolblru op zondag bezorgd wordt. Dit is in beide gevallen niet gebeurd!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Haier 17-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
gemakkelijke en overzichtelijke side

Service
goede en correcte service

Assortiment
groot en overzichtelijk assortiment

Aanbeveling
correcte service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rik 17-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Super handige site, ongeloofelijk eenvoudig betalen.

Service
Snelheid en kwaliteit gegarandeerd, dat is zijn geld zeker waard!

Assortiment
Je kan echt alles vinden wat je nodig hebt, van elektronica tot en met boeken.

Aanbeveling
Alles bijeen top 3 online webshops! Zeker aan te raden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marc 17-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Een order plaatsen gaat geheel automatisch en is snel gebeurd.

Service
Je moet een aantal privé gegevens invullen, maar dan word je per sms en mail op de hoogte gehouden over het verpakken en het tijdstip van verzending en verwachte levertijd. Erg goed en duidelijk.

Assortiment
Ik heb niet het hele assortiment bekeken, maar een artikel gekocht dat zeker niet via alle wegen snel te verkrijgen is.

Aanbeveling
Een order geplaatst en snel geleverd gekregen. Zaterdagavond besteld, zondagmiddag in huis.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jeff 17-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
kan ten allen tijden ingekeken worden zonder tijdsbinding

Service
Vlot en overzichtelijk

Assortiment
heb maar naar 1 artikel gekeken

Aanbeveling
service en duidelijke uitleg zonder valkuilen plus veilig betalen

Extra toelichting
gewoon verder doen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Tom 17-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Zeer overzichtelijke site. Vergelijkingtool is zeer handig!

Service
Snel, efficiënt en vriendelijk!

Assortiment
Ruim assortiment, maar niet volledig.

Aanbeveling
Topservice!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Bol 17-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Heel goed beschreven

Service
Top service nergens gezien

Assortiment
Sommige assortiment waren niet beschikbaar of wellicht uit stock

Aanbeveling
Overzichtelijk en duidelijk i.v.m. prijs en kwaliteit

Extra toelichting
Nee op dit ogenblik

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerard Arends 17-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
snel

Service
op zaterdag besteld de volgende dag zondag bezorgd prima

Assortiment
op andere sites was het artikel duurder

Aanbeveling
heel goed

Extra toelichting
heb verders geen klachten !

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Michel 17-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Voor middernacht besteld = levering de dag erna. Super gewoon. Noch nooit gehad dat de levering te laat is of dat het pakketje beschadigd is. Ook de producten en de prijzen zijn altijd eerlijk.

Service
1 Maal eens een probleem gehad met een betaling die niet doorging. Even gebeld en ze hebben het probleem meteen opgelost. De persoon aan de telefoon was ook enorm vriendelijk en behulpzaam. Ik heb er dan nog voor de problemen een cadeaubon van 5 euro bij gekregen. Superservice dus.

Assortiment
Veel producten van verschillende merken. Bij Coolblue wordt je dus nooit geforceerd in 1 merk.

Aanbeveling
ALtijd al tevreden van Coolblue geweest. Hopelijk blijft het zo!

Extra toelichting
Duidelijk beste webwinkel van België!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

daant 17-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Service
Alles op tijd geleverd! Geen problemen.

Aanbeveling
Geen klachten.

Extra toelichting
Gratis thuislevering op afspraak (bepaald tijdstip) zou meerwaarde zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

FC 17-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijke producten, gemakkelijk kiezen en bestellen, vlotte betaling en heerlijk snelle levering voor ongeduldige mensen.

Service
Vlotte levering, vlotte betaling.
Nog geen ervaring met retour-zending en zo hoop ik het ook te houden.

Assortiment
Duidelijk en best wel uitgebreid.

Aanbeveling
Dik ok.
Had soms twijfel over eerder vergeleken prijzen, maar voor mijn bestelling was ik deze keer zeker tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ziou Gao 17-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
gebruiksvriendelijk, veel keuzes, goed dat je met paypal kunt betalen

Service
je moet niet meer naar de winkel gaan om uit te testen, je kan het gewoon kopen om het te proberen en als je niet tevreden bent retouren

Assortiment
sommige van de kleinere merken staan er niet bij

Aanbeveling
heel goede service, heel veel keuzes

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Haile 17-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
gemakkelijk zoekprogramma

Service
levering zoals afgesproken, zelfs op zondag

Assortiment
genoeg keuze

Aanbeveling
alles is verlopen zoals het moet

Extra toelichting
eerste aankoop

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Bart Gysels 17-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Heel eenvoudig om te bestellen; degelijke info over de producten. Vervolgens vlotte afhandeling van de bestelling en makkelijke follow up. Zelfs mogelijk om op zondag te laten leveren. Schitterend.

Service
Idem supra.

Assortiment
Ik was op zoek naar een degelijke laptop. Er wordt een zeer breed assortiment aangeboden binnen diverse prijsklassen. Iedereen moet er in principe zijn gading kunnen vinden.

Aanbeveling
Hoge score gezien de bovenvermelde criteria hoog moeten worden gequoteerd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bas 17-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Goede zoek opties

Service
Deed iets verkeerd met bestellen .
Werd met een te Le fooitje s'avonds nog binnen 2 minuten opgelost.
Zaterdag besteld .zondag in huis

Assortiment
Alles wat ik nodig heb hebben ze

Aanbeveling
Altijd goed geholpen en snelle service.
Ook als je een keer iets terug stuurt.
En het blijkt een foutje van jezelf te zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marc 17-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Super makkelijk alles te vinden

Service
Duidelijk aangegeven wanneer ik mijn bestelling krijg en hoe

Extra toelichting
Zaterdag besteld, zondag in huis. Verbluffend snel...

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Dorien 17-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
product gemakkelijk op te zoeken

Service
je wordt tot aan de levering op de hoogte gehouden van jouw bestelling

Assortiment
uitgebreid assortiment

Aanbeveling
al meermaals besteld, nog nooit problemen gehad!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wim 17-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
bestellen van thuis uit

Service
Vlotte levering

Assortiment
Heel gevarieerd

Aanbeveling
Zou ik iedereen aanbevelen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sam 17-11-2015 In de winkel gekocht
lochristi
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
heel goed service en persoonlijke aanpak. iets niet in huis? wordt geleverd bij jou thuis. top service

Service
mensen helpen je heel goed en gedetailleerd. zorgen er vooor dat je zelf niks moet doen en geven tips en tricks.

Assortiment
heel groot assortiment. vooral op de webshop. maar als je winkel binnen gaat en het is er niet meer. bestellen ze dat voor jou en de volgende dag staat dit voor jouw deur.

Aanbeveling
De service die je hier krijgt, krijg je nergens anders. top kwaliteit en goede hulp.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Linda 17-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Resultaat van zoektermen worden vlot weergegeven

Service
Zeer vlotte levering: zaterdag besteld, zondagmiddag geleverd. Ideaal die extra leveringen op zondag, aangezien we tijdens de week telkens iemand moeten vragen het pakket aan te nemen. Aangezien de buren ook werken, is dat zeer moeilijk.

Assortiment
Groot assortiment

Aanbeveling
Gewoon een 9 omdat toch niet alles waar ik naar zocht aangeboden wordt.

Extra toelichting
Nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J kooistra 17-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Hier kun je s,avonds nog bestellen en de volgende dag in huis

Service
Zaterdagavond besteld zondag in huis
gratis

Assortiment
Je kunt van alles bestellen

Aanbeveling
De service is 100 procent

Extra toelichting
En de volgende keer bestel ik weer bij jullie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews