coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,0 Lees 42590 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2188 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

wesseldew 27-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
alles ging makkelijk en goed

Service
alles ging goed en wat er gezegd werd, werd ook gedaan

Assortiment
erg uitgebrijd en voor alle doelgroepen

Aanbeveling
makkelijk en goed. geen gezeur

Extra toelichting
Makkelijk, Snel en geen gezeur

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MSK53 27-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Overzichtelijke website

Service
Snelle en correcte levering

Assortiment
Uitgebreid assortiment

Aanbeveling
Prijs gunstig, ruim aanbod

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

idebloeme 26-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
goed website

Service
waanzinnig (snelle) service

Assortiment
ruime keuze, goed kwaliteit

Aanbeveling
goede service, goede kwaliteit. Makkelijk retour beleid

Extra toelichting
goede en super snelle service, goede kwaliteit. Makkelijk retour beleid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Diane1982 26-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Goede prijs, fijn dat ik het product 's avonds kon laten bezorging en goed op de hoogte gehouden van bezorgingsproces door e-mails.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rik C.F. Dhondt 26-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer mooi en goed gedocumenteerd overzicht op de pc, gemakkelijk te kiezen, eenvoudig te bestellen.

Service
Vanaf de bestelling tot de levering word je op de hoogte gehouden.

Assortiment
Zeer groot assortiment dat duidelijk wordt voorgesteld en klaar en duidelijk becommentarieerd.

Aanbeveling
Wat hierboven staat vergt geen verdere uitleg, meen ik.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hm.hollemans 26-03-2015 Via de website gekocht

Algemene score

9,0

Assortiment
Niet alles is bekeken

Extra toelichting
S,avonds laat besteld volgende morgen in huis ,geweldig. Na montage startte de grasmaaier vlot. Ik heb wel een borgplaatje van een wiel vast moeten zetten. Dit ging vrij eenvoudig. Tot op heden ziet alles er goed uit. wachten tot het gras groeit. Henk Hollemans

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Veerle K 26-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke website, makkelijk navigeren, duidelijke uitleg.

Service
Veilige betalingsmogelijkheden en snelle levering.

Extra toelichting
Met de duidelijke uitleg over het artikel, een goede kwaliteit/prijsverhouding en eerdere - even goede - ervaringen met Coolblue was de keuze snel gemaakt. De correcte opvolging van de bestelling is ook een pluspunt, evenals de hele snelle levering. Over de laptop kan ik nog niet veel zeggen, is nog te kort in bezit maar de eerste indrukken zijn prima!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ginnie82 26-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Uitgebreide keuze en zeer makkelijk te bestellen online. Je wordt voortdurend op de hoogte gebracht van de status van je bestelling. Sneller geleverd kon bijna niet. Heel tevreden dus.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

SusCruz 26-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Extra toelichting
Alles was goed an makelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
SusCruz 26-03-2015

zeer makkelijk

Reageer

Dstuip 26-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Snel, helder en goed geïnformeerd

Extra toelichting
Goedkoper dan TomTom zelf en geen verzendkosten. Snelle levering en adequate informatie over het proces van bestelling tot en met de levering

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

jfranckx 26-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
website is duidelijk

Service
supersnelle levering, minder dan 24 uur zonder extra kosten

Assortiment
ruime keuze, de enige website die het exact het product heeft dat ik zocht. (merk en model nr.)

Aanbeveling
snelle levering, geen extra kosten, ruime keuze

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

fml jansen 26-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
snel besteld en betaald.

Service
ben goed op de hoogte gehouden van de status van de bestelling en ook de factuur is goed verzorgd.

Assortiment
genoeg keuze en als één van de weinige precies wat ik aan het zoeken was (nergens anders meer te koop voor deze prijs).

Aanbeveling
Zeer goede en snelle service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mister scratch 25-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
super makkelijk uitzoeken en bestellen

Service
direct bevestiging, bericht van inpakken en van verzenden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pianojimmy 25-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Handig een beschrijving per product met plussen en minnen en natuurlijk de reviews van gebruikers

Service
Fijn tracking systeem en op tijd geleverd

Extra toelichting
Alles super alleen jammer dat vvv bonnen niet kunnen worden verzilverd bij jullie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mikeL1972 25-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
klik, klik, klik...bevestig...dingdong, uw levering!

Assortiment
breed assortiment, goede omschrijvingen en productfoto's.
Soms voorzien van een review video! TOP!

Aanbeveling
Tja, kijk zelf maar! Of wou je zeggen dat je hier niets van je gading kunt vinden?

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jb.schering 25-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
vlotte levering

Service
geplaatst en aangesloten

Aanbeveling
prima service

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

kyokukou 25-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Service
Afspraaken voor levring met inbouw loopt niet zo vlot; Firma dat contact moet nemen respecteerde aangekondigd termijn niet. Nadat ik eerte voorstel weigerde bleek het moeilijk om een nieuw voorstel te maken.
Leveringen in de namiddag hebben ze duidelijk niet graag en heb pas opnieuw een telefoon ontvangen met voorstel nadat ik een mail heb gestuurd 3 dagen na mijn bestelling.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

Huizertaatje01 25-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Makkelijk om er iets te bestellen, snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Pacifista 25-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Het betalen verliep vlotjes, ik vond meteen wat ik wou dat in mijn budget viel.

Service
De levertijd was meer dan geweldig, zondag besteld maandag aangekregen.

Assortiment
Ik vond het jammer dat ik geen kabel meekreeg om mijn printer aan te sluiten aan pijn PC. Voor de rest was ik er wel tevreden mee.

Aanbeveling
Een zeer groot gamma waar de prijzen ook erg aantrekkelijk zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Belgian31 25-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
ruim assortiment, coorecte prijs, vlotte betaalfaciliteiten, leveringsopties zoals ze moeten zijn.

Service
Coolblue lost desnoods problemen op die de fabrikant weigert op te lossen.

Assortiment
erg ruim assortiment, duidelijk aangegeven of iets in voorraad is.

Extra toelichting
Coolblue doet alles voor klanttevredenheid, desnoods lossen ze problemen op die eigenlijk de fabrikant van het aangekochte product zou moeten oplossen. Uitstekende leveringsopties, betaalfaciliteiten zoals je het van een echte online retailer mag verwachten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Svensta 25-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Helemaal goed. Goede menu structuur en duidelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

vpouckem 25-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
VANUIT DE ZETEL BESTELD EN BETAALD MET PAYPAL

Service
zondag besteld en maandagmorgen om 8uur geleverd.

Extra toelichting
de volgende dag gratis geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hnsjk 25-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
's avonds besteld. Volgende dag in huis

Extra toelichting
Overzichtelijke site. De omschrijving mag wel beter van de producten. De steel van de stofzuiger die ik gekocht heb is wel erg kort. Voor pygmeeën?

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mieny 25-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Via internet

Service
Bezorgd waar je maar wil

Assortiment
Veel keuzemogelijkheden

Aanbeveling
Omdat het zo makklijk is

Extra toelichting
Gemak, en snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Agnes72 25-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Extra toelichting
Ik vond het echt fantastisch dat ik op zondagavond een bestelling plaatste, die direct in behandeling werd genomen en inderdaad op maandag om 13 uur al werd afgeleverd. Veel webwinkels beloven het wel maar doen het niet. Ik was dus echt heel blij met deze webshop!!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

baggus 25-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
lekker vanaf de bank bestellen

Service
gelijk weten of het op voorraad was

Assortiment
ruime keuze

Aanbeveling
ik wist al van mijn zoon,dat het een goed bedrijf is ,maar nu ga ik er zeker meer bestellen,gewoon,,toppie,, gewoon!

Extra toelichting
duidelijk in wat je zoekt,snelle levering en daarbij nog een volging van je pakket,gewoon SUPER!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

laurensintveld 25-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
zaterdag besteld en zondag al in huis. ook een goede duidelijke site

Assortiment
zeer uitgebreid assortiment met

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

guusjee 25-03-2015 Via de website gekocht

Algemene score

6,5

Service
Op zaterdag besteld zodat het product zondag geleverd kon worden. Echter is door onduidelijke redenen de levering door PostNL doorgeschoven naar maandagavond tussen 1730 en 1930. Om vervolgens maandag thuis te komen en te zien dat ze overdag al geprobeerd hebben het pakketje af te leveren. Met gevolg dat ik het pakketje pas dinsdagmiddag kon ophalen. Tot zo ver het voordeel van zaterdag bestellen zondag geleverd..

Echter wel snelle reactie per mail van CoolBlue, maar zorg wel dat je je afspraken na kan komen!

Review criteria:

Goed
Slecht
Goed
Officiele reactie van Coolblue 25-03-2015

Beste meneer Grit,

We zien inderdaad dat de levering van uw pakket niet helemaal vlekkeloos is verlopen. Onze welgemeende excuses hiervoor, dit is natuurlijk niet de bedoeling. Uw pakket ligt inmiddels voor u klaar bij het afhaalpunt (DA drogist). We wensen u alsnog veel plezier met uw aankoop!

Met vriendelijke groet,
Coolblue

Reageer

switten lodewijk 24-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
zeer invoudig

Service
de volgende dag geleverd

Extra toelichting
momenteel alles prima

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

marco krause 24-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Snel gevonden snel besteld.

Aanbeveling
goed service team makkelijk berijkbaar

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

gaborph61 24-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Binnen twee minuten besteld, goede link naar gebruikersbeoordelingen.

Service
Goede service, kwam aan binnen afgesproken tijdraam.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Hendrikvb 24-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Van uit de zetel kopen! Het kan niet beter.

Extra toelichting
Ideaal voor woon werk verkeer en voor langere tochten op de fiets.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

yayahoo 24-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Rustig in de stoel op zaterdag een bestelling geplaatst en op zondag via een bericht het tijdstip te Horen gekregen binnen welke tijd en wanneer afgeleverd zou worden, keurig op tijd afgeleverd. Perfecte service

Service
Rustig in de stoel op zaterdag een bestelling geplaatst en op zondag via een bericht het tijdstip te Horen gekregen binnen welke tijd en wanneer afgeleverd zou worden, keurig op tijd afgeleverd. Perfecte service

Assortiment
bijna alles te verkrijgen

Aanbeveling
een 10 zou kunnen maar dan zou er niets meer te verbeteren zijn dus een 9

Extra toelichting
zie boven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mr Evert4 24-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Overzichtelijke website, concurrerende prijzen, goede communicatie en zeer snelle levering. Gratis levering en gratis retourneren

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

raouldl 23-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Extra toelichting
Supersnelle levering!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

peetpeet3986 23-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
kan s'avonds laat vanuit mijn zetel zaken aankopen

Service
levering zoals beloofd de dag erop (zelfs tijdens het weekend

Assortiment
kwa gereedschap had ik graag wat meer professionele toestellen gezien type makita, bosch blauw,...

Aanbeveling
heb tot op heden nog geen enkel probleem ervaren
bij mijn eerste aankoop had ik een vraag en was de mogelijkheid er om een vestiging te telefoneren, alwaar ik een deskundige uitleg bekwam

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Rayjac 23-03-2015 In de winkel gekocht
Antwerpen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Zeer eenvoudig en efficiënte wijze van bestellen, betalen en leveren.

Service
Alles wordt gedaan om de klant tevreden te stellen

Assortiment
Zeer goed assortiment maar op dit gebied kan het altijd wel iets meer zijn ;-))

Aanbeveling
Met zo een score kan inkjet anders dan dit bedrijf aan te raden aan alle vrienden en familie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jeanke750 23-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
heel gemakkelijk

Service
snelle service

Assortiment
goed overzicht

Aanbeveling
heel gemakkelijk en snelle levering

Extra toelichting
heel gemakkelijk voor mensen die weinig tijd hebben

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ronald-sylvie 23-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
overzichtelijke webpagina

Service
snelle levering

Assortiment
ruim aanbod

Aanbeveling
leuke manier van winkelen

Extra toelichting
snelle levering groot aanbod en scherpe prijs en correct!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

emvp 23-03-2015 In de winkel gekocht
Utrecht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Vriendelijke website en up to date betreft de voorraad in de dichtstbijzijnde winkel.

Service
Product was niet op voorraad in betreffende winkel maar werd dezelfde dag (avond) nog geleverd.

Assortiment
Groot en veelzijdig.

Aanbeveling
Door de goede service in de winkel en de snelle bezorging ben ik enthousiast geworden. Zo maak je het niet veel meer mee.

Extra toelichting
Door de gerichte vragen die de verkoper stelde wist hij wat ik nodig had. Hij kende het assortiment en het product en gaf een goede uitleg. Ondanks dat het product net was uitverkocht had ik het toch nog dezelfde dag ('s avonds) in huis. Grote klasse.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

P.Schoenmaker 23-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Voor 23:59 besteld volgende dag in huis, ook op zondag. Uitgebreide aflever of ophaal mogelijkheden.

Service
Duidelijke verzend voortgang mails (je weet precies de status van je bestelling).

Assortiment
Zeer uitgebreid assortiment.

Aanbeveling
Dit is precies hoe online bestellen zou moeten gaan, Prima.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Celinekoeleveld 23-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Duidelijke site

Assortiment
Ruim voldoende

Aanbeveling
Zeker! De levertijd is onwijs snel!

Extra toelichting
De levertijd is waanzinnig snel, prima verpakt dus helemaal top!

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

miekevdd 23-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
heel goed!

Service
Top!

Assortiment
Prijs op sommige site s wel goedkoper!!

Aanbeveling
To service! Vrijdagav 22u35 hoesje besteld en zaterdagochtend om 9u26 al geleverd! Ideaal!

Extra toelichting
Prijzig ivm andere site s..

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

lorbus 23-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Aanbeveling
Dit is de eerste webshop waarbij je echt liever besteld dan naar een fysieke winkel te gaan. Zelfde dag of dag erna geleverd ook in de weekenden, goede communicatie.

Extra toelichting
Dit is de eerste webshop waarbij je echt liever besteld dan naar een fysieke winkel te gaan. Zelfde dag of dag erna geleverd ook in de weekenden, goede communicatie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Charlyrcm 23-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles met de muis

Service
Je wordt van stap tot stap op de hoogte gehouden

Assortiment
Ik heb gevonden wat ik wilde hebben

Aanbeveling
Om voorgaande redenen

Extra toelichting
Kan nu even niets bedenken wat niet goed werkt bij Coolblue.nl

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Motje16 23-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zo gepiept..

Service
Snel..

Assortiment
Volledig

Aanbeveling
euforisch

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Coen Winkelman 23-03-2015 Via de website gekocht

Algemene score

8,0

Aanbeveling
DE website is duidelijk. Vergeleken met anderen vond ik dit de beste aanbieding. Vlotte levering C.W.

Extra toelichting
Wat een vlotte levering! 's Avonds om 10 uur besteld en de volgende ochtend om 10 uur stond de wasmachine op zijn plaats. Kant en klaar,zonder extra gedoe ! Coen Winkelman

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

woyo 23-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Duidelijke site, makkelijk bestellen

Service
Ik heb om 2300uur besteld, de volgende ochtend om half 8 kwamen ze de wasmachine brengen! Snellere service kan bijna niet

Assortiment
Veel keuze

Aanbeveling
Meerdere maken iets gekocht, online en in de winkel, altijd goed

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

elinemg 22-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
- Extreem snelle levering
- Bij thuisbezorging werd er een tijdstip van levering doorgegeven, waardoor ik maar 2 uur thuis hoefde te zijn.

Service
- Zeer duidelijke informatie via sms en email over de levering en wanneer deze ging plaatsvinden.

Assortiment
- Een aantal producten zijn wat duurder dan bij andere webshops.

Aanbeveling
Vanwege de zeer snelle levering en duidelijke info hierover.

Extra toelichting
- Zeer snelle levering - Duidelijke info omtrent levering, bijv. tijdstip van levering - Product is niet altijd het goedkoopst bij Coolblue

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

mnieboer 22-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Je zoekt wat je wilt vinden. Alle electronica is voorradig. Soms een alternatief, maar je wens wordt werkelijkheid. Afleveren bij je thuis, of om de hoek.

Service
Snelle levering, weinig tot geen gedoe, zoals een account aanmaken. makkelijke website.

Assortiment
Heel veel producten, alles in aparte webshops die op elkaar lijken. Mooi blauw, mooi cool.

Aanbeveling
Het is niet heel goedkoop, maar een snelle levering, zonder problemen en een winkel waar ik vertrouwen in kan hebben.

Extra toelichting
Ach, geen gedoe, gewoon goed, prima levering, razend snel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews