coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,9 Lees 56439 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 13644 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,9

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Wilco 18-03-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Deze keer koos ik voor Coolblue vanwege de snelheid. MacBook Pro M1 besteld en bij Apple zelf was de levertijd meer dan 10 dagen, CoolBlue kon de volgende dag al leveren. En de prijs? Ook iets lager. Al met al heel tevreden dus!

Reageer

Joris 18-03-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super bedrijf, ze hebben alles, alles komt op tijd aan en vriendelijke service

Reageer

Ewout91 18-03-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle levering. Ze delen veel informatie over precieze moment van levering. Dat is fijn, want dan kun je daar rekening mee houden met thuis zijn.

Reageer

Eline Bal 18-03-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Heel gebruiksvriendelijke website waarbij me ik vooral baseer op de reviews van de vorige aankopen van klanten.
De afterservice en klantendienst zijn ook top.

Reageer

arend 18-03-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Regelmatig bij coolblue besteld en altijd perfect .Goede communicatie .Altijd op tijd.Zelfs milieuvriendelijke bezorging (op de fiets)

Reageer

Happy Client 18-03-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Simply one of the best.
Eenmaal het aanbod gescand dan een paar klikken en klaar is kees!

Reageer

Paul Meijer 18-03-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ruime keus, de prijs was redelijk en de bezorging was vlot. Kon het verloop van de bezorging ook goed volgen

Reageer

Rik 18-03-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zaterdagavond 13 maart om 23:00 een mobiele telefoon besteld, eigenlijk omdat bij een andere online aanbieder de levering al meer dan een week op zich liet wachten, en daardoor het recht had op annuleren en geld terug.
Ik werd door Cool Blue keurig op de hoogte gehouden omtrend het levertijdstip via track & trace, en zondagmiddag 14 maart 14:20 nam ik de bestelde telefoon in ontvangst!
Wat belooft wordt maken ze waar, wat ik zeer waardeer!
Top service, ook in het weekeinde!

Reageer

Yvonne 18-03-2021

Algemene score

1,0
NOOIT GEEN COOLBLUE meer ❗️❗️❗️
Na online aankoop Etna afzuigkap zijn wij ZEER teleurgesteld. Tot 2 maal toe een niet werkende afzuigkap. De 1e afzuigkap gemonteerd helaas stand 3 werkt niet. We hadden klussers om keuken af te ronden afgebeld😡 na bellen en vooral lang in de wacht kwam afzuigkap nummer 2 maar we moesten WEL even eerst betalen daarna werd alles verrekend😡de volgende dag. Wederom defect stand 1 deed het niet. Mw klantenservice mij keurig te woord gestaan. En ja hoor inmiddels al 2 enorme dozen in huis. De volgende dag afzuigkap nummer 3 in huis deze WEDEROM BETALEN😡😡😡NOOIT geen Etna meer maar AEG deze deed gelukkig en de klussers weer gebeld. En alle 2 grote dozen van Etna moeten we ZELF retourneren. En wat krijgen we ter compensatie voor al deze ellende en tijd verspilling en kosten extra maken. Een tegoedbon van €20,-😂😂😂😂

Reageer

Judith 18-03-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Snelle levering, dat is hartstikke fijn. Helaas veel producten (printers voor in huis) niet op voorraad. Dus de keuze was beperkt. Gelukkig wel een kunnen vinden en kopen die naar mijn zin is.

Reageer

Sebastiaan 18-03-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
snelle en correcte levering ! Goede communicatie over de status van de levering.

Reageer

Mike 18-03-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goeie pedis, snel bezorgd én milieuvriendelijk, want op de fiets en verpakt in een papieren zak i.p.v. plastic.

Reageer

Filia 18-03-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
I always choose Coolblue as they make everything so easy. Next day delivery. Delivery to your door with their own bikes thus, you are sure your expensive package will not get lost. Always great condition of the packaging and the product. Great customer service and competitive prices.

Reageer

John 18-03-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Koelkast geleverd, tot in de keuken gebracht, oude koelkast meegenomen...Toppie. Dag van tevoren een tijd indicatie, kwartier voor aankomst een telefoontje. Perfect.

Reageer

Quinten 18-03-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Coolblue is een superwinkel met top service en erg up to date in alles wat ze doen. Ik ben erg blij met al mijn producten die ik bij ze gekocht heb.

Reageer

nouws de roos 18-03-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
snel en goed goede uitleg erg duidelijk en keurig op tijd geleverd heel blij mee

Reageer

Ilse 18-03-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer gebruiksvriendelijk. Je vindt er makkelijk wat je zoekt. Verschillende prijscategorieën. Handige prijsvergelijking van verschillende producten.

Reageer

Danny Van dam 18-03-2021

Algemene score

1,0
Via de webshop airpods besteld. Levering was goed en op tijd. Alleen een van mijn airpods was defect. Na aanmelding retour gestuurd naar coolblue.
Hierna niks meer gehoord van CB. Dus zelf contact opgenomen via whatsapp. Medewerker vertelde mij dat er pakketonderzoek is door PostNL. Wat bleek CB had mijn pakket ontvangen met een leeg doosje. Dus de airpods zijn eruit gehaald. Schuld ligt niet bij mij want bij inlevering van pakket is het gewogen en bij aanlevering CB is het ook gewogen en daar zat verschil in van gewicht. Dus lijkt mij vrij duidelijk dat er onderweg van bezorging wat gebeurt is. Nu verschuilt CB zich dus achter PostNL en wil totaal geen verantwoording nemen hiervoor.
Zijn nu bijna 5 weken verder en CB doet helemaal niks om een oplossing te zoeken voor mij.
Dit was eens maar nooit meer Coolblue.

Reageer

Maurice 18-03-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede service, snelle levering en betrouwbare leverancier. Vaak ook gode en leuke toelichtings filmpjes over het gebruik van het product. Niet altijd de goedkoopste maar dat maken ze nmeer dan goed met de goede ervaring

Reageer

Laptopman 18-03-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik was op zoek naar een nieuwe laptop. Kwam al snel uit bij Coolblue. Er is een ruim aanbod met aanbevelingen. De site heet prettige filter mogelijkheden waardoor ik snel bij de laptop uitkwam die voldeed aan mijn eisen. De levering was de volgende dag. Kan de winkel aanbevelen.

Reageer

Robbert 18-03-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke site, goede prijs-kwalli verhouding en razendsnel in huis. Super!

Reageer

Denise 18-03-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer snel mijn bestelling kunnen doen online en ontvangen.
Kniptang besteld en voldoet volledig aan mijn verwachtingen.

Reageer

Nick 18-03-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede service en altijd op tijd. Kwaliteit producten en groot aanbod!
Bij problemen kun je terugvallen op een goed ondersteunende klantenservice.

Reageer

B. van Kessel 17-03-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Overzichtelijke website, prima klantenservice, snelle levering.
Ik had een tv gekocht, maar was niet helemaal tevreden met het beeld. Ik twijfelde om hem om te ruilen, maar vond het moeilijk om een keuze te maken. Gebeld om advies, goed advies gekregen en daarna een andere tv besteld, waar ik heel tevreden over ben.
De levertijd was heel snel, de volgende dag werd hij al omgeruild.

Reageer

Carlo 17-03-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goed overzicht van producten, nette prijs kwaliteit verhouding vSnel, netjes en goed verpakt geleverd.

Reageer

JohnB 17-03-2021

Algemene score

8,0
Duidelijke site met veel keuze, goede service m.b.t. levering. De artikelen die ik tot dusverre heb gekocht bevallen zeer goed. Als ik al een keer een probleem heb, wordt ik goed en snel geholpen en wordt er mee gedacht.

Reageer

Maaike 17-03-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Op de website vond ik snel voldoende informatie om mijn keus te maken
Het bestellen en betalen verliep makkelijk
In minder dan een etmaal had ik het bestelde al in huis.

Reageer

Koos 17-03-2021

Algemene score

9,0
Ik vind het een goede shop met altijd wel wat te vinden wat ik nodig hebt of alvast info voor een latere aankoop op Coolblue

Reageer

Jos 17-03-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een prettige- duidelijke site. en bijzonder snelle, correcte bezorging. Fijne klantvriendelijkheid.

Reageer

Wim 17-03-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De informatie en snelheid van reactie is subliem , de klantenservice is snel en geeft uitstekende informatie en wat ook erg prettig, was er wordt geen druk uitgeoefend op het besluitproces bij de klant. Offerte met alternatieven.

Reageer

tinus 17-03-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
scherpe prijsstelling, snelle levering en correcte afhandeling, ook als je het door je eigen domheid niet goed snapt

Reageer

Theo van Lankveld 17-03-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De mat voor onder mijn fiets hometrainer voldoet aan mijn verwachtingen. Op zondagavond bestelt en op maandagmiddag in huis. Prima geregeld door Coolblue.

Reageer

Rob 17-03-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Op de fiets maar keurig op tijd .
de harde schijven waren netjes verpakt.
Vriendelijke bezorger met een goed humeur

Reageer

Bo 17-03-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Coolblue heeft een groot assortiment waardoor ik alles in 1 keer kon bestellen. En ze hielpen ook netjes bij de klantenservice

Reageer

RedzeyBlade 17-03-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ondanks veel gedoe met een Defecte SSD die een paar keer voor reparatie is terug gestuurd en de moeilijke tijden van het huidige Corona en Post drukte houden ze goed aan hun voorwaarden en zijn de personen van de klanten service erg behulpzaam en goed de klanten te informeren indien gevraagd is.
Hou dit vol en dan Maak je juist alleen maar mensen blij! want dat is zeker nodig in deze tijden.

Reageer

Falk 17-03-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ah op die fiets....

Jazeker mijn pakketje kwam op de fiets. De bezorger vroeg mijn geboortedatum ter confirmation en attendeerde mij erop dat ik dezelfde heb als die van voormalig formule 1 kampioen. Leuk feitje om je dag mee te beginnen en weer top service. Fiets on the good work!

Reageer

Job 17-03-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Volautomatische koffiemachine besteld bij Coolblue. Duidelijke website, vlotte levering, laagste prijs. Waardevolle informatie en instructievideo's op de website. Heldere communicatie via mail omtrent de levering.

Reageer

Leo 17-03-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle levering van het product. komt ook overeen met de website. Werkt ook goed

Reageer

Rene De Man 17-03-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Op zondag besteld en maandag geleverd 🤩🤩🤩 , vlotte afhandeling en correcte levering

Reageer

Bas 17-03-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Heel breed aandbod! Er staan veel videos op over de producten die je wilt kopen hierin heb je dus extra inzage in wat je precies koopt. Als je je bestelling voor 23:30 besteld krijg je het de volgende dag al binnen, dat noem ik nou tof service!

Reageer

Kpg 17-03-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heel duidelijk in de communicatie! Voor problemen snel een oplossing. En erg snel in huis!

Reageer

frans 17-03-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Product Makkelijk te vinden. Duidelijke specificaties en toelichting. volledige previews. Snelle levering. veel op voorraad. goede prijs.

Reageer

Marc 17-03-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
1 van de weinige webwinkels die de belofte:”voor 22:00 besteld, morgen in huis ook waarmaakt”

Reageer

Ruben 17-03-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Coolblue heeft een zeer overzichtelijke webshop en geeft uitstekend advies door de "keuze van coolblue". Ook de service en levertijden zijn altijd helemaal in orde.

Reageer

Babber 17-03-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer vlugge en stipte levering en zeer ruim aanbod van verschillende artikelen

Reageer

Nikos 17-03-2021

Algemene score

10,0
Terwijl mijn andere pakketten nog gesorteerd worden of onderweg zijn, is mijn pakket van Coolblue binnen 24 uur bezorgd.

Reageer

Wisse Tannemaat 17-03-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zondag besteld maandag middag optijd bezorgd. Duidelijke site en je krijgt gelijk mailtje als je bestelling is geplaatst

Reageer

George 17-03-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

5,0
tweedekans gekocht, nieuwstaat met onbeschadigde accessoires. Het was helaas niet nieuwstaat en dus gebruikt. meteen weer retour.

Reageer

SuuS 17-03-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Alles wordt volgens afspraak geleverd. Eerder zelfs dan verwacht. Je wordt ook heel goed op de hoogte gehouden over de status van je bestelling en waar je pakket zich bevindt.

Reageer

Timo 17-03-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Afzonderlijk in de avond 2 orders geplaatst en netjes de volgende ochtend al geleverd. In de tussentijd op de hoogte gehouden van de status van de orders en de indicatie van levering die was opgegeven ook perfect behaald. Zeer betrouwbaar dus, geen verfrommelde pakketten en zeer vriendelijke bezorger te fiets.

Reageer

Toon meer reviews