coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,5 Lees 42368 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3268 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,5

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

jos 03-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
website is klantvriendelijk

Service
voor 17u besteld en de volgende dat, zelfs op een zaterdag, geleverd!

Assortiment
verkopen echt alles

Aanbeveling
is gewoonweg super

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Mira 03-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Service
Veel info + bestelling binnen een dag geleverd

Extra toelichting
Website heel gemakkelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Nathalie 03-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Helemaal super! Savonds om 22:30 besteld, volgende dag 14:00 al in huis. Ik had hét heel erg nodig, dus onwijs blij mee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roland 03-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Aanbeveling
Erg makkelijke site loop je gemakkelijk doorheen veel op voorraad levering is supersnel!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

P. Heemskerk 03-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Het is in het begin wel even zoeken naar de vele mogelijkheden op de website, maar dan ontdek je b.v. dat er hele handige tools zijn om producten echt goed met elkaar te vergelijken.

Service
Je kunt tot 's avonds laat bestellen, de klantenservice bellen en de volgende dag op de afgesproken tijd heb je de spullen in huis.

Assortiment
Het assortiment is opvallend groot.

Aanbeveling
handig, goede service, komen alle afspraken na, en een beetje humor erbij.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Artep1970 03-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Producten zijn makkelijk met behulp van filters te vinden

Service
Via mailberichten wordt je op de hoogte gehouden van het orderproces

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Dorien 03-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke omschrijvingen van de producten en overzichtelijke site

Service
snel bezorgd en het bestel/orderproces van moment tot moment overzichtelijk

Assortiment
Zeer ruim assortiment met een goede prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

WiFiBOSS 03-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Ik zocht naar een product dat ik op een andere site heb gezien aan een goedkopere prijs. de site navigeerde me zeer gemakkelijk naar mijn product.

Service
Levering kwam om stipt 9u55 aan. En omwille van een plotse panne was de snelle levering zeker een meerwaarde om mijn draadloos netwerk te herstellen.

Assortiment
Ik was gericht op zoek gegaan naar meer algemene sites die gelijkaardige modellen vergeleek over barrieres heen. Zodanig heb ik niet verder gekeken op de Coolblue

Aanbeveling
zeer tevreden van de levering, goedkopere prijs dan de concurrentie. Absoluut geen klachten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Onvoldoende

Reageer

mitch 03-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Heel gemakkelijk om iets op te zoeken! Je vindt direct het benodigde voorwerp en daar bovenop een ruime keuze uit het assortiment.

Service
Direct geleverd en dat zelfs op zondag waarvoor petje af! Het was een tweedelige bestelling en het enigste minpunt was dat de factuur van 1 van de 2 er niet bij was maar deze heb ik direct via mail afgedrukt.

Assortiment
Voldoende keuze :)

Aanbeveling
Zeker een aanrader en pak goedkoper

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ilse De Bock 03-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Service
Zeer snelle levering in het gekozen postkantoor !

Assortiment
Weinig keuze uit diverse kleuren voor de xbox one controllers maar het gekozen kleur (wit met goude accenten) is een aanrader !
De gouden accenten komen mooi op zijn plooi en is limit edition !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Frank Robert 03-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ik vind steeds op een snelle manier het item wat ik zoek.

Service
Het bestelde item wordt steeds geleverd zoals afgesproken.

Assortiment
Ik heb tot hiertoe steeds gevonden wat ik zocht.

Aanbeveling
Als ik alles samenvat is dit tot op heden perfect.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kim 03-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Super gemakkelijk en snel

Service
Alle nodige info per product.
Per soort product info over de specificaties om zo een betere keuze te kunnen maken.

Aanbeveling
Gemakkelijk, betrouwbaar, snel (levering de volgende dag)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arjan 03-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
lekker online en snelle levering

Service
snelle afhandeling

Assortiment
niet verder gekeken dan ik nodig had

Aanbeveling
alles met elkaar maakt het een dikke 8 voor mij

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Dirk Bensoniem 03-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Assortiment
Coolblue heeft veel, maar lang niet alles.

Aanbeveling
Een hele goeie winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

AnitaV 03-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
duidelijke website en erg goed bestelproces!

Service
Qua levering: afspraak is afspraak dus tot nu toe altijd op tijd geleverd! Voor de rest nog geen serviceafdeling nodig gehad.

Assortiment
Zeer ruim assortiment producten.

Aanbeveling
Al aantal jaren verschillende bestellingen geplaatst en nog nooit teleurgesteld. Top winkel!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

djth 03-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Goede info op de site.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Netgear GS108t 03-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Eenvoudig simpel zonder poespas

Service
Wordt vlug geholpen ook als het mis gaat

Assortiment
Zeer ruim

Extra toelichting
Ga vooral zo door. Snelle en correcte levering bevalt me wel.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Marie 03-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Service
Snel besteld, alles werd gecommuniceerd, goeie bezorservice!!

Aanbeveling
Ik kocht een crockpot, weet dus niet veel van de andere artikelen, naar dit is totaal soepel verlopen. Van de mobiel - naar de voordeur, binnen 24 uur!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

TW 03-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Makkelijk zoeken en vergelijken, ruime keuze vergelijkbare producten

Service
Bezorging en informatie ruim voldoende

Assortiment
Ok voor mij

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

mesmits48 03-11-2015 In de winkel gekocht
rotterdam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
vanachter je computer eerst op je gemak een keuze maken. Daarna eventueel in de winkel verdere uitleg of advies vragen.

Service
We hadden besloten een twee in een computer/ipad te kopen maar deze bleek achteraf toch niet helemaal fijn te werken. We kregen een tweede type mee maar mijn dochter had achteraf toch liever twee losse aparaten. Geedn probleem bij coolblue geld terug en eerst alleen een ipad aangeschaft en we kunnen nu nog even kijken welke PC we gaan nemen.

Assortiment
Zou zelf op de site een kijkje nemen

Aanbeveling
Personeel is altijd vriendelijk maken tijd voorje en geven eerlijk advies over de producten ook als ze op zaterdag het heel druk hebben.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Nancy 03-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Gewoon kei makkelijk

Service
Niks op aan te merken, zeer snel, goede info over levering

Assortiment
Nog niet zoveel ervari g mee maar wat ik zocht snel gevonden

Aanbeveling
Snel....snel...snel....prijs ok

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ronald 03-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Duidelijke en overzichtelijke website.

Service
's avonds besteld en de dag erna (zondags !) rond 09:30 uur geleverd, precies zoals afgesproken. Top.

Assortiment
Gevonden wat we zochten, maar te weinig ervaring om een mening te geven over het hele assortiment.

Aanbeveling
Eerste keer iets besteld, maar tot zover 100% tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Lou van den Dool 03-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Snelle service, binnen 24 uur geleverd en kosteloos bezorgd. De producten zijn gemakkelijk en vlot te bestellen.

Service
Zeer snelle afwikkeling van de bestelling en zeer goede begeleiding en kennisgeving naar de klant, na een bestelling.

Assortiment
Ruim voldoende keuze in het assortiment met het aanbod van verschillende prijs niveaus.

Aanbeveling
een heel goede en duidelijke service en afhandeling, beveel de winkel zeker aan bij bv bekenden.

Extra toelichting
een heel goede en duidelijke service en afhandeling, beveel de winkel zeker aan bij bv bekenden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Fice 03-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Service
Snelle levering zoals men belooft. Je wordt ook voortdurend op de hoogte gehouden via mail.

Aanbeveling
Snelle en correcte behandeling en levering van de bestelling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Daniel Develter 03-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles overzichtelijk en gemakkelijk op te zoeken

Service
Zaterdag was mijn HDD stuk en zondag reeds geleverd.

Assortiment
Overvloedig

Aanbeveling
Geen loze beloftes over de service en " levering op zondag "

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martens 03-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
slechts enkele muisklikken en order is geplaatst

Service
om 23.53 besteld en de volgende dag binnen het aangegeven tijdvenster netjes afgeleverd

Assortiment
assortiment ruim voldoende en bovenal snel leverbaar

Aanbeveling
snelle levering, niet de scherpste prijs maar ach, service kost ook wat.

Extra toelichting
alweer een dikke pluim voor de service en snelheid van coolblue

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Pas 03-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Doelgericht zoeken met gemak

Service
Vokgende ochtend binnen

Assortiment
Wist wat ik zocht

Aanbeveling
Prina!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Johan 03-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Hoef mij niet te verplaatsen, geen file, geen betaalparking, geen gezeul met pakjes van de winkel naar de wagen,.....

Assortiment
Zeer ruime keuze

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan 03-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
even gebeld ivm onduidelijkheid waar kortingbon wordt verrekend, dit mag wat mij betrefd eerder aangegeven worden. Overigens werd het telefonisch vlot en zeer vriendelijk opgepakt....

Service
Tja wat wil ik nog zeggen, gewoon snel en prettig geregeld en gemakkelijk op te halen bij AH

Assortiment
Prijs week in mijn geval normaal niet af van andere aanbieders maar door de kortingbon kwam ik toch voordeliger uit.

Aanbeveling
Prijsstelling zou iets scherper mogen maar verder is het zeer prettig kopen bij Coolblue

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Malek stanny 03-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Overzichtelijk en duidelijk

Service
Super snelle levering

Assortiment
Vanalles wat

Aanbeveling
Doe zo voort

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Jasper 03-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Assortiment
Laptop stond op bijna geen site, hier wel

Aanbeveling
O.a. door de verpakkingsdoos!! Haha
Snel voorraad aangevuld, goede producten etc

Extra toelichting
De dozen zijn echt tof

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Annie 03-11-2015 In de winkel gekocht
Eindhoven
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Heel overzichtelijk.
Ook de kaartjes die je kunt trekken voor de juist
afdeling.

Service
Duidelijke uitleg over de apparaten.
Voor en tegens vermeld.
De vragen die we hadden netjes uitgelegd.
Geen duurdere apparaten aanpraten.
Precies het apparaat uitzoeken dat voor ons goed is

Assortiment
goed

Aanbeveling
Klant vriendelijk.
Nemen de tijd voor uitleg en vragen die je hebt.

Extra toelichting
Blijf zo doorgaan met persoonlijke aandacht voor de klanten. Niet op een side of doos kijken en dan antwoord geven. Dat kunnen de klanten ook zelf vinden.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

A van de Merwe 03-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
De Cool Bleu website ervaar ik als makkelijk,professioneel,duidelijk,vriendelijk en uitnodigend.
Het bestel proces heb ik als zeer leuk ervaren,heb daar een zeer goed gevoel aan over gehouden.
Ook de volgmails en de info met betrekking op de aankoop zijn zeer prettig.

Service
Heb de winkel telefonisch niet nodig gehad.
De levertijd was echt goed,zo hoort het,mijn complimenten.
De retour procedure is zeer correct.

Assortiment
Ja een 8 kan ook een 9 zijn maar ja.

Aanbeveling
Lees bovenstaande maar eens terug.

Extra toelichting
De enorme doos en plastic vul materiaal,wat een verspilling,het is 2015!!! Dat kan in dit geval echt wel anders hoor. De doos waar de aankoop in zit was van super kwaliteit een stukje blauw Cool Bleu papier eromheen was zeker genoeg geweest. Maak daar nou eens huiswerk van.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Rika 03-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Service
Men doet wat wordt beloofd . Voor 24 uur besteld volgende dag in huis . En nog mooier ruime keuze in bezorgmogelijkheden. Chapeau!!!

Assortiment
Goed te vinden wat ik zoek . Ruime keuze met beoordelingen van klanten .

Aanbeveling
Prettige site en verder zie bovenstaande motiveringen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan 03-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Grote keuze, en gemakkelijk om artikelen te vergelijken

Service
Toen ik een probleem had met de externe bezorger hebben ze mij goed te woord gestaan

Assortiment
Het grote nadeel is dat mijn geldbeugel te klein is voor alle producten die zij op de site hebben staan die ik graag wil ;-)

Aanbeveling
De beste internet winkel in de buurt

Extra toelichting
blijf zo verder doen, zeer professioneel, goede producten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sabine 03-11-2015 Via de website gekocht

Algemene score

7,2

Gemak
De website van Coolblue is zeer gebruiksvriendelijk.

Service
Ik had het kookboek van Donna Hay besteld en dat was bij levering licht beschadigd (had een deuk). Dit is wel zeer jammer.

Assortiment
Coolblue heeft een zeer ruim assortiment

Aanbeveling
Gebruiksvriendelijk, goede prijs en snelle levering. Er mag wel wat meer zorg worden besteed bij de verzending van de producten.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Eric 03-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Zeer duidelijke website en je word direct doorgestuurd naar de juiste pagina

Service
Ongekend snelle service, voor middernacht besteld morgen in huis echt ongelooflijk

Assortiment
Ik heb de indruk dat er steeds meer speciale sites bijkomen.

Aanbeveling
Altijd de gemaakte afspraken nagekomen dus geen loze beloftes.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Brenda 03-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Heel makkelijk online te bestellen alles is duidelijk ingedeeld per categorie en de met de zoekfunctie kan je ook alles meteen terug vinden.

Service
Heel vriendelijke klantendienst en staan je professioneel te woord bij al je vragen. Heel snel mail met track en trace code zodat je meteen je pakje kan volgen.

Extra toelichting
's avonds besteld en de dag nadien (zaterdag om 9 uur) stond Bpost al met pakje aan de deur.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

DB 03-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
geen rompslomp, alles mooi georganiseerd volgens categorie

Service
gedaan wat beloofd werd.

Assortiment
Ongelooflijk veel keuze.

Aanbeveling
Nog nooit teleurgesteld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stijn Cappaert 03-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Niet om jullie honing om de mond te smeren, maar menig webwinkels kunnen wat van jullie leren. Producten zijn eenvoudig vindbaar, de categorieën zijn duidelijk, het filteren bij de productsoort pagina is superhandig en staat je toe eenvoudig te vergelijken (en mocht je dan toch nog een stap verder willen gaan, dan kan je altijd de hulp inschakelen van de vergelijkfunctie - waar ik meermaals handig gebruik van heb gemaakt), duidelijke productspecificaties en een ruim aanbod reviews, een bestelproces waar ik stiekem ook wel een beetje jaloers op ben, eenvoudig te betalen (en uitgebreide betaalmogelijkheden) ... Kortom, top!

Service
Ik heb momenteel nog niet gebruik hoeven maken van de retourprocedure, of de dienst na verkoop, maar wat de levertijd betreft - superb! Zaterdagavond 'on a whim' de beslissing gemaakt en zondagmiddag om 13.00 u. thuis geleverd. Opnieuw, knap staaltje Customer Experience!

Assortiment
Hoewel je een uitgebreid assortiment aanbiedt, mis ik toch één en ander bij de productcategorie die mij het meeste aanbelangt: Foto & Video. Meer bepaald, het aanbod DSLR's en lenzen, flash- belichtings- en studiometeriaal. Maar goed, jullie zijn natuurlijk geen speciaalzaak.

Aanbeveling
Deze zondag m'n bestelling ontvangen, intussen dinsdag en al meerdere collega's aangesproken over de uitmuntende dienstverlening. Aan mij heb je een klant gewonnen!

Extra toelichting
Ik ben fan van jullie verpakking, mensen aanzetten tot sporten - ridderlijk!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

T E Vreden 03-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Website is overzichtelijk

Service
Het pakketje kwam wegens drukte bij de bezorger een dag later. Wij kregen een mailtje met excuses en een cadeaubon van €5.-

Assortiment
het ruim voldoende

Aanbeveling
Er is niets op aan te merken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wim Wilms 03-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Vergeijking van producten is gemakkelijk te maken in een rustige omgeving, wanneer je wil en hoelang je wil vergelijken bepaal jij

Service
Gratis je pakketje retour sturen.
60 dagen bedenktermijn, na ontvangst van je product.
Minimaal 2 jaar garantie op al onze producten.
Besluiten we je product om te ruilen? Dan heb je vaak de volgende dag al een nieuwe in huis.
Krijg je je geld terug? Dan storten we dit binnen 3 werkdagen op je rekening.
Bij defect: in 90% van de gevallen heb je binnen 14 dagen

Assortiment
verschillende merken in verschillende prijsklassen

Aanbeveling
Voldoet aan onze behoeftes

Extra toelichting
Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Werner 03-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Super handige site

Service
Via sms en mail wordt je op de hoogte gehouden van bezorging

Assortiment
Alles is er te koop

Aanbeveling
Mooie site en winkel ook open en bezorgd op zondag

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter Weidema 03-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Alles te vinden. Snel en makkelijk

Service
Defecte telefoon was niet meer te repareren en niet meer nieuw leverbaar.
Kreeg mijn geld terug in de vorm van shoptegoed.
was ik niet tevreden mee want werd gedwongen duurdere telefoon te kopen bij hun terwijl mijn oude elders nog wel nieuw te koop is.
Contact opgenomen maar viel niet over te praten.

Assortiment
Alles te koop

Aanbeveling
Ondanks probleem met telefoon geweldig bedrijf.
Al meer dingen gekocht zoals printer en wasmachine.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

mr Jo 03-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Een zeer goede website-onderverdeling, waardoor het zoeken van bepaalde producten zeer snel gaat!

Service
Ik had per ongeluk een product tweemaal besteld op zaterdagavond (rond 22u). Toen ik het merkte de telefoon gepakt, en gebeld naar hun klantendienst (die nog open was). Zonder problemen geannuleerd en mijn geld teruggekregen.

Volgende dag (een zondag!) was mijn pakje er al.
Topwinkel!

Assortiment
Ondanks het ruime aanbod van coolblue, zijn er toch nog punten waar er verbetering mogelijk is. Hierbij denk ik bijvoorbeeld aan meer keuze qua casefans voor een pc, of bv. meer keuze qua sport-materiaal.

Aanbeveling
Een snelle levering, goede aftersales-service, behulpzame klantendienst, ...
Kortom: een topwinkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Faatje 03-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijkheid snel bezorging.

Service
Perfect

Assortiment
Hele fijn en vooral uitgebreid.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

elly 03-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Vanuit je luie zetel bestellen wat je nodig hebt

Service
Heb reeds meerdere keren een bestelling gedaan en altijd op tijd geleverd.

Assortiment
Bijna alles te verkrijgen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bruno 03-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Super gemakelijke website produkt en beschrijving direct gevonden

Service
Super snel . Direct na bestelling een mail + iets daarna een sms dat de bestelling klaar is en verstuurd word

Assortiment
Als je hiet hier niet vindt vindt je het nergen denk ik dan

Aanbeveling
Als je hiet hier niet vindt vindt je het nergen denk ik dan

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dennis 03-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Bestellen via de webwinkel is eenvoudig en snel.

Service
Ik had een bestelling gedaan op een zaterdag avond, met gevraagde levering zondag. Je wordt continu geïnformeerd over de status vd zending via E-mail en sms. Uiteindelijk werd er een geschatte bezorgtijd doorgegeven. De bezorging werd keurig binnen de aangegeven tijden gedaan op de volgende zondag.

Assortiment
Mbt telefonie is het assortment redelijk uitgebreid en de populaire merken en uitvoeringen zijn aanwezig. Voor merken als Windows phone en blackberry miste ik wel de flagship type telefoons

Aanbeveling
Leverbetrouwbaarheid vind ik het belangrijkst en daarvoor is coolblue met flag en wimpel (wederom) voor geslaagd.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Are 03-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ruim assortiment en makkelijk zoeken

Service
Keurig op tijd en volgens afspraak geleverd

Assortiment
Ruime keuze en breed assortiment

Aanbeveling
Gemakkelijk achter je computer shoppen en perfecte service, ook bij retourneren. Allemaal volgens afspraak.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews