coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,0 Lees 42587 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2227 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

HevaBu 08-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Heel goeie en snelle service. Er wordt heel snel contact met je opgenomen en daarna op de hoogte gehouden over de voortgang. Dikke 10!

Aanbeveling
Ik heb geen aandelen maar als je de ruimste keuze wilt voor een goede prijs en topservice dan is this the place to be!

Extra toelichting
Alleen maar pluspunten, ik kan niets negatiefs zeggen van laptopshop.nl

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bongers.erik 08-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
probleemloos

Service
de volgende middag opgehaald bij de jumbo in het winkelcentrum

Assortiment
Keus al gemaakt op website van kieskeurig

Aanbeveling
Probleemloos

Extra toelichting
Snel en probleemloos. Ruime bezorgmogelijkheden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Caroline-52 08-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Tot 24.00 uur 'savonds bestellen, volgende dag in huis! Dat vind je bij geen andere online winkel!!

Service
En dan inderdaad volgende dag al in huis!!

Assortiment
Alles wat je je maar bedenken kan.

Aanbeveling
Nog nooit zo'n goede service gehad! Dus ik raad deze winkel iedereen aan.

Extra toelichting
Een 10 waard, dus geen uitleg meer nodig!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ruud Engels 06-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Eenvoudig, makkelijk toegankelijk, goed uitgesplitst assortiment, mensen die weten waar ze mee bezig zijn en een goed opgebouwde, heldere site.

Service
De service kan men niet beter verwachten bij een webwinkel, 14 dagen terugstuur garantie, spullen zijn netjes "onherkenbaar" verpakt en snel bezorgd.

Assortiment
Zeer mooi up to date en standaard allround assortiment voor de amateur en semi pro fotograaf.

Aanbeveling
Coolblue is de webwinkel die de maatstaaf zet. Zo hoort het te zijn.

Extra toelichting
ik kan nog geen enkel minpunt melden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Progreacja 06-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

anvalo 04-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

FRWuck 04-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Lekker op de bank uitvogelen wat voor jou de juiste product is.

Service
Vooral de snelle levering.

Assortiment
Lekker breed assortiment.

Aanbeveling
Vooral de snelle levering. En voor de prijs hoeft je het niet te laten.

Extra toelichting
Duidelijk website. Met uitleg filmpje over de producten. Prima!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

elly13-6 03-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijke website, product simpel te vinden, snel betaald via Ideal, heel duidelijk.

Service
Product zeer snel in huis.

Extra toelichting
Op Kieskeurig product gezocht, bovenste winkel gekozen op basis van reacties en informatie, deze winkel bleek echt een perfecte levering en service te hebben zoals ook al uit de reviews bleek.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

oosterhofjacco 03-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Assortiment
naast de flitser had ik ook oplaadbare batterijen + oplader nodig, helaas kon ik die niet verkrijgen bij camerashop.nl. Dat vond ik wel zonde.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Onvoldoende

Reageer

Pachino 02-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HSKL 02-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
op zondagmiddag besteld, maandag ochtend afgeleverd. Het gemak dient de mens.

Extra toelichting
De snelle service is uitstekend te noemen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

schow 31-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan_Klaassen 30-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Meeste informatie prima te vinden, gratis installatie voor dezelfde prijs.

Service
Bezorgers moesten langs een obstakel vanwege een asbestruiming beneden, bleek geen enkel probleem.

Assortiment
Ik heb niet uitgebreid rondgekeken, maar ze komen niet overal als goedkoopste uit de vergelijking.

Aanbeveling
Als je artikel hier voor een goede prijs te koop is, zeker doen. Gratis installatie, goede informatievoorziening zijn gewoon voordelen tov andere winkels.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

gv1948 29-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
snel en gemakkelijk

Service
nog geen ervaring

Assortiment
ruim voldoende

Extra toelichting
goede overzichtelijke website gemakkelijk te bestellen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ralf_S 27-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

gv1948 27-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
goede website

Service
snelle levering

Assortiment
groot assortiment

Aanbeveling
prima levering volgens afspraak goede communicatie

Extra toelichting
ik heb geen zaken kunnen vinden die goed zijn

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter56 26-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Zoals altijd is alles perfect in orde bij een Coolblue shop. Zondag besteld, maandag in huis.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peking 25-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke navigatie, alle info die je zoekt op 1 pagina, groot assortiment, met een top 10 als je even door de bomen het bos niet meer ziet, de mogelijkheid een aantal horloges naast elkaar te kunnen vergelijken, filmpjes die je laten zien wat er in het pak zit, kortom groot winkelgemak vanuit je luie stoel!

Service
Lekker snel geleverd en de mogelijkheid om het thuis, op je werk, bij de buren of bij een postagentschap of winkel in de buurt te laten bezorgen!

Assortiment
Groot assortiment!

Aanbeveling
Sporthorlogecenter is onderdeel van Coolblue en heeft diezelfde goede service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

petervanessa 25-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles overzichtelijk en goed te vinden.
Ruime mogelijkheden om aan de linkekant je zoekactie te specificeren.

Service
Na het bestellen diverse berichten ontvangen over de status van mijn bestelling.

Assortiment
Als je hier geen printer kan vinden ben je een zeurpiet.

Aanbeveling
Ruime keuze, goede, site, perfecte service, scherpe prijzen.

Extra toelichting
Donderdag avond kreeg ik het in mijn kop een nieuwe printer te willen. Ik wil het, ik wil het en ik wil het NU. Nu gaat natuurlijk niet maar ik bestelde de printer 5 minuten voor 23.00 uur en kreeg hem de volgende dag al binnen. geweldig. Goed verpakt. En nog een grappige doos ook met aan alle kanten leuke opmerkingen zoals dat de bodem van de doos echt naar karton smaakt met de ingrediënten er nog bij ook. Ook een kaart die je uit kan knippen om je buren te danken voor het aannemen van je pakje. Allemaal natuurlijk niet zo heel spannend maar het is net dat beetje meer. Bestellen verloopt geweldig. Je krijgt na het bestellen diverse keren bericht over de status. Voor je die berichten goed en wel gelezen hebt staat het pakje al voor je deur. Website is overzichtelijk en snel. Wat ik altijd belangrijk vind is dat je je zoekactie goed kan specificeren zoals bijv. Moet hebben: WIFI Gescheiden kleuren inkt All-in-one enz.enz. dan kom je snel tot de printer die het beste bij je past en dat is voor mij een "must" op een site. Als ik in een zoekvlak intoets "printer" en dat is het en er komen 12 pagina's met printers haak ik af en zoek een andere site. Deze site is gewoon dik in orde. En dat de prijs dan ook nog een zo scherp is is bijna ondenkbaar maar waar. Een hele dikke 10!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Noorman13 24-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Makkelijk een keuze te maken, afhandeling verloopt soepel en snel

Service
Dag later werd de grasmaaier bezorgd.

Assortiment
Prima keuze mogelijkheid

Aanbeveling
Prima webwinkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bucher 24-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Aanbeveling
prima shop, helpdesk goed toegankelijk en vriendelijk, eenmaal eerder bij het niet bevallen van een aankoop door helpdesk zelf, aangeboden om het zonder kosten terug te laten bezorgen, ik hoefde er niet eens om te vragen!
G Bucher

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

joycevanham 23-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Extra toelichting
Ik had het de volgende dag al in huis, super.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

DLJ 22-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Snel op voorraad gevonden

Service
Bezorging prima in orde.
Ontving echter de Sony Tablet in Italiaans/Oost-Europese uitvoering met dito regio activatie. Bij bestelling hier niets over gelezen!
Op Sony site de nederlandse beschrijving opgehaald.

Extra toelichting
De informatie dat het hier geen nederlands regio product betreft!

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

marcelt 20-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
zie motivatie beoordeling

Aanbeveling
zie service

Extra toelichting
Onze in december 2012 bij Stofzuigerstore gekochte Rowenta viel zwaar tegen. Begon het steeds slechter te doen. Fabrikant wilde van niets weten. Stofzuigerstore nam 'm (na 1 jaar!) zonder enig weerwoord tegen de aanschafprijs terug. Vanzelfsprekend ook bij Stofzuigerstore weer een nieuwe (Nilfisk Elite Superior) gekocht. Een service waar menigeen (internet)winkel een voorbeeld aan kan nemen. Stofzuigerstore.... een dikke vette pluim!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anoniem 20-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
niets op aan te merken.
betelen en de andere dag in huis.

Service
je wordt prima op de hoogte gehouden van je bestelling

Assortiment
grote keuze duidelijke omschrijving.

Aanbeveling
ja wat moet ik nou zeggen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

TrudiN 20-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Zeer ruime keuze en de klantreviews helpen zeker mee een keus te maken.
Zogenaamd "idiot proof" bestellen. Makkelijk en snel.

Service
Zoals ik gewend ben van deze organisatie, zij doen wat ze beloven. Vandaag bestellen is morgen keurig geleverd.

Assortiment
Niet alles is er te koop, maar er is voldoende keus. En je kan nu eenmaal niet alles aanbieden natuurlijk.

Extra toelichting
Deze organisatie doet wat ze beloven/zeggen. Vandaag besteld is morgen keurig geleverd. De informatie op de site is meer dan voldoende. De klantreviews helpen je om een keus te maken evenals de "keuzehulp" van de site. Kortom TOPorganisatie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ikieboy 19-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
duidelijk zeer snelle levering

Extra toelichting
ruim aanbod en aanzienlijk goedkoper dan elders, en de snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

albert5860 19-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Extra toelichting
Tweede keer in korte tijd dat ik daar wat heb gekocht. Eerste keer een printer. Ik had niet de juiste besteld. Terug leveren ging makkelijk. Jammer dat ze mij nog even met een tegoedbon probeerde af te schepen. Na een kort mailtje geld keurig teruggestort. De gekochte Smart Phone is snel en keurig afgeleverd.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

kimidzardi 19-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Extra toelichting
Alles is verlopen zoals het hoort te lopen, heerlijk om dat eens een keer mee te maken. Ze krijgen van mij daarnaast een hoog cijfer omdat de hele ervaring met deze keten (CoolBlue) heel erg vrolijk is. Op de doos staan bijvoorbeeld tips om de sensatie van het openmaken van je pakketje nog leuker te maken. Ik heb ze tot slot gebeld met een vraag en binnen 5 seconden was het opgelost, en dat op zondag! Kortom, een erg tevreden klant.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sheijnen 18-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
rustig op internet bestellen. daarna thuisgebracht volgens afspraak. half uur tevoren gebeld en goed afgeleverd.

Service
wasdroger staat op zolder. 2 trappen op, werd daar keurig geplaatst en de oude de 2 trappen weer terug af gesjouwd. keurig meegenomen, inclusief verpakking van de nieuwe.

Assortiment
wist tevoren goed welke ik wilde. maar verder goede alternatieven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

LucciLa 16-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zoeken en bestellen met een paar klikken, de volgende dag in huis.

Assortiment
Grote keuze.

Aanbeveling
Ik vertel het door. Gemakkelijk via internet bestellen met eventueel ondersteuning via mail/telefoon of de fysieke winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

G. Uido 14-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijk informerende website en uiteraard de mogelijkheid om via ideal te betalen.

Service
In de avond een HP-computer besteld en betaald. Deze werd de volgende dag keurig bezorgd, zoals was aangegeven.

Assortiment
Toelichting overbodig, kijk op de website en oordeel zelf.

Aanbeveling
Enig risico bij bestellen via een website voel ik altijd, maar deze bestelling werd afgerond zoals je vooraf hoopt dat het zal verlopen.

Extra toelichting
Daar de hele aankoop is verlopen zoals ik vooraf hoopte, vind ik dit een prima bedrijf.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

gebrouwe 14-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
De website bevat een keuzehulp die je het heel gemakkelijk maakt om een selectie te maken uit het aanbod.

Assortiment
Assortiment bevat de meest gangbare artikelen. Als een artikel is uitverkocht, wordt dat ook getoond op de website. Bij andere winkels heb ik te vaak meegemaakt dat een artikel toch niet voorraad bleek te zijn.

Aanbeveling
Elders kun je wellicht goedkoper terecht, maar met de Coolblue shops heb ik alleen maar goede ervaringen.

Extra toelichting
Zoals gezegd, niets dan goede ervaringen met deze winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wimdebakker 14-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Extra toelichting
Op Bol.com kostte deze set aanmerkelijk duurder dan bij deze webwinkel. De informatie die ik tussen de bestelling en de levering kreeg was uitstekend.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

jamesbok 14-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Bestelprocedure met/zonder registreren werkt lekker vlot en logisch.

Service
Volgende dag netjes in huis, top!

Assortiment
Ze waren de eerste/ vooralsnog enige aanbieder van de Acer c720p Chromebook in Nederland. Ook relevante artikelen.

Extra toelichting
Totaalplaatje van bestellen, leveren en communicatie zit goed in elkaar! Ook relevante marketing/ mails, complimenten!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

turnhob 12-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Voorbeeld voor andere webshops.

Service
Van het begin tot het einde wordt je geholpen, ondersteund en op de hoogte gehouden. Ongekend.

Aanbeveling
Je betaald gemiddeld ietsie meer als in andere webshops, maar het gemak, de service en snelheid zijn onge-evenaard.

Extra toelichting
Ik kan geen negatieve punten bedenken. Het is een webshop met een prima ondersteuning, goede service, snelle afhandeling van de bestelling. Meerdere malen al wat van gekocht, nooit een tegenvaller.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JH_A 12-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
Webshop is duidelijk en overzichtelijk.

Service
Zondagmiddag espressomachine bestelt en maandagochtend om 11.00 in huis.

Extra toelichting
Espressomachine die ik zocht was hier het goedkoopste èn de volgende dag in huis. Want meerdere dagen zonder koffie is geen optie.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

herbertbeld 12-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
heldere site; makkelijk kiezen

Service
je wordt prima op de hoogte gehouden van de bestelling

Assortiment
teveel om op te noemen

Aanbeveling
gewoon goed

Extra toelichting
goed apparaat goede service, prima levering en op tijd!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M.de.W. 12-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
Voor 23 uur besteld en al de volgende dag in huis. Helemaal makkelijk is dat je een leverdatum kunt aangeven. Dus je kunt het online bestellen en direct aangeven welke dag je het geleverd wilt krijgen.

Assortiment
Redelijke assortiment. Sommige merken voeren ze helaas niet. Soms ook lastig te vergelijken. Als je een vergelijking maakt dan blijken er geen verschillen te zijn tussen de stofzuigers van hetzelfde merk (wel ander type), maar in feite is dat dus onjuist.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende

Reageer

erikderoode 11-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ClemensvanB 11-01-2014 Via de website gekocht

Algemene score

7,2

Assortiment
Jammer dat men haast geen HDMI kabels op voorraad had.

Aanbeveling
Het was teleurstellend dat de headset van (verkoopprijs) 100 euro die ik gratis bij de MSI laptop van 1000 euro kreeg, niet erg goed was. Een afdankertje als cadeau?

Extra toelichting
Het was teleurstellend dat de headset van (verkoopprijs) 100 euro die ik gratis bij de MSI laptop van 1000 euro kreeg, niet erg goed was. Een afdankertje als cadeau?

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Prrrcilla 11-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Om 22:00 besteld, volgende dag in huis. Tv is niet helemaal wat ik ervan had verwacht maar misschien moet ik nog wat aan de instellingen sleutelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ronald140270 10-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Adrie van Overveld 09-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
's Avonds bestelt en de andere dag bezorgd

Service
Je wordt d.m.v. Sms op de hoogte gehouden

Assortiment
Heel uitgebreid

Aanbeveling
Ik ben zeer tevreden

Extra toelichting
Hele mooie site

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans2325 08-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

idobormann 08-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Prima en snel geregeld met bestellen en ophalen in de winkel ondanks niet op voorraad in de winkel.
Staat volgende dag netjes klaar ondanks tussen de Kerst en Oud en Nieuw.

Assortiment
Prima en ruime keus.
Verder een goede gedetailleerde informatie op de website

Aanbeveling
Hebben de zaken prima voor elkaar en zeer betrouwbaar

Extra toelichting
Een zeer tevreden klant

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anton Weijertze 07-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
makkelijk en snel te bestellen

Service
heb je vragen en je bel wordt deze ook goed beantwoord

Aanbeveling
kan je goed en fijn zaken mee doen. komen hun afspraken na.

Extra toelichting
echt een geweldige zaak om zaken mee te doen. iedere vraag die je heb wordt goed en duidelijk beantwoord. levering is ook keurig en wordt netjes op zijn plaats gezeten en aangesloten. terwijl de bezorgers een bakkie koffie doen heb je de tijd om de ouwe vriezer over te stappelen in de nieuwe vriezer, zodat ze gelijk de ouwe mee kunnen nemen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lies7878 06-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Overzichtelijke site, makkelijke navigatie en eenvoudig bestelproces.

Assortiment
Top: zeer breed assortiment.

Aanbeveling
Goed prijzen, breed assortiment, snelle levering en zeer goede service.

Extra toelichting
Goed prijzen, breed assortiment, snelle levering en zeer goede service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kingma1234 06-01-2014 Via de website gekocht

Algemene score

4,5

Service
Laptop met fout erin opgestuurd. Afhandeling van probleem duurt veel te lang, je wordt van kastje naar de muur gestuurd.

Aanbeveling
Afhandeling van problemen duurt veel te lang. Meer dan 2 dagen wachten op een reactie en dan van het kastje naar de muur gestuurd worden. Claimen gewoon doodleuk dat ze je spul niet ontvangen hebben, terwijl ik het kan aantonen.

Extra toelichting
afhandeling van problemen duurt te lang. Telefonisch wordt er gewoon gezegd dat je geduld moet hebben. Voor een bedrijf wat snelle service pleegt te hebben, moeten ze ook binnen 2 dagen wel zeggen wanneer je een nieuwe laptop krijgt. Niet dus.

Review criteria:

Uitstekend
Slecht
Voldoende

Reageer

Flipmade 06-01-2014 Via de website gekocht

Algemene score

6,2

Gemak
Veel moeite moeten doen om laptop te krijgen vanwege bezorgingsfout.

Service
Maar eenmaal per email bericht gehad over bezorgingsfout en 5 euro tegemoedkoming is een grap.

Extra toelichting
Speciaal bij laptopshop besteld vanwege snelle levering. Uiteindelijk door toegegeven fout bij de post zou de laptop een dag later bezorgd worden. Als tegemoedkoming een waardebon van 5 euro gekregen. Vervolgens was de laptop zonder enkel bericht de volgende dag weer niet aanwezig. Naar herhaaldelijk langsgaan bij afleveradres uiteindelijk mijn laptop verkregen pas 2 dagen later. Niets meer gehoord van Coolblue. Niet voor herhaling vatbaar dus, slechte afhandeling.

Review criteria:

Onvoldoende
Onvoldoende
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews