coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,7 Lees 42301 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3462 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,7

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Kristl Isenborghs 28-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
eenvoudige site, gemakkelijke betalingswijze, t zou ook handig zijn moest je kunnen opteren voor levering in een kiala punt

Service
Bevestiging van bestelling met mogelijkheid tot opvolgen van levering. Super. Ik heb wel geen mail gekregen vh postpunt zelf

Aanbeveling
Alleszins een aanrader!!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

GF 28-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zoekopdracht en je krijgt meer dan voldoende opties.

Service
Onvoorstelbaar snel en netjes geleverd.

Assortiment
Ontzettend veel verschillende koptelefoons, voor ieder wat wils.

Extra toelichting
Ik kan iedereen de shop aanbevelen, ga zo door ;-)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nenka 28-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Artikel makkelijk te vinden ,goede info en ook bijpassend assortiment,makkelijk combineren en bestellen

Service
Service is geweldig,je kreeg meteen alle informatie over je aankoop en hoe de traject verloop.
Ikzelf heb al paar keer bestelling gedaan en iedere keer alles netjes geleverd en afgehandeld.☺

Assortiment
Eigenlijk kan je alles vinden wat je zoekt.

Aanbeveling
Ik kan niet anders zeggen dan 10.
Ik doe ook aankopen in andere webshops maar geen enkel is zo goed als COOLBLUE . Geweldig.☺☺👌🏼👍🏼

Extra toelichting
Waren er maar meer webshops als COOLBLUE

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dungen 28-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
opgehaald te Utrecht stond klaar en kon aan de gang de zelfde dag nog

Service
Wert gelijk aangesproken en geholpen

Assortiment
Je zoek wat je nodig hebt

Aanbeveling
Zo makkelijk heb ik het nog niet meegemaakt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jozef 28-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Tja vanuit je vertrouwde omgeving kunnen schoppen...

Service
Nog nooit een probleem gehad!

Assortiment
Enorme keuze!

Aanbeveling
Correcte afhandeling!

Extra toelichting
Zelfs indien ik de prijs wat te hoog vind weegt dit niet op door hun service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Francis Sneyers 28-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
's avonds om 23.30 besteld, 's morgens rond 11.30 u zat het pakje in mijn brievenbus. Beter kan niet.

Service
Bekwaam personeel staat mij te woord.

Assortiment
Quasi alles is hier te krijgen.

Aanbeveling
Ik ken geen betere.

Extra toelichting
Doe zo verder, ik kan u alleen maar aanbevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Callebaut Jos 28-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Top service zondagavond besteld en de dag nadien reeds geleverd en zonder extra kosten, waar vindt je nog zulke firma. Nu weet ik waar ik me in de toekomst moet wenden om nog iets te bestellen !

Service
De reclame op TV heeft niet gelogen ! Top

Aanbeveling
Een betere service kun je nergens bekomen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Coppens Kurt 28-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Eenvoudige zoeker

Service
Goed aangeduide en strikte aanwijzingen

Assortiment
Compleet en volgens de regels

Aanbeveling
Spreekt voor zich

Extra toelichting
Uitbreiding webshop

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Schuurman 28-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Goede, snelle overzichtelijke site.

Service
Je wordt goed op de hoogte gehouden betreffende de status van de bestelling.

Assortiment
Uitgebreid en goed te vergelijken

Aanbeveling
Makkelijk, snel en klantvriendelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan Duif 28-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Eenvoudig vinden van wat je zoek.. Duidelijke zoekstructuur.

Service
Een foutje in mijn bestelling gemaakt. Keurig en gratis retour kunne zenden zonder rompslomp.

Assortiment
Voldoet gaan mijn verwachting. Kwalitatief goede producten van gerenommeerde merken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

chantal 28-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Duidelijk overzicht

Service
Om 23.45 bestelling gedaan, volgende dag om 12.30 in huis

Assortiment
Alleen op 1 artikel soort gezocht

Aanbeveling
Vanwege intressante prijzen en top service beveel ik deze winkel zeker aan andere kopers

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

GeertP 28-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Overzichtelijk

Service
Lange openingstijden klantenservice

Assortiment
Hebben alles

Aanbeveling
Mooie webshop met veel producten en snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jonathan 28-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alle mogelijkheden en info duidelijk geformuleerd op de site

Service
Zondag om 19u. besteld. maandag om 9.00u. geleverd

Assortiment
Alle mogelijkheden beschikbaar.

Aanbeveling
Uitgebreid / Vlot / efficient / snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ilse 28-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Duidelijke website en gemakkelijk bestellen, zelfs zondag bezorging!

Service
Super snelle bezorging waarvan je goed op de hoogte word gehouden.. Zaterdagavond besteld en zondagmiddag in huis..

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

kyros 28-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
tevreden met het navigeren op de site

Service
altijd op tijd en klachten snel afgehandeld

Assortiment
zit altijd iets tussen wat het mij past

Aanbeveling
omdat ik tevreden ben met coolblue

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

cool blue 28-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
makkelijk winkelen

Service
mail ontvangen van een uitverkocht produkt dat later geleverd gaat worden

Assortiment
breed

Aanbeveling
snelle levering

Extra toelichting
betrouwbaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Madelon 28-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Gewoon een recht toe recht aan winkel, zonder fratsen!

Service
Van elke stap in de bestelling tot de levering word je duidelijk op de hoogte gesteld.

Assortiment
Er is een ruimte keuze, maar ook weer niet té.

Aanbeveling
Goede betrouwbare winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

gerards 28-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
goede website

Service
goede informatie

Extra toelichting
Ze doen gewoon wat ze beloven

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Margareth 28-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Super geweldig dit was voor mijn de eerste keer

Service
Goede afhandeling en snel

Assortiment
Breed en overzichtelijk

Aanbeveling
Als goed maar ik ben nog nooit in jullie zaak geweest

Extra toelichting
Zo door gaan

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Leopold Jozef 28-11-2015 In de winkel gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer eenvoudig, naar de website gaan. In de zoekfunctie intikken wat je wilt waarna een hele resem artikelen. Je filtert uit wat je wenst en maakt gewoon je keuze. Poepsimpel!

Service
Een tiental minuten voor 20:00 uur besteld en s'anderendaags voor het middageten aan de voordeur afgeleverd. Fantastisch!!!

Assortiment
Een ongelooflijk uitgebreide keuze.

Aanbeveling
Een van de beste webwinkels die ijk ken tot nog toe.

Extra toelichting
Nee, verdere commentaar is absoluut overbodig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hubert 28-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
heel goed

Service
snel en goed

Assortiment
meer als keuze genoeg

Aanbeveling
snel , goed , ruim asortiment

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

verstraete johan 28-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
zondagavond rond 17.00 besteld ,maandag tegen 15.30 gratis geleverd

Service
je werd via mail op de hoogte gebracht ivm levering
garantie van het toestel krijg je door de kaart op te sturen

Assortiment
ruim assortiment ,keuze genoeg

Aanbeveling
zie onderaan

Extra toelichting
het is gemakkelijk en correct , geen verkopers die je van alles willen aansmeren je kunt thuis op je gemak verschillende toestellen vergelijken en dan je keuze maken ,en de prijs zit goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ronald van Spelde 28-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snel geleverd !

Service
Gevraagd , volgende dag geleverd , binnen 6 uur !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bob 28-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
duidelijk en makkkelijk iets te vinden wat je wil

Assortiment
wat ik zocht was er ook

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk K 28-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Overzichtelijke website, groot assortiment/keuze

Assortiment
Erg ruim

Aanbeveling
Ruim assortiment en gemak van website

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Shyna 28-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Duidelijke informatie. Goed zoeksysteem.

Service
Snelle en portvrije levering vind ik top!

Assortiment
Compleet.

Aanbeveling
Prettige eerste indruk.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

eric van kinne 27-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
overzichtelijk

Service
erg goed en snel

Assortiment
erg ruime keuze

Aanbeveling
erg toegangkelijk

Extra toelichting
doe zo voort

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Ton de Knegt 27-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Goede website.
Makkelijk te vinden wat je zoekt en op een eenvoudige manier te bestellen

Service
Een klein min puntje: Ik was vergeten de code voor een cadeaubon in te vullen.
Als de bestelling dan geannuleerd wordt. Dan wordt er bij de te kiezen opties vanuit gegaan dat het produkt al betaald is en reeds in mijn bezit. Ik kan dan nl alleen nog kiezen tussen geld terug of produkt ruilen.

Assortiment
Wellicht liggen de prijzen iets hoger dan bij de concurent maar daar is de service dan ook naar

Aanbeveling
Al met al een prima winkel

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Philippe 27-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Vanuit je zetel winkelen, kan het nog makkelijker?

Service
Geleverd na 48u, voorbij ok.

Assortiment
Praktisch alles is te koop.

Aanbeveling
Makkelijk en voordelig winkelen met een prima service.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Colle Eddy 27-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Service
Op een zondag levering was de transporteur niet echt vriendelijk en er was lichte schade aan de verpakking , maar na een klein berichtje naar de klanten service was alles direct opgelost en opgevolgd .

Assortiment
Misschien een beetje meer kids artikelen !!!

Aanbeveling
Snel ,gemakkelijk en correct . Wij kopen heel veel via internet en we moeten ook toegeven dat we tot nu toe nog geen enkel probleem hebben gehad met coolblue en ook nog niet teleurgesteld ten opzichte van andere leveranciers .

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Janssens Gunther 27-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke website!

Service
Snelle afhandeling!

Assortiment
Veel keuze!

Aanbeveling
Goede service,Top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marien 27-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Service
Ik heb een tijd veel problemen gehad met mijn smartphone. Dit lag niet aan Coolblue maar aan de fabrikant (Wiko). De retoursprocedures werden door Coolblue heel erg netjes afgehandeld.

Assortiment
Qua elektronica heeft Coolblue alles in huis.

Aanbeveling
Gewoon een topwinkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jos 27-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
overzichtelijk, goede selectiemogelijkheden

Service
Perfect snelle levering en juiste informatie over aflevertijdstip

Assortiment
Zeer uitgebreid en veelzijdig, alle sis er wel. Maar ook voldoende keuze in merken en typen.

Aanbeveling
veelzijdig, snelle levering, goede service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robert Bynens 27-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
uitgebreid aanbod

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rosita Vanhoudt 27-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
heel duidelijke site supergemakkelijke bestelformule

Service
levering de volgende dag al

Assortiment
heel ruim heel gemakkelijk

Aanbeveling
de internetsite is heel gemakkelijk te gebuiken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

van Kessel 27-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
makkelijker kan het niet

Service
Super service.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

JvB 27-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Overzichtelijk en duidelijk

Service
Veel informatie i.v.m. bezorging via mail!!Geweldig

Assortiment
Heel veel in het assortiment

Aanbeveling
Zeer betrouwbaar

Extra toelichting
Prettige Feestdagen en een vruchtbaar jaar in omzet 2016

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bastiaan 27-11-2015 Via de website gekocht

Algemene score

9,5

Gemak
Alles duidelijk op de site te vinden

Service
Niet goed? Geld terug!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Koen 27-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Ik ben niet eens uit mijn sofa moeten komen !

Service
Ik had een mail gestuurd met vraag tot verduidelijking en zoals beloofd, binnen de 4 uur reactie en telefonisch super vriendelijke service met juiste advies.

Assortiment
Gevonden wat ik elders nog niet gevonden had.

Aanbeveling
Eenvoudiger kan bijna, super service !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ed vd Heuvel 27-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Levering altijd stipt.

Service
Altijd even correct tot nu toe is mijn ervaring.

Assortiment
Kan bijna alles vinden.

Aanbeveling
Makkelijk winkelen ,vergelijken en prijs ook meestal goed.

Extra toelichting
Super😀

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

svdw 27-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Service
Snelle service/bezorging. Er wordt duidelijk gecommuniceerd over de levering etc.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

jean 27-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
Je kiest het artikel je betaald het en de dag nadien ontvang je het bestelde artikel zonder verzendingkosten

Assortiment
heel veel keuze

Aanbeveling
heb diverse artikelen al besteld en ben altijd tevreden geweest

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

benjamin 27-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
ik vond gelijk wat ik wou en kon zonder problemen bestelen

Service
het product was zelfs nog eerder dan gedacht helemaal top

Assortiment
ze hebben genoeg eigenlijk teveel maar dat maakt niet uit en de prijs is altijd goed

Aanbeveling
ze leveren snel veel producten en altijd klant vriendelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vandereyken Danny 27-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
alles is makkelijk te vinden en vrij duidelijk wat je juist koopt

Service
ik zou het zelf niet beter kunnen

Assortiment
heb al altijd alles gevonden wat ik nodig had

Aanbeveling
ik moet geen enkele maar of pas op met comuniseren

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

lambert 27-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter vand er Steen 27-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Eenvoudige website en bestelling

Service
Alles keurig volgens afspraak

Assortiment
Een van de beste

Aanbeveling
Betrouwbaar en goede prijs-kwaliteit

Extra toelichting
Zo doorgaan

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

marpa deprey 27-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
ik ben niet handig met de computer maar zelfs mij is het gelukt iets te bestellen

Service
gisteren besteld vandaag gekregen super

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Osman 27-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Overzichtelijke website en gemakkelijke bestelling

Service
om 22.00 uur besteld en volgende dag 11.50uur geleverd. Binnen 14uur vind ik snel.

Assortiment
Stofzuiger gezocht en bij coolblue uitgekomen. Was hier het goedkoopst. Reviews van klanten hebben mij overtuigd.
Geen spijt van gehad.

Aanbeveling
Er zijn veel produkten te koop dus voor een ieder wat.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

cindy 27-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Service
ik ben heel tevreden over de service en levering van coolblue. via de facebookpagina werden m'n vragen binnen enkele minuten beantwoord! en de dag na bestelling kon ik m'n aankoop al bij het postkantoor gaan afhalen. super!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Yordi 27-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Handig bestellen als zelfstandige met vrijstelling van BTW

Service
Alles duidelijk, je kan gratis terugsturen. Leuk als er iets defect zou zijn.

Assortiment
Ruime keuze.

Aanbeveling
Niet de goedkoopste, maar wel beste prijs naar service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews