coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,0 Lees 42588 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2202 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Carole Marie Doucet 11-05-2017 Via de website gekocht

Cooler dan cool

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Lekker makkelijk, snel en vooral zeer goede advies van de medewerkers. Maar hier valt het me tegen dat ik minimaal 100 karakters moet gebruiken om mijn beoordeling aan te geven. Kort maar krachtig zou ook mogen toch?

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jobmaurits 11-05-2017 Via de website gekocht

Goeie service - levering kan duidelijker

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Betere indicatie wanneer het pakket komt zou fijn zijn. Ook vooraf bij aankoop duidelijker maken dat nog een afwijkend bezorgadres opgegeven stond was beter geweest. De productinformatie en vergelijkingsmogelijkheden enmet name de service (Whatsapp hulp) waren erg goed van Coolblue.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Iris 11-05-2017 Via de website gekocht

geweldig en zeer alles ging perfect

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
WInkelen gaat bij coolblue perfect online, de vriendelijkheid kan geen enkel andere winkel beter doen. Plus dat als je niet tevreden bent je geen uitleg moet geven en ze daar niet moeilijk over doen. Dat kan je van andere winkels niet zeggen, gekocht is gekocht en daar blijft het bij. Ik hoop nooit meer ergens anders.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kelly J 11-05-2017 Via de website gekocht

Doet wat 'ie moet doen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
In hoeverre kan je een kabel beoordelen..? De originele kabel zou de levensduur van een Apple accu niet mogen verminderen, dus hopelijk gaat mijn toestel nog jaren mee, zonder 2 keer per dag op te laden.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wolke 11-05-2017 Via de website gekocht

prima levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Mooie overzichtelijk site, veel keuze en goede prijs. Zeer goede voorwaarden en betalingsmogelijkheden.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nanette 11-05-2017 Via de website gekocht

Super goede service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik was superblij met mijn nieuwe wasmachine! Ik kon zelf de dag kiezen wanneer het geleverd zou worden, van tevoren kreeg ik een mail met tijdsindicatie en ik werd gebeld dat de bezorgers er bijna waren. Mijn oude wasmachine werd meegenomen en de nieuwe werd op de juiste plek neergezet en aangesloten!! Er werd meteen een schoonmaakprogramma aangezet en uitgelegd hoe het werkt. Ik zou het iedereen aanraden om bij coolblue te bestellen! Product is goed en service ook top!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Leo 11-05-2017 Via de website gekocht

Supersnelle levering, zelfs op een zondag.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Keurig verpakt , het juiste product zoals op de site omschreven en supersnel geleverd. Dat is de kracht van deze webshop. Ga zo door.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pedro 10-05-2017 Via de website gekocht

relaxed vriendelijk en superservice.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
is gewoon een feesie om daar te zijn ech wel.koffie en al en zeer behulpzaam en de wetenschap dat je zonder gezeik iets kan terugbrengen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eric 10-05-2017 Via de website gekocht

Gewoon goed!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Nog niet eerder iets besteld op de site, afgelopen week voor het eerst.
Wat opvalt is de persoonlijke benadering, via tekst. Komt prettig over.
Ik heb een printer besteld, die kon zelfs op zondag geleverd worden.
Die doet het goed, dus tevreden. Track and Trace ook handig, wat ikzelf
erg grappig vond, was dat erbij stond; "de bezorger komt je pakketje leveren, doe 'm de groeten!"

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

helu 10-05-2017 Via de website gekocht

Snelle en prima levering. Duidelijke site

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De site is overzichtelijk met duidelijke productinformatie. Het pakket is netjes en tijdig afgeleverd, naar volle tevredenheid.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Duncan 10-05-2017 Via de website gekocht

Geweldige service en supersnelle levering!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bestel al jaren alles bij Coolblue. Niet alleen de levering is enorm snel (vaak een product net voor middernacht besteld en een paar uur later voor de lunch al in huis), maar ook bij vragen of defecten binnen een uur reactie. Ook het aanbod is gigantisch. Heb al meerdere mensen weten te overtuigen om hun producten ook bij Coolblue.nl te bestellen en geen van allen hebben daar spijt van.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Angelina 10-05-2017 Via de website gekocht

Top service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De prijs kwaliteit verhouding is echt goed, de bezorgers zijn super vriendelijk en nemen de tijd voor je om producten te controleren en aan te sluiten, helemaal happy met mijn aankopen!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

C. De J. 10-05-2017 Via de website gekocht

Beste webwinkel!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik koop erg graag bij Coolblue vanwege het grote assortiment, de keuzehulp en de uitmuntende (klanten-)service. Dat produkten soms niet meer functioneren, daar kunnen ze niet veel aan doen, maar hoe ze ermee omgaan, daar zijn ze echt zo ontzettend goed in. Duidelijke procedures en altijd uitstekende service. Ik kreeg makkelijk vervanging terwijl ik daar niet op rekende en ook niet om had gevraagd. Erg prettig allemaal.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lisette Schreurs 10-05-2017 Via de website gekocht

Top service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Coolblue is van alle gemakken voorzien! Uitgebreide reviews, heldere instructievideo's, coolblue's keuze (wat mij aanheeft dat er echt onderzocht is hoe iets functioneerd) en super snel geleverd! Kortom, top!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martin 10-05-2017 Via de website gekocht

Zeer klantvriendelijk bedrijf !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De communicatie is vanaf de bestelling tot (na) de levering uitmuntend verlopen.
Daarnaast een dikke + voor de bezorgers, zeer klantvriendelijk !!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Thierry 10-05-2017 In de winkel gekocht
Antwerpen

pioneer PLX-500

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prachtig toestel, correct afgeleverd is de store door bekwaam personeel.
mijn aankoop was zoals altijd op de vooropgestelde datum en tijd aanwezig en de door mij gekozen store.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

C.Pickett 10-05-2017 Via de website gekocht

Perfect result

Algemene score

9,0
easy search, a good range of products , we found what we wanted at, a good price and they delivered next day.....

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

frits rubrech 10-05-2017 Via de website gekocht

service vond ik niet volgens afspraak

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
de stelling van vandaag besteld morgen in huis gaat niet altijd op tenminste niet bij ons wij hadden zaterdag besteld zou maandag geleverd worden bij ons pas dinsdag verder wasde service van de bezorgers uitstekend en vakkundig

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • Levertijd

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

HenkT 10-05-2017 Via de website gekocht

Momenteel de beste thuiswinkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Hier is eigenlijk niets te klagen. Mooie website met veel informatie over de producten. Ook de mogelijkheden in verband met retour zenden zijn perfect. De bedenktijd, eigenlijk zou iedereen et zo moeten doen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Antonio 10-05-2017 Via de website gekocht

Great service and fast delivery

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Very easy to find product, good filter settings and advises. Navigation is easy and prices are good.

Pluspunten

  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Mieke 10-05-2017 Via de website gekocht

Razendsnelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Omdat we al eerder bij deze shop hadden besteld en we zeer tevreden waren. Vooral de heel snelle levering (zondag besteld en maandag al in gebruik wat bij een wasmachine heel fijn is!) en de zeer klantvriendelijk bezorgers zijn top!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eefje Dalebout 10-05-2017 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede service, snelle levering, geen klachten over mijn bestelling. Ruim assortiment, voor ieder wat wils.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

B. van Assendelft 10-05-2017 Via de website gekocht

Verstandigste beslissing die ik afgelopen maand heb gemaakt

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
In een woord fantastisch. Ik had bijvoorbeeld een verkeerd email adres ingestuurd. Belde naar Coolblue was binnen minuut geregeld - kreeg direct bevestiging. Coolblue houdt zich aan alle afspraken. Ik ben echt 100% tevreden.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hopime 10-05-2017 Via de website gekocht

De klant is Koning

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bijzonder snelle levering, gebruikersvriendelijke site en goede nazorg. Producten uitstekend en zorgvuldig verpakt.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Gerie 10-05-2017 Via de website gekocht

snelle, goede service; leuke tone of voice in communicatie

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
duidelijke site; goed en gemakkelijk in te zoeken; het grote assortiment is bijzonder fijn en je cindt er altijd wel wat je zoekt

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marianne 10-05-2017 Via de website gekocht

Snel en goed

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Voor Coolblue gekozen om mijn wasmachine te kopen, vanwege de prijs en vanwege eerdere goede ervaring bij aanschaf van inbouwkeukenapparatuur. Toen en nu heel tevreden over de levering en het installeren en aansluiten.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Monique 10-05-2017 Via de website gekocht

Goede service & snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Mooie duidelijke site met goede omschrijving van het product. Ik kon goed vergelijken & mijn keuze daardoor maken.
Tijdens de bestelling werd mijn betaling niet bevestigd. Contact opgenomen via what's app rond 22.30 & het werd direct geregeld en beantwoord. De volgende dag mijn bestelling in huis & de dag daarna een persoonlijk kaartje omdat ik contact had gehad met de klantenservice over mijn betaling.
Super ik zou zo weer bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Michiel 10-05-2017 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De levering was op zondag en dat kwam ons zeer goed uit. Snelle service en een nette factuur in de mail. Enkel de bezorgtijd was vrij ruim. Dit kan iets beter.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Ciska Hessing 10-05-2017 Via de website gekocht

Top bedrijf !!

Algemene score

10,0
Zeer overzichtelijke webshop, zeer vriendelijke mensen bij klanten service , supersnelle levering !!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Prima service 10-05-2017 Via de website gekocht

Goede service, kundige en vriendelijke bezoegers, top!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede site, makkelijk. Goede prijzen.
Levering mooi van te voren aangekondigd, prima op tijd!
Zeer vriendelijke en deskundig geleverd, bezorgd en aangesloten.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joop Gijse 10-05-2017 Via de website gekocht

ik ben echt super blij met coolbleu snelle levering top

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
helemaal top snel vriendelijk en correct het product is prima in orde er word zorgvuldig mee omgegaan ik ben zeker vaste klant

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AdBo 10-05-2017 Via de website gekocht

Gewoon zoals ik vewachte van Coolblue.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bij Coolblue zijn de prijzen vergelijkbaar met andere websites.
Ze hebben een snelle levering en goede service.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Jan Li 10-05-2017 Via de website gekocht

Prima service en prijs kwaliteitverhouding

Algemene score

9,0
Makkelijk zoeken en vergelijken op de website.
Eenvoudig betalen en plannen van de levering.
Goede levering precies volgens afspraak.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Annemarie 09-05-2017 In de winkel gekocht
Eindhoven

Fijne winkel, geweldige service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Fijne medewerkers, zoeken meteen mee naar een goede oplossing met gedegen kennis. Klantgericht, staan klaar met een kopje koffie. No-nonsense, Top!

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cornelis 09-05-2017 Via de website gekocht

Top Service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijk Overzicht (-:
Afronding betaling ging door helemaal goed . Met hulp van klantenservice zéér snel opgelost .
Echt aanrader om veilig , snel en klantvriendelijk te bestellen .

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ria 09-05-2017 Via de website gekocht

Goed geregeld

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Al een aantal keren iets besteld bij Coolblue en altijd prima service. Je wordt altijd voor je bestelling goed geinformeerd wanneer het bezorgd wordt. Ook bij niet goed, geld terug is vlot geregeld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Hans van Gemerden 09-05-2017 Via de website gekocht

Prijs berekening incorrect

Algemene score

2,0
Laatst een 2e kans activeon actioncam gekocht, de nieuwprijs zou 199€ zijn en met 39% korting nu voor 120€.
De volgende dag besteld en de rekening a 129€ betaald. 129€, het was toch 120€, weer op de site kijken en idd 120€. Toch maar even verder kijken en wat ik toen zag maakte me toch wel een klein beetje nijdig nl. De actioncam was nieuw te koop voor 140€, helemaal geen 199€ en dus ook geen 39% korting. Ik gelijk een mail gestuurd en geen reactie, de volgende dag ook niet, ondanks 2 mails en de beloofde max 1 dag antwoord, helemaal niets dus bellen, na veel puzzelen bij hun kwam idd naar boven dat ze toch maar de 120€ gingen berekenen maarrrrr 140€ en 39% korting is toch ergens beneden de 90 euro en geen 120€, dat was alles wat ze voor me wilde doen, niets dus, wat een service en arrogantie, ze zijn duidelijk boven zichzelf uitgegroeid.
Heb de camera teruggestuurd en ook een e-reader gecancelled, hier doe ik geen zaken meer mee, een foutje is begrijpelijk maar zet het dan fatsoenlijk recht en bied in ieder geval een sorry voor het ongemak aan.

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Klantenservice

Review criteria:

Slecht
Slecht
Voldoende

Reageer

Jeff 09-05-2017 Via de website gekocht

Te veel emails, service fijn

Algemene score

1,0
Te veel emails. Je wordt kapot gemaild. Als reklames op youtube. Nooit meer dus. Laat ons met rust . Ik wilde alleen de ssd , niet een volle mailbox.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Koos Konijnenburg 09-05-2017 Via de website gekocht

Uitstekende koop

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Overzichtelijke site met enorme keuze. Volledige omschrijving bij elk produkt.
Concurrerende prijzen. Snelle en keurige bezorging.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter H 09-05-2017 Via de website gekocht

Een schoolvoorbeeld van een webwinkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik denk dat Coolblue de theorie van een webwinkel omzet in werkelijkheid. Breed assortiment, goede navigatie in de webwinkel, duidelijke afhandeling van de bestelling en last but not least: snelle levering!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Sonja Segers 09-05-2017 Via de website gekocht

helemaal top!!!!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb voor deze shop gekozen omdat het allemaal heel duidelijk wordt uitgelegd zodat je weet wat je kan verwachten! Ze werken ook zeer snel! De prijs zit goed als je gaat vergelijken met andere sites! Ze hebben voorraad wat niet overal het geval is! De site is zeer klantvriendelijk! Toppie!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anna 09-05-2017 Via de website gekocht

Slechtse service ever

Algemene score

2,0
Ze garanderen volgende dag het pakketje bij u thuis (ook op zondag) ; kreeg het 3 dagen later "door een fout van het postkantoor". Daarvoor kreeg ik een €10 voucher toegestuurd. Om dan het product binnen te krijgen die zogezegd door hun "experts" was nagekeken en "perfect" in orde was met een kras op het scherm. Maar ahja ik kon een nieuwe toegestuurd krijgen als ik €23 bij betaalde; en dus weer een paar dagjes wachten op mijn pakje, leuk toch? Neen, bedankt !

Pluspunten

  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Retourproces
  • Klantenservice

Review criteria:

Slecht
Slecht
Slecht

Reageer

samsom 09-05-2017 Via de website gekocht

levering via postnl een ramp.twee dagen thuiszitten

Algemene score

5,0
door de slechte planning van post nl . via volg je bestelling twee keer niet aan de tijd van aflevering gehouden

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Levertijd

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Slecht
Officiele reactie van Coolblue 09-05-2017

Beste meneer/mevrouw,

Wat ontzettend jammer dat uw bestelling niet is geleverd op de verwachte aflevermoment. De Track & Trace informatie is er uiteindelijk zodat u een indicatie heeft wanneer uw bestelling binnen is. Onze excuses voor het ongemak.

Mocht u er behoefte aan hebben, dan kunnen wij een pakketonderzoek starten zodat de vertraagde levering van uw bestelling wordt aangekaart bij de koerier. Kunt u het ordernummer met een korte toelichting in een e-mail versturen? Dan geven wij het direct door. De e-mail kunt u versturen naar
geenglimlach@coolblue.nl.

Wij zien uw e-mail graag tegemoet.

Met vriendelijk groet,

Coolblue.

Reageer

André 09-05-2017 Via de website gekocht

Geweldig

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik had eerst het verkeerde product gekocht omdat ik niet naar de titel had gekeken en alleen naar de specificaties. Daar stond namelijk dat de kabel 3 meter was en in de titel stond maar 1 meter. Ik heb even een mailtje gestuurd en daarna is alles automatisch voor me opgelost kon niet beter!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rolien 09-05-2017 Via de website gekocht

Erg snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb hiervoor gekozen omdat ik anders een magnetron op de fiets moet meenemen! Nu werd hij thuis bezorgt en de prijs was gelijk,omdat er geen bezorgkosten bij komen is het helemaal oké

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Christine Waslander 09-05-2017 Via de website gekocht

Hoe cool, een telefoon die naar je dochter is vernoemd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Een bijzonder snelle levering, op zondag besteld en maandag in huis. Ook een uitstekende website, snel gevonden wat ik zocht voor een prima prijs.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Anneke 09-05-2017 Via de website gekocht

Snel, uitstekende service, vriendelijke bezorgers!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Op de site ruime keus in producten, uitgebreide productinformatie en prima aanbiedingen. Ook de snelle levering en vriendelijke bezorgers tellen mee om de volgende keer weer voor Coolblue te kiezen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Lv 09-05-2017 Via de website gekocht

Super service, bezorgt ook op zondag!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle levering (binnen 24 uur), geleverd op zondag, goed verpakt en de website is makkelijke in gebruik.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kamminga 09-05-2017 Via de website gekocht

Geweldige Service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Nooit problemen, goede service en een goede bereikbaarheid... Kortom, niets mis mee en een goed voorbeeld voor andere webwinkels

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kattenbende 09-05-2017 Via de website gekocht

Snelle levering en handige tips!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle levering, handige tips voor snelle installatie. Daarnaast een duidelijke website waarbij je producten goed kan vergelijken.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews