coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,5 Lees 42379 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3202 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,5

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Cees 29-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Duidelijke website. Overzichtelijk om te zoeken. Snelle afhandeling.

Service
Goede info over levering. Snelle afhandeling. Zie onder.

Assortiment
Ruim assortiment. Alles voldeed aan onze verwachtingen. Al meerdere malen overigens.

Aanbeveling
Gewoon zeer goed.

Extra toelichting
Deze keer werd een fout product geleverd. Een combimagnetron ilv de bestelde oven. Bleek een fout bij de transporteur. Contact met transporteur en Coolblue was hierover netjes en correct. Na 3 dagen werd juiste produkt geleverd. Foutje kan en mag en werd perfect hersteld.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Dick 29-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Uitstekende wegschop met uitgebreid beschrijving van de producten.

Service
Direct een bevestiging van bestelling per E-mail. E-mail over verzending.

Assortiment
Speciale website (NAS).

Aanbeveling
speciale website met grote keuze uit producten. Alles op voorraad en volgende dag geleverd. Perfect verpakt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ruud 29-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Je kunt gemakkelijk vinden wat je nodig hebt

Service
Als je een probleem hebt word je geholpen

Assortiment
Ruim voldoende aanbod

Aanbeveling
Eigenlijk alleen maar pluspunten

Extra toelichting
Geen prijsvechter maar prijs kwaliteit is ok

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Garmin NuviCam 29-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
bestelling voor 23.59 uur besteld de volgende dag al thuis

Service
correcte afwerking

Assortiment
heel veel keuze mogelijkheden van producten

Aanbeveling
actief en correct zonder poespas

Extra toelichting
ik ben uitermate tevreden over mijn 1e contact en aankoop

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

BDP 29-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Super eenvoudig om te bestellen

Service
Zeer snel en correct

Assortiment
Een van de meest uitgebreide keuzes

Aanbeveling
Als je snel iets wil hebben, slechts 1 adres

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MF 29-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Service
Ik kocht reeds 10-tallen keren bij jullie.(2 tientallen dan toch :-). Nooit problemen gehad.

Assortiment
Moeilijk zoeken is de reden volgens mij.
De zoekopdrachten moeten te gedetaillerd zijn.

Aanbeveling
Zie hoger.

Extra toelichting
Min laatste aankoop ( zondag ll besteld) was drie dagen onderweg. De staking ?

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

RubenvB 29-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Op CoolBlue zijn alle producten goed te vinden door middel van de on-site zoekmachine. Daarna kunnen de producten op handige wijze worden gesorteerd op bijvoorbeeld prijs. Zo kan je snel wat vinden binnen je eigen budget. Het is sowieso makkelijk om het door jouw gezochte product te vinden! Ook het bestellen gaat makkelijk in een paar handige duidelijke stappen!

Service
CoolBlue biedt een prima service! Mijn bestelling, een iPhone case, lag netjes op tijd de volgende dag bij mij in de brievenbus. Het product is in perfecte staat zonder een enkel krasje. Vaak zijn er leuke kortingen bij CoolBlue wat erg lekker is!

Assortiment
Het is uitstekend gesteld met het assortiment van CoolBlue! Ze hebben het beste van het beste van keukenmachines tot computerhardware, allemaal van hoge kwaliteit! De site is niet opgevuld met fritsels en frutsels die toch (bijna niemand) wil. Erg goed voor elkaar bij CoolBlue!

Aanbeveling
Zolang er nog geen teleportatie mechanisme bestaat waarbij er in (letterlijk) no time mijn bestelling voor mijn neus op mijn bureau valt, geef ik geen enkele webwinkel een 10. Maar CoolBlue is zeker een van de beste en meest overzichtelijke webwinkels in Nederland!

Extra toelichting
Dit was mijn eerste bestelling bij CoolBlue en ik ben zeer tevreden. Zo tevreden dat ik hier zeker vaker ga bestellen in de toekomst. Goed voor elkaar, CoolBlue!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerrit uit het Westland 29-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Duidelijke en overzichtelijke site, waar de vriendelijkheid vanaf straalt

Service
Goede opvolging van het kooptraject, waarbij er steeds gecommuniceerd wordt over de status van de aanschaf

Assortiment
Kan veel vinden, maar geen onderscheid in goede en slechte kwaliteit

Aanbeveling
De eenvoud en klantgerichtheid si uitmuntend en met het assortiment de kwaliteit hiervan zou meer duidelijkheid mogen zijn

Extra toelichting
Onderscheiden in producten waar je achterstaat

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Jolanda Uyleman 29-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Bij een kapotte laptop werd behoorlijke coulance toegepast. periode voor teruggave van het product was reeds verstreken, maar toch kreeg ik de keuze of ik een nieuwe laptop wilde of mijn geld terug.

Assortiment
Veel keuze

Aanbeveling
goede service en redelijk marktconforme prijzen. Fijne manier van aanbieden en mogelijkheid tot vergelijken.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

janvierdl 29-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Heel eenvoudig te bestellen, zoeken, en meerdere opties om te leveren. Zelfs met paypal!

Service
Heel snelle service, ook op support tickets.

Assortiment
Heeeeeeeeeeeel groot aanbod, some beter dan andere winkels / webshops.

Aanbeveling
Heel goed, juist de bestelling is wat mis gelopen, maar alles is ondertussen opgelost. Anders was het een dikke 10 geweest.

Extra toelichting
Beste winkel tot nu toe :)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Christy 29-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Geen ingewikkelde processen, alles wijst voor zich

Service
Snelle levering

Assortiment
Ruime keuze in wat ik zocht

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

PieterjanK 29-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Super snel, super eenvoudig!

Service
Nergens problemen ondervonden.

Assortiment
Rijk genoeg voor ieder wat wils.

Aanbeveling
Handig online bestellen en de dag nadien al thuis geleverd!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Steffie 29-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Snelle service, duidelijk en goed verpakt

Aanbeveling
Steeds zeer tevreden over de site, service en produkt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Svendc 29-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles is gemakkelijkbonline te vinden

Service
Ooit eens problemen gehad bij het ontvangen van een verzending meer werd perfect opgelost

Assortiment
Ik heb alles al gevonden wat ik zocht

Aanbeveling
Gemakkelijk en aan huis geleverd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

nico 29-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
goed en overzichtelijk

Service
telefonisch snel en goed

Assortiment
alle merken in diverse prijsklassen aangeboden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Matthijs 29-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Een eenvoudige bestelprocedure en makkelijke betaling

Service
Snel, accuraat en goed.

Assortiment
Erg uitgebreid

Aanbeveling
Prima winkel! Niet duur, snelle service en een duidelijke site. Een erg tevreden klant

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robert 29-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Snel besteld en makkelijk afgerekend.

Service
Snel geleverd op een tijd dat het voor mij gemakkelijk was.

Aanbeveling
Zeer tevreden over de levering.

Extra toelichting
En leuk ook de grapjes op de doos.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Rob en Ellen van Helmond 29-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zowel telefonisch, op internet of fysiek naar de winkel is allemaal even gemakkelijk.

Service
Goed bereikbaar via telefoon voor vragen. Komen hun afspraken perfect na.Je wordt goed op de hoogte gehouden van de status van de verzending via email

Assortiment
Zeer ruime keuze. Voor Sint hebben we voor onze drie kinderen ieder een slowcooker gekocht. Niet iedere zaak verkoopt deze handige stoofpannen en de keuze was ook prima.

Aanbeveling
Zeeeer betrouwbaar, goede service en in de winkel (Eindhoven) word je uitstekend en klantvriendelijk geholpen.

Extra toelichting
Het voorgaande spreekt voor zich

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Emy 29-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Service
snelle levering

Assortiment
alle opties aanwezig op de webshop

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ingrid 29-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Vandaag besteld, morgen in huis....heel gemakkelijk !

Service
Iets kapot en nog in garantie ? Even een telefoontje naar coolblue en je krijgt uitleg en een mail....en alles komt in orde .

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mette 29-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Producten zijn makkelijk te vinden. Goed overzicht.

Service
Zeer snelle levering. Ik werd via email en sms op de hoogte gehouden van de status van mijn bestelling.

Assortiment
In het segment waar ik zocht (sporthorloge) veel keus.

Aanbeveling
Snelle levering, makkelijk betalen. Groot assortiment.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wim 29-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Lekker duidelijke site

Service
Lekker snel geleverd

Assortiment
lekker veel spullen te vinden

Aanbeveling
Uitstekende prijs kwaliteit verhouding en supersnelle levertijden

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Biennie 29-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
vanuit de luie zetel, makkelijk zoeken en kiezen

Service
pakketje de volgende dag keurig in de bus

Assortiment
Ruime keuze

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rararx 29-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
prima en snel geregeld. ook zonder account goed toegankelijk.

Service
snelle bezorging en zorgvuldig uitgevoerd ook goed op de hoogte gebracht van bezorging

Assortiment
heel breed assortiment, er valt van alles voor de monitor te verkrijgen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gillis 29-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijk zoeken én vinden wat je nodig hebt.

Service
Tot nu toe altijd prima geholpen door de klantenservice. Zowel telefonisch, per mail, als op social media.

Assortiment
Ruim voldoende, tenzij je misschien iets heel exotisch nodig hebt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Companium accountants en advieskantoor 29-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
erg goede zoekmogelijkheden

Service
mooie snelle levering. Aardige bezorgers leveren het op werkplek

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ton 29-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gemakkelijk en duidelijk zoeken naar wat ik nodig heb.
Bestellen gaat vlot.

Service
Vriendelijk personeel, behulpzaam bij het afhandelen van te repareren goederen.
Retourzending zonder kosten. Via email krijg je duidelijk hoe de afhandeling vlot verloopt.

Assortiment
Prijs/kwaliteitsverhouding is goed.

Aanbeveling
Geen minpunten

Extra toelichting
Zo doorgaan!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Caro Deckers 29-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
ik ben net bevallen, dus voor mij was het super handig dat ik niet buiten moest, mij geen zorgen moest maken over vervoer,..

Service
Zoals beloofd dag nadien.

Assortiment
Ruime keuze, voor elk budget.

Aanbeveling
Hier zal ik zeker nog bestellen!

Extra toelichting
Beleefde bezorgers :)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fam Schram 29-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
Ik kon snel en goed vinden wat ik zocht. Het scheelde dat ik op zoek was naar een specifiek artikel.

Service
Obv de levertijd. Zondag besteld en maandag in huis, dat was top.

Aanbeveling
Prima ervaring op basis van website en levertijd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Smolders Marcel 29-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Direct geleverd

Service
Ondanks ik verkeerd besteld had,direct opgelost!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Henny 29-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Goede online shop voor mij echt nu de winkel waar ik vaker zal kopen.

Service
Goede informatie en snel afgeleverd en terukoppeling naar de klant over de verzending, betaling en wanneer je hem ontvangr.

Assortiment
Aanbod is zeer groot van klein tot grote artikelen

Aanbeveling
Mijn webshop winkel waar ik dus nu als eerste aanklik.

Extra toelichting
Houden Zo

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anne 29-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Coolblue heeft alles wat je nodig hebt en gegarandeerd de volgende dag in huis, heerlijk!

Service
2 x telefonisch contact gehad. Vriendelijk, bekwaam en het gevoel dat ze me echt goed wilden helpen

Extra toelichting
Coolblue is voor mij webwinkel nummer 1!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mariska 29-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Website is duidelijk en makkelijk te gebruiken

Service
Ik wilde via de website een bestelling plaatsen voor een telefoon , maar werd opeens weggeroepen. Toen ik later op de dag alsnog mijn bestelling wilde plaatsen zag ik dat het toestel EUR 67,00 duurder was geworden. Ik heb toen een berichtje naar de klantenservice gestuurd en kreeg een zeer vriendelijk antwoord terug. ik mocht het toestel alsnog voor het goedkopere bedrag kopen. Top service toch!

Aanbeveling
De klantenservice is harstikke goed en dienstverlenend.
Communicatie van het bedrijf ook erg prettig. Snelle reacties en als het wat langer duurt direct een excuus. Heb ik nog niet eerder meegemaakt! Kortom aarzel zeker niet om hier met een gerust hart een bestelling te plaatsen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

paul 29-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
meteen het ganse gamma en op 1 2 3 besteld ook op zondag

Service
goed verpakt en reeds de volgende morgen geleverd

Assortiment
er is veel keuze en de prijzen kunnen met de beste mee

Aanbeveling
kan nog geen 10 geven aangezien het mijn eerste bestelling was en er nog te weinig ervaring mee heb

Extra toelichting
alvast een aanrader

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

peter van dam 29-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
overzichtelijke website

Service
perfecte service

Assortiment
groot assortiment beschikbaar

Aanbeveling
perfecte afhandeling en zeer snelle verzending !

Extra toelichting
TOP ! winkel met heel goede service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tony Maes 28-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Overzichtelijke site - soms wat zoekwerk, vooral ten gevolge van het grote aanbod.

Service
Zeer vlotte en correcte service

Assortiment
Uitgebreid assortiment, zo goed als "alles" is verkrijgbaar.

Aanbeveling
Nog een klein beetje werken aan een "laagste prijs garantie" en dan is dit de perfecte webshop.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mustang 28-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
zeg mij maar eens in welke winkel je iets kan kopen tijdens het genieten van een lekkere cool jupiler blue , awel bij cool blue kan dat

Service
zeg mij maar eens in welke winkel je op een zaterdag avond om 22:20 uur kan bellen om je bestelling te laten aanpassen tijdens het genieten van een lekkere cool jupiler blue, awel bij cool blue kan dat

Assortiment
zeg mij maar eens welke winkel zijn assortiment zo groot is dat je van een lekkere chimay kan genieten tijdens het overlopen van het assortiment, awel bij cool jupiler blue kan dat

Aanbeveling
je kan genieten van een lekkere cool jupiler blue tijdens het bezoeken van de webshop cool blue, zo ben je meteen cool

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

NicoletteHM 28-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
goede duidelijke site, producten zijn goed vindbaar

Service
Je wordt zeer goed op de hoogte gehouden wat betreft de voortgang van je bestelling

Assortiment
zeer ruim

Aanbeveling
Supersnelle en zeer correcte levering.

Extra toelichting
Heb al vaker via deze site gekocht en vind het een super aanrader!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

heikens 28-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
goede voorlichting zonder haast en duidelijk

Service
fout gemaakt bij een bestelling prima geregeerd en geld retour gezonden dikke pluim voor de correcte snelheid

Assortiment
veelzijdig

Aanbeveling
kwaliteit en selheid van bediening

Extra toelichting
zijn geen woorden voor

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mashman 28-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Straigt forward, het is wat het is, geen poespas gewoon duidelijk

Assortiment
Het ging bij mij om inkt zowel origineel als 3rd party producten beschikbaar.

Aanbeveling
Geheel zoals je zou willen, direct duidelijk en snel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

roy 28-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Fijne website om te winkelen

Service
Gisteren besteld en zoals afgesproken, vandaag in huis

Assortiment
Bijna alles te krijgen

Aanbeveling
Alles in orde...

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

IngeD 28-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snel het product gevonden en de bestelling plaatsen is simpel.

Service
Je wordt goed op de hoogte gehouden over de status van je bestelling, zowel per sms als per mail.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AW93 28-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk producten zoeken en vinden. De accessoire tips zijn ook handig, anders was ik bij het aanschaffen van mijn printer de cartridges vergeten.

Service
Bezorging was netjes, SMS ontvangen, emails ontvangen, track- en trace code ontvangen, helemaal top.

Assortiment
Ik kon vinden wat ik nodig had, en nog voor de beste prijs ook.

Aanbeveling
Goede producten voor een goede prijs met een goede service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joyce 28-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Alles staat heel duidelijk vermeld en iets bestellen gaat heel gemakkelijk! Je kan heel makkelijk aan het einde kiezen om wel of niet een account aan te maken.

Service
Je kan tot 12 uur de klantenservice bellen. Zodra je bestelling bij de volgende stap is aangekomen wordt je hiervan op de hoogte gebracht, zo weet je constant de status van je bestelling.

Assortiment
Er worden veel verschillende producten aangeboden en daarin is er ook veel keuze.

Aanbeveling
Grote keuze, goede prijzen, erg goede klantenservice en daarmee wordt het motto;alles voor een glimlach ook echt behaald! 😊

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Har 28-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Bestelling en betaling is heel eenvoudig en functioneel

Service
Middels emails wordt je steeds op de hoogte gehouden over de status van je bestelling

Assortiment
Voor iedere productgroep is een aparte website, je kunt dus heel gericht info krijgen over het gewenste produkt.

Aanbeveling
Bovenstaande beoordeling spreekt voor zich.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wendie 28-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Het gezocht product was snel te vinden.

Service
Ik kan alleen oordelen over de levertijd, en die is keurig conform de claim van Coolblue (vandaag voor 23.59 besteld, volgende dag geleverd).

Assortiment
Hetzelfde product was op zich elders wel goedkoper te vinden, maar dan betaal je weer bezorgkosten. Ik vind het prettiger dat ik in 1 keer weet wat de kosten zijn. Je betaalt misschien meer voor het product, maar dan niets voor bezorgen. Dat is lood om oud ijzer, maar het komt transparanter over.

Aanbeveling
Ik heb geen enkele slecht ervaring.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

David 28-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
heb telefonisch contact opgenomen, omdat ik de wijze van levering niet kon aanpassen. vriendelijk geholpen en de medewerker wilde de bestelling wel voor mij plaatsen. Dit was uiteindelijk niet nodig, maar het aanbod was super!

Aanbeveling
snelle levering en goede telefonische service (ook op zondag)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hugosnellink 28-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
De producten zijn super eenvoudig te sorteren en te vergelijken

Service
De levering was super snel!

Assortiment
Ze hebben niet alles, maar wel veel merken.

Aanbeveling
Coolblue is een super winkel!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

jurgen 28-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
gemakkelijk producten vergelijken
en het afronden van je bestelling is dat ook.

Service
ik weet niet hoe ze het klaarspelen, maar ondanks de staking bij bpost heb ik zondag net voor 20u besteld en maandag werd mij cool blue pakket al aangeboden. En geen minimum bedrag voor gratis verzenden? Of heb ik dat mis?

Assortiment
zeer ruime keuze, zelfs in verschillend prijsklasse.

Aanbeveling
algemeen zeer tevreden.

Extra toelichting
Dit alles mag eens gezegd worden. vanaf nu staat cool blue in mijn lijst van te bezoeken webshops

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dennis Colart 28-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Snel en correct de ideale resultaten. Duidelijk overzicht positieve en negatieve punten

Service
Vriendelijk, behulpzaam, perfecte service.

Assortiment
Ruim assortiment.

Aanbeveling
Snelle en perfecte service. Up to date voor levering. Al zeker nog hier kopen! TOP!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews