coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,7 Lees 42298 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3465 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,7

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

N bruins 28-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Alles is duidelijk.

Service
Ze doen wat ze beloven. Zelfs al eerder in huis. Om 23.00 uur besteld, volgende dag om 15.00 uur al in huis. Ook het retourneren verliep vlekkeloos. Wat een verademing.

Assortiment
Aparte spullen. Ik kom terug om te bestellen.

Aanbeveling
Alles gewoon prima en keurig geregeld. Kan niet beter. Klinkt cliche, maar is gewoon zo. Ze doen wat ze beloven. Complimenten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Yolan 28-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
De website is heel gemakkelijk te navigeren. De zoekfunctie is eenvoudig in gebruik en toont altijd de gewenste resultaten.

Service
Standaard gratis levering, vaak nog de volgende dag ook of men kan zelf aangeven wanneer men zijn bestelling geleverd wil hebben. Super!

Assortiment
Ruime keuze aan merken en producten.

Aanbeveling
Eenvoudig in gebruik, veel keuze, juist prijzen, goede betaalmethoden en snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

makenny 27-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
zeer comfortabel om te kunnen beslissen en kopen van achter je cp

Service
toen ik naar de winkel belde ,om info werd ik zeer goed geholpen Achteraf bekeken had ik de info van de installatie van een beanbag GPS ondersteuning beter moeten bekijken dan had ik jullie niet hoeven lastig te vallen.

Assortiment
heb enkel bij de gps gekeken, over de andere produkten kan ik mij nog niet uitspreken.

Aanbeveling
Wel handig om via het internet te kopen, en een verzorgde site te bezoeken zodat je niet van winkel naar winkel hoeft te gaan om het produkt te vinden en te vergelijken

Extra toelichting
De review van vorige kopers van dit produkt vond ik zeer interessant om mijn keuze te bepalen .

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Andy 27-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Heel gemakkelijk iets bestellen, en de dag erna geleverd

Service
Altijd alles op tijd geleverd

Assortiment
Genoeg dingen te verkrijgen

Aanbeveling
Steeds alles inorde bij coolblue!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Leon 27-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Was heel overzichtelijk

Service
Werd snel geregeld allemaal

Assortiment
Ruime keuze aanwezig en betaalbaar

Aanbeveling
Ze doen wat ze beloven en zijn vriendelijk

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

claes chritiane 27-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
snel via mooie website te betellen

Service
snelle en verzorgde levering

Aanbeveling
k ben nog niet in de winkel zelf geweest

Extra toelichting
voorlopig niet.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rolf 27-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Duidelijke site, goed overzicht over het product. Top!

Service
Snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Coolblue 27-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
Moest even zoeken wat ik moest doen om een produkt in aantal, aan te passen.

Service
Snelle en correcte levering, zelfs op zondag. Klasse!

Aanbeveling
Vriendelijke bewoordingen m.b.t. service en levering.

Extra toelichting
In het geheel een betrouwbare uitstraling.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend

Reageer

Louise F 27-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Goede informatie. Makkelijk zoeken. Transparante en eerlijke klantbeoordelingen.

Service
Je kunt gewoon bellen! Altijd snel en effectief geholpen. Moet inderdaad altijd even glimlachen :)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Wezzol 27-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ideaal snel op te zoeken via de website

Service
Goede back-up snelle betalings bevestiging en natuurlijk het snelle verwerkings proces, zonder verplichting tot aanmelding van de webwinkel

Assortiment
Ik heb nog niet alles gezien mar de dingen die ik nodig had waren snel te vinden en waren er ook

Aanbeveling
Deze webwinkel ooit weleens van gehoord maar net zo als andere webwinkels dacht ik dat wordt niks na een keer een product nodig te hebben die bij voorkeur al bij andere winkels duurder zijn of alleen imitatie te verkrijgen is had coobleu wel de orginele tegen een schappelijke prijs met gratis verzending dus kwa prijs verhouding goeie koper als de concurent, verder ook geen verplichting tot aanmelding wat je bij andere webwinkels wel vaak hebt dat je verplicht een account aan moet maken. Is bij de webwinkel niet verplicht! Verder de gigantische snelle levering voor 23:59 uur besteld(betaald) is gewoon de volgende dag al in huis ideaal!

Extra toelichting
Goede en redelijke geprijsde webwinkel voor mij zeker voor herhaling vatbaar met andere producten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

DSW 27-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
producten zijn makkelijk te vinden.

Service
NVT

Assortiment
Overal voldoende keuze in .

Aanbeveling
Duidelijke winkel met goede leveringsmogelijkheden.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Jo 27-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Goede website en informatie van de producten

Service
Snelle levering en corecte medewerkers.

Assortiment
Goed maar kan altijd nog BETER

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

marc 27-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
de eenvoud zelve

Service
op zondag om 16.00h. besteld , op maandag 10.00h. in de bus

Aanbeveling
Ben al langer klant , en nog steeds tot mijn grote tevredenheid .

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Wesley Sijbesma 27-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gemakkelijk te bestellen producten en duidelijke internetsite

Service
Goed op de hoogte gehouden van de status van de levering

Assortiment
Heel breed assortiment

Aanbeveling
Super!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Struijk 27-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Goede uitleg over de producten en het bestellen is zo geregeld.

Service
Voor en na bestellen staat men altijd klaar om de klant te helpen.

Assortiment
Ruim assortiment en de uitleg en beoordeling van de producten door een productmanager en gebruikers maakt echt verschil ten opzichte van andere webshops.

Aanbeveling
Helemaal tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Opa 27-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijker kan niet toch ?

Service
Geen enkele negatieve opmerking te bedenken.

Assortiment
Vond precies wat ik zocht.

Aanbeveling
Heb nog geen betere ( en leukere )webwinkel gevonden.

Extra toelichting
Zal nog vaak op de site rondneuzen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk vd R 27-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Assortiment
GEWOON makkelijk zoeken grote keus

Extra toelichting
Goede service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter 27-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
met een klik heb je het product de andere dag in huis

Assortiment
Bijna alles wat je kunt bedenken is bij CoolBlue te bestellen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Janneke Janssen 27-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Meer uitleg/ specificaties en revieuws bij sommige producten zou fijn zijn.

Service
Snel

Aanbeveling
Prijs/ kwaliteit tov andere winkels

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wendy 27-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Site overzichtelijk, producten makkelijk te vinden en snel te bestellen

Service
Super! Bestelling volgende dag in huis en keurig op de hoogte gehouden van bezorgtijd

Assortiment
Heel ruim

Aanbeveling
Duidelijke website, heldere uitleg van producten en bestelproces. Product wordt heel netjes verpakt thuis afgeleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Manuel Gutierrez Rojas 26-07-2016 Via de website gekocht

Algemene score

7,8

Gemak
Click en Go!

Service
Zeer vriendelijk, maar ik vind het niet zo netjes dat als een product dient gerepareerd te worden er gelijk eerst naar de fabrikant wordt verwezen. Coolblue is als eerste verantwoordelijk en dient voor een oplossing te komen, niet de fabrikant.

Extra toelichting
Al door twee medewerkers werd eerst aangegeven dat de bedenktijdstermijn wordt geteld vanaf de factuurdatum. Dit is incorrect. Op de site staat zelfs dat er wordt gerekend wanneer het product door de besteller wordt ontvangen. Beide medewerkers gaven ook aan dat het inderdaad niet klopte wat ze eerst zeiden, maar ik vind het apart dat beide ten eerste gelijk kwamen met de factuurdatum als startpunt.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

Ellen 26-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke omschrijving en beste keuze aangegeven

Service
Heel snel geleverd

Assortiment
Alle merken op voorraad

Aanbeveling
Al vaker iets bij jullie gekocht en altijd goed geholpen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eddie 26-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Goed gelegen, ideale openingsuren, veel parkeerruimte en vlotte bediening

Service
Beleefd personeel

Assortiment
Niet op stock zijn van bepaalde artiken die men enkel kan beoordelen naar afwerking en gemak zoals van bv. een telefoonhoesje. Vreemde opmerking van de verkoper achter de balie: " Meneer Coolblue is een ander concept van winkelen. Indien U deze artikelen wil bekijken kan u ook naar de Media Markt gaan waar u ze wel kan zien... eigenlijk wel een afknapper voor iemand die de intentie heeft om een aankoop te doen...

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

H P 26-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Duidelijk en overzichtelijke website

Assortiment
Onuitputtelijk 😊

Aanbeveling
De eenvoud, het gemak en snelle levering van ......nagenoeg alles dat je zoekt.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Esther 26-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke site, laat meteen zien of iets op voorraad is.

Service
Pakketje was de volgende dag in huis en er was de mogelijkheid om het op een ander moment te laten bezorgen.

Assortiment
Veel keus. Het grote pluspunt is dat ze ook tips geven.

Aanbeveling
Veel keus! En verschillende prijsklassen.

Extra toelichting
Prettige site, groot assortiment en snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eran 26-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
De bestelling werd snel en met gemak afgehandeld.

Service
Toen ik iets wilde terugsturen ging dat ook zonder enige problemen.

Assortiment
Ik vond het alleen jammer dat coolblue geen drive caddy's verkoopt ter vervanging van de optical drive.maar voor de rest hadden ze alles wat ik zocht.

Aanbeveling
Het is een prima website waarop bijna alles te vinden en de service prima is.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A 26-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Service
bezorging op zondag zonder extra kosten, goede informatievoorziening

Assortiment
product is wel duurder dan bij andere webshops.. Inclusief bezorging 9 euro verschil voor artikel van 15 euro

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Jessie 26-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Je kan alles vergelijken vanuit je zetel, morgen in huis.

Service
Snelle levering ook op zondag super !

Assortiment
Veel keuze om te vergelijken !

Aanbeveling
Tevreden klant !

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Lucas 26-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
echt makkelijk dat er op jullie site staat welke kaart ik moet hebben

Service
snel binnen, binnen 1 dag in het weekend

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Henk 26-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Lekker snel in huis

Assortiment
Het aanbod is groot alles op 1 plek

Aanbeveling
Kom hier zeker terug

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Martin 26-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Eenvoudig te vinden wat ik zoek

Service
Bezorging is tijdig zoals afgegeven en ook op zondag

Assortiment
Tot nu maar 1 keer niet kunnen kopen wat ik zocht

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Klaas Luinenburg 26-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Op vrijdagavond net voor 23.00 uur betaald en toch de volgende (zater)dag voor 13.00 uur geleverd en aangesloten.

Service
Nieuwe wasmachine naar boven gebracht (twee trappen op) en de oude mee naar beneden genomen en afgevoerd. Zonder van te voren gemeld.

Assortiment
Ruim voldoende keus.

Aanbeveling
Genoeg keus en zeer snelle levering en installatie, ook in het weekend.

Extra toelichting
Volgende keer eerst bij Coolblue kijken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jean Lier 26-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Uiterst volledig, overzichtelijk en gebruiksvriendelijk.

Service
Onberispelijk

Assortiment
Uitermate uitgebreid

Aanbeveling
Vrijwel perfect

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Annemie 26-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
dinsdagavond besteld en woensdagmiddag in huis

Service
Goede informatie bij navraag over mijn product

Assortiment
goede prijsverhoudingen

Aanbeveling
goede ervaring

Extra toelichting
nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mirjam 26-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke omschrijving bij de producten. Vooral de + en - punten zijn handig.

Service
Super snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MARC CROMBE 26-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Levering op zondag, indien besteld zaterdag voor 23:59 is de topper

Assortiment
Veel keuze, in elke prijsklasse

Aanbeveling
Goede uitleg betreffende afmetingen en levering instructies bekomen

Extra toelichting
Nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Harry Leeuwenburg 26-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Duidelijk omschrevej

Service
Snelle levering

Extra toelichting
Goede prijs, werkt prima

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Weerd 26-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Hel gemakkelijke site, alles goed te vinden.

Service
Subliem, snel en heel erg duidelijk.
De bezorger de groeten gedaan

Assortiment
Geen 10 omdat ik niet goed kan oordelen, ik zocht 1 specifiek product

Aanbeveling
Mijn eerste ervaring en ik mag zeggen super.
Snel en keurig verpakt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Suzanne 26-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Overzichtelijk door de niche formule. En overzicht van top 10 ed.

Service
Goede klantenservice voor vragen en zaken die niet helemaal goed gingen (dubbele bestelling ed)

Assortiment
Ruim assortiment

Extra toelichting
Goede en leuke service met een humoristische knipoog

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

patrick 26-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
bestellen is zeer eenvoudig

Service
correcte en stipte levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ward 26-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Ik moet het huis niet uit

Service
Snelle service! Gratis verstuurd, dag erna ontvangen op zondag!

Assortiment
Ik vond wat ik nodig had, weet niet of dit in de toekomst bij andere nodige producten ook zo zal zijn, daarom slechts een acht

Aanbeveling
Voor de service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Siegenthaler 26-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Optimaal, alles kan, ze werken snel, kennis in huis en doen er alles voor om boven je verwachtingen te presteren. Heel erg tevreden over de service en mogelijkheden bij Coolblue

Service
zie hierboven

Assortiment
Zelden dat ze iets niet hebben of niet op voorraad

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M Weijne 26-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gezochte product, een Senseo apparaat, was snel te vinden op de site.

Service
Communicatie met Coolblue verloopt vlot en vriendelijk. Het bedrijf is zeer toegankelijk voor vragen en/of opmerkingen en reageert zeer snel.

Assortiment
Verrassend ruim assortiment.

Aanbeveling
Uitstekende winkel!

Extra toelichting
Voor wie daar oog voor heeft, is het ook verfrissend om de -altijd gepaste!-humor van de dames en heren van Coolblue te ondervinden in het taalgebruik van de mails.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Edmee 26-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Fijne website, veel producten ook mogelijkheid om te vergelijken met andere soortgelijke artikelen

Service
Duidelijk vanaf stap 1. Wordt goed op de hoogte gehouden van het vervolgtraject en bij 'problemen' wordt er addequaat gehandeld en opgelost.

Assortiment
Heel ruim assortiment, veel vergelijkings mogelijkheden.

Aanbeveling
Koop al langer bij Coolblue, ben meer dan tevreden.

Extra toelichting
Ben al jaren fan van jullie!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Harold de Queljoe 26-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles perfect omschreven, incl. reviews van andere klanten, helemaal top!

Service
Supervriendelijk, kundig, maar vooral snel!

Assortiment
Als je het hier niet vindt, dan nergens

Aanbeveling
Behoeft geen nadere toelichting 😀

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ramon B 26-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
overzichtelijke website

Service
snelle bezorging, snelle afhandeling bij klachten

Assortiment
de meeste producten in het assortiment

Aanbeveling
jammer dat producten veelal iets duurder zijn dan elders

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

C Boersma 26-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Overzichtelijke website

Service
Klantenservice tot laat bereikbaar, vriendelijk en behulpzaam.

Aanbeveling
Super service, zeer snelle levering (gratis). Levering te volgen, er wordt tijdig een nauwkeurige aflevertijd aangegeven. Je hoeft niet uren thuis te wachten. Wasmachine werd aangesloten, oude wasmachine werd gratis meegenomen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martin Dane 26-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Makkelijk online bestellen. Kan alles snel opzoeken wat ik wil kopen

Service
Eem keer een retourzending moeten doen. Deze is perfect en netjes afgehandeld door Coolblue

Assortiment
Tot nu toe was alles wat ik wilde kopen op voorraad aanwezig. Dus volgende dag in huis.

Aanbeveling
Ik bestel al 3 jaar bij Coolblue. Ik kan niets negatief vinden met de producten die ik heb gekocht bij Coolblue.

Extra toelichting
Nww

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nele 26-07-2016 Via de website gekocht

Algemene score

5,5

Service
Ik was bij mijn vorige aankopen telkens tevreden, maar jammer genoeg geldt een goede service enkel als alles vlot verloopt. Als er iets mis gaat, dan is de service een pak minder... zeker niet wat er beloofd wordt op de website.
Op vrijdag een nieuwe laptop besteld voor mijn man, die zou op zaterdag aankomen. Zaterdag, niks ontvangen, de track-and-trace van Bpost gaf nog steeds status ';klaarmaken door afzender'Aangezien het zaterdag was, besloten we te wachten tot maandag. Maandagmorgen om 9u15 een mailtje gestuurd naar de klantendienst. Op de website staat dat er dat er binnen het uur geantwoord wordt. Om 13u19 een mailtje terug dat mijn mail zal behandeld worden door de afdeling bezorging. De hele dag niks gehoord. Om 17u14 krijgen we een mail met een formulier dat we moeten invullen om te bewijzen dat we geen laptop ontvangen hebben... de track-and-trace status van Bpost geeft nog steeds dezelfde status aan.
Er wordt dan ook aangenomen dat iedereen meerdere pc's/laptops heeft en zomaar alles makkelijk kan afprinten en terugmailen. Ondertussen heb ik het formulier ingevuld en opgestuurd... we zijn nu dinsdag en jammer genoeg hebben we nog steeds geen laptop. Als die vandaag of morgen pas opnieuw zal verstuurd worden, dan duurt het bijna een week voordat we onze bestelling ontvangen hebben.
Ik begrijp heel goed dat er met zendingen fouten kunnen gebeuren, maar ik zie alleen dat wij heel veel moeite moeten doen en extra lang moeten wachten om het pakket uiteindelijk in handen te krijgen.
Jammer, maar ik denk niet dat ik nog bij Coolblue zal bestellen na deze ervaring.

Aanbeveling
Zie mijn volledige uitleg bij het gedeelte 'service'Fouten zijn menselijk en ik kan begrijpen dat pakketten verloren gaan, maar een goede service is voor mij de verkoper die zijn best doet om die fout zo snel mogelijk recht te zetten. Hier zie ik enkel dat ik heel veel 'achterloop' heb om dit in orde te brengen, terwijl ik na enkele dagen nog steeds mijn bestelling niet ontvangen heb.

Review criteria:

Voldoende
Slecht
Voldoende

Reageer

Inge 26-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke website, gemakkelijk bestellen en betalen

Service
Altijd is er iemand beschikbaar om op vragen te beantwoorden. Ook als er iets misloopt (wat niet vaak is) zijn ze beschikbaar

Assortiment
veel keuze

Aanbeveling
Ik ben en blijf fan! Door hun correcte service, blijf ik bij Coolblue bestellen, ook al is het soms op een andere site iets goedkoper (zeker niet altijd het geval hoor!)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews