coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,0 Lees 42588 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2204 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Carla Honders 06-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Bestellen gaat makkelijk, goede omschrijving staat er vermeld.
En niet geheel onbelangrijk, goede prijs/kwaliteit verhouding

Service
Ontzettend aardige bezorgers, leggen alles goed uit

Assortiment
Er is van alles te koop, ook de keuze die jullie erbij zetten is goed

Aanbeveling
Weet nu wat een goede winkel jullie zijn, ben dik tevreden.
Zal indien nodig weer bij jullie bestellen

Extra toelichting
Nee, fantastische winkel, ga zo door

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Koen 06-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijke website, makkelijk te bestellen en duidelijk wat en hoe het geleverd wordt.

Service
Laatste bestelling verkeerde adres ingevuld voor levering, gebeld en onmiddellijk in orde gebracht.

Assortiment
Veel producten met reviews.

Aanbeveling
Doen wat ze zeggen, wordt op tijd geleverd. Nooit een late levering gehad noch problemen als er een foutje was van mijn kant (niet aanwezig, verkeerde adres, ...)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MOBILIZE UNIVERSELE LUCHTROOSTER SMARTPHONE HOUDER 06-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Gemakkelijke overzichtelijke website

Service
Correcte snelle behandeling

Assortiment
Goede kwaliteitsvolle selectie mss iets minder keuze dan op andere website, maar zeker evenveel of meer producten van hoge kwaliteit

Aanbeveling
Goed aanbod van kwaliteitsvolle producten. Snelle en correcte afhandeling van bestelling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ruben 06-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Heel gemakkelijk.

Service
Alles 100% voor elkaar.

Assortiment
Alles. Werkelijk alles.

Aanbeveling
Iedereen moet hier shoppen.

Extra toelichting
Door het gevoel voor humor extra leuk!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Harmke rozeboom 06-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Super makkelijke website weet je iets niet zou je altijd de klantenservice kunnen bellen was voor mij niet nodig sprak allemaal voor zich

Service
Werd netjes gebeld na plaatsen van de bestelling over de bezorging super geregeld

Assortiment
Alles wat je hartje begeert

Aanbeveling
Kan bij mij niet stuk

Extra toelichting
Twijfel niet over cool bleu super goede service en levering netjes optijd je krijgt zelfs de avond van te voren nog een sms met een tijdsbestek van 2uurtjes

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

FJST 06-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
snelle levering

Assortiment
nog niet alles gezien

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob 06-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Altijd alles gevonden wat ik wilde

Service
Nog nooit een slechte ervaring gehad

Assortiment
Koop ook wel eens ergens anders, recent de wasmachine en droger bij BCC in de winkel

Extra toelichting
Zowel webshop als in de winkel (Rotterdam-Oudedijk) gekocht

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

André 06-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
alles verloopt zeer vlot

Service
Kan bijna niet sneller.

Assortiment
Veel keuze met de nodige uitleg.

Aanbeveling
Perfect om te kopen en snelle levering . Kan geen opmerking geven .

Extra toelichting
Doe zo verder Coolblue

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J van Belzen 06-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
In je luie stoel product uitkiezen en bestellen.

Service
Wasmachine besteld en volgende dag geleverd en aangesloten door twee ervaren mensen.

Assortiment
Ruim, verschillende merken van budget tot het duurdere segment.

Aanbeveling
Betrouwbaar, snelle levering, vriendelijk.

Extra toelichting
Over service bij eventuele problemen kan ik niets vertellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

D v Horne 06-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijk het gezochte product gevonden.

Assortiment
Alle modellen op voorraad.

Aanbeveling
Besteld tegen 21:00 uur en de dag er na al om 8:30 af te halen.
Prijs is goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Edwin Bk 06-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Ook in het weekend bereikbaar.

Service
Wordt altijd goed te word gestaan.

Assortiment
Assortiment is ruim voldoende.
Prijzen zijn 10% a 20% hoger dan andere internet winkels. Maar de service is 100 x beter !

Aanbeveling
Door de zeer goede service winkel ik graag bij Coolblue.Is vertrouwd winkelen.

Extra toelichting
Graag aangeven op site, welke winkels in een milieu zone liggen ( Rotterdam ?)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

kees 06-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
lekker thuis bestellen

Service
vriendelijke medewerkers

Aanbeveling
klantvriendelijk

Extra toelichting
nee

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Arnold 06-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Uitgebreide selectie en duidelijk gerubriceerd

Service
Snelle en duidelijke reacties. Goede tracking informatie

Aanbeveling
De winkel heeft een uitgebreide keuze, concurrerende prijzen, en uitstekende service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans 06-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Goede site. Grote keuze en gemaklelijk te vergelijken.

Service
Eenvoudig te bereiken en snel antwoord.

Assortiment
Groot assortiment.

Aanbeveling
Fijn en gemakkelijk, om er te internet winkelen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

hoesje 05-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
makkelijk en goed

Service
snel en geen problemen

Assortiment
juiste aanbiedingen, en selectief voor een product

Aanbeveling
gemakkelijk , en snelle levezering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

margot1234 05-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Duidelijke website, pakketje is zo bestelt

Service
Groote klantvriendelijkheid. Dit merk je aan alles, de levertijd, beleefd en vriendelijkheid van de werknemers etc

Assortiment
Groot assortiment vrijwel alles kan je hier vinden.

Aanbeveling
Het kan altijd beter maar tot nu toe wel de beste winkel/webshop die ik ken dus vandaar de 10.

Extra toelichting
Gewoon een super winkel. Klantvriendelijkheid speelt hier een grote rol. Op de mail heb je in een paar uur antwoord. De website is mooi en overzichtelijk. Laatst een powerbank gekocht die stuk ging. Hierover gemaild en er werd diezelfde dag nog een nieuwe opgestuurd. Kortom geweldige winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maurice 05-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Eenvoudige bestelling

Service
Snelle levering

Assortiment
Keuzes optimaal

Aanbeveling
Prima snelle levering, dag na de bestelling in huis!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

martin 05-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Als werkt lekker rechttoe rechtaan

Service
Service is gewoon toppie

Assortiment
Assortiment is goed

Aanbeveling
Voor 23 's avonds bestellen en de volgende dag in huis is gewoon een fantastische service die echt onderscheidend is.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

JefLiekens 05-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Eenvoudige maar uitgebreide site

Service
Voor 23.59h besteld en morgen in huis, ook op zondag. Wat kan je als service nog meer vragen?

Assortiment
Misschien niet het ruimste maar ze bieden wel enkel kwalitatief hoge producten aan, verwacht geen goedkope rommel.

Aanbeveling
All round toch de beste online winkel als je het mij vraagt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Merete 05-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
Het was makkelijk zoeken en selecteren

Assortiment
Er is veel keuze.
Ik had niets te klagen

Aanbeveling
Goede website.
Vlot verzonden.
Product lijkt mij prima

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

sandra geusens 05-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
winkelen uit je luie stoel

Service
snelle levering

Assortiment
voldoende keus

Aanbeveling
geen op of aanmerkingen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

L 05-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Duidelijk website en makkelijk om af te rekenen.

Service
Als het product niet goed is, wordt er niet moeilijk gedaan. Er wordt met je meegedacht en ze blijven klantvriendelijk.

Assortiment
Ze hebben de meeste spullen, maar wat mij betreft mogen ze alles toevoegen aan hun assortiment v.b. meubels.

Aanbeveling
Alleen maar goeie ervaring met coolblue en heb er al aardig wat gekocht.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Sjraar 05-08-2016 In de winkel gekocht
Eindhoven
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Service
Prima ontvangst en goede service

Assortiment
Enkele producten niet aanwezig of niet in het programma.

Aanbeveling
Zie boven

Extra toelichting
neen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Mar 05-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Alles is goed en snel te vinden

Service
Snelle reactie via de klantenservice. Retourneren werkt super. Geen verzendkosten!

Assortiment
Wat is er niet te koop?

Aanbeveling
Wij zoeken altijd eerst bij cool blue voordat ww verder zoeken!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ingrid 05-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Vanachter je computer het product uitzoeken en online bestellen

Service
De beloofde levertijd komen ze na.
In geval van retourneren, doen ze absoluut niet moeilijk en handelen ze prima af.

Assortiment
Is er iets wat ze NIET verkopen? ;-)

Aanbeveling
Goede website(s), goede zoekmachine, vaak is er een filmpje over het product, makkelijk kiezen en bestellen en snelle levertijd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lennart 05-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Er zijn meerdere filters waardoor duidelijk naar boven komt welke artiekelen beschikbaar zijn die bij jou wensenlijstje passen.

Service
Er wordt beloofd te leveren binnen 24 uur, het product kwam keurig verpakt bij ons binnen. De moeite die coolblue doet om alles naar wens te maken is goed te merken.

Assortiment
Vanalles is beschikbaar, toch zijn er van sommige merkten af en toe beperkte producten beschikbaar.

Aanbeveling
Algemeene indruk zeer goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Chris 05-08-2016 In de winkel gekocht
boomsesteenweg wilrijk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Aangename winkel, lekkere koffie :) Personeel zeer behulpzaam, nemen hun tijd.Het kan dan wel zijn dat je zelf wat langer moet wachten. Maar geen probleem er is veel te zien . Misschien meer personeel dat van alles op de hoogte is (of toch veel meer). Maar het blijft aangenaam winkelen.

Service
Fijne vriendelijke service, goed onderbouwd.

Assortiment
Er kan altijd meer, maar er is voldoende keuze, anders twijfel je toch maar.

Aanbeveling
Leuke winkel en personeel was super vriendelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hoevenaar 05-08-2016 In de winkel gekocht
Utrecht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
dichtbij mijn woonplaats

Service
vriendelijke mensen

Assortiment
Als het product niet in voorraad is het snel bij de winkel

Aanbeveling
goede locatie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Fred 05-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Gewoon goed

Service
o.b.v. ervaring perfect

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

patrick 05-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
duidelijke website, vlot bestellen

Service
vlot bestellen en leveren

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anouk 05-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijk producten vergelijken.

Service
Netjes en snel bezorgd

Assortiment
Groot assortiment

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mattskovic 05-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Volgende dag geleverd

Service
Zeer goede service en gebruiks gemak

Assortiment
Zeer ruim aanbod

Aanbeveling
Zeer kwaliteits volle producten voor een redelijke prijs volgende dag meestal geleverd en zeer gebruiksvriendelijke site

Extra toelichting
Alles al gezegd hierboven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter K 05-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Prima overzichtelijke website. Accessoires vermeld bij het artikel.

Service
Vlotte bestelling. Track & Trace mogelijkheden.

Assortiment
Ik zocht slechts 1 ding. Niet echt verder gekeken naar het assortiment.

Aanbeveling
Zie boven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

samenSZorg 05-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Het bestelproces gaat heel snel, en de producten worden al op de volgende dag geleverd.

Service
De klantenservice is echt klant-gericht en heeft mij heel goed geholpen met retourneren van een product.

Assortiment
Het assortiment is na mijn mening lekker ruim, maar ook weer niet te uitgebreid.

Aanbeveling
Ik ben echt zeer tevreden. Mijn wensen zijn overtroffen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Adriana 05-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
snel eenvoudig simpel

Service
snelle levering van product

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tevreden klant 05-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Thuis achter je Lap-top of je P.C. kun je rustig prijs, kwaliteit en service beoordelen om tot een gefundeerde aanschaf over te gaan

Service
Verhouding prijs, kwaliteit en service

Assortiment
zeer ruim, met duidelijke toelichtingen

Aanbeveling
Indien je iets aan wilt schaffen krijg je hiervoor duidelijke en begrijpelijke informatie. Kom je er niet uit dan kun je snel adequate telefonische informatie krijgen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JW 05-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
* Makkelijke betaling via Bancontact
* Makkelijke en duidelijke keuze voor levering.
* Mail met link voor trackinginformatie is erg handig.
* Productpagina bevat foto's, specificaties en reviews.

Service
* Levering zoals verwacht.
* Gratis levering, de prijs die je op de website ziet is wat je betaalt.
* Geen ervaring met retourservice.

Assortiment
* Uitgebreid aanbod.
* Prijzen equivalent met andere websites.

Extra toelichting
De beste online winkel voor elektronische producten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dennis 05-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
S'avonds bestellen en de volgende dag in huis

Service
Boven geplaatst en aangesloten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marc 05-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De site is erg toegankelijk.. bestellen en eventueel retourneren gaat heel makkelijk en snel!

Service
De service is erg goed! Je word goed op de hoogte gehouden voor wat betreft de status van het door jou bestelde product. Ook de afhandeling van een product die retour gaat verloopt erg soepel.

Assortiment
Ze hebben echt werkelijk alles tegen goede en eerlijke prijzen.

Aanbeveling
Meest eerlijke, snelle en betrouwbare website / winkel die ik ken. Ik koop tegenwoordig zowat alles via coolblue.

Extra toelichting
Ga zo door!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fabian 05-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
zeer overzichtelijke en makkelijke site

Service
binnen een uur word er contact met je genomen! dat is best snel want bij andere sites kan het wel eens 2 dagen duren

Assortiment
ze hebben altijd alles op voorraad

Extra toelichting
zeer fijne webshop altijd morgen in huis en ik hoop dat coolblue nog verder zal groeien

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Boy MAjolee 05-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Grappige en zeer informatieve site, die uitnodigt tot verder kijken.

Service
Heel vriendelijke mannen voor aflevering van grote spullen. Deskundige aansluiting van het apparaat.

Assortiment
Coolblue levert veel en meer dan waaraan je in eerste instantie denkt. One-stop supplier voor allerhande producten !

Aanbeveling
Alleen maar goede ervaringen !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dick van Dommelen 05-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
De webshop is makkelijk te gebruiken en zeer overzichtelijk

Assortiment
Een breed assortiment met genoeg variatie in producten

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Raymond Hagens 05-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
vanuit je luie stoel bestellen!

Service
men belt je op en alles wordt geregeld.

Assortiment
de keuze is reuze! Ze hebben ook werkelijkwaar van alles.

Aanbeveling
kijk zelf maar op de site(s) van hun.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marc Rommes 05-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Overzichtelijke website en goed werkende zoekfunctie

Service
Snelle levering van de bestelde goederen.

Assortiment
Meestal vind ik wel het juiste item adat ik zoek. En zoniet zijn er voldoende alternatieven.

Aanbeveling
Heb al geregeld gebruik gemaakt van Coolblue en ben nog nooit teleurgesteld geweest. En de prijs is steeds bij de laagste.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

martien van nelfen 05-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Heel goed.

Service
Binnen een week een nieuwe apparaat voor vervanging
van de kapotte apparaat.

Assortiment
genoeg.

Aanbeveling
goede service.

Extra toelichting
nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Rick Lathouwers 05-08-2016 In de winkel gekocht
Eindhoven
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Er wordt geen specifiek merk de hemel in geprezen wat niet zorgt voor dergelijke twijfel bij het kiezen van het beste product.

Service
Nagenoeg uitstekend. Niets op aan te merken.

Assortiment
Coolblue biedt alles voor je. Van wasmachines tot mobiele telefoons. Laptops, andere randapparatuur. In 1 woord: fantastisch!

Aanbeveling
De beste elektronicazaak waar ik tot op heden ben geweest!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Niels 05-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Heel goede website.

Service
Snelle levering.

Assortiment
Ze hebben heel veel producten in stock.

Aanbeveling
Ze benaderen de perfectie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Philippe 05-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Bestel betalen meer is t niet

Service
Goed

Assortiment
Meer

Aanbeveling
Vlotte service klantendienst die werkt
Vlotte afhandeling en altijd op tijd

Extra toelichting
Geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Sas 04-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Aanbeveling
Coolblue doet wat het belooft.
Snelle afwikkeling.
Bestelling ontvangen binnen de aangegeven uren.
Top!! Volgende keer weer Coolblue.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Alevant 04-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Gemakkelijk beste keuze vinden voor wasmachine

Service
Volgende dag geleverd en gratis aangesloten en oude apparaat gratis retour

Assortiment
Alle merken op voorraad

Aanbeveling
Gewoon snel helder en de beste prijs

Extra toelichting
Gewoon mijn zoveelste product hier naar tevredenheid gekocht

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews