coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,6 Lees 42308 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3440 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,6

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Freek 07-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Donderdagavond 23.00 Miele wasmachine besteld. Vrijdagochtend 10.00 geplaatst. Fantastisch!

Service
Zie boven

Assortiment
Ruim voldoende keuze om te kiezen uit aangeboden wasmachines. Uiteraard weer een Miele. Onze eerste ging 20 jaar mee en deze 22 jaar.

Aanbeveling
Zowel in de winkel als via internet een gedegen vakkundige en plezierige benadering. Na aanschaf van o.a. Een Apple i-pad, airprinter en overige Apple artikelen, kreeg ik een kaartje of e.e.a. voldeed. Zeer attent!

Extra toelichting
Zowel mijn zoon als ikzelf, zijn fan van CoolBlue.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

anthony de jonge 07-08-2016 In de winkel gekocht
europaplein Utrecht

Algemene score

7,8

Gemak
door nummertjes-systeem altijd snel geholpen

Service
vriendelijk zonder opdringerig te worden

Extra toelichting
snel en duidelijk de informatie die ik zocht om een beslissing te kunnen nemen ben erg blij met mijn aankoop

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Maxi 07-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Volgende dag in huis...werd keurig gebeld met excuses dat het een half uur later werd geleverd (en mocht dat niet uitkomen kon ik een andere tijd opgeven) en werd vervolgems weer gebeld dat ze er over 3 minuten zouden zijn.
De jongens die de levering deden waten heel vriendelijk en behulpzaam...ik heb echt niets te klagen en bestel voortaan alles bij coolblue!!!

Assortiment
Voor ieder budget wat wils en goede producten...wat wil je nog meer...?

Aanbeveling
Ze hebben alles...en goede prijzen...

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

martin 07-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
hoef bijna niks te doen

Service
netjes op tijd afgeleverd

Assortiment
ruime keus

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Karin 07-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke communicatie, keuze levering thuis of afhaalpunt. Thuis kan je ook kiezen of andere dag beter dan dag nadien.

Service
Snel, correct, goede communicatie. Duidelijke tracking van status verzending.

Aanbeveling
Snelheid van levering, duidelijke aangename website en communicatie. Ruim aanbod.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Loessie 07-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Wat ik zoek staat er op... simpel

Service
regelmatig besteld, nooit iets mis mee

Assortiment
niet te veel, niet te weinig.

Aanbeveling
Gewoon goed. Humor. Mailtje om de bestelling te volgen en op tijd bezorgd.

Extra toelichting
Mijn favo webshop!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jwf willemsen 07-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Service
Correcte levering

Assortiment
Ruim assortiment

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ditewig 07-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Alles makkelijk te vinden, snel te leveren en de bezorgservice is super, wasmachine wordt tot op zijnstandplaats gebracht en zelfs nog aangesloten als je dit wilt!!! Helemaal top! Bedankt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

martijn 07-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Ik was al in het bezit van een Huawei smartfoon, deze beviel prima echter was het geheugen van de telefoon niet meer voldoende voor mij. Bij coolblue kon je goed en duidelijk zoeken. Ik had al een witte telefoon en wou weer een witte maar ik kreeg een zwarte, voor mij geen probleem, maar volgende keer wel beter opletten Coolblue. Voor de rest heel tevreden over de snelheid en communicatie over de levering.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

JR Alma 06-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Super simpel. Overzichtelijke site met duidelijke informatie over de artikelen.
Bestellen gaat met een simpele klik.
Betalen via Ideal ook zonder account.
Handig!

Service
Prima informatie over de status van je bestelling. 'S avonds om 8 uur iets besteld en om 9 uur kreeg ik bericht dat het artikel verzonden was. De volgende ochtend stond de koerier op de stoep. Super!

Assortiment
Ruime keuze aan artikelen. Van basis model tot high-end.

Aanbeveling
Weinig op aan te merken. Webwinkel van deze tijd.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

Ger de mol 06-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De website was zeer duidelijk voor mij ! Ook de recenties van andere klanten vind ik belangrijk en op de website staan zowel de goeie maar ook slechte recenties wat het voor mij duidelijker maakt of ik het product wil kopen.

Service
Binnen 24 uur het product in huis !

Assortiment
Te veel om op te noemen

Aanbeveling
Gewoon omdat het een goede webwinkel is

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Geert 06-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Service is top Eerst via VISA proberen te betalen en betaling leek mislukt Dan met Bancontact betaald en betaling ok, dan bleek VISA ook gelukt te zijn dus eigenlijk had ik 2 keer betaald! Dezelfde dag nog is deze dubbele betaling door coolblue rechtgezet! Service is dus top

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

PFM HOEDELMANS 06-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Kost verder geen moeite

Service
Goede begeleiding indien nodig bij aankoop en reparatie

Assortiment
Alles wat ik zoek is beschikbaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nanou 06-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Eventjes klikken en morgen al mijn bestelling in huis...zalig.

Service
Heb al één keer gebeld over een installatie probleem...kreeg een vriendelijke en gedienstige heer aan de lijn...probleem was ZO gefixt.

Assortiment
Ruime keuze, ik neem zelfs geen moeite meer om elders te kijken.

Aanbeveling
Op en Top...ben uiterst tevreden :)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeffrey 06-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Service
Vriendelijk, staan altijd voor je klaar. Kan je alles aan vragen.

Assortiment
Erg veel en duidelijk.

Aanbeveling
Goed overzicht. Makkelijke navigatie door de site. Groot aanbod.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Will van Sprang 06-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Service
De bestelling was binnen 24 uur in mijn bezit

Assortiment
Het is een nieuwe iphnoe

Aanbeveling
Ik zou nergens beter terecht kunnen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hanneman54 06-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijk te vinden

Assortiment
Bijna niks wat ze niet verkopen.

Aanbeveling
Goede prijzen, snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Christel Degraef 06-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ik ben sinds 6 jaar invalide verklaard, en kan niet meer wanneer ik wil shoppen,nu kan ik mijn van uit zetel bestellen

Service
Vandaag bestellen, morgen geleverd, zelfs voor een simpel SD geheugenkaartje, klasse

Assortiment
Snelle service, goede kwaliteit, beste prijs, gratis levering,wat wil een mens nog meer, bedankt COOLBLUE

Aanbeveling
Voor mij is dit toppie, sinds mijn ziekte, grote keuze, goeie prijzen, nu bestellen, morgen aan huis geleverd door vriendelijke mensen,zelfs op zondag,goede kwaliteit,levering of retour gratis, wat kan je nog meer verlangen, bedankt COOLBLUE

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bert Veld 06-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Snel te vinden en veel filteropties

Service
Snelle statusupdates en levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Carla Honders 06-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Bestellen gaat makkelijk, goede omschrijving staat er vermeld.
En niet geheel onbelangrijk, goede prijs/kwaliteit verhouding

Service
Ontzettend aardige bezorgers, leggen alles goed uit

Assortiment
Er is van alles te koop, ook de keuze die jullie erbij zetten is goed

Aanbeveling
Weet nu wat een goede winkel jullie zijn, ben dik tevreden.
Zal indien nodig weer bij jullie bestellen

Extra toelichting
Nee, fantastische winkel, ga zo door

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Koen 06-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijke website, makkelijk te bestellen en duidelijk wat en hoe het geleverd wordt.

Service
Laatste bestelling verkeerde adres ingevuld voor levering, gebeld en onmiddellijk in orde gebracht.

Assortiment
Veel producten met reviews.

Aanbeveling
Doen wat ze zeggen, wordt op tijd geleverd. Nooit een late levering gehad noch problemen als er een foutje was van mijn kant (niet aanwezig, verkeerde adres, ...)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MOBILIZE UNIVERSELE LUCHTROOSTER SMARTPHONE HOUDER 06-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Gemakkelijke overzichtelijke website

Service
Correcte snelle behandeling

Assortiment
Goede kwaliteitsvolle selectie mss iets minder keuze dan op andere website, maar zeker evenveel of meer producten van hoge kwaliteit

Aanbeveling
Goed aanbod van kwaliteitsvolle producten. Snelle en correcte afhandeling van bestelling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ruben 06-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Heel gemakkelijk.

Service
Alles 100% voor elkaar.

Assortiment
Alles. Werkelijk alles.

Aanbeveling
Iedereen moet hier shoppen.

Extra toelichting
Door het gevoel voor humor extra leuk!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Harmke rozeboom 06-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Super makkelijke website weet je iets niet zou je altijd de klantenservice kunnen bellen was voor mij niet nodig sprak allemaal voor zich

Service
Werd netjes gebeld na plaatsen van de bestelling over de bezorging super geregeld

Assortiment
Alles wat je hartje begeert

Aanbeveling
Kan bij mij niet stuk

Extra toelichting
Twijfel niet over cool bleu super goede service en levering netjes optijd je krijgt zelfs de avond van te voren nog een sms met een tijdsbestek van 2uurtjes

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

FJST 06-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
snelle levering

Assortiment
nog niet alles gezien

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob 06-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Altijd alles gevonden wat ik wilde

Service
Nog nooit een slechte ervaring gehad

Assortiment
Koop ook wel eens ergens anders, recent de wasmachine en droger bij BCC in de winkel

Extra toelichting
Zowel webshop als in de winkel (Rotterdam-Oudedijk) gekocht

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

André 06-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
alles verloopt zeer vlot

Service
Kan bijna niet sneller.

Assortiment
Veel keuze met de nodige uitleg.

Aanbeveling
Perfect om te kopen en snelle levering . Kan geen opmerking geven .

Extra toelichting
Doe zo verder Coolblue

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J van Belzen 06-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
In je luie stoel product uitkiezen en bestellen.

Service
Wasmachine besteld en volgende dag geleverd en aangesloten door twee ervaren mensen.

Assortiment
Ruim, verschillende merken van budget tot het duurdere segment.

Aanbeveling
Betrouwbaar, snelle levering, vriendelijk.

Extra toelichting
Over service bij eventuele problemen kan ik niets vertellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

D v Horne 06-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijk het gezochte product gevonden.

Assortiment
Alle modellen op voorraad.

Aanbeveling
Besteld tegen 21:00 uur en de dag er na al om 8:30 af te halen.
Prijs is goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Edwin Bk 06-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Ook in het weekend bereikbaar.

Service
Wordt altijd goed te word gestaan.

Assortiment
Assortiment is ruim voldoende.
Prijzen zijn 10% a 20% hoger dan andere internet winkels. Maar de service is 100 x beter !

Aanbeveling
Door de zeer goede service winkel ik graag bij Coolblue.Is vertrouwd winkelen.

Extra toelichting
Graag aangeven op site, welke winkels in een milieu zone liggen ( Rotterdam ?)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

kees 06-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
lekker thuis bestellen

Service
vriendelijke medewerkers

Aanbeveling
klantvriendelijk

Extra toelichting
nee

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Arnold 06-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Uitgebreide selectie en duidelijk gerubriceerd

Service
Snelle en duidelijke reacties. Goede tracking informatie

Aanbeveling
De winkel heeft een uitgebreide keuze, concurrerende prijzen, en uitstekende service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans 06-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Goede site. Grote keuze en gemaklelijk te vergelijken.

Service
Eenvoudig te bereiken en snel antwoord.

Assortiment
Groot assortiment.

Aanbeveling
Fijn en gemakkelijk, om er te internet winkelen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

hoesje 05-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
makkelijk en goed

Service
snel en geen problemen

Assortiment
juiste aanbiedingen, en selectief voor een product

Aanbeveling
gemakkelijk , en snelle levezering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

margot1234 05-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Duidelijke website, pakketje is zo bestelt

Service
Groote klantvriendelijkheid. Dit merk je aan alles, de levertijd, beleefd en vriendelijkheid van de werknemers etc

Assortiment
Groot assortiment vrijwel alles kan je hier vinden.

Aanbeveling
Het kan altijd beter maar tot nu toe wel de beste winkel/webshop die ik ken dus vandaar de 10.

Extra toelichting
Gewoon een super winkel. Klantvriendelijkheid speelt hier een grote rol. Op de mail heb je in een paar uur antwoord. De website is mooi en overzichtelijk. Laatst een powerbank gekocht die stuk ging. Hierover gemaild en er werd diezelfde dag nog een nieuwe opgestuurd. Kortom geweldige winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maurice 05-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Eenvoudige bestelling

Service
Snelle levering

Assortiment
Keuzes optimaal

Aanbeveling
Prima snelle levering, dag na de bestelling in huis!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

martin 05-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Als werkt lekker rechttoe rechtaan

Service
Service is gewoon toppie

Assortiment
Assortiment is goed

Aanbeveling
Voor 23 's avonds bestellen en de volgende dag in huis is gewoon een fantastische service die echt onderscheidend is.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

JefLiekens 05-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Eenvoudige maar uitgebreide site

Service
Voor 23.59h besteld en morgen in huis, ook op zondag. Wat kan je als service nog meer vragen?

Assortiment
Misschien niet het ruimste maar ze bieden wel enkel kwalitatief hoge producten aan, verwacht geen goedkope rommel.

Aanbeveling
All round toch de beste online winkel als je het mij vraagt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Merete 05-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
Het was makkelijk zoeken en selecteren

Assortiment
Er is veel keuze.
Ik had niets te klagen

Aanbeveling
Goede website.
Vlot verzonden.
Product lijkt mij prima

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

sandra geusens 05-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
winkelen uit je luie stoel

Service
snelle levering

Assortiment
voldoende keus

Aanbeveling
geen op of aanmerkingen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

L 05-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Duidelijk website en makkelijk om af te rekenen.

Service
Als het product niet goed is, wordt er niet moeilijk gedaan. Er wordt met je meegedacht en ze blijven klantvriendelijk.

Assortiment
Ze hebben de meeste spullen, maar wat mij betreft mogen ze alles toevoegen aan hun assortiment v.b. meubels.

Aanbeveling
Alleen maar goeie ervaring met coolblue en heb er al aardig wat gekocht.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Sjraar 05-08-2016 In de winkel gekocht
Eindhoven
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Service
Prima ontvangst en goede service

Assortiment
Enkele producten niet aanwezig of niet in het programma.

Aanbeveling
Zie boven

Extra toelichting
neen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Mar 05-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Alles is goed en snel te vinden

Service
Snelle reactie via de klantenservice. Retourneren werkt super. Geen verzendkosten!

Assortiment
Wat is er niet te koop?

Aanbeveling
Wij zoeken altijd eerst bij cool blue voordat ww verder zoeken!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ingrid 05-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Vanachter je computer het product uitzoeken en online bestellen

Service
De beloofde levertijd komen ze na.
In geval van retourneren, doen ze absoluut niet moeilijk en handelen ze prima af.

Assortiment
Is er iets wat ze NIET verkopen? ;-)

Aanbeveling
Goede website(s), goede zoekmachine, vaak is er een filmpje over het product, makkelijk kiezen en bestellen en snelle levertijd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lennart 05-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Er zijn meerdere filters waardoor duidelijk naar boven komt welke artiekelen beschikbaar zijn die bij jou wensenlijstje passen.

Service
Er wordt beloofd te leveren binnen 24 uur, het product kwam keurig verpakt bij ons binnen. De moeite die coolblue doet om alles naar wens te maken is goed te merken.

Assortiment
Vanalles is beschikbaar, toch zijn er van sommige merkten af en toe beperkte producten beschikbaar.

Aanbeveling
Algemeene indruk zeer goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Chris 05-08-2016 In de winkel gekocht
boomsesteenweg wilrijk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Aangename winkel, lekkere koffie :) Personeel zeer behulpzaam, nemen hun tijd.Het kan dan wel zijn dat je zelf wat langer moet wachten. Maar geen probleem er is veel te zien . Misschien meer personeel dat van alles op de hoogte is (of toch veel meer). Maar het blijft aangenaam winkelen.

Service
Fijne vriendelijke service, goed onderbouwd.

Assortiment
Er kan altijd meer, maar er is voldoende keuze, anders twijfel je toch maar.

Aanbeveling
Leuke winkel en personeel was super vriendelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hoevenaar 05-08-2016 In de winkel gekocht
Utrecht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
dichtbij mijn woonplaats

Service
vriendelijke mensen

Assortiment
Als het product niet in voorraad is het snel bij de winkel

Aanbeveling
goede locatie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Fred 05-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Gewoon goed

Service
o.b.v. ervaring perfect

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

patrick 05-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
duidelijke website, vlot bestellen

Service
vlot bestellen en leveren

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anouk 05-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijk producten vergelijken.

Service
Netjes en snel bezorgd

Assortiment
Groot assortiment

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews