coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,5 Lees 42379 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3202 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,5

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Joanna Kurdubelska 16-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Vlotte toegang tot de producten, eenvoudig en overzichtelijk bestellingsproces, een topper in gebruiksvriendelijkheid

Service
mega klantgericht

Assortiment
Is prima! maar een grotere productengamma zou het nog fijner maken

Aanbeveling
100% tevreden

Extra toelichting
Aangenamer en vlotter online bestellen bestaat niet!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bouk 16-07-2015 Via de website gekocht

Algemene score

7,0

Gemak
Site is goed en eenvoudig in gebruik.

Service
Helaas wordt de beloofde levertijd "volgende dag" niet gehaald. 2 dagen geleden besteld en ook vandaag wordt het pakketje niet bezorgd. Weet niet of dit aan postNL ligt of aan Coolblue, maar resultaat voor mij is hetzelfde. Product kan niet mee op vakantie. Jammer.

Assortiment
Zeer breed assortiment.

Aanbeveling
Helaas is leverervaring bij deze bestelling niet best. Kan me niet voorstellen dat dit de standaard is, helaas voor mij wel een "negatieve" bijsmaak. Denk dat ik het nog wel een keer ga proberen.

Review criteria:

Goed
Onvoldoende
Uitstekend

Reageer

koessien 16-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De website duidelijk, het bestelproces was makkelijk en ik krijg mijn producten altijd de volgende dag thuis.

Service
Betere service dan bij Coolblue heb ik nog bij geen andere (web)winkel ervaren. Niet goed? Geld terug of ander product uitzoeken, zonder vragen.

Assortiment
Het assortiment is ook hartstikke goed. En alles tegen goeie prijzen. Ook de marktplaats afdeling heeft nog wel eens een leuke aanbieding.

Aanbeveling
De beste webwinkel waar ik de afgelopen jaren bij besteld heb.

Extra toelichting
Ik ben onder de indruk van de scherpe prijzen en de service van Coolblue. Minpunten heb ik nog niet ontdekt/ervaren.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

gijscollet 16-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Het is soms wat moeilijker om kleinere dingen, zoals lege DVD's te vinden.

Service
Altijd zeer vriendelijke feedback en vooral zeer snel! Ook altijd in voor een leuk mopje.

Assortiment
Groot assortiment van populaire producten. Bij lege DVD's vond ik echter maar 1 product.

Aanbeveling
Scherpe prijs, fantastische service

Extra toelichting
Zoals aangehaald is de service fantastisch en het aanbod over het algemeen ook.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

daviddefryn 16-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Online, snel en eenvoudig. Ik zoek iets, vind het vrijwel meteen. een simpele klik, betalen en ik hoef me geen zorgen te maken.

Assortiment
Wat ik ook zoek, het zit altijd in het assortiment. Heb nog niet veel effectief gekocht, maar zeker veel rondgesnuisterd. En ik moet zeggen dat jullie assortiment indrukwekkend is.

Aanbeveling
Voor snelle, gebruiksvriendelijke en goede producten en service raad ik dit iedereen aan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kuyam 16-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Extra laat bestellen, extra vroeg ophalen, gratis met PayPal betalen, een ideale website enz. enz. enz.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

salocinellon 16-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Het zoeken naar de geschikte cover/bumper voor mijn iPhone 6+ verliep zeer vlot door de filters die beschikbaar zijn in het keuzemenu

Service
Op het eerste gezicht was mijn bestelling ergens verkeerd afgeleverd maar bij navraag via de coolblue klantendienst bleek de levering wel degelijk in de brievenbus te steken i.p.v. een overhandiging aan onze receptionist. Eind goed, al goed

Assortiment
De keuze voor de iPhone 6+ covers is heel uitgebreid

Aanbeveling
Ten zeerste aan te raden vooral als je weinig tijd hebt om te gaan winkelen en tegelijk ook een heel brede keuze wil.

Extra toelichting
Gamma, prijszetting, efficiëntie en klantgerichtheid zijn van zeer hoog niveau.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rudylabeke 16-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
altijd stipt

Assortiment
bijna alles te verkrijgen

Aanbeveling
ikzelf ben tevreden dus waarom niet doorgeven aan vrienden?

Extra toelichting
Ik heb altijd netjes op tijd mijn levering gekregen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wim claes 16-07-2015 In de winkel gekocht
Aartselaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gewoon online reserveren.... En dan in wagen stappen ...... En 15 min later heb je uw toestel al mee naar huis

Service
Geven goede uitleg... En zoeken samen met klant naar het voor hun best geschikte product.

Assortiment
Zeer uitgebreid assortiment.. Als je daar uw noden niet kan vinden.. Zal je ze nergens vinden

Aanbeveling
Nergens vriendelijker, en behulpzamer dan bij coolblue

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

PascalZinken 16-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
Gemakkelijke website met intuïtieve links. Werkbare search engine.

Assortiment
Uitgebreid genoeg.

Aanbeveling
Goede service, snelle afhandeling, netjes bezorgd. Precies wat ik verwacht van een zichzelf serieus nemende webshop.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

stg74 16-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Je hebt zo gevonden wat je moet hebben en bestellen/betalen gaat binnen enkele minuten

Service
Nog geen gebruik gemaakt van after sales services (m.b.t. garanties en retourzendingen), maar tot nu toe heeft men steeds waar gemaakt wat er beloofd werd

Assortiment
Wat hebben ze niet?

Aanbeveling
Snelle levering en over het algemeen steeds bij de goedkoopste aanbieders.

Extra toelichting
Voor mij is "woord houden" belangrijk. Daarom stel ik op prijs dat mijn bestellingen steeds zoals beloofd dezelfde dag nog verstuurd werden.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

RiskyR 16-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer duidelijke website en een goed, duidelijk en gemakkelijk bestelproces.

Service
Zeer snelle levering, je krijgt zelfs berichtjes als het product ingepakt is en verstuurd wordt met direct een track and trace code. Ideaal!

Assortiment
Voor zover ik heb gekeken, want heb niet de hele site doorgespit.

Aanbeveling
Ruime keuze aan producten, goed geprijsd en super snelle levering!

Extra toelichting
Super goede webshop, echt een aanrader! Als ik weer iets nodig heb ga ik zeker op deze site kijken. Dit was mijn eerste aankoop maar nu al zeer tevreden over.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anneleen3210 16-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Mooie overzichtelijke website met voldoende productinformatie.

Service
Ik had een smartphone 's avondslaat besteld, de volgende morgend rond 9u had ik hem al ontvangen. Snelle en goede leveringsservice dus!

Assortiment
Voldoende keuze

Aanbeveling
Zo'n goede service dat ik het iedereen aanraad!

Extra toelichting
Goede website, perfecte service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MarcusVB 16-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Service
Supersnelle levering. Zondag besteld, maandag geleverd.
Verder heb ik nog geen gebruik moeten maken van hun service diensten?

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Denise3404 16-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
De site is gemakkelijk opgebouwd.

Service
je weet precies waar je aan toe bent. Je wordt goed op de hoogte gehouden via de mail.

Assortiment
het mobieltje dat ik bij jullie heb besteld was nog op voorraad waar andere winkels hem nog voor mij moesten bestellen.

Aanbeveling
Prima webshop!

Extra toelichting
Ik ben erg tevreden over de manier van behandelen. Van elke voortgang wordt je op de hoogte gesteld via de mail en staat dus niet voor verassingen. Die service voor een glimlach is ook prima bevallen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wimdenroover 16-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Prima website!

Service
Zaterdag terrasverwarming defect. Zondagnamiddag nieuwe besteld....maandagmorgen reeds geleverd! Zondagavond al bericht gekregen dat alles ingepakt was en klaar voor verzending. Man man dit is fantastisch

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

nancy3105 16-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
bestellen van op je stoel

Service
sneller kan gewoon niet, perfect !!

Assortiment
voldoende keuze

Aanbeveling
het kan niet gemakkelijker en sneller

Extra toelichting
je hoeft er niet de deur vooruit en de levering het kan gewoon niet sneller, gaweldig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mgoeyvaerts 16-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
rustig thuis winkelen

Service
Ik bestelde een verkeerd type, omwisseling gebeurde vlot.

Aanbeveling
Levering gebeurde zoals gepland. Omwisseling, te wijten aan een foute keuze van mij, gebeurde vlot en zonder gedoe.

Extra toelichting
Ze doen wat ze beloven: leveren en omruilen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

frans12sm 16-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,2

Gemak
het was ff zoeken om de juiste gegevens te vinden en om de beoordelingen gaven ook niet veel uitkomst.

Service
ook buiten normale werktijden is Coolblue bereikbaar en behulpzaam. alleen adviserend had ik meer verwacht

Assortiment
assortiment is uitgebreid, maar niet veel anders dan andere winkels. helaas geen 2e handse spullen

Aanbeveling
ja, maar meer om de service en snelheid dan om adviserend en prijs

Extra toelichting
winkel met een juiste uitstraling, komt niet altijd als voordelige winkel uit de bus en met de zoekfunctie via google komt de winkel niet als eerste uit de hits. medewerkers kunnen wel iets meer adviserend zijn.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

Wiet27 16-07-2015 In de winkel gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Extra toelichting
zeer vriendelijk personeel, mooie artikelen , prijzen lager dan ergens anders... gewoon heen gaan.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

jaak.naulaerts 16-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Thuis vanuit de luie zetel , perfect.

Service
Tip Top en snel

Assortiment
véél, héél véél

Aanbeveling
Gewoon goed en snel

Extra toelichting
Hij is snel geleverd en kosteloos.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

twee kleinkindjes 15-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Heelgemakkelijk

Service
zeer goed! zondagvoormiddag besteld en maandagvoormiddag aan de deur geleverd !!Super tevreden .

Assortiment
Je hebt heel veel keuze

Extra toelichting
Het aangekocht product was goedkoper dan in de winkel ! de verzending is gratis ! top !!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

berend de jong 15-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Aanbeveling
Super snelle levering, bullet proof verpakt en geen al uitgepakte spullen dus mooi nieuw spul.

Extra toelichting
Heb nog geen slechte punten kunnen constateren

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jitskes 15-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
heel overzichtelijk
voldoende keuze
mogelijkheid om te vergelijken
stap voor stap uitleg over procedure

Service
snellere service kan niet
coolblue komt bijzonder sympathiek over
geen verzendingskosten
voeren uit wat beloofd wordt

Assortiment
voldoende keuze
groot assortiment aan merken en modellen binnen een merk
scherpe prijzen

Aanbeveling
zeer zeker

Extra toelichting
Gemak, service en assortiment krijgen topscore ! Dit spreekt voor zich, toch !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

balintqq 15-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
je vindt snel wat je wilt, en de site ziet er goed uit.

Service
zeer snelle bezorging, goed gevoel voor humor.

Assortiment
ze hebben bijna alles

Aanbeveling
Ik vind het gewoon een hele mooie website met goede service en handige video's

Extra toelichting
Er is niets negatiefs, en zoals ik net al zei: - handige video tutorials - leuke vorm van humor - snelle verzending

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

rik van dael 15-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Bij 5 sterren of minder is een motivering verplicht. Gebruik hiervoor minimaal 50 tekens.

Assortiment
meer keuze als in gewone winkel met meer dan voldoende uitleg

Aanbeveling
ben zeer tevreden, hoop dus van vrienden hetzelfde

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stoikof 15-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Makkelijk te bestellen

Service
Snel leveren

Assortiment
Uitgebreid

Aanbeveling
Zeker naar kijken

Extra toelichting
Snelle service en goede spullen. Ik koop graag bij coolblue

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AurelieVI 15-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
Gebruiksvriendelijk.

Assortiment
Veel keuze!

Aanbeveling
Veel keuze en snelle bezorging.

Extra toelichting
Goed: Veel keuze, snelle bezorgtijd, goede staat van pakket.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

C.Verhaeren 15-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Zeer simpele en en gebruiksvriendelijke site

Service
Correcte en goede begeleiding! snel en direct voor je klaar

Assortiment
Groot assortiment van alle vormen en maten :) alle voor en nadelen van elk toestel staan ook duidelijk opgeschreven

Extra toelichting
Geen klachten whatsoever over mijn bestelling. zeer aangename winkelervaring!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JoopToa 15-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
een goede duidelijke site, de zoek functie geeft soms een iets verkeerd artikel

Assortiment
zeer ruim assortiment

Aanbeveling
door de duidelijkheid waarmee de zending wordt afgehandeld, orderbevestiging, inpakbevestiging en verzendbevestiging met de track and trace service maakt het makkelijk de zending te volgen

Extra toelichting
Het gemak waarmee gekozen en betaald kan worden met de daarbij behorende afhandeling die gevolgd kan worden tot en met de levering is een heel prettige ervaring, men komt de afspraken na. een klein minpunt is de zoekfunctie op de site die wil af en toe een ander artikel weergeven dan wat wordt gezocht, maar dit is sporadisch.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

marionmj 15-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
hele snelle levering

Service
gelijk bericht over de levering

Aanbeveling
binnen 24 uur de stofzuiger in huis

Extra toelichting
heel tevreden goed contact en snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Denlars 15-07-2015 Via de website gekocht

Algemene score

8,0

Gemak
Makkelijk te bestellen. Winkelmandjes worden onthouden.

Service
snelle terugname indien iets aan het product scheelt. Snel aan huis bezorgd zelfs op zondag.

Assortiment
Er is nog plaatst voor een iets ruimer aanbod.

Extra toelichting
Ik ben tevreden van coolblue. Deze winkel leverd gratis aan huis en indien iets aan het product scheelt kan je het terug gratis opsturen. De website is gebruiksvriendelijk. De webschop reageert binnen de 4 u op een vraag wat zeer snel is te vergelijken met andere winkels. Enkel het assortiment kan nog iets uitbreiden.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

corthals 15-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
duidelijke uitleg en afbeelding om het bestelde artikel te bepalen, zeker omdat er verschillende afmetingen mogelijk zijn

Service
zeer vlugge levering (maandagvoormiddag, na bestelling zondagavond). Goed verpakt.

Assortiment
ruime keuze

Aanbeveling
correcte afhandeling

Extra toelichting
Het bestelde artikel was nergens anders in de handel te vinden, bij Coolblue geen probleem

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mpvleest 15-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Ik had een kortingscode en wilde die online inwisselen en tegelijk had ik gekozen voor "ophalen in de winkel" - die combinatie kan blijkbaar niet, maar dat is onduidelijk en nergens in de uitleg terug te vinden. Ik heb de code in de winkel ingewisseld

Service
toch wel ruim minuten wachttijd in de winkel (met parkeermeters voor de deur een aandachtspunt)

Extra toelichting
Online shop is okay - ophalen in de winkel is op zich prettig maar zou wat mij betreft liever op een beter bereikbare plek zitten waar parkeren gratis is (dus buiten het centrum)

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Okerhof 15-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Was snel besteld en de betaling via iDeal ging prime

Service
Vooral het niet berekenen van verzendkosten is erg positief. Vandaag besteld morgen in huis is ook heel fijn.

Assortiment
Voor mij was het assortiment voldoende. En vooral de prijs, die lager was als elders, gaf de doorslag.

Aanbeveling
Geen verzendkosten. Snelle bezorging. Goede feed back.

Extra toelichting
Nog niet vaak bij Cool Blue gekocht. Tot nu toe positief en geen "niet goede" punten te benoemen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Tinus12321 15-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Geen gedoe, snel geleverd, goed geïnstalleerd. Kortom gemakkelijk

Service
Goede communicatie, snelle levering, perfext!

Assortiment
Voldoende keuze, makkelijk vergelijken

Aanbeveling
Goede ervaring, coolblue krijgt hoogste cijfer

Extra toelichting
Erg goede ervaring gehad, snel , gemakkelijk en goede service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

miew 15-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
De site was erg gemakkelijk en duidelijk.

Service
De mailtje waren geweldig. Duidelijk maar met een vleugje humor(waardoor ik sneller terug zou komen bij coolblue).

Assortiment
Ze hadden wat ik wilde. Ik kon het bij andere winkels niet vinden en hier binnen 5 minuten.

Aanbeveling
snelle levering, duidelijke site en mailtjes en ik ga weer vermelden dat ik de mailtjes echt geweldig vond.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

m4v21 15-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Wij zijn al jaren vaste klant bij Coolblue. Je betaalt vaak iets meer dan het goedkoopste alternatief, maar ze hebben ons nog nooit teleurgesteld. De websites zijn makkelijk te navigeren en een bestelling is zo geplaatst. De keuzehulp is ook erg handig.

Service
Levering binnen 24 uur is ook echt binnen 24 uur en mocht er eens iets mis zijn, dan is de after sales service geweldig.

Aanbeveling
Wij zijn fan en vertellen dat graag aan iedereen ;)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

erik loriaux 15-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Uitgezocht, vergeleken, en onmiddellijk bestellen. handig

Service
zeer snelle service

Assortiment
veel keuze, je kan goed vergelijken

Aanbeveling
gemakkelijker kan niet

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

loppon 15-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Bij 5 sterren of minder is een motivering verplicht. Gebruik hiervoor minimaal 50 tekens.

Service
Geweldige website met filmpjes die je ondersteunen bij je beslissing. Je koopt precies wat je nodig hebt.

Assortiment
Ruime keuze in merken en typen. Met de vergelijker komt het helemaal goed.

Aanbeveling
Prima website die aansluit op je wensen en een levering die razendsnel is. Terwijl ik sliep ging het pakket op transport. Ik werd wakker en de bezorger stond voor de deur.

Extra toelichting
Beter bestaat niet. Gehele koopproces verloopt soepeltjes. De website heeft me zeker over de drempel heen getrokken als het om de beslissing van aankoop gaat.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Zynyster 15-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Gemakkelijk producten vergelijken.
Alles is duidelijk en gebruiksvriendelijk.

Service
Alles is mooi verzorgd van bestelling tot levering. Blijf op de hoogte via e-mail en via sms. Mensen van de klantendienst zullen en kunnen alles doen om aan je verwachtingen te voldoen en je te helpen om een tevreden klant te worden en in mijn geval te blijven.

Assortiment
Veel keuze, voor een gewone gebruiker of voor specifieke dingen, kan je meestal wel iets vinden.

Aanbeveling
Top kwaliteit met Top Service. Niet twijfelen!

Extra toelichting
heb gemakkelijk een vergelijking kunnen maken tussen deze en andere monitors. En het was duidelijk aangeduid dat de 'Asus VS239HV' in aanbieding was.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ruby1609 15-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Makkelijk te vinden en snelle levering

Service
Snel

Assortiment
Gevarieerd

Aanbeveling
Tevreden

Extra toelichting
Goed is dat het de volgende dag al in huis is Niet goed, ruime tijd in bezorging, zou wat specifieker mogen

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

scheijgrond 15-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Op de website is het eenvoudig zoeken en vergelijken tussen de verschillende producten. De reviews zijn snel en overzichtelijk in te zien.

Service
NU meermaals wat besteld bij Coolblue en ook wel eens wat geretourneerd. Zeer vriendelijke klantenservice en een nette en vlotte afhandeling.

Assortiment
Als ik iets wil hebben oriënteer ik mij bij diverse webshops. Coolblue heeft bijna altijd mijn favoriete keuze in het assortiment.

Aanbeveling
Overzichtelijk en betrouwbare webshop, snelle levering en de producten zijn goed beschermend verpakt! Natuurlijk als Nederlander ook niet onbelangrijk: goede prijzen en geen gedoe of gesjoemel met (retour-)verzendkosten!

Extra toelichting
Ik ben zeer tevreden over Coolblue en ik zal zeker vaker bestellingen plaatsen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mikko2 15-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Overzichtelijke website, alle items zijn voorzien van duidelijke specificaties en / of vermelding voor welk toestel ze geschikt zijn.

Service
Reeds eerder enkele mailtjes en telefoontjes gepleegd alvorens het toestel aan te kopen en ik werd telkens vriendelijk en vakkundig verder geholpen.
Na de bestelling volgde een snelle en correcte levering.

Assortiment
Ondanks het uitgebreide assortiment moest ik vaststellen dat de gsm die ik zocht uitverkocht was. Men kan nu eenmaal niet altijd alle smartphones in huis hebben ... ;-))

Aanbeveling
Zeker niet de duurste en ook niet de allergoedkoopste WEL de beste en vriendelijkste service.

Extra toelichting
Als je als 60-jarige info nodig hebt en die wordt dan zo duidelijk gegeven dat ik het van de eerste keer snap dan verdienen ze mijn vertrouwen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pralien 15-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Heel overzichtelijke en gebruiksvriendelijke website

Service
Belofte van "volgende dag in huis" werd niet nagekomen

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

geva 15-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Aanbeveling
superservice

Extra toelichting
snel besteld en snel in huis toppie!!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Zanthr 15-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Lage prijs, reviews er bij, snelle levering.

Assortiment
Veel Elektronica, ook non courant. Veel keuze dus. Prijzen zijn top.
Mis wel wat specifieke accessoires voor mijn aankoop (Lumia 640), die zijn nu vooral generiek.

Aanbeveling
Vaker besteld en goede ervaringen.

Extra toelichting
Voorgenoemde redenen: groot assortiment, lage prijzen, zeer snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

justinwierdsma 15-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Overzichtelijke website met veel informatie over de producten die worden verkocht.

Service
Na minder dan een jaar deed m'n monitor het niet meer. Meteen contact opgenomen met Coolblue en dezelfde dag nog mijn pakket kunnen versturen. Binnen 2 weken had ik de monitor weer thuis, en hij doet het weer!

Assortiment
Groot assortiment.

Aanbeveling
Snelle service, goede helpdesk, groot assortiment.

Extra toelichting
Goede en snelle service. Doet het product het niet goed, geen probleem voor Cool Blue. Retour en reparatie verliep snel! Zeer tevreden!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

1953pierre 15-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
geen verplaatsing maken

Service
middag besteld ,e s'morgens geleverd

Extra toelichting
zeer snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

massey35x 15-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Duidelijk, overzichtelijk en makkelijke zoekfuncties om het juiste product uit te kiezen

Service
Per e-mail wordt de koper zeer duidelijk en frequent op de hoogte gebracht van het order- en afleverproces

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Toon meer reviews