coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,7 Lees 42302 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3458 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,7

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Noël A 29-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
De producten waren goed gecathegoriseerd en de meeste technische specificaties waren duidelijk aangegeven.

Service
Rap besteld en rapper geleverd
(besteld om 22.40, aangekomen de dag nadien om 12 uur)

Assortiment
Ze hebben genoeg aanbod

Aanbeveling
Tevreden over de hele lijn

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

calebout werner 29-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
het was snel geleverd en een stuk minder duur

Service
zeer snel geleverd, u bent nagekomen wat jullie voorschrijven binnen de 24 uur

Assortiment
zeer veelzijdig

Aanbeveling
9 omdat jullie in alle onderdelen korrect qua behandeling en afrekening van de bestelde goederen

Extra toelichting
doe zo voort want het is een vernieuwde manier van handel drijven, het is de toekomst

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hannes 29-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De uitverkochte artikelen vond ik niet direct terug. Blijken onderaan de pagina te staan. Dat is een detail, want voor de rest heel gebruiksvriendelijk.

Service
Veel vragen gesteld via facebook. Altijd vriendelijk en snel (binnen het uur) een antwoord ontvangen.

Assortiment
Niet alles gevonden wat ik nodig had, maar wel het meeste.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Timothy Cruysberghs 29-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
makkelijk en altijd bij de hand.

Service
altijd supper snel en optijd geleverd

Assortiment
af en toe net niet het product type dat je zoekt beschikbaar. maar meestal wel een alternatief.

Extra toelichting
De fysieke winkel is leuk als je echt dringend iets nodig hebt. maar mijn ervaring is dat er altijd veel volk is met dus enige wahttijd als gevolg.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jon 29-12-2015 Via de website gekocht

Algemene score

7,2

Gemak
Overzichtelijk, komt bezorgbeloften ook na

Service
Op zich prima vergeleken met andere webshops, maar komt ambities niet na. Bij minder voor de hand liggende problemen niet proactief

Assortiment
Compleet

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Officiele reactie van Coolblue 29-12-2015

Hallo Jon,

Dankjewel voor de goede review. Hoewel we hier blij mee zijn, vragen we ons af wat jij voor ons als verbeterpunt zou zien. Wij hebben het idee, gezien jouw review, dat er nog zaken zijn die we kunnen verbeteren.

Groeten,
Coolblue

Reageer

Ben 29-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Duidelijke webwinkel.

Service
Snel iemand aan de lijn. Volgende dag product afhalen in Groningen en advies gekregen over de overbenodigde kabels en direct aan de bestelling toegevoegd.

Assortiment
Prima.

Aanbeveling
Onze evaring leert dat Coolblue snapt dat een aankoop meer kan zijn dan een bestelling.

Extra toelichting
Bestelgemak en een goede prijs gecombineerd met (indien gewenst) persoonlijk contact. Onze ervaring met de winkel (in Groningen) is uitermate positief. Volgende aankoop wederom voorkeur voor Coolblue.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wilma 29-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke website, product waarnaar je op zoek bent is makkelijk te vinden, mede door de zoekfilters

Service
snelle levering

Assortiment
Goede producten tegen gunstige prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mathew Hughes 29-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Snel en makkelijk bestellen op de site

Service
Na de bestelling wordt je goed op de hoogte gehouden waarneer je zending verzonden is en wanneer je het thuis kan verwachten

Assortiment
Genoeg aanbod voor wat ik zocht

Aanbeveling
Duidelijk en simpel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Moederke 29-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Vanuit he luie stoel kunnen winkelen, wat is gemakkelijker?

Service
Je kiest waar het pakket toekomt. Heel netjes op tijd en je kan bovendien alles goed volgen waar je pakket op dat moment is.

Assortiment
Je kan echt alles vinden op cool blue.

Aanbeveling
Echt super coole site.

Extra toelichting
Gewoon aan te bevelen.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Cor Hornikx 29-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
De beste thuiswinkel ooit !

Service
Zeer goede service .

Assortiment
Heel groot aantal producten in de webshop aanwezig .

Aanbeveling
Nog nooit was thuis shoppen zo gemakkelijk en betrouwbaar .

Extra toelichting
Nihil .

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Thibaut1982 29-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Super top prijzen

Service
Super service

Assortiment
Alles wat je wilt

Aanbeveling
Exact wat ik wilde

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

KN 29-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Zeer eenvoudig te bestellen

Service
Bestelling was mooi optijd thuis geleverd

Assortiment
ruime keuze

Aanbeveling
Top Shop

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Mhamedi Taieb 29-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer makelijk

Service
Snel afhandelen

Assortiment
Alles wat ik nodig is te vinden bij Coolblue

Aanbeveling
Al gemak voorzien

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Decrop Lenaerts 28-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer gemakkelijk te kiezen , bestellen en betalen.

Service
Zeer snel , correct afgehandeld

Assortiment
Zeer groot assortiment

Aanbeveling
Ideaal voor mensen die niet graag winkelen , of geen tijd hebben .

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Chris 28-12-2015 Via de website gekocht

Algemene score

7,2

Gemak
Klikken en bestellen...

Service
Beschrijvingen mogen wel uitgebreider. Zoekfunctie is ook niet foutloos.

Extra toelichting
Snelle levering met goede track & trace

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Wilfried uit Antwerpen 28-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Onmiddelijk onze bestelling via de site verwerkt.

Service
Correcte en zeer snelle levering.

Assortiment
Een model bij Coolblue gevonden dat niet verkrijgbaar bij Media Markt.

Aanbeveling
Ook veel goedkoper bij Coolblue dan bij de concurrentie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rkaufman 28-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De site werkt super makkelijk en is heel overzichtelijk.

Service
Ze zeggen niet alleen dat ze meteen bellen, maar dit doen ze ook echt.

Assortiment
Ze hebben echt super veel!

Aanbeveling
Ik heb Coolblue al verschillende keren aan mensen aanbevolen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Annick 28-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Vanuit je luie zetel ;-)

Service
Supersnelle afhandeling en levering

Aanbeveling
Niets gemakkelijker dan bestellen via coolblue! Verloopt altijd snel en correct!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vrindje 28-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Site is erg overzichtelijk, alles zo gevonden.

Service
Nog geen service nodig gehad maar de voorwaarden zijn ook zeer duidelijk. Levertijd klopte helemaal.

Assortiment
Had geen huishoudelijke zaken verwacht, maar was ook al aanwezig!

Aanbeveling
In het kort: Goede site, duidelijke voorwaarden, retourprocedure ook helder.

Extra toelichting
Winkel heeft een goede naam die naar ons toe ook waar is gemaakt. Zeer tevreden. Dit is mijn eerste ervaring met Coolblue.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jos 28-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke website

Service
Alles keurig op tijd en volgens afspraak geleverd

Assortiment
Voldoende keuze voor het gezochte toestel

Aanbeveling
Mijn ervaring met de winkel is alleen maar positief.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H Vos 28-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Gemakkelijk bestellen op een pagina met goede informatie. De mogelijkheid om toch ook nog naar winkel te kunnen vindt ik een Pre

Assortiment
Ruim assortiment van verschillende merken

Extra toelichting
Ook in de winkel altijd deskundig personeel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Francis 28-12-2015 In de winkel gekocht
Wilrijk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Dichtbij huis en bekwaam gemotiveerd personeel

Service
Met smartphone 2 maal op bezoek geweest en voortreffelijk geholpen met mijn probleem

Assortiment
Voldoende keuze; wel niet steeds beste koop Testaankoop in assortiment

Aanbeveling
Gewoon omdat ik tot nu toe zeer tevreden ben; zo niet... deed ik geen aankopen meer by CoolBlue

Extra toelichting
Gewoon zelfde inzet aanhouden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Albert 28-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Simpel. Vertrouwd en doen wat ze beloven.

Service
Goed bereikbaar, duidelijke uitleg.

Assortiment
Ze hebben (bijna) alles

Aanbeveling
Al vele malen bestellingen gedaan, allemaal geleverd zoals beloofd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

dv 28-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
eenvoudige zoekmachine

Service
cool blue leverde misschien snel maar wat baat dit als Bpost de ganse dag dezelfde boodschap toont dat het pakket zal verzonden worden naar het distributiecentrum.

Assortiment
bijna altijd de laagste prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

Eline 28-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Nog nooit problemen gehad

Service
Snel

Assortiment
Voldoende vergelijkbare producten om een goede keus te maken

Aanbeveling
Helemaal tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob 28-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
's Avonds besteld. De volgende dag in huis. Perfect!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martinusv 28-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Werkt perfect. Alles makkelijk te vinden.

Assortiment
Lekker uitgebreid

Aanbeveling
Snelle service en je hoeft er niet de deur voor uit.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vincent 28-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Vlot als altijd.

Service
Kwart voor 12 besteld, de volgende dag op de stoep. Ideaal dus.

Assortiment
Ok gok ik? Vergelijkbaar assortiment met mediamarkt dus niet slecht.

Aanbeveling
Niet altijd de goedkoopste. Wel de meest betrouwbare.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Luc Hillewaert 28-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Overzichtelijke site, makkelijke afhandeling van de bestelling met regelmatig info via email, verscheidene betaalopties.

Service
Alles verloopt telkens stipt, levering en dienst-na-verkoop inbegrepen.

Assortiment
Is ruim voldoende, vaak ruimer dan bij de concurrentie.

Aanbeveling
Ik zie geen reden om de concurrentie aan te bevelen, net geen 10 omdat de perfectie niet van deze wereld is...

Extra toelichting
De samenwerking met bpost is een pluspunt voor de stipte levering van bestelde goederen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Berry 28-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Website is overzichtelijk, producten zijn eenvoudig te bestellen.

Service
Kwam even niet uit een cashback-actie, even de servicedesk gebeld. Werd vriendelijk en adequaat geholpen in een mum van tijd.

Assortiment
Volgens mij erg compleet

Aanbeveling
Doen wat ze beloven, keurig op tijd geleverd.

Extra toelichting
De omdozen zijn bijzonder humoristisch!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Straten 28-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Duidelijke en goede uitleg mbt de artikelen

Service
S avonds besteld, volgende middag in huis!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jen 28-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Ik wil kunnen vinden wat ik zoek

Service
Ik werd goed geholpen door de klantenservice toen ik een vraag had. En snel ook geholpen

Assortiment
Ik wil graag ruime keus kunnen hebben, alleen dat wat ik zocht zat er toch niet tussen, ik had een verkeerd product gehaald (was voor surprise)

Aanbeveling
Ik dacht dat ik het juiste product had gevonden, wat achteraf dus niet bleek, maar ik kon snel vinden wat ik zocht. Toen ik een vraag had werd dit goed beantwoord en de volgende dag had ik het in huis.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Patrick 28-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
24-7 levering! Zaterdagavond besteld, zondagmiddag binnen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martijn 28-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Bestelde item had gebrek. Via WhatsApp contact opgenomen en zonder gedoe de zelfde dag nog het retourproces in gang gezet. Binnen paar dagen een nieuwe ontvangen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Brahim 28-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
makkelijk te vinden

Service
tot nu toe is de service oke, snelle levering

Assortiment
voor mij was dit voldoende

Aanbeveling
ik neem aan dat het over de online shop gaat,

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jake 28-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Alles overzichtelijk gerangschikt, snel te vinden, duidelijke productinfo

Service
zending binnen 12 u ontvangen, en omgewisseld dezelfde dag

Assortiment
quasi alles te vinden

Aanbeveling
ik zou niet weten waarom je elders wil gaan

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kroos 28-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
makkelijk en snel bestellen via de site en supersnel geleverd. geweldig

Service
Je wordt vriendelijk te woord gestaan en komen met een juiste oplossing.

Assortiment
Keuze genoeg

Aanbeveling
Alles wat ik zocht, heb ik gevonden.

Extra toelichting
Ga zo door.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mielefan 28-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
zeer prettig aankoopproces

Service
je wordt goed op de hoogte gehouden omtrent de levering van het produkt

Assortiment
prima assortiment

Aanbeveling
ik heb hier al een aantal dingen gekocht en het gaat altijd goed

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

galia 28-12-2015 Via de website gekocht

Algemene score

7,0

Gemak
bestelling vanuit mijn zetel

Service
gratis levering aan huis

Assortiment
gevonden wat ik zocht

Aanbeveling
houden zich aan de afspraak (levering binnen 1 dag)

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Karin koster 28-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Met name het voor 23.59 bestellen volgende dag in huis was de trigger

Service
Keurig bezorgd in een prima verpakking

Assortiment
Meer dan voldoende keus uit de diverse merken voor elke prijsklasse

Aanbeveling
Echt geen klacht

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

jeda 28-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Prettige website, veel artikelen, snelle levering, geen verzendkosten

Assortiment
Ruim

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Esther 28-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
We waren op zoek naar een blender en toen we eenmaal wisten welke het zou worden was het erg makkelijk bestellen. Duidelijke uitleg op de website wat je krijgt en gemakkelijk betalen.

Service
Wij hebben onze blender in de laatste dagen voor kerst besteld, tijdens de topdrukte. Toch werd het pakket keurig afgeleverd de volgende dag! Dat vond ik echt top.

Assortiment
Het assortiment qua blenders is breed, alleen binnen een productgroep heb je iets minder keuze.

Aanbeveling
Top service, snelle levering en gemakkelijk bestellen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Erieke 28-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Helder en duidelijke website

Service
ik kon mijn bestelling nog tot 23:59 plaatsen, dat had ik nodig! zo kon ik mijn bestelling de volgende dag al ontvangen, heel fijn!

Assortiment
het product wat ik zocht was op voorraad met de juiste prijs!

Aanbeveling
Erg leuk hoe het bestelproces ingericht is en vooral ook de afhandeling erna. Ook t/m de verpakking doorgedacht, erg leuk!

Extra toelichting
Ga zo door!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Coolblue 28-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Het product dat ik zocht werd me met de zoekfunctie onmiddellijk getoond

Service
Veel vragen heb ik me niet gesteld bij de bestelling. Ik vertrouwde de site van horen maar was benieuwd of de levertermijn behaalt ging worden. Ik was aangenaam verrast dat ondanks de drukke kerstperiode het pakje de volgende dag geleverd werd.

Assortiment
Het product had voldoende diversiteit en alternatieven waarbij de prijs zeer scherp waren

Aanbeveling
De webshop heeft mijn vertrouwen en maakt online shoppen gemakkelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Claudia 28-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Heel vlot te bestellen en snel geleverd.

Service
Cadeautje besteld en 12h later al beschikbaar in het postpunt om de hoek!

Assortiment
Ruim assortiment tegen scherpe prijzen!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Zanussi 28-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijke site, snelle levering en duidelijke informatie na aankoop over de levering.

Assortiment
Veel producten op voorraad.

Aanbeveling
Perfecte winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

S Bosman 28-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Overzichtelijk site, veel hulp indien nodig!

Service
Kan met mijn vragen maar ook met klachten prima terecht bij de klantenservice. Ze reageren bijna altijd binnen het uur. Oplossingsgericht.

Assortiment
Als ik online op zoek ben naar spullen, hoe gek ook, ik kom altijd bij Coolblue uit...... Dat zegt genoeg...

Aanbeveling
Wat wil je nog meer als online koper!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cindy Van Bellingen 28-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Dag na bestelling is de levering al een feit!

Assortiment
Veel keuze in zlle prijsklassen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

LHartman 28-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Alles wat je zoekt is makkelijk te vinden.

Service
Bestelling is er snel en is zorgvuldig verpakt. Een aanrader om hier een bestelling te plaatsen.

Assortiment
Keuze tussen diverse merken /soorten. Er is voor elk wat wils.

Aanbeveling
Goede service, snelle levering,goede producten, aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hdela 28-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Duidelijke website
Goede prijs
Levering met bpost is veruit het beste

Service
Geen gedoe als je niet tevreden zou zijn

Assortiment
Ze hebben meer dan je denkt en hebben nieuwe producten van zodra ze op de markt komen

Aanbeveling
Aangename koopervaring

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews