coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,6 Lees 42308 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3440 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,6

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Ch. Dossche 05-03-2017 Via de website gekocht

aankoop hoesje voor samsung galaxy J5

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik kies voor cool blue omdat de service heel vlot verloopt en de website zeer overzichtelijk is.
Het product is zoals omschreven op de site.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

GuyLux 05-03-2017 Via de website gekocht

Scherpe prijzen, grote keuze en supersnelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Op zaterdag besteld op zondag afgeleverd en dat zonder extra kosten. Een aai over jullie Bolletje ....!

Reageer

Jan 05-03-2017 Via de website gekocht

Supersnelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bij de bestelling werd het tijdstip van leveren al vermeld, maar de volgende morgen ontving ik een mail dat de levering nog eerder plaats zou vinden en dat gebeurde ook.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Boobobob 05-03-2017 Via de website gekocht

Duidelijk en snel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijk omschrijving en goede specificaties, goede prijs en product op voorraad waardoor snelle binnenlandse levering

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter 05-03-2017 Via de website gekocht

Perfecte levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
S'avonds laat krijg je een idee wat je de volgende dag gaat doen, maar ja, dan heb je nog dat ene dingetje nodig.
Het kan gewoon tot 24.00 uur en de volgende dag staat de postbezorger op tijd voor je deur.
Geweldig dus.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ed 05-03-2017 Via de website gekocht

Zeer tevreden klant! Perfecte service.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Na de bestelling van een router op de uiterst overzichtelijke site werd deze de volgende (zondag!) bezorgd. Helaas werkte de router niet naar verwachting. Retour aangemeld via de site, afgeleverd op postagentschap en binnen 2 dagen had ik een vervangend product in huis. Super!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

tevreden klant 05-03-2017 Via de website gekocht

snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
snelle levering ,ik kan altijd makkelijk vinden wat ik zoek. Meestal zijn de prijzen het laagst van alle met af en toe een uitzondering

Pluspunten

  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Rogier 05-03-2017 Via de website gekocht

Gewelidge service en snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Savonds bij coolblue wasmachine besteld, konden zelf aangeven op welke dag deze bezorgd zou worden. Wasmachine wordt ter plaatse netjes uitgepakt, de trap op getild en aangesloten. Tevens wordt de oude beneden gezet en eventueel gratis meegenomen. Personeel is erg vriendelijk en service gericht. Al met al top service en erg blij met de aankoop

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

P de Wijs 05-03-2017 Via de website gekocht

chapeau

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Duidelijk en uitgebreid assortiment, goede omschrijvingen en product informatie. Supersnelle levering

Pluspunten

  • Levertijd
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Jan 05-03-2017 Via de website gekocht

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
2 minuten na mijn online bestelling gebeld, adres geweijzigd en alles perfe t afgehandeld. Keurige telefonist ook.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AJ 05-03-2017 Via de website gekocht

Uitermate snel en zeer goed

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De service is perfect. Geen gezeur als er iets mis is met het product. Je wordt vriendelijk en adequaat geholpen. Je klacht wordt snel opgelost.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Véronique 05-03-2017 Via de website gekocht

Perfecte service

Algemene score

9,0
Zondagavond een wasmachine besteld, en die kom Maandag al geleverd worden. Maar daar bij mij op Maandag de weg is afgezet vanwege de carnavalsoptocht heb ik verzocht de machine op Dinsdag te leveren. Ik werd via de mail op de hoogte gehouden van het aflever tijdstip. Op de dag zelf kreeg ik eerst een sms, en 10 minuten voor levering een telefoontje. Aardige mensen die de wasmachine kwamen brengen. De oude werd meegenomen en de nieuwe geinstaleerd. Korte uitleg, en ze hebben zelfs nog de douche gedweild omdat er nog wat water uit de oude slang was gelekt. Prima, snelle service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lodewijk 05-03-2017 Via de website gekocht

Betrouwbaar, snel en geeft goede informatie

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Van alle internetshops is Coolblue misschien wel de pittigste. Hun informatie is goed en compleet. Ze geven advies wanneer je dat wilt. Bestelprocedure is helder en simpel. Levertijden kloppen. Nog nooit een slechte ervaring gehad (en ik gebruik ze al zolang ze bestaan)

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maurits 05-03-2017 Via de website gekocht

120gb ssd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle levering. Duidelijke website en goed advies/uitleg over producten. 30 dagen retourrecht is ook heel fijn.

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jaap 05-03-2017 Via de website gekocht

Ze doen wat ze beloven

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
erg gebruiksvriendelijke webshop ,alléén dat je hiervoor meer als 100 karakters moet gebruiken vind ik wat overdreven :)

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Lisa 05-03-2017 Via de website gekocht

Goed opgelost

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Bij coolblue heb ik een nieuwe laptop en sleeve gekocht. Bij de sleeve stond er 12 inch, en mijn laptop was 11,6 inch. Ik was mega blij toen ik de sleeve zag want het was precies wat ik zocht! Maar toen hij binnen kwam, paste hij niet om mijn laptop. Dit vond ik er jammer. Ik ben naar coolblue gegaan en vervolgens mega goed geholpen en ik heb een nieuwe gekregen. Ik hoefde geen verzendkosten te betalen, alleen het verschil in bedrag van de 2 sleeves. Super top!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Conny 05-03-2017 Via de website gekocht

Goede snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Erste keer iets besteld en zekker niet de laatste keer. Site goed ,levering snell en zonder verzendkosten. Ik kan het iedereen aanraden. En de prijs klopt ook.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Karin 05-03-2017 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
wat moet je zonder stofzuiger tijdens een verbouwing? Geen paniek even een nieuwe stofzuiger regelen via coolblue. Duidelijke omschrijvingen van de producten, en een supersnelle levering. De volgende dag kun je gewoon weer aan de slag. Top.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Rian 1967 05-03-2017 Via de website gekocht

Geweldige service

Algemene score

9,0
Waanzinnige produkt info middels video en Snelle levering..... ik beveel deze winkel aan om jouw produkten te kopen

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Retourproces
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Yorick 04-03-2017 Via de website gekocht

Prima service, altijd enthousiast.

Algemene score

8,0
Prima leveringstempo, keurige website, helaas niet altijd de goedkoopste. Daar staat wel een stukje extra service tegenover.

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Tineke 04-03-2017 Via de website gekocht

Gemakkelijk te bestellen & supersnelle gratische levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Gemakkelijk te bestellen.
Goede informatie betreffende de levering.
Supersnelle en gratische levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Johannes 04-03-2017 Via de website gekocht

Snel en zeer goed.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle levering. Heel goed product. Prima begeleiding met email. Het was een cadeautje voor mijn dochter. Zij was zeer verbaasd over, hoe snel haar smoothie klaar was en perfect homogeen, met deze blender.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gemma 04-03-2017 Via de website gekocht

Snelle levering !!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede website , overzichtelijk , fijne zoekfunctie. Na bestelling , Zeer snel geleverd ! Blij mee !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lisanne 04-03-2017 Via de website gekocht

Top service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Savonds besteld en de volgende dag in huis! Uitstekende service. Per sms en mail wordt je op de hoogte gehouden en een kwartier van te voren word je nog netjes even gebeld! De coeriers waren erg vriendelijk en sloten alles netjes aan en namen de verpakking gelijk weer mee!
Echt een aanrader voor iedereen!!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

stela 04-03-2017 Via de website gekocht

Helemaal top!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De site is overzichtelijk. Het product was het goedkoopst via Coolblue. Je kan het moment van levering kiezen, ook s'avonds, wat super fijn is. De volgende dag al in huis! Ik ben blij :)

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M. Gil 04-03-2017 Via de website gekocht

Aantrekkelijke prijzen, goede en snelle service.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik ben heel erg tevreden. Eerder al meerdere producten gekocht. Prima webshop, eenvoudig te bestellen, zeer scherpe prijzen en snelle levering. Wat wil een mens nog meer? Ga vooral zo door!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ed Hendriks 04-03-2017 Via de website gekocht

Coolblue meer dan goed.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer vriendelijke medewerkers snelle levertijden in het algemeen bij problemen doet men niet moeilijk koop er erg graag.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anne 04-03-2017 Via de website gekocht

Top winkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Eerlijke winkel met een goede service. Ze weten de verpakking met humor te combineren. en de producten zijn goed. daarnaast bieden zij ook nog een duidelijke uitleg van producten aan die vaak worden ondersteunt met een filmpje die de voor en nadelen laten zien!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

G. 04-03-2017 Via de website gekocht

Coolblue, gewoon goed.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ben al jaren een tevreden klant. Tot nu toe twee keer een defect product i.v.m. garantie moeten retourneren. Keurig opgelost. Gewoon goede prijzen en goede service op alle vlakken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martine 04-03-2017 Via de website gekocht

Prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede prijs, volgende dag binnen de bezorgtijd binnen en netjes op zolder geplaatst en de oude wasmachine is meegenomen. Prima!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anoniem 04-03-2017 Via de website gekocht

Altijd de eerste waar ik ga kijken!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Coolblue is altijd de eerste webshop waar ik ga kijken als ik iets zoek. Ik vind de site bijzonder gebruiksvriendelijk, de keuze is groot en ik word heel vrolijk van de positieve manier van presenteren. Van alle artikelen worden de plussen en minnen vermeld, en de prijzen zijn bovendien zeer scherp.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Alex 04-03-2017 Via de website gekocht

Uitstekend!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Heb een tablet besteld bij Coolblue (Tabletcenter).
Na een onderzoek was mijn keuze gevallen op de Nvidia Shield K1.

De bestelling verliep weer uitstekend. En deze werd de volgende dag netjes bezorgd.
De tussentijdse berichten geven de status aan en dat is erg prettig.

Over het product kan ik heel kort zijn, de tablet is fantastisch.
De prijs / kwaliteit verhouding is uitzonderlijk hoog.
Zeker een aanrader.

Coolblue is altijd prima, tot nu toe (na diverse bestellingen) nog steeds geen klachten en dat zegt heel wat!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sophia en Piet 04-03-2017 Via de website gekocht

Super snelle service en afhandeling

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
makkelijk en snel te vinden evenals de productomschrijving.

Direct gebruik kunnen maken van extra dust-bag aanbieding.

Een kadobon op onze volgende aankoop, super!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Malek 04-03-2017 Via de website gekocht

Super snel en goed advies

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De aangeboden product was goed en snel geleverd
YouTube filmpje was doorslaggevend om mijn keuze te maken
Top bedrijf

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Tiny 04-03-2017 Via de website gekocht

Geweldige service uitstekende firma

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik koop heel graag bij Coolblue ze zijn zeer vriendelijk vlugge levering en prijs kwaliteit zijn prima .Mijn luchtbevochtiger werkt uitstekend en is heel gemakkelijk en geruisloos ben zeer tevreden .Bedankt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Willeke 04-03-2017 Via de website gekocht

Prima website en service, alles volgens afspraak

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Alles wordt helder gepresenteerd en afgehandeld. Enorme keuze en goede uitleg over diverse vergelijkbare producten.
Goede afhandeling kooptraject.
Ik ben er blij mee!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Femke 04-03-2017 Via de website gekocht

Hele fijne site

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Je kan makkelijk zoeken op de criteria die voor jouw van toepassing zijn!
Geweldig vind ik de wachttherapie! Jullie hadden mijn glimlach :-)

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Patrick 04-03-2017 Via de website gekocht

Snelle levering!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke shop met een groot aanbod. Overzichtelijk gerangschikt. Scherpe prijzen en een supersnelle levering: 21.30 uur besteld, 10.00 uur de volgende dag geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

05032017 04-03-2017 Via de website gekocht

Perfecte service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Al eerder iets gekocht, maar service lijkt steeds beter te worden, wat een goede service, nu een koelkast voor mijn 76 jarige moeder gekocht, wat een nette bezorgers zei ze, ze belde me van te voren ook nog op, maar wat ze nog het meeste waardeerde is het kaartje wat ze kreeg van de bezorgers die haar plezier wenste met haar koelkast

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerard de Cloe 04-03-2017 Via de website gekocht

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De shop (website) is zeer overzichtelijk, levering zeer snel.
Op woensdag besteld en donderdag mijn product in huis!!!!!!!!!!!!!!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

waterkoker 04-03-2017 Via de website gekocht

Helemaal fantastisch!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik vind het ontzettend handig dat je de verschillende producten zo goed kunt vergelijken. Ook de plus- en minpunten hebben mij heel erg geholpen bij mijn keuze!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sven & Ingrid 04-03-2017 Via de website gekocht

geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Alles wat op de site geafficheerd wordt, wordt waargemaakt

proficiat voor deze mensen, degelijke service gaat mond-aan-mond, iedereen begint CoolBlue goed te kennen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter 04-03-2017 Via de website gekocht

In één woord: TOP!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
'Smiddags voor 15:00 besteld en savond op mijn verzoek nog geleverd. Direct na aankoop wordt je op de hoogte gehouden over de leveren tot op het laatste moment : ' de chauffeur is over een bij je' . Dus een geweldige logistieke service!

Pluspunten

  • Levertijd

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Beekkie 04-03-2017 Via de website gekocht

Fijne webshop

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Het winkelt prettig bij coolblue.
Groot assortiment met duidelijke omschrijvingen en veel revieuws.
En hetverzenden gaat altijd zeer snel. En de verpakking is ook erg leuk.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

J.Hoekstra 04-03-2017 Via de website gekocht

Snelle levering en prima service.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Toen de bestelde printer niet aan mijn verwachtingen voldeed, legde ik dat uit via een chatsessie met hen. Ogenblikkelijk kwam de medewerker in actie en stuurde mij bliksemsnel,
na het intoetsen van het ordernummer, een retourformulier.
Heel snel kreeg ik bericht, dat de printer was aangekomen en het retourbedrag binnen 3 dagen op mijn rekening gestort zou worden. Opvallend bij dit bedrijf is de snelheid waarmee ze
het product leveren en de problemen afhandelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Laurence 04-03-2017 In de winkel gekocht
Amsterdam

Gezellige winkel en prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Binnenkomen en een nummertje trekken om direct op de medewerker wachten die de gewenste deskundigheid heeft, is prettig. Tijdens het wachten kun je zitten en er is (behalve de producten) genoeg te zien aan grappige kreten om je attent te maken op allerlei winkel-zaken en bijvoorbeeld het toilet. Zó fijn dat je even naar de wc kunt!

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Lieke 04-03-2017 Via de website gekocht

Geweldige webwinkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Coolblue heeft een groot assortiment. Ik bestel er wel vaker en het is elke keer prima in orde (netjes en veilig ingepakt etc.) en er wordt op tijd geleverd.
De website is handig en duidelijk, en heeft gevoel voor humor :)

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Fred Rupert 04-03-2017 Via de website gekocht

Zeer goede ervice

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De bestelling werd goed verwerkt, levering op tijd, alles functioneerde zoals het moet zijn. Zeer aanbevelens waardig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hippy 04-03-2017 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De site is goed overzichtelijk en bij de artikelen kun je een duidelijke vergelijking doen met soort gelijke artikelen zodat je goed kunt beslissen wat je eigenlijk wilt en nodig hebt

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Lenova 04-03-2017 Via de website gekocht

Mijn tablet

Algemene score

8,0
Ik ben zeer tevreden over het online winkelen bij Cool Blue......Ik geef jullie een dikke 10 ! Ik bekijk en vergelijk vaak jullie website en ja, kijken wordt kopen!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews