coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,0 Lees 42587 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2233 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Silke 11-03-2017 Via de website gekocht

Blij met snelle retourservice!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle levering. Maar ook toen mijn product na een aantal maanden kapot ging een prima retourservice! Alles in no-time geregeld en ik werd netjes op de hoogte gehouden van het retourproces. Toen mijn product niet meer te repareren bleek, ontving ik een shoptegoed (nieuwwaarde). Daarmee heb ik een nieuw product aangeschaft. Ik heb mijn product op vrijdag opgestuurd en ik had op dinsdag een nieuw product in huis. Daar wa ik blij mee!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hartsuykeer 11-03-2017 Via de website gekocht

Goede service na bestelling

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Het bestellen via de website gaan uitstekend. De was- droogcombinatie is vervolgens erg snel thuisbezorgd door twee prima en vrolijke heren van Coolblue die goed op de hoogte waren om wat voor een soort product het ging.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Denwijn 11-03-2017 Via de website gekocht

iPhone 7plus

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ja wat moet ik er van zeggen ... gewoon top de goedkoopste en een super snelle breng service .. vandaag besteld is vandaag ook in huis 👌

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dokus 11-03-2017 Via de website gekocht

Snel geleverd

Algemene score

9,0
Goedkoopste na enig speurwerk snel geleverd. Alles klopte. Bekende naam. Goede recensies. En zo was het ook in mijn geval

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dierckx Frank 10-03-2017 Via de website gekocht

Dank medewerkers van Cool Blue :-) tof ophaalpunt B-post

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
ophaalpunt B-Post bij Delhaize, is gewoon de straat oversteken. Hoef niet thuis te blijven en zeker niet de verplaatsing naar centrum van postkantoor te maken, geen parkeerproblemen of parkeermeters. Goede informatie van de verzending, en is zeer snel geleverd en goed verpakt :-)
Ook de online info werkt snel en duidelijk, proficiat medewerkers van Cool Blue, voor jullie goede service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Carl 10-03-2017 Via de website gekocht

stiptheid

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
cool blue doet wat ze beloven. daar krijg je een glimlach van!
het juiste product op de juiste tijd en juiste plek bezorgd, tegen een uiterst juiste prijs. en juist daarom krijg ik een glimlach.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

robbert 10-03-2017 Via de website gekocht

goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
in het weekend tv kapot ... zoeken via google kwam ik uit bij coolbleu. normaal ga ik naar de mediamarkt maar dat is nu volledige veranderd snelle goede service en uitleg van je besteld product en een snelle levering TOP.. Hier kan de mediamarkt nog wat van leren

ik ben helemaal om.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sander 10-03-2017 Via de website gekocht

Uitmuntende service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb afgelopen jaren diverse keren wat besteld bij Coolblue. Altijd keurig op tijd bezorgd en vaak de goedkoopste. Ook bij een retour wordt alles netjes en zeer snel afgehandeld. Voor mij is dit de beste en meest betrouwbare webwinkel die ik ken. Chapeau!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Petra 10-03-2017 Via de website gekocht

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Super service, spullen altijd snel in huis. Overzichtelijke site. Geen verzendkosten en tot 23:00 bestellen en de volgende dag in huis.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Krijnen 10-03-2017 Via de website gekocht

Een berichtje en zelfs een belletje voor aflevering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik had al begrepen dat Coolblue een hoge servicegraad heeft maar om dit zelf te ondervinden is top. De uitermate vriendelijke en behulpzame bezorgers gaven naast de sms welke in vlak voorafgaande ontving nog een belletje dat ze er ieder moment aan kwamen. Na de installatie en perfecte uitleg namen ze de verpakkingsmaterialen mee waarbij ik ook nog eventuele oude apparatrn mee kon geven. Ik geef 5 sterren!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

p de hoon 10-03-2017 Via de website gekocht

super van cool bleu

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
mooie website en duidelijk hoe en wat je wilt bestellen.en eerlijk is eerlijk Cool bleu was het goedkoopste .Keurig een dag later geleverd en goed verpakt.
dus mijn mening toppie 👍

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

K 10-03-2017 Via de website gekocht

Betaling geweigerd

Algemene score

3,0
Betaald via PayPal, gekoppeld aan bankaccount. Coolblue besloot echter ná het goedkeuren van de betaling de betaling te weigeren en het geld terug te storten op mijn PayPal rekening.
Dus maar via iDeal alsnog besteld, dus nu is het geld twee keer van mijn bank afgeschreven en moet ik 10(!!) dagen wachten tot ik het geld terugkrijg.
Slecht hoor, weiger de betaling dan meteen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Review criteria:

Slecht
Slecht
Goed
Officiele reactie van Coolblue 10-03-2017

Beste K,
Wat ontzettend vervelend om te horen dat uw betaling niet soepel gelopen is. Hier zit u natuurlijk helemaal niet op te wachten. Zou u uw persoonlijke gegevens of ordernummer naar geenglimlach@coolblue.nl willen versturen? We zien dit graag tegemoet.

Groeten,
Coolblue

Reageer

Marijke 10-03-2017 Via de website gekocht

Supertevreden!

Algemene score

10,0
Duidelijke informatie over het product dat je wilt kopen, website heel toegankelijk, scherpe prijs, leuke combi-aanbieding, snelle levering, vrolijke teksten op de doos die je inderdaad laten glimlachten. Super tevreden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

adrie oudenes 10-03-2017 Via de website gekocht

netjes

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
overzichtelijke webside ,goede productinformatie,vlotte afhandeling ,snelle verzending ,zelfs op zondag.

Pluspunten

  • Levertijd

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

coo van Eenennaam 10-03-2017 Via de website gekocht

Blij met snelle levering

Algemene score

9,0
Makkelijk alles te vinden en erg gebruiksvriendelijk, goede sortering van produkten.
Via gewone winkel was produkt niet te verkrijgen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Els 10-03-2017 Via de website gekocht

Snel en leuke mailtjes met wachttips ??

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelheid, kwaliteit en prijs, leuke frissen teksten.
Makkelijk te vinden, bestelgemak. Zekerheid van snelle levering voelt betrouwbaar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

anndk 10-03-2017 Via de website gekocht

Aangenaam verrast!

Algemene score

9,0
Ik koop niet zo vaak iets via internet, maar de website van Coolblue is zeer overzichtelijk en gebruiksvriendelijk. Ik heb zonder problemen snel de nodige vergelijkbare info gevonden over het artikel dat ik wenste aan te kopen. En ik heb dit ook op een zeer eenvoudige manier kunnen bestellen en betalen. Ook de levering verliep zeer vlot op de door mij gekozen dag.
Ik zal zeker Coolblue aanbevelen bij vrienden en familie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dominique 10-03-2017 Via de website gekocht

Erg goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De service bij Coolblue is erg goed verlopen. Ik had een verkeerde bestelling gemaakt maar na één telefoontje was het opgelost. Erg fijn!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ineke 10-03-2017 Via de website gekocht

Prima!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Snelle, goede levering!
Mogelijkheid artikelen onderling te vergelijken op prijs, kwaliteit, milieu eisen etc.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

JSR 10-03-2017 Via de website gekocht

Aankoop en bezorging wasmachine

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Uitstekende communicatie over het bezorgingsproces. Zeer klantvriendelijke bezorgers die goed werk hebben geleverd.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Elly 10-03-2017 Via de website gekocht

Erg goede service.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Het door ons gekochte product is dezelfde dag bezorgd, heel netjes ingepakt met beschermingsmateriaal.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vera 10-03-2017 Via de website gekocht

Altijd blij met Coolblue. Voorspelbaar geweldig.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Mooie site met scherpe prijzen. Goede details beschikbaar. Altijd vlot bezorgd. Houden zich aan afspraken. Ongekende service.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ellen 10-03-2017 Via de website gekocht

Helemaal top

Algemene score

10,0
Snelle levering, installateurs zijn top
probeerden de wasmachine aan te sluiten
maar viel niet mee, bleven het toch proberen
een 10 voor ze.
Hopelijk hebben we veel plezier van onze nieuwe wasmachine.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R.H. van Duijn 10-03-2017 Via de website gekocht

Goede cervice

Algemene score

8,0
Geen goede voorlichting over mijn nieuwe TV !!! Op de vraag "wat is het verschil tussen een TV van € 500.00 en € 2500.00"heb ik nooit een antwoord gekregen. Een van € 500 gekocht en die valt tegen. De oude TV werd NIET meegenomen. In de advertentie staat van wel!!! Bij het aansluiten werd ik WEL goed geholpen door de telefoon !!!

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerard 10-03-2017 Via de website gekocht

goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
heb nu al enkele keren hier besteld, levering is correct en snel.
veel belangrijker : bij een van de vorige bestellingen wat problemen gehad met de instelling van een webcam vraag neergelegd bij coolblue en de leverancier... coolblue was sneller en betere antwoorden dus "need I say more"

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob 10-03-2017 Via de website gekocht

Ongekende service

Algemene score

10,0
Door een kennis geadviseerd om mijn wasmachine bij cool bleu te kopen vanwege de service.
De machine werd geplaatst, gemonteerd, duidelijke uitleg en werd de de droger er opgezet en aangesloten. Ik ben zeer tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

nora 10-03-2017 Via de website gekocht

Fantastische service, inclusief de dienst na verkoop.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik bestel al jaren bij COOLBLUE en ben nog nooit teleurgesteld geweest in de service! Snelle levering, super afhandeling bij retour of omwisseling van een product. Ook al is het gewoon omdat het product niet aan je verwachtingen voldoet, kan je het toch nog probleemloos terug sturen. Ook de mensen in de webwinkel (ANTWERPEN alleszins toch) zijn supervriendelijk en gemotiveerd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Witte Reus 10-03-2017 Via de website gekocht

Top service, aardige bezorgers!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prima en snelle service. Goede adviezen en kaarsrecht neergezet. Het was best veel tillen desalniettemin had superman het niet sneller gedaan!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Sjaak en Jac 10-03-2017 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Snelle levering en het is fijn dat je pakketje te volgen is. Na lang zoeken vonden wij de juiste bbq handschoen bij Cool Blue. Goede kwaliteit en helemaal na onze wens.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Amsterdam student 10-03-2017 Via de website gekocht

Makkelijk, snel, duidelijke info

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Slow coocker gekocht die ook op andere site's verkrijgbaar was. Echt bij coolblue geven ze meer relevante informatie waardoor je zeker weet dat je het juiste product kiest

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

W.Wenting 10-03-2017 Via de website gekocht

Soms wordt een belofte in een reclame waarheid.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Coolblue heeft mijn verwachtingen overtroffen. Ook het gemak van bestellen en de direct kenbaar te maken keuzemogelijkheid van leveren, ophalen, aan huis bezorgen of op een afhaaladres spreken mij zeer aan. Ook de directe follow up na levering is in mijn optiek een groot pluspunt.
In mijn geval advies over mijn TV. Over het aanbod valt ook niets aan te merken. Moest bij veel winkels mijn product bestelt worden, lange levertijd, bij Coolblue was het er. Geleverd en wel.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hannes 10-03-2017 Via de website gekocht

doet wat je ervan verwacht

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Doet wat je ervan verwacht:

Eenvoudig genoeg, op het gewenste product klikken, betalen op de wijze naar jou keuze en de volgende dag in huis. Wat valt er nog meer te wensen?

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Nikki 10-03-2017 Via de website gekocht

Top!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zelfs een berichtje waar het afgeleverd is! Komen afspraken keer op keer na. Echt een trouwe service en nette klantenservice.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arjan 10-03-2017 Via de website gekocht

Zoals bekend bestellen en direct geleverd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zij hebben de lat zo hoog neergelegd dat kendit ook van andere verwacht. Helaas zijn er maar weinigen die hoer aan kunnen tippen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fam. Wering 10-03-2017 Via de website gekocht

coolblue de website met een glimlach

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Overzichtelijke website met voldoende informatie over de producten, snelle levering, producten zijn goed verpakt ,
klantenservice staat graag voor je klaar.

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Monique Smolders 10-03-2017 Via de website gekocht

Goede service

Algemene score

10,0
Dit is een goede shop. De site is zeer gebruiksvriendelijk en het is super gemakkelijk dat je met PAYPAL kan betalen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

claudia 10-03-2017 Via de website gekocht

Top service!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bij meerdere shops lijkt het nogal moeilijk om hun beloftes na te komen.
coolblue wel.
En sommige shops kan je geen negatieve reviews plaatsen. Dus denkt de klant dat het perfect is allemaal.
Niet dus.
Heb een week moeten wachten op een wasmachine. Die volgens andere niet naar boven zou kunnen.
De bezorgers van coolblue zagen geen enkel plrbleem en hebben deze netjes aangesloten en oude mee genomen.
ook werk ik een half uur van te voren gebeld dat ze eraan kwamen.
top

Ik bestel voortaan gewoon bij coolblue ook al zou het product iets duurder zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

dave 10-03-2017 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Nespresso machine besteld en zoals altijd weer snel en goed geleverd!
Ideaal om vanuit je luie stoel te kunnen bestellen op het moment dat het jou uitkomt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mike 10-03-2017 Via de website gekocht

Super service, snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super service, snelle levering. Beter kan een klant niet wensen. Product was eerst niet op voorraad, op dezelfde dag dat hij weer op voorraad Was, krijg ik een email, SMS dat hij weer beschikbaar is. Bovendien mag ik terug sturen als mij niet bevalt. Dat is gewoon geweldig. COOLBLUE 🔝

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Elly 10-03-2017 Via de website gekocht

goed advies

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Grote sortering. Als je er zelf niet uitkomt, kun je alles vragen en je krijgt een goed advies. Ik koop graag bij coolblue,

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MarkusPosthuma 10-03-2017 Via de website gekocht

Goeie ervaringen met Coolblue

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Onlangs een aantal tandenborstels (electrisch) besteld. Per ongeluk zelf een fout gemaakt waardoor de verkeerde voor mijn zoontje geleverd zou worden. Gelukkig kon ik nog dezelfde dag voordat de zending uitgeleverd zou worden middels whatsapp/chat de bestelling laten wijzigen. Alles is helemaal goed gekomen. Tevens een leuk kaartje ontvangen omdat ik nog 1 cent tegoed zou hebben, deze had ik geschonken in de hoop dat het een aanzet naar een eerste miljoen voor de medewerker zou zijn. Maar dat ging niet door, ik heb nu nog 1 cent van ze tegoed :-) bedankt daarvoor xxxxxx ;-)

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Britt 10-03-2017 Via de website gekocht

Snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De webshop is overzichtelijk, met betalen ging het fout waardoor het even zoeken was wat nu te doen. Gelukkig kon ik via facebook snel contact opnemen en antwoorde ze snel. De volgende dag was het pakket geleverd. Netjes ingepakt zodat het product niet kon beschadigen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sven 10-03-2017 Via de website gekocht

Helemaal goud!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Omdat ik op de dag van de oorspronkelijke leverdatum niet aanwezig kon zijn om het pakketje in ontvangst te nemen, heb ik meteen contact opgenomen met de klantenservice. Jamal stond mij te woord en heeft er voor gezorgd dat ik mijn pakketje een dag later zou ontvangen. Op de oorspronkelijke leverdatum ook nog eens een leuk kaartje ontvangen van Jamal. "Wij zullen voor jou wat rustiger aan doen". Geweldig!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eva 10-03-2017 Via de website gekocht

Top service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
We wilden graag een nieuwe wasmachine meteen de volgende dag. Nou, bij Coolblue kan dat. Als je diezelfde avond zorgt voor de betaling, dan zorgen zij de volgende dag voor levering, inclusief weghalen oude machine én installatie van de nieuwe. Zonder bijkomende kosten. Dan sturen ze je ook nog voor 2 uur 's nachts een mail met het uur waarin ze komen én ze bellen een kwartier van tevoren om door te geven wanneer ze er precies zijn. Echt top service!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ivonne 10-03-2017 Via de website gekocht

Prima service. Snelle levering!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Op zondag mijn printer besteld en op maandag al in huis. Mijn oude printer is kapot dus kon weer snel vooruit met de nieuwe. Top👍🏻

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johannes 10-03-2017 Via de website gekocht

Snel en goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Top bedrijf. Altijd snel en zowel in de vestiging als via internet goede service. Vaak de goedkoopste en als dat niet zo is dan vaak maar 5 euro duurder. Zeker waard.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

ton 10-03-2017 Via de website gekocht

snel geleverd

Algemene score

9,0
super snel goed ingepakt ,dinsdagmorgen besteld woensdag ochtend in huis dus het is echt een aanrader

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Frans 10-03-2017 Via de website gekocht

Snel en goed

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Duidelijke omschrijving, snelle afhandeling en snelle levering. Product is goed verpakt verstuurd en binnen de afgesproken tijd geleverd. Netjes een bericht gehad dat ik het kon afhalen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Andreas 10-03-2017 Via de website gekocht

Snel, duidelijk en goedkoop!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik probeer altijd alles bij Coolblue te bestellen. Producten zijn er snel, duidelijk inzicht wanneer iets er is en geen problemen als er eens iets mis gaat.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Mel 10-03-2017 Via de website gekocht

Goede service snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ben blij dat er via coolblue veel reviews te vinden zijn zo wordt je aankoop een stuk makkelijker gemaakt, de levering is ook top

Pluspunten

  • Levertijd
  • Retourproces
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews