coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,7 Lees 42308 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3439 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,7

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Lemsg 05-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Service
super snelle levering!

Assortiment
Veel producten op voorraad

Extra toelichting
Super snelle levering en netjes ingepakt! TOP

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

yvonka 05-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
zeer gemakkelijk snel geleverd meer moet da niet zijn prijs oke

Extra toelichting
zeer tevreden besteld dag erna geleverd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wilfrapietpinkse 05-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Service
Alleen zou ik graag de levertijd iets verkort zien. Tussen 9 uur en 15 uur kon de wasmachine komen. Om 14.24 uur kwam hij. Zolang op de bel wachten is niet prettig. Ongeveer 3 à 4 uur speling is fijner.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

hhassel 05-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
snel te vinden wat ikzocht

Service
snelle levering

Assortiment
Als je het hier niet vind vind je het nergens

Aanbeveling
Doe ik zeker

Extra toelichting
Super snel geleverd (op de camping nog wel)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk van de Brug 05-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Hele goede website

Service
van bestellen tot alles thuis geïnstalleerd en perfect geregeld.

Assortiment
een zeer ruime keuze met eerlijke voorlichting

Aanbeveling
al 4 of 5 keer wat gekocht en nog nooit een teleurstelling

Extra toelichting
Er zijn veel winkels die veel beloven, maar bij Coolblue maken ze de belofte waar en gaan zelfs verder.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hansmoos 05-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Lekker vanuit de luie stoel iets bestellen wat je dringend nodig hebt,dat is gemak!

Service
Duidelijke informatie over de voortgang en die ook nakomen, dat i9s service!

Assortiment
Er is maar weinig, dat ik mis.

Aanbeveling
Zie voorgaande antwoorden.

Extra toelichting
Ondanks dat sommige artikelen elders iets goedkoper aangeboden worden, kies ik voor de betrouwbare service van de Coolblue shops.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ddbeer 05-04-2015 Via de website gekocht

Algemene score

7,8

Extra toelichting
Service en afhandeling is erg goed. De enige tegenvaller was dat de aangeraden tas voor de camera eigenlijk iets te klein is. De samestellinf van deze bundel had met iets meer zorg uitgekozen moeten worden.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

JonaHouthuys 05-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Extra toelichting
Gemakkelijk besteld, zeer snel en gratis geleverd waar je wil! En goedkoper dan ergens anders.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

p88l 05-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
22.00 besteld. Volgende dag om 8.00 op het postkantoor opgehaald.

Service
Goed verpakt, zonder schade aangekomen.
Zeer goede algemene voorwaarden.
Betaling met credit card (nog meer zekerheid) zonder extra kosten.
Snelle levering (zie gemak)

Assortiment
Groot assortiment, alleen via bol.com is er meer te vinden. Wel op voorraad wat ik wilde hebben. De voorwaarden en leveringsmogelijkheden (volgende morgen voor 8.30 bij postkantoor) zijn de reden om bij coolblue te bestellen.

Aanbeveling
Zie boven. Verdere toelichting lijkt me niet nodig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arthur.laurijssen 05-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Service
Super service waren goed op de hoogte wanneer verzonden was of bestelling gelukt was waneer geleverd worf

Assortiment
Heel veel keuze

Aanbeveling
Gewoon super winkel makelijk bestellen verl betaalmogenlijkheden snelle levering

Extra toelichting
Heel veel keuze misschien investeren in goedkopere hoesje voor iphones wand ik denk wel dat je veel concurentie hebt me mini in the box enzo Mss ook handig om te weten wanneer je product geleverd word voormidag namiddag ...

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sista_wendy_rox 05-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Super gemakkelijk om zaken mee te bestellen en te betalen. Eveneens de leveringen zijn super handig.

Service
Service is uitstekend. Al wat problemen gehad en telkens netjes en snel opgelost! Top Service! Dat is ook de reden waarom ik een duurder toestel bij Coolblue heb gekocht.

Assortiment
Assortiment is wat minder uitgebreid. Maar dit geld voor alle (web)winkels.

Aanbeveling
Zeker aanbevolen omwille van het totaalplaatje. Prijzen zijn niet altijd de goedkoopste, maar daartegenover staat een snelle verzending en geen onzin bij problemen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Steven Heijstek 05-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Echt supergemakkelijk....dit is shoppen van deze tijd. Heerlijk

Service
Alles ging goed dus niets te klagen.

Aanbeveling
Perfect....snel in huis.

Extra toelichting
Alles goed en supersnel. In de avond om 23:30 besteld.....volgende dag 16:00 in huis.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Heymans Frans 05-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
van in de zetel bestellen

Service
vandaag bestellen morgen ontvangen

Assortiment
men vindt er heel veel

Aanbeveling
aan iedereen

Extra toelichting
gemakkelijk het product te vinden en bestellen gaat zo

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wannesvanisacker 05-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
In het bijzonder vind ik het zeer aangenaam niet verplicht te worden om een account aan te maken!

Service
Om 17u besteld, 's anderdaags om 10u geleverd, dat is écht supersnel! Elke stap van het proces een smsje ontvangen (order ontvangen, order verpakt, pakket verzonden,..) vind ik niet nodig maar het geeft wel een gevoel dat je betaling op zeer korte termijn al iets in gang zet.

Aanbeveling
Voorlopig één van de eerste webshops die van CRM gehoord heeft, hopelijk verandert mijn mening niet als ik ooit met RMA te maken zou hebben! Een aanrader.

Extra toelichting
Na een langere periode googelen op zoek naar een router (al dan niet 2e-hands) duikt er ineens bovenaan mijn zoekresultaten een promoactie van coolblue op. Desondanks ik eigenlijk walg van gepushte reclame in zoekresultaten moet ik toegeven dat na mijn opzoek en vergelijk proces er gewoon geen betere prijs was voor een nieuw product.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

johnbanis 04-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
goede overzichtelijke website

Service
Zeer snelle levering

Assortiment
uitgebreid genoeg

Aanbeveling
Deze web winkel zou ik zeker aanbevelen door de grote keuze en snelle levering en de gemakkelijke betaling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

klanen 04-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
zeer gemkkelijk om te bestellen via website

Service
zeer snelle levering

Aanbeveling
heel betrouwbaar en zeer snel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joseevdb 04-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
overzichtelijke site , heel informatief

Service
levering is supersnel

Assortiment
grote keuze in artikelen

Aanbeveling
zeer tevreden

Extra toelichting
Cool Blue heeft veel keuze , is prima in prijs en verstuurt snel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

blaasPeet 04-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijke site, product snel gevonden.

Service
Je wordt goed op de hoogte gehouden wanneer je het product gaat ontvangen.

Assortiment
Ruim voldoende.

Aanbeveling
Zeer snelle levering en retourenring goed geregeld, en zeer scherpe prijzen.

Extra toelichting
Lijkt me duidelijk Opmerking: Het installeren ging niet zo makkelijk als was voorgesteld, uiteindelijk wel gelukt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mbogaerts 04-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
heldere informatie

Service
snel en gedegen verpakt afgeleverd

Assortiment
wat je nodig hebt is er

Aanbeveling
als iemand iets zoekt dan zal ik hen op coolblue wijzen

Extra toelichting
snel, gedegen en goed verpakt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mibos60 04-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Overzichtelijke website en een uitgebreide keuze aan betalingsmogelijkheden, en helemaal niet problematisch.

Aanbeveling
Uitgebreide keuze aan producten, eenvoudige bestelling en feilloze levering. Vandaag besteld, morgen geleverd.

Review criteria:

Goed

Reageer

Filip Belmans 04-04-2015 Via de website gekocht

Algemene score

7,8

Gemak
'S avonds bestelt, 's morgens geleverd

Service
Kon gemakkelijk pakket volgen

Assortiment
Voldoende merken en modellen aanwezig binnen verschillende prijsklassen

Aanbeveling
Je moet wel vertrouwd zijn met internetwinkelen

Extra toelichting
Gewoon gemakkelijk

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

Ruben Gerrits 04-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Door middel van een hele goede zoekfunctie en filters die gebruikt kunnen worden van het vinden van het juiste product.

Service
De bereikbaarheid van de klantenservice is optimaal en daarbij kunt u ook nog eens via Sociale media uw vragen stellen en hierop snel antwoord kunnen verwachten.

Assortiment
Een geselecteerde maar ruim aanbod van producten en bijbehoren.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

aknecht 04-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Product gemakkelijk te vinden, een goede omschrijving van het product.

Service
Snelle levering, wordt goed op de hoogte gehouden van het verloop.

Assortiment
Ruime keuze.

Aanbeveling
Snelle levering, ruime keuze, goede prijs.

Extra toelichting
Alles wat ik wil klopt bij deze winkel!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jaaperkelens 04-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
simpele/heldere en snelle site

Service
to the point

Aanbeveling
altijd!

Extra toelichting
snelle service, goede informatie over produkt en verzending eran

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rainbowwarrior 04-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
gemakkelijk te bestellen op de website en het leuke eraan is dat er een video uitleg is bij een aantal harde schijven met de specifieke eigenschappen.

Service
leverings termijn is o.k zoals weergegeven op de website, de verpakking is steeds correct en met zorg behandeld.

Assortiment
zeer groot assortiment van te zoeken producten, prijs kwaliteit vrij goed.

Aanbeveling
Ik ben reeds een geruim tijdje klant bij Cool bleu en nog steeds een tevreden klant, correct en klant vriendelijke winkel of website.

Extra toelichting
correct en klant vriendelijke winkel of website, gemakkelijk te vinden producten en de video presentaties met de uitleg vindt ik top, zo leer je meer kennen van het product die je wilt aankopen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

paul.driessen 04-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Goede informatie op website, ook over supernieuw model.

Service
Prima afhandeling en informatievoorziening over voortgang

Assortiment
Supernieuw model Samsung al in assortiment, informatie completer dan op nederlandse website van Samsung zelf.

Aanbeveling
Perfecte service, strakke prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

tevredenpersoon 04-04-2015 In de winkel gekocht
Rotterdam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Overzichtelijke website. Snelle levering, zelfs op zondag!

Service
Personeel, zowel persoonlijk als via de mail, correct, duidelijk.

Assortiment
Genoeg keuze tussen de diverse product groepen.

Aanbeveling
Vanwege het feit dat ik persoonlijk vind dat alles klopt van het begin tot het einde in het koopproces.

Extra toelichting
Niet alleen in deze winkel gekocht maar ook online. Grote winkel, aardig behulpzaam en vriendelijk personeel. Er is altijd wel een personeelslid die specifiek verstand heeft van diverse goederen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

arjunamiserus 04-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ze zijn snel goed en recht toe recht aan

Service
S'avonds besteld de volgende middag geplaatst aangesloten en alles netjes opgeruimd top

Assortiment
Goed

Aanbeveling
Dit is wat je zoekt in een webwinkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

rhu 03-04-2015 In de winkel gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Website duidelijk, goede detail info producten, altijd volgens dezelfde structuur, maakt vergelijken eenvoudig

Service
Altijd bereid je te helpen met enthousiasme en vakkennis, tevredenheid afstamt is is subliem

Assortiment
Goed, maar mag uitgebreider met meer merken

Aanbeveling
Doe ik regelmatig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

heidih 03-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
Snel en makkelijk! Volgende dag al je goederen in huis!

Assortiment
Het soms zelfs moeilijk kiezen, zoveel keuze is er..

Aanbeveling
Gewoon doen!

Extra toelichting
De keuze is reuze, betalen is gemakkelijk, van elke stap in het verzendingsproces krijg je een email! En ontvangen ging nog nooit zo snel, ook fijn vertrouwd via de TNT bezorgd. Alleen maar pluspunten tot nu toe.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

de kinderen en kleinkinderen 03-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Je hoeft niet de deur uit en je kunt het artikel rustig bekijken

Service
vrij vlot met de afhandeling en bezorging

Assortiment
genoeg keuze

Aanbeveling
Dat het ook op deze manier makkelijk kan

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

klucht34 03-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
De dashboardhouder voor Tomtom past perfect en daardoor heb ik veel beter zicht op de weg dan wanneer de tomtom op de ruit geplakt moet worden.

Service
De volgende dag al in huis. Kon binnen 14 dagen geruild of geroutineerd worden, maar dit was voor mij niet nodig. Een goed beschrijving hoe je de houder op het dashboard kunt plakken.

Assortiment
Er was ruim voldoende keus.

Aanbeveling
Omdat ik goede ervaringen heb, kan ik het goed aanbevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

EllyWaaijer 03-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Website en bestelformulier erg duidelijk, overzichtelijk en prettige bejegening van de klant

Assortiment
Ruim assortiment

Aanbeveling
Klantvriendelijkheid

Extra toelichting
Na een zeer slechte ervaring met het bestellen van hetzelfde product bij de webshop van Trekpleister en het daar afbesteld te hebben na een week dagelijks bellen met hun klantenservice over het nog niet afleveren terwijl product wel op voorraad was, was ik onder de indruk van de snelheid en goede service van Coolblue.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

habetsh 03-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
'T gemak is super, online besteld en de volgende dag in huis. 't kost je bijna geen tijd en je hoeft niet zwaar te tillen.

Service
Goede service binnen een dag alles geregeld en in huis.

En als er iets is met het product, neem je contact op met de klantenservice, en het is zo geregeld. dit heb ik gehoord van iemand.

Assortiment
Voldoende, je kunt echt vergelijken en kiezen tussen vele merken.

Aanbeveling
Zelf heb ik heel goede ervaringen, dus daarom
zou ik deze winkel aanbevelen.

Extra toelichting
Online kopen bij deze winkel is ideaal, goede ervaringen mee.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pamertens 03-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Prijs kwaliteit, snelle levering

Service
Snelle levering en makkelijke betaling via ideal

Assortiment
Wat ik zocht makkelijk gevonden

Aanbeveling
Vind het overzichtelijk van wat je zoekt.

Extra toelichting
Heb wel eerder bestelling gedaan,kreeg goed overzicht per mail van hoe en wanneer besteld per post nl of zoal je wil bij een of ander afhaal adres kon verwachten,betalingsregeling goed,weet niet hoe service achteraf is,maar van kennissen gehoord dat die zeer goed is en dat schenkt vertrouwen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

smissen1959 03-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
makkelijk en overzichtelijk

Service
Snel en goed

Assortiment
Veel keus

Aanbeveling
Goede en snelle service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Huigsmit 03-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gemakkelijk

Service
Uitstekende informatie

Assortiment
Veel mogelijkheden

Aanbeveling
Perfect

Extra toelichting
Goede aanbieding, en aflevering conform

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rbaats 03-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
de website, de hulp, het assortiment, het gemak van vergelijken, het bestellen, het is helemaal zoals het vandaag de dag zou moeten. Chapeau!!!

Service
De service is top. De uitleg, het gemak, doen wat beloofd wordt, Coolblue maakt het allemaal waar

Assortiment
Natuurlijk kan het altijd beter, maar een nog groter assortiment draagt bij tot door de bomen het bos niet meer zien. En mocht je onverhoopt toch een foute beslissing hebben genomen, dan kan het product teruggestuurd worden en bestel je gewoon een ander, eventueel na overleg met de behulpzame en kundige staf.

Aanbeveling
Zie voorgaand

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

guardian2100 03-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Heel gemakkelijk om te kiezen uit het gamma.

Assortiment
heel uitgebreid gamma.

Extra toelichting
Voorlopig nog geen slechte punten gevonden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marleen Schouwenaars 03-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Snel kiezen en bestellen

Service
Stipte opvolging + levering

Assortiment
Keuze groter dan ik dacht

Aanbeveling
Betrouwbare webshop met mooie keuze en snelle bedieninh-g

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

leon291174 03-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
het gemak van bestellen bij coolbleu is heel groot.
inloggen product zoeken en afrekenen alle gegevens blijven bewaard zelfs andere afleveradressen.en tal van betalingsmogelijkheden zelfs onder rembours.

Service
de service is ook perfect volgende dag al in huis, en je word hele tijd op de hoogte gehouden via sms als je dat wilt.

Assortiment
het meeste hebben ze wel

Aanbeveling
ze zijn niet altijd de goedkoopste daarom zou ik het niet altijd aanbevelen maar qua service zeker wel.

Extra toelichting
alles is prima aan deze winkel alleen soms is de prijs net ff iets hoger als elders en je krijgt meestal verzendkosten erbij.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

hannepijp 03-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
alles is lekker overzichtelijk ,geen onzin die je door de keel geduwd wordt

Service
service is super bij coolblue paar weken terug een nieuwe laptop gekocht die achteraf niet helemaal was wat ik zocht
heb hem zonder problemen terug kunnen brengen en me geld terug gekregen nog even door gespaard en heb een andere mooie uitgezocht bij coolblue deze is echt super

Aanbeveling
opzoek naar een winkel zonder onzin ??
ga dan zeker naar coolblue

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

vandenr 03-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
klikken op enkele knoppen, en de bestelling was afgewerkt

Assortiment
we hebben gevonden wat we zochten.

Aanbeveling
voldoende keus én Belgische winkel (denk ik......)

Extra toelichting
zéér snelle levering, binnen de 12h !!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

DavidB69 03-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Ik zou niet weten wat je hier nog aan zou moeten verbeteren.

Service
De service van Coolblue is van het allerhoogste niveau. Snel, vakkundig en persoonlijk. Geen 10 omdat je aan service altijd moet blijven werken ;-)

Assortiment
Het assortiment kan mij persoonlijk niet groot genoeg zijn. Ze waren overigens wel de enige webshop die exact konden leveren wat ik zocht.

Extra toelichting
Online besteld en opgehaald in de winkel in Rotterdam. Coolblue is wat mij betreft de webwinkel waar alles klopt. Het enige 'nadeel'van de nu al legendarische service is de iets hogere prijs die je betaalt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sluijsens 03-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Abbonement met telefoon afgesloten en moeten overstappen. Coolblue regelt dit voor je en je hebt er, buiten dat je je informatie moet doorgeven, geen omkijken naar.

Service
Duidelijk en goede informatie. Ook de extra informatie wordt nog even aangegeven en altijd de vraag of er nog meer vragen zijn. Hele netjes en professioneel afgehandeld allemaal.

Assortiment
Wanneer ik bij Coolblue kijk naar iets wat ik wil hebben dan is het er eigenlijk altijd wel. Nog nooit gehad dat iets er niet was

Aanbeveling
Erg goede service en zonder veel gedoe een nieuw product bestellen. Duidelijke website waar je ook makkelijk doorheen kan. Een product in een andere kleur kan je makkelijk aanklikken in plaats van terug te moeten naar een product overzichtspagina. Kleine details die zoiets erg fijn maken.

Extra toelichting
De service is erg goed en het oriënteren was erg gemakkelijk. Een 10 gewoon omdat er geen problemen zijn geweest, de service was super en de extra informatie die waar ze je nog even op attend maken is erg fijn zodat je ook echt niks vergeet.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

deMeTTeS 03-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Op de site vind je snel wat je zoekt.

Assortiment
Je vindt er alles van alle merken, en dat aan de scherpste prijzen.

Extra toelichting
Snel het juiste product gevonden, eenvoudig besteld en betaald en de volgende dag werd het geleverd. Prima zo!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tjeke1 02-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Eenvoudig

Service
Goede website

Assortiment
Keuze genoeg

Aanbeveling
Voor ieder wat wils

Extra toelichting
Zeer goede service en snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

CByvonne 02-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ik kwam terecht op coolbleu door een vergelijkingssite. Ik zocht de beste prijs en kwam bij doorklikken meteen goed terecht. Ook meteen duidelijk welke accessoires ik kon meebestellen.

Service
Heldere communicatie

Aanbeveling
Heb het al meteen een dag later enthousiast aan mijn collega's vertelt.

Extra toelichting
Het goede en minder goede punt is de communicatie. Ik vond het aantal mails te veel. Voor mij hadden sommige zaken gecombineerd kune worden. Maar voor iemand die de voortgang exact wil zien is dat natuurlijk geweldig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Elapo 02-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Gemakkelijke website, robuuste zoekfunctie

Service
Bestellingen altijd mooi op tijd, zeer goed ingepakt.

Ook retouren is gemakkelijk & snel.

Assortiment
Veel verschillende producten, maar in sommige categorieën beperktere keuze. Niet altijd de goedkoopste, maar meestal wel in de buurt!

Aanbeveling
Nog nooit problemen gehad, Goede retourservice, 14 terugsturen zonder reden en snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Cherylgirll 02-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Werkt super makkelijk! Het kost bijna geen moeite om iets te bestellen en je kunt ook aangeven dat je het nog diezelfde dag bezorgd wil hebben.

Service
Je wordt heel goed op de hoogte gehouden van het bezorgen en je bestelling. Je krijgt ook een smsje als de bestelling is ingepakt enzo en per mail wordt er ook steeds aangegeven hoe het met de bestelling staat.

Assortiment
Er is heel veel keuze in het assortiment maar ik heb een laptop besteld en op andere sites was deze laptop ook nog in een kleinere maat maar die hadden ze niet bij Coolblue. Maar het model wat ik heb gekozen was ook niet overal op voorraad en bij Coolblue wel in beide kleuren (blauw en roze).

Extra toelichting
Het is een echte aanrader om hier iets te bestellen! Het gaat heel gemakkelijk en ze geven veel aandacht aan de bestelling doordat je vaak op de hoogte wordt gehouden per sms en per mail, en dat is wel heel fijn. Het is wel jammer dat je niet achteraf per acceptgiro kunt betalen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews