coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,7 Lees 42308 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3439 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,7

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Rob 08-01-2017 Via de website gekocht

Snel en gemakkelijk

Algemene score

10,0
Het product, een inktcartridge, kan ik nog niets over zeggen, want die ligt te wachten totdat de huidige leeg is. Over coolblue eigenlijk alleen maar goeds. Ik moet echt diep gaan nadenken om iets negatiefs te bedenken en vind nog niets.

Pluspunten

  • Snelle levering
  • Goede productinformatie

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

bella 08-01-2017 Via de website gekocht

Stofzuigerstore

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke omschrijving, je kunt vergelijken met andere stofzuigers, makkelijke navigatie, snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

eddy 08-01-2017 Via de website gekocht

voor herhaling vatbaar

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
goede hulpprogrammas voor het opstarten van het product en goede ondersteuning
vriendelijk en hulpvaardig

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

BVN 08-01-2017 Via de website gekocht

toesenbord

Algemene score

7,0
snelle levering. Jammer dat er nergens melding werd gemaakt dat de laptop een Nl model betrof met Qwerty toetsenbord. Geen drama voor ons maar wel een aandachtspunt voor de toekomst.

Pluspunten

  • snel
  • betaling bij afhaling

Minpunten

  • Qwerty toetsenbord

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Coolbleu 07-01-2017 In de winkel gekocht
Groningen

Nieuwe laptop

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Laptop is heel mooi goed van afmeting start snel op een mooi je kado voor mijn verjaardag een hele mooi je kleur

Pluspunten

  • Mooi laptop
  • Start snel op

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Hilda 07-01-2017 Via de website gekocht

Zo snel in huis

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Altijd correcte afwikkeling van de aankoop. Zeer veel keus en altijd snel weer aangevuld.
Alle merken in huis en zelfs merken waarvan ze hen vaste dealer zijn zoals BOSCH. (Stond in elk geval niet in de lijst).

Pluspunten

  • Snelle levering
  • Correcte afhandeling
  • Zeer veel keus
  • Goed overzicht van de voorraad
  • Weergave van wanneer product weer aangevuld is

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marco 07-01-2017 Via de website gekocht

Bij Coolblue loop je geen blauwtje.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Duidelijke site, goede informatie over het product, makkelijke bestelprocedure en goede informatie over wanneer je het product mag verwachten. En dat ook nakomen.

Pluspunten

  • duidelijke site
  • makkelijk bestellen
  • snelle bezorging

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Kim 07-01-2017 Via de website gekocht

Top!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle levering! Fijne website. Dit keer een printer, cool blue was de goedkoopste webshop. Service is goed.

Pluspunten

  • Snelle levering
  • Fijne website

Minpunten

  • Sommige producten zijn goedkoper elders

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

A.H. Strijdonk 07-01-2017 Via de website gekocht

Coolblue da's pas Cool!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Allereerst het doordachte assortiment met daarin een hier weinig verkocht A merk wasmachine dat uitblinkt door betrouwbaarheid. Verder de lage prijs en gratis installatie (met test). Ook het vlotte, goed gemonitoorde leveringstraject gecomplementeerd door een vertrouwen wekkende en vriendelijke koerier.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk 07-01-2017 Via de website gekocht

Dienstverlening 3.0

Algemene score

10,0
Super snelle website, ruim productaanbod en duidelijke hulp bij het kiezen. prijzen zijn scherp, levering en aftersales super!

Pluspunten

  • grote keuze
  • goede service
  • geen kleine lettertjes
  • klant is absoluut Koning!

Minpunten

  • niet altijd de goedkoopste

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Francine 07-01-2017 Via de website gekocht

Een zeer tevreden klant

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik kan cool-bleu alleen maar aanraden als je ergens naar op zoek bent ,je kunt geen beter bedrijf vinden

Pluspunten

  • Snelle levering
  • Eerlijke mensen
  • Aanbevelingswaardig

Minpunten

  • Geen
  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

marita 07-01-2017 Via de website gekocht

wasmachine

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Op 30 December ging mijn wasmachine kapot. Gelijk een nieuwe besteld bij Coolbleu omdat die de enigste waren die op 31 December nog een nieuwe kwamen leveren. Ik werd keurig op de hoogte gehouden van de levering en de tijd waarop de levering plaatsvond. Om 10:30 stonden ze op de stoep. Twee fantastische jongens die ook keurig mijn oude machine (die nog boven stond) meenamen en de nieuwe netjes plaatsten. Ik heb ze nog op zelfgebakken oliebollen en appelflappen getrakteerd. Echt geweldige service!!!

Pluspunten

  • wordt goed op de hoogte gehouden van levering
  • goede service
  • leuke bezorgers

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ka5 07-01-2017 Via de website gekocht

Ka5

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Eerdere aankoop verliep prima. Zo ook deze keer. Vlotte afhandeling. Personeel gemotiveerd en positieve uitstraling. Solide club.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Rob 07-01-2017 Via de website gekocht

Sevice en levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik bestelde via de site een dvd speler ,toen ik had betaald gaf het scherm aan betaling mislukt dus besloot ik om een half uurtje te wachten .Toen weer op nieuw besteld en wachtte op de bevestiging via de mail en zag dat hij twee keer besteld was en betaald .Belde gelijk de service deze dame begreep dit direct en nam gelijk actie waarbij er één order geannuleerd werd en de volgende dag stond het teveel betaalde bedrag weer op mijn rekening Dit is super en verdient mijn inziens een 10 .En die zelfde dag ook nog eens mijn bestelling .Dus ik zou zeggen CoolBlue ga zo door.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

r vd w 07-01-2017 Via de website gekocht

Coolblue meest betrouwbare en prijs gunstige webwinkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
betrouwbaar
snel
prijs gunstig
terugname product verloopt zeer adequaat zonder gedoe
assortiment is nog wel beperkt; veel internet-of-things objecten zijn (nog) niet opgenomen in het assortiment; geldt ook voor PC's en lap-tops en dergelijke; met name bol.com biedt een groter assortiment.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Veronica Auriaux 07-01-2017 Via de website gekocht

IPhone

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het is heel cool om bij Coolblue te kopen. Alle mensen zijn beleefd, enthousiast en staan achter hun Toko. Geen vraag is te gek, geen moeite teveel. Helemaal top van begin tot eind: grote keuze, makkelijk te bestellen, email service m.b.t. Levering en op de dag zelf de preciese levertijd. Naderhand nog prima contact, wat wil je nog meer?! Ze zijn gewoon coooooooooooooooooooooooooooool!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

L.B. 07-01-2017 Via de website gekocht

inktpatronen huismerk voor Canon MG5750

Algemene score

10,0
Snel gevonden via de website, snel besteld, onmiddellijk antwoord per mail, snel geleverd, betaalbare prijs!

Pluspunten

  • snel te vinden op de site
  • betaalbare prijs
  • snel antwoord
  • snelle levering

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jana 07-01-2017 Via de website gekocht

Zo makkelijk kan het gaan!

Algemene score

9,0
Overzichtelijk, duidelijk, toegankelijk, betrouwbaar. Wat er beloofd wordt, krijg je. Ook voor mensen die niet zo handig met zoeken op websites zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Harry 07-01-2017 Via de website gekocht

heerlijke koffie

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Hele goede informatie van de klantenservice voor aankoop. na bestellen snel en goed geleverd.
nu drink ik weer heerlijke koffie

Pluspunten

  • informatie
  • prijs
  • snelheid van leveren

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Sandra 07-01-2017 Via de website gekocht

Super klantvriendelijk

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Coolblue heeft een hele goede en duidelijke website, waarop je precies de info krijgt die je nodig hebt. Erg knap en met aandacht in elkaar gezet. De afhandeling van de bestelling was ook perfect.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Missy 07-01-2017 Via de website gekocht

Uitstekende klantenservice

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Overzichtelijke website, super snelle levering. Prima, klantgerichte klantenservice welke tevens goed bereikbaar is

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Gerard Kielenstijn 07-01-2017 Via de website gekocht

Gerard Kielenstijn

Algemene score

10,0
Alles klopt. Goede info. Goede en snelle service. En héél belangrijk, géén verzendkosten. En de snelle levering was ook erg fijn.

Pluspunten

  • Geen verzendkosten!!
  • Goede en snelle service.
  • Duidelijke info.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cees 07-01-2017 Via de website gekocht

zeer tevreden

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Makkelijke oriëntatie op website. goede uitleg over producten. snelle levering. 's avonds besteld, de volgende morgen al in huis.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Marijke 07-01-2017 Via de website gekocht

Fijne winkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Gemakkelijk te vinden wat we zochten, geen verzendkosten, en vriendelijke mailtjes. Gezonde dosis humor in het mailverkeer werkt ook goed.

Pluspunten

  • Niet duur
  • Snelle levering
  • Goede communicatie
  • gemakkelijk in gebruik

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

René Rinck 07-01-2017 Via de website gekocht

Top!

Algemene score

9,0
Scherpe prijs, product snel in huis, zeer goede en vooral vriendelijke klantenservice. Site gebruiksvriendelijk.

Pluspunten

  • Groot assortiment
  • Top service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Reinier 07-01-2017

Top!

Algemene score

10,0
Erg tevreden met cool blue. Bestel hier regelmatig. Altijd snel en fantasische sevice! Ik raad coolblue aan iedereen aan

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roy Geritz 07-01-2017 Via de website gekocht

Goede service met een glimlach!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een overzichtelijke en aantrekkelijke webwinkel met een hoog percentage aan bruikbare informatie die je wilt weten. Ook bezorging is zeer ideaal met verschillende handige voorkeuren. 's Avonds bezorgen is ideaal.

Pluspunten

  • Concrete en overzichtelijke producinformatie
  • Duidelijke en eerlijke klantbeoordelingen

Minpunten

  • Achteraf betalen is niet mogelijk

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Jean 07-01-2017 Via de website gekocht

Makkelijk winkelen en snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
De site is overzichtelijk en het bestellen makkelijk. Leuk ook de tips wat je ook kunt bestellen, niet opdringerig. De bestelling was snel in huis, ook fijn met kerst.

Pluspunten

  • Heldere site
  • Duidelijke vriendelijke teksten
  • Snelle levering

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Anja 07-01-2017 Via de website gekocht

externe hardeschijf

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede snelle levering, volgen via track and trace, duidelijke site, goede prijs kwaliteit verhouding.
Kortom tevreden

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

MVR 07-01-2017 Via de website gekocht

Prima leverancier

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Heb al meerdere keren een bestelling geplaatst bij Coolblue en qua levertijd houden ze zich altijd aan next day delivery wanneer de order voor 23.59uur is geplaatst. Nog geen kontakt hoeven hebben met hun klantenservice dus daar kan ik niet over oordelen. De website biedt voldoende mogelijkheden om producten te filteren en info te krijgen inclusief gebruikerservaringen. Het assortiment is ruim en ze hebben concurrerende prijzen.

Pluspunten

  • Same en Next day delivery
  • Veel productinfo beschikbaar
  • Reviews geven een beter beeld van een product
  • Levering op PostNL punt is mogelijk

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

Hilde 07-01-2017 Via de website gekocht

Coolblue 100% betrouwbaar

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Had een bestelling gedaan maar was niet tevreden heb het terug gebracht en mijn geld direct terug gekregen.
Bij een andere bestelling had ik het om 22.30 besteld en de volgende dag werd het al om 9.30 uur geleverd.
Als er vragen of problemen zijn helpen ze direct ,
Hoop dat ze die standaard volhouden ,mij hebben ze zeker als vaste klant
Hilde

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cindy 07-01-2017 Via de website gekocht

Aankoop IPhone 6s

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Als je telefoon kapot gaat wil je zo snel mogelijk een vervangend toestel en dat kan bij Coolblue!! Smiddags besteld en savonds geleverd. Een goede service en duidelijk. Goed toestel Rn scherp geprijsd.

Pluspunten

  • Beste prijs
  • Goed product
  • Goede levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anthonia 07-01-2017 Via de website gekocht

Goede adviezen, goede en snelle afwikkeling

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Op aanraden van vrienden voor deze shop gekozen, als zijnde betrouwbaar en deskundig.
De levering was heel correct en snel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JanD 07-01-2017 Via de website gekocht

DECT telefoon SL400H

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Mooi stevige huistelefoon. Voelt solide aan, niet plastic.
Zeer tevreden vooral de prijs en de snelle bezorging.
Helemaal blij

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Oldenzaler 07-01-2017 Via de website gekocht

Alles voor een glimlach?

Algemene score

1,0
Komen hun beloftes niet waar......om 21:00 uur besteld 's avonds! Zeggen ze dat er storing is in het systeem van de nieuwe provider. Moet nog een maand wachten ivm. nummerbehoud, kun je het toestel gerust om versturen..... Geen beste service COOLBLUE. Voor mij de 1e en laatste keer!

Minpunten

  • Niet de volgende dag geleverd

Review criteria:

Voldoende
Slecht
Voldoende
Officiele reactie van Coolblue 12-01-2017

Beste Oldenzaler,

Bedankt voor het invullen van een review. Erg vervelend om te horen dat het leveren van een abonnement niet is gelukt. Omdat wij abonnementen aan dienen te sluiten in de systemen van de provider zelf, komt het zo nu en dan helaas voor dat hier een storing in zit en dat dit niet lukt voor de volgende dag. Dat is overigens niet wat wij met jou hadden afgesproken en daar willen wij dus onze excuses voor aanbieden. Omdat wij voor de rest weinig gegevens hebben om te controleren wat er mis is gegaan en hoe wij dit recht kunnen trekken met u, willen wij u vragen om uw ordernummer en een omschrijving van de situatie op te sturen naar geenglimlach@coolblue.nl. Wij gaan dit dat zo snel mogelijk voor u oplossen. We hopen snel van u te horen.

Met vriendelijke groet,
Coolblue

Reageer

Kristel 07-01-2017 Via de website gekocht

Zeer tevreden

Algemene score

9,0
Coolblue heeft een groot assortiment producten. Het is via verschillende mediakanalen te bereiken als er vragen zijn. Hier heb ik ook gebruik van gemaakt, binnen de genoemde tijd heb je een antwoord. De prijzen staan gelijk aan andere winkels.
De informatie die over een product wordt gegeven is uitgebreid en vaak zijn er zelfs filmpjes van het product,

Coolblue stuurt van iedere stap in het bestelproces een bericht, zo blijf je goed op de hoogte.
Het gebruikt in de mails humor wat het ook aantrekkelijk maakt om het mailtje volledig uit te lezen.

Voor dat ik een product gekocht had vroeg ik of er ook een gewone USB aansluiting op zat, volgens de medewerker was dit het geval maar bij levering van het product was dit niet het geval. Er wordt goed meegedacht met een oplossing en zo heb ik nu een snoertje besteld wat een normale USB ingang biedt.

Pluspunten

  • Goede beschrijving van producten
  • Goede service via verschillende media
  • Zoeken mee naar een oplossing voor een probleem
  • Volledig up to date van het bestelproces

Minpunten

  • Verkeerde info over het product via de mail.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

FayH 07-01-2017 Via de website gekocht

LoveCoolblue

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Klantvriendelijke webwinkel met gave producten! Ik heb overal in de stad en webwinkels gezocht naar de roze variant van mijn Huawei, alleen bij Coolblue bleken ze hem te hebben :) En ook nog voor een leuke prijs! Fantastisch! En wat ik ook fantastisch vind zijn de tweedekansproducten, leuke en duurzame manier om net iets voordeliger aan je product te komen. Toppers!

Pluspunten

  • Grote aanbod
  • Klantvriendelijkheid
  • Tweedekansproducten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erwin 07-01-2017 Via de website gekocht

Aanschaf router

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Product snel gevonden. Goede en correcte productinformatie, eenvoudig bestellen. De levering was correct en op tijd.

Pluspunten

  • Productinformatie
  • Snelle levering

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Aron Thijssen 07-01-2017 Via de website gekocht

service 10 punten!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
snelle bezorging en goede service. ze hebben mij goed op de hoogte gehouden van de locatie van mijn bestelling.

Pluspunten

  • snelle bezorging
  • klantenservice

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Frank Verheijden 07-01-2017 Via de website gekocht

Onderscheidende webwinkel!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Coolblue komt haar belofte na. Op de beloofde tijdstip aangeleverd zodat je niet veel tijd verliest met wachten. Daarnaast is het produkt zoals aangeboden precies wat je verwacht.

Pluspunten

  • Op tijd
  • Duidelijke produktinformatie
  • Redelijke prijzen

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Rein 07-01-2017 Via de website gekocht

Netjes op tijd en in orde geleverd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Product omschrijving was in orde, hoewel de batterij capaciteit beter benadrukt kon worden.
De Samsung A5 is op grond daarvan niet gekozen, en de J5 wel

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Ela graven 07-01-2017 Via de website gekocht

Tandenborstels

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Kan heel kort zijn....alleen maar positief.!
Snelle bezorging....netjes...geen problemen...goede bezorging...netjes verpakt..gewoon super.

Pluspunten

  • Gemakkelijk
  • Super snel

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Dita 07-01-2017 Via de website gekocht

Coolblue doet wat hij beloofd!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wij hebben een prachtige retrokoelkast gekocht.
Werd door 2 super vriendelijke bezorgers 2 hoog naar boven gebracht. Wij zijn heel tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gusta 07-01-2017 Via de website gekocht

snelle betrouwbare keuze

Algemene score

10,0
goede vergelijkingen, snel, ook op zondag. De prijzen zijn concurrerend en de site is overzichtelijk. Zeker de moeite waard om eerst op Coolblue te kijken bij aanschaf van een online aankoop.

Pluspunten

  • snel
  • overzichtelijk
  • concurrerend

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ocki Mollink 07-01-2017 Via de website gekocht

Snel en betrouwbaar

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Woensdag 4 januari had ik een product bestelt en die kwam de volgende dag al binnen! Dat is erg snel. De bezorger deed er ook niet lang over kwam bij de deur, gaf het pakketje af en klaar is kees. Er zijn nog geen problemen geweest met de site of met bestellingen, dus doet Coolblue dat goed. Daarom ook de uitmuntende cijfer "9".

Pluspunten

  • Snelle bezorging
  • Geen problemen met verzending
  • Te vertrouwen, geen scam

Minpunten

  • Tot nu toe nog geen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Roos 07-01-2017 Via de website gekocht

Simpel, snel, direct.

Algemene score

9,0
Als je niet te moeilijk wilt doen en iets degelijks krijgen, bestel dan bij Cool Blue. Ik heb nog nooit iets teruggestuurd en zoals alle delivery services komen ze vaak op het moment dat je met een tandenborstel in je mond staat (vandaar de 9), maar voor de rest is het makkelijk en snel geleverd.

Pluspunten

  • gemakkelijk te gebruiken
  • snel geleverd
  • versch. producten te vergelijken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Karien 07-01-2017 Via de website gekocht

Coolblue; super service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke overzicht van de producten, met zeer goed ingerichte filters. Daarnaast levert coolblue echt super snel!

Telefonisch wordt je ook altijd netjes geholpen en wordt er met je meegedacht!

Pluspunten

  • snelheid
  • hulpvaardig
  • goede producten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan v. Rijk 06-01-2017 Via de website gekocht

dhr. J.R.O. van Rijk

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Was op zoek naar een airfryer voor onder de kerstboom. In de buurt was het al uitverkocht!
Cool blue was de uitkomst. Snel geleverd!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Tony 06-01-2017 Via de website gekocht

No nonsense webwinkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De website van Cool blue is overzichtelijk en gebruikersvriendelijk.
Een prijs vergelijk met andere sites is niet nodig want ze lijken hun prijzen aan te passen aan hun concurrenten, en is het bezorgen van producten sowieso een top prioriteit voor hun.
Tot nu toe niets hoeven terug te sturen, dus kan ik dat proces niet verder beoordelen.

Een keer in een fysieke winkel geweest en had het idee dat de verkopers voldoende verstand hadden van hun aangeboden waren.

Ik zou Cool blue aanraden aan familie en vrienden.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Wilma Dekkers 06-01-2017 Via de website gekocht

W. Dekkers

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Op deze site kan ik bijna alles kopen en op een snelle manier ontvangen ! De service is perfect !Ruime keuze in alle artikelen !

Pluspunten

  • ruime keuze
  • goede service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews