coolblue.be - Reviews & Ervaringen

7,4 Lees 42763 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 1412 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

7,4

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Detmer Postma 29-05-2017 Via de website gekocht

geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een Eastpak schoudertas gekocht en deze is keurig en snel geleverd. Al eerder iets bestelt, toen teruggestuurd en ook hiervan steeds keurig op de hoogte gehouden en binnen een week mijn geld terug. Top service en afhandeling nadat je iets hebt gekocht of hebt terug gestuurd.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A Oost 29-05-2017 Via de website gekocht

Zeer slechte service

Algemene score

1,0
Vrijdag besteld, zou zaterdag moeten komen.

Email zaterdagmiddag pas, "beloofd is beloofd" door een technische storing geen levering, track trace informatie klopt niet en zondag in huis. Dus zeker geen beloofd is beloofd zoals er in de email begonnen wordt!

Zondag weer zitten wachten, geen email, track trace nog eens bekeken, daar stond maandag. Geen melding gehad dat zondag niet door ging!

En inderdaad maandag pas geleverd.

Jammer dat de geautomatiseerde service zo slecht is bij coolblue. Als het goed gaat, gaat het goed, maar als het mis gaat dan kun je zeker geen persoonlijk contact verwachten om fouten te corrigeren en ben je overgeleverd aan geautomatiseerde emails.

3x moeten wachten op een levering, echt zo zonde van je tijd en het heerlijke zonnige weekend. Gewoon de volgende keer weer ophalen bij de mediamarkt.

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice

Review criteria:

Slecht
Slecht
Slecht
Officiele reactie van Coolblue 29-05-2017

Beste,

Heel erg bedankt voor het invullen van een review. Wat ongelooflijk zuur om te horen dat jouw pakket zo lang op zich heeft laten wachten. Wij weten dat dat niet was wat wij samen hadden afgesproken en daar willen wij onze oprechte excuses voor aanbieden. Wij beloven je dat wij er, de volgende keer, alles aan doen om ervoor te zorgen dat jouw vertrouwen in ons wordt hersteld. Als je hier zelf nog vragen of opmerkingen over hebt, horen wij ze uiteraard heel graag van je. Deze kan je, in dat geval, opsturen naar geenglimlach@coolblue.nl.

Met vriendelijke groet,
Coolblue

Reageer

Rbuite 29-05-2017 Via de website gekocht

Ik word er blij van!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik word altijd blij van Coolblue. In eerste instantie laat ik mij vaak leiden door prijs. Echter bij een gelijke prijs of geringe meerprijs gaat mijn voorkeur uit na Coolblue. De 'total package' is top. Enig minpunt is factor post.nl, alhoewel eerlijkheid mij gebied te zeggen dat dit de laatste tijd beter gaat.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Robin 29-05-2017 Via de website gekocht

Geweldige service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik was vooral heel erg blij met de geleverde service. De bezorging was daadwerkelijk in het gegeven tijdvak, wat een uur was en niet een tijdvak van een dagdeel. Voortijd werd ik netjes gebeld dat ze onderweg waren. Zonder problemen hebben ze het op plaats gezet en zo ver als mogelijk bij mij was, aangesloten.
Geen klachten!

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk Kleinhesselink 29-05-2017 Via de website gekocht

Product specificatie klopt niet

Algemene score

6,0
Heb een Just in Case Apple iPad (2017) Smart Tri-Fold Case Zwart besteld. Deze staat bij de beknopte specificatie aangegeven: Materiaal - Leer.
Maar hij is niet van leer maar van kunstleer wat jammer is.

Pluspunten

  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Coolblue 29-05-2017

Hey Henk,

Bedankt voor het invullen van een review. Jammer om te horen dat de informatie op de website niet duidelijk was. Onderaan de pagina staat het kopje 'soort leer', hier wordt aangegeven dat het om kunstleer gaat. Wat wij wel met je eens zijn, is dat dit voor verwarring kan zorgen. Dit is ook de reden dat wij dit hebben doorgegeven zodat dit kan worden aangepast op de website. Als je de hoes nu graag zou willen retourneren en samen op zoek wilt gaan naar een hoes die qua materiaal en prijs wel goed bij je past, horen wij dat heel graag van je. Je kunt dit dan aangeven via geenglimlach@coolblue.nl. Als je ons dan ook meteen jouw huidige ordernummer toe kunt sturen, lossen wij het meteen voor je op. We hopen gauw van je te horen.

Met vriendelijke groet,
Coolblue

Reageer

Bjorn 29-05-2017 Via de website gekocht

Service bovenaan

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super service van A tot Z! Dikke aanrader voor iedereen!
Btw: vergeet de bezorgers niet dmv wat drinken of iets dergelijks, die mannen staan voor het bedrijf! Fijn

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob Hoekmeijer 29-05-2017 Via de website gekocht

Ruime keuze, levering en gunstige prijs/kwaliteit verhouding

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb bewust voor Coolblue gekozen omdat ik uit het verleden zeer goede service heb ondervonden, zowel tijdens het proces als na het proces. Coolblue heeft ook altijd een goede keuzehulp voor als je nog niet zeker bent van je aankoop.

Kortom ik ben een zeer tevreden klant!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Charleen 29-05-2017 Via de website gekocht

Goede service, topbezorgers ook.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Duidelijke omschrijving van product. Gekozen voor cool blue door hun service en bezorging. De oude wasmachine hebben ze weer meegenomen en het filmpje over hoe je deze kunt ontkoppelen is heel duidelijk.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Rosanne 29-05-2017 Via de website gekocht

Uitstekende service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Uitstekende service en de wasmachine kon meteen gebruikt worden na installatie. Website is duidelijk en overzichtelijk. Klantenservice is zeer vriendelijk! Alleen jammer dat er geen tijdsindicatie kan worden doorgegeven voor aflevering. Enige minpunt was dat afvoerslag niet goed was aangesloten waardoor problemen met afvoer van vaatwasser maar dit probleem heb ik zelf verholpen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Heleen 29-05-2017 Via de website gekocht

Zeer klantvriendelijk!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Eenvoudig te bestellen en een snelle levering. Ondanks dat het via de website gaat, is de behandeling zeer persoonlijk. Je wordt gied geïnformeerd over de voortgang van de bestelling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Astrid Poolen 29-05-2017 Via de website gekocht

Top service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik vind het een top bedrijf als ik wat nodig heb kom ik zeker naar jullie en zal jullie zeker aanbevelen niks is te veel alles is mogelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rowin ansems 29-05-2017 Via de website gekocht

top bedrijf, gegarandeerde kwaliteit met een top service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
de gehele service is top, snel geleverd (tot nu toe elke keer de volgende dag en vaak maar net voor 10 uur 's avonds besteld). handige track & trace mailtjes over hoe laat je product geleverd wordt en bij elke combinatie van producten altijd dat extra beetje korting.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Luc 29-05-2017 Via de website gekocht

Snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Coolblue is overzichtelijk en de producten zijn snel te vinden. Was op zoek naar een hogedrukreiniger en ben dan op deze site terecht gekomen wegens prijs - kwaliteit voor een nilfisk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rob 29-05-2017 Via de website gekocht

van warm naar lekker koel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
snelle levering , alles duidelijk , kiezen , achtergrond info voor en tegens , bij 30 graden naar 22 graden met de eurom airco 700 ben zeer tevreden

Pluspunten

  • Levertijd

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Laura 29-05-2017 Via de website gekocht

Trage levering

Algemene score

5,0
Normaal gesproken niks aan te merken op de service van Coolblue. Helaas dit keer toch een mindere ervaring gehad. Donderdag een bluetooth speaker besteld om mee te nemen op vakantie. Op de site stond aangegeven dat als ik hem voor 23.59 bestel de volgende dag bezorgd kreeg. Nadat ik de speaker besteld had stond in de bevestigingsmail dat het product zaterdag bezorgd zou worden in plaats van de volgende dag. Dat vond ik dan wel even jammer, maar ach die dingen kunnen gebeuren.

Toen ik zaterdag langs het afhaal punt ging op de speaker op te halen lag er tot mijn verbazing geen pakketje voor mij. Na nog een keer de track & trace code gecheckt te hebben bleek de bestelling vertraging te hebben opgelopen en wordt het nu pas maandag bezorgd. Maandag ga ik op vakantie en kan ik de bluetooth speaker die ik onder andere voor de vakantie had aangeschaft niet meenemen. Erg jammer dat ik daar in de winkel via de track & trace code achter moet komen en geen mail heb gekregen dat mijn bestelling vertraging heeft opgelopen. Nogmaals dit soort dingen kunnen nu eenmaal gebeuren, had alleen wel even een flink baal momentje.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Onvoldoende
Officiele reactie van Coolblue 29-05-2017

Hoi Laura,

Wat ontzettend vervelend dat jouw bestelling vertraging op heeft gelopen. Daar willen we graag onze excuses voor aanbieden. Dat is inderdaad niet wat je van ons mag verwachten. Het feit dat je nu jouw speaker misloopt en hem niet op vakantie kunt gebruiken, maakt het nog veel vervelender. Zou je de bestelling nog wel willen ontvangen of wil je hem liever annuleren? Zou je in het geval van een annulering jouw ordernummer en een kort begeleidend schrijven willen e-mailen naar geenglimlach@coolblue.nl? Dan gaan we het gelijk voor je in orde maken. Nogmaals onze excuses voor het ongemak en we wensen je ondanks de vervelende situatie, wel een hele fijne vakantie toe.

Met vriendelijke groet,
Coolblue

Reageer

Dieko K. 29-05-2017 Via de website gekocht

Een voorbeeld voor alle webwinkels

Algemene score

9,0
Snel, betrouwbaar en als je ze nodig hebt, dan doen ze precies wat ze moeten doen: Ervoor zorgen dat je shit wordt geregeld.

Wel grappig, ik had ze een tip gegeven over de aankoop van software (licenties per mail sturen ipv post), krijg ik 3 dagen later een handgeschreven 'bedank-voor-de-tip'-kaartje

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marior 29-05-2017 Via de website gekocht

GEEN glimlach

Algemene score

4,0
Besteld omdat volgende dag geleverd zou worden, track en trace gekregen tussen 1330 en 1530 leveren. Om 1500 mailtje dat er iets mis is gegaan en levering een dag later wordt. Toen was het te laat om nog te gaan werken. Dag snippermiddag, GEEN glimlach.

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende
Slecht
Officiele reactie van Coolblue 29-05-2017

Hoi Marior,

Wat ontzettend vervelend dat jouw bestelling vertraagd was en je daardoor voor niks een snippermiddag op moest nemen. Daar willen we graag onze excuses voor aanbieden. Helaas zijn er door grote onverwachte drukte een aantal bestellingen vertraagd geraakt. Jouw bestelling was daar onderdeel van en dat is inderdaad niet wat je van ons mag verwachten. Heb je de bestelling al ontvangen? Als we nog iets voor je kunnen betekenen, dan zouden we graag je ordernummer en een kort begeleidend schrijven per mail ontvangen op geenglimlach@coolblue.nl. Nogmaals excuses voor het ongemak.

Met vriendelijke groet,
Coolblue

Reageer

Bonte 29-05-2017 Via de website gekocht

zeer goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
erg vriendelijke medewerkers en legde alles helder en duidelijk uit en werkte zeer netjes kortom was meer dan te spreken over de afhandeling van het plaatsen van de wasmachine

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Linda seijsener 29-05-2017 Via de website gekocht

Zeer snelle service! Ook via de mail!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Het assortiment is erg groot waardoor je niet snel naar een ander bedrijf gaat. Je krijgt waar voor je geld! Ik zal ook niet snel naar een ander bedrijf gaan.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Michel & Sandra 29-05-2017 Via de website gekocht

Fantastische en snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Gemakkelijk te gebruiken website. Met een duidelijk overzicht. Door de zoek- en vergelijk functie en de heldere uitleg op de website hadden wij in 15 minuten onze nieuwe wasmachine gevonden. Door de snelle verwerking stond deze de volgende dag al vrolijk onze was te doen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anne 28-05-2017 Via de website gekocht

Service beloften matchten niet met realiteit

Algemene score

1,0
Coolblue promoot op haar site bepaalde producten, zoals de koelkast die ik kocht, naar boven tot over de de drempel op 3 hoog te brengen en het verpakkingsmateriaal en het oude apparaat mee te nemen. Na een telefonische bevestiging van deze service via de klantenservice kocht ik de koelkast. Er kwam een koerier, die alleen was (en dus de koelkast niet naar boven kon tillen) en niets van deze service/afspraken wist. Ik heb de koelkast met hem naar boven getild en ook mijn oude met hem naar beneden gebracht. Toen hij weg was en ik de verpakking open deed, bleek er een gat in de bovenkant van de koelkast et zitten. Kwaliteit matchte wat mij betreft niet met de beschrijving en reviews van het product. Ik heb de bestelling gecancelled en wacht op een koerier die de koelkast ophaalt. Inmiddels elders een koelkast gekocht. Ik zit straks een week zonder koelkast. Telefonisch zeer vriendelijk personeel - maar beloften matchen realiteit niet helemaal.

Review criteria:

Onvoldoende
Onvoldoende
Goed
Officiele reactie van Coolblue 29-05-2017

Hoi Anne,

Wat vervelend dat de bezorging van jouw koelkast zo is verlopen. Dat is absoluut niet de bedoeling. Het is wel zo dat er op verschillende modellen koelkasten verschillende levervoorwaarden van toepassing zijn, maar zeker na een bevestiging zou dit niet mogen gebeuren en daar willen we graag onze excuses voor aanbieden. Is de retour al voor je in orde gemaakt? Of als we verder nog iets voor je kunnen betekenen, dan zouden we graag je ordernummer en korte toelichting per mail ontvangen op geenglimlach@coolblue.nl.

Met vriendelijke groet,
Coolblue

Reageer

Jan 28-05-2017 Via de website gekocht

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een snelle, correcte, plezierige afhandeling van de bestelling. Is klantvriendelijk en Komt haar afspraken na.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

3D uit Kampen 28-05-2017 Via de website gekocht

Datgene wat ik zocht heeft Coolblue (en ook nog op voorraad)

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Datgene wat ik zocht heeft Coolblue (en ook nog op voorraad).
Levering was niet de volgende dag, terwijl ze wel adverteren "volgende dag wordt het geleverd indien je voor 23:59 uur bestelt". Dat is helaas niet waar. En levering (PostNL) is niet binnen de afgesproken tijd (ruim 2 uur en 15 minuten later).

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Gerard 28-05-2017 Via de website gekocht

Niet nakomen wat ze beloven.

Algemene score

1,0
vrijdagavond rond 23:00 tv besteld,zou zaterdag worden bezorgd geen tv na lang op de app wachten geen tv op zaterdag werd zondag,wederom zondag rond 13;00 gebeld zou zondag gebracht worden voor 19:00 maar om 20;00 noch geen tv nu werd het na een half uur wachten aan de telefoon maandag.dus het hele weekend thuis omdat er een tv bezorgd zou worden.

Review criteria:

Onvoldoende
Slecht
Slecht
Officiele reactie van Coolblue 29-05-2017

Hoi Gerard,

Wat ontzettend balen dat jouw tv niet volgens afspraak is geleverd. Door grote onverwachte drukte konden wij onze belofte helaas niet nakomen en daar willen we graag onze excuses voor aanbieden. Heb je de tv inmiddels ontvangen? Als wij nog iets voor je kunnen betekenen, dan horen we het graag. Je kunt dit via onze klantenservice doen, maar ook via een mail naar geenglimlach@coolblue.nl. Nogmaals excuses voor het ongemak.

Met vriendelijke groet,
Coolblue

Reageer

Arnold 28-05-2017 Via de website gekocht

Geleverd volgens afspraak.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goedkope Full HD TV gekocht voor onder de overkapping. Bij aankoop suggestie voor een prima goedkope draagbeugel. Prima product omschrijving. Goed verpakt en keurig op tijd geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marc 28-05-2017 Via de website gekocht

Snellle levering! Inhoud prima verpakt.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb al meerdere keren iets besteld, en steeds werkt snel en goed geleverd. Geen klachten. Heb nog een ervaring met de klantenservice.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

B,A. Oude Wolbers 28-05-2017 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik bestel hier graag, de volgende dag heb ik het al in huis. Bij de meeste webwinkels moet je dagenlang wachten op je bestelling.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Irma 28-05-2017 Via de website gekocht

Service is zeer goed!

Algemene score

9,0
Ik vind de shop overzichtelijk en betrouwbaar!breng er erg tevreden over de snelle levering en plaatsing en de medewerkers zijn zeer vriendelijk!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Carline 28-05-2017 Via de website gekocht

Snelle, goede service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De volgende dag had ik de laptop, zoals beloofd (vóór 23.59 uur besteld, morgen in huis), al binnen!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Machiel Broekman 28-05-2017 Via de website gekocht

Goede service en uitgebreidt assortiment.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Bestelgemak,grootassortiment en snelle levering. Uitstekende service. Alleen maar goede ervaringen met coolblue.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Ferry 28-05-2017 Via de website gekocht

Online alleen bij coolblue!

Algemene score

9,0
Goede service!, prima prijzen!, snelle bezorging! Wordt goed op de hoogte gehouden via mails hoe het staat met je bestelling!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ingrid Gijsman 28-05-2017 Via de website gekocht

Coolbleu gaat verder dan service verlenen! Een cool bedrijf!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Laatst werkte een gekocht artikel wat minder. Zonder bijzonder veel vragen mocht het retour. Kreeg superleuk een vriendelijk kaartje in de bus dat Coolblue hoopte op snel herstel of omruiling zodat ik niet lang zonder product zou zitten! Echt zo attent! Binnen een dag overigens nieuw product in huis! Kunnen veel bedrijven een voorbeeld aan nemen! En altijd vriendelijke mensen als je belt voor advies! Ik ben echt fan van coolblue!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A. de Groot 28-05-2017 Via de website gekocht

goede snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
goede site, verschillende producten/prijzen, snelle service, met grote producten die geplaatst moeten worden wordt dit goed gedaan zonder problemen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Nancy 28-05-2017 Via de website gekocht

Veel keus; goede prijzen en snelle service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Veel keus, goede prijzen. Prima website!
De levering is 1 dag vertraagd door problemen bij die dienst. Maar de aflevering was keurig. Het oude apparaat werd meegenomen en de nieuwe aangesloten. Ook het verpakkingsmateriaal werd meegenomen. Super!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Hans H 28-05-2017 Via de website gekocht

zeer smelle en correcte levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
overzichtelijke site. eenvoudige zoekmogelijkheden. laten ruim op tijd weten hoe laat ze bij je komen bezorgen. je hoeft dus niet de hele dag thuis te zijn. oude apparaten en verpakkingsmateriaal worden netjes mee teruggenomen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erik Habraken. 28-05-2017 Via de website gekocht

Overzichtelijke website,snelle levering.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Overal prijs vergeleken,bij Cool blue was de gewenste TV het goedkoopst.Cool Blue adviseerde deze TV was in de aanbieding.
Toppie!
Snelle levering.

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Mattijs 28-05-2017 Via de website gekocht

Prima webwinkel winkel die doet wat het belooft

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Soepel verlopen webshopbestelling met snelle levering. Je ontvangt na aanschaf ook handige tips over het product per email! Er is veel productkennis bij coolblue!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Hendrikveder 28-05-2017 Via de website gekocht

Veilig vlug voordelig

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Betrouwbaarheid. No nonsens. Eenvoudig: keuze maken. Betalen met ideal. Goede follow-up info. Snelle levering binnen twee dagen via postnl. Uitstekend verpakt. Samengevat dus veilig, vlug, voordelig.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Ellie 28-05-2017 Via de website gekocht

Geweldige service

Algemene score

9,0
Ik heb nu meerdere aankopen gedaan via de website van Coolblue en ben iedere keer weer ontzettend tevreden. Goede service, klantvriendelijk personeel, snelle levering. En bovendien ontzettend handig dat er bij elk product reviews staan van andere gebruikers en klanten. Ook als je een product retour wilt sturen is het geen probleem en helpen ze je met de afhandeling daarvan. Fijne winkel waar je blijft shoppen omdat je elke keer zo'n positieve ervaring hebt.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Chris 28-05-2017 Via de website gekocht

Betrouwbare webshop

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Op de website is het makkelijk om producten te vergelijken en de meningen van andere gebruikers te lezen.
Nog nooit problemen met een verzending gehad van ondertussen behoorlijk wat bestellingen. Ze doen wat ze beloven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Monique 28-05-2017 Via de website gekocht

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Geweldige shop de bestelling is met zorg behandeld.mooi overzichtelijk webshop.en eeen snelle levertijd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Louis van Rietschoten 28-05-2017 Via de website gekocht

Geweldige servises, ruime keuzen en vlotte bezorging

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik ben nog nooit teleurgesteld geworden met producten kopen bij CoolBlue. Ruime keuzen, duidelijke website, vlotte bezorging. etc.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kees Janssen 28-05-2017 Via de website gekocht

Doet wat het beloofd

Algemene score

9,0
Duidelijke site die de juiste informatie geeft om tot een koopbesluit te komen. Voorraad en logistiek zorgen voor een snelle bezorging
......

Reageer

Rosita Arnts-Boer 28-05-2017 Via de website gekocht

Beter dan verwacht.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De bestelling verliep voorspoedig ondanks dat het op zondag was en de bezorging was inderdaad de volgende dag op maandag, volgens de afgesproken tijd. Heerlijk om iets in het weekend te bestellen en het toch de volgende dag al te krijgen. Een onwaarschijnlijk goede service. Ben ook blij met de bestelling dat goed aan is gekomen en uitstekend is.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Klaas 28-05-2017 Via de website gekocht

goede en snelle service

Algemene score

9,0
zoals altijd was het product makkelijk te vinden op de site; de bestelling is makkelijk te doen en vervolgens werd het produkt conform belofte geleverd

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Zwiers 28-05-2017 Via de website gekocht

Webwinkel #1!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super snelle levering, enorm veel keus én boven alles: een mega fijne klantenservice! Ik hóu van Coolblue!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Daniel 28-05-2017 Via de website gekocht

Uitstekende service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Alles is perfect. Leuk dat ze zo informeel zijn en gedacht hebben aan dingen als een playlist met wachtmuziekjes. De doos van mijn stofzuiger werd verpakt in een iets grotere doos van Coolblue, met bubbelplastic. Misschien een beetje zonde van de grondstoffen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Karin 28-05-2017 Via de website gekocht

Vriendelijke en snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Website is duidelijk en overzichtelijk. Productinformatie goed.
Inderdaad alles voor een glimlach. Volgende aankoop weer Coolblue!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Loepie 28-05-2017 Via de website gekocht

ik koop mijn producten bij coolblue,en nooit teleurgesteld.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ze doen precies wat ze zeggen, meer hoeft niet. En heb je vragen,die worden binnen de korst mogelijke tijd beantwoord.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Heleen 28-05-2017 Via de website gekocht

Uitstekende ervaring!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De site is overzichtelijk en je kunt producten goed vergelijken. Dat maakt het kiezen heel gemakkelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews