coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,3 Lees 42505 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2756 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,3

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

W.Lucas 21-05-2017 Via de website gekocht

Goedkoop snel correct

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De webshop is overzichtelijk. Het aanbod van artikelen is heel groot en bij een gekozen artikel heb je nog eens de keus uit meerdere merken of types. De verzendtijd is heel kort en de aflevering klopt. Ook nog de mogelijkheid een aankoop elders of op een ander tijdstip te laten leveren.
Zeer tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Danny Baars 21-05-2017 Via de website gekocht

Prima (online)winkel, met goede service!

Algemene score

9,0
's avonds laat nog een bestelling geplaatst, de volgende dag nog in huis.
Bij het maken van keuze's prima vergelijkingsmethode.
Prijzen zijn in mijn optiek meer dan prima!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon 21-05-2017 Via de website gekocht

Eenvoud werkt!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Makkelijk te vinden op site, zeer snelle levering, makkelijke betaling en geen poes pas. Ze doen waarvoor ze staan en meer is voor mij niet nodig! Oh ja....scherpe prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marion 21-05-2017 Via de website gekocht

Levering snel en goed. Het blijft een fenomeen!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Veel keuzemogelijkheden, duidelijke service en snelle levering! Duidelijke we site en vooral veel gezelligheid!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ronny Felix 21-05-2017 Via de website gekocht

Heel tevreden!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Al een aantal maal bestellingen geplaatst bij Coolblue. De info op de site is één van de volledigste van alle sites. Telkens een perfecte service en een snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jozo 21-05-2017 Via de website gekocht

Zeer snelle en accurate afhandeling van de bestelling

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Via de testbank van de consumentenbond bij Coolblue terechtgekomen.
Prijs van het product was ok. Eerdere ervaringen met Coolblue positief.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marc Weide 21-05-2017 Via de website gekocht

Makkelijker kan volgens mij niet

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ontzettend aardige, behulpzame en ter zake kundige bezorgers! En precies binnen het uur dat er aangekondigd was. Goede communicatie en een goede prijs; ik bestel hier zeker vaker.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Saskia 21-05-2017 Via de website gekocht

Lekker snel en goed bezorgd!

Algemene score

8,0
Overzichtelijke website en makkelijk te bestellen met of zonder account, snelle levering een aanrader!!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Esther 21-05-2017 Via de website gekocht

Geweldige service. Super klantvriendelijk

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Echt super. Wasmachine besteld en werd bezorgd door 2 vrolijke bezorgers. Oude meegenomen. Nieuwe geïnstalleerd en uitgelegd. Per abuis een klein beetje wasmiddel op de grond terecht gekomen bij installatie en wat denk je. Binnen 3 min nadat de bezorgers weg waren een dame van coolblue ad lijn om excuses hiervoor te maken en krijg voor 3 mnd wasmiddelen thuisgestuurd! Had echt niet gehoeven maar wel super service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Richard 21-05-2017 Via de website gekocht

Beloven en Doen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke shop waardoor binnen 5 minuten artikel besteld en betaald. Het juiste artikel op tijd geleverd. Het was een cadeau. Ontvanger blij en gever blij

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R. Kuiken 21-05-2017 Via de website gekocht

Snelle levering en gratis extra groot geheugen.

Algemene score

9,0
Leuke samsung tablet s2 9'7" met extra grote geheugen kaart 128 gb er gratis bij en een super snelle levering.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Theo Dekens 21-05-2017 Via de website gekocht

Bestelling koelkast

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Coolblue heeft een groot assortiment en concurrerende prijzen. Heb er een koelkast gekocht die keurig op tijd werd geleverd en geïnstalleerd. Je hoeft er niet voor bij te betalen en ook de verpakking wordt weer meegenomen. Kortom een fijne winkel.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Willem123 21-05-2017 Via de website gekocht

Goed geprijsd. Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede prijs. Weet ook dat ze goede service leveren.
Ze hebben een groot assortiment en ook veel assesoires.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anna 21-05-2017 Via de website gekocht

Goede en vertrouwde winkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Koop zo goed als alles via Internet , dus ervaring te over ! In een wereld van heel veel boeven is coolblue een vertrouwde winkel , komt hun afspraken goed na , geeft goed advies , is er iets niet in orde geen gezeur en vandaag besteld morgen in huis , wat wil je nog meer .

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hennie 20-05-2017 Via de website gekocht

geweldig

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
's avonds de wasmachine uitgezocht, besteld, mails ontvangen, de volgende dag super op de hoogte gehouden van tijdstip van bezorgen. ALLES klopte, en dan die mannen: vriendelijk, behulpzaam, inventief, etc, bijna te gek. Waar vind je dit nog??

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wimpie 20-05-2017 Via de website gekocht

zeer goede service

Algemene score

10,0
een mooie laptop gekocht, helaas was deze na anderhalf jaar defect. nadat de reparatie wat langer duurde dan normaal kreeg ik de keus om een nieuwe apparaat te kopen en kreeg ik het orginele aankoopbedrag als krediet, erg netjes en was ik erg blij mee.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Remon 20-05-2017 Via de website gekocht

Coolblue doet wat ze beloven, een top prestatie leveren!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prima service !communicatie via e-mail en sms en een belletje is echt top, Je wordt hierdoor ontzorgt. En daardoor weet je wanneer je aankoop bezorgt gaat worden.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • Betaalmogelijkheden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

F.Zaunbrecher 20-05-2017 Via de website gekocht

goede ervaring eerst met wasmachine en nu met stofzuiger

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
de service was perfect en het is in 1 dag geregeld.Je kan zelf zeggen hoe en waar je het gekochte wil halen of thuis bezorgen

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jitske Stam 20-05-2017 Via de website gekocht

Perfecte en zeer vriendelijke service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Het was erg fijn om de wasmachine zo snel te kunnen ontvangen; ik vond de bezorgers bijzonder beleefd, vriendelijk en zeer professioneel!! De berichtgeving over de aankomsttijd (track en tracé, sms en bellen) was echt super!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ocmer 20-05-2017 Via de website gekocht

Snelle levering en zeer vriendelijke bezorgers

Algemene score

10,0
Snelle levering (binnen 14 uur) en zeer vriendelijke bezorgers .

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

theo 20-05-2017 Via de website gekocht

de service is top

Algemene score

9,0
vooral het gemak waarmee je de website kunt bedienen is geweldig ik kom gegarandeerd nog vaak terug op de website

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

R Mulder 20-05-2017 Via de website gekocht

Geweldige service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Vorig jaar al goed geholpen door de webcare bij de aanschaf van een laptop, vandaar besloten om dit keer een wasmachine bij Coolblue te bestellen. Woensdag besteld, donderdag geleverd, geïnstalleerd, en de oude wasmachine werd meegenomen. Keurig op tijd gebeld door de bezorgers. Goede service!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Service??? Niet dus. 20-05-2017 Via de website gekocht

Belofte niet nagekomen

Algemene score

1,0
De bestelling zou de volgende dag geleverd worden en in de mail stond dat als ik niet thuis zou zijn het pakket bij de buren zou worden achtergelaten. Dit is niet gebeurd en 2 keer contact gehad met klantenservice maar ze wilden het niet voor me oplossen. De toon was ook om te huilen en oplossingsgericht denken staat niet in hun woordenboek.

Review criteria:

Slecht
Slecht
Slecht
Officiele reactie van Coolblue 20-05-2017

Beste Zouhair,

We vinden het heel vervelend om te horen dat je de levering op deze manier hebt ervaren. Dit is uiteraard niet de ervaring die we willen bieden. We hebben je order teruggevonden in het systeem en gaan onderzoeken hoe we deze problemen in de toekomst kunnen voorkomen. We zien dat je je bestelling inmiddels bij een postpunt hebt opgehaald. Hopelijk bevalt je bestelling. Nogmaals excuses voor het ongemak.

Reageer

Hwp 20-05-2017 Via de website gekocht

Snel en goed

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
ik had snel een router nodig en twijfelde om in de auto te stappen naar een winkel met het risico dat het artikel niet op voorraad zou zijn maar wilde hem wel de volgende dag hebben. Daarom op vrijdagavond besteld bij Coolblue en op zatermiddag werd die keurig op tijd bezorgd. Top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dick Tuninga 20-05-2017 Via de website gekocht

Prima shop

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
1.Gemakkelijke website: Ik moest intern geheugen hebben voor een bepaalde machine, door de zoekhulp was de juiste module zo gevonden!
2. overzichtelijke betaling
3. snelle levering

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Monique van TekstCollectief 20-05-2017 Via de website gekocht

Grijnzend aan de deur

Algemene score

10,0
wanneer ik opendoe om mijn Coolbluepakket in ontvangst te nemen. De pakketbezorger weet niet waarom: ik heb nog maar net mezelf kunnen bedwingen om confetti over hem heen te gooien. Want eindelijk ga ik lekkere koffie drinken met mijn Bialetti caffetiere en hoppa, ook een electrische koffiemolen erbij. Bovendien het mocht van Coolblue...die confetti...misschien volgende keer wel doen?

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M.Broerse-Meijnen 20-05-2017 Via de website gekocht

Snelle aflevering

Algemene score

10,0
Mijn filter van het fototoestel was door een val kapot. Gelukkig zat er een filter op anders was mijn lens kapot geweest. Dus bij thuiskomst een nieuwe besteld en de volgende dag was deze al door de post gebracht.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

20-05-2017 20-05-2017 Via de website gekocht

Top service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle levering en het pakket goed te volgen via internet. Bestel zeker de volgende keer weer bij cool blue.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mignon 20-05-2017 Via de website gekocht

Helemaal top! Super tevreden!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Geweldige winkel! Niet alleen de laagste prijs, maar ook nog eens een super snelle service! Je krijgt wat ze je beloven.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nicolette 20-05-2017 Via de website gekocht

Precies wat je van een webwinkel verwacht

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede website, makkelijk bestellen en snelle service. Goede filters op categorieen om het zoeken en kiezen makkelijker te maken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pijnnaken 20-05-2017 Via de website gekocht

top service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Geweldige service makkelijke website super precies op tijd geleverd prettig als je een vraag hebt wordt je ook goed geholpen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Smiley 20-05-2017 Via de website gekocht

Geweldige service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De mannen hebben de wasmachine aangesloten en alles netjes uitgelegd! Fijne wasmachine voor mooi prijsje waar ik erg blij mee ben.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

CSC. 20-05-2017 Via de website gekocht

Makkelijk, goed en compleet!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Het is een website met veel keuze, duidelijke reviews en duidelijke uitleg over de specificaties van de artikelen. Dit helpt om een weloverwogen keuze te maken, erg fijn.

Uiteraard is de bezorging uitstekend! Vele gratis of betaalde opties zodat je het perfecte moment kan kiezen dat jouw artikel wordt thuisbezorgd. Dit is vooral handig met mijn onregelmatige werktijden en het was de doorslag om bij CoolBlue te bestellen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Panda 20-05-2017 Via de website gekocht

Tot nu toe zeer tevreden met coolblue.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
We hebben eerst overal gekeken Ze waren goedkoper dan mediamarkt. Voor dezelfde produkt en geen verzendkosten.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Westendorp 20-05-2017 Via de website gekocht

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik ben zeer blij met mijn aankoop. Om 18.00 's avonds besteld en de volgende dag om 09.00 door 2 mensen van Coolblue op z'n plaats gezet. De oude werd netjes meegenomen. Ik werd 10 minuten van te voren gebeld dat ze er bijna waren, in die 10 min. heb ik snel de oude koelkast leeg gehaald en zo kon in de nieuwe ook razendsnel weer vullen. Niks is ontdooit geraakt, heel handig. Het koelgedeelte is enorm groot, het vriezergedeelte scheelt niet veel met mijn oude koelkast met 3 lades, maar het ligt er nu wel veel overzichtelijker in;door de vele lades kan ik alles beter organiseren. Ik ben zeer tevreden.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marfisch 20-05-2017 Via de website gekocht

Toppppppie

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede en snelle levering en service .Bern er zeer tevreden over
Zou het ook zeker aanbevelen aan anderen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

van Dijk 20-05-2017 Via de website gekocht

Geweldige service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wij hadden een inbouw koelkast besteld maar bij het inbouwen kwamen we er achter dat de maten niet goed waren, meteen gebeld met de klantenservice die zeer behulpzaam waren en samen met ons voor een andere koelkast gekeken de andere dag stonden de mannen van coolblue weer op de stoep de ene koelkast werd weer ingeladen en de nieuwe uitgeladen zonder verdere gedoe! Geweldige service wat betreft de levering je wordt tot op de minuut op de hoogte gehouden en nog gebeld 15 min van te voren.

Coolblue bedankt voor de service!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Patrick 20-05-2017 Via de website gekocht

Super snelle service voor de scherpste prijs

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke en overzichtelijke en vooral praktische site, makkelijk zoeken en vinden. De indeling en foto's op site zijn duidelijk en goed opgezet, geven een goed beeld weer van het product. Je navigeert makkelijk door de pagina's zonder afgeleid te worden door het randgebeuren.

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Marjolijn 20-05-2017 Via de website gekocht

Voelt gewoon goed.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Niet de eerste keer dat ik wat bestel en ook nu weer goede service, prettige hulp via de telefoon en levering op tijd en volledig. Zeer tevreden.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter 19-05-2017 Via de website gekocht

Op vrijdagavond besteld en op zaterdagmiddag geleverd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Groot assortiment en snelle levering. Je kunt via track and trace precies zien wanneer de goederen geleverd worden.
Eerst bij consumentenbond gekeken wat de beste vaatwasser was en daarna besteld bij Coolbue. De volgende dag geleverd en ingebouwd. Binnen 24 uur uitgezocht wat de beste vaatwasser was, besteld, geleverd en ingebouwd. Dat laatste heb ik wel zelf gedaan.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Filip Bollansee 19-05-2017 Via de website gekocht

Mijn favoriete koopsite

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer snelle levering en correcte afhandeling... Wanneer een product dan toch eens niet voldoet of zelfs niet werkt... maken ze er geen probleem van om nieuwe op te sturen of terug te betalen..

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

cees van der Sijde 19-05-2017 Via de website gekocht

prima service en op tijd geleverd perfect hoor coolbleu

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Van de winkel kunnen een heleboel webshops nog iets leren, perfecte levering en bestelling van prima kwaliteit.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martha 19-05-2017 Via de website gekocht

Rapido

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle levering en binnen de kortste keren in werking. Complimenten daarvoor. Het was niet het eerste product dat ik online besteld had. Alle keren ging dat prima!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sjaak 19-05-2017 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Om 22:00uur een wasmachine besteld en de volgende dag stond hij om 12:00 uur op de 2 etage geïnstalleerd en kon de was weer gedaan worden. Aardige en correcte bezorgers.
Één dag later weer een belletje van de bezorger "wij komen over 30 minuten uw wasmachine bezorgen" Toch maar gezegd dat ik de dag ervoor al een nieuwe bezorgd had gekregen :-)

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Gwinny 19-05-2017 Via de website gekocht

Jullie snelle levering is top!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Jullie snelle levering is top! Ik heb 2 dagen geleden ergens anders iets besteld en heb tot nu toe nog geen track & trace code ontvangen, terwijl ik bij Coolblue mijn bestelling allang zou hebben ontvangen! Voor mij geen andere online shop meer!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ernst Schuurman 19-05-2017 Via de website gekocht

Printerkeuze

Algemene score

10,0
Perfecte informatie over werking/ installatie en laagste prijs daarnaast zeer snelle levering van het bestelde product

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joep 19-05-2017 Via de website gekocht

zéér snelle levering en prima installatie!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Coolblue heeft een zeer lage prijs en snelle levering. Site is overzichtelijk, ook voor vergelijkingen (hoewel daar ook weer wat te verbeteren valt).

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

het bruine leven 19-05-2017 Via de website gekocht

Geweldige en onovertroffen klantenservice

Algemene score

10,0
Coolblue is een geweldige shop om zaken bij te doen. Een onovertroffen klantenservice die snel reageert en je continue op de hoogte houdt over status van order, retour en eventuele garantieafhandeling. Heel veel bedrijven zouden hier een voorbeeld aan moeten nemen!!!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wim 19-05-2017 Via de website gekocht

Snel en goed

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Site van Coolblue vind ik prima, omdat je in een oogopslag de plussen en minnen van een artikel in beeld hebt, plus iets verderop de technische specificaties. Daarnaast wordt er binnen één dag geleverd. Zeer tevreden over!

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stefan 19-05-2017 Via de website gekocht

Uitgebreid assortiment, snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Het assortiment is heel uitgebreid, levering is snel en de prijzen zijn doorgaans goed. Coolblue is een aanrader!

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews