coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,7 Lees 42296 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3473 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,7

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Karmen Disco 24-02-2017 Via de website gekocht

Super service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Nieuwe stofzuiger nodig. Gekregen wat er stond, al een dag later! Gekozen voor de gratis avond bezorging, ideaal omdat er zo zeker iemand thuis was!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jessica 24-02-2017 Via de website gekocht

Erg blij

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
We hebben uiteenlopende producten bij coolblue besteld, van vuilnisbak tot draadloze oplader. Alles werd keurig op tijd, de volgende dag, geleverd. Wij zijn helemaal tevreden.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Brecht 24-02-2017 Via de website gekocht

Service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bij vragen of onjuistheden wordt er direct een antwoord gegeven, deze soort webwinkels geven je na de eerste aankoop zekerheid dat online aankopen toch niet zo "beangstigend" is.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Cic25 23-02-2017 Via de website gekocht

Eerlijk en snel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Gewoon geweldig, altijd op tijd en zeer vrienlijke mensen staan je te woord als er dan toch iets voordoet ( wat eigenlijk onmogelijk is ) dan is dat geen enkel probleem , prima site en fijne omgang

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Collo 23-02-2017 Via de website gekocht

Super service, 10 voor aflevering wasmachine

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Nieuwe wasmachine gekocht bij Coolblue. Heel fijne communicatie omtrent de aflevertijd. Uiteindelijk krijg je een blok van een uur waarin ze komen. Half uur tevoren krijg je nog een notificatie en kwartier van tevoren bellen ze nog even. Hele nette jongens, erg aardig en correct. Hebben binnen 10 minuten de oude wasmachine meegenomen en de nieuwe geinstalleerd. Kan het aanbevelen!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jolanda 23-02-2017 In de winkel gekocht

super cool

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Online kopen is niet echt mijn ding, het liefst koop ik iets in een winkel. Zodat ik ook kan zien wat ik koop. Maar je kan tegenwoordig niet alles zien of kopen in een winkel. Dus af en toe begeef ik me toch maar online. Mijn vorige ervaring met cool blue was al goed. Maar dit keer is het echt overtroffen. Mijn bestelling op zaterdagavond besteld en op zondagmiddag geleverd.

Reageer

tevreden klant 23-02-2017 Via de website gekocht

op tijd geleverd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Je weet wat je aan toe ben. Levering tijd en locatie volgens de afspraak. Er zijn goedkopere webwinkels maar er is een van de enige waar je kan de levering lokatie aangeven.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

De Beer 23-02-2017 Via de website gekocht

De Beer Texel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prima webside met goede produktaanbiedingen en goede service en snelle bezorging. Ik ben nog geen een keer teleurgesteld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

dekodream 23-02-2017 Via de website gekocht

topper!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snel en voordelig + overzichtelijk. Correct product en levering. Goedkoopste uit regio en correcte info.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

j.f. steenbrink 23-02-2017 Via de website gekocht

whirlpool wasmachine gekocht bij Coolblue

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
wij hebben zeer goede ervaringen met coolblue, vanwege snelle en goede levering, en kwaliteit van de produkten.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Dirk 23-02-2017 Via de website gekocht

aankoop HP Pavilion X360

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
makkelijk te navigeren op de website. met een paar klikken alles afgewerkt. Snelle en goede levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

GARMIN VIVOSMART 23-02-2017 Via de website gekocht

Coolblue - Sporthorlogecenter.nl

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Maandagavond net voor 23.00u een activity tracker besteld, dinsdagmorgen netjes de afhaalbevestiging op de digitale deurmat en laat in de middag kon ik 'm al afhalen bij een AH. (Prettig als je niet zeker weet of je thuis kunt zijn bij bezorging.)
De website was duidelijk. Er was een eigen Coolblue filmpje met toelichting en niet onbelangrijk, de prijs (aanbieding) was erg mooi.
Alle communicatie na de bestelling was ook erg duidelijk.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

J. van Brakel 23-02-2017 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Overzichtelijke website, goede prijzen, degelijke, adequate verzendig volgens afspraak. Gewoon goed en degelijk en daar houd ik van.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erik 23-02-2017 Via de website gekocht

Aanschaf ASUS router en repeater

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Perfecte pre-sales, zeer snelle afhandeling na bestelling en erg snel contact (binnen belofte) bij een supportvraag. Professioneel en van alle markten thuis. Top!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Guus 23-02-2017 Via de website gekocht

Modern en laagdrempelig bedrijf.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prettig bedrijf met goede, betrouwbare uitstraling. Ze doen wat ze beloven. Een goede collectie met prima omschrijving.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Irma Smit 23-02-2017 Via de website gekocht

Rugzak van Coolblue

Algemene score

8,0
Prijs kwaliteit is eigenlijk altijd heel goed, levering is ook altijd heel snel. Meestal als ik iets zoek, zoek ik eerst via Coolblue

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Syl 23-02-2017 Via de website gekocht

Ongelofelijk wat een goede service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Onze wasmachine ging op maandag stuk, savonds voor 20u heb ik een nieuwe besteld, de volgende dag om 11u had ik een splinternieuwe wasmachine geplaatst door twee vriendelijke mannen. Ook namen ze onze oude wasmachine mee en plaatsten ze onze droger weer bovenop de nieuwe wasmachine. De mannen stonden om 10.55 voor de deur en reden weer weg om 11.12. Ben echt zeer tevreden en geef coolblue en hun personeel een dikke vette 10!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

lydia 23-02-2017 Via de website gekocht

Coolblue.nl

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Er is een overzichtelijke website waar je producten ook goed kan vergelijken.
Is er toch nog persoonlijk advies nodig dan is Coolblue telefonisch goed bereikbaar en krijg je uitgebreid en persoonlijk advies.
Verder is er een snelle levertijd

Pluspunten

  • Levertijd
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Dries 23-02-2017 Via de website gekocht

Prettige manier van winkelen

Algemene score

9,0
De bestelling is op de goede en overzichtelijke website eenvoudig te plaatsen waarna de levering van het bestelde snel werd gerealiseerd.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

WAT BEDOEL JE MET WEERGAVENAAM????? 23-02-2017 Via de website gekocht

TASSEN SAPCENTRIFUGE

Algemene score

10,0
ZORGVULDIG VERPAKT EN VLUG GELEVERD;PRIJS TOV ANDERE WWEBWINKELS WAS GUNSTIG;DIT WAS DE EERSTE MAAR ZEKER NIET DE LAATSTE KEER DAT IK EEEN BESTELLING PLAATS

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

peter 23-02-2017 Via de website gekocht

aankoop televisie

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
de shop is goed over zichtelijk om keuze te maken.
televisie is goede aankoop geweest.
ik heb via website besteld,ging allemaal heel eenvoudig,goede afhandeling,
en zeer snelle en correcte bezorging.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RT 23-02-2017 Via de website gekocht

erg tevreden met product en service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
goede prijs/kwaliteit. de geboden service is erg goed, zeker in dit tijdperk van on line shopping. positief en voor herhaling vatbaar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ruben 23-02-2017 Via de website gekocht

Perfect

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
ik vind cooblue geweldig omdat de prijs meestal heel laag is en de service prima is. ook is het handig dat je ze kunt berijken via whatsapp.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wim 23-02-2017 Via de website gekocht

Powerbank

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Powerbank was op snel (1 werkdag) bezorgd. Coolblue is altijd op tijd en prijs/kwaliteit verhouding is ook altijd goed verzorgd. Top!!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Chris 23-02-2017 Via de website gekocht

Supersnelle bezorging

Algemene score

9,0
Ik had snel bevestigingsschijven voor TomTom nodig.
Snel gevonden op de website en binnen 10 uur thuis bezorgd.
Geen verzendkosten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Herman 23-02-2017 Via de website gekocht

Gemak en priis zijn goed

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Coolblue zit met de prijs altijd wel scherp
Afhandeling is mij tot nu toe prima bevallen , je krijgt keurig op tijd gemeld wat er met je bestelling gebeurd .
Bestellen , betalen gaat bijna te makkelijk 😄

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

ron 23-02-2017 Via de website gekocht

super winkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
super winkel wij kopen er graag .
altijd supersnelle levering
prima omschrijving van de producten
altijd bereikbaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eenvoudig besteld en snel geleverd ! 23-02-2017 Via de website gekocht

eenvoudig , snel en eenvoudig bestellen ,snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Gebruiksvriendelijke site , duidelijk hoe bestellen , eenvoudig en snel gelukt , dag nadien al met de post thuis , super !

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Naus sadloe 23-02-2017 Via de website gekocht

Wasmachine

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Perfecte service en netjes afgeleverd , mijn complimenten ook aan de bezorgers ze hebben keurig werk verricht en zijn zeer beleefd .

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J 23-02-2017 Via de website gekocht

Snelle vervanging van kapot horlogebandje

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Mijn horlogebandje van mijn sporthorloge was al na 5 maanden kapot. Toen ik dit aan een medewerker liet zien bood ze direct een vervangend bandje aan. Helaas was de huidige kleur niet meer leverbaar dus heb ik een andere kleur uit kunnen kiezen. En werd de dag erna direct al bezorgd!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Retourproces

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

mw de Groot 23-02-2017 Via de website gekocht

Wasmachinestore.nl

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Na bestelling werd ik heel goed op de hoogte gehouden van het moment waarop de wasmachine afgeleverd zou worden (dit was al op de volgende dag, terwijl ik om 10 uur 's avonds de wasmachine besteld heb).
Op het afgesproken tijdstip kwam de wachmachine, die direct naar 2 hoog gebracht werd en ook direct werd aangesloten. De oude wasmachine werd meegenomen.
Binnen een kwartier kon ik weer een wasje draaien.
De mannen die de wasmachine kwamen brengen waren voorzichtig, erg vriendelijk en beleefd. Zelf had ik de machine niet boven gekregen zonder beschadigingen in houtwerk en/of muur.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

CVD 23-02-2017 Via de website gekocht

Klantvriendelijk en transparant

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De website van coolblue is gebruiksvriendelijk, alle benodigde informatie over het product wat je wilt kopen staat erbij. De levering is ontzettend snel als je dat zou willen, je kunt zelf een dag aangeven waar je het bezorgd wilt hebben, in ons geval een wasmachine. De dag van tevoren krijg je te horen op welk dagdeel je product bezorgd wordt, laat 's avonds krijg je een tijdvak te horen, en de dag zelf wordt je op de hoogte gehouden via sms. Echt een top systeem, zo weet je precies waar je aan toe bent en zit je niet de hele dag vast in huis omdat je niet weet wanneer je pakketje binnenkomt, zoals bij andere shops vaak het geval is. Ik ben super tevreden.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

mieke 23-02-2017 Via de website gekocht

super service en snel!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Coolblue heeft een breed assortiment met goede prijzen en een super snelle service. De amicale vriendelijkheid welke het bedrijf uitstraalt zie ik zelden bij andere bedrijven. Dit verdient wat mij betreft een pluim!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nico Webeling 23-02-2017 Via de website gekocht

Waarom Coolblue?

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Coolblue levert snel.
Bij problemen wordt er direct een oplossing geleverd. Het aanbod van producten is zeer ruim te noemen.
Na het afnemen van diverse producten ga ik, indien iets nodig, niet eens meer bij een andere webshop kijken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gea 23-02-2017 Via de website gekocht

Snelle levertijden en netjes verpakt

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Handige overzichtlijke site.
Snelle levertijden.
Goed en netjes verpakt.
Je wordt goed ode hoogte gehouden van de status van de levering..
Cool blue doet wat ze zeggen..

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Rob 23-02-2017 Via de website gekocht

Aankoop wasmachine

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle service vriendelijk personeel en bezorgers die ondanks geheel opgebroken straat de wasmachine toch netjes brengen en oude meenemen!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

H. de Bruijn 23-02-2017 Via de website gekocht

Snel, betrouwbaar, makkelijk.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prettig om er te winkelen, uitstekend assortiment, betrouwbare reviews van producten, goede kwaliteit producten, snelle en accurate levering.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Maarten 23-02-2017 Via de website gekocht

Weer prima geholpen en snelle levering van CoolBlue

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Onze stofzuiger deed het al een tijdje niet zo goed meer en en waren wat onderdelen stuk. Dat kan na 10 jaar intensief gebruik. tijd voor een nieuwe. Maar het is avond en morgen staat de hulp in de huishouding op de stoep. zonder stofzuiger kan ze weinig doen. 's avonds nog besteld en andere ochtend om half 9 af kunnen halen bij aflevering punt CoolBlue. Top!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Saskia 23-02-2017 Via de website gekocht

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Allereerst werkt de site zeer gebruiksvriendelijk. Is het track and trace systeem super; sms wanneer ze ongeveer komen (tijdsbestek van een uur) nog een sms wanneer ze er binnen half uur komen en nog een telefoontje. De jongens die vervolgens de wasmachine kwamen brengen en installeren (bij prijs inbegrepen) waren zeer kundig en vriendelijk. Wij kunnen niks anders zeggen dan; TOP!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pol Borremans 23-02-2017 Via de website gekocht

Aankoop senseo

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Is gemakkelijk om bestelling te plaatsen . Leveringen gebeuren op tijd en zijn goed verzorgd. Is niet mijn eerste aankoop en zeker niet mijn laatste!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wil 23-02-2017 Via de website gekocht

goed en snel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Via de website heb ik snel gevonden wat ik zocht. Ook het bestellen ging snel en eenvoudig. Daarna kon ik het pakje goed volgen en voor ik het wist werd het thuis bezorgd.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Froukje 23-02-2017 Via de website gekocht

Goed verkoopproces vanuit de klant geredeneerd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Voor het eerst iets gekocht bij coolblue. Ik meende dat zij in eerste instantie van de wasmachines waren, maar er blijkt een veel breder spectrum aan artikelen te zijn. Wat mij opvalt aan de website is dat alle informatie gegeven wordt op het moment dat ik erom vraag en dat je tijdens de funnel goed wordt begeleid. Ook visueel is het een prettige ordening van het beeld. Verder qua service vind ik het prettig dat ik ervoor kan kiezen om de post elders op te halen. Dat is voor mij het handigst. Ook over dat afleverproces werd ik van te voren goed geïnformeerd. Ik heb nog wel 1 tip en dat is om producten meer te verpakken naar hun formaat. Ik kreeg nu een kartonnen verpakking die veel te groot was. Dat betekent voor de bezorgingsdienst hogere kosten want minder ruimte voor andere pakjes en voor mij een onnodig grote hoeveelheid karton terwijl dit product bij wijze van spreken ook in een envelop had mogen worden versjouwd. Altijd iets te verbeteren he? Maar ik ben wel erg tevreden als klant met jullie service. Laten we die nog beter maken! :)

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Helene deB 23-02-2017 Via de website gekocht

Een perfect service voor een perfect wasmachine

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb eerste uitgezocht welke machine het moest zijn. Mijn Miele van 19 jaar oud had opgegeven. Na recht en links informatie kwam ik bij Bosch. Ik heb even gedacht om naar de winkel te gaan maar bij Coolblue, neem zij de oud mee en zet het nieuw op zijn plaats.
Om 15u bestelt en de volgende dag om 12.30 in huis. Nette jongens, erg vriendelijk.
Top gegaan. Merci (van een francaise )

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ann 23-02-2017 Via de website gekocht

Goede service bij problemen

Algemene score

9,0
De Medewerkers van Coolblue zijn erg attent. Bij problemen is er geen discussie maar gewoon netjes en vlot afhandelen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk 23-02-2017 Via de website gekocht

Sonos besteld

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Mijn bestelling van mijn Sonos ging absoluut vloeiend. Ik woon op Texel, ervaring leert dat alle bestellingen een dag langer duren. Maar niet met Coolblue. Ik weet niet hoe ze het gedaan hebben, maar had mijn pakketje echt gelijk de volgende dag. Chapeau!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

henny 23-02-2017 Via de website gekocht

koelkast

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Al vaker spullen besteld. Altijd netjes op tijd en correct afgeleverd. Ook nu weer. Communicatie is duidelijk en men denkt mee. Super. Kwaliteit van de spullen is goed en wat men beloofd.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans 23-02-2017 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik ben tevreden over Cool Blue door snelle levering en redelijk lage prijs. Goede zorg: de levering zou eerst na 16:00 uur plaatsvinden, maar omdat het afhaalpunt op zaterdag ook om 16:00 uur sluit werd mij keurig gemaild dat het pakje om 15:00 uur er zou zijn. geen stress dus!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wasmachine 23-02-2017 Via de website gekocht

Wasmachine

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Top !
Scherpe prijs, vlotte levering, kwurig te woord gestaan ( chat) en nette jonge mannen die de wasmachine keurig op zijn plaats hebben gezet en de oude mee hebben genomen.
Aanrader!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A 23-02-2017 Via de website gekocht

Tevreden

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snel,duidelijk,goede uitleg!!!!
Zeer tevreden
Hier gaan we vast vaker bestellen indien nodig
Jullie hebben er een fan bij 👍👍👍

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martijn 23-02-2017 Via de website gekocht

Fossil Q Marshal 45mm Blauw/Cognac Leer

Algemene score

9,0
Een erg fijne site om je producten te vinden.
Aantal producten is ruim en filters werken goed.

Ook erg fijn zijn de beoordelingen van de gebruikers zelf

Pluspunten

  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews