coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,3 Lees 42510 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2723 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,3

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

lambert 04-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
overzichtelijk, makkelijk om verschillende apparaten te vergelijken en met name de uitgebreidere specificaties zijn goed waardoor vergelijking en een passende keuze maken makkelijk wordt.

Service
online geen service nodig gehad, maar complimenten voor de bezorgers! Ruim op tijd, zeer klantgericht en denken mee. ze hebben geholpen met afkoppelen en verwijderen oude apparatuur en installeren nieuwe apparaten dat ging snel en netjes.

Aanbeveling
makkelijk, overzichtelijk en ruime keuze. Ik hoef niet de winkel met alleen maar de goedkoopste producten, ik wil graag een goede onderbouwde keuze kunnen maken en dat kan hier - aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

ronald 04-03-2016 In de winkel gekocht
Rotterdam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
Wel zo makkelijk dat je het zelf kunt ophalen als je niet thuis kunt zijn wanneer het bezorgd wordt.

Service
Vriendelijke ontvangst bij binnenkomst, snel en leuk geholpen.

Aanbeveling
Je kunt zien wanneer het wat minder druk is, voldoende parkeergelegenheid en er werd mij nota bene iets te drinken aangeboden! Waar vind je dat nog?

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Maaike 04-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Fijne website en snelle levering wanneer het mij uitkomt

Service
Zeer vriendelijk en behulpzaam

Assortiment
Genoeg maar kan altijd meer

Aanbeveling
Fijne website, snelle levering en zeer vriendelijke behulpzame klantenservice

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Vandenhende 04-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Het besteld product reeds de dag erachter of wel met de post of in de winkel

Service
een probleem met een product naar de winkel wordt direct geholpen door een vriendelijke personeel

Assortiment
men vindt er alles voor in huis

Aanbeveling
Altijd vriendelijke en behulpzaam personeel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marco K 03-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
De belangrijkste producteigenschappen en bestelinfo is handig gepresenteerd.

Service
Veel aflevermogelijkheden en aflevertijden om uit te kiezen. Je wordt goed op de hoogte gehouden na het plaatsen van je bestelling.

Assortiment
Prima aanbod, van lage tot hoge prijs. Er zijn meestal goedkopere aanbieders te vinden, maar de service en kwaliteit van hun shop is het prijsverschil meestal waard.

Aanbeveling
Fijne shop die goed weet hoe de klant tot koning gemaakt kan worden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Cees 03-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
gewoon duidelijk allemaal en ik weet wat ik aan Coolblue heb. Niet altijd de goedkoopste maar wel de beste!!

Service
grenzeloos!

Assortiment
zeer ruim!

Aanbeveling
Altijd een feest hier wat te kopen!

Extra toelichting
Een aanrader, super snel geholpen en bezorgd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan ter Maat 03-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Het werkt prettig en zeer betrouwbaar

Service
Een retor geeft geen enkel probleem, klasse

Assortiment
Wat ik ook zoek Coolblue heeft het

Aanbeveling
Zij krijgen van mij een dikke 9, net geen 10 omdat ze ook op zondag leveren, en dat vind ik minder.
Maar daar kun je zelf rekening mee houden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Femke 03-03-2016 In de winkel gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Via internet besteld, snel en makkelijk.

Service
Snelle bezorging!

Assortiment
Prima, ze hebben hier de vtech dieren die ik zocht, zijn niet in elke speelgoedwinkel te krijgen.

Aanbeveling
Volgende dag bezorgd, netjes verpakt in een doosje en bezorgd door post.nl. Bedankt voor de snelle bezorging!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arie 03-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Simpel, doeltreffend en transparant. Heel fijn.

Service
Ik heb de service afdeling nog nooit nodig gehad. Dat is nog eens service.

Assortiment
Uitzonderlijk uitgebreid assortiment.

Aanbeveling
Allemaal tienen, ben ik dan niet kritisch? Jawel, extreem zelfs maar verdiend is verdiend.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jelle514 03-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
groot assortiment

Service
snelle en flexibele levering
goede klantvriendelijkheid

Assortiment
veel verschillende producten voor een goede prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kevin 03-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Zeer makkelijk

Service
Super

Assortiment
Veel keuze

Aanbeveling
Deze winkel is betrouwbaar en levering via b-post is super

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Sichien Norbert 03-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer gebruiksvriendelijke on-line mogelijkheden

Service
Alles prima in orde

Assortiment
Zeer ruim assortiment

Aanbeveling
Gewoon perfect

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wa 03-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0

Gemak
makkelijk navigeren op de site

Service
helaas werd de levertijd met 24 uur overschreden. kan natuurlijk aan transportbedrijf hebben gelegen

Assortiment
zeer ruim

Aanbeveling
goede keuze, goede prijzen en mogelijk snelle levertijd

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende
Uitstekend

Reageer

Chris 03-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Gisteren besteld vandaag geleverd op aangegeven tijd, perfect!

Assortiment
Veel keuze, handig die klantbeoordeling

Aanbeveling
Koop zeker weer bij deze winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

smartfone 03-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
via internet is gemakkelijk

Service
gelijk een probleem oplossen

Assortiment
ruime keuze

Aanbeveling
mijn probleem met de SIM kaart is direct opgelost

Extra toelichting
de winkel is ruim opgezet

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Bartacus 03-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Simpel en snel doeltreffend naar het gewenste product navigeren. Klik, klik en besteld. Ideaal !

Service
Snelle levering. Compleet en netjes geleverd.

Assortiment
Volgens mij hebben ze (bijna :() alles (10 :-) )

Aanbeveling
Gewoon goed !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pieter 03-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Overzichtelijk, logische categorie indeling.

Service
Snel en relevant

Assortiment
voor vrijwel alle artikelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lieuwe 03-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Prettig dat winkelwagen over meerdere dagen bewaard blijft.

Service
Het volgen van de order is erg duidelijk.

Extra toelichting
Het enige puntje wat ik een beetje lastig vond was het navigeren tussen productspecificaties.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

mon 02-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
je moet je niet verplaatsen en je kan alle artikelen zeer goed vergelijken zowel wat betreft specificaties als prijs

Service
nog geen enkele keer een levering die te laat was of die langer onderweg was, steeds een juiste correcte afhandeling zoals vermeld op de website...
Een keer een probleem gehad met een tablet, was binnen de 5 dagen volledig in orde gebracht, nieuw tablet gekregen en de screenprotector die ik erop gezet had was ook terug gegeven, geweldige service

Assortiment
alles kan niet, maar heeeeel veeeel op voorraad, meer als in de gewone winkels, en de prijd is goed voor de geboden service

Aanbeveling
ik kan niet meer doen dan de mensen aan te raden een kijkje te nemen bij coolblue en gerust te bestellen, wat zij doen is hun zaak, maar dat ze niet komen klagen achteraf

Extra toelichting
goed bezig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jannie 02-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Groot aanbod en scherpe prijzen

Service
Snelle levering

Assortiment
Veel keuze

Aanbeveling
Naar tevredenheid gekocht en een goede indruk van deze webwinkel gekregen

Extra toelichting
Een aan te raden winkel om te bestellen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Albert 02-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Een Koelkast die de geest geeft is vervelend. De afmetingen waren belangrijk. Dank zij de duidelijke productbeschrijving gevonden. Op zondagavond besteld en op maandagmorgen al geleverd.

Service
Nog geen service nodig. De koelkast werd direct in de keuken afgezet. Perfect.

Assortiment
Op de website een kwalitatief (SMEG) en qua afmetingen gevonden wat ik wenste aan een zeer competitieve prijs.

Aanbeveling
Niets dan goed kan ik vertellen na die eerste bestelling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Renilde 02-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
zeer duidelijke website. Bij het bestellen wordt alles stap per stap uitgelegd.

Service
Beloofde levertijd werd gerespecteerd.

Assortiment
Heel uitgebreid assortiment. Goede prijs/kwaliteit

Aanbeveling
Coolblue doet wat ze beloven !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maja te Velde 02-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Nu al voor de tweede keer iets de volgende dag in huis. Prettige website ook.

Service
Goede service van de bezorgers.

Assortiment
Veel keuze!

Aanbeveling
Ik zal zeker bij Cool Blue bestellen in de toekomst.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ellen 02-03-2016 In de winkel gekocht
Eindhoven
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
zeer snel en vriendelijk geholpen in de winkel in Eindhoven

Service
volgende dag al geleverd en van te voren bericht van de bezorger wanneer ze komen

Aanbeveling
alles oke

Extra toelichting
nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MarkXV 02-03-2016 In de winkel gekocht
lochristi
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Informatieve website. Bestellen en kon er de dag zelf om in de winkel.

Service
Vriendelijke en snelle bediening.

Assortiment
Verschillende sites bezocht, coolblue was het goedkoopst.

Aanbeveling
Zeer tevreden.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Mirella de vries 02-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Veel verschillende producten

Aanbeveling
Ze hebben veel verschillende soorten producten en per product soort ook ruime keuze in verschillende prijsklasse. De beschrijvingen zijn duidelijk en snel geleverd

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Jack 02-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Gemakkelijk bestellen en snelle levering.

Service
Bij voorgaande bestellingen heb ik de servicedesk aan de lijn gehad. Geen lange wachttijden en ik ben op een vriendelijke en deskundige wijze geholpen.

Aanbeveling
Ik heb al veel gekocht bij Coolblue en altijd naar volle tevredenheid.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

jantsje 02-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
duidelijke overzichtelijke site die snel is.

Service
goede afhandeling bij aankoop en zeer snelle levering.

Assortiment
meer dan voldoende keus

Aanbeveling
prettige winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Harmsen 02-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk selecteren en kiezen, groot aanbod.

Service
Doen wat ze beloven, uitstekende communicatie

Assortiment
Ruimschoots aanwezig, alle bekende merken voor handen.

Aanbeveling
Eénvoudig winkelen en correcte levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

w de moet 02-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
Alles top geregeld

Assortiment
Uitgebreid assortiment

Aanbeveling
Van bestelling, levering tot garantie is het goed geregeld

Extra toelichting
Voor mij een vaste winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

George 01-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Betalen met Ideal, thuis bezorgt,geplaatst en aangesloten zonder extra kosten.

Service
wasmachine geplaatst, aangesloten, oude meteen afgevoerd en alle verpakking keurig afgevoerd.
Tijdstip van aflevering is duidelijk en precies.

Aanbeveling
Keurige afhandeling van alles.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Angela 01-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ideaal vanuit thuis producten bestellen met goede omschrijving.

Service
Snelle levering, je wordt per mail en SMS op de hoogte gebracht wanneer het product wordt geleverd!

Aanbeveling
Ruime keus, goede klantenservice en levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Popke 01-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
voldoende keuze, duidelijke omschrijving

Service
leverantie keurig op tijd, netjes verpakt

Assortiment
voldoende keus

Aanbeveling
na deze eerste bestelling goede indruk

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

JoJo 01-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
groot assortiment, veel informatie over producten, zelfs vaak met video's met gebruiksaanwijzing.

Service
Snelle levering en vriendelijke mensen

Assortiment
Veel producten snel geleverd tegen goede prijs!

Aanbeveling
... ik kom als ik zoek via internet iedere keer weer bij Coolblue terecht! Goed teken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Donkie 01-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Snel en makkelijk zoeken

Service
Prima

Assortiment
Genoeg

Aanbeveling
Prima zaak

Extra toelichting
Snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

KarloP 01-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Het gewenste product snel gevonden met duidelijke informatie.

Service
Het bestelde product de volgende dag al in huis.

Assortiment
Aantrekkelijke prijs

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Elke 29-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijk en vlot bestellen.

Assortiment
Genoeg variëteit aan producten.

Aanbeveling
Snelle levering en veilige betaling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wilfred 29-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goede zoek en vergelijk mogelijkheden

Service
Top levertijd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hilde 29-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Wat een luxe om thuis in alle rust de produkten te kunnen kiezen, vergelijken én bestellen!

Service
Direct na de bestelling een bevestigingsmail, en de volgende dag werd het product al geleverd, wat wil je nog meer?

Assortiment
Ik zocht een product (Dash Cam) en meteen gevonden, keuze uit verschillende soorten...

Aanbeveling
Ik ben een tevreden klant

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Judith 29-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Makkelijk zoeken op de website, veel filtermogelijkheden.

Service
Fijn dat de verzending snel en gratis is, en ook de klantenservice helpt goed!

Assortiment
Vaak de laagste prijs onder de webshops, breed aanbod.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

luc en nicky 29-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
ik heb iets besteld wat ik de volgende dag nodig had en wilde de volgende dag snel naar een coolblue winkel rijden dan was ik zeker dat ik dit de zaterdag had maar vermits ik geen tijd had heb ik het geriskeerd om het te laten verzenden en verdorie het was heel vlug geleverd,14 uur later belde ze al bij mij naan met het pakje

Service
zeer betrouwbaar

Assortiment
er is zoveel in jullie winkel dat ik nog geen tijd gehad heb om alles te bekijken

Extra toelichting
handig ,snelle levering,gewoon fantastische winkel,al zou ik toch nog eens in het echt in jullie winkel willen rondneuzen i.p.v het internet

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Huib Blokand 29-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijke website, onderverdeeld in categorieën.

Service
Perfect bij reparatie of retourneren.

Assortiment
Uitgebreid.

Aanbeveling
Algemeen prettig bij vragen, service en levering.

Extra toelichting
Zo lekker doorgaan!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M Budding 29-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Website is duidelijk. Eventuele benodigde informatie is erg makkelijk verkrijgbaar via chat, telefoon, mail etc.

Service
Meerdere keren iets bij coolblue aangeschaft. Personeel is bij vragen snel en beleefd en hebben ook daadwerkelijk antwoord waar je iets aan hebt. Levering kan op zeer korte termijn, maar ook in het weekend. Is altijd een plus als je zelf werkt door de week. Het personeel van het bezorgbedrijf was ook erg beleefd, snel en voorzichtig met onze spullen.

Assortiment
Heb tot nog toe altijd kunnen vinden wat ik zocht. Bieden ook veel A-merken aan voor zeer redelijke prijs.

Aanbeveling
Heb tot nog toe alleen nog maar positieve ervaringen met coolblue

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Willem de groot 29-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Snel en makkelijk

Assortiment
Er is veel keuze

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Michiel 29-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Gewoon een duidelijke bestelsite, eerlijke beschrijving en een eerlijke nazorg en levering op tijd.

Service
Kwamen alles na wat ze beloofde op de site. Bij een vraag per mail na levering kreeg ik direct antwoord.

Assortiment
Ja ik heb gevonden wat ik wilde bestellen. De prijs was prima, de goedkoopste die ik vond.

Aanbeveling
Gewoon ze doen wat ze schrijven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Suicide 29-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Lekker makkelijk vanuit je luie stoel bestellen!

Service
Contact met klantenservice verloopt altijd netjes duidelijk.

Assortiment
Hebben veel in het assortiment, mocht je een specifiek item niet kunnen vinden dan is er meestal wel een goed alternatief.

Extra toelichting
Bezorging van kleine pakketten gaat via PostNl, en die laten het helaas nog weleens afweten...

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fam Carton 29-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zeer veel informatie aanwezig op de website. We hadden een wasmachine besteld op vrijdagmiddag en deze werd de volgende ochtend geleverd en geinstalleerd volgens afspraak.

Service
Medewerkers zijn snel en tot laat in de avond bereikbaar.

Aanbeveling
Eindelijk een winkel die al zijn afspraken nakomt en een extra stapje zet voor de klant terwijl dat soms niet eens nodig is.

Extra toelichting
Wij gaan Coolblue zeker aanbevelen bij familie en vrienden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Monique van der Veen 29-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
De website van Coolblue is erg overzichtelijk waardoor je veel makkelijk producten kunt vinden

Service
Ik heb al veel producten bij Coolblue besteld. Ook wel eens iets geruild in de winkel. De service is echt top. Alles wordt heel duidelijk uitgelegd. Ik kreeg zelfs een (handgeschreven) kaartje van een medewerker nadat ik een half dagje langer moest wachten op een artikel. Medewerkers van Coolblue zijn altijd heel erg vriendelijk aan de telefoon.

Assortiment
Het assortiment is heel uitgebreid. Heel af en toe mis ik een product maar dat komt maar weinig voor.

Aanbeveling
Ik vind Coolblue een van de meest prettigste online shops van de wereld. Maar ook in de real life winkel vind ik het heel prettig. Heerlijk interieur, mooi rustig en overzichtelijk, net als de website.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ton 29-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Goed mogelijkheden om te filteren, snel en eenvoudig bestellen

Service
Bij problemen goede hulp, ook bij defecten

Assortiment
Vooral voor accessoires beperkte keus. Veelal alleen de duurdere merken, wel kwaliteit. Soms ook niet slim, om nu bij een Asus wear horloge bluetooth headsets voor bellen aan te bieden is niet logisch.

Aanbeveling
Altijd goede ervaring gehad. Snelle levering en goede service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Stan 29-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke website

Service
Snelle bezorging

Assortiment
Veel keuze

Aanbeveling
Beste webwinkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews