coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,7 Lees 42308 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3439 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,7

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

LHH 19-02-2016 Via de website gekocht

Algemene score

7,7

Gemak
Ik kon alles goed vinden (via google gezocht). Ik vond het wel vervelend dat ik na mijn bestelling nog eens een kortingscode van 5 euro kreeg voor de nieuwsbrief, wel zo efficiënt voor de klant als je die meteen krijgt toch?!

Assortiment
Ik heb een Fjallraven Kanken rugzak via Coolblue besteld, ik wilde er nog 1 bestellen, maar die kleur zat niet in het assortiment... Ik had dus wel keuze en heb de helft kunnen vinden, vandaar een 8, verwacht ook niet dat een winkel altijd ALLES maar in zn assortiment heeft. Ergens begrijp ik nog steeds niet waarom zo'n tas 80 euro moet kosten, maar dat zal vast te maken hebben met de duurzaamheid van het artikel en dat kan ik alleen maar toejuichen uiteraard!

Aanbeveling
Ik kreeg een track and trace, zou op de zondag bezorgd worden... niet dus... maandagochten nieuwe kans... weer niet, 's middags kwam het pas, uiteraard is dit onmacht , maar Coolblue kiest er natuurlijk wel zelf voor om met TNT samen te werken... Mijn bestelling had geen haast, maar heb er een hekel aan voor niks thuis te zitten wachten.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Carl 19-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Heel de bestelprocedure staat keurig vermeld op de mail , het bestellen gaat heel makkelijk.

Service
Goede service en mocht je een klacht hebben staat dit ook vermeld wat je moet doen.

Assortiment
Het assortiment is zeer compleet , ik vond gelijk waar ik naar op zoek was.

Aanbeveling
Ik kan niet anders zeggen dat ik zeer tevreden ben over Cool Bleu , echt een aanrader.

Extra toelichting
Niets meer aan toe te voegen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lucca 19-02-2016 Via de website gekocht

Algemene score

8,0

Gemak
Vandaag nodig en direkt besteld, de andere dag in huis, geweldig.

Service
Het personeel weet wat zij verkopen en is heel vriendelijk.

Assortiment
Ruime sortering van alles.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Wim 19-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
goede website, snel gevonden wat ik zocht, uitgebreide keus, goede prijs-kwaliteitsverhouding.

Service
je weet meteen waar je aan toe bent, en de levering was stipt op tijd, zoals aangegeven

Assortiment
ruime keus in aanbod, en ook reviews geven een ook een duidelijk beeld

Aanbeveling
leuk opgezet, staat nu in mijn favorieten

Extra toelichting
nee hoor, leesvoer was lekker :)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mevr van Dijk 19-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Heel overzichtelijk,en echt binnen 24 uur bezorgd, zelfs het aangegeven tijdstip klopt

Service
Bezorgers nemen oude machine mee, sluiten de nieuwe aan, stellen m waterpas, en zetten een wasprogramma aan, wachtten tot ze zeker wisten dat ie t deed,zelfs de verpakking namen ze netjes mee, zeer vriendelijk.

Assortiment
Je kunt in elke prijsklasse en voor alle merken terecht

Aanbeveling
Ik zou deze winkel iedereen aanraden, prijstechnisch heel gunstig en maken waar wat ze beloven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Serge 19-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goede dienstverlening en super veel keuze uit goede producten

Assortiment
Veel keuze aan producten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Auke 19-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Snelle en correcte levering

Service
Geen gedoe bij retourzending. Snelle teruggave van geld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

silvan 19-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
makkelijk instellen wanneer levering gebracht moet worden.

Service
snelle reactive na gestelde vraag

Assortiment
prima keuze uit het grote assortiment

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ed 19-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Snel gevonden wat ik zocht

Service
Snel geleverd

Assortiment
Gevonden wat ik zocht

Aanbeveling
Handig

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Roy V 18-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Product snel en gemakkelijk gevonden

Service
Product netjes en snel ontvangen top!

Assortiment
Groot assortiment

Aanbeveling
Gewoon goed

Extra toelichting
Home cinema set gekocht die de volgende dag reeds bezorgt werd!! Alle transacties goed kunnen volgen tot het punt dat de bezorger bij de deur stond

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

R Huiden 18-02-2016 Via de website gekocht

Algemene score

5,0

Gemak
goed

Service
Geeft eigen fout niet toe nadat een bijna lege cartridge werd geleverd en te laat ( 1 week) werd gereclameerd volgens hun richtlijnen.

Assortiment
goed

Aanbeveling
Na een bestelling van een printer cartridge werd een bijna lege cartridige geleverd. Na 3 weken bleek dat deze leeg was. Dit had ik niet eerder in de gate. Maar coolblue wilde niet iets voor mij doen en was niet voor reden vatbaar. Dramatisch slecht dat een lege cartridge werd geleverd en dan niets doen noem ik geen klantenservice. Het ging mij niet om het geld, maar om de service.

Review criteria:

Goed
Slecht
Goed
Officiele reactie van Coolblue 19-02-2016

Beste meneer/mevrouw Huiden,

We vinden het erg vervelend om te lezen dat er een lege cartridge is geleverd. Dit is natuurlijk niet de bedoeling. Mochten wij nog iets voor u kunnen betekenen, wilt u dan het ordernummer doorgeven? Alvast bedankt.

Groeten,
Coolblue

Reageer

Jolanda 18-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Snel besteld, snel geleverd!

Service
Nieuwe wasmachine wordt naar boven gebracht, oude naar beneden getild en afgevoerd zonder extra kosten.

Assortiment
Veel keus!

Aanbeveling
Tevreden over levering en kosten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stephanie 18-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk en overzichtelijk.

Service
Prima!

Assortiment
Het assortiment is heel groot!

Aanbeveling
echt een super winkel! Hele snelle levering,met een goede service! Ik kan er niks negatiefs over zeggen ; )

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bedrijf 18-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
mooie aanbieding en makkelijk te bestellen

Service
ideal betalen en snelle levering

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Trojan Man 18-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Zeer gemakkelijk een goedkope netwerkprinter gevonden.

Service
De dag erna toegekomen zoals geadverteerd.

Assortiment
Er zou toch nog altijd een bredere selectie aan producten mogen komen. In sommige categorieën is de keuze klein.

Aanbeveling
Vrij lage prijs en de snelle levering zijn top.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

NHendriks 18-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Snel besteld en in huis

Service
Na contact over een mislukte betaling binnen het uur antwoord.

Assortiment
Eigenlijk te veel keuze, maar het is wel goed opgezet met duidelijke filters

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Darwin 18-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Uitstekende filtermogelijkheden waardoor je heel snel alleen de producten hebt die aan jouw criteria.

Service
Gelukkig heb ik nog geen dingen besteld waar achteraf iets mis mee bleek te zijn maar als je de servicedesk belt voor een vraag krijg je in ieder geval vriendelijke mensen aan de telefoon die zelfs overkomen alsof ze het leuk vinden om je te helpen. Zo overtuigend heb ik dat nog nergens anders meegemaakt.

Assortiment
Tja. Duidelijk keuze zat natuurlijk.

Aanbeveling
Tot nu toe een dikke 10.

Extra toelichting
Zelfs op zaterdag tot 23:59 bestellen en de volgende dag, dus op zondag, gratis bezorgd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

PimH 18-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Ik ben al een langere tijd klant van Coolblue en heb dus ook al wat bestellingen gedaan, elke bestelling was op tijd bezorgd, goed verpakt en voor een mooie prijs.

Zeker een goeie winkel!

Service
Je kan ze bereiken via email en telefoon en krijgt altijd goeie hulp!

Assortiment
Veel soorten spullen op grote criteria

Aanbeveling
Perfect winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Louis van Tienen 18-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
levering nog sneller dan beloofd

Service
zoals het hoort

Assortiment
Je vind er alles

Aanbeveling
online zonder probleem

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hans 18-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
wij hadden een vraag over de afwijkende nismaat voor onze magnetron. veel verschillende antwoorden gehad, van veel verschillende medewerkers.
Aan enkele antwoorden hadden we veel, maar de meeste niet.
Allemaal wel even vriendelijk en goed bedoeld.

Extra toelichting
goede winkel

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Anita 18-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer overzichtelijke site

Service
perfect.

Assortiment
heel veel te krijgen

Aanbeveling
gewoon goed.. dus een 10

Extra toelichting
Direct na onze bestelling ( om 21.45 uur) gebeld i.v.m. een foutje in ons emailadres. Dit werd direct keurig aangepast en terwijl we belden kwam onze bestelling daar al van de band afgerold.. De volgende dag om 11 uur bezorgd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Geert 18-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Goed werkende website waar je kunt filteren volgens de gewenste criteria.

Service
Vlotte berichtgeving per email.

Assortiment
Ruime keuze.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Raymond Aerts 18-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Goede vergelijkingsmogelijkhedrn

Service
'S avonds besteld, de volgende motgen al afgehaald op het postkantoor

Assortiment
Keuze is volop

Aanbeveling
Correcte service, bovendien 2 jaar garantie op de ipad ipv 1 jaar bij Apple zelf !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J Jansen 18-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Alles goed te vinden en duidelijk

Service
Verstand van zaken

Assortiment
Groot assortiment

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Anoniem 18-02-2016 Via de website gekocht

Algemene score

6,2

Gemak
De website is overzichtelijk en duidelijk. Zoals het hoort.

Service
Laptop besteld en deze zou de volgende dag tussen 13:00 - 15:00 geleverd worden. Niet dus. Ik kreeg om 20:00 de melding dat de laptop op een ander tijdstip geleverd wordt. Nou, dat kan gebeuren. Wel jammer natuurlijk, want je betaald voor een service die niet nagekomen wordt.

Ik heb vervolgens aangegeven om de laptop bij Bruna af te laten leveren, omdat de laptop nu als bezorgtijd 17:00 - 19:00 had, wat mij niet uit kwam.
Bij het aanklikken van Bruna als locatie, werd de tijd veranderd naar 15:00 - 21:30. Een vrij ruime range vind ik zelf. Ik heb gebeld naar Coolblue en de medewerker zei dat dit betekent dat de laptop voor 15:00 bezorgd wordt en je hem vanaf dan op kan halen. Dus ik de volgende dag naar de Bruna lopen and guess what? Mevrouw aan de balie gaf aan dat coolblue altijd pas na 15:00 komt. Dus dit kan ook nog om 17:00 zijn, wederom de tijd die mij niet uitkwam.

Uiteindelijk is de laptop drie dagen later bezorgd en heb totaal geen korting of iets gekregen, alleen maar reacties dat het niet hun fout is maar die van PostNL. Dit is de eerste keer dat ik iets besteld heb bij Coolblue en voorlopig ook meteen de laatste keer.

Assortiment
Uitgebreid assortiment.

Aanbeveling
Zie kopje service. In deze tijden vind ik de manier waarop mijn klacht is opgelost niet acceptabel en het is logistiek gezien achterhaald om 3 dagen op een product te moeten wachten.

Review criteria:

Goed
Onvoldoende
Voldoende

Reageer

Catharina 18-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Vlot verwerkt mijn aankoop

Service
Idem

Assortiment
Prima

Aanbeveling
Tevreden

Extra toelichting
Neen

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Fons Lohuis 18-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Keuze is gemakkelijk te maken, prijs is scherp en bestelling loopt zeer eenvoudig en snel.

Service
Uitleg bij product is prima, bestelling kan retour.

Assortiment
Er is wel een duidelijke keus gemaakt in de producten. Waarom is niet goed duidelijk.

Aanbeveling
Erg klantvriendelijk, correct, snel in levering, duidelijk in communicatie behalve keuze in te leveren producten.

Extra toelichting
neen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Robin Vanspauwen 18-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Super gemakkelijke website, zeker als je deze website vergelijkt met andere grote bestelwebsites als bol.com. Cool Blue website steekt er bovenuit!

Service
Zoals het hoort.

Assortiment
Er is veel, heel veel. Maar niet alles :)

Aanbeveling
Top webwinkel!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Rob 18-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Overzichtelijk en keuze was snel gemaakt.

Service
Snelle levering....

Assortiment
Voldoende keuze

Extra toelichting
Kreeg wel veel mail rondom bevesting (aankoopbevesting, voortgangbevestiging, leveringebevesting coolblue, leveringbevestiging coolbleu van leverancier, leverancier stuurde 2 mailjtes en een smsje pfff).

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Martin 18-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Extra toelichting
Werkt gewoon er makkelijk en (in tegenstelling tot sommige concurrenten) ze doen wat er wordt beloofd. Dus op voorraad is ook echt op voorraad!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Annemiek 18-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Via de zoek functie is het product snel gevonden. Ook handig dat bijpassende producten gelijk getoond worden. Het bestelproces is logisch en makkelijk.

Service
Duidelijke communicatie via de mail. Ook als er iets misgaat, wordt het adequaat opgelost.
Service is gewoon super.

Aanbeveling
Coolblue is niet de goedkoopste website maar daar tegenover staat gemak en uitstekende service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Rene 18-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Service
Supersnel

Aanbeveling
Betrouwbaarheid is belangrijkste bij online shoppen en dat is mijn ervaring.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ineke Montijn 18-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Lekker makkelijk.

Service
Wat beloofd wordt, maken ze waar!

Assortiment
Wat je zoekt, hebben ze voor een nette prijs.

Aanbeveling
Makkelijk, redelijke prijzen en zelfs leuk en gezellig, hoe alles gaat!

Extra toelichting
Het was zelfs leuk, om de mails en het pakket te ontvangen, door de manier van alles. Zoals "doe de groeten aan de bezorger."

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M Rietdijk 18-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Snel gevonden wat we zochten en de dag erna in huis super

Service
Ik had nog een vraag over het product even bellen en ik had mijn antwoord.

Assortiment
Super ik heb een pc gekocht en ik ben er erg blij mee, en de prijs is nergens goedkoper

Aanbeveling
de dag erna al geleverd zonder extra kosten, en klanten serves heel behulpzaam

Extra toelichting
Als ik nog wat nodig heb zal ik eerst bij cool bleu kijken

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Kitty 17-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
artikelen zijn eenvoudig te vinden.

Service
Gratis én zeer snelle verzending

Assortiment
alles wat je zoekt

Aanbeveling
Een 8 is een zeer ruime voldoende :)

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

A Pouw 17-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Makkelijk en snel

Service
Snelle en goede service

Assortiment
Groot assortiment

Aanbeveling
Zeer betrouwbaar en snel

Extra toelichting
Nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eric Bauwelinck 17-02-2016 In de winkel gekocht
Lochristi
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Verplaatsingen vereisen een zekere reistijd, Lochristi is even ver als Wilrijk vanuit het Waasland

Service
Coolblue medewerkers zijn sterk geëngageerd, goed geschoold en klantgericht, dat onderscheidt hen van de concurrentie

Assortiment
zeer ruime keuze in het webassortiment, snel opzoekbaar

Aanbeveling
Overall service en betrouwbaarheid

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wilma 17-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Snel in huis.

Service
Goede service.

Assortiment
Groot assortiment.

Aanbeveling
Alles kun je er bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R Duinhouwer 17-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Website is erg duidelijk, en het product die ik nodig had, hebben ze gewoon. Nou ik heb stad en land afgezocht maar niet gevonden...hier dus wel! Volgende keer weer Coolblue

Service
Service is retesnel...is de volgende dag gewoon binnen.

Assortiment
Assortiment is heel groot. Mijn product hadden ze voor weinig, wie wil dat dan niet!

Aanbeveling
Als het zo gaat als bij mij, beveel ik deze zaak ten zeerste aan. Top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eddy 17-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Goed opgebouwde website

Service
snel en correcte levering

Assortiment
ruime keuze

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ellen 17-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
zoeken en gevonden komt niet allemaal overheen met adviezen pakketjes bij aankoop

Service
gewoon goed tot nu toe (is levering)

Assortiment
gewoon goed

Aanbeveling
fijn om rond te kijken, goede en snelle levering en veel keus

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

CWolters 17-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Makkelijker is bijna niet mogelijk

Service
Uitstekend! In mijn optiek geen verbeterpunten te Noemen.

Assortiment
Werkelijk alles is te verkrijgen bij Coolblue. Als ik dan heel kritisch moet zijn, dan zeg ik dat er per product wat meer mogelijkheden hadden moeten zijn.

Aanbeveling
Zeer goed! Ik zou het iedereen aanraden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

De Maere Nick 17-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
uitstekend

Service
zelfs levering op zondag

Assortiment
Bijna alles

Aanbeveling
Kan moeilijk beter

Extra toelichting
Ik blijf klant

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nikon Batterij 17-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
ondersteuning via Facebook, zij reageren snel op vragen

Service
Facebook, vriendelijk en deskundig

Assortiment
Ruim assortiment, goede keuze

Aanbeveling
prima tevreden, geen bezorgkosten onder de 20 euro en je hebt je bestelling ook echt de volgende dag

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lode 17-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Beste webwinkel ooit.

Service
Beste service ooit. Super snelle levertijden.

Assortiment
Ooit al een webwinkel gezien met een groter assortiment?

Aanbeveling
Beste webwinkel ooit.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sietse 17-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Voor 12 besteld is morgen in huis, is toch niet normaal. Wauw!

Service
Ik stuurde een tweet, binnen 5 min al reactie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Nadi 17-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Duidelijk, overzichtelijk, goede productinformatie, reviews waar je wat aan hebt.

Service
Ze leveren wat je bestelt. Bliksemsnel, goed verpakt.

Assortiment
Ze hebben veel producten en veel soorten.

Aanbeveling
Snel veel goed en betrouwbaar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jan 17-02-2016 In de winkel gekocht
via webshop besteld en opgehaald in Groningen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
open ruimte, overzichtelijk, duidelijk

Service
vriendelijk, snel en adequaat

Aanbeveling
prettige winkel, waarin ik snel werd geholpen door vriendelijk personeel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joseph Jansen 17-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
Bestellen is makkelijk en snelle levering.

Assortiment
Grote keus van producten.

Extra toelichting
Steeds weer snelle levering en nog geen problemen gehad met mijn aangekochte toestellen waaronder een wasmachine,fototoestel, TV, stofzuiger, smartphone....

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gielbert 17-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
snel,gebruiksgemakhoog

Service
Aankoop en aflevering ging heel snel

Assortiment
was op zoek naar Marantz, en ook gevonden

Aanbeveling
Overal gewoon goed!

Extra toelichting
Aankoop ging heel snel, Aflevering ook,hoop dat dit bij evt. problemen later net zo goed is.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews