coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,8 Lees 42242 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3617 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,8

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Cor Janssens 05-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Artikelen zijn prima te vinden

Service
Duidelijk wordt aangegeven waar het pakketje zich bevind en het wordt ook op tijd bezorgd.

Assortiment
Keuze is groot.

Aanbeveling
Betrouwbaar

Extra toelichting
nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Charline Scheermakers 05-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Op je gemak voor-/nadelen product vergelijken

Service
Correct versterkt en vooral gecommuniceerd

Assortiment
Nog niet gehele assortment gezien

Extra toelichting
Eerste aankoop is perfect verlopen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gustaaf 05-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Degelijke en overzichtelijke website

Service
De bestelde producten werden binnen de afgesproken tijdspanne geleverd

Assortiment
Tamelijk uitgebreid Assortiment tegen een goede prijs/kwaliteitsverhouding

Aanbeveling
Vlotte afhandeling van de bestelde producten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MarcVI 05-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Alles is zo voor de hand liggend.

Assortiment
Reuze keuze op een paar tijdelijk uitverkochte producten na.

Aanbeveling
Een voorbeeld voor alle webshops en wordt alleen maar beter.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

peter vroonen 05-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Easy internet verkeer

Service
Geen nodig gehad dus alles was duidelijk
snelle levering

Assortiment
Breed aanbod

Aanbeveling
Veel goederen, veel vergelijk dus en snelle levering

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

wim 04-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goede informatie

Assortiment
alle kleuren waren leverbaar

Aanbeveling
snel, correct, leuk,goede informatie over verzending,doen wat beloofd wordt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Abel 04-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Website is zeer overzichtelijk en bestellen gaat zeer makkelijk. Duidelijke info over het bestelproces.

Service
Perfecte service. Retourneren is altijd mogelijk en er zijn geen bijzondere voorwaarden.

Assortiment
Ruime keuze en prijzen die marktconform zijn. Geen producten uit grijze import

Aanbeveling
Bestellen en levering zijn top. Snelle levering op dezelfde dag is ook mogelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ben Sommen 04-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Geen account nodig om iets te kunnen bestellen. bestelling was heel snel.

Service
Bestelling was er goed op tijd.

Extra toelichting
Ik geef geen beoordeling aan het assortiment omdat ik er niet naar heb gekeken. Ik heb gewoon het product opgezocht dat ik wou en kwam uit op coolblue.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nelleke 04-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer overzichtelijke site!

Service
Super snel!

Assortiment
Breed assortiment!

Aanbeveling
Perfect!

Extra toelichting
Fijn dat je geen verzendkosten hoeft te betalen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

De Paepe 04-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
het duur helemaal niet lang om te vinden wat je zoekt en het afrekenen verloopt vlot.

Service
pakketjes worden snel en onbeschadigd geleverd.

Assortiment
het assortiment is zeer uitgebreid bijna alles wat je zoekt kan je vinden.

Aanbeveling
een product zoeken, vinden en bestellen gaat zeer vlot en is uitermate gemakkelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

KL 04-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
verlangde object simpel gevonden en besteld

Service
direct a-mail terug met aankondifging leverdatum

Aanbeveling
maar 1 ding besteld, geen ervaring verder

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk delanote 04-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Vlotte zoekmotor zonder omwegen...

Service
Geleverd binnen 24u ... top

Extra toelichting
Super webshop met correcte levertijd en super track en trace . Aanrader .

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JC 04-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Je kunt gemakkelijk producten vergelijken, specificaties opzoeken en de reviews zijn super handig!

Service
'S avonds om 17u bestelling geplaatst en de ochtend erop om half 10 al thuis geleverd!

Assortiment
Erg veel keuze en fijn onderverdeeld in de verschillende shops. Ook vaak goede aanbiedingen.

Aanbeveling
Snel, gemakkelijk en vaak fijne prijsjes.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

keith 04-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
overzichtelijk, zeer snel bestelproces zonder te registreren, zakelijk account zonder probleem, snelle levering

Service
zeer snelle levering. als produkt niet in vooraad krijg je notificatie mail wanneer wel binnnen is

Assortiment
uitgebreid assortiment

Aanbeveling
overzichtelijk, zeer snel bestelproces zonder te registreren, zakelijk account zonder probleem, snelle levering

Extra toelichting
wat minder verpaking zou beter zijn voor milieu :)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

amhuisman 04-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
Snel besteld, geen registratie nodig.

Service
Levertijd was prima

Aanbeveling
Prijs was gunstig, leveringsproces was goed.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

emmers erik 04-02-2016 Via de website gekocht

Algemene score

7,2

Gemak
alles goed bereikbaar

Service
iets besteld voor 24 uur en het was 2 dagen later nog niet bij mij thuis terwijl ze dit wel verklaren

Extra toelichting
de post in wallonie is niet correct

Review criteria:

Uitstekend
Onvoldoende
Uitstekend

Reageer

Claudia 04-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Super makkelijk bestellen

Service
De volgende dag geleverd!

Assortiment
Ruime keuze

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

xxxxx 04-02-2016 Via de website gekocht

Algemene score

2,7

Service
Bestelling wordt niet opgevolgd door CoolBlue.
Ze vragen je mening nog voor het product geleverd is.
De belofte was om het binnen de 24 u te leveren,
na 3 dagen was het nog altijd niet aangekomen in het postkantoor en heb ik gebeld. Na 4 dagen lijkt het nog altijd niet aangekomen en heb ik geen informatie waar het pakket is en wanneer het in het postkantoor zal aankomen. Als ik morgenvroeg van niks weet heb ik ik het niet meer nodig wegens te late levering.

Aanbeveling
Bestelling wordt niet opgevolgd door CoolBlue.
Ze vragen je mening nog voor het product geleverd is.
De belofte was om het binnen de 24 u te leveren,
na 3 dagen was het nog altijd niet aangekomen in het postkantoor en heb ik gebeld. Na 4 dagen lijkt het nog altijd niet aangekomen en heb ik geen informatie waar het pakket is en wanneer het in het postkantoor zal aankomen. Als ik morgenvroeg van niks weet heb ik ik het niet meer nodig wegens te late levering.

Review criteria:

Slecht
Voldoende

Reageer

Fitbit Surge 04-02-2016 Via de website gekocht

Algemene score

7,8

Gemak
Snel gevonden wat ik zocht

Service
Levering perfect getimed

Assortiment
Assortiment perfect.
Prijs mocht scherper aangezien deze hetzelfde was dan in andere winkels

Aanbeveling
Het is makkelijk

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Campe Johnny 04-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
niet nodig voor een inlog of paswoord!! zeer handig

Service
geen opmerkingen! vlot te bestellen en vlotte levering met de dag zelf een mail met een nauwkeurigere leveringsuur

Assortiment
geen opmerking

Aanbeveling
zoals reeds vermeld: geen inlog of paswoord nodig en je afhandeling verloopt vlotter

Extra toelichting
eventueel reeds een document in de verpakking voorzien dat door de klant enkel aan te kruisen is wanneer je bvb iets wenst terug te sturen naar cool blue en dat de koerierdienst het thuis komt ophalen ipv dat de klant naar een postkantoor moet gaan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mieke 04-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Groot gemak : na het bepalen van de keuze en betaling, 's anderendaags al geleverd ! Kan het nog gemakkelijker !!!

Service
Heel goede service ! Kan niet beter.

Assortiment
Groot assortiment in hetgeen ik reeds besteld heb.

Aanbeveling
Correct handelen, van keuze maken tot het thuis afleveren.

Extra toelichting
Neen, alles gaat gewoon perfect. Produkt wordt in originele verpakking + extra doos geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Sandra 04-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De webwinkel op zich lijkt op andere webwinkels

Service
Ik was werkelijk aangenaam verrast door de klantvriendelijke benadering dit zowel door Coolblue alsmede Dynalogic die kwam afleveren.

Extra toelichting
Een aanrader!!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

lieven 04-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
goed mooi overzicht

Service
heb nog geen beroep gedaan op de service? Met service bedoel ik problemen met levering of toestel

Assortiment
alles voor handen

Aanbeveling
als een belevenis

Extra toelichting
Snelle levering door cool blue, toch 1 nadeel je zoekt een product en bij de selectie van je product proberen jullie nog vanalles aan te smeren? onderhouds producten enz; een tip laat de klanten gewoon betellen wat ze nodig hebben niet meer en niet minder dit was een serieus een min punt voor mij, als of ik me in een fysieke winkel bevond waar dez verkoper (ster) je meer wil aan smeren waar je eigenlijk voor gekomen bent? wees op je hoede cool blue

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Jan Mertens 04-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Eenvoudig proces om te bestellen

Service
'Anderendaags geleverd door B Post zoals afgesproken

Assortiment
Product gemakkelijk gevonden. Prijs concurrentieel maar niet goedkoper

Aanbeveling
Vlotte levering

Extra toelichting
Indien de prijzen de "goedkoopste op de markt" zijn, zal dit nog meer succes meebrengen voor Coolblue

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Mario 04-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Super gemakkelijk.

Service
Snelle service.

Assortiment
Zeer uitgebreid en overzichtelijk.

Aanbeveling
Vanuit je zetel iets bestellen en voordelige prijzen, wat moet een mens nog meer hebben!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

André 04-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Website zeer overzichtelijk, bestelproces zeer duidelijk en gemakkelijk.

Service
Bestelling keurig en netjes zonder beschadiging, op de verwachte dag en tijd afgeleverd.

Assortiment
Zeer uitgebreid assortiment.

Aanbeveling
Alles naar verwachting gegaan. Zowel de bestelling als aflevering van het product.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lainkes 04-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
no stress... telkens weer opnieuw, de dag nadien de bestelling in de huis.

Service
iets meer info nodig? de contactlijn doet echt het mogelijke om je verder te helpen

Assortiment
enorm groot aanbod

Aanbeveling
niet de goedkoopste, wel de beste

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tonnie Nieuwenburg 04-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Je kunt rustig thuis alles vergelijken en de beste die je aanspreekt bestellen.

Service
De service is gewoon goed makkelijk te begrijpen. Wat er geboden wordt bent u nagekomen.

Assortiment
Er is genoeg te kiezen in alle prijs klasse.

Aanbeveling
Het kopen van een artikel en de afhandeling is helemaal naar wens.

Extra toelichting
Ben heel tevreden en inderdaad in de avond besteld de volgende dag het artikel in huis.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jager 04-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Snelle levering,en nette verpakking.

Service
Goede afwikkeling product.Geen gezeur coolblue gaat er v veur.

Assortiment
Mag wel wat ruimer assortiment bijv. microscopen,verrekijkers,dect telefonie.Gewoon wat meer keus.Verder geen aanmerking.

Aanbeveling
Goed en kwaliteit dat is wat bij cool blue hoog in het vaandel staat,prima prima.ps cool blue gaat er veur.Op zijn grunings.

Extra toelichting
Petje af voor de medewerkers,ga er voor geen een tot twaalf mentaliteit. Prima prima en nog eens prima

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Dirk 04-02-2016 In de winkel gekocht
boomsestweg wilrijk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
winkel is gemakkelijk bereikbaar.
via de website: heel vlot alles te vinden, overzichtelijk, bestellen gemakkelijk en levering gebeurt prima op tijd

Service
heel goede service in de winkel. ze nemen de tijd voor de klant

Assortiment
goed ruim assortiment

Aanbeveling
reeds meerdere keren via de site of in de winkel gekocht.
over alles tevreden
soms wat wachten omdat er teveel klanten zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

S Bierdrager 04-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Prima

Service
Snelle levering

Assortiment
Oké producten

Aanbeveling
Goede ervaring

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Ludo 04-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
snel en makkelijk

Service
heel tevreden

Assortiment
je kunt er veel vinden

Aanbeveling
kan bijna niet beter

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marjo 04-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Snel en correct

Service
Je wordt netjes op de hoogte gehouden van je bestelling en artikel is netjes verzorgd ingepakt.

Assortiment
Veel keuze

Aanbeveling
Goede service en ook snelle service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Guy 04-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke website/-shop

Service
Alle afspraken worden perfect nagekomen.

Assortiment
Meer dan voldoende keuze

Extra toelichting
Gewoon op dezelfde manier verdoen doen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jozef Andriessen 04-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Uitgebreide keuze. Eenvoudige navigatie. Voortreffelijke toelichting. Indien nodig kan altijd een gespecialiseerde medewerker op worden gebeld.

Aanbeveling
Het verbaast me telkens weer dat er nog mensen zijn die Coolblue niet kennen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Amparo 04-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
levering volgende dag, gewoon uit je zetel iets bestellen om de volgende dag in huis te hebben

Service
Levertijden waren perfect, retourzending kan wel makkelijker.

Assortiment
Bijna altijd laagste prijs. Groot aanbod

Aanbeveling
Heel content van de volledige service

Extra toelichting
Bij retourneren kan er misschien al direct een sticker aanwezig in de box om de doos terug te sturen. Nu moet je eerst op de site de retourtickets aanvragen.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

Marc Sanders 04-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Je moet natuurlijk niet meer uit de zetel komen, niet? Blitz om te bestellen vanuit de luie zetel!!

Service
Super ja, behalve de afleveringstijd?

Assortiment
Mag behoorlijk uitgebreider...

Aanbeveling
Schiet lelijk tekort op ecologisch gebied? Ik krijg een doos van een halve meter kubiek, vol geblazen lucht in plastiek. Op de onderkant vind ik dan de normale verpakking voor een magneetstripje wat ik bestelde...

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Koen 04-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
uitstekend

Service
Een zetfoutje bij het invullen van de gegevens werd achteraf vlot per telefoon rechtgezet. Dank daarvoor!

Assortiment
Gevonden wat ik zocht aan een goede prijs.

Aanbeveling
Correct en prima!

Extra toelichting
Nee, doe zo voort!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rina 04-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Rustig thuis producten vergelijken.Uitwisseling mails winkel/klant perfect.Goede website.

Service
Perfecte afhandeling van bestelling. Over "retourprocedure" kan ik niet meespreken.

Assortiment
Vrij uitgebreid. Voldoende informatie over het product.Verscheidenheid "merken" goed.

Aanbeveling
Frisse mooie winkel. Genoeg personeel zodat de wachttijden niet te lang zijn. Goede parking.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

vds 04-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
vanuit je eigen woning je keus kunnen bepalen.

Service
bestelling s'avonds, volgende middag reeds koffie met de nieuwe koffiezet

Assortiment
ruime keuze

Aanbeveling
correcte levering en afhandeling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Christel 04-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke Webshop je bent zo waar je wil zijn

Service
Misschien ook wel een 10 waard maar de afterservice hebben we niet kunnen beoordelen omdat wat we besteld hebben dikke mik in orde is.

Assortiment
Heel veel te vinden

Aanbeveling
Wij worden er blij van

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

mvh123 04-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
allebeide een drukke baan dus thuis achter de pc en klik en klaar

Service
morgen bezorgd is morgen bezorgd op de plek waar jij aangeeft in ons geval bezorgen bij de ah en open tot 21.00 uur prima toch

Assortiment
ruim assortiment

Aanbeveling
mijn vrouw wil niet anders meer blij dat de winkel geen man is anders had ik een concurrent

Extra toelichting
zo doorgaan en niet te veel emails naar de mensen sturen 1 per week is genoeg

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jeda 04-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
maandagavond bestellen vanuit de zetel, dinsdagmorgen al geleverd

Service
supersnel, veilig verpakt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Niels Neuteboom 04-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Gemakkelijke website, voldoende productinformatie, overzichtelijk bestelproces, en veel verschillende betaalmethoden geaccepteerd.

Service
Alles goed en tijdig ontvangen, correct verpakt, en ik werd op de hoogte gehouden van de voortgang van mijn bestelling. En daarnaast een compliment voor het marketing team voor de grappige teksten en leuke vormgeving.

Assortiment
Ik had voldoende keuze uit gangbare merken van hoge kwaliteit in de productgroep waarin ik interesse had. Heb een accessoire niet kunnen vinden, maar dat was bij een fotospecialist evenmin het geval

Aanbeveling
Tot nu toe zijn alle beloften altijd nagekomen, en verliep alles vlekkeloos. Heb ook van vele anderen hetzelfde positieve verhaal gehoord.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Chantal 04-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Bestellen gaat soepel klikt overal zo doorheen

Service
Snel in huis, je wordt overal van op de hoogte gehouden door coolblue zelf!

Assortiment
Ze hebben alles

Aanbeveling
Super!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ineke 04-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
perfect duidelijke productbeschrijving, ik vond direct wat ik zocht.

Service
Vlotte levering enzo!

Assortiment
IK had graag een hoesje van Hama gekocht voor mijn ipad air 2, helaas was die niet beschikbaar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Onvoldoende

Reageer

Wilfried 04-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De website is overzichtelijk en met de criteria voor verfijnd zoeken echt gemakkelijk.

Service
Volgens mij een perfecte Service dankzij de snelle en duidelijke berichten qua bestelling en levering. Een voorbeeld voor velen.

Assortiment
Het grote assortiment is een voordeel om je keuze te maken en bovendien zijn de prijzen zeer goed en aan de laagste kant.

Aanbeveling
Het is niet mijn eerste bestelling en ik beval Coolblue ook aan bij vrienden en kennissen met positief resultaat!

Extra toelichting
De tweede dag stand BPost al om 9u aan mijn deur met het pakketje. Perfect!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eveline 04-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Alles is duidelijk aangegeven, bij vragen kan ik super gemakkelijk met iemand chatten, erg fijn!

Service
vragen worden snel en goed beantwoord, retour en levering is perfect.

Assortiment
groot assortiment brengt me altijd naar coolblue

Aanbeveling
Ik koop erg vaak bij coolblue en het is me nog nooit tegengevallen! ga zo door

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pierre 04-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
alles zoals verwacht

Service
tot nog toe heb ik geen negatieve opmerking

Assortiment
Je kan al heel wat kopen in deze webwinkel

Aanbeveling
ik koop er met een gerust hart

Extra toelichting
als enige zou ik zeggen dat de verpakking wat groot uitviel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

PeterH 04-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ik kon direct vinden wat ik zocht binnen enkele muisklikken.

Service
Perfecte levering .

Assortiment
Je vindt er werkelijk alles. !!

Aanbeveling
Zeer snelle levering, mooie site, mooi assortiment

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews