coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,6 Lees 42363 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3288 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,6

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Manon 08-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijk en veelinformatie

Service
Continue updatevan je bestelling en verzending

Assortiment
Genoeg producten om te vergelijken!

Aanbeveling
Betrouwbaar, veel keus

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

LimesDBA 08-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Heel overzichtelijk, grote keuze

Service
Het is zo gek nog niet, of ze hebben er een oplossing voor.

Assortiment
Enorme keuze

Aanbeveling
Uitstekend!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter 08-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ik zocht en zaagblad en vond een zaagblad

Aanbeveling
Product snel gevonden, snel besteld, snel en gratis bezorgd. Wat wil een mens nog meer.

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

Mathias 08-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Coolblue heeft het beste en gemakkelijkste bestelproces.

Assortiment
Het assortiment kan iets breder voor bepaalde categorieën. Maar je productaanbod limiteren verlaagt natuurlijk ook wel de overhead

Aanbeveling
Als wij elektronica nodig hebben, dan kijken we eerst op Coolblue. Niet altijd de goedkoopste, maar wel de beste prijs/service verhouding.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Flip1902 08-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goed aanbod op overzichtelijke site met eenvoudige vergelijkingsmogelijkheid van de diverse modellen

Service
Snelle mail naar aanleiding van de bestelde tomtom

Assortiment
Grote keuzemogelijkheid

Aanbeveling
Perfecte afhandeling van alles

Extra toelichting
Snelle, duidelijke en correcte reacties op de bestelling cq aankoop

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marnix 08-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Alles staat netjes gerangschikt in categorien waardoor je gemakkelijk het juiste product vindt.

Service
Snelle verzending

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jens Goossens 08-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Je hebt een groot aanbod gewoon vanuit je zetel.

Service
Je bestelt het de ene dag en de volgende dag heb je het al in huis! Dat is megahandig tegenover andere winkels waar je vaak nog een week moet wachten voor het aankomt.

Assortiment
Het assortiment is enorm breed. Ik heb ook al veel dingen die ik nodig had hier teruggevonden, en vaak ook aan een veel lagere prijs dan de winkel waar ik oorspronkelijk was aan het kijken.

Aanbeveling
Het is makkelijk, snel EN goedkoper! Er zijn geen andere winkels die Cool blue dit nadoen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Johan DB 08-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Gewoon simpel om wat te bestellen.

Service
Supersnelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

James 08-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Er is een ruim aanbod

Service
Snel alles besteld

Assortiment
Ruim aanbod

Aanbeveling
Dikwijls ook nog goedkoper dan elders

Extra toelichting
Wel opletten met de post, maar daar kan men bij coolblue niets aan doen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Leane 08-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Ik kon snel vinden wat ik zocht.

Service
De bestelling werd op tijd bezorgd en was goed ingepakt.

Assortiment
Er waren voldoende alternatieven om uit te kiezen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

fabrice lans 08-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
echt goed service, snel, gooie verpakking enz...

Service
ultra snel en , goed genoteert

Assortiment
er is echt een beetje van alles op cool blue ik vinds die winkel echt goed dat is mijn 4 aankoop en ik ben echt content

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vicca 08-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Snelle, goede en gratis levering. Steeds de dag na de bestelling je pakket thuis hebben.

Service
Indien er problemen zijn met het toestel, kan je het gratis terug sturen. Ook 14 dagen bedenk tijd als je niet tevreden ermee bent.

Assortiment
Ruime keuze van alles wat je zoekt!

Aanbeveling
Zeer goede en snelle service van alle producten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

maarten 07-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
erg goed overzicht in de producten en relevante lijstjes met de toppers

Assortiment
Bijna alle consumer-elektronica voorhanden

Aanbeveling
Eerste winkel waar ik kijk voor m'n bestellingen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kapper Kilian 07-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
website is overzichtelijk en duidelijk

Service
snap je iets niet dan helpen ze je graag

Assortiment
hebben heel veel

Aanbeveling
ik ben zeer tevreden

Extra toelichting
neem een kijkje op de website of in de winkel je zult je verbazen hoe leuk coolblue is

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter 07-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Vlotte afhandeling en volgens afspraak

Service
Zie boven

Assortiment
uitputtend

Aanbeveling
vlotte en gemakkelijk. Afgehandeld volgens afspraak.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

pieter 07-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Makkelijk te kiezen, handig dat er al Voor geselecteerde pakketten te kiezen zijn.

Service
Je krijgt goed bericht van je bestelling, nog geen gebruik moeten maken van de service afdeling voor andere zaken, maar voorlopig komt het goed over op me

Assortiment
Zeer royaal, keuze genoeg

Aanbeveling
Snelle levering, tegen een goede prijs

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

beerens etienne 07-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
bestellen vanin de zetel

Service
bestelling ijdig en goed geleverd

Assortiment
meer dan voldoende keuze

Aanbeveling
correcte afwerking van bestelling en zeer prijselijk

Extra toelichting
Bestel gerust bij cool blue.veilige en betrouwbare site

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dirk 07-02-2016 Via de website gekocht

Algemene score

8,0

Service
Zeer goed en duidelijk uitgelegd

Extra toelichting
Prima uitleg. Alleen jammer dat bij een aankoop van een desktop acer het voorgestelde scherm lg niet kon aangesloten worden wegen niet compatibel. (Geen HDMI aansluiting op het scherm) Nochtans werd mij deze aanbevolen. Hopelijk kan ik deze inruilen voor een ander die wel compatibel is.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Hugo 07-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijker kan toch niet. Om 22u besteld, 12 uur later al geleverd door Bpost.

Service
Vlotte aflevering.

Assortiment
Grote keuze.

Aanbeveling
Eigenlijk moet iedereen dat zelf ervaren en uitmaken.

Extra toelichting
Duidelijke website. Vriendelijke voorstelling. Dienst na verkoop, kan ik me niet over uitspreken maar het lijkt me dat ook die goed werkt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dirkjan 07-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Service
snelle service, nooit problemen dus geen info over retouren of zoiets.

Assortiment
ruime keus

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Anna De Vuyst 07-02-2016 In de winkel gekocht
Lochristi
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Direct kontakt gehad met verkoper die mij heel degelijke raad gaf

Service
Geen moeite te veel

Assortiment
Ik heb niet naar andere producten gekeken

Aanbeveling
Ik heb al aan iedereen over jullie verteld en er zijn er verschillende die ook zo n mini iPad willen en bij jullie langs zullen komen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tom 07-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
vandaag beslist, morgen in huis

Service
geleverd zoals beloofd

Assortiment
sommige merken niet te vinden maar toch ruime keuze

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Yaw69 07-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Bestellen ,betalen ,klaar

Extra toelichting
Alleen de bezorging was slecht. De koerier weigerde me te helpen om de tv uit de wagen te pakken. Hij zei dat het pakket te groot was. Ik heb mijn vrouw dan maar geroepen om de tv uit de bestelwagen te pakken. Pakket was helemaal niet zwaar. Met andere woorden een slechte koerierdienst. Had hem eigenlijk moeten terugsturen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerard Brands 07-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Op zaterdag avond besteld en zondagochtend al in de winkel af kunnen halen. Prima service op de rustige zondag ochtend. Geen drukte in de stad, voor de deur parkeren.

Service
Goede service, medewerker controleerd de inhoud van het pakket op volledigheid. Vraagt ook of niet bestellde, kritische opties, een bewuste keuze is. Je kan thuis zonder teleurstelling direkt aan de gang.

Assortiment
Alle benodigde accesoires voorhanden. Totaal pakket aanwezig. Heb je deaccesoires niet diirect nodig dan is het zinvol andere shops te raadplegen. Prijsverschillen zijn hierop onderling groot. Coolbleu heeft een breed assortiment, maar is zeker niet de goedkoopste

Aanbeveling
Ruime winkel, gemotiveerd personeel, vriendelijke afhandelijk

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Vandegaer 07-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Kiezen op internet: simpel, duidelijke voorstelling en kiezen wat je zoekt...

Service
Was zoals beloofd: deze namiddag besteld, morgenmiddag geleverd, gratis levering.

Assortiment
Wat ik nodig had was onmiddellijk voorhanden

Aanbeveling
Voldeed aan al mijn verwachtingen: gemakkelijk snel en volledig naar verwachting

Extra toelichting
Neen, niets meer aan toe te voegen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Philippe 07-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Je vindt enorm makkelijk terug wat je nodig hebt met voldoende informatie.

Service
Nog maar een keer een probleem gehad, en dat werd direct correct afgehandeld na een telefoontje.

Assortiment
Ze hebben enorm veel maar dat alleen is niet genoeg. Ze hebben de belangrijkste modellen in het hoge, midden en lage segment.

Aanbeveling
Ik geef quasi nooit een tien, daarom een negen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tamás 07-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
It was very comfortable to review the shop's offer on the screen.

Service
The goods I ordered arrived next day to the closest post office, and I have even received a message that it was ready for pick-up.

Assortiment
I had a really wide choice to choose from.

Aanbeveling
Everything was just perfect: choice, quality of service and fast arrival of well-packed goods. Thank you!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Annie 07-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Met de zoekfunctie komen er diverse merken naar voren. Voldoende keus.

Service
Zeeeeeer snel geleverd. Zaterdag besteld en zondag al in huis. Top geregeld!

Assortiment
Prima merken. Voldoende keus

Aanbeveling
Super webshop. Geen verzendkosten. Snelle levering. Ik kan Coolblue aan iedereen aanbevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeannine 07-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Je weet meteen of het beschikbaar is of niet

Service
er wordt woord gehouden, volgende dag is volgende dag geleverd

Aanbeveling
snelle service correcte prijs kwaliteit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stephan 07-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijke uitleg en beschrijving van de te koop aangeboden goederen.

Service
Bezorgtijden worden nageleefd. Zeer snelle levering.

Assortiment
Zeker voldoende keuze in alle prijsklassen.

Aanbeveling
Coolblue komt zijn beloftes na, voor herhaling vatbaar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan Ludekuizee 07-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Gemak om vanuit je stoel je keuze te kunnen maken en te bestellen.

Service
Zou een 10 kunnen zijn, maar bij mijn laatste bestelling, was de doos open bij de bezorging.

Assortiment
Uitgebreide keuzes en merken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

John 07-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Je weet dat je de bestelling de volgende dag binnen hebt

Service
Wanneer het product niet goed blijkt te zijn wordt het gewoon vernieuwd

Assortiment
veel keus

Aanbeveling
Grote gebruiksgemak en snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erwin A 07-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk gevonden wat ik nodig had

Service
Savonds besteld smiddags in huis.

Assortiment
Veel keuze in hetgeen ik zocht, alleen al in gezocht merk.

Extra toelichting
Een vlotte eerste bestelling, voor herhaling vatbaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fons 07-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
De site is toegankelijk

Service
Montage van wasmachine was niet helemaal compleet. Vast snoer in badkamer konden men niet monteren. Verder was de service ok.

Assortiment
Compleet aanbod.

Aanbeveling
Prima winkel. Snelle levering en voordelig. Leveringsdatum werd een dag uitgesteld omdat opeens de vrachtauto vol was.

Extra toelichting
Niet beloven dat je levert na een dag als dat op de dag zelf opeens n dag later blijkt te zijn.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

JBoersma 07-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijk overzicht van artikelen en onderlinge verschillen

Service
Snel en zonder problemen geleverd, ook bij laat bestelmoment (na 23:00) volgende dag geleverd.

Assortiment
Meer dan genoeg keuze

Aanbeveling
Bijna al mijn online aankopen doe ik bij Coolblue winkels.
Altijd de beste prijzen, ruime keuze en bezorging op zondag.

Extra toelichting
-

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

walter 07-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ik ben van 1936, dus van een generatie waar op oneline-aankopen nog een zekere schroom opwekt.
Onder impuls van mijn zoon heb ik toch de stap gewaagd met de aankoop van een strijkijzer enkele maanden geleden tot nu . een wasmachine. Een nieuwe manier van aankopen doen werd voor mij een revelatie.

Service
Bestelt om 20.00u.'s avonds en 's anderdaags om 15.30u. afgeleverd, geplaatst en aangesloten. En dit allemaal met gemotiveerde bestellers.

Assortiment
Geen enkele fysieke winkel kan dit assortement aanbieden, met alle informatie en foto's erbij. Ongelooflijk !

Aanbeveling
Ik vraag me af .... "Wie doet beter ?".

Extra toelichting
proficiat over de ganse lijn !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Melike 07-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De site is overzichtelijk. Het bestellen ging moeiteloos. Ik werd netjes op de hoogte gehouden van de status van mijn bestelling. De volgende dag had ik mijn bestelling al binnen. Perfecte service!

Service
De site is overzichtelijk. Het bestellen ging moeiteloos. Ik werd netjes op de hoogte gehouden van de status van mijn bestelling. De volgende dag had ik mijn bestelling al binnen. Perfecte service!

Assortiment
Er zijn veel verschillende producten te vinden op de site. Ruime keuze.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

anoniem 07-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Aanbeveling
super snel en geen verzendkosten, en prima product voor goede prijs!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Daniel Vischjager 07-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke knoppen, snelle website.

Service
Erg goede klantenservice als je die nodig hebt. Ruime openingstijden.

Assortiment
Bijna alle merken zijn te vinden.

Aanbeveling
Snelle levering, goede service, leuke shopervaring.

Extra toelichting
Nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lieve 07-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
overzichtelijk

Service
snelle service, veilig verpakt

Assortiment
gevonden wat ik nodig had

Aanbeveling
Alles pico bello in orde

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kelly 07-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Na 23u besteld en de volgende dag al in huis.

Assortiment
Keuze genoeg.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Geert van Dorst 07-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
overzichtelijk met belangrijke info

Service
pakketten worden op tijd geleverd en het is simpel te volgen wanneer afgeleverd wordt. Je krijgt in je mailbox de gegevens van het bestelde met alle verder benodigde info.

Assortiment
Kan ik eigenlijk niet volledig beoordelen omdat je niet weet of er nog meer op de markt is.

Aanbeveling
Ik kon vinden wat ik zocht, maar is er meer wat ik nog niet weet. Suggesties.

Extra toelichting
ik ben dik tevreden en blijf zeker klant.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Samsung HT 7500 07-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
Het was druk in de winkel, dus heb best even moeten wachten. Maar was niet heel erg, maar daarom geen 10.

Service
Het pakket was gekeverd en daar zat schade aan. Contact gezocht met Cool Blue en ben super goed geholpen. Wat een service!

Aanbeveling
Super service, snelle levering, vriendelijke medewerkers

Extra toelichting
Nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Apres 06-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
Heb heel gericht naar een specifiek product gezocht en vond dit snel bij Coolblue. Bestellen verliep snel en probleemloos.

Service
Prima contact gehad met de klantenservice over de voorraad van het product. Op basis daarvan bestelling geplaatst.
Super dat de levering zelfs op zondag plaatsvond!

Aanbeveling
Dit was de eerste keer dat ik iets bestelde bij Coolblue, maar heb dit als positief ervaren.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Caroline 06-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Het is gemakkelijk dat de diepvries tot
Binnen wordt geleverd, maar hij wordt niet uitgepakt.

Extra toelichting
Product is perfect in orde, maar de eerste afspraak werd niet gevolgd wat jammer is als je een dag vrij hebt genomen. Tweede afspraak verliep perfect.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eric Thonon 06-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
zeer goed, . ik heb het snel kunnen kiezen en goed kunnen vergelijken met concurrerende toestellen.

Service
zeer goed

Assortiment
zeer uitgebreid en goed gedocumenteerd

Aanbeveling
zeer goede winkel

Extra toelichting
ik heb het gevoel dat het computermateriaal in de oorspronkelijke kartonnen doos moet zitten, met uitleg kabels garantie en cdrom. Als je het stuurt in een plastic zakje lijkt het alsof iemand anders het heeft teruggestuurd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ulfert 06-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Alles duidelijk

Service
Pakje zelfs eerder op afhaalpunt dan eerder werd aangegeven

Aanbeveling
Zie eerdere motivaties

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ivan 06-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Bestellen via internet is gemakkelijk, en bij cool blue is de website duidelijk.

Service
Snel en goed geleverd is een goede service

Assortiment
De prijs is ok voor vele dingen, tot nu toe heb ik alles gevonden wat ik zocht.

Aanbeveling
Gemakkelijk iets kopen, snel en goed geleverd.

Extra toelichting
Ik kijk uit naar het goed functioneren van het produkt dat ik gekocht heb. Zal er info over geven binnen een paar dagen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

yoga mat 06-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Gemak
website is duidelijk, je bestelling kan correct geplaatst worden

Service
De service van Bpost is zero. Om 8h30 's morgens wordt er geleverd, niemand thuis, briefje in de bus en dan kan je met de wagen naar het cenrtum om het pakje af te halen.
De link om een adreswijziging op te geven werkt niet

Assortiment
zeer ruime keuze

Aanbeveling
niets op aan te merken

Extra toelichting
laat de mensen de verzendwijze kiezen, de Nederlandse post is correcter dan de Belgische

Review criteria:

Uitstekend
Slecht
Uitstekend

Reageer

carine 06-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Vanuit je luie zetel kunne shoppen. In alle rust je keuze kunnen maken

Service
Besteld rond 17h. De vilgende morgen om 9h geleverd. Geweldig!

Assortiment
Voor ieder wat wils op de site.

Extra toelichting
Coolblue doet gewoon wat het zegt. Goed bezig hoor

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews