coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,0 Lees 42590 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2188 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Alyssar 28-12-2010

Algemene score

9,5
De videocamera gezien voor mijn vriendin en deze direct na 17:00u besteld. De afhandeling was perfect! Levering op een ander adres, en de status wordt goed bijgehouden via mail. De volgende dag rond de middag was de camera al in mijn bezit!. Verpakking was gewoon goed en de camera natuurlijk ook.

Positief vind ik ook de bundels die worden aangeboden. Zo krijg je ook een idee wat je nog nodig kunt hebben. Zoals een SD kaartje voor de camera. (Deze heb ik wel in een andere winkel gekocht aangezien deze daar goedkoper was)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ronnyronaldi 28-12-2010

Algemene score

9,0
Overzichtelijk, doen wat ze beloven en zelfs met sneeuw en ijzel is de bestelling er de volgende dag.
Proficiat

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

CaptainSlow 28-12-2010

Algemene score

9,3
De TomTom zelf was een aanbieding en scherp geprijsd, voor het gemak bestelde ik gelijk de juiste Brodit houder er bij.
De levering is snel en correct, de houder van Brodit bleek een origineel TomTom exemplaar.
Na ontvangst registreerde ik mijn aankoop op de TT site en zag tot mijn stomme verbazing dat dezelfde houder daar 15 euro goedkoper was.
Een origineel accessoire wat 15 euro boven de adviesprijs geprijsd is? Vreemd :-)
Dit geldt voor meer accessoires die je bij GPSshop bestelt, het loont dus de moeite dit eerst even te checken.
Overigens mocht ik het om deze reden gewoon retourneren.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

CoLo 28-12-2010

Algemene score

9,0
Was een van de weinige shops die uit voorraad kon leveren voor een goede prijs. Heb via het web besteld en dezelfde dag zelf afgehaald in de winkel in Eindhoven. Moest even wachten bij de afhaalbalie vanwege de drukte, maar dat risico loop je bij een willekeurige andere winkel ook.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

W.Jehee 23-12-2010

Algemene score

9,7
Ik had al eens iets besteld voor het bedrijf waarvoor ik werk. Ook daar ging het op een simpele manier met een inkooporder.Met deze ervaring ben ik ook prive iets gaan bestellen. Heb eerst een account aangemaakt en de bestelling gedaan op vrijdag 21.45 Na betaling heb je het idee dat je het artikel echt gekocht hebt.
Je kunt dan je bestelling bijna direkt digitaal volgen en de volgende morgen stond TNT om 10uur met mijn bestelling voor de deur. Dit is echt de simpelheid zelve.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bjettle 23-12-2010

Algemene score

9,5
's Middags om 16.00 uur bestellen en de andere dag om 09.15 afleveren op mijn werkadres.
Volgens mij kan dit echt niet sneller.
Alles perfect ingepakt.
Consoleshop SUPER

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Liekeschuit 23-12-2010

Algemene score

9,0
Erg goede en snelle service, product de volgende dag in huis. Snel en netjes geregeld!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

turtle1 22-12-2010

Algemene score

8,7
Om 21:45 uur bestelt en de volgende dag geleverd. Chappeau Coolblue :)

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Jo01 22-12-2010

Algemene score

9,0
s'avonds mijn bestelling gedaan,diezelfde avond nog een sms dat mijn bestelling was ingepakt. Mail met verzendbevestiging De volgende dag werd het bezorgd. De camera zat goed ingepakt,met lucht-kussentjes in de doos ter bescherming tijdens het vervoer.
After sales nog niet nodig gehad!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

eric2009 22-12-2010

Algemene score

9,0
Levering zoals op de website aangegeven, prima. Scherpe prijs, geen verzendkosten.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

toplaptop 22-12-2010

Algemene score

8,2
Keurig gekregen wat ik besteld heb netjes op tijd (ondanks staking TNT).

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

G2 21-12-2010

Algemene score

10,0
Deze site is erg klantvriedelijk in alle opzichten. Je kunt eigenlijk alles vinden wat je zoekt. Daarnaast is de klantenservice heel correct en behulpzaam en men heeft tijd voor jouw, kortom'' HEEL GOED''

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

berga 20-12-2010

Algemene score

9,5
Wij hebben de laptop besteld via internet,duidelijke website. De verschillende laptops zijn goed te vergelijken,zeer vlotte levering en voorzien van keurmerk Thuiswinkel Award.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

c.klok02 20-12-2010

Algemene score

9,3
Super snel! en correcte levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rgoossens 18-12-2010

Algemene score

9,0
Ben tevreden over de correcte levering en de informatie die je steeds de status ontvangt hoe ver het met je bestelling is.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wilfredx 14-12-2010

Algemene score

8,7
Snelle, correcte afhandeling van bestelling. Incl. sms dienst status bestelling.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

113694 14-12-2010

Algemene score

9,3
De website is overzichtelijk. De informatie die je nodig hebt is goed te vinden.
De printer werd snel geleverd op de toegezegde dag.
De factuur werd netjes via mail aangeleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

WallyWalrusss 14-12-2010

Algemene score

9,0
Op de vrijdagavond voor de verschrikkelijke sneeuwstorm besteld en zaterdagmiddag om 14:00 uur thuis ontvangen. Natuurlijk ook met dank aan TNT, maar prima en snel afgewikkeld door de PDA-Shop. Met dank en de PDA-Shop is de eerste waar we de volgende keer weer kijken.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

srkrikke 14-12-2010

Algemene score

9,7
Website is overzichtelijk, producten zijn goed terug te vinden. Bestellen via de site is gemakkelijk. Levering snel en goed verzorgd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

widelij 14-12-2010

Algemene score

9,0
Een perfecte online shop.
Zeer snelle en correcte afhandeling.
Echt aan te bevelen om daar te kopen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ger1402 14-12-2010

Algemene score

5,8
De levering van de HP IPAQ 214 vond de volgende dag keurig volgens afspraak plaats.

Bij de installatie van de software liep ik tegen problemen op en benaderde de PDA-shop daar telefonisch over. De medewerker kon mij niet direct verder helpen en beloofde mij dat ik terug zou worden gebeld door een collega die expert was op dat gebied.
Omdat ik niet werg teruggebeld heb ik zelf nog maar weer contact opgenomen, en weer werd mij toegezegd dat ik z.s.m. teruggebeld zou worden.
Ik ben echter nooit meer teruggebeld, verschrikkelijk slechte service dus.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed
Slecht

Reageer

Frensje 14-12-2010

Algemene score

9,3
Super snelle correcte levering.
Keurig op de hoogte gehouden door de gestuurde emails.

Top service.

Een volgend produkt zou ik zo weer bij Stofzuigerstore.nl bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Flyguy 13-12-2010

Algemene score

9,5
Na een tot twee maal toe mislukte bestelling bij een andere shop was deze levering een verademing.
Product was iets duurder, maar dat neem ik graag voor lief door de razendsnelle en volledig correcte verzending. Netjes op de hoogte gehouden van de status dmv e-mail (en SMS!). Pakketje goed beschermd verpakt. Voorraadstatus moet dus ook wel hebben geklopt, anders had ik het niet na 18 uur al binnen.
Bereikbaarheid en aftersales (nog) niet kunnen beoordelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

haen59 10-12-2010

Algemene score

9,5
besteld en de volgende dag al in huis duidelijke info op de site

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stephan Pamhier 07-12-2010

Algemene score

10,0
PDA shop doet wat hij belooft: snelle levering, geen problemen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hafie1969 07-12-2010

Algemene score

9,8
Recent een laptop gekocht bij laptopshop,
een jaar geleden ook een laptop gekocht bij hun,
deze is al meerder malen defect geweest,maar wordt altijd keurig geholpen,
wordt thuis opgehaald en weer gebracht,
meestal binnen een week.
Goede service en garantie!

En idd,
voor 22.00 bested,
volgend dag in Huis....

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wim64 06-12-2010

Algemene score

9,5
Duidelijk aangegeven de prijs en de verzendkosten, in mijn geval nul euro.
De gsm gekocht en de volgende dag al in huis, Hulde!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Steven M 06-12-2010

Algemene score

10,0
Zeer snelle levering s'avonds besteld volgende dag in huis.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

W. Maas 06-12-2010

Algemene score

9,2
Vorige week de Wahl Deluxe Chrome Pro gekocht via tondeusestore.nl. Ben helemaal tevreden over het product en de webshop.

- overzichtelijke en gebruiksvriendelijke site.
- scherpe prijzen.
- snelle en correcte levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tertia 06-12-2010

Algemene score

8,7
De snelle levering is echt super! Na één dag al in huis.
Ik had per ongeluk de factuur verwijderd van mijn computer. Op een mail hierover werd niet gereageerd. Na een telefoontje was het binnen één minuut geregeld. Al met al vond ik de samenwerking met Laptopshop heel goed
en zal niet aarzelen om nog eens zaken met hen te doen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

bennobello 04-12-2010

Algemene score

9,2
Prima webwinkel voor al de service voor 23 uur besteld volgende dag in huis dit was ook zo smorgens al .gaat zo door .

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mackenzie 03-12-2010

Algemene score

10,0
telefonisch hebben ze goede informatie gegeven over deze stofzuiger...na het gestorte bedrag werd de stofzuiger binnen de 2 dagen afgeleverd op mijn thuisadres via taxipost...

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Chris C 02-12-2010

Algemene score

4,8
De reparatie van mijn HTC Tattoo is echt een ramp. De PDAshop stuurt je zo snel mogelijk door naar de importeur om daar je garantie te regelen. De importeur repareert mijn apparaat niet volledig. Hierna contact met PDAshop, HTC Tattoo opgestuurd, daarna na 2 weken weer terug en vervolgens nog niet in orde. Door de helpdesk medewerkers wordt je zo snel mogelijk afgepoeierd. Maar een fatsoenlijke, klantvriendelijke benadering is er niet bij. Opmerking van de helpdesk: Als het gebruikssporen zijn moet u de reparatie zelf betalen (hoe durven ze het te zeggen binnen de garantie periode !)

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Slecht

Reageer

neutcomp 01-12-2010

Algemene score

9,0
Goede duidelijk website met een scherp geprijst product. Zeker aan te raden bij andere mensen. Levering was keurig op tijd en zat goed verpakt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

djleisiwal 30-11-2010

Algemene score

9,5
Bestelwijze TOP! Betaalwijze TOP! Levering TOP! Apparaat TOP! Kortom een aanbeveling voor iedereen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

adrianus2 29-11-2010

Algemene score

9,0
Snelle levering; alles netjes bijgeleverd. Goede informatie voorziening inzake order status. Zou hier weer iets kopen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wicked_Willy 29-11-2010

Algemene score

9,8
Prima en overzichtelijke shop
Direct zichtbaar of je product op voorraad is en bij je bestelling zelf kiezen wanneer het afgeleverd wordt.
Echt een top webshop en zeer goed geholpen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

keesdissel 29-11-2010

Algemene score

9,5
alle spullen de dag na bestelling binnen,groot aanbod
en een zeer duidelijke website.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

tmgconsultancy 29-11-2010

Algemene score

9,0
De snelheid van bezorging en de mogelijkheid tot tracing van de zending was geweldig.
Vond de informatie m.b.t. de specificaties van het apparaat wat beperkt. Je moest al behoorlijk technisch zijn om de onderlinge verschillen tussen de aparaten te kunnen beoordelen. De kosten waren wat hoger dan bij een aantal concurrenten, maar dit werd goed gemaakt door de snelheid van levering.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pjhage 29-11-2010

Algemene score

9,5
Via een duidelijke website, heb ik een tondeuse gekocht. Via de mail ben ik op de hoogte gehouden over de koop, en het verzenden hiervan. Het geheel kwam mj als prettig, en betrouwbaar over. Allen jammer dat de beschrijving bij het artikel niet in het Nederlands is.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

-M- 29-11-2010

Algemene score

10,0
Super snelle levering, prima e-reader voor een scherpe prijs en geen bezorgkosten...Top!
Ben geheel tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

BK1111 29-11-2010

Algemene score

10,0
Misschien een of twee euro duurder (bij producten van rond de €100), maar duidelijke website, geen gedoe en de spullen de volgende dag in huis.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Chilhil 29-11-2010

Algemene score

9,7
Super snelle en goede levering, ben super blij met mijn nieuwe mobiel !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wendy39 29-11-2010

Algemene score

8,0
's avonds bestelt en ondanks poststakingen toch keurig de volgende dag geleverd. Is allemaal heel netjes en vlot verlopen.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

hacomamast 29-11-2010

Algemene score

8,5
Keurig levering, met duidelijke opvolging van het levermoment.
De aftersales was ook perfect. Aangezien het artikel (beginnende) gebruikssporen vertoonde, is daar direkt na ontvangst melding van gemaakt, en kon ik het product direct omruilen. Daarvoor werd de mogelijkheid geboden om retour te zenden, of langs een winkel te gaan. Dat laatste werkte ook perfect, de winkel was inderdaad netjes op de hoogte gebracht van mijn klacht, en ruilde het product zonder enig probleem ter plaatse om.
Alleen maar lof, voor de manier waarop dit alles is afgehandeld.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

hanneke78 28-11-2010

Algemene score

9,3
Mooie en duidelijke WEBsite.
Goede prijs/kwaliteit verhouding
Zeer snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sieb123 27-11-2010

Algemene score

4,0
helaas tweedehands beschadigde troep ontvangen. Na melding hiervan moet ik eerst de boel terugsturen en na beoordeling door laptopshop krijg ik te horen of ik een nieuwe krijg of niet.

Ik heb al betaald en ik heb natuurlijk een toetsenbord nodig dus ik heb voorgesteld om deze te gebruiken tot ik een nieuwe ontvang en de beschadigde dan te retourneren.

Dit past niet in het beleid. Beschadigde troep sturen blijkbaar wel. nooit meer de laptopshop voor mij.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Slecht
Slecht

Reageer

Roy99999999 27-11-2010

Algemene score

10,0
Donderavond besteld en vrijdag in huis, perfect.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

idle 26-11-2010

Algemene score

9,8
Ik had een camera besteld bij deze winkel. Sony T90. Zoals op de website wordt beloofd kreeg ik de camera thuis toe de dag volgend op mijn bestelling.
Na een paar maand was er iets kapot aan de camera.
Deze shop werkt met een super handig systeem om goederen in garantie terug te sturen.
De afhandeling/communicatie met de winkel was buitengewoon vlot en na twee weken krijg ik de camera volledig gerepareerd reeds terug gestuurd. Het hoeft geen verdere uitleg dat ik super tevreden ben over de service all the way. Een echte aanrader !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

annet23101970 23-11-2010

Algemene score

9,7
Zeer snelle levering. Vrijdagavond besteld en zaterdag al geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews