coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,7 Lees 42301 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3462 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,7

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Nick 24-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke website met veel zoekmogelijkheden, ook het kunnen ophalen is voor bepaalde artikelen toch erg prettig.

Service
Werd bij afhalen van de bestelde artikelen super geholpen. Medewerker stelde voor eerst even te kijken of de bestelde laptop in de bestelde tas paste - niet dus! Ter plekke werd de tijd genomen om enkele tassen te proberen totdat een goede passende werd gevonden. Klasse! Niets is minder leuk dan om thuis aangekomen pas te merken dat iets niet klopt.

Assortiment
Breed assortiment, natuurlijk niet alles op voorraad maar dat is ook logisch.

Aanbeveling
Brede keuze, goede prijs. Veel artikelen ook echt in eigen voorraad dus als je haast hebt ook af te halen in de eigen filialen. Ideale kruising tussen een anonieme webwinkel en de klantvriendelijke winkel op de hoek....

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bernard 24-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Veel keuze en goede uitleg op één website!

Service
18u30 besteld en 9u de volgende ochtend geleverd!

Assortiment
veel keuze

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Saskia 24-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snel, overzichtig en klantvriendelijk

Service
Bestelling werd op beloofd tijdstip (volgende dag!) thuis geleverd. Reeds van verschillende vrienden en kenissen vernomen dat de naservice, indien nodig, gewoonweg optimaal is. Alles prima met de ereader die ik kocht, dus geen naservice nodig voor me.

Assortiment
Heb de indruk dat coolblue enkele met kwaliteitsartikelen werkt. Moest op andere sites eerst door de oudere en slechtere versies van wat ik zocht. Had tijd kunnen besparen door eerst naar coolblue te surfen.

Aanbeveling
Ben enkele jaren geleden ter plaatse geweest voor de aankoop van een laptop. Vriendelijk personeel die me goede raad gaven. Nu enkel online geweest.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

DJ Marcel 24-01-2016 In de winkel gekocht
Wilrijk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Je kan vooraf al een keuze maken op de website. Heb je toch nog vragen dan ben je altijd bijzonder goed geholpen in de winkel zelf. Dit geldt zowel voor Lokeren als Wilrijk.

Service
Ik heb de service gelukkig nog maar 2 keer nodig gehad maar ben dan ook uitermate goed en snel geholpen.

Assortiment
Je kan vast wel iets verzinnen wat niet in het assortiment zit, maar eigenlijk hebben ze bij Cool Blue alles in huis wat je in een dergelijke winkel verwacht.

Aanbeveling
Al vrij vaak bij Cool Blue geweest en steeds op een geweldige manier geholpen geweest.

Extra toelichting
Gewoon zo verder proberen te blijven doen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Patsy 24-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Binnen de 12 uren geleverd. Niet tevreden, geld wordt binnen de 5 dagen terug gestort.

Assortiment
Groot assortiment en laagste prijzen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kristian 24-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Makkelijk, duidelijk, snel.
Meer moet het niet zijn.

Service
Steeds netjes de dag na de bestelling geleverd.
Nog geen problemen gehad, oordelen daarover kan ik dus niet.

Assortiment
Kan nog ruimer, ik mis sommige merken.

Aanbeveling
Goed, betrouwbaar, als je snel iets nodig hebt.
Aanradertje.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

luc 24-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
redelijk makkelijk om te vinden wat je zoekt

Service
na een vraag te hebben gesteld via Facebook uiterst snel en behulpzaam antwoord

Assortiment
zeer uitgebreid en dingen die je elders niet of moeilijk vind

Aanbeveling
snelle en correcte service

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Papillon 24-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Duidelijke website

Service
Zeggen wat zij doen en doen wat zij zeggen

Assortiment
Ruim assortiment in diverse materies

Aanbeveling
Je vindt er alles aan de beste prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ant 24-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
duidelijke site zelfs voor een leek als ik.

Service
besteld en thuis geweldig

Assortiment
voor mij is het assortiment genoeg. maar dat is voor iedereen misschien anders.

Aanbeveling
nette bezorging en altijd een berichtje.

Extra toelichting
Het is pas de tweede keer dat ik iets bestel, maar ik kan het aan bevelen Ook leuk dat je een cadeau bon krijgt, dat stimuleert toch.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

henk reintjens 24-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Een fijne en duidelijke,frisse website waarop je gemakkelijk je bestelling plaatst.

Service
Een 10 met een Griffel.Reeds eerder bestellingen geplaatst,waarbij ik al dik tevreden was,vandaar weer een bestelling geplaatst.

Assortiment
Ruime Keuze aan goederen,ongeacht wat je nodig hebt,Klasse!

Aanbeveling
Snelle en Correcte Levering!Zondag besteld,en wordt meteen al op de volgende dag geleverd.Toppie en alle lof voor jullie.

Extra toelichting
Jullie werken samen met een heel goed,netjes en correct vervoersbedrijf,n.l Dynalogic .Toppie en deze jongens verdienen ook een Pluim.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan 24-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Door overzichtelijke indeling en goede zoekcriteria heb je gauw gevonden wat je zoekt

Service
Vandaag besteld e morgen in huis klopt voor al mijn bestellingen.Top!

Assortiment
Ik heb hier nog nooit misgegrepen.

Aanbeveling
Als je iets zoekt voor een goede prijs is dit je winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Elisabeth 24-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles is goed gerangschikt, zeer overzichtelijk!

Service
Bestelling de volgende dag al in huis + ze houden je per mail op de hoogte!

Assortiment
Heel veel keuze!

Aanbeveling
Alleen maar goede ervaringen als ik hier iets koop!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robin 24-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
gezochte was gemakkelijk te vinden.

Assortiment
Zeer groot assortiment

Aanbeveling
Snelle levering. Hier is een produkt vaak nog wel te koop dat elders is uitverkocht.
Zijn wel iets duurder dan anderen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

leon van Dongen 24-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Netjes goed en corecect precies

Assortiment
Veel Keus en goed van prijs

Aanbeveling
Alles gaat zo corect en snel echt super goed

Extra toelichting
Ik kijk altijd eerst hier of er een produkt is wat ik nodig heb .

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martin 24-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Alles is zeer makkelijk te vinden en anders heb je nog de keuze adviseur

Service
snel en goed geleverd, geen gezeur bij eventueel retour. Vriendelijke mensen.

Assortiment
zeer ruim assortiment van bekende merken, dat zie je ook niet overal.

Aanbeveling
10 is te perfect, alles en iedereen kan op een enkel puntje iets aanpassen, maar 9 verdienen ze zeer zeker.

Extra toelichting
Ben blij dat ik coolblue ontdekt heb, heb er dan ook al diverse artikelen gekocht. (en die dozen zijn zo leuk)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Berniiee 24-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Goeie gerelateerde zoekresultaten

Service
Je kan zelf bepalen wanneer het pakket bezorgd wordt

Assortiment
Ruime keus, veel categorieen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Gelderad 24-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Redelijk snel gevonden wat ik zocht

Service
Alles snel geregeld

Aanbeveling
Ik kom zelfvsteeds terug

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nico 24-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Geweldig assortiment, scherpe prijzen en een voortreffelijke levering (voor 23:59 besteld, de volgende dag in huis)

Service
Levering was conform de belofte. Top!

Assortiment
Zeer fraaie (professionele) producten, precies waar ik naar op zoek was.

Aanbeveling
Blijft amper wat te wensen over; wellicht een nóg groter assortiment misschien?

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

StijnD 24-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Snelle levering

Assortiment
Uitgebreid assortiment, goede omschrijving, veel reviews

Aanbeveling
Scherpste prijs die ik vond in mijn vergelijking met andere shops

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob Hendrikx 24-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De communicatie gaat perfect. Direct antwoord op de gestelde vraag en de stappen in het proces zijn duidelijk.

Service
Ook een product teruggestuurd en binnen een week stond het bedrag weer op de rekening.

Assortiment
Het gewenste product was gemakkelijk te vinden: ruime keuze en overzichtelijk gepresenteerd op de site.

Aanbeveling
Zie de positieve opmerkingen hierboven. Overzichtelijk en duidelijke informatie per product.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marc L 24-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Alles eenvoudig te vinden...

Service
Alles volgens de regels...
Binnen de 24u geleverd.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marc Suy 24-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Alles heel duidelijk op de website.

Service
Gewoon perfect.

Aanbeveling
Alles op een vlotte manier afgehandeld, zoals het moet zijn.

Extra toelichting
Dit was gewoon een vlotte aankoop en levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eva 24-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer duidelijke website

Service
Donderdagavond rond 22u besteld en vrijdag kreeg ik al vóór 10u een mail dat mijn pakje klaar lag in mijn gekozen afhaalpunt!

Assortiment
Veel keuze in alle prijsklassen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wouter 24-01-2016 Via de website gekocht

Algemene score

9,2

Gemak
Het werkt gewoon.

Service
Duidelijk op de hoogte gehouden.

Assortiment
Voor mij goed, heb gevonden wat ik zocht.

Aanbeveling
Persoonlijk ben ik niet zo'n online shopper, voor mij gaat mijn voorkeur toch eerder naar afhalen in de winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hennie 24-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Makkelijk bestellen

Service
Snel met reparaties

Assortiment
Veel keuze

Aanbeveling
Goedkoop en snelle levering

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Hans 24-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Nu meerdere keren wat gekocht via Coolblue
Zeer tevreden over de snelheid van levering en de verdere service, SUPER.

Service
Zeer tevreden

Extra toelichting
Deze keer een PC beeldscherm, vorige keer een droger en daarvoor een wasmachine. Alles naar volle tevredenheid.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dheer Hendrik 24-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer gemakkelijk via internet

Service
Zeer goede service de leveringstijd is goed op te volgen via internet.

Assortiment
Zeer veel keuze en goede kwaliteitsproducten.

Aanbeveling
Is zeker aan te raden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter 24-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
je kan de commentaar van andere klanten lezen over het product dat je wil aankopen en hier rustig over nadenken

Service
de levering gebeurd zoals belooft

Assortiment
had een keukenweegschaal nodig maar de meeste waren niet voorradig

Aanbeveling
betrouwbare webshop

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

sb 24-01-2016 Via de website gekocht

Algemene score

5,2

Gemak
50km naar Lochristi gereden, pakket was nog niet aanwezig.
Komt pas in de namiddag (het was toen 9.30u)

Service
10 euro extra betaald: we hadden het pakket nog dezelfde dag nodig. Personeel in de winkel en chauffeur waren wel ok.

Review criteria:

Slecht
Slecht
Uitstekend

Reageer

Luc 24-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Kiezen en vergelijken op eender welke plaats, op eender welk tijdstip. Alle producten mooi te sorteren volgens eigen samen te stellen criteria.

Service
Supersnelle en correcte leveringen

Assortiment
Nog maar zelden een product niet gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Boomsesteenweg Wilrijk 24-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Kort bij huis

Service
terugname zonder enige discussie

Assortiment
tot hier toe alles wat al nodig heb gehad

Aanbeveling
uitstekend

Extra toelichting
gewoon buiten gewoon doen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Elise Nouwens 24-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
Groot gemak, echter werkt deze 'scroll down' niet goed.
Ook kon ik de optie gratis leveren in de avond niet selecteren.

Service
Perfect op tijd levering. Pakket goed te volgen.

Aanbeveling
Ik vind de site niets uitstralen. 'Blue', hoeft niet per se simpel en goedkoop uit te stralen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans Bakker 24-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Niet de deur uit, maar heerlijk achter de pc samen winkelen in een winkel die alles te koop heeft.

Service
Snelle en correcte levering...Zelfs savonds nog snel bestellen en de volgende dag al geleverd hebben..Voortaan geen cadeaustress!!

Assortiment
Je kan het zo gek niet bedenken...en ze hebben het!!

Aanbeveling
Absoluut verdiend!!

Extra toelichting
Geen op of aanmerkingen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Walter 24-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Eenvoudig vergelijken

Service
Zeer snel ontvangst met duidelijkheid van levering

Assortiment
Je kan alles met verschillende functie apart zoeken
Prijzen zijn correct!

Aanbeveling
Gemakkelijk, betrouwbaar en snelle service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

winnezele 24-01-2016 Via de website gekocht

Algemene score

7,0

Gemak
Motiveer je beoordeling

Service
Hometrainer gekocht met bijkomnde service, n.l. montage op locatie. Product ontzettend vlug geleverd met formulier bij met code om een montage-afspraak te maken via mail. Reeds twee dagen zit ik te wachten op een antwoord. Wegens problemen met heup en knie durf ik het risico niet te nemen om deze zelf te monteren. Kostte me wel 85 euro.

Assortiment
Motiveer je beoordeling

Aanbeveling
Montage-afspraak wordt niet geregeld maar montage is wel reeds betaald.

Review criteria:

Uitstekend
Onvoldoende
Uitstekend

Reageer

maurice 23-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
geen enkele website gevonden die zo gemakkelijk is

Service
supersnelle levering met leveringsopties die er toe doen

Assortiment
ik vind er altijd het juiste product

Aanbeveling
Ik heb geen enkel negatief punt kunnen ontdekken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

maurice 23-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
geen enkele website gevonden die zo gemakkelijk is

Service
supersnelle levering met leveringsopties die er toe doen

Assortiment
ik vind er altijd het juiste product

Aanbeveling
Ik heb geen enkel negatief punt kunnen ontdekken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans A 23-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
product makkelijk te vinden,logische bestel procedure

Service
levering correct,ruim op tijd geen gebruik hoeven maken van retourzenden maar lijkt me geen probleem.

Assortiment
grote keuze,makkelijk te vinden door de bank genomen lage zoniet de laagste prijs .

Aanbeveling
makkelijk winkelen,goede afwikkeling voor een goede(lage)prijs.

Extra toelichting
ga zeker nog eens kijken voor andere podukten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frits 23-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Service
Snel en goed

Aanbeveling
Service snel goed en op tijd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Richard Duijn 23-01-2016 Via de website gekocht

Algemene score

4,5

Gemak
makkelijk besteld

Service
Product besteld en zou de volgende dag geleverd worden bij de supermarkt. 3x geweest geen pakket en geen bericht van Coolblue. Coolblue gebeld en excuses gekregen maar pakketje komt pas overmorgen. Ik kan wel het product opnieuw bestellen, betalen en dan kan ik het wel morgen afhalen en het pakket van overmorgen terugsturen. Belachelijk!!! Wat heb je aan excuses? Volgende keer gewoon weer bij bol.com kopen.

Assortiment
ze hebben zeer veel.

Aanbeveling
Slecht bezorging en je wordt niet opde hoogte gehouden bij lange vertraging.

Extra toelichting
Product besteld en zou de volgende dag geleverd worden bij de supermarkt. 3x geweest geen pakket en geen bericht van Coolblue. Coolblue gebeld en excuses gekregen maar pakketje komt pas overmorgen. Ik kan wel het product opnieuw bestellen, betalen en dan kan ik het wel morgen afhalen en het pakket van overmorgen terugsturen. Belachelijk!!! Wat heb je aan excuses? Volgende keer gewoon weer bij bol.com kopen.

Review criteria:

Goed
Slecht
Goed
Officiele reactie van Coolblue 24-01-2016

Beste meneer Duijn,
Vervelend dat de het bij het bezorgen van de order behoorlijk is misgelopen. We doen elke dag ons uiterste beste om u bestelling de volgende dag thuis te bezorgen of bij een afhaalpunt te brengen. Jammer genoeg gaat dat niet altijd goed en dat is natuurlijk kwalijk. We zouden daarin nog graag met u meekijken of we eventueel nog verder informatie kunnen geven. Mocht u dat nog wensen dan kunt u in een antwoord op dit bericht het ordernummer doorsturen.

Met vriendelijke groet,

Coolblue

Reageer

Bruno Verhasselt 23-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goed overzicht per product. Filtering op product is erg handig. Alles daardoor zeer overzichtelijk. Zeer goede koophulp.

Service
Na aankoop is deze duidelijk te volgen via e-mail berichten.

Assortiment
ruime keuze die je filtert op prijs en technische eisen of specificaties.

Aanbeveling
Over gans de lijn erg toegankelijk en makkelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fabri Marc 23-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
vanuit de luie zetel kan je zowat alles bestellen aan een goeie prijs.

Service
top. Snelle afhandeling eens de bestelling geplaatst.

Assortiment
ruim aanbod in elke prijsklasse.

Extra toelichting
Persoonlijk zou ik het beter vinden als de verzending met koerier zou gebeuren in plaats van met de post. Service dat deze firma's bieden is van veel hogere kwaliteit dan wat de post levert. Door omstandigheden heb ik 4 dagen moeten wachten eer de polar werd afgeleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Piening 23-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
webwinkel super goed

Service
Zaterdag besteld Zondags in het oosten van het oosten van het land

Assortiment
ruime keus

Aanbeveling
van alle gemakken voorzien je hoeft de deur niet uit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lucas 23-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
overzichtelijke webwinkel

Service
prima levering zoals afgesproken

Assortiment
veel keuze

Aanbeveling
laagste prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Geert 23-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
duidelijk overzicht, gespecialiseerde subcategorieën

Service
perfect afgeleverd nog in de voormiddag, pas 's avonds besteld

Aanbeveling
perfecte service, marktconforme prijszetting

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erna 23-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alle info die ik nodig had, om de juiste aankoop te doen, kon ik meteen vinden op de website van Coolblue.

Assortiment
Precies de goeie Crockpot kunnen vinden voor een heel nette prijs. Na gebruik kan ik zeggen: een handige pan, ook simpel in gebruik, had ik veel eerder moeten kopen!

Aanbeveling
Coolblue voldoet helemaal aan m'n verwachtingen. En de teksten zijn erg grappig en ook slim, want ze spreken je als klant heel direct aan.

Extra toelichting
Ik hoop alleen maar dat Coolblue z'n assortiment nog veel verder gaat uitbreiden, zodat ik vaker bij deze webwinkel kan kopen. En dat er meer fysieke winkels komen, want de dichtstbijzijnde Coolblue winkel is voor mij een beetje ver weg (60 km).

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Caroline Geelen 23-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Het is zeer gemakkelijk om van uit je zetel de bestelling te plaatsen.

Service
Ik heb s'avonds laat de bestelling geplaatst en de dag erna voor 11.00 uur ontvangen. Sneller gaat niet.

Assortiment
Er is ruim keuze uit allerlei producten die je in de winkel ook vindt.

Aanbeveling
Klant vriendelijk en zeer correct

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Primuszoon 23-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snel gevonden, snel vergeleken, snel gekozen!

Service
's Ochtend besteld, 's avonds geleverd

Assortiment
Genoeg keuze om te twijfelen wat nu juist het beste is.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Patrick Michiels 23-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
snel gevonden wat ik zocht

Service
snel geleverd na betaling

Extra toelichting
zeer tevreden met het gekochte product

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jos 23-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Super!

Service
Netjes en snel

Assortiment
alles is aanwezig, perfect!

Aanbeveling
Perfect!

Extra toelichting
Snel thuis bezorgd, tnx

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews