coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,0 Lees 42588 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2204 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

seppe de bruyn 30-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
heel snel

Assortiment
heel groot

Aanbeveling
mooi producten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gulsum 30-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Met 1 woord perfect

Service
Alles wordt snel en goed geregeld

Assortiment
Alles wat ik nodig heb onder 1 dak

Aanbeveling
nvt

Extra toelichting
Ga zo door

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M Willems 30-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
's avonds online besteld, 's anderendaags om 9 uur thuis afgeleverd. Gemakkelijk!

Service
's avonds online besteld, 's anderendaags om 9 uur thuis afgeleverd. Gemakkelijk!

Assortiment
Ik zocht eigenlijk een Canon zonnekap voor lens. Was niet beschikbaar. Wel een alternatief, maar ik heb toch liever de merkproducten.

Extra toelichting
Even was er twijfel bij de online betaling. ik had Visa-kaart aangevinkt en wilde met Mastercard betalen. Daardoor ging er bij de betaling telkens iets fout. Het lag aan mij, maar voor ik het doorhad had ik toch al enkele keren geprobeerd. Temeer omdat ik ook van de bestelling die uiteindelijk niet doorgevoerd werd ook een bevestigings-email kreeg. Op de duur dacht ik dat de bestelling dan toch verschillende keren was doorgevoerd, alhoewel ik geen betalingsbevestiging had gekregen. Derde keer bleek de goede keer.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

wewillfailer 30-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
simpel om de producten te vinden op de site en zelfs via google.

Service
snelle site. Ook een zeer goede delivery time. 1 dag namelijk.

Assortiment
groot genoeg assortiment voor zoveel verschillende categorieën

Aanbeveling
Cool blue zalig payment methods. snelle levering. all-arround super goede winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Judith Baijens 30-01-2016 In de winkel gekocht
Eindhoven
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Duidelijke uitleg en hulp met het vinden van wat jij wil!

Service
Professionele uitleg en snelle bediening.

Assortiment
Ruime keuze in alle prijs klasse. Assecoires mag uitgebreider.

Aanbeveling
Overzichtelijk en goede service en verkopers.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Dennis 30-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
makkelijk te kiezen, vlot betalen en bevestiging van je order

Service
niks op aan te merken, snelle levering is een feit

Assortiment
ruime keuze

Aanbeveling
goede website met specificaties en makkelijk te vergelijken. ook de reviews zijn een meerwaarde

Extra toelichting
Misschien een linkje plaatsen naar de handleiding van het produkt op de site van de producent

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Willy Pissierssens 30-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gemakkelijk te vinden wat je zoekt

Service
Snelle afhandeling en levering, had een probleem met installatie van het product en via mail werd ik door een vriendelijke medewerker direct geholpen, probleem was na een half uurtje opgelost, waarvoor dank

Assortiment
Vindt gemakkelijk wat je zoekt

Aanbeveling
prachtige service

Extra toelichting
Neen alles positief

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

laurens 30-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
makkelijk om alles te zien de voor en na delen en de beordelingen van andere mensen

Service
snelle levering

Assortiment
had precies wat ik wou hebben en ik kon het snel vinden

Aanbeveling
makkelijk overzichtelijk en alles wat je wilt hebben

Extra toelichting
nee.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jos 30-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Nog geen 10 uur na de bestelling werd het pakje al afgeleverd.

Assortiment
De prijs van Coolblue was de beste prijs, aangezien zij de enige waren waar ik nog een waardevol cadeau bij kreeg.

Aanbeveling
Prima service, prima prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marianne 30-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
De website wa heel duidelijk en overzichtelijk!

Service
Alles wat Coolblue beloofd wordt ook uitgevoerd, hele goede service!

Assortiment
Ik zocht iets speciaals en deze vond ik ook en ook nog eens goedkoper dan in andere zaken

Aanbeveling
Als je bij een betrouwbare, goede en doen wat ze beloven winkel iets wilt kopen dan moet je bij Coolblue zijn!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Albert 30-01-2016 Via de website gekocht

Algemene score

8,7

Gemak
Geen ongemak ervaren

Service
Gedaan zoals beloofd

Assortiment
Product niet in voorraad of beschikbaar.
Wel spoedig kunnen verwerven

Extra toelichting
Aan te bevelen aan vrienden en kennissen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

andre vromans 30-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
bestellen van uit mijn zetel kan niet beter

Service
binnen 24 uur geleverd proficiat

Assortiment
goede en moderne producten

Aanbeveling
al verder gepromoot bij kennissen

Extra toelichting
neen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Croonen Johan 30-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Bestellen is zo eenvoudig. Betalen nog eenvoudiger als je eenmaal je betalingswijze hebt bekend gemaakt bij coolblue

Service
Levering is altijd stipt de volgende dag. Weinig webwinkels die dat nog kunnen

Assortiment
Assortiment is zeer uitgebreid en zou eventueel nog uitgebreider kunnen maar waarschijnlijk dan ten koste van de service

Aanbeveling
zie hierboven.
p.s. Omruilen is kinderspel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

GrooRo 30-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
makkelijke zoekfunctie en overzichtelijke site

Service
goed en makkelijk te bestellen, goede voortgang vwb je bestelling

Assortiment
Is ruim maar mag nog ruimer worden wat mij betreft

Aanbeveling
vooralsnog gewoon betrouwbaar, snel, oftewel een aanrader

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Judith 30-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Service
Super snelle service.
Erg klantvriendelijk en bij een probleem (eigen schuld) gelijk antwoord en oplossing.

Aanbeveling
Helemaal cool blue verslaafd!
Bijna 24/7 7 dagen in de week shoppen en dan nog de volgende dag in huis! Zelfs op zondag.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mascha de Loos 30-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goed te vinden, ruim/groot aanbod waardoor je een goede keuze kunt maken.

Service
Supersnelle levering

Assortiment
Als eerder genoemd, veel keus!

Aanbeveling
Komt heel betrouwbaar over, omdat het zo'n groot bedrijf is, met van alles. Leveren snel, en netjes. Doen wat ze zeggen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Alex 30-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Volgende dag in huis, prima service, product zoals omschreven

Service
Om 21.30 uur besteld de volgende dag om 12.00 uur in huis

Assortiment
Ruime assortiment

Aanbeveling
Snel, goedkoop, duidelijk,…

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lisa 30-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Heel gemakkelijk te vinden, specificatie stonden er goed bij, makkelijke aanmelden en bestellen.

Service
Had het de dag ervoor besteld om 21.00 (zaterdag) en direct een mailtje dat ze er direct mee aan de slag gingen. Volgende dag netjes tussen aangegeven tijd bezorgd, op zondag! Top service!

Assortiment
De mobiel die ik gekocht heb (wiko fever), is redelijk onbekend en niet makkelijk verkrijgbaar een coolblue had deze gewoon in het assortiment, top!

Aanbeveling
Top service, zeer klantvriendelijk, goed gevoel voor humor (wacht therapie was erg vermakelijk) en snelle levering. Plus goede garantie en klantenservice, wat wil je nog meer. Zou snel weer hier bestellen als ik iets nodig heb.

Extra toelichting
Fijne webwinkel met goed gevoel voor klantenservice!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

ms Daniels 30-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
duidelijke website, snelle verwerking

Service
snelle service

Assortiment
ruim assortiment, goede prijzen

Aanbeveling
Ik ben heel tevreden. Een vlotte service, ruim assortiment en snelle betrouwbare levering!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Klaas S 30-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Overzichtelijk

Service
Snelle en duidelijke reactie via de mail

Assortiment
ruime keuze voor een redelijke prijs

Aanbeveling
zie bovenstaande

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Allaerts Gie 30-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Was op zoek naar een Dymo labelmanager MET AZERTY klavier. Deze was, in tegenstelling bij anderen, makkelijk herkenbaar te vinden bij Coolblue.

Aanbeveling
Makkelijk en duidelijk. Niet eerst een heel verhaal (zoals bij Bruneau) waar je dan pas bij de betaling merkt dat ze niet aan particulieren verkopen. En de prijs was bij Coolblue nog hetzelfde ook!!

Extra toelichting
Mijn eerste ervaring met Coolblue maar meteen erop! Aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerda Kerkhof 30-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Er makkelijk en veel keuze.

Service
Alles wordt goed geregeld.

Assortiment
Veel keuze, goede kwaliteit.

Aanbeveling
Ben erg tevreden.

Extra toelichting
Ga zo door!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jiri 30-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Alles overzichtelijk, kombinatie kortingen altijd voordelig en zichtbaar.

Service
22:30 besteld en volgende dag 11:15 door brievenbus.

Assortiment
Altijd alternatieve, maar minder merken, daarom 9/10

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mevrouw Bor 30-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke en volledige beschrijvingen van het product, zodat je ook eerlijk kunt vergelijken

Service
Bij vragen vriendelijke telefonisch te woord gestaan. Ook buiten kantooruren telefonisch bereikbaar.
Afspraken over levertijd helder via de mail ( track & trace) en sms-bericht kort voor aankomst. Erg prettig en nauwkeurig.

Assortiment
Ruime keuze, heldere beschrijvingen, goede prijs-kwaliteitverhouding

Aanbeveling
Als ik weer online witgoed moet kopen ( in dit geval een wasmachine; je kunt geen dag zonder dus online ging het snel, gemakkelijk en de volgende dag kon ik alweer wassen !) zou ik weer naar Coolblue gaan

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hélène 30-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Service
De klantenservice heeft een aantal dingen uitgezocht om mijn vragen over een toestel te kunnen beantwoorden. Super! Daardoor kon ik mijn aankoop beter afwegen.

Assortiment
Ruim assortiment met goede vergelijkbare specificaties van de producten

Aanbeveling
Erg Goede service

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Sil 30-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
heel snel en gemekkelijk

Service
goede en juiste klantenservis

Assortiment
veel keuze

Aanbeveling
altijd optijd, goede info

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anja 30-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Ik kon makkelijk mijn keuze maken.

Service
Ik werd vriendelijk en beleefd geholpen.

Assortiment
Keuze genoeg

Aanbeveling
Ziet er mooi uit

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Luc Van Hoofstat 30-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
duidelijke website en makkelijk bestellen en grote keuze

Service
levertijd zoals gezegd

Assortiment
heel goede prijzen

Aanbeveling
al een drietal bestellingen geplaatst en steeds oke

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fred 30-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Je bestelt van uit je luie stoel en de volgende dag wordt het gratis thuis bezorgd. .

Service
Vakbekwame en vriendelijke medewerkers.

Assortiment
Een groot assortiment.

Aanbeveling
Keurige winkels hebben tijd voor de klant.

Extra toelichting
Ga zo Door.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

C 30-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Toen aan één kant het geluid wat zachter werd, kreeg ik meteen nieuwe.

Aanbeveling
Geen verzendkosten, gratis retourneren en je krijgt waar voor je geld.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Nele 30-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Supe makkelijk! 👍

Service
Prima service, onmiddellijk geleverd 🚗🚗😎

Assortiment
Ruime keuze 😊

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Spinoza 30-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Overzichtelijke website. De technische info is niet altijd correct, bijv. "geen usb aansluiting" terwijl het apparaat zonder niet kan functioneren.

Service
Makkelijk telefonisch contact te maken voor meer informatie, die altijd, soms d.m.v. overleg binnen de klantenservice, komt. Soms is er een wachtrij.

Assortiment
Alle apparatuur waarin ik ev. geïnteresseerd ben, kan worden geleverd.

Aanbeveling
Kleine verbeterpuntjes. Zie "Gemak" en "Service".

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

theo 30-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zoekt en vind erg simpel

Service
Als je bijna te laat belt om het adres nog te wijzingen doen ze dat echt met een glimlacg

Assortiment
Je vind er bijna alles

Aanbeveling
Ik vind het fijn winkelen.

Extra toelichting
Ik ben erg tevreden, dit zie je niet vaak

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Freddy DP 30-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Op de website kan je de verschillende producten en merken vergelijken, met betrekking mogelijkheden en prijs.
Ik heb de prijzen vergeleken met andere websites en computerwinkels

Service
Zo'n service en vanuit mijn luie zetel besteld.
Om 22u30 besteld en 's anderendaags om 9u45 geleverd.
Welke leverancier kan zoiets beter. Enkel Cool Blue kan zoiets. Klanterservice.

Assortiment
Alle merken vindt je terug op de website.
De keuze is echt zeer groot.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Beaudine 30-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goede klantenservice die graag helpen bij een keuze maken en bij het bestellen. Het bestellen is zo gedaan en heel erg makkelijk.

Service
Via de klantenservice chat ben ik onwijs goed geholpen met een product kiezen wat bij mij past.

Assortiment
Onwijs groot assortiment, heel erg fijn om verschillende producten te vergelijken en zo een goede keuze te maken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wim 30-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Coolblue heeft verschillende webshops, gespecialiseerd in verschillende soorten producten. Dat maakt het veel makkelijker om het gewenste product te vinden. Je kan zoeken en filteren op producteigenschappen die specifiek zijn voor het soort product dat je zoekt, bijvoorbeeld een printer, een TV, speakers, enz.

Service
Snelle levering en goed service voor als je je bestelling wil retourneren.

Assortiment
Vele webshops voor vele soorten producten. Het assortiment is niet altijd even groot als bij andere webshops, maar de gangbare modellen zijn altijd beschikbaar.

Aanbeveling
Ik vind Coolblue de beste webshops. Als het kan bestel ik daar mijn producten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Kranendonk 30-01-2016 Via de website gekocht

Algemene score

9,0

Service
Keurig geholpen ,prima service,vriendelijke en nette bezorgers

Assortiment
Goede keuze mogelheid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bjorn 30-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Eenvoudig, snel, vandaag besteld morgen in huis

Service
Snelle reacties terug van klantenservice, goed advies

Assortiment
Keuze genoeg! En prettige hulp bij vergelijken

Aanbeveling
Netjes, snel en komen hun afspraken snel na

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

de ruyte yvan 30-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
uitgebreide keuze en makkelijk producten vergelijken

Service
snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Coolbleu 30-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Uitgebreid informatie over het product.

Service
Het product wordt super snel geleverd, binnen 24 uur!

Assortiment
Ruime keus

Aanbeveling
Goedkoop en snel in huis

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hans b 30-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
duidelijke website en gemakkelijk

Service
supersnelle levering

Assortiment
ruim voldoende

Extra toelichting
levering op zondag,heel apart

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Reli 30-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
erg gemakkelijk vergelijken op de site

Service
goede pakket aanbiedingen

Assortiment
ruime keuze

Aanbeveling
eerder aankopen gedaan via de site, met zelfs een keer hulp van de helpdesk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Heidi 30-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke site, zeer snelle service, goede klantenservice (ook via whatsapp!)

Service
Ruilen/retourneren geen probleem, snel antwoord op vragen

Assortiment
Ik denk dat ze 'alles' hebben, goede merken en goede prijs-kwaliteitverhouding

Aanbeveling
Al lang klant, nooit problemen gehad

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stephan 30-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Gemak omdat het overzichtbaar is

Service
Ik ben nog nooit zo tevreden geweest met een snelle bezorging

Assortiment
Dit kan ik moeilijk beantwoorden daar ik niet heb gekeken naar het assortiment

Aanbeveling
Daar ik het wil aanbevelen aan mijn vrienden en dit doe ik alleen maar als ik zelf 100% tevreden ben. En dat ben ik

Extra toelichting
Ja. Een korting geven met een tijdsbestek van 2 of 3 dagen valt niet in goede aarde. Men koopt een product en men is niet van plan direct weer te bestellen. Als je goed voor de dag wilt komen bij een nieuwe klant en je wilt iets voor die persoon doen, doe het dan goed met een ruim tijdsbestek

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

JohanVG 30-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
prima met de functionaliteit om modellen en types te "vergelijken"

Service
indien iemand nodig, correcte en snelle telefonische handeling
bij moeilijkheden, nemen ze de bestelling over, en doen ze het voor U

Assortiment
zeer uitgebreid. ik vind altijd iets dat perfect aan onze behoefte voldoet, niet te min en niet te fancy

Aanbeveling
ik koop veel en regelmatig bij coolblue. dit is ook meestal mijn referentie als ik iets wil aankopen, eerst eens bij coolblue gaan zien

Extra toelichting
laatste levering via Bpost. werd niet afgeleverd thuis, moest deze zelf gaan afhalen aan postkantoor, en dat is soms moeilijker qua tijdstippen. heb liever dat ze bij geburen afleveren dan

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

André 30-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
vlug en snel. ook met het betalen via ideal.

Service
zie boven

Assortiment
alleen maar plus punten. iedereen aan te bevelen

Aanbeveling
geweldig

Extra toelichting
nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ton 30-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijk overzichtelijk. Goede zoekfuncties

Service
Zondag bestellen. Maandag in huis. I rest nu case.

Assortiment
Je kunt niet alles hebben

Aanbeveling
Er moet altijd wat te verbeteren blijven. Wordt wel zoeken

Extra toelichting
Gewoon goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Guido 30-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Heel fijn om te winkelen vanuit je zetel en veel keus ook

Service
Supersnel geleverd en de garantie supergoed ook bij retouneren

Assortiment
Veel keuze en kwaliteit

Aanbeveling
Niks meer aan toe te voegen gewoon goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ben B 30-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Erg eenvoudig om een prodokt te bestellen.

Service
Alles verliep volgens afspraak.

Aanbeveling
Alles ging goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

h Kampenhout 29-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
door gewoon op internet te zoeken wat je nodig hebt .....

Service
je bestelt in de namiddag, de volgende dag aan huis geleverd, netjes en verzorgd ingepakt !

Aanbeveling
is gewoon de beste winkel in verhouding prijs/kwaliteit/service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews