coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,3 Lees 42496 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2809 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,3

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Aveys 28-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Gemakkelijk zoeken, sorteren en verfijnen van zoekresultaten

Service
Ik zie weinig ruimte voor verbetering: de dag nadien heb je je product, je kiest waar je het laat leveren. Ik koos voor de post. Bij andere online winkels stonden de koeriers altijd aan een gesloten deur, en kon ik het pakje pas een dag later afhalen.

Assortiment
Ik vind altijd mijn gading.

Aanbeveling
Vier bestellingen, nog geen enkele klacht van mijn kant! Meer kan ik niet zeggen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bob 28-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Alles gemak te vinden

Service
Goede service en snel geleverd

Assortiment
Hebben bijna alles wat je zoek

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Wim de Graaf 28-01-2016 In de winkel gekocht
Groningen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Elke medewerker heeft zijn eigen afdeling. Je wordt er prettig geholpen.

Service
Alles liep op rolletjes. Van de bestelling tot en met de levering.

Assortiment
Het assortiment is goed. Royaal zelfs.

Aanbeveling
Een prima winkel, waar het personeel je je eigen vrijheid gunt om het artikel wat je hebt gereserveerd, eventueel niet af te nemen. En dat komt heel prettig over.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jozef DD 28-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
gemakkelijk iets te zoeken en uit te kiezen en te vergelijken

Service
geweldige service, meteen worden eventuele accessoires getoond die ineens mee kunnen besteld worden

Assortiment
zeer groot assortiment

Aanbeveling
al dit positiefs laat geen andere keuze toe

Extra toelichting
zeer snelle levering: 's avonds vanuit uw luie zetel besteld, 's morgens reeds geleverd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Georges 28-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Uitgebreid aanbod online

Service
Geleverd toestel vertoonde een defect.
Binnen de drie dagen vervangen door een nieuw.
Top dienst na verkoop.

Assortiment
Veel keuze, alle prijzen.

Aanbeveling
Werkelijk een groot aanbod aan aanlokkelijke prijzen.
Super naverkoop dienst, niet alleen woorden, maar daden.
Mogelijks één van de betere, nee, eigenlijk een van de beste online winkels in elektronica.

Extra toelichting
Doe zo verder.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vax air silent 28-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zeer gemakkelijke koop, alles is duidelijk

Service
Perfecte service, vandaag voor 23.59 h besteld, morgen besteld aan huis door BPost. Dit zonder kosten.

Assortiment
De bestelde stofzuigzer is minder practisch dan gedacht.

Aanbeveling
De winkel is volledig correct. Ik koop er nog.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Floris Luiten 28-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
Duidelijk zoeken en goede reviews

Service
Snelle levering

Aanbeveling
Snel, duidelijk, goed product goedkoop

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Jan 28-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Wat kan er makkelijker zijn, je huis niet uitkomen en binnen 24u je bestelling in huis!

Service
Supervlot en keurig!

Assortiment
We wisten wat we wilden dus moesten niet echt zoeken...

Aanbeveling
Zeker doen! Ni twijfelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Marc 28-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Makkelijke toegang tot website met of zonder log-in

Service
Prima levertijd - duidelijke leverbon - alles OK geleverd

Aanbeveling
Overzichtelijk aanbod - duidelijke specificaties - alle informatie is makkelijk te vinden - bestel en afleverproces is snel en efficient

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

raymond 28-01-2016 In de winkel gekocht
amsterdam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Zowel in de winkel als in de webshop duidelijke beschrijvingen. In de winkel voldoende kennis van de producten

Service
Verademing ten opzichte van een andere grote elektronica zaak! Vriendelijk personeel, zeer vlotte levering!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Brend Stubbe 28-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Het kan niet beter want het wordt al binnen de 24 uur zeker geleverd.

Service
Binnen de 24 uur aangekomen.

Assortiment
Een heel ruim assortiment, met veel verschillende type goederen.

Aanbeveling
De winkel kan niet beter, bij elke zoekterm dat je kan bedenken is er een geschikt product.

Extra toelichting
Ik wil alleen zeggen dat de winkel Cool Blue een super service en een heel ruim assortiment aanbiedt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Willy De Kimpe 28-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Zeer snelle levering.

Service
Levering volgens de afspraak.

Assortiment
De keuze was moeilijk omdat de keuze zo uitgebreid was.

Aanbeveling
Zeg nu zelf, vandaag bellen en de voormiddag nadien geleverd en thuis gemonteerd. Prachtig.

Extra toelichting
Zal zeker klant blijven Deze eerste keer vraagt om meer.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Desco kick vuilbak 28-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Via Ipad bestelt om 21u30 en de volgende morgen om 9u15 geleverd in een hilarische humoristische doos.
Schitterend!!

Service
Supersnel en supercompacte. Topservice

Assortiment
Werkelijk alles hebben ze in stock!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wim 28-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Gemakkelijk te bestellen

Service
Snelle en goede service

Assortiment
Veel keuze

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Franky 28-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Service
snel en correct

Aanbeveling
zeer duidelijke site, super snel geleverd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeroen 28-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
heel easy, alleen is het verschil .nl, en .be misleidend. Ook de prijzen verschillen.

Service
Zeer vlot

Assortiment
Minder dan bijvoorbeeld Bol.com

Aanbeveling
het makkelijker retourneren en de snelle klantenservice maken dat ik coolblue aanraad bij vrienden en collega's. Hou deze standaard hoog Coolblue!

Extra toelichting
Enige slechte ervaring is toen een printer ineens 200 euro duurder werd van de .nl naar .be shop. Ik heb toen mijn aankoop bij bol.com gedaan.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Peter Bakelaar 28-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Op voorraad? Volgende dag in mijn handen!!!!!
Dat is wat je gemak noemt!!

Service
Natuurlijk!!!! Toppie!!!!

Assortiment
Hééééééél ruim, perfect toch?

Aanbeveling
Altijd hele goeie ervatingen gehad, en ook gehoord van andere mensen!!!!

Extra toelichting
Iets wat goed is, behoeft toch enige aanmoediging!!! Bij deze, wéér gedaan!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tevreden klant 28-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Helemaal prima

Service
Zoals wordt afgesproken bij bestelling

Assortiment
Gewoon uitstekend

Aanbeveling
Goede service zeer betrouwbaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Co Bouwman 28-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Het product was snel te vinden, en de beschrijving was duidelijk.

Service
Product was de volgende dag al in huis.....dat is snel.

Assortiment
Er was genoeg keuze betreft hetzelfde product.

Aanbeveling
Omdat ik geen negatieve beoordeling heb beveel ik Coolblue bij iedereen san.

Extra toelichting
Stel dat je het retour wil zenden dan kan je hetzelfde doos(je) gebruiken als waar het mee werd verzonden. Dat is positief vooruit denken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Elide007 28-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Assortiment
Een groot assortiment voor zowel Nikon als canon!

Aanbeveling
Heel snelle service, om 9u stonden ze al aan de deur met men pakje! En alles wat er moest zijn was er ook!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

shani goris 28-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goede omschrijving en dag erna al bij je thuis

Service
Goede omschrijving

Assortiment
Heel veel keuze

Aanbeveling
Alles te verkrijgen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

accu lader 28-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Zeer vlotte , handige website

Service
Om 15 uur besteld en s'anderdaags om 14 uur thuis geleverd , Dat is super

Assortiment
Ruim assortiment

Aanbeveling
zeer tevreden

Extra toelichting
Zeker voor herhaling vatbaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeroen 28-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Goed georganiseerd, handig onderverdeeld!

Service
Super service!
Vandaag besteld, morgen in huis is gewoon erg handig!

Assortiment
Ik koop meestal fotomateriaal op coolblue en ik moet zeggen dat hun assortiment ruim is vergeleken met andere photo shops!

Aanbeveling
Geen beter online alternatief voor mijn gear dan coolblue

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tevreden klant 28-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ik had meteen gevonden wat ik zocht.

Service
De volgende dag had ik de gsm al in huis.

Assortiment
Mijn vorige gsm was ook een van Fysic, en ik ben hier erg tevreden over.

Aanbeveling
Coolblue is een winkel waar je veel artikelen kan kopen, voor een goede prijs!

Extra toelichting
Ben erg tevreden met mijn gsm.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jose 28-01-2016 Via de website gekocht

Algemene score

8,7

Gemak
heel erg duidelijk

Service
ontzetten vriendelijk en behulpzame bezorgers

Assortiment
ruime keuze in alle prijsklassen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jala65 28-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Alles overzichtelijk

Service
Vandaag besteld morgen in huis

Assortiment
Genoeg keuze

Aanbeveling
Prima winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Thea 28-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snelle levering en retourneren verliep soepel!

Assortiment
Alle merken en types verkrijgbaar met duidelijke uitleg/beschrijving

Aanbeveling
Kan geen minpunt vinden, kortom een superwinkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kevin apers 28-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Alles vind he direct

Service
Zeer makkelijk aan te kopen en super snel geleverd. Het was mijn eerste keer via cool blue. Had iets na 23uur besteld en dag erop voor middag had ik het al ontvangen. Dat gaat zo snel dat ik er verstelt van stond en ja het us nu de eerste keer maar zeker niet de laatste keer 😊

Assortiment
Je vind bijna alles

Aanbeveling
Ruime keuze en zeer makkelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marjan 28-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Levering dag na de bestelling.

Service
Beloftes worden nagekomen. Super service.

Aanbeveling
Sympathieke site. Goeie service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bram 28-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Overzichtelijke keuze

Service
Duidelijke uitleg

Assortiment
Wordt steeds beter. Voor steeds meer producten jan je bij coolbleu terecht

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Klaus 28-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
'S avonds besteld , de dag erna al kunnen genieten! Wat jullie zeggen klopt!

Service
Idem

Assortiment
Ruime keuze!

Aanbeveling
De slogan klopt! Zo moet het zijn!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mio cyclo 305 HC 28-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
voor 22u besteld is inderdaad de volgende dag geleverd, als dat niet gemakkelijk is

Assortiment
vergelijking is maar mogelijk als er genoeg assortiment is, dus : prima bij coolblue

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

wil schipper 28-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
gemak ja het wordt de andere dag netjes bezorgd wat wil je nog meer?

Service
snelle service. prijs is goed

Assortiment
voldoende

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J Boelaers 28-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Alles wordt zeer overzichtelijk weergegeven op de website.

Service
Zeer vlotte levering

Assortiment
Nog niet alles, maar bijna alles is opgenomen in het assortiment.

Aanbeveling
Bestel er al geruime tijd en nog nooit enig probleem ondervonden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wim 28-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Een van de gemakkelijkste webshops ooit. Alles wijst zichzelf uit, alles gaat vlot.

Service
Besteld, betaald, bevestigd & geleverd. Super simpel!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johannes 28-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Goede product beschrijving en gemakkelijke zoekfunctie

Service
Altijd snel en duidelijk antwoord, ook goede service achteraf.

Assortiment
Ze hebben niet alles maar dat is wel begrijpelijk

Aanbeveling
Elke dag een beetje beter

Extra toelichting
Fijne winkel met leuke medewerkers

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jean Marie 28-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Goed overzicht met goede uitleg

Service
Vlotte bestelling besteld na 23 uur en de volgende dag nog voor 11 uur geleverd

Assortiment
Veel binnen maar niet alle artikels

Aanbeveling
Vlotte bestelling
De volgende dag geleverd

Extra toelichting
Heel goede Webwinkel. Eén van de beste.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Van der Molen 28-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Producten worden snel geleverd.

Service
Snelle reactie bij een defect product.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

raimond 28-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
klinkklare webside

Service
levertijd zoals door hun bevestigd

Assortiment
heb nog niet alle verscheidene assortimenten bekeken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jose 28-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Snel op de Website gevonden

Service
Zeer snelle levering (s,avonds besteld volgende dag geleverd)

Assortiment
Gratis levering

Aanbeveling
Goede ervaring voor de eerste keer

Extra toelichting
Neen

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Ben B 27-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Erg eenvoudig om een prodokt te bestellen.

Service
Alles verliep volgens afspraak.

Aanbeveling
Alles ging goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tonnyboy 27-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Voor veel artikelen heeft Coolblue een gespecialiseerde website.

Service
Je kunt tot middernacht bestellen en dan komt de pakketbezorger het de volgende dag al brengen. Terugsturen is ook geen probleem.

Aanbeveling
Ze hebben het artikel wat je zoekt en leveren dat al de volgende dag tegen een zeer scherpe prijs. Wat wil je nog meer?

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hein Meijer 27-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Zoekopdrachten ingeven gaat intuïtief en resultaten zijn bijna altijd 100% wat je zoekt.

Service
Ongekend hoe vragen worden behandeld, snel, met kennis en geen vraag is te veel.

Assortiment
Bijna alles is leverbaar en het uitbreiden gaat ook snel. Assortiment is zeer ruim. Hadden jullie alles dan kreeg je een 10 ;)

Aanbeveling
Ook al is het soms een paar euro duurder, door de snelheid en veiligheid en betrouwbaarheid etc etc -heid, kies ik in de meeste gevallen voor jullie!

Extra toelichting
Ga lekker zo door!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dominique 27-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
Van uit de zetel winkelen...

Aanbeveling
Supersnelle levering,bijna niet te geloven!

Extra toelichting
Moeilijk te verbeteren

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AG Sterk 27-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijk en helder en snel bestel proces

Service
Gemotiveerd personeel om je bij eventuele problemen of vragen over producten je helder en duidelijk te helpen

Assortiment
Heldere beschrijvingen en overzichtelijk ingedeeld in aparte web winkels

Aanbeveling
Betrouwbaar en je vindt er gemakkelijk je weg naar het product wat je zoek, met goede uitleg

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Servaas 27-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Het tempo waarmee vragen op adequate wijze werden beantwoord over een artikel dat ik wilde bestellen.

Service
En na de bestelling, s avonds laat, kwam de bodedienst de volgende middag voorrijden, keurig volgens het schema zoals ik dat kon volgen. Hierna stond de wasmachine in een mum van tijd op de eerste verdieping, precies op zijn plek en ging de kapotte wasmachine keurig mee terug, inclusief de verpakking van de nieuwe.

Assortiment
Het assortiment van de wasmachines is zeer ruim, al hadden wij op voorhand een Miele voor ogen. Ook dat was geen probleem, want er was een meer danvoldoende keuze binnen de beschikbare Mieles.

Aanbeveling
Allereerst heel handig. Op de website zoek je het product van je voorkeur en vergelijkt dit met enkele alternatieven (die je zelfs net zelf hoeft et zoeken, als je niet wilt). En verder een adequate service.

Extra toelichting
Heel aardig dat onze keuze € 120 goedkoper was dan oorspronkelijk stond aangegeven - mooi meegenomen dus!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Van Vlierden Albert 27-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
alles netjes gesorteerd, handige filters TOP !!

Service
defect toestel gratis terug gezonden , netjes geld terug zonder vervelende vragen !! SUPER

Assortiment
Wie zoekt die vind :)

Aanbeveling
Na toch al verschillende bestellingen geplaatst te hebben nog nooit teleurgesteld geweest. Ruim assortiment, snelle en gratis levering en mogelijkheid tot leveren bij post afhaalpunt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sophie Mertens 27-01-2016 Via de website gekocht

Algemene score

7,0

Gemak
alles makkelijk gevonden

Service
alles zeer vlug geleverd

Assortiment
veel te krijgen

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

Eveline 27-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Goede zoekfunctie. Je kunt dus snel je product vinden, als je keuze er niet bij staat worden er alternatieven geboden.

Service
Ze voldoen aan je verwachtingen van een webshop; je kiest, je betaald en je ontvangt je product (snel)

Assortiment
Groot, maar kan breder

Aanbeveling
Snel, gemakkelijk.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

lucida 27-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Je hoeft de deur niet uit. Met een paar simpele stappen op de website heb je snel je keuze gemaakt.

Service
Supersnelle levering. Zondag besteld en maandagmiddag staat er een nieuwe vaatwasser in je keuken. Een half uur voor levering krijg je nog een berichtje op je mobiel. Dus je weet precies wanneer ze komen. De oude vaatwasser nemen ze mee, en de nieuwe wordt aangesloten door twee keurige jonge mannen.

Assortiment
Ben heel tevreden over het grote assortiment.
Voldoende keuze in verschillende merken en prijsklasse.

Aanbeveling
Groot assortiment. Overzichtelijke website. Zonder veel klikken en zoeken heb je je product snel gevonden. Snelle levering en goeie leveringsafspraken.

Extra toelichting
Heb al een aantal producten gekocht bij Cool Blue en tot nu toe bevalt het me prima.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews