coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,0 Lees 42587 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2227 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

fons 19-06-2018 Via de website gekocht

cool bleu een top zaak

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
coolbleu is een echte topzaak al mijn elektronica heb ik daar gekocht De service is uitstekend Ze gingen niet eerder weg dan mijn tv was aangesloten en werkte bij mijn autoradio kreeg achteraf tips en schriftelijke hulp met inbouwen. Deze zaak is echt een aanrader

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stef 18-06-2018 Via de website gekocht

Uitmuntend

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Perfect! Duidelijke website. Heldere communicatie over levertijd en prima service over de gehele linie.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

cjh 18-06-2018 Via de website gekocht

snelle levering,fijne laptop

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
grappige tekst op de coolblue doos .de kat was het er mee eens. helemaal tevreden met de laptop . snelle en goede service van coolblue.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Desiree barelds 18-06-2018 Via de website gekocht

Geweldige service.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Mooie nette grote koelkast.
Bezorging ging top. Rommel mee genomen en op zijn plek gezet.
Jammer dat ik op zaterdag geen bericht kreeg dat ze er aan kwamen dus had ik hem gemist maar maandags gekregen met wel een sms gelukkig.
Ik ben er blij mee

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Lean 18-06-2018 Via de website gekocht

Duidelijke site, goede prijzen en uitstekende service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Cool Blue heeft een groot aanbod. De informatie op de website is uitvoerig en duidelijk. Concurrerende prijzen. De service (waaronder bezorgen) is uitstekend. Ik houd ook van de humor van Cool Blue; weer eens wat anders dan al die zakelijke webshops.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anita van der Gragt 18-06-2018 Via de website gekocht

Goede communicatie, snelle en goede levering !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer goede ervaring met Coolblue. Snelle en correctie levering. Duidelijke weergave en omschrijving op de website van Coolblue. Ik ben zeer goed geinformeerd over het traject van levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan de Groot 18-06-2018 Via de website gekocht

een perfect service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Kwam voor het eerst met coolBleu in aanraking via de aanschaf van een laptop binnen een dag bezorgt er kwam bij het installeren kwam er een software storing aan het ligt ik kreeg het niet voor elkaar had met het aanmelden te maken Coolbleu gebeld kreeg het advies om naar de winkel te komen in amsterdam door een zeer vriendelijke en meedenkende telefoniste ,gedaan kreeg daar gelijk alle medewerking van het aanwezige personeel alles werd uit de kast getrokken om het toch voor elkaar te krijgen lukte niet ook het peroneel van de technise afdeling kreeg het niet voor elkaar laptop won ,geen enkel probleem hij werd ingenomen en per ommegaande kreeg ik een nieuwe mee retour die perfect werkt ik was en ben zeer tevreden zoals alles is gegaan kunnen nog aardig wat winkels van leren denk ik

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Myriam 18-06-2018 Via de website gekocht

Snelle levering!

Algemene score

10,0
Duidelijke site, zeer goede prijs. Snelle levering. Artikel voldoet aan alle verwachtingen. Uitstekend verpakt!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Duncan 18-06-2018 Via de website gekocht

Ongelooflijk geweldig hoe snel en goed de service is! TOP!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb voor Coolblue gekozen om een aantal reden. Ik heb op internet gekeken en waar de tv het meest aantrekkelijk was en snel kon worden geleverd. Voor de volledigheid, s'avond rond 2230 ging onze TV stuk en de volgende dag had ik om 12:44 de TV in huis. Naast een makkelijke vergelijking van de producten een goede uitleg en duidelijke website, ging de betaling vlot en was de service en aflevering net zo goed. In een woord: helemaalgeweldigtegekengavooralzodoor!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ineke 18-06-2018 Via de website gekocht

goede service en snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
altijd goede info en echt klantvriendelijk. Bezorging snel en op afgesproken tijd.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Justus Leerling 18-06-2018 Via de website gekocht

Prima product, geweldige aflevering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Je bestelt, betaalt en krijgt precies wat je wil. Overtollige producten gaan mee terug (bij mij een koelkast en een vriezer) en dat alles inderdaad, ze adverteren ermee en dat klopt, met een smile. Wat wil je nog meer....

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Emile 18-06-2018 Via de website gekocht

Een van de beste webwinkels

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle levering, vriendelijke bezorging, overzichtelijke site, groot aanbod, goede prijs. Gewoon een van de beste webshops van NL.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

G.J.A. van den Baard 18-06-2018 In de winkel gekocht
Rotterdam Oostplein

Fysieke winkel Rotterdam

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prachtige, drempelloze, winkel met ruime uitstalling van aangeboden producten. Eenmaal binnen is aanwezigheid échte productkennis een verademing. Speciaal voor "niet digitaal onderlegde" senioren. Thuis winkelen via duidelijke website, in de winkel mogelijkheid gelijksoortige producten te vergelijken. Deskundig advies van zeer vriendelijke medewerker/-ster. Gewoon top.
Daarnaast normaliter voldoende parkeergelegenheid dan wel, indien met OV, bijna boven Metro-station gesitueerd.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Erica 18-06-2018 Via de website gekocht

Nog even op weg geholpen door medewerker!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zoals ik gewend ben is het aanschaffen van een product bij Coolblue erg gemakkelijk. Bestellen op de website en de volgende ochtend kunnen ophalen. Extra fijn was de hulp van een medewerker in de winkel die mij even op weg heeft geholpen om mijn mobiel direct gebruiksklaar te maken!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mira 18-06-2018 Via de website gekocht

Voor het eerst

Algemene score

9,0
Voor het eerst gewinkeld bij Coolblue. Was in het verleden niet enthousiast over de zgn ' dozenschuivers ' maar ik ben om. Goede site, vlotte communicatie, ook nog eens foutloos en supervriendelijke mensen aan de telefoon die een vraag beantwoordden. Levering op tijd zonder extra kosten, kortom, een tevreden klant!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter 18-06-2018 Via de website gekocht

Iets minder goed ervaring dan anders

Algemene score

6,0
Normaal gesproken altijd superblij met de snelle service van Coolblue, deze keer echter een iets mindere ervaring, op tijd besteld, levering zou volgende dag plaats vinden, dat zou een zaterdag zijn, echter levering werd maandag, bijzonder vervelend als je op zaterdag hebt gerekend.

Pluspunten

  • Verzendkosten

Minpunten

  • Levertijd
  • Afleverservice

Review criteria:

Goed
Goed
Onvoldoende

Reageer

Anneke 18-06-2018 Via de website gekocht

Top service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle levering! Koffers besteld kon zelf de bestel tijd kiezen Top.Geen gesjouw en op tijd geleverd zoals afgesproken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kyra Willems 17-06-2018 Via de website gekocht

Erg tevreden over de snelle levering.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle levering, meestal de goedkoopste online en geen gedoe met betaling. Al eens een afwasmachine besteld s'avonds om 23.00 uur en die stond s'morgens al om 7.00 uur aan de deur, perfect gewoon.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Edwin 17-06-2018 Via de website gekocht

Alles is top aan coolblue

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb gekozen voor coolblue omdat het een eerlijke shop is en de prijsverhoudingen goed zijn en natuurlijk de top service

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

me 17-06-2018 In de winkel gekocht
Rotterdam

goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
de service was goed en maar had ook een keerzijde. Voor het eerst kreeg ik het gevoel dat de verkoper mij een duurder item probeerde aan te smeren. op mijn vraag waarom de duurdere beter was kreeg ik niet echt een overtuigend antwoord. daarop gevraagd wat de verschillen dan waren. in plaats van de items op 1 pagina te openen en zo alle specificaties naast elkaar te laten zien werden er 2 pagina's geopend en een beetje heen en weer geklikt en veel gescrollt.
erg jammer want juist de service en oprechtheid spraken mij altijd erg aan bij coolblue, al met al gaat mijn voorkeur nog steeds wel uit naar coolblue

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend

Reageer

Bruynen 17-06-2018 Via de website gekocht

Gewoon prima

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snel geleverd en een goed product.
Website is duidelijk. Prijzen zijn goed en je wordt goed op de hoogte gehouden wbt levering.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hendrik Nilllesen 17-06-2018 Via de website gekocht

Vriendelijk en persoonlijk.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Persoonlijke benadering en behandeling, zelfs de chauffeur stelde zich netjes voor. Nam de oude tv mee terug.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Zeer tevreden klant 17-06-2018 Via de website gekocht

Snelle en prima service.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Van mijn schoondochter kreeg ik het advies om bij Coolblue mijn bestelling te doen.
Zij was zeer tevreden over Coolblue omdat het een snelle en betrouwbare webwinkel zou zijn. Ik heb een elektrische heggenschaar besteld en de volgende ochtend was die er al. Super ! Ik kon het proces van verzenden ook volgen, kortom prima !👍

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Monique 17-06-2018 Via de website gekocht

Geweldige service.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Veel keuze, redelijke prijzen, snelle en correcte levering, goede service. Ze hebben zelfs allemaal video's om bepaalde dingen uit te leggen aan mensen die er nog niet zoveel verstand van hebben.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tineke 17-06-2018 Via de website gekocht

Snel in huis!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vergeleken met een andere website goedkoper, zaterdag besteld, zondag in huis! Prima machine, een accu schuurmachine met stofzak, hadden ze in de winkel niet!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bram 17-06-2018 In de winkel gekocht
Oostplein/Rotterdam

Ouderwetse service in deze moderne tijd.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Wat mij voornamelijk heel erg aanspreekt,is de vriendelijkheid van het personeel en de goede service.

Review criteria:

Goed
Voldoende

Reageer

A. 17-06-2018 Via de website gekocht

Keurige en zeer snelle bezorging.

Algemene score

10,0
Ik heb voor deze shop gekozen omdat hij er zeer goed uitkwam.
Goede reviews betreft het product dat ik besteld hebt, maar ook goede reviews over
Cool Blue betreft de snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Doede Postma 17-06-2018 Via de website gekocht

Geweldige service, doen wat beloofd word!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Heel goede en duidelijke website. Prima aanbiedingen. En doen wat beloofd word. Kortom cool bleu. Super goed bezig!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jenne 17-06-2018 Via de website gekocht

Supersnel, supervriendelijk en uiterst behulpzaam!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Hele leuke webshop. Met een originele aanpak en excellente levering! Ook het product aanbod is ruim en duidelijk.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martin 17-06-2018 Via de website gekocht

Bladblazer

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle levering, de volgende dag al, terwijl ik op zondagavond besteld had, redelijk prijs, vooral humor in het gehele leveringsproces met afwacht suggesties etc.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Patrick 17-06-2018 Via de website gekocht

Geweldige service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer open communicatie, snelle levering. Helder en duidelijk. Gewoon top! In de avond besteld en de volgend dag in de middag geleverd!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wietse 17-06-2018 Via de website gekocht

Alles van A tot Z goed geregeld, Bedankt!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zoals de titel al zegt, alles was heel goed geregeld van bestelling tot levering thuis, gewoon super!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Willem 17-06-2018 Via de website gekocht

Zeer goede klantenservice

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer concurrerende prijs tov andere aanbieders. Er waren wat hickups tijdens het bestellen, maar daar heeft de zeer goede en goed beteikbare klantenservice direct een oplossing voor geboden. Coolblue is een zeer goed alternatief voor die winkel met dat dikke blauwe mannetje ;-)

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Leon 17-06-2018 Via de website gekocht

Uitstekende klantenservice en goed advies

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Coolblue heeft goede klantenservice, problemen lossen ze snel op. Ook het advies is vaak uitstekend. Producten zijn vaak wat duurder geprijsd dan elders, maar in de meeste gevallen is dit wel te rechtvaardigen gezien de goede klantenservice. Telefoons zijn echter vaak wel heel hoog geprijsd in vergelijking met andere aanbieders.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan 17-06-2018 Via de website gekocht

een mooi assortiment voor goede prijzen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Betrouwbare webwinkel die altijd snel levert. Met ook een goede en gemakkelijke retour procedure. Fijn als je een keer iets hebt besteld wat toch niet voldoet.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mw. Van Otten 17-06-2018 Via de website gekocht

Alles naar wens

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Alles is perfect, ruime keuze, goede en snelle service. In een kwartier waren de oude machines weg en stonden de 2 nieuwe er.
Enige minpuntje: als je het een (zon)dag van te voren besteld, krijg je om 2 uur 's nachts een berichtje op welk tijdstip ze komen die dag.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Levy 17-06-2018 Via de website gekocht

Geweldig!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Geweldig, Coolblue maakt het tenminste leuk en niet zo serieus als bij andere winkels/webshops maar toch echt een top service. Super snel en duidelijk!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Yda 17-06-2018 Via de website gekocht

De klant staat hier echt centraal

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Coolblue vind ik vernieuwend in hun service en klantgerichtheid. Duidelijke beschrijvingen en regelmatig ook video's over de producten, die je helpen een goede keus te maken. Ben dan ook al jaren lang een tevreden klant.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tjarda 17-06-2018 Via de website gekocht

Prima bedrijf

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Makkelijk bestellen, snel en correct geleverd. De volgende ga ik zeker weer bestellen bij coolblue. Een pluim!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Marimol 17-06-2018 Via de website gekocht

Maakt belofte waar

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Onze Senseo ging kapot en dan wil je natuurlijk zo snel mogelijk een nieuwe. Dus op Kieskeurig prijzen vergeleken. Denkend aan de Coolblue belofte ‘volgende dag bezorgd’ hebben we voor deze winkel uit de top drie van de goedkoopste gekozen. We waren dus echt aangenaam verrast dat we de volgende dag nog voor koffietijd onze nieuwe Senseo bezorgd kregen. Geen enkel kopje koffie gemist dus. Totally happy.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

I.boerma 17-06-2018 Via de website gekocht

Onvoldoende kennis van tv instaleren

Algemene score

5,0
Met de aankoop van een nieuwe tv, had ik ook voor instalatie gekozen en betaald, levering ging prima, vriendelijk, maar tevens werd er onmiddelijk bijgezegd dat deze vriendelijke heren nog nooit een tv hadden geinstaleerd, wat dan ook alleen bestond uit tv op kastje zetten en de stekkers erin, niet geinstalleerd dus.

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Klantenservice

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende
Goed
Officiele reactie van Coolblue 20-06-2018

Beste,

Wat naar om te lezen dat de levering van jouw tv niet is gelopen zoals verwacht. Zou je zo vriendelijk willen zijn ons een e-mail met het ordernummer en een korte klachtomschrijving te sturen naar geenglimlach@coolblue.nl? We zien jouw reactie graag tegemoet. Met vriendelijke groet, Coolblue

Reageer

Arjan 16-06-2018 Via de website gekocht

Helemaal perfect

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Coolblue.nl is echt een super bedrijf! Aan elk detail en dingetje word iets leuks gehangen. Voor elk dingetje wat de klanten kunnen denken of blij van worden heeft Coolblue op orde!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Alex 16-06-2018 Via de website gekocht

site werkt niet naar behoren

Algemene score

5,0
Shop werkt niet goed, artikel in de aanbieding gekozen, kon daarna niet bestellen. Dit 3 keer geprobeerd.

Review criteria:

Slecht
Onvoldoende
Voldoende

Reageer

fredvanderwal 16-06-2018 Via de website gekocht

prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
goed aanbod en ook tv reclame prima, dus wat moet ik er nog meer aan toevoegen? Blijf het aanbod volgen

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frans 16-06-2018 Via de website gekocht

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Gemakkelijk online kopen en afhalen in de winkel en een fijne klantvriendelijkheid in de winkel ,het personeel is kundig en zeer aardig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rian Buys 16-06-2018 Via de website gekocht

Overzichtelijke website, ruim assortiment, goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Enkele malen een artikel aangeschaft via Coolblue en aangenaam verrast door de uitstekende service, de snelle bezorging en de makkelijke wijze van betalen. Vooral het feit dat grote producten ook bezorgd worden tot en met de vierde etage, zonder lift, is iets wat maakt dat Coolblue voor mij niet stuk kan.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H J van Uden. 16-06-2018 Via de website gekocht

Betrouwbaar, goede service, veel keuze, snelle levering.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Via Kieskeurig kwam ik bij Coolblue uit.Heb er al meer gekocht, en altijd goed bevallen. Dus kies voor Coolblue

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk 16-06-2018 Via de website gekocht

1e kennismaking en direct een 10

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Voor de laptop eerst de winkel in den haag bezocht en dat was ditect erg vertrouwd door de wijze van bedienen en het verstrekken van info.
De info was zo gedetailleerd dat ik de laptop via de site kon bestellen

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maurice 16-06-2018 Via de website gekocht

Top service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heb zaterdag de Gigaset E310 Duo besteld voor me moeder en zondag werd deze al geleverd. Echt top dat er ook op zondag producten geleverd worden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jvh 16-06-2018 Via de website gekocht

Levering via Bpost laat 4 hele dagen op zich wachten

Algemene score

1,0
Ik bestel een pakje op donderdag en moet via de Bpost tracker vernemen dat het een dag later zal geleverd worden omdat er iets misgelopen is.

Die volgende dag lees ik dan dat de levering eerst maandag zal plaatsvinden.

En dan maar reclame maken over levering de volgende dag, inclusief zaterdag en zondag.

Een bestelling op donderdag voor een verjaardagskadootje op zaterdag zou toch moeten kunnen ??!

Nu sta ik met lege handen op het verjaardagsfeest.

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • Levertijd
  • Klantenservice

Review criteria:

Slecht
Slecht
Slecht

Reageer

Toon meer reviews