coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,7 Lees 42303 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3453 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,7

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Ton 02-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Overzichtelijke web winkel. Producten zijn snel en eenvoudig te selecteren in de web winkel. De fysieke winkel in Rotterdam is eveneens zeer overzichtelijk.

Service
Goed advies van de enthousiaste en deskundige Coolblue medewerker in de winkel. Nam alle tijd voor uitleg en toelichting over de verschillende foto camera's.

Assortiment
Veel keuze. vele verschillende foto camera's van verschillende merken

Aanbeveling
Groot verschil met andere winkels. Deskundigheid en enthousiasme zijn onderscheidend.

Extra toelichting
Eerst in de winkel advies gekregen. Thuis nog even de recensies doorgenomen en de bestelling geplaatst. Super dat de benodigde extra, zoals een tas en extra accu zo eenvoudig erbij besteld kan worden Indrukwekkend hoe snel de levering plaats vindt.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Wim P 02-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Van uit je luie stoel kan je alles bekijken en bestellen.

Service
Alles binnen 24 uur binnen.

Assortiment
Zeer uitgebreid.

Aanbeveling
Goed

Extra toelichting
Zo voortgaan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

ontgoochelde klant 02-01-2016 Via de website gekocht

Algemene score

5,0

Gemak
Kon vrij snel een keuze maken en er is een groot aanbod

Service
Van cool blue zelf was ik tevreden, maar mijn bestelling was iets minder leuk. op 29.12.was de bestelling geplaatst maar zoals hun slogan zegt vandaag besteld en morgen bij u thuis is een lachertje !!, we zijn van daag 1 januari 2016 ± 21:30 en kan nog steeds om mijn bestellijn wachten, is nu pas gesorteerd in Charleroi a.u.b. en nu moet het nog in vlaams Brabant geraken en bij mij thuis. Ik zal mijn vrouwtje haar cadeau waarschijnlijk op 3 of 4 januari kunnen geven, plezant is iets anders.
Ik weet wel dat cool bleu zal zeggen dat dit de fout van BPost is maar ben daar niet helemaal akkord mee, het is toch cool bleu dat zegt voor 23:59 besteld is de dag nadien bij u thuis. Kon het beter bij een andere firma bestellen daar stond op de site dat het 48u was voor het bij mij thuis zou zijn maar was ook 50€ minder duur ! maar omdat ik het zeker wou om het met nieuwjaar te kunnen afgeven heb ik het dan toch bij cool bleu besteld wat een grote vergissing blijkt te zijn !!!

Assortiment
Veel keus van robotstofzuigers, ook degene die ik graag wilde en deze was niet bij veel firma's te verkrijgen.

Aanbeveling
wat keuze betreft is het allemaal ok, maar je kan onmogelijk op leveringsdatum verder gaan, dit heb ik nu ondervonden. Men zal met zéér goede argumenten moeten afkomen om bij cool bleu nog iets te bestellen. Nu hoop ik maar dat mijn bestelling tip top in orde zal zijn !!

Review criteria:

Goed
Slecht
Uitstekend

Reageer

HBZeist 02-01-2016 Via de website gekocht

Algemene score

3,5

Gemak
Online Iphone 6s 64gb besteld met verlenging van huidige contract.... bestellen lijkt simpel maar diverse malen achteraan gegaan, telefoon geleverd maar moest ivm verdere benaming terug. Dagen later nog steeds geen oplossing en telefoon. Had misschien IETS duurder (ook dat blijkt niet waar trouwens) een losse smartphone elders kunnen kopen en losse verlenging. Had me dagen wachten, vrij nemen en nog steeds niets hebben gescheeld...

Service
Aan de telefoon en via email behulpvaardig in hetgeen ze zeggen te doen. Nog steeds emails tot 3x aan toe niet beantwoord binnen 4 uur. En is mijn probleem (niet door mijn fout) nog steeds niet opgelost. Na direct bellen bij niet uitleveren werd ook alleen maar gezegd "vervelend we gaan een nieuwe afspraak inplannen", nog niets gehoord en ook ben ik klaar met het weer moeten wachten.

Assortiment
Je kunt alles krijgen.

Aanbeveling
Voor het VERLENGEN van een contract + Smartphone bestellen: zou ik echt adviseren dit niet hier te doen. Dit kan je in een paar klikken echt sneller los en zelf doen. Ik heb nog steeds geen oplossing.

PS: alle voorgaande bestellingen gingen wel goed en snel. Maar met deze heb ik het in die mate gehad dat ik niet meer bij Coolblue ga bestellen. Klaar ermee.

Extra toelichting
Voor andere producten: super winkel in mijn ervaring. Smartphones + contracten providers gaat niet helemaal goed (in mijn beleving)

Review criteria:

Slecht
Slecht
Uitstekend
Officiele reactie van Coolblue 02-01-2016

Geachte klant,

Wat ontzettend vervelend om te horen dat er zoveel is misgegaan met de levering van uw smartphone. Het klinkt als een erg kwalijke zaak en we zouden ook graag van u vernemen of u het toestel inmiddels ontvangen heeft. Zou u verder het ordernummer van uw bestelling kunnen doorgeven? Dan gaan wij een passende oplossing aandragen voor dit euvel.

Met vriendelijke groet,
Coolblue

Reageer

Johan 02-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
De site is duidelijk, overzichtelijk en geeft de info die je zoekt.

Service
Levertijd is zeer stipt nagekomen, zelfs op een niet-alledaagse dag als Oudejaarsdag.

Aanbeveling
Afspraak is afspraak.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Björn 02-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Een duidelijke website met goede onderverdeling per "branche". Gemakkelijke filters voor het terug vinden van het juiste product. En een overzichtelijke pagina voor het afrekenen.

Service
Coolblue beantwoord effectief zijn klanten en zijn uitgebreid toegankelijk voor de klanten (vele mogelijkheden zoals mailen, bellen, langs gaan in een echte store,...).

Aanbeveling
Wie opzoek is naar een correcte en snelle service op het web kan het beste bij Coolblue terecht.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rudy 02-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke webshop

Service
Snelle orderbevestiging, volgende dag geleverd

Assortiment
In elke prijscategorie voldoende keuze

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tompson 02-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
overzichtelijke en eenvoudige site

Service
super snelle levering; 's avonds om 19uur besteld en 13u later al in de bus :)

Assortiment
ruime keuze en gemakkelijke prijsvergelijking

Aanbeveling
Top webshop!

Extra toelichting
Ik kan deze web enkel maar aanraden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gert 02-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snel besteld en bedrag overgemaakt gewoon via overschrijving.

Service
Duidelijke info over de bestelling.

Assortiment
Alles duidelijk per categorie naast elkaar!

Aanbeveling
Perfecte online winkel.

Extra toelichting
Producten snel, makkelijk in huis ??? Kies voor Coolblue, ik deed het ook; super!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

merel van batum 02-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
ik heb een koelkast besteld via internet en de keuze was enorm en daardoor makkelijk te maken

Service
alles verliep heel soepel, zowel de bestelling als de betaling en de levering.Precies volgens afspraak

Assortiment
ik zocht een koelkast en de keuze is enorm, veel merken in alle prijsklassen

Aanbeveling
alles verliep zoals afgesproken

Extra toelichting
geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ods 02-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
goede zoekmachine

Service
vandaag bestellen, morgen in huis! Zelfs tijdens de zeer drukke feestperiode.

Aanbeveling
Ruim assortiment. Overzichtelijke site. Goede omschrijving van de artikelen. Zeer vriendelijke klantenservice. Prompte levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rosie49 02-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snelle site en levering.

Assortiment
Goed product en de goedkoopste prijs.

Aanbeveling
Wij hebben al vaker bij Cool Blue besteld o.a. tv en laptop en zijn prima tevreden.

Extra toelichting
Ook in de winkel wordt je heel leuk geholpen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Govaerts 02-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ik kwam meteen op mijn gezochte artikel, er stond genoeg informatie op zodat ik eenvoudig mijn keuze kon maken.

Service
Het gevoel voor humor dan Cool Blue heeft maakt een extra meerwaarde voor de Service! Het product werd ook zeer mooi op tijd geleverd!

Aanbeveling
Jullie doen dit fantastisch! Ik was altijd een trouwe klant bij lol maar aan jullie hebben ze een sterke concurrent!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Puk 02-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
overzichtelijk

Service
Super!

Assortiment
Zo goed als alles te koop!

Aanbeveling
Super vriendelijk en snel!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nick 02-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
De informatie op de website was heel duidelijk. Het bestelproces verliep prima. De levering was helemaal super, ontzettend snel.

Service
De levertijd is goed nagekomen. Nog geen ervaring met retourzending, maar de informatie hierover bij de bestelling was alvast hoopgevend.

Assortiment
Het product dat ik zocht was snel gevonden. Ook heb ik gelijksoortige producten goed kunnen vergelijken.

Aanbeveling
Er was helemaal niets om ontevreden over te zijn, of andersom gezegd, alles was volledig naar wens.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ted 02-01-2016 In de winkel gekocht
Eindhoven
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Het bestelproces verloopt lekker snel en goed. Website is snel te browsen en zonder al te veel problemen.

Service
Echt heel belangrijk, ze vervangen gratis een product dat ik vorig jaar heb gekocht. Ook hebben ze een goede service met een beetje humor er bij, ook niet onbelangrijk vindt ik.

Assortiment
Het assortiment is groot geniet boor de meeste consumenten, maar veel proffesionelere producten missen ze, helaas.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Hein 02-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Een duidelijke site waarmee je d.m.v. filters een goede keuze kunt maken tussen de verschillende producten.

Service
Na betaling verloopt alles heel duidelijk en overzichtelijk.

Assortiment
Tot nu toe nog nooit mis gepakt op deze site.

Aanbeveling
Van begin tot eind een fijne winkel om je aankopen te doen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

gerald van Grootheest 02-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
gewoon niet nadenken maar doorklikken, intuitief

Service
meteen mail over order en verzending

Assortiment
zat spul!

Aanbeveling
Geen 10 omdat de blauwe doos volgens mijn dochter (10) niet milieuvriendelijk is. We hebben hem met oud en nieuw verbrand en er kwam steeds een blauwgroene vlam vanaf. Ik moest wel lachen om de teksten op de doos

Extra toelichting
post-nl was rijkelijk laat met bezorgen. (19:00)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stephanie 02-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Het proces van kopen was duidelijk en makkelijk te volgen

Service
Het artikel was zoals aan gegeven de volgende werkdag in huis!

Assortiment
Een redelijk keuze

Aanbeveling
Handig overzicht van vergelijkbare producten, dit maakt kiezen makkelijker

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Rita Desloover 02-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Heel gemakkelijk

Service
Zeer snelle service

Assortiment
Groot assotiment

Aanbeveling
Met de volle 10

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Danny 02-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Voor mij hoeven al die 'suwinkels' als pannenstore.nl en wasdrogerstore.nl niet zo. Daarbij is het soms niet zo overzichtelijk, maar dat zal wel door het gigantische aanbod komen.

Service
Duidelijke mails, snel bezorgd, vriendelijke bezorgers

Assortiment
Veel dus

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pieter 02-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Zeer handig om online te winkelen, zeker als het zo snel bezorgd wordt!

Service
Perfecte service. Voldoet het product niet aan de wensen, dan kan je het zo weer terugzenden.

Assortiment
Heel uitgebreid assortiment op gebied van elektronica.

Aanbeveling
Zeer mooie winkel. Blinkt uit in z'n service!

Extra toelichting
Online winkelen met een glimlach!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Wim 02-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
De website is duidelijk, overzichtelijk en met mogelijkheid om door te klikken en te vergelijken tussen producten

Service
Ik heb een vraag gesteld rond een thermostaat en kreeg vlug een antwoord.

Assortiment
Tja, heel uitgebreid met verschillende prijsklassen

Aanbeveling
Alles werkt, ook de belofte van vlugge levering komen jullie na. Bedankt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jean Grieten 02-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
aangename site zeer gebruiksvriendelijk

Service
uitstekende service, goede aanduiding van stock

Assortiment
heel groot assortiment met goede aanduiding van aangepaste accessoires voor elk artikel

Aanbeveling
absoluut zeer tevreden met mijn bestelling en de levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Camera shop van coolblue 02-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Je wordt goed voorgelicht als je vragen hebt, en perfect begeleidt.

Service
Goede raadgeving n begeleiding

Assortiment
Hebben alles

Aanbeveling
Gewoon erg goed.

Extra toelichting
Geen agressieve reclame.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frans 02-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Simpel en goed vindbaar

Aanbeveling
Al minstens 10 x goede ervaring op gedaan

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jellie 02-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Gewoon via internet met goede beschrijving

Service
Belden toen ze het kwamen bezorgen en ze niemand zagen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Bruno 01-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
goed overzicht

Service
prima service

Assortiment
voldoet aan de verwachtingen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Theo D 01-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Het is heel makkelijk om te bestellen ,site is overzichtelijk.

Service
Prima service ,na je bestelling ontvang je direct een mailtje met bevestiging van wat je bestelt hebt en mee met een vervolging van je artikelen . PRIMA !

Assortiment
Ontzettend veel , maar niet alles kun je er bestellen, maar als je iets nodig hebt kijk dan eerst bij Cool Blue .

Aanbeveling
Alles tot op de puntjes verzorgt , je hoeft je na de bestelling geen zorgen meer te maken, en daar help
"Post nl" ook nog een steentje bij.

Extra toelichting
Als ik zelf iets nodig heb kijk ik eerst naar twee webwinkels COOL BLUE en BOL.COM maar meestal word het COOL BLUE .

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Meeuws D 01-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De klantenservice is de beste die ik ken!!!! Nooit problemen, altijd even vriendelijk en supersnel geleverd, ik hoop dat ze nooit veranderen

Service
Heel makkelijk te bereiken en altijd even vriendelijk

Assortiment
Tja gewoon grote keuze en goede prijzen

Aanbeveling
Ik doe daar altijd de beste kopen. Tegen de service kan geen enkel andere winkel op,

Extra toelichting
Coolblue gaat net dat beetje verder voor zijn klanten en klantvriendelijkheid is raar geworden in deze tijd maar zij zijn werkelijk geweldig!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Christel 01-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
makkelijk overzichtelijk

Service
prima levering

Assortiment
keuze genoeg voor ieders beurs

Aanbeveling
online besteld en thuis geleverd

Extra toelichting
gewoon heel handig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kevin 01-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
De site is heel duidelijk en het is niet moeilijk iets ge kopen of te zoeken

Service
De levering is zelfs een dag vroeger gebeurd dan gepland was.

Aanbeveling
Een geweldige winkel, super service en allemaal kleine details zoals de wachtfilmpjes die alles net iets gezelliger en specialer maken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lennon Puype 01-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Het is zeer gemakkelijk om te bestellen via jullie site omdat je het zeer overduidelijk is

Service
Je kan 24/24 iemand bereiken wat het zeer makkelijk maakt voor problemen maar wat ik ook geweldig vindt is dat je binnen de 24 uur uw bestelling hebt binnen gekregen zonder verzendingskosten en 14 dagen retour

Assortiment
Coolblue biedt verschillende leuke en nuttige producten aan en heeft een zeer uitgebreid assortiment

Aanbeveling
Het is een uitgebreide winkel met mooie prijzen

Extra toelichting
Neen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Verschueren 01-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Kizen, vergelijken en kopen vanuit je zetel, zeker in combinatie met een paypalaccount is dit super handig

Service
Om half 10 's avonds besteld en voor 10 u 's morgens al geleverd !

Assortiment
Ik vond tot hiertoe al alles wat ik zocht

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marnix 01-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Mooi en overzichtelijke site

Service
Toestel was defect onmiddellijk mijn geld terug

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sabine 01-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk te vinden, ruime keuze

Service
Supersnelle, gratis levering. Ook bij retourneren geen probleem.

Assortiment
Nog nooit iets niet kunnen vinden tot nu toe. En ook altijd de optie om voor een goedkoper product te gaan.

Aanbeveling
Tot nu toe geen verbeterpunten te bedenken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Edith 01-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Vanuit huis bestellen.
Duidelijke site

Service
De Kitchenaid was niet in voorraad, Maar daarna een mail gekregen waarin stond wanneer het product weer te bestellen was.
Daarna snelle levering.

Assortiment
Heel groot assortiment met duidelijke omschrijving

Aanbeveling
Zie boven

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

linda vanroij 01-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Je kan er in alle stilte goed rondkijken

Service
hele goede service

Assortiment
veel keuze

Aanbeveling
Heel vriendelijk en gemakkelijk te bereiken en parking natuurlijk

Extra toelichting
nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

30 seconds 01-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Het is makkelijk navigeren op de website van coolblue.

Service
Tot nu toe zijn mijn pakketjes altijd binnen 1 dag bezorgd; top!

Assortiment
De webshop biedt veel keus.

Aanbeveling
De website is duidelijk en alles komt op tijd binnen dus ik raad coolblue zeker aan.

Extra toelichting
Ik word altijd erg blij van de communicatie van coolblue

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Trees 01-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Super handig om het product te kiezen, te vergelijken en de mening van anderen te lezen

Service
De volgende dag werd mijn aankoop in perfecte staat thuis afgeleverd

Assortiment
heel veel keuze

Aanbeveling
Super handig, aan iedereen aan te bevelen

Extra toelichting
Mijn volgende aankoop zal ook via Cool Blue gebeuren

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anoniem 01-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Handige site!

Service
Makkelijk retourneren.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Johanna 01-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
goede website duidelijk informatie van het product ens reviews

Service
Je wordt goed op de hoogte gehouden van je bestelling nu was mijn product op voorraad ik weet niet hoe het werkt wanneer het niet op voorraad is.

Assortiment
Het product wat ik wilde hebben hadden en andere opties

Aanbeveling
Voor het eerst bij Coolblue besteld het ging erg soepel.
'S avonds besteld en de volgende dag 's middags in huis.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

AnneD85 01-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snel geleverd

Service
Goede klantendienst

Assortiment
Toch voor elektronica. Zeer weinig rommel op de site, dus zij maken duidelijk zelf een eerste selectie op kwaliteit.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

fred 01-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk zoeken op overzichtelijke website

Assortiment
Ruime assortiment

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Miek 01-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijke site met duidelijke beschrijvingen

Service
Doen wat men belooft. Snelle levering.

Assortiment
Heel veel keuzemogelijkheden.

Aanbeveling
Ben een fan van coolblue!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jerre Pictures 01-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Alles verloopt vlot, je word duidelijk op de hoogte gesteld. Je hebt het gevoel dat er nog weinig kan mislopen.

Assortiment
Super uitgebreid assortiment....wat je soms wel het gevoel geeft dat je verloren loopt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Floris K 01-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Duidelijke onderverdeling in categoriën. De zoekfunctie kan beter.

Assortiment
Uitgebreid assortiment, maar het is niet altijd te voorspellen of iets bij Coolblue beschikbaar zou zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Baudewijn 01-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Keurige website met goede zoekfunctie

Service
Vandaag besteld. De volgende dag binnen.
Bijna direct afhalen bij hun eigen winkels is ook mogelijk

Assortiment
Mooi breed asortiment zodat je zelf ook uit eventuele alternatieven kunt kiezen.

Aanbeveling
Zeker het aanraden waard.
Ik kom hier zeker terug.

Extra toelichting
Ik heb er nu via de Site een portoset besteld. En die werd de volgende dag geleverd. Eerder had ik al eens in hun winkel een navigatie systeem gekocht.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eric 01-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
vele producten

Service
snel en correct

Assortiment
vele mogelijkheden

Aanbeveling
in orde

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lyanne 01-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ruime keuze en makkelijk betalen

Service
Snelle levering

Assortiment
Voldoende keuze uit verschillende merken

Extra toelichting
Uitstekende reviews en makkelijk producten vergelijken, coolblue ga zo door!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews