coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,6 Lees 42308 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3440 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,6

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Arjan 01-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Super snelle levering en prima informatievoorziening

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Peter 01-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Prima duidelijke website

Service
Snelle levering, duidelijke emails waarmee je op de hoogte gehouden wordt van de status van je bestelling.

Aanbeveling
Prima betrouwbare webshop

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

S Hanevelt 01-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Ik had geen problemen met het vinden van het product dat ik zocht, het invullen van de gegevens of wat dan ook.

Service
Het bestelde kwam goed verpakt binnen. Track en trace, dus ook de volgende dag.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Sharon Van der Meulen 31-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke site bestelling was er snel

Service
Volgende dag in huis

Assortiment
Groot assortiment

Aanbeveling
Niks te klagen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MV 31-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
van thuis uit overzicht van de gezochte producten

Service
snelle levering

Assortiment
ruim

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Motos Michel 31-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Makkelijk te bestellen.

Service
Snelle levering

Assortiment
Sommige smartphones soms langere tijd niet op voorraad.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Cees 31-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Voldoende keuze om tot de juiste beslissing te komen

Service
De track en trace geeft ruim voldoende info over het tijdstip van bezorging. Even te voren ontvang je ook nog een SMS-je.

Assortiment
Ruim voldoende om te kiezen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jan 31-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Veel keuze,duidelijke omschrijving van het product, concurrerend.

Service
Prima service

Assortiment
Uitgebreid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

prinzen 31-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
snelle levering

Service
top

Assortiment
genoeg keuze

Aanbeveling
prima

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Montecroy 31-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Eenvoudige vlotte website

Aanbeveling
sommige prijzen mogen wat scherper, maar het grootste deel zeer competitief

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Piero 31-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Veel goede producten die makkelijk zoekbaar zijn en overzichtelijk geordend kunnen worden. Ook prijzen netjes.

Service
Simpel te bestellen n volgende dag inhuis. Ook retourneren van de aankoop is goed geregeld.

Assortiment
Zeer ruim assortiment, nee komt zeer zelden voor.

Aanbeveling
Gewoon een goede webwinkel n de optie om fysiek te winkelen

Extra toelichting
Nee ben gewoon tevreden CoolBlue ook logo en kleurstelling zijn ok.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

yves 31-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Onmiddellijk gevonden wat ik zocht

Service
alles gebeurt zoals wordt opgegeven op de site

Assortiment
voldoende keuze

Aanbeveling
Je krijgt wat je beloofd werd zowel aangaande leveringstijd als plaatsing!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arthur 31-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Goede informatie over producten en bestelproces.

Service
Ze komen na wat ze beloven en onruilen is inderdaad totaal geen punt: snel en goed geholpen.

Aanbeveling
Ze doen wat ze beloven: snel en goed leveren en prima service.

Extra toelichting
Ik heb een aacount gemaakt, dit wordt voor mij een vaste webshop om te bezoeken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Mary 31-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Rustig thuis op de bank een product uitzoeken, dat ook nog eens de volgende dag al wordt thuisbezorgd.

Service
Zeer snelle levering. Op de hoogte houden van stappen in het leveringsproces en aflever tijdstip.

Assortiment
Duidelijke en overzichtelijke site, waar je gemakkelijk de producten kunt vinden.

Aanbeveling
Site duidelijk, levering goed, onderzoek naar klanttevredenheid na de levering, op een leuke manier.

Extra toelichting
De grappige uitdrukkingen op de site werken aanstekelijk. Dit in combinatie met de snelle levering in mooie doos maakt mij een glimlachende klant die vanaf nu zeker meer bij Coolblue zal bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

D Postma 31-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Goede website

Service
Snelle levering, en op de plek die ik zelf aangeef

Aanbeveling
Gewoon goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Henk 31-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijke site

Service
Prima service

Assortiment
Ruim assortiment

Aanbeveling
Doen wat ze beloven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

John Wonder 31-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Service
betrouwbare service en snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marcel 31-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Een correcte produkt beschrijving. Veel produkten en een toch wel juiste prijs / kwaliteit.

Service
Je kunt vragen stellen per mail over een bepaald produkt en zal steeds een antwoord krijgen zovlug mogelijk uiteraard. Steeds vriendelijk als je telefonisch contact neemt mey coolbleu.

Aanbeveling
Veel producten en goede prijzen volgens mij.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Roy Dongen 31-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke en vriendelijke website

Service
Snelle bevestiging en levering volgens afspraak

Assortiment
Zeer veel keus

Aanbeveling
Goede gebruikersvriendelijke webshop met scherpe prijzen en snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Raymond 31-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles supersnel geregeld. Echt top

Service
Bestelling wordt meteen geregeld. Niks wachten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AnneMarie 31-07-2016 In de winkel gekocht
rotterdam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
gaat allemaal erg makkelijk in de winkel. Tijdens het wachten is er ook nog wat te bekijken en uit te proberen, prima!

Service
service is prima, erg fijn dat je de factuur via de mail kan krijgen. Was redelijk druk in de winkel waardoor ik niet echt de tijd had om nog wat vragen te stellen. Ze vroegen er nog wel naar

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

frans laroy 31-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
vandaag besteld morgen in huis goed zaak.

Service
klantenservice geweldig.

Assortiment
kan bijna niet beter.

Aanbeveling
goede winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ton 31-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Overzichtelijk en duidelijk

Service
Op tijd geleverd en je kunt het hele traject volgen.

Assortiment
Heel ruim assortiment

Aanbeveling
Zie bovenstaande

Extra toelichting
NVT

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rudy Poels 31-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Goed overzicht, gemakkelijk zoeken.

Service
Iphone besteld en dag nadien in huis.

Aanbeveling
super makkelijk te bestellen, goede prijs, duidelijke omschrijving en je hoeft de deur niet uit, pakje wordt gratis geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rein 31-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
alles volgens caterogie

Service
je mag zelf de afleveringsdag aangeven

Assortiment
alles is aanwezig prijs/kwaliteit is goed

Aanbeveling
goede prijs/kwaliteit / groot assortiment /prima levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerry S 31-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke website met goede informatie en reviews. En voor advies even gebeld, werd zeer vriendelijk te woord gestaan, deze keer door Roxanne, maar dat is standaard bij Coolblue. Zij zocht voor mij uit wat in mijn geval de beste stofzuiger was, waarna ik vrijwel direct een mail met wat keuzes ontving. Het bestellen is heel makkelijk.

Service
Koop als het even kan bij Coolblue, dat is inmiddels al heel veel. Altijd een perfecte, geweldige en zeer vriendelijke service.

Assortiment
Alles wat wij zochten had Coolblue. Het kwam weleens voor dat het een tientje duurder was, maar toch bij Coolblue gekocht vanwege de geweldige service. (Was een keer "vreemd gegaan" en bij een ander bedrijf gekocht, dat heb ik duur moeten bekopen, n.l. de magnetron liet het binnen de garantie periode afweten en moest hem opsturen, hetgeen ik niet verzekerd deed, omdat de porto toch al duur is. Hij kwam kapot aan en moest ik alsnog een nieuwe kopen. Had enorme spijt dat ik niet bij Coolblue had gekocht, dan breng je het naar de post zonder verzendkosten te hoeven betalen en je krijgt bij hun alle denkbare service!)

Aanbeveling
Gezien wat ik hier boven schreef beveel ik Coolblue van ganse harte aan!

Extra toelichting
Voor ons de beste! Kijken altijd eerst of Coolblue heeft wat wij zoeken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

BVB 31-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Lekker rustig thuis kijken en vergelijken!

Service
Snelle en correcte levering!

Assortiment
Veel keus!

Aanbeveling
Correcte en snelle levering!

Extra toelichting
Goede kwaliteit-prijsverhouding!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jop 31-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De site is erg gebruiksvriendelijk en overzichtelijk.

Service
Snelle reactie op e-mails en snelle bezorging van producten.

Assortiment
Ruim aanbod aan verschillende artikelen.

Aanbeveling
De ideale webwinkel met een hele goede service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Charlotte 31-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Heel simpel om het product van je keuze uit te zoeken, goede informatie. Ik bleef niet met vragen zitten.

Service
Artikel voldoet prima, bestelling, aflevering, service prima.

Assortiment
Er was voor mij voldoende keus.

Aanbeveling
Ben heel enthousiast (ik geef nooit tienen)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Axel 31-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Je vindt wat je zoekt en besteld het gewoon,en de dag nadien staat het op tafel bij je thuis.

Service
Heb nog nooit de winkel moeten contacteren omdat het product niet goed was,maar wat de levering betreft,die is subliem.

Assortiment
De prijzen zijn gangbaar,niet te duur en ook niet altijd de goedkoopste,maar voor een goede service betaal ik graag een paar € meer.

Aanbeveling
Al dikwijls zaken mee gedaan en ik heb geen enkele klacht,integendeel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lizette 31-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Wat ik zocht kon ik snel vinden

Service
Toen er iets mis ging gelijk klantenservice gebeld.was snel op gelost

Assortiment
Genoeg keus

Aanbeveling
Genoeg keus

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Arthur 31-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke, overzichtelijke website. Snel reagerende klantenservice op nadere vraag van mij.

Service
CoolBlue kan op 1u aangeven wanneer product geleverd wordt. Erg prettig. Bovendien kreeg ik kwartier voor levering nog belletje van bezorgdienst dat ze in aantocht waren. Nette, attente bezorgers.

Aanbeveling
Goede prijs/kwaliteit. Service en klanttevredenheid hoog in het vaandel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bart 31-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,2

Service
De bezorging meer dan 1 week vooruit gepland, maar dan alsnog alleen als tijd indicatie tussen 8 en 12 krijgen een dag van te voren. Daar heb je niks aan! Zeg gewoon hoelaat je er bent

Extra toelichting
Betere tijdsplanning doorgeven van de bezorger

Review criteria:

Goed
Onvoldoende
Uitstekend

Reageer

Guy Van Oudenhove 31-07-2016 In de winkel gekocht
Lochristie
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Friendelijk personeel met deskundige uitleg

Service
Perfect binnen de 24 uren afgeleverd

Assortiment
Grote keuze

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maikel 31-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
alles staat duidelijk op de site en een verkeerd ingevuld veld wordt meteen aangegeven

Service
had een vraag over de levering en dat was nog laat maar werd keurig beantwoord

Assortiment
volgens mij staat alles er op

Aanbeveling
duidelijke site groot assortiment goedkoop en duidelijke afspraken over levering
Van coolblue als van de leverancier,Dynalogic, meerdere berichten hoe laat de bestelling bezorgd werd.

Extra toelichting
Geen toelichtingen meer

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wim 31-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Aanbeveling
Snel en vriendelijke bezorgers, was verleden jaar slechter

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gina Raoul 31-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Aanbeveling
Gewoon top! van uitzoeken tot aan de aflevering en aansluiting van de wasmachine! ik ben super blij met jullie!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maria Vervoort 30-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
via internet is zo wie zo makkelijk en zeker bij een betrouwbaar iemand zoals coolblue

Service
de levering is er zoals beloofd

Assortiment
de keuze is enorm

Aanbeveling
nog nooit iets te klagen gehad over coolblue , alles is tip top in orde

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

The Fons 30-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Via de menu keuze kom je heel snel bij de gewenste producten

Service
Kwam keurig op tijd

Assortiment
Genoeg keuze

Aanbeveling
Behoorlijk hoog

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Carla 30-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Assortiment
Jammer geen losse body canon eos 100d

Extra toelichting
Product retour gestuurd, afhandeling zeer correct en snel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Mike harmsen 30-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Nog nooit problemem gehad met de levering en klantenservice probeert altijd met een oplossing te komen

Service
Proberen altijd met een oplossing te komen en helpen je met je verzoeken

Assortiment
Bijna alles is in het assortiment van tassen tot tv's

Aanbeveling
Fijnste winkel om online op te bestellen

Extra toelichting
Toffe winkel mijn nummer 1

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Happy customer 30-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Simpel bestel proces, status bestelling eenvoudig te volgen

Service
Bij aflevering 4K monitor defecte pixel ontdekt, in de winkel omgeruild.

Assortiment
Meest voorkomende (goed verkopende) producten/modellen in het assortiment.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ton 30-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Website duidelijk.Produkten goed te vinden.Bestelproces gemakkelijk te doorlopen.Prima

Service
Voor mijn aankoop van 2 harde schijven eerst vragen gesteld. Deze werden duidelijk en kundig beantwoord met de nodige links erbij.Dit deed mij besluiten bij Cool Blue te kopen en niet bij een ander .

Assortiment
Prijs was oke !

Aanbeveling
Snel geholpen en de bestelling werd zoals beloofd de volgende dag geleverd in een goede verpakking.Ben er blij mee !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

CAM 30-07-2016 In de winkel gekocht
amsterdam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
geweldig, online besteld, half uurtje later opgehaald in winkel in Amsterdam, echt super service.

Extra toelichting
BIG FAN!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anja 30-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Je hoeft voor het product niet de deur uit. Het is eenvoudig te vergelijken.

Service
Wasmachine is netjes op zolder gezet, oude meegenomen.

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Als ik weer een product wil aanschaffen kijk ik eerst bij coolblue

Extra toelichting
Inmiddels al mensen in mijn omgeving getipt over de service van coolblue

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mich 30-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
overzichtelijke website

Service
snel

Assortiment
grote keuze

Aanbeveling
betrouwbaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vjenneman 30-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Handig !

Service
Goed geregeld !

Assortiment
Heel veel artikelen, voor elk wat wils.

Aanbeveling
Alles klopt volgens mij.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ton Peters 30-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Eenvoudige site

Service
Gezien eerdere ervaringen wel goed

Assortiment
Ze hebben eigenlijk alles

Aanbeveling
Prettige online winkel. Ben ook in de zaak in Eindhoven geweest. Hartelijke ontvangst met koffie en goed geholpen.

Extra toelichting
Prettige winkel. Al vaker wat gekocht en nooit problemen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Astrid 30-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Simpel en eenvoudig zoeken op Internet. Makkelijk leesbare site

Service
Duidelijk en snelle informatie over de bezorging via mail. Telefoontje vlak voor aflevering. Super vriendelijke bezorgers.
Telefonisch contact met klantenservice was ook prima en kennis van zaken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Daniel De La Ruelle 30-07-2016 In de winkel gekocht
Lochristi
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
zeer goed

Service
ter plaatse goede uitleg en chat goed geholpen

Assortiment
tot nu toe alles gevonden wat ik nodig had

Aanbeveling
goede service deftige uitleg levering volgens afspraak.

Extra toelichting
Een minpunt jullie aanvaarden geen ecocheques

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews